Last news in Fakti

8 Май, 2014 17:19 5 637 2

Дами четат полуголи в центъра на Ню Йорк

  • четене-
  • ню йорк-
  • топлес

Те се опитват да направят четенето секси

Представителките на читателски клуб в Ню Йорк решиха да популяризират литературата, четейки полуголи в Сентрал парк, съобщава "Хъфингтън поуст".

Дамите от литературния клуб четат полуголи всеки петък и събота в най-популярния нюйоркски парк. Организацията е създадена преди няколко години, като нейната основна цел е да направи четенето секси. Дамите излагат гърдите си на припек, като в същото време четат „Моби Дик“. И ако това не е секси?

В същото време привърженичките на общественото четене без горнище искат да напомнят на нюйоркчани и това, че излизането топлес в техния град е напълно законно. Ентусиастките набират все повече последователи в социалните мрежи, като групата им постоянно се разраства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Georgi Slavov

    0 0 Отговор
    няма лошо !
  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор
    А последователи трябват ли им?