Last news in Fakti

26 Октомври, 2011 12:35 1 738 0

Ники Илиев: Популярен съм, но не се чувствам успял

  • ники илиев-
  • probook-
  • proинтервю
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Успял съм да стана горе-долу популярен, но определено не се чувствам успял.

Това заяви в ProИнтервю популярният актьор, а отскоро и режисьор Ники Илиев.

През годините приемах да работя различни неща за различни хора, докато най-накрая набрах сили и смелост и реших, че мога да пробвам да работя за себе си, споделя Илиев.

Инвестирах много работа и пари в направата на новия ми филм "Чужденецът", който ще излезе през февруари. Снимахме, в София, Лещен, Париж, Монфор /Франция/, Кавала и Солун. Беше наистина тежко, но се надявам да си е струвало. Филмът е нещо като романтична комедия в стил 70те и 80те години на миналия век, с малко приключенски и екшън моменти. Като цял е нещо като обяснение в любов към киното, с което съм израснал. Освен мен участват Любомир Ковачев, Саня Борисова, Валентин Гошев, Асен Блатечки, Елен Колева, Георги Кадурин, фреската актриса Катрин Гутие и Кристоф Ламбер, казва Ники Илиев.


Цялото интервю в Probook

Всеки от вас може да зададе своя въпрос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА