10 Февруари, 2019 10:20 8 518 85

Унижението да си президент на България

  • румен радев-
  • президент-
  • унижение

Ако Радев е смятал, че може да промени нещо, шансът му е с другия проект

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Преди две години отвратените от управлението на ГЕРБ и потресените от президентстването на Росен Плевнелиев спечелиха утешителна победа, залагайки на генерала от българската армия Румен Радев. Както знаем, утешителните победи имат краткотраен ефект и не променят особено общата картина.

Две години по-късно единственият политически субект, който показва подкрепата си за президента, е партията, която го издигна - БСП. Останалите водещи политически сили са събрали пръсти в единен юмрук срещу човека от Дондуков 2. С тях са и бутиковите градски десни, за които президентът е руски проводник, хибридчик, лобист срещу натовската военна продукция и въобще ретрограден евразийски елемент, чиято мечта е да държи клетата ни Татковина в обятията на Кремъл.

Така от началото на мандата си Радев бе подложен на непрекъснати атаки, граничещи с обиди и унижения. Първо се оказа, че той не е избран от народа, а от влиятелния и близък до Кремъл руски генерал Решетников. След това, подобно на разследването за евентуалната руска намеса в избора на Тръмп в САЩ, тук спретнаха цяла комисия, която да разследва лобирал ли е новоизбраният президент за шведските изтребители Грипен, за сметка на "правилния" избор от САЩ.

Премиерът и партийният му строител Цветанов използваха всеки повод за да атакуват Радев по всички възможни линии. Борисов стигна до откровено слабоумния извод, че Радев не можел да поема отговорност, защото бил военен пилот и щял да катапултира при напечена ситуация. Виж, пилотите от гражданската авиация били друга бира. Нямало как да избягаш от падащ самолет със сто-двеста пътници на борда. Спасяваш го или гинеш заедно с тях.

Цветанов пък се зарови под юргана на президента и някъде между чаршафа и матрака откри, че щом Радев се е развеждал, значи не става за президент.

Обект на нападки от първия ден стана и първата дама, до голяма степен поради липсата на такава в президентството предишните пет години.

За методично отхвърляните от парламента вето след вето не си струва да отваряме дума. С ръка на сърцето отбелязваме, че това си е право на законодателния орган, но в същото време ситуацията подчертава безнадеждно декоративната функция на българския президент, особено в настоящата разстановка в Народното събрание.

Полузабравеният предшественик на Радев също често се включваше /и продължава да го прави/ в атаките срещу президента, с което единствено ни напомня какъв пишман-ястреб отглеждахме пет години на адреса на президентството. Това за ястреба си е квалификация на Бойко, не търсете злобна преднамереност.

Стигаме до най-актуалните грехове на Радев. Негодникът от Дондуков 2 имаше наглостта и безсрамието да развали Новогодишния празник на трудещите се с апокалиптична реч в 12 без 10, вещаеща скорошната гибел на родината ни. Вместо да нарисува прекрасен сюжет с комбайни, валяци и асфалт, президентът ни поднесе критики и предупреждения.

След като съсипа празника ни, Радев имаше нахалството да обяви, че би подкрепил нов политически субект. Нищо, че за хипотетична партия на Радев се говори от близо две години.

Как да не му спретнеш един импийчмънт на такъв. Това и обмислят доброжелателите му.

Особено след последния му грях - въздържал се да вземе страна по политическата криза във Венецуела. Изложил ни пред света, който, видите ли, 24 часа и 7 дни в седмицата с тревога следи за позицията на българските управляващи по всеки един наболял въпрос.

И така - когато Радев заеме нечия страна е лош, но когато се въздържи е още по-лош. Няма угодия. Какво да прави? Да се скрие в мазето и да чака края на мандата, подобно на предшествениците си? Или да хвали изпълнителната власт в най-бедната държава в Европа с изчезващо население?

Тъжна картинка представлява един приземен въздушен ас, превърнат в административен фикус. Ако Радев е смятал, че може да промени нещо, ясно е, че шансът му е в другия проект. Има кой да го подкрепи...


