Last news in Fakti

26 Юни, 2014 12:40 5 146 6

Коя е най-красивата софиянка?

  • мис софия 2014-
  • венета кръстева

Мис Вселена България 2013 избира най-красивата софиянка

Тази година близо 250 кандидатки се записаха за участие в конкурса "Мис София 2014". От тях обаче само 15 успяха да стигнат финалния кръг на красивия форум, където имат равни шансове да се окичат с престижната титла.

Хубавиците с моделски мерки, ще бъдат оценявани от компетентно жури в петък вечер - 27 юни от 21 часа в столично заведение. 

Сред журиращите тази година е поканена и носителката на престижната титла "Мис Вселена България 2013" Венета Кръстева. Блондинката, успешно ни представи на конкурса на Доналд Тръмп, провел се в края на миналата година в Москва. Там нашенката се запозна и с рок звездата Стивън Тайлър, който беше жури в световния конкурс.

Венета се превърна в една от любимките на фронтмена на Aerosmith и при гастрола на групата у нас, той специално я покани на среща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    5 0 Отговор
    Че тя комшийката по - убава бе
  • 2 Дошo

    2 4 Отговор
    К'ва е тая изкуствена мутра бе?Като тръгнеш из София за 10 минути срещаш няколко несравнимо по-красиви момичета от тая
  • 3 Fred

    0 3 Отговор
    ГМО братчиии, и то със силикон, Коя е най-красивата Софиянка- еми тази която няй хубаво д..ха
  • 4 TODOR STOYANOV

    4 1 Отговор
    КВА СОФИЯНКА ВЕ МАЙНА????ТАЗИ Е ОТ "ДОЛНИ БОГРОВ"...
  • 5 Владислав Димитров

    1 2 Отговор
    Хубава софиянка със скиорски щеки сместо крака...
  • 6 трезво мислещ

    1 0 Отговор
    Нещо несъразмерна ми се струва тази.Има неква хардуерна грешка,а пък за софтуера не знам щот понякога перхидрола не прощава.