18 Юни, 2014 09:00 229 408 15

Любимият секс на жените! Made in Bulgaria!

  • тонус фортис-
  • продукт-
  • билки

Какво е нужно на една жена, за да изпитва истинско удоволствие и да бъде максимално задоволена в леглото? Отговорът далеч не е сложен – повече страст, достатъчно внимание към интимните й желания и най-вече сексуални способности от страна на партньора й.И ако смятате, че тези способности се дължат на прехвалени и прословути размери, грешите! Всъщност, мъжът трябва да е в „пълна готовност“ за палави приключения, да издържи достатъчно дълго, а не да съсипе всичко с преждевременен финал. И ако се наложи… да повтори! Във всичко изброено дотук се крие тайната на многократните и разтърсващи оргазми при всяка една дама!

А, хубавата новина е, че вече можете без никакъв проблем да се справяте повече от блестящо в леглото! Винаги да сте в супер форма за секс. Да го правите дълго и качествено. И да ощастливявате партньорката си с невероятни екстази и то по няколко! Всичко това благодарение на силата на Природата, събрана с изключителен размах в уникалният продукт Тонус Фортис! Разгледайте го ТУК.

Натурален, безвреден, не води до зависимости и с много благоприятни въздействия върху организма, Тонус Фортис ще се превърне в най-верния ти приятел! Той те прави винаги готов за горещи страсти, удължава ерекцията, дава ти енергия сила, настроение. А ако си любител на спорта е чудесната хранителна добавка за теб! Стимулира по естествен начин производството на тестостерон, а от там и растежа на мускулите. Топи мазнините, потиска апетита, изхвърля излишните течности и има силни антиоксидантни свойства. Без химии и без вредни последици за черния дроб, а дори обратното!

Тайната е в брилянтната селекция от билки, както и в удивителноефективното им съотношение. Тонус Фортисе събрал екстракти от доказалите своята ефективност бабини зъби, жълт кантарион, магарешки бодил, гуарана и мурсалски чай. Повече за тяхното действие можете да видите ТУК. Именно тази комбинация, както и течната й форма (най-лесно усвояемият вариант за човешкото тяло) носи супер мощна потентност, продължителна ерекция, много тонус и сила, подобрява паметта и концентрацията и подпомага цялостно организма.

Но най-същественото е, че с Тонус Фортис ти ставаш и се чувстваш стопроцентов мъж във всяко едно отношение! Не е тайна, че често сексуалните (а и не само) проблеми са предхождани от емоционални такива. Точно затова Тонус Фортис е насочен и към балансиране на нервната система и подобряване на настроението. Изобщо откъдето и да го погледнем, той е идеалният продукт за съвременния мъж.

Бъди способен в секса, бъди незабравим любовник, бъди жизнен, бъди силен, бъди уверен, бъди неустоим мъж! Поръчай Тонус Фортисоще сега от ТУК! Гаранция, че ефектът му силно ще те впечатли…Както и всяка жена в леглото ти!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ostavime

    8 0 Отговор
    За хубав секс си трябва здрав у., а не билки! ;)

    Коментиран от #2

  • 2 Кобрата

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ostavime":

    Така е
  • 3 Veselin Todorov

    3 0 Отговор
    Абе хубаво е и мацката да е поне поносима за да не се получат странични ефекти(вместо да се вдигне самолета, като я видиш на светло да предизвика авиокатастрофа).
  • 4 georgi genchev

    1 0 Отговор
    Nai goliam orgazym,..genite poluchavat ot tlysti pachki,.kolkoto do.drugoto ne im e ot znachenie mnogo...........
  • 5 Веселин Пчеларски

    1 0 Отговор
    Браво ве пищов
  • 6 penio

    0 0 Отговор
    А имате ли нещо да свършвам бързо?
    не ми се занимава с часове за 20-30 секунди нещо,
    или за 3 минути 3 пъти?
  • 7 dgd

    0 0 Отговор
    pak se muchite da si prodadete poredniq bokluk a .....!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 sluchaino minavam

    0 0 Отговор
    "и най-вече сексуални способности от страна на партньора й"

    а като е суха и не го иска отзад пак ли ние сме виновни ?

    Коментиран от #14

  • 10 Разбирач

    0 0 Отговор
    Абе момчета и момичета, секс се прави и с пръст и с език ..... за ч...я си трябва х*й
  • 11 dimitur rangelov

    0 0 Отговор
    kak e vazmojno ami ako imash mnogo seksi priqtelka i tq ti puska 2vuv ramkite na edna sedmica ko praim kvito i xapcheta da zemesh pak 4/5/minuti edistveniq nachin e momcheta da izneverqvate bes dava xvashtat.posle vish za ko stava vupros.


  • 12 Здраво Момче

    0 0 Отговор
    Абе за добър секс трябват двама. Под път и над път ни убеждават че размера има значение, че тази или онази чудодейна добавка ще ни напрлави жребци и т.н. На жените постоянно им препоръчват хипертрофия на млечните жлези. Истината е че трябва да научат жените че ако искат страхотен секс трябва да създадат предпоставки: Да се умият, да се държат добре и ако човека им може и проявява интерес, той сам ще си поиска.
  • 13 ДЕЛЯН

    1 0 Отговор
    ТО ОТ ПУ––А НЕ МУ СТАВА А ЩЕМУ СТАНЕ ОТ ВИАГРА!
  • 14 SUPERMAN

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "sluchaino minavam":

    има и тАКИВА бро особено ако ти е голчмата лиобов ко праим според парата се намира хубав партниор партниори много но малко пасват за сеха разглобяване и там наи ни харесва мурсалеца наистина е трепач
    колкото повече пара има толкова по лесно
  • 15 Влюбения

    0 0 Отговор
    ...Само не ра3брах някой пол3вал ли е продукта и има ли реално мнение. А 3а секса много неща трябват, като на първо място правилния партньор след което , добро ,а още по добре и отлично 3ДРАВЕ..... също и психично.... 3драве.....