Last news in Fakti

13 Април, 2014 13:20 4 195 4

Маги Желязкова напира за бебе

  • маги желязкова-
  • майка-
  • бебе-
  • забременее

Тя мечтаела отново да изпита чудото на майчинството и да дундурка новородено

Една от водещите на „Денсинг старс" моделът Маги Желязкова иска пак да стане майка, пише сайтът за светски новини "Лайфстайл".

Откакто има нов приятел Маги мислела отново да зачене.  Манекенката изненада своите приятели, като публикува положителен тест за бременност във фейсбук, съпроводен с доста публикации и статии за деца. Тя обаче призна, че резултатите не са нейни.

Въпреки това Маги мечтаела отново да изпита чудото на майчинството и да дундурка новородено. Само преди няколко месеца тя се раздели със своя съпруг Борислав.

Според запознати една от причините за разлъката им е именно неговото желание да й направи бебе. Тогава на Желязкова това й се сторило лоша идея.

„Боби много искаше второ дете, но пак вината е моя. Той е този, който ме търпеше, не аз него! Аз не исках второ дете, не събрах смелост, за което в момента съжалявам. Но никога не е късно да стана за резил на 40 години", сподели Желязкова. По-късно обаче, когато се влюбила отново в друг мъж, изведнъж решила, че все пак може да стане за втори път майка. Сегашният й мъж бил много по-склонен да помага на Маги в отглежданото на бъдещото бебе.

„Парцалът не ми е чужд, прахосмукачката - също. Не ми пречи да сменям памперси и да бърша сополи. Погрешното мнение за известните жени, че са момичета, които не правят нищо, освен да се грижат за визията си, идва от факта, че се показват само блясъкът и красотата," сподели преди време в интервю моделът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Бакърджиев

    0 0 Отговор
    Ще напира, като има балъци да плащат след това за издръжка.
  • 2 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    НЕ И СЕ РАБОТИ
    А В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ НЕ СЕ ВИЖДА МНОГО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА
  • 3 Rock Stenley

    0 0 Отговор
    нема проблеми в неделя след 08,00
  • 4 Христо Христов

    0 0 Отговор
    Има далеч по-хубави и млади мацки, ама ако е много закъсала, ще и помогна... К'во да правя - с това меко сърце и с тоя твърд....атрибут!