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    129 8 Отговор
    административен фикус - точна дефинция на правомощията на бълрагския президент
  • 2 Коментар📝

    190 68 Отговор
    РАДЕВ Е ПРЕЗИДЕНТ СПЕЧЕЛИЛ ГЛАСОВЕТЕ С НАД 61% ОТ БЪЛГАРИТЕ А ГЕРБ С 16% КОЙТО 10% С ИЗМАМА.НЕ МОЖЕ 2013г.ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ВДИГНА,ЦЯЛА И ТЕ ХОП СПЕЧЕЛИХА ПАК
  • 3 Бат Вал

    151 81 Отговор
    Радев не е издигнат от бсп, а подкрепен! Нека се прави разлика! Той е най-свестния президент, който България е имала от 1990 година нассм! Гласувах за него и не съжалявам за това, но когато и той като предишните се появи с ермолка на главата, разбрах, че сме прецакани, че и той служи на същия господар, на който са служили и предишните... Не зная дали пак ще гласувам за него, времето ще покаже!
  • 4 АНАЛизатор

    106 27 Отговор
    "Другият проект" е Президентска република. Ако заложи на партии...пак ще е същото .
  • 5 Edelweis

    130 43 Отговор
    Ще бъде мощно подкрепен
  • 6 име

    31 65 Отговор
    радев за две години също му намаля подкрепата. по принцип подкрепата му е винаги е доста висока и е за институцията. после това трябва да се изпълни със съдържание.но колкото и да е анти и принципен , като корнелия си отвори врагове навсякъде. а това не му носи краен успех. не може да гориш всички мосотве и да очакваш голям успех.

    Коментиран от #85

  • 7 патриотъ

    108 44 Отговор
    Шансът на президента е в другия проект и има кой да го подкрепи!!!Действай,г-н Радев,в противен случай ще останеш в историята като предишното недоразумение на президент!
  • 8 боярышник

    72 167 Отговор
    Най - посредственият президент който е имала България.Жалко,много жалко е да си зависим от някого,и в същото време да казваш,че изразяваш свое мнение.Но в един слънчев ден всички Българи ще разберат,че този президент е бил просто една кукла на конци,дирижирана от хибридната,подмолна и анти европейска политика на рУсия.

    Коментиран от #60

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 МАДУРумен Радев

    71 144 Отговор
    С коментара си за Венецуела (за който получи горещи хвалби от ген. Решетников) и с откровеното си лобиране за "СААБ-Грипен" ,г-н Радев се демаскира ,като марионетка на руското външно разузнаване и като корумпе (никой не може да ни убеди ,че защитава "Грипен" принципно и не е "стимулиран" за същото) ! Изолцията му във външнополитически план ясно показва ,че в чужбина също не пасат трева и са го разбрали - чия маша е ! Изобщо - компрометиран е и никакви поръчкови статийки (като горната) - няма да му помогнат ! Да си ходи !
  • 11 Scout for funn

    63 63 Отговор
    Когато вместо да работи се занимава само със обвинения поне да беше обинил във нещо конкретно а не : парламентаристиката е наранена ,демократичното общество е в застой ,дрън ,дрън,дрън,дрън,по цял ден без НИТО едно конретно истинско обвинение .Да не говорим че би трябвало да работи за България не за бъдещата си партия тоя пост президентския не е някъв пиар катапулт .
  • 12 1944

    50 107 Отговор
    унижението за българия радев да се скрие някъде в славяновските землянки. изборът на решетников и куклата на гундяев не ни устройват.
  • 13 Жанбо

    55 121 Отговор
    Пародия на президент. 449

    Коментиран от #79

  • 14 TтТ

    61 119 Отговор
    Най зависимия и не компетентен президент който сме имали!
  • 15 Българан

    29 67 Отговор
    Милен Ганев нещо се подиграва на родната посредствено. Ако вотът за никому неизвестния Радев беше отричане на герб и Борисов и избор на котка в чувал, то явяването му на каквито и да е избори от тук нататък ще преброяване на идиоти те в България.

    Коментиран от #17

  • 16 Крал Мас

    30 66 Отговор
    Радев спечели изборите благодарение на Бойко Борисов, който му даде уникален шанс. Какъвто и друг прочит да имате той е неверен . Иначе Герб нямаше да спечелят следващите парламентарни избори дори след крещящите лъжи и манипулации на червените. Последващите събития посочиха кликата БСП-ДПС като мародерите на Бълагария. Червеният спонсор Бено Бенчев с Ролс Ройс превозва един престъпник. Цвятко Цветков ДС-ченгето за мутрите : Тия момчета са наши хора ,наш контингент.
  • 17 Batushka

    26 5 Отговор

    До коментар #15 от "Българан":

    Ама ти пасва това Българан идеално...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гост

    36 82 Отговор
    Жалка карикатура на президвнт
  • 20 Tervel bitcoin

    66 25 Отговор
    Радев е прав

    Коментиран от #26

  • 21 Опит

    41 19 Отговор
    Господин Милен Ганев (главен редактор), независимо каква ще е причината, просто опитайте да станете президент. М..н..о..г...о ниска Ви е камбанарийката за да се мерите с президента Радев, но ако имате хонорар (може да сте алтруист - без), но не сте равен. Не правя сравнение - пигмей, за да не обиждам родените като пигмеи!
  • 22 кирил

    67 19 Отговор
    Шансът на Радев е да продължи да бъде честен с българите. Това, че този Решетников го хвали е само в полза на ГЕРБ. И затова го прави. Само че тук има не само тъпанари. Ало факти, що не питате Цветанов за Турски поток? Що мълчи хибридно по въпроса?
  • 23 Куку

    36 66 Отговор
    Радев е като навита кукувица в часовник - от време на време се покаже, изкука нещо неразбрано и се прибере в кафеза.
  • 24 стоян георгиев

    24 55 Отговор
    интересно кво толкова му се е случило на радев през двете години като президент?сега комунягите се опитват да го изкарат жертва едва ли не.всъщност радев е един парашутист дето 5 месеца преди избирането си си е нямал хал хабер от политика.само пълен профан може да се съгласи да стане президент без ниакакъв опит,предвид че тва е работа която изисква квалификация по темата.сега следващата тактика на комунягите е да му направят партиика докато не се е изгостирал и ако е възможно да влезе в парламента с нея ,служеики за куц крак на самите комунисти.гледам че проекта им върви успешно.
  • 25 Радован

    27 61 Отговор
    Радев излезна абсолютен боклук. Колкото и да го защитават черпвените и червения боклук мирише.

    Коментиран от #36

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Пурко

    19 38 Отговор
    Предлагам на Антон Тодоров да разнищи подкрепата на знатния пловдивски възрожденски род Кесякови в кариерното развитие на Радев. Или как селянчето от Славяново стана генерал.
  • 28 ВЪЗРАСТЕН

    26 42 Отговор
    УНИЖЕНИЕ ЩЕ Е, ЩОМ Е ПУХЛЬО , ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ СЕ ЗАБЪРКА В ЛАЙ.......ТА, ТО НЕ БЕШЕ ГРИПЕН, ТО НЕ БЕШЕ ХАРМАНЛИЙСКОТО КРЪГОВО И ЗА КАПАК СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!
  • 29 Жалка картинка сте

    38 4 Отговор
    Докато се лаете един друг по тези скапани форуми,няма да се оправят нещата!30 години ни управляват ченгетат от преди 89 година!ДО КОГА?
  • 30 Ей тъй за емоция

    20 30 Отговор
    Някои хора не са в час , ние сме в европа и сме против дивите и примитивните комунистически режими .
    Комунизмът фалира отдавна като икономическа система, за това затваряме за винаги тази страница като брутален и тоталитарен режим.
    Никой нормален и мислещ човек не би искал да възтановим нещо подобно,.
    Е , има хора с деформирани настройки в мозъка си , но като почнат да се трудят и не мързелуват ще се убедят че си заслужава да си свободен и богат.
    Комунистите са били винаги паразити в една държава , вижте и др, МАДУРО как ще си иде .
    С камъни или доброволно но ще си иде , мога да се басирам с всеки.
    Въпрос на време е.

    Коментиран от #41, #71

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Гнида

    46 16 Отговор
    Уважавам Президента !
  • 33 Иво

    31 1 Отговор
    Автора на статията,дайте едно определение и за българския избирател.

