Last news in Fakti

28 Април, 2014 15:04 4 494 2

Джордж Клуни се сгоди за адвокатката на Юлия Тимoшенко

  • джордж клуни-
  • годеж-
  • адвокат-
  • амал аламудин

Амал Аламудин е един от най-успешните прависти, занимаващи се с правата на човека

Актьорът Джордж Клуни се е сгодил за британската адвокатка Амал Аламудин, съобщи в. "Индипендънт".

36-годишната Аламудин е родена в Бейрут, като е един от най-успешните юристи, занимаващи се със защита на човешките права. Тя е представлявала създателя на „Уикилийкс“ Джулиан Асандж и бившия премиер на Украйна Юлия Тимошенко. Тя е работила и като съветник на бившия генерален секретар на ООН Кофи Анан. В момента е представител на ООН и Арабската лига в Сирия.

52-годишният Клуни бе женен за актрисата Талия Болсъм, като двамата се разведоха през 1993 г. След развода американсият актьор се зарече никога повече да не се жени.

Според списание „Пийпъл“ актьорът и адвокатката са били засечени да вечерят в популярен ресторант в Лос Анджелис, като Аламудин носила огромен пръстен на ръката си. Според изданието двойката се опитва да пази дискретност около годежа си, но вече не полага усилия да го крие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    ГОЛЯМ ТАРИКАТ Е ТОЗИ ДЖОРДЖ КЛУНИ
    СТРАХ ГО Е ДА НЕ МУ ВЗЕМАТ МАНГИЗИТЕ
  • 2 Николай Чановски

    0 0 Отговор
    ZDCKF04A01F020887