Last news in Fakti

4 Април, 2012 15:24 2 299 1

Юлиян Бориславов: Запознаването с иновативна услуга е предизвикателство

  • юлиян бориславов-
  • иновативна услуга-
  • предизвикателство
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Бихте ли ни разказали за Вас и Вашата работа.
На 30 години съм и от 7 години съм управител на хостинг компания ICN.Bg. По образование съм дипломиран икономист, но смятам, че знанията си съм натрупал по-скоро от много опит и хилядите прелистени страници онлайн.

Основната дейност на компанията е предоставяне на уеб хостинг услуги и домейн имена. Това е най-общо казано, тъй като гамата от услуги, които предлагаме, е най-голямата на българския пазар и от тази гледна точка мога да бъда многословен.

Какво Ви предстои през 2012 година?
Плановете ни за следващата година включват пускането на доста нови услуги, но сами разбирате, че няма как да бъдат споменати. Ще кажа само, че клиентите ни ще могат да се възползват от множество допълнителни услуги, които ще улеснят тяхната работа.

Някои неща, естествено, остават и за нас тайна, тъй като бързо развиващият се ИТ сектор, налага и нашите действия да бъдат доста адаптивни към иновациите. За съжаление, в този бранш е трудно да се плануват действия за година напред, но в това е сладостта на работата ни.

Всеки ден е предизвикателство за целия екип на ICN.bg. За нас е удоволствие да работим в пряк контакт с клиентите, да се докоснем до техните  индивидуални нужди и да откликнем на тях в максимална степен. Ние предоставяме решения на клиента, а не само услуга.

Няма по-голяма награда от благодарността на клиентите за добре свършената работа.


Какви са най-големите предизвикателствата пред бизнеса днес?
За всеки бизнес най-голямото предизвикателство е да намери правилния подход, да бъде различен, да предложи уникалност, да накара клиента си да се чувства комфортно. Естествено, засягайки „днес”, трябва да споменем и кризата, в която се намираме, но има начини, човек да управлява умно както финансите на фирмата, така и другия много важен актив на всяка фирма, а именно персонала. Смятам, че много от българските фирми подценяват този фактор – персонал, което усложнява многократно ситуацията.


Разкажете за Ваш проект, който е поставил предизвикателство пред Вас и Вашия екип?
Последният ни проект е от проектите, които наистина поставиха пред нас едно предизвикателство. Пускането на нова за българския пазар услуга „Публичен Cloud Hosting”, наложи пред нас един различен модел на работа. Тъй като за първи път в България се представя подобен продукт, за нас беше изключително важно да проведем редица кампании с образователен характер. Запознаването на широката аудитория с една иновативна услуга винаги има своите предизвикателства. Всеки, който стартира иновативен продукт или услуга има задължението да покаже на клиента или по-точно да разкаже за качествата на продукта си и с какво той би подпомогнал неговия живот бизнес.
Тази задача за наше голямо щастие не беше съвсем иновативна за нас, тъй като преди няколко години с пускането на VPS (Виртуални сървъри) услугите, ние отново трябваше да се справим с представянето на съвсем нов за българския пазар продукт.


Защо приехте поканата за участие в CEO Conference 2012? С какво подобно събитие е полезно на българския бизнес
Смятаме, че аудиторията на това събитие е от млади амбициозни хора, които търсят най-правилния вариант да достигнат до своите клиенти. Ние от ICN.Bg вярваме, че с натрупаният опит, който имаме до момента ще бъдем от полза за целите и приоритети на участниците в CEO Conference 2012.

Повече информация за CEO Conference, както и за останалите участниците в отделните дискусии, можете да видите на сайта на събитието:http://ceoconference.eu/http://ceoconference.eu/

Организатор на събитието е фирмаhttp://webandevents.com/Webhttp://webandevents.com/andhttp://webandevents.com/Events.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.