    Коментиран от #35

  • 34 О'Нуф-Рий II

    9 22 Отговор
    Ако би бил по-умен, президентът не би отхвърлял истинските възможности, вместо да се ежи с идиоти без минимална дори, теоретично, възможност да ги вразуми. В обидната,ситуация, в която е, генералът 90% сам се вкара и, едва след това, иидват усилията на гербератската сган. Ако се очовечи и поеме той още би имал шанс. Обаче, този шанс НЕ Е в правенето на „нови” партии, т.к. за наистина Нова Сила, трябва нов поглед и нов дух, а поддръжниците са дълбок дефицит. Първо, да се справи с наличните ресурси. Щото, за допълнителните, трабва да дорасте.
  • 35 О'Нуф-Рий II

    6 4 Отговор

    До коментар #33 от "Иво":

    Може ли аз?
    Българският избирател е затъпял от „избори”.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Българин

    23 46 Отговор
    Фатмака е мръсна руска подлога и национален предател. Вреден е за България и трябва да бъде отстранен от поста.
  • 38 Кирил

    22 47 Отговор
    Плевнелиев беше най обрият български президент на всички времена.за това срещу него бяха бг рушняците комундели и по късно срещу него се обявиха и от герб.не го заслужавахме и го загубихме.сега ще си сърбаме попарата с фатмака и пиарлюбовницата чалгаджийка

    Коментиран от #43

  • 39 457862102

    24 20 Отговор
    Е добре де-като не го харесвате- не го одобрявате-хулите го че е бил такъв и онакъв и т н т н Е -да ама НЯМА ДРУГ НА НЕГОВО МЯСТО ЗА СЕГА Е ТОЙ-ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ РУМЕН РАДЕВ -И ТОЙ ЩЕ Е- МУТРИ -СИКАДЖИЙ БАНДИТИ И УБИЙЦИ И КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ ПОДЛЕЗУРКОВЦИ И ЛИЗАЧИ НА ЗАДНИЦИ---------- -ЗАПОМНЕТЕ ! /ПРОТИВНИЦИ НА ПРЕЗИДЕНТА/ -НИЕ НЕ ИСКАМЕ-НИЕ ПОДЪРЖАМЕ И ЩЕ ГО ПОДЪРЖАМЕ ДО КРАЙ И АКО ТРЯБВА КРЪВ ЩЕ СЕ ЛЕЕ-НО ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА
  • 40 Ал бънди

    22 37 Отговор
    Мислех,че Плевнелиев няма кой да го бие,но този го затвори с обиколки.
    Няма толкова глуповат,прозрачно продажен и вреден човечец,ръководен от няколко женици и партията хранилница на престъпния контингент!
  • 41 ВЪЗРАСТЕН

    21 6 Отговор

    До коментар #30 от "Ей тъй за емоция":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ, РАДВАМ СЕ ЧЕ ИМА ЗДРАВОМИСЛЕЩИ ХОРА , А НЕ ТЪРТЕИ КОИТО ЧАКАТ ПАРТИЙНИЯ АПАРАТ ДА ГИ НАЗНАЧИ НА НЯКАКВА РАБОТА ДА СИ ЧОПЛЯТ НОСА ЦЯЛ ДЕН И НАКРАЯ НА МЕСЕЦА ДА ВЗЕМАТ НЯКАКВИ МИЖАВИ КОПЕЙКИ !
  • 42 АНАЛлизатор

    16 24 Отговор
    След всяка реч на президента настръхвам. Слизам веднага в мазата, вада червеното знаме с петолъчката, взимам портрета на Ленин и заставам на терасата в очакване да го вида, как води народа в борбата срещу прогнилия буржоазен строй, поддържан от американският империализъм. Отвреме навреме пускам и телевизора да чуя благата вест за президентска република с вицепрезидент г-н Решетников, но уви!!!.....нищо!!!...остава ми надеждата при следващото си изказване президента да е по решителен....и да си спомни приказката, че лозето иска мотика, а не молитва.....
  • 43 О'Нуф-Рий II

    26 11 Отговор

    До коментар #38 от "Кирил":

    Плювню е най-големият та*ак на Природата но, щом си рекъл...
  • 44 боярышник

    14 21 Отговор
    Както ви казах,вижте подмолната хибридка на рУските жалки тролчета!?Забележете 95% от коментарите са от трезво мислещи хора които се разграничават от мъглявите лъжи на пиянките от изток и въпреки това лайковете се разминават с голяма разлика в полза на пиянките!?Защо ли,хибридка ли е!?Никога повече"бсп"(безгръбначни страхливи предатели) на власт.

