Last news in Fakti

15 Май, 2014 16:39 1 692 0

Галена нацелува 200 абитуриенти

  • галена-
  • певица-
  • абитуриенти

Поп-фолк дивата направи купона им незабравим

Певица №1 за миналата година Галена откри сезона на абитуриентите в известно столично заведение миналата вечер.

Сексапилната фолк дива спретна уникално див купон за зрелостниците от няколко столични училища.

Младежите и девойките, особено младежите, се надпреварваха за вниманието на звездата, която едва насмогна да задоволи всичките им желания за поздрави.

Галена обаче намери компромисно решение. С един от хитовете на рапъра 100 Кила, в които се пее „Целувки за тебе, тебе и тебе...”, певицата нацелува всичките над 200 абитуриенти и ги хвърли в екстаз.

Галена направи купона им още по-незабравим, като през цялото участие не спря да се закача с феновете си. На молбите на един от тях да падне от сцената направо в обятията му, Галка го стрелна от упор: „Аз, ако падна върху тебе, ти до сутринта няма да станеш!”

Благодарение на скандиращите под нея доскорошни ученици, певицата си припомни и своите абитуриентски мигове, отброявайки заедно с публиката числата от 1 до 12, символизиращи класовете в училище.

Както при всяко свое участие, и снощи Галена доказа, че е Царицата на купоните. Звездата се раздаде докрай на сцената, като дори тропна хорце, разкърши се и с хип-хоп, макар да не бе облечена най-подходящо за последния стил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА