Last news in Fakti

30 Април, 2014 11:29 1 117 1

Осъдиха барабаниста на "Скорпиънс" заради обида към исляма в Дубай

  • скорпионс-
  • присъда-
  • дубай

Той обиждал мюсюлмани под влиянието на алкохол

Барабанистът на германската рок група "Скорпиънс" бе осъден на един месец затвор в Дубай, съобщи Би Би Си. Американският музикант Джеймс Котак е обвинен в обида към исляма, тъй като е показвал средни пръсти под влиянието на алкохола. Обвиняемият е признал, че е употребил алкохол, но отрече останалите обвинения.

Инцидентът се е случил на летище в Дубай, където "Скорпиънс" са спрели на път за концерта си в Бахрейн. Котак е бил арестуван, след като предизвикал смущение в транзитната зала. Свидетели дори чули барабаниста да заявява, че не иска да пътува в един самолет с пакистанци и афганистанци.

Пред съда той заяви: „Никога не съм обиждал исляма или мюсюлманите, дори когато съм бил пиян.“

Все пак Котак си призна, че е употребил алкохол без разрешение и бе глобен с $ 550. Очаква се барабанистът да бъде освободен и депортиран през следващите дни. Той се присъедини към "Скорпиънс" през 1996 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Е все пак амуджите искат да чуят и концерта.