    Коментиран от #72

  • 45 висок

    15 25 Отговор
    Толкоз много хвалебствия по адрес на лайномет РРадев може да напише само президентския Хитлер!!! Защо е подписано от редактора на този сайт?
  • 46 мдисняхсй8382

    26 20 Отговор
    А ве вие болни хора, не сте народ, а овце! Президента е номер 1, казва всичко както е. Спасявйте си болните мозъци, че парите дето ви ги дават да плюете нема ви стигнат. Такива сте щото средата на живеене ви е такава.
  • 47 Dj bbb

    25 15 Отговор
    Тук доста избирстели на Цецка Цачева пишат глупости против президента, който в момента е най-одобрявания политик в България. Моля да престанете с глупавите си писания - тя не стана и няма да стане президен!

    Коментиран от #59

  • 48 TтТ

    7 11 Отговор
    А ти господин редакторе, ако си мислиш, че ще промениш нещо за което са те поставили,! Ама много, много са си се заблудил!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Кико

    13 15 Отговор
    Напълно влиза в образа на селския глупак. Жена му..... нямам думи!
  • 51 ТтТ

    9 16 Отговор
    Г-н редакторе, като изключим хейтарите които за тях няма нищо хубаво!!!! Вашия чивек е президент на комунистите, но не на България!!!! Хейрарите започнаха да се разграничават от г-на и ти драги ми ставаш смешен като PR!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ТтТ

    10 13 Отговор

    До коментар #52 от "Цензура":

    При комунисти те няма свобода на мнението!
  • 54 ОТ ДИЗЕЛА

    21 11 Отговор
    гласувах за Радев и пак бих гласувал за него.

    Коментиран от #62

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ТтТ

    9 12 Отговор
    Слава на бога, че контингента на фатмака са ясни!
  • 57 jambazina

    20 11 Отговор
    Радев е силен, защото позициите му по всички въпроси съвпадат с мнението на повечето българи. Силата му е в подкрепата от народа, докато я има няма да му трябва подкрепа от външни господари.
  • 58 Танас

    12 18 Отговор
    Няма да види втори мандат тоя.
  • 59 Generalissimo FRANCO

    14 11 Отговор

    До коментар #47 от "Dj bbb":

    Когато нямаш законодателна инициатива и си служиш със популистки методи за да умаловажиш "до нула" усилията на законно избраните правителства за последните 10 години, когато пренебрегваш очевидните ползи за страната от членството й в НАТО/ЕС (за което нееднократно заявяваш позиции в полза на Кремъл), когато залагаш на русофилските чувства на част от народа ни (с което поставяш страната ни в положението на заложник на Москва), когато безцеремонно изземваш задължения на Правителството по ключови въпроси свързани с отбраната (Ф-16 или Грипен) и с външната политика (Венецуела), логичният въпрос е дали Президентът Радев е достатъчно подготвен за този пост, или е избирането му е в следствие на обстоятелства и външна (добре режисирана и организирана) намеса на Москва, чиято цел е дискредитиране на ЕС и отслабване на НАТО..... Неволно , с болка, си спомням за едно скандално изказване на проф. Иво Христов (80% от българите са дебили?!). Проф.Иво Христов е в екипа съветници на президента Радев и със сигурност му "предписва" изказванията и речите по важните теми на деня.....с отчитане високия процент денилност на населението! Само че (?!) този процент е силно завишен, защото хората под 50 години (т.е. работещите и създаващите БВП) едва ли ще повторят погрешния избор да се доверят на генерал, завършил курс за преквалификация в НАТО.....
  • 60 манаф

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "боярышник":

    Ако си привърженик на първия ни демократично избран президент си избрал правилния лик. Защото и той се прослави с употребата на това с което се представяш ти след употреба като се спъна на стълбите за самолета да не кажа че почти падна.
  • 61 Офелия Червнева

