Last news in Fakti

3 Март, 2016 08:00 11 098 44

Виждам, осъзнавам и оценявам качеството на всеки българин

  • слави трифонов-
  • българин-
  • виждам-
  • осъзнавам-
  • оценявам-
  • качеството-
  • референдум

Смятам, че мажоритарният вот е задължителен

Виждам, осъзнавам и оценявам качеството на всеки българин - 1
Снимка: Шоуто на Слави
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

 Г-н Трифонов, имате ли проблем с тази дата – 3-ти март? Как гледате на нея?

Аз съм роден в Плевен, израснал съм в Плевен. И това е дало отражение на отношението ми към тази дата.

По принцип, аз не смятам, че един ден отбелязва смисъла на едно събитие и на това, което се е случило. Особено при толкова важно в българската история събитие като Освобождението, и същевременно толкова страшен факт за нас българите - 500 години да бъдем под робството на една съвсем друга империя. Империя различна и като начин на функциониране, и като мислене, и като религия, което се е отразило дълбоко, за съжаление, вредно, отвратително на нас като нация. Но пък от друга страна сме оцелели.

Смисъла на свободата… Звучат като клишета тези думи, но те са клишета, защото са верни. Смисъла на свобода и на огромна и безпределна благодарност към едни хора, които са дали живота си – имам предвид руснаците, за това ние да бъдем свободни в момента. Тъй като съм израснал в Плевен, мога да кажа, че изпитвам благодарност и към румънци, и към финландци. И до ден днешен като имам възможност ходя в „Скобелев парк“ или в Мъртвата долина, там  където са загинали наистина огромен брой руснаци, румънци и финландци, за да можем ние в момента да живеем като свободна, независима нация и да говорим на български език и да имаме християнска религия.

Трети март е символ. Един символ, над който всички българи трябва да помислят за причините, за това в момента да продължаваме да сме българи. Най-важният празник за България е Трети март.

Хъш е синоним на хайдутин, бунтовник, четник, харамия, но и на емигрант. Последният синоним май е най-подходящ за нашето съвремие?

Хъш е по-скоро някакъв анахронизъм, като архаичен термин, който за нас е от огромно значение, защото е част от нашата история. А той е част и от моята и на моите колеги история, защото ние сме  били гонени, преследвани от властта като хъшовете и поради тази причина намерихме такава алюзия.

Идентифицирам го по-скоро със смел човек, който е готов и се включва в битка за справедливост.

След 138 години патосът на дядо Вазов и онова поколение българи е отминал. Къде според теб днешното поколение може да открие въодушевлението и в какво?

Въобще не е зададен правилно въпросът.

Не е отминал тоя патос. За който е отминал - това е негов проблем. За мен не е. И не е отминал именно, защото аз много добре осъзнавам и чувствам това, което е написал Иван Вазов, един велик български поет и писател. Не е отминал тоя патос. За който е отминал, това е негов проблем и аз  искрено го съжалявам.

В „Немили - недраги“ Владиков казва: „Големите работи често са ставали от малки причини и тая изба може да разтрепери цяла империя“. Как ще промениш този текст с днешна дата?

Ми, не бих го променил, точно така е. Може би само империя бих променил с... Всъщност защо не „империя“? И в момента има империи… Въпреки че, да речем, ЕС не бих го определил на империя, но той е някаква  модерна форма на огромно съчетание на територия, хора, държави.. Да, едно малко нещо  като България може да промени Европейския съюз. За съжаление.

Да говорим за референдум на 3-ти март не е невъзможно. В крайна сметка чувството за свобода е велико нещо! Чувството за справедливост също!  Има ли резултат от проверката на събраните гласове за референдума? Смятате ли, че той ще бъде допуснат за гласуване в НС?

Т.е. смятам ли дали законите в България се спазват?!

Това е много интересен въпрос. Законите в България са създадени, не само в България, във всяка цивилизована държава, са създадени да се спазват от абсолютно всички. Всички означава  - всички! Към „всички“ са включени министър-председателят, парламентът, правителството, Делян Пеевски.. Всички са включени към законите. Всички. Аз също.

Така че какво означава дали ще има тоя референдум?!

