Last news in Fakti

16 Май, 2018 16:00 6 803 22

Ония крадат, ние търкаме талончета – кво ни пука

  • лотария-
  • хазарт

Държавата ни е най-корумпираната в Европа

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ние сме странен народ. Не харесваме живота си, не харесваме държавата, в която живеем, обаче категорично отказваме да променим нещата. Единственото усилие, което според нас си заслужава, е да изтъркаме някое талонче от лотарията.

Държавата ни е най-корумпираната в Европа. Какво правим, за да променим тази ситуация? Търкаме талончета. Ония нека си крадат, аз като стана милионер, кво ме интересува.

На последно място сме в Европа по свобода на словото. Какво правим? Търкаме талончета. За кво ми е свобода на словото? Аз веднъж да стана милионер, ще видят те една свобода на словото.

София е градът с най-мръсен въздух в цяла Европа. Какво правим? Търкаме талончета. Като взема милионите от лотарията, ще си купя къща в Маями и ще ги оставя тия бунаци да дишат мръсния въздух, като им е толкова акълът.

Диктаторът Ердоган вкарва журналисти в затвора и прегазва всички хора, които мислят свободно в Турция. Какво правим ние? Търкаме талончета. Ако изкараме някой лев от лотарията, лятото ще отидем в Кушадасъ. На ол инклузив. Па турците нека си лежат в затвора.

Диктаторът Путин арестува всеки, който се осмели да протестира срещу него. Ма на нас кво ни пука? Нас няма как да ни арестува, щото ние не протестираме. Ние кротко търкаме талончета. И като станем милионери, ще сме фенове на Путин, щото в България всички милионери са благодарни на Путин.

Делян Пеевски купил всичко в държавата. Ние търкаме талончета. Купуваме си ги от неговите лафки. Ма кво ни пука? Като вземем милионите, Пеевски ще ни е през оная работа.

Важното е талончета да има.

Търкай!

Другото – майната му!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ало

    17 42 Отговор
    Всички Руски платени мулета да коментират и тази статия че не изпускат една да не оплюят всичко живо но АДА ще бъде вашето място Дано Умрете в Адски Мъки и да Горите в АДА!
    АМИН!

    Коментиран от #3, #6

  • 2 впечатлен

    49 3 Отговор
    Ааа, не е само Пеевски! И Черепа, и Черепа! И той трупа пачки от талончетата! Положението ни е отчайващо. Простащината навлезе с пълна сила, побоища, убийства, милион партии и всяка иска да управлява. Един дърпа към Путин, друг към Европа, НАТО, САЩ, ревем за палестинците, които пък искат да разсипят Йерусалим, както навремето унищожиха всичко построено на една територия отстъпена им от Израел, само за това стават и сме доволни и щастливи като пред бедствие. Лично аз никога и за нищо в света не търкам талончета. Изпитвам отвращение и то огромно не само от тях, от положението в държавата. Ние сме тъп самоунищожаващ се народ, обречен на вечни мъки! Оцеляват само умните и рационалните! Всичко останало е обречено! В световен мащаб.
  • 3 Ахмак

    41 2 Отговор

    До коментар #1 от "ало":

    Не знам защо използваш "Дано Умрете" и "Амин" - в едно и също изречение. Личи си, че нито си вярващ, нито си много умен. Предполагам, че за да надраскаш тези небивалици, си бил подтикнат от няколкото гроша, на шорош. Не се кахари, за "всички да умрете" - ние сме вече почти "умрели" , под вещото ръководство на Вожда !
    А талончета търкаш ли?

    Коментиран от #13

  • 4 Друг сиромах

    41 1 Отговор
    Всъщност пише че може да спечелиш 500 000, ама ти превеждат 100 000. И после има да чакаш 20 години по 20 000. И какво става, не можеш да си купиш жилище с печалбата от лотарията...
    Замисляте ли се:
    -дали ще си жив още 20 години;
    -как ще се отрази инфлацията/девалвацията;
    -дали Лото-то ще съществува още 20 години;
    -дали то няма да вкара капитала си в КТБ 2?

    Иначе ясно, че статията не е за талончетата...

    Коментиран от #12

  • 5 прав си

    26 1 Отговор
    аз съм ги кръстил 3Т -тъпаци търкащи талончета
  • 6 до мъченика

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "ало":

    Моите съболезнования! Видно е, че ти вече си в ада и гориш в адски мъки. Сън те не лови. Дано ти мине и станеш нормален.
  • 7 Ахаха

    8 7 Отговор
    Прав е, защото всички "ОНИЯ" работят за западните кръвожадни колонизатори!!! Слави и той ли за тях ще бачка? Докато не се създаде световно правителство, за да се отървем от Западните колонизатори, дотогава ще сме зле, защото все Разбойковци и Чалгари ще ни управляват!!! Обаче Западните колонизатори не искат и да чуят за световно правителство

    Коментиран от #15

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Недоволен

    32 2 Отговор
    Еи виждал съм пред на касата в магазина как връщат част от покупките че да остане за две талончета тоз народ прост до безобразие
  • 10 ХахахахХа

    16 7 Отговор
    Овчия народ още дълги години ще търка талончета и ще робува на Европа.Така се пада на племето.Добрата новина е че изчезвате един по един.Едни в щатите,други в Европа и трети дават фира.Продължавайте в същия дух.Яжти,пийте и сИрете.Силно чалга пуснете и по един гюбек фЪрлете,така и така бедни ще умрете.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ДДД

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Друг сиромах":

    значи може да спечелиш?
    аз чета така:)
    МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИШ НО МОЖЕ И ДА НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИШ
  • 13 антрашпиц

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ахмак":

    Аааа търка търка..мазоли има вече по пръстите той...
  • 14 ouhu

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Хаха":

    Брат ТИ СИ МНОГО КУХО ПАРЧЕ !!!!!!!!!!!!!!!
  • 15 Koko

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ахаха":

    Не вярвах, че има чак толкова гладко аеродинамичен мозък - световно правителство ще те отърве от управлението на Запада?!?! Ти от изток или от Луната ли го чакаш това световно правителство?! Щото някак не ми звучи някой да взема от германците и американците, за да дава на сомалийците и всички да са равни, хахахаха. Тогава обаче няма да има нито къде да идеш да смениш темата, нито на кой да се оплачеш щото навсякъде ще са същите и те ща са точно тези, които сега - Тръмп, Путин, Дзинпин, бабето Меркел и т.н. Някой продухан като Юнкер ще обявява добро утро в Япония и Южен Судан, да им напомня че законите са и за тях и ако нещо са против ще ги демократизират. Те ФАЩ впрочем и сега се имат неформално за световно правителство...
  • 16 ТЪРКАЩ

    9 0 Отговор
    Търкай народе, с труд не мож се изхраниш тук.
    Пощуря цялата держава, и мало и големо търка братче.
  • 17 Александър

    4 1 Отговор
    Бойко Борисов е корумпиран, колкото 5 000 000 корумпирани.....
  • 18 Винкело

    13 0 Отговор
    Та кой доведе хората до тази психоза - мизерията и без переспективността.А, кой им отне нормалните условия за живот - липсата на доходи и перманентната задлъжнялост..към всеки/банки, бързи кредити, между фирмени дългове/.Е, кой създаде Пеевски,Черепа,КТБ?Кой им даде тази привилегия да доят с измама..продавачи на илюзия и надежда!!Ето ги виновните:Луканов,Беров,Костов,Виденов,Станишев , и няколко пъти Боко!Всички до един са членове на Партията майка,създала ДС, което създаде тях и ги тури да ликвидират една нация и държава с цел крадене,лъгане,приватизиране, източване..
    Е, Свободата Сиромахов , не ще Екзарх - иска Караджата!!!
    Нема такъв оскотял, затъпял и тотално оглупял народ, като останалият в територията на БГ!Тровят го с храната, с въздуха с водата ежедневно!Ограбват го от години ежедневно всевъзможни примати..и нищо не може да трогне жертвите, обрекли себе си и децата си да пилеят живота си в тази територия наречена БГ!
  • 19 талон

    7 0 Отговор
    Дават и последните си пари за тьркане и цял месец гладуват.Това са отчаяни хора.Станахме дьржава на отчаяните.
  • 20 Математика

    5 0 Отговор
    200 милиона приходи в бюджета отговаря на 15% данък.Следователно целия приход е 1милиард и 133 милиона лева. От него се раздава 70 милиона лева на 177 000 разпространители.Един разпространител печели жълти пари, около 32 лв. на месец. Остават 1милиард и 63милиона лева.От тези пари да предположим, че половината се дават за награди на печелившите, което е много, но пак остават над 500 милиона лева печалба за организаторите всяка година.
    Кои са организаторите знае ли ги някой? Излиза, че това е най печелившия бизнес в България с над 500 милиона печалба на година.Такъв бизнес се прави само с държавна протекция.Крайно време е държавата да си вземе бизнеса и да разпредели парите за всички българи, и за всичките 49 вида спорт, а не само за шепа хора и за един вид спорт -футбола и 2-3 телевизии.
    Първо отнеха от държавата тото1 и стана частно - Еврофутбол.
    Второ отнеха от държавата, държавната лотария от 50ст. и стана Национална лотария - частна, от по няколко лева за билетче.
    Трето подготвя се да бъде ударено и Тото 2 и взето от държавата и дадено на някой честен частник.Постепенно спряха изплащане на печалби от 6/49 за второ теглене, първо тройките, четворките и петиците и накрая и шестиците, докато, го фалират и накрая го клонират с някое частно тото.
    Ета това е българския бизнес!!!
  • 21 The TRAPPER

    2 0 Отговор
    Аз всеки ден си търкам питона в барабанчето на комшийката, и ми е през оная работа за вашите талончета.
  • 22 Нелка

    1 0 Отговор
    Излез ти да протестираш , ние ще те последваме , ти си същия като нас , не си споменал нито едно име на действащ министър в "смелата " си статия ... мижитурка си като всички останали герои на нашето време