    6 6 Отговор
    Да унижиш сам себе си е най-голямото постижение на Ал Бънди
  • 62 Анонимен

    11 12 Отговор

    До коментар #54 от "ОТ ДИЗЕЛА":

    Радев е възможно най-лошият избор за президент - проруски, посредствен и антиевропейски настроен.
  • 63 sedesar

    6 13 Отговор
    Като бивш седесар
    гласувах за Радев, защото е изключителен човек.
    Той говори истината, изразява мнението на народа
    иправо в очите на измамниците и мошеници от ГЕРБ.
    Ще гласувам за БСП, защото и те правят същото.
    ГЕРБ ще бъда т свалени от народа като измамници, крадци
    както Костов, Царя и др. подобни мошеници
    Нинова е най-адекватния политик в момента
    която е наясно с проблемите на населението

    Коментиран от #66, #84

  • 64 Zmai

    7 4 Отговор
    Събрали се 20 продажни персони да протестират. Смях. А, ако подкрепящите го излезем ....
  • 65 ДАААА

    10 9 Отговор
    ПО ПРОСТ И ЗЛОБЕН ПРЕЗИДЕНТ НЕ СМЕ ИМАЛИ !!!
  • 66 ХА ХА ХА

    9 7 Отговор

    До коментар #63 от "sedesar":

    ТИ СИ ТОЛКОВА СЕДЕСАРЕН КОЛКОТО ТОЗИ Е ПУХЛЬО Е ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ !!! МОШЕНИК КОЙТО НЕ УСПЯ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ВРЕМЕННОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ГУШНЕ ПАРИ ОТ ГРИПЕН !
  • 67 Българин

    8 8 Отговор
    Как пък един път не каза нещо, което да не се припокрива на сто процента с позицията на Москва? Защо мълчеше когато руския патриарх го наставляваше господарски? Защо иска да купим изтребители без оръжия? Защо мълчеше когато горяха европейското знаме пред него? Защо мълчи всяка година на деня за жертвите от комунистически режим? Айде като отговорите на тия въпроси тогава се опитвайте да пробутате Радев като нещо различно от руски слуга...
  • 68 Роско от Плевнята

    6 5 Отговор
    А защо най-успешният (за герберунгелите) прецедент - Путю Юлиянкин не посмя да се кандидатира за втори мандат???
    Може би за да загубят изборите само с 20%, вместо погром с 3 към 1 :)))
  • 69 Стоянка Лазараова

    9 5 Отговор
    Каква е тази комедия с този Ал Бънди . Женени с деца . Ама децата май някой друг им ги гледа. Назначил овенния любовницата си на работа при него , после за президентската кампания неможе да свари да се развежда и жени. Оставил семейството си и децата си и тази комплесирана карикатура ,ще ни говори за морал. Какво става другарки червени лелички, едно време измисляхте всякакви мръсотии за опонентите на Червената партия ,сега няма ли да коментирате истинските факти за ваште боклуци.

    Коментиран от #73

  • 70 К Иванов

    4 8 Отговор
    Това не е президент. Да бъде освободен.
  • 71 Румяна Костова

    5 5 Отговор

    До коментар #30 от "Ей тъй за емоция":

    Затваряте страницата на комунизма,пък все дъвчене тази тема с повод и без повод.Всяко несъгласие с хунтата на Бойко и Цецо наричате комунизъм.И вярвате ,че ако дрънкате без спирачки колко е лош този строй ,ще бъдете свободен и богат.Аз не срещам в този форум призраци,които открито са за комунизъм под каквато и да била форма.Къде ги виждате Вие,че толкова Ви разстройват, не ми е ясно.
  • 72 Румяна Костова

    7 3 Отговор

    До коментар #44 от "боярышник":

    Стилът Ви е скучен и шаблонен (хибриди,тролове, мъгливи лъжи).Но поне с математиката сте по-добре ,за да преброите минусите на Вас,,,здравомислещите",на които някакви комунисти и хибридки все са им криви за жалкия животец, който водят.
  • 73 Румяна Костова

    4 4 Отговор

    До коментар #69 от "Стоянка Лазараова":

    Госпожо ,Вие май настоявате да се върнат времената когато всеки,който се развежда,трябва да бъде морализиран и оплют от другарски съд.Времената са такива,че много хора ще трябва да се изправят пред тези съдилища,не само президентът ни.Усрокойте се и приемете ,че се случва понякога хората да се разведът, което съвсем не ги прави боклуци ,както Вие ги определяте.