Този референдум е организиран, иницииран и осъществяван по смисъла  на всички закони в българската държава, всички закони. Въпросът е неразбираем за мен. Какво означава „дали би бил реализиран“?  Той е реализиран по законите. Ако не се реализира референдумът, значи някои субекти в държавата имат наглостта, безочливостта и безсрамността  да не спазват законите на България, за което ще бъдат наказани.

Как мислите, че 100% мажоритарен вот ще промени политическата система?

О, ще се промени. Може би не веднага, даже съм сигурен, че няма да се случи веднага, но ще се случи в рамките на следващите години. Ще се промени, защото както във всяка една дейност, от която ние имаме нужда, хората, които ни извършват определена услуга трябва да ги знаем кои са и да ги държим отговорни. По какво изобщо се различава политиката от всяка една важна и необходима дейност? Вие като ходите на зъболекар, чакате да ви го избере съюзът на зъболекарите ли?  И  съюзът на зъболекарите ви казва – ето този днес ще ви е зъболекар. А личният ви лекар? Вие чакате да ви го спуснат ли? Вие искате пряка, директна отговорност от зъболекаря си как ви бърника в зъбите. Защото сега, образно казано, ви се появява някакъв зъболекар, който ви е изпратен от „съюза на зъболекарите“. Обаче, този зъболекар, не е някакъв качествен зъболекар. Вие ще имате ли смелостта да си отворите устата да ви вади зъб? Както държите зъболекаря си отговорен за това, че той ви бърка в устата, така ще държите пряко и лично отговорен политика си, който е отишъл да ви представлява в Народното Събрание. Смятам, че мажоритарният вот е задължителен. Той е не просто по-добрият вариант, той е логичният вариант, нормалният вариант, за да знаем кого избираме и най-важното – да го държим отговорен. А и за да може той да ни убеждава, че той е правилният зъболекар. Защото иначе… иначе ще ни извадят всички зъби.

Чуха се обвинения, че шестте точки в референдума са „сбирщайн от идеи, част от тях и популистки, част смислени”. Как определихте тези шест точки и защо именно те?

Така въпросът е зададен непълно. Кажете ми кой ги е изказал тези неща и ще ви кажа веднага защо е казал тази теза. А иначе по отношение на тези точки, нека не забравяме, че както вие, които ни задавате тези въпроси, така и аз и моите колеги сценаристи сме български граждани и ние имаме права. Дали го осъзнавате това нещо? Ние имаме права. И наше право е да попитаме своите съграждани. Това е наше право. Законът определя това наше право. Дава ни това право и аз живея с мисълта, че имам това право - и аз, и моите колеги. Това как се струват тези въпроси на който и да било, той има това право – да излезе на референдум и да каже – „Аз не одобрявам въпросите на референдума, иницииран от Инициативния комитет на колегите на Слави и самия Слави, тези въпроси аз не ги одобрявам“.

И ние смятаме, че това е негово съществено, сакраментално, изконно право. Да каже не. Искаме да го питаме. А какви са въпросите? Да, на нас са ни хрумнали тия въпроси. Защо? Защото сме граждани и имаме правото да ни хрумнат въпроси. Хрумнали са ни тези въпроси. Уверявам ви, че биха могли да ни хрумнат и други въпроси, тъй като ние сме много интелигентни с моите колеги, но сме избрали 6 от всички въпроси, които са ни хрумнали. Както и ви уверявам, че не смятам да спирам да ми хрумват въпроси. На мен и на моите колеги. Тоест, това няма да е първият и последен референдум. Сега започвам.

Как да излезе немилият и недраг българин от образно казано „тясното пространство между императора и султана“.

Много ми е мъчно... Въпросът пак е свързан с 3 март, с това, което е писал Вазов. 

Аз не смятам, че българинът е между императора и султана. Българинът е между липсата на самочувствие и... всъщност, между много неща е българинът. За съжаление той, ако мога така да ги определя кратко – българинът е между самочувствието си и собствените си качества. Виждаме го, да речем, в нашите студенти и нашите студенти в чужбина. Ние имахме, по тяхна покана, срещи с нашите студенти. От Кеймбридж до Русе. Това са млади хора, които имат качества и с основание имат самочувствие. А от друга страна има един българин, който няма самочувствие, за съжаление, няма увереност в собствените си качества и разчита пак на някой друг да го оправи. Българинът за мен е между тези две страни – между качествата си и между липсата на самочувствие. Ние винаги сме се борили против липсата на самочувствие. Вярвам дълбоко и искрено, че това ще се промени. Не за друго, а защото виждам, осъзнавам, и оценявам качествата на всеки един български гражданин. Затова вярвам в това, че тази история ще приключи. Всичко гнусно, което ни се случва, ще свърши.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Glavan

    1 3 Отговор
    Тиквун ше ни опрай ама откъде г..о.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 The Big Boss

    3 2 Отговор
    Евалата Сляви!
    Не си сам.
    Има 674 824 българина които те разбират и подкрепят!!!

    Коментиран от #24

  • 4 Четиридесет и две

    2 1 Отговор
    Нищо не виждаш Слави, нищо... ( а може би виждаш много добре, а? )
    Студентите.... не са и никога не са били фактор. Ако стане нещо - ще повикат, ще се порепчат - и дотам. Е някои по-хитри измежду тях ще успеят и да се пооблажат.
    А другите, т.е. всички ние, даже няма и да се изрепчим като хората - всеки ще си направи тънката сметка: "Ама децата, колата, работата...." Виж, полицайчетата излезнахаха на улицата ( с пищовете, разбира се ) - ама и те, милите, за пусти пари и 20 заплати го правиха.

    Сега, разни партийни активисти и платени лица ще се активизират. За първите - Ленин ги е нарекъл "полезни идиоти" няма да коментирам. А вторите просто си заработват парите.
  • 5 Vasik Atanasova

    2 4 Отговор
    Е ТО СИ ЛИЧИ ЧЕ СИ ОТ ПЛЕВЕН
  • 6 Анна Владимирова

    2 4 Отговор
    Честит празник, българи!
    Освобождението продължава!

    Референдум може да има, но промяна няма да има!!!
    100% гаранция!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Рачко Пръдлето

    2 0 Отговор
    Като изключим 42, останалите коментатори сте истинският продукт на своето време - цинични, озлобени хорица с никакво самочувствие, именно за такива като вас говори Слави. Той поне се опитва да направи нещо, а вие и толкова не можете.
    Плюенето и подигравките пък хептен нищо няма да донесат на народа ни, факт!

    Коментиран от #10

  • 9 Волен Сидеров

    1 0 Отговор
    егати коментарите,егати злобарите,егати завистниците към един успял човек,егати разделението...
  • 10 кукумицини

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "Рачко Пръдлето":

    опитват се да направят това но напъните им са безплодни на тези малки черни душички че да изкарат разрешение за строеж на гулемият чалгар славиту защото той си купи преди години един апетитен парцел в кв.лозенец но се оказа че по-план това е градинка и си остава такава и неможе да извади виза за строеж и сега иска да става политик и депутат като видя че другият умник росен петров влезна в парламента със другата муфта дудука бареков....но както са казали хората старост-нерадост поне ще има къде да се разхожда и да си топурка със бастуна славиту.
  • 11 гостенин

    0 0 Отговор
    Въобще на зъболекари да не верваш, по-добре да си оправиш зъбите колкото може с добро хранене/гладуване и почистване отколкото да ги пробивят и пломбират докат се разпаднат.
  • 12 Иван

    0 1 Отговор
    Този чалгар има един от най-големите приноси за изпростяването на населението с просташкото си шоу и лансирането на циганията и чалгата. Много е виновен!
  • 13 AC DC

    0 1 Отговор
    ЗА ВСИЧКИ ЧАЛГАРИ ПО-101 КАМШИКА НА ГОЛО!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Ако Слави наистина мисли това, което е казал по-горе, значи жалко за него. Просто показва, че е поредния новоизрастващ политик, който иска макар и по нестандартен начин да изплува на сцената. Не за да извлича някакви дивиденти- на него едва ли му трябва- а просто защото не му идва на ума какво друго да направи...
    И не е вярно, че руски войници са дали живота си за нашето освобождение. Дали са го защото така са им наредили, така са ги идеологизирали и надъхали ако щете, и защщото не са имали избор. Никой няма избор когато е под пагон. Освен това това не е било просто освобождение, а завладяване на нови сфери на влияние за Руската империя, макар и под нова форма....Никой не поднася безплатен обяд просто така. Време е всички да го разберат и да спрат да вярват в приказки и да се оставят на промивка на мозъка от политици..... Та Слави- или е същият промит мозък, или той се мъчи да го прави сега с околните. И в двата случая е безнадеждно губещ....
  • 16 PROFESIONALISTA

    1 0 Отговор
    За какво да имаме самочувствие като българи бе Слави? Аз се сещам само за едно- затова, че поне една част от нас е успяла да се спаси зад граница от всичката простотия и идиотия тук. За друго не се сещам. Всичко останало е в минало време. А миналото носи някаква гордост, но не е достатъчно за да имаш в момента самочувствие. А в момента основания за такова абсолютно нямаме. Ние сме една безвъзвратно поробена инстанция, която се нарича само формално държава. Нямаме никакви шансове да ни се чуе гласа и волята, нищо не зависи от нас и всичко ни се диктува. От нас зависи единствено кои мутри ще се самоизбият, и кои ще останат на сцената , поне докато следващите ги избият. Ние сме пълен смях за всеки нормален външен наблюдател, народа ни е подложен на геноцид без задръжки и без шансове за обрат на нещата, всеки ни мачка както успее и ..... ако това е повод за самочувствие- че още не сме се стопили като нация- само това ни остава утехата. Но и това няма да е за дълго.

    Коментиран от #22

  • 17 Зоро

    0 1 Отговор
    Edin svesten Bulgarin da iznikne i kato tebe Kamencho, se opitvat da go potopqt da ne dopusnat nqkoi da se izqvi?

    Коментиран от #25

  • 18 село

    0 1 Отговор
    политически проект със номер 2 сега е на виолата трифонов 1-първият беше на флейтата бареков трябва им едно сопрано като пеевски и духовият оркестър за сватби и погребения на горан брегович и ще пожънат световен успех
  • 19 Hard and Heavy

    1 0 Отговор
    Не, той не е чалгар и евала му правя на упоритостта да превъзпита чалгарите! През септември бях на концерта му, на недоразумението наречено Национален стадион, но от трибуните нямаше как да видя, какво става пред сцената! Видях го онзи ден от телевизора и буквално бях разбит. Ку-Ку бенд изпълнява "Бог високо, цар далеко" - перфектен етнорок инструментал (импрегниран в солото на "Ад и Рай"), балета танцува хоро, при това мъжко!!! Нискоинтелигентната, недоучила, с мозък като на пиле тълпа под сцената... Мааше дюбеци!!! Щях да падна от стола! Вече съм напълно убеден, че сме наистина малък, но изключително прост народ! Слави, ако се откаже да се занимава с нас (Вас) ще го разбера. Но не съм сигурен, че и втори Паисий ще Ви вкара в пътя - просто Вие сте много-много по-прости, недоучили и самовлюбени от дедите си! Амин!

    Коментиран от #20

  • 20 Смешка

    0 2 Отговор

    До коментар #19 от "Hard and Heavy":

    не той не е чалгар а е просто един негодяй и шарлатанин от село.

    Коментиран от #21

  • 21 Hard and Heavy

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Смешка":

    Що, ти да не би да си от центъра на Париж? Може да е негодяй и шарлатанин, но застава открито пред всички! С името си! С идеите си!

    Коментиран от #23

  • 22 гостенин

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "PROFESIONALISTA":

    Като българин мога и да имам повече самочувствие, отколкото като жител на някоя от чуждите, пренаселени империи с трилиони дългове. От какво толкова са се спасили зад граница, че намерили добре платена работа някъде си. Сигурно и зад граница има простотия и идиотия, кризи и финансови балони. Посочи ми кой е "нормален външен наблюдател", да му видим кирливите ризи. Повече ли се чува гласа и волята на хората в другите държави?
    Не било просто освобождение, то може да не е и просто въздух, а кислород, азот и др. подробности, ама го дишаме, как и да го наричаме.
  • 23 Смешка

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "Hard and Heavy":

    идеи на ласкава и куха кратуна не кацат а само комари бръмбари и мухи със каквито е пално съзнанието на трифонов....и между другото може да потърси помощ от психиатър защото е велик нарцис и има мания за величие и нервозен психосиптоматичен страх като го видите как се озърта наляво надясно като е навън и охраната не е по-близко от 1 метър до него краката му започват да треперят и получава сърцебиене
  • 24 Milena Todorova

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "The Big Boss":

    673 481
    толкова сте гейовете в България
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ЧЕСТНО

    1 2 Отговор
    ТИЯ БЪЛВОЧИ ДЕТО СЕ ДРАСКАТ ТУКА ДНЕС НА 3 МАРТ ЧE НЯКОИ НЕЩАСТНИЦИ НЕ СИ ЗНАЯТ и ЕЗИКА и СПИСВАТ НА ЛАТИНИЦА СОЧИ ЕДНО. НЕМЕДЛЕННО ОТВОРЕТЕ БЕЛЕНЕ ?????!!!!!:::::
  • 27 прост

    0 1 Отговор
    гей-референдум за гей-държава ли ще правим?
  • 28 Обича Русия особено парте и

    3 1 Отговор
    Поредният активиран от Русия и руските мафиотски кръгове в България.Поредният балон тип Бареков и Сидеров ,който ще се спука бързо ,но ще отнеме от времето и енергията на този народ,докато се обезкървим съвсем ,каквато е целта на руските управляващи.При такъв глупав и наивен народ трудно ще излезем от мъртвата им хватка.

    Коментиран от #29

  • 29 Първи

    1 2 Отговор

    До коментар #28 от "Обича Русия особено парте и":

    Ако ти си представител на умните,леле мале.
  • 30 Унуфри

    1 0 Отговор
    От постовете по темата разбрах ,че не случайно сме на последно място в света по всички жизнено важни свери и сме на изчезване, че ние си го заслужаваме. Не мога да разбера, някой да иска да се чуе твоят глас и ти да го хулиш???? Сигурен съм ,че повечето от вас които обикновено работите като лаиномети / някои и платени/ не можете да стъпите на Слави на малкият пръст но злобата ви може да задвижи и атомна централа и да убие държавата ни.
  • 31 МОМКОВО

    1 0 Отговор
    ТОВА ДАЛИ ЩЕ ГО КАЖЕ ПОЛИТИК ??????!!!!::::::
  • 32 Евала

    2 0 Отговор
    Евала пич.. Директно копи / пейст ти правя и който не го разбира... Амин !
    Не, той не е чалгар и евала му правя на упоритостта да превъзпита чалгарите! През септември бях на концерта му, на недоразумението наречено Национален стадион, но от трибуните нямаше как да видя, какво става пред сцената! Видях го онзи ден от телевизора и буквално бях разбит. Ку-Ку бенд изпълнява "Бог високо, цар далеко" - перфектен етнорок инструментал (импрегниран в солото на "Ад и Рай"), балета танцува хоро, при това мъжко!!! Нискоинтелигентната, недоучила, с мозък като на пиле тълпа под сцената... Мааше дюбеци!!! Щях да падна от стола! Вече съм напълно убеден, че сме наистина малък, но изключително прост народ! Слави, ако се откаже да се занимава с нас (Вас) ще го разбера. Но не съм сигурен, че и втори Паисий ще Ви вкара в пътя - просто Вие сте много-много по-прости, недоучили и самовлюбени от дедите си! Амин!
  • 33 истината

    2 2 Отговор
    ПРЕЗ 2000-ГОДИНА ТРИФОНОВ ДИЛОВ-СИН И КОРУМБАШЕВ ПРАВЯТ ЗАЕДНО ФИРМА И ПОРЪЧВАТ ОТ ШМЕНТТЕЛ N-НА БРОЙ SIM-КАРТИ РАЗБИРАЙТЕ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЗАПОЧВАЩИ СЪС ТЕЗИ ПЪРВИ ЦИФРИ 0882 ИЛИ 0884 ПРИ ОБАЖДАНЕ ТЕ СА ИМПУЛСНИ РАЗБИРАЙТЕ СЕКС ТЕЛЕФОНИ И ЗА 1-МИНУТА РАЗГОВОР ВЗИМАТ ДО 5-6 ЛЕВА....И ГИ РАЗДАВАТ НА МОМИЧЕТА И ЖЕНИ ИЗ-ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ПУСКАТ СЕКС ОБЯВИ ИЛИ ОБЯВИ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА ВЪВ ЖЪЛТАТА ПРЕСА И ДА ПЕЧЕЛЯТ ОТ БАЛЪЦИТЕ....НА ТРИФОНОВ МУ ЗНАЕТЕ ВЕЧЕ МЕРАКА ЗА ПАРЛАМЕНТА И ПОЛИТИКАТА ДИЛОВ-СИН ВСЕ ПРАВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ НО УСПЯ ДА СЕ УРЕДИ СЪС ГЕРГЬОВДЕН В ПАРЛАМЕНТА А КОРУМБАШЕВ СИ ОТИДЕ В БСП И СИ СТАНА ДЕПУТАТ В ПРЕДИШНИЯТ МАНДАТ НА ПАРЛАМЕНТА Е СЪС ТАКИВА БОРЦИ ЗА ПРАВДА И ЧЕСТНОСТ СИ ИМАТЕ РАБОТА ДУХОВНО ИЗВИСЕНИ МОРАЛНО ЧИСТИ И ОБРАЗОВАНИ КАТО ЗАДНИТЕ ЧАСТИ НА МАГАРЕТО!!!!!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Гошолошо

