Last news in Fakti

18 Април, 2018 10:33 7 549 24

Новата акция на "МВР Пикчърс" ще ни струва скъпо

  • десислава иванчева

Днес ни разиграваха абсолютно същата сценка, но като брутално риалити с психарски елементи

Новата акция на "МВР Пикчърс" ще ни струва скъпо - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Еволюцията на "МВР пикчърс" е покъртителна. Спомняте ли си как започнаха през 2010 - с аматьорски филми на това как арестуват Алексей Петров в къщата му, а малко преди това просваха Николай Цонев по колене, а прокурор му ревеше в лицето: "Ти си абсолютен престъпник".

Днес ни разиграваха абсолютно същата сценка, но като брутално риалити с психарски елементи. Нямам никакво отношение към кметицата на "Младост", но да държиш един арестант 5 часа на улицата има толкова общо със справедливостта и правото, колкото порнофилмите с церемонията по наградите "Оскар". Това беше цинична показност и то "случайно" проявена към единственият кмет в столицата, който е независим.

Не оценявам качествата на Десислава Иванчева, защото нямам представа за тях. Но действията на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобити имоти минаха всички морални граници и категории. При това версията за подкупа така и не бе потвърдена официално. Интересно откъде ли всички медии и Антон Тодоров изведнъж я получиха, а?

Дори и да приемем, че тя е съгрешила, това, което направиха властите с нея е арогантно и ни връща насред една цветановщина, която мислех, че сме преодолели като срамно венерическо заболяване.
Да ви припомня ли какво се случи с героите на дебюта на "МВР пикчърс" - делото "Октопод" е брутално зациклило в безвремието, а Николай Цонев осъди държавата в Страсбург.

Не знам защо, но ми се струва, че заради това отношение, заради това изнасилване на понятията за справедливост, заради тази показна акция, за която знаеха всички медии, ще бръкнат в джоба ни дълбоко. Защото подобна цветановщина винаги излиза скъпо. Винаги.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти Да Видиш

    59 1 Отговор
    а междувременно проекта за мол на Александър Малинов си се движи с пълна пара и това кара строителите още повече да строят
  • 2 Гост

    43 2 Отговор
    Срамота !
  • 3 SAAB

    47 1 Отговор
    "Файтона " набира скорост по байра.......надолу :)
  • 4 SDЕЧЕВ

    17 56 Отговор
    Стокхолмски синдром- ограбените съчувсват на грабителите,че се отнесли нехуманно с тях. Трябваше на арестуваната легло да и осигурят в петзвезден хотел. 56 000 евро са равни на 2 кила кокаин

    Коментиран от #6

  • 5 Кирил

    57 10 Отговор
    всеки обикновен джамбазин може да отвори колата и да сложи каквото поиска в колата на даден на поръчка човек???
  • 6 гостгост

    38 4 Отговор

    До коментар #4 от "SDЕЧЕВ":

    Ти си невменяем.По-добре не давай коментари.
  • 7 Иван

    42 1 Отговор
    Само да попитам:
    Ми к’во стана с ОПГ (организираната престъпна група) от Фонда за лечение на деца?
    То и там имаше показност и изказвания за перфектна операция.
    Така че тази пародия съм я гледал и друг път, само едните участници са други, сценаристите са същите
  • 8 Бъг

    15 30 Отговор
    Интересни хора , хем викат борете корупцията , а когато това се случва , почват да ревът. Хем сърби хем боли малко работата . Уплашиха ли се че те ще са следващите закопчани , не зная ама бая ревът.

    Коментиран от #9, #21

  • 9 АБВГЗ

    21 1 Отговор

    До коментар #8 от "Бъг":

    Бъг - къде точно видя в това вчера борба с корупцията?

    Като влезе някой / трябва да напиша някои / в затвора осъден за корупция хайде тогава да се тупаме по гърдите.
  • 10 FBI

    11 15 Отговор
    Кириле мамин златен ти да не мисилиш, че спец прокоратурата е толкова глупава да повдигне обвинение само на база намерените пари в колата на корумпираната кметица !?!?

    Коментиран от #12

  • 11 терминатора

    21 3 Отговор
    Абе, че държавата е ташак е ясно, че прокуратурата не е независима е ясно, че България я управлява Мафия е ясно, ИИИИ?????
    Как да се променят нещата според вас?
    Който и да слагат ще е все подставено лице и няма да има върховенство на закона.
    Възможностите са две, или да навелзнат огромни инвестиции, които да изискват ясни правила или да влезе армия, която да сложи марионетно правителство, докато се инициират избори, а старите кримки от нафталина свързани с БКП да отидат по затворите.

    Коментиран от #24

  • 12 гост

    23 1 Отговор

    До коментар #10 от "FBI":

    Тя не е, но с подбор с настоящата кадрова политика на калинки всичко може да се изфабрикува от вътрешен човек и хора с чужди интереси. Никой не знае тази дали е добра или лоша. Отговор ще се даде като се проследи дали основателно е задържала проект, за доброто на квартала или е задържала изряден проект заради подкуп.
    Обезателно тази показност е нагла и МВР прескачат всякакви граници с тази демонстрация на сила. Арестувай я и я прибери в патрулката, закарай я в ареста и готово. Нека си репатрират колата и да я обследват с дни, но това което правят е толкова демонстративно, че поражда съмнения в истинноста.
  • 13 Гост

    19 1 Отговор
    Сега да я интернират в Белене !
    Така напълно ще са си възстановили комунистическите похвати.
    Когато държавата започва да репресира гражданите си посредством полиция и армия и медии неминуемо се стига до революция или някаква подобна форма на смяна на властта.
    Първо беше Ислямската конвенция, сега това . . . . . !
    Чудя се колко още ще изкара "политик Номер 1" в Европа (номиниран в Сараево де, добре че не е в Прищина все пак) ?!
  • 14 градски

    26 1 Отговор
    Толкова си могат. Най-весел момент беше онази кокошка с качулка, която се опита да и запуши устата.
  • 15 мамо аз съм пилот

    14 0 Отговор
    хич не ми дреме за кметицата, не ми е орала на нивата и не се интересувам от политика. Грозната истината е че Ганьо обича зрелища и екшън и медиите, подкрепени активно от държавата, това му осигуряват. Държавата е заприличала на посредствен работник във фабрика- скатава се, когато може и на гърба на другите работници, а когато "шефчето" мине да види как вървят нещата почва да се мазни и да обяснява какво е свършил, за да "блесне".
  • 16 onq s konq

    5 18 Отговор
    След като статията е написана от др.Симов,ТЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДРУГА , И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ Е ВЪВ ДУХА НА "НОВОТО" БСП!Не че му пука на Симов дали акцията била показна и колко крадлата е стояла на тротоара докато са й обискирали колата/ако обиска беше извършен в нейно отсъствие,адвоката й щеше да повдигне протест че парите са подхвърлени без свидетели от полицията/-важното е след всичи изречения на тирадата му да се изкаже НАЙ-ВАЖНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ НАКРАЯ-"ПОДОБНА "ЦВЕТАНОВЩИНА" ВИНАГИ ИЗЛИЗА СКЪПО"!Пък дали Цветанов е министър на МВР няма никакво значение-ВАЖНОТО Е ДА СЕ БИЕ СЪС ВСИЧКИ СРЕДСТВА ПО ИМИДЖА НА ГЕРБ.Защото няма власт за БСП докато ГЕРБ управляват.И затова-НЕУМОРНО ДРУГАРИ В БОРБАТА!
  • 17 Илия

    22 6 Отговор
    Млодост, излезте и си защите кмета, за него сте гласували!
    Ако не го сторите ще ви застроят с бетон!
  • 18 SDEЧЕВ

    9 17 Отговор
    Трябваше да осигурят на тъпачката малко мокри кърпички за да си избърше ръчичките от симпатичното мастило,горката светица. Заработила горката 100 бона ,а народа се кахъри,че нехуманно се отнесли с крадлата вместо с белезници с панделки да я бяха вързали от луксозната и риза със шевици за 1000 лева. Брей какъв народ много съчувствен,брей глупав народ брей. Това е началото май, преди да започнат с техните айдуци ГЕРБ първо да избесят ГАДОВЕТЕ. Бой по червените Гадове бой.Добра първа акция на ескадроните на смърта-10 годинки не и мърдат на Младостката Светица
  • 19 Патриот

    10 2 Отговор
    Така ще е докато основното ядро в управленето на държавата са тъпите, герберастки чукундури.
  • 20 Шляхтиц

    10 2 Отговор
    Сега кметицата ще осъди България в Страсбург, с пълно право между другото и народът пак ще плаща луди пари за некадърните служби, които искат високи заплати, а разиграват по улиците най-долнопробни циркови представления.
  • 21 куку руку ку

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Бъг":

    Корупция не се бори с холивудски прийоми. Можеха да я закопчаят така, че дори и неволни свидетели да не разберат какво става, а не със стила на американски полицейски сериал.
    Кому бе нужна тази показност?
  • 22 someone

    1 2 Отговор
    не виждам нищо ненормално като си лапнал подкуп за хиляди евро да ти сложат белезници и да те арестуват, какво искате цветя ли да им раздават? ако трябва ще ги бият ако трябва и белезници, няма разни бандюги да ми се разкарват като богове.
  • 23 ново

    1 2 Отговор
    прав е кирил аз моята я оставам не заключена и винаги намирам по някои кашон с пари джамбазите това им е работата да разнасят кашони
  • 24 ???

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "терминатора":

    Коя армия,че не разбрах.