    Коментиран от #81

  • 74 волен сидеров

    3 3 Отговор
    Позната история за България.само се чудя на народа как може да е толкова наивен и да го работят по един и същи сценарий ,а ние от народа да се инатим и противопоставяме един на друг без да мислим ,а ей така на инат....събудете се БЕ
  • 75 XXXXXXX

    4 2 Отговор
    И тоя Радев е прост като и Бойко !!!!
  • 76 424242

    3 2 Отговор
    Ще гласувам за новата партия и нов президент !!!!! Всички останали са КРАДЦИ НА НАРОДА !!!!!
  • 77 Аве Адолф за Румба ветото

    8 4 Отговор
    Никой не е виновен на Българите ,че си избраха Румба - ветото , човек с паталогични отклонения в червен цвят , в следствие дълогодишно стягане на армейската шапчица и лазене под женски чехъл ....
  • 78 Прос Балгарин

    2 3 Отговор
    Да само дето не краде като Бате и не се плиска с дженади.
  • 79 Гошо

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Жанбо":

    е то се видя оня ден колко сте на това мнение
  • 80 Гошо

    2 0 Отговор
    https://fakti.bg/img/news/19/360619/3e66940ac9d4a72e2e2cca72c8391258_big.jpg
    До така наричащия се главен редактор ,да разгледа снимката ,пък дано му и просветне
  • 81 Стоянка Лазарова

    5 1 Отговор

    До коментар #73 от "Румяна Костова":

    Другарке, Точно против това съм връщане на онези времена . Но ме дразнят онези червени лелички които бяха големи морализаторки ,измисляха всякакви мръсотии за демократичната опозиция , да не говорим за разводи ,голи хора , как преди 89 г някой си демократ с брада лежал в затвора за изнасилване на малки момиченца и всякакви пошлости , а сега когато се появи някой техен човек много бързо забравят уж морала си. Това да назначиш любовницата си не е ли конфликт на интереси , и да се ожениш точно преди кампанията не е ли направено за пред хората. Какъв морал има български офицер който по принцип е деполитизиран да приема партийна номинация за Президент ,когато все още е на действителна военна служба. Това не е ли държавна измяна на офицер който е призван да служи на своя народ ,а не на отделна партия ,камо ли да бъде одобряван от чужда държава.
  • 82 чичо

    3 2 Отговор
    Заглавието трябва да е-унижението на БЪЛГАРИЯ,да има за президент Радев,защото,ако мислите,че Радев,един никому познат при това военен е спечелил изборите-о, блажени,но глупави са вярващите.Изборите са спечелени с ОГРОМНИ количества пари-имайки предвид,че близо два милиона избиратели осигуриха този избор.А всеки,гледайки и слушайки изявите на Радев,може с голяма сигурност да предположи от къде са тия пари.Рапорт дадох.
  • 83 триуши

    1 2 Отговор
    Радев е генерал и то не паркетен.Е не е удобен на помиярите, около Плевню,който беше нищо повече от размазан гли.т.
  • 84 Подполковник Стаменов

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "sedesar":

    Аз как Сийке не съм от тези ама да кажа. А бе ти на актьор ли ще ми се правиш бе. Бил седесар пък гласувал за Фатмака ,че и се писал седесар. Ти за толкова елементарни ли ни смяташ , да не би да пишеш на Правец 16 или си на няколко пърцуци. Всички червени боклуци се познавате от 100км , както и да се преправяте . Вас за работа никой не ви търси щото не ставате за нищо , евентуално да ви отпуснат народни пенсии като михлюзи. Азиатска болшевишка сган примесена с милиционерски трикове.
  • 85 Телефакс 75 година

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "име":

    Къде си учил граматика ?
    Поне, имената напиши както трябва!