    1 1 Отговор
    На мутрите Палячото, ще говори за национално самочувствие, не го е срам! Другарю Цлавчо, самочувствие се гради на фактически постижения, на изкувство, което си заслужава да се оценява, на наука, която има стойност. Ти се опитваш да ни убедиш, че въпреки, че живеем в кал и мизерия, презкачаме кокали, боклуци, кал и какво ли още не, между панелкие, чиито входове миришат на урина и кисело зеле, въпреки неспиращите ориенталски ритми, излизащи от повечето заведения, автомобили и отворени прозорци, на същите тези панелки, и най-вече въпреки БАН, която е сбирщина от ДС ченгета, кучета на евтина пропаганда и носители на съмнителни научни знания, ние трябва да сме горди че това сме постигнали сами?!?!?!? Не те ли е срам бе, евтина, гротескна карикатура на рокер, със садо-мазо оттенъци?!?!
  • 37 Непрофесион Алист

    0 0 Отговор
    Слави бил такъв, бил онакъв! И какво от това? Дори и да направи партия и да стане политик никой не ви кара насила да гласувате за него. Нали това е идеята на мажоритарния вот - гласуваш за този, който ти харесва и толкова.
    Лично аз отдавна не го гледам, а и не харесвам полу-чалгата му, но никой до сега не поде инициатива да зададе въпроси, които интересуват и мен. И аз смятам, че част от тези 6 въпроси не им е мястото там, но по-добре така, отколкото без нищо.
    Като не ви харесва не ходете на референдума, стойте си у дома и чакайте да се случи нещо.
    Да, ама не! (Бог да го прости Петко Бочаров). Нищо не се случва, нищо, от което да ви стане по-добре.
    Ами чакайте тогава. Аз ще ходя на този референдум и на всеки следващ и до безкрай ще пробвам да променя нещо, колко и безнадеждно да изглежда всичко.
    Жалко само, че не ми остават кой знае колко опита ...

    Коментиран от #38

  • 38 дедо Шишарко

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "Непрофесион Алист":

    дедо шишарко със памперса да не прави четки на изпечен мошенник като трифонов а да хване баба вуна за косматият калпак да види какво е 7-8 и ще си паднала....
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ха тека ха сега

    0 0 Отговор
    това шоу за меки леви китки вече никой не го гледа рейтинга е винаги паднал и никога неможе да се вдигне и мутрите вече не го браснат за слива и не му дават пари защото който си има работа с гей такъв става и славуна ще става политичка като волна птичка
  • 42 Тодорорв

    0 0 Отговор
    Не вярвам на Слави и вече от години не гледам неговото предаване. Толково едностранчиво тълкуване на събитията, без право на друго мнение на колегите му , а да не говорим на опонентите му. Той отдавна се вживява като последна инстанция на истината. Знаем обаче, когато други хора са се чустваи така до къде са стигнали - до бунището.
  • 43 слави пръдлето

    0 0 Отговор
    какво го интересува народа какво ще прави този изоглавен песоглавец
  • 44 кокаин

    0 0 Отговор
    Наистина ли има някой нормален, който да се хване на бръщолевиците на този наркоман, или просто народа вече е удавник, който се хваща за сламка?