Last news in Fakti

23 Септември, 2013 14:49 8 436 1

Венета Кръстева е новата „Мис Вселена България“

  • венета кръстева-
  • мис вселена българия-
  • конкурс-
  • красота

Короната бе връчена от миналогодишната ѝ носителка Жана Янева

Венета Кръстева от София е новата „Мис Вселена България“. 21-годишната красавица ще представя страната ни на финалите в Москва, които са през месец ноември.

Короната бе връчена от миналогодишната ѝ носителка Жана Янева.

За да оценяват кандидатките, в състава на почетното жури бяха Юлияна Дончева, „Мис Вселена България 2012“ Жана Янева, Наско Лазаров - „Човек на 21 век", Мерлин Арно - световен шампион по лека атлетика за ветерани, ослепителната Анджи Касабие и пластичният хирург д-р Томов.

За себе си Венета казва, че не е амбициозна и в момента целта й е да представи страната ни достойно на световния конкурс. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трезво мислещ

    1 1 Отговор
    Аман от крокодили,не остана ли нещо свястно в тая държава.