Last news in Fakti

20 Април, 2014 15:49 3 398 0

"Дърта пияница" и танцьорка на пилон в артистичен дуел

  • "българия търси талант"-
  • "дърта пияница"-
  • радо михов-
  • полуфинал

Ухапаният от крокодил Мирослав бързо се възстановява

„Дъртата пияница” Радо Михов и танцьорката на пилон Венелина Господинова се изправят един срещу друг в „България търси талант” на 21 април по бТВ.

Изминалата седмица донесе много емоции на участниците в първия полуфинал на шоуто. Първите 10 участници представиха в понеделник своите нови изпълнения, а в четвъртък двама от тях продължиха напред и се класираха за финала. Това са Косара Цонева, която беше безапелационен победител при зрителския вот, и Мурад Мурад, който трябваше да се изправи срещу Street Workout. В крайна сметка и тук решаваща роля имаше публиката, тъй като журито се раздели на две – дамите подкрепиха Мурад, а господата - Street Workout.

Първият полуфинал бе белязан с две интересни събития. Едното е инцидентът с Мирослав от дуо „Миракъл”, който беше ухапан на два пъти от своя крокодил. Първото ухапване се случи малко преди изпълнението, зад кулисите на шоуто, а второто – по време на сценичната им изява. В резултат Миро се оказа с 10 шева на дясната си ръка. Благодарение на компетентната лекарска намеса той е добре и бързо се възстановява от инцидента.

Второто събитие, което е с положителен знак, е свързано със Сансу и Йонсу Маринови. Братята от Бургас успяха да впечатлят зрителите с изпълнението си на лунната походка на Майкъл Джексън с … ролери. Уменията и славата на двете момчета, оказа се, далеч не се ограничава само в границите на България. След страхотното им изпълнение в понеделник представители на голяма международна компания се свързаха с екипа на „България търси талант”, за да покани Сансу и Йонсу в едно от най-големите състезания в сферата на свободните спортове, което ще се проведе в Чехия на 3 и 4 май. Към поканата са включени пътят и престоят на българските таланти и семейството им в Чехия.

Нарежението в полуфиналната фаза на „България търси талант” ще нарасне още повече на 21 април, от 20:00 часа, когато един срещу друг в шоуто ще се изправят авторът на хита „Дърта пияница” – Радо Михов, любимата танцьорка на пилон на Асен Блатечки – Венелина Господинова и носителката на безброй медали по акробатика – 9-годишната Борислава Иванова.

Към тях ще се присъединят двете двойки близнаци Силвия и Ренета, и Галин и Атанас, които този път ще се състезават като един участник. Останалите таланти, които ще се представят в понеделник, са Крисияна Николаева, Петьо Станков, училищен духов оркестър на читалището в Гложене, камерна група "Тракийска младост", u Move и Stereo Rush.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА