Last news in Fakti

19 Април, 2018 14:41 7 692 21

Кой запушва устата на кметицата на Младост?

  • десислава иванчева-
  • кмет-
  • младост-
  • подкуп

Експерти предричат сериозна и шеметна професионална кариера на въпросната служителка

Познахте ли тази жена от ареста на Десислава Иванчева? Тя взриви интернет - мрежата по няколко причини. Първата е, че брутално запуши устата на кметицата на район „Младост”, докато се опитваше да обясни на журналистите, че е лишена от адвокатска защита.

Това коментира сайтът „Фрог нюз“.

Юристи с опит са категорични, че това е абсолютно недопустимо поведение. Необяснимо остана за публиката, на която се предложи невиждано шоу пред Спортната палата, защо дамата с ярко червен лак е с маска, наподобяваща бурка. Ако е заради анонимността, то на гърдите й ясно се вижда баджа с имената й.

Коментарите за мистериозната жена са повече от показателни: „Подготвям си документите да мигрирам на някъде....тука се не трае:)”,”Маскин бал'' със бутафорна режисура на тъпи поръчкови ''режисьори!”,”Сещам се за една сцена от филма "Бялото слънце на пустинята. Когато солдатът влезе при дамите от харема, всички си вдигнаха полите да скрият лицата си, защото не бяха забулени. Лицата скриха, но от кръста надолу всичко беше на показ”.

Експерти предричат сериозна и шеметна професионална кариера на въпросната служителка заради всеотдайността, проявила по време на акцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SAAB

    21 25 Отговор
    Светнаха ли и ръчичките .....вече НЕ е невинна ! :)

    Коментиран от #7, #13

  • 2 Кирил

    15 21 Отговор
    Абе Факти нещо много се месите.Светещтите ръце не лъжат.Да дочакаме съда да се произнесе и тогава да коментираме
  • 3 знаете ли какво искате

    18 13 Отговор
    а вие знаете ли какво искате изобщо ?
    като не правят нищо - що не борите корупцията
    като правят нещо - що го правите ?
    така не било правилно , онака не било.........
    ако я бяха завардили някъде по тъмно и закрито - кой знае как щяха да реват че са и нарушени правата - затова сега изправена пред всички - да се види кое как се прави !
    тая иванчева, е толкова проста и нагла, че си е заслужила напълно всичко и даже и е малко !!
  • 4 Иванов

    17 6 Отговор
    Как кой? Някоя от черните н(м)инджи на дон Тиквезе. Инак кметицата си е за пангелата, барала е парите и ще лежи. Но може и да и се размине, дон Тиквезе е милостив. Стига да върне и останалите пари.

    Коментиран от #5, #11

  • 5 Гост

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "Иванов":

    А кой е дон Тиквезе?
  • 6 Кибик

    16 1 Отговор
    Битки за влияние и разчистване на сметки между престъпни групировки
  • 7 ИМА ЕДНА ПОДРОБНОСТ НА

    21 4 Отговор

    До коментар #1 от "SAAB":

    ПОСТАНОВКАТА КОЯТО СЕ КРИЕ.ПЪРВО Я КАРАТ САМА ДА ПРЕБРОИ ПАРИТЕ А ПОСЛЕ Я ИЗСЛЕДВАТ ЗА ВЪЛШЕБНОТО МАСТИЛО ..........?;;????,,
  • 8 Жоро

    6 7 Отговор
    Еее голяма работа някакви си 200-300хиляди евра.
  • 9 Един

    5 6 Отговор
    За такива като тях само брадва, другите ще си знаят....
  • 10 Бай хой

    24 2 Отговор
    Що пък ръцете им да не светят? Може да са намазали волана и дръжката на колата и от това да им святкат ръчичките. Ти и цецо нямаше къде да скрие апартаментчетата.
  • 11 алчната зелена кметица

    17 1 Отговор

    До коментар #4 от "Иванов":

    Който не му се отчита така е ! Суджуците помните ли ?
  • 12 Други новини няма ли

    9 0 Отговор
    Като не е научила поговорката за мечките и гората...
  • 13 555

    24 0 Отговор

    До коментар #1 от "SAAB":

    Те и на Цвъко светят шестте апартамента от крадени пари но там е опасно да се рови . Може да им се случи случка на проверяващите като на Мишо Бирата и Танов ..... А за Тиквата да не говорим ..всичките му имоти и пари светят като ,,пожар в руска дискотека " А бе тия гробари един свестен сценарий не могат да измислят , толкова ли са тъпи станаха за посмешище Добре си е отмъстил и бившия гробарски кмет който е включен в играта
  • 14 Юююбряяяяя

    20 1 Отговор
    Всичко е театър за пед абдалите от ЕС. Пък и е пречела някой от фандъчкините босове да си развява байрака! ТОВА И ГЛУПАВИТЕ ГО РАЗБРАХА!
  • 15 Гост

    4 12 Отговор
    А бе затвор,бе. Мърша крадлива.
  • 16 Froid

    16 0 Отговор
    Голям смях но ние всички ще го плащаме като дойде присъдата за България от Страсбург !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 сьд

    0 2 Отговор
    Като вземеш пари трябва да делиш
  • 19 foto

    8 0 Отговор
    Ей с тая снимка ще осъди цялата ни некадърна държава. А вие се радвайте на парите дето са и взели. Тя ще вземе 3 пъти повече Само заради тази снимка от всички нас. Ха тогава да разберем как се казва тази дама и да и наложим запор на имуществото, щото някой трябва да плати за некадърността си. Питайте МВР - как се казва служителката, която трябва да плаща.? Ще получите отговор и плащане колкото от Борисов за убийството с базуки. Кой плати масрафа - всички ние. Той не се бръкна нито лев.
  • 20 Валя

    6 1 Отговор
    Не знам какъв си мислите че е проблема но аз ще ви кажа,идва от факта че милиционерчетата постъпват така и с невинните
  • 21 Данчо от Русе

    3 0 Отговор
    1000% съм убеден ,че това е 10000% постановка на ченгетата! Те никога няма да защитят народа, защото им липсвала екипировка , но ето ,че имат всичко за да осерат всеки неудобен! И аз ако видя кутия в колата си ще пипна да видя какво, и ако е боклук да го изхвърля. Пълна глупост е тя да е пипала парите! просташко милиционерско изпълнение!!!! И никога няма да бъдем нормална държава ,ако не изметем тази ченгеджийница!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове