Last news in Fakti

8 Април, 2019 16:00 5 297 32

Кукловодите на ГЕРБ и БСП са едни и същи хора

  • бсп-
  • герб-
  • корупция

Не е проблемът само неграмотният човек

Кукловодите на ГЕРБ и БСП са едни и същи хора - 1
Снимка: Shutterstock.com
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На тези евроизбори хората трябва да погледнат изключително практично, без да се занимават с това какви еврочиновници пращат. Да покажат категоричен червен картон на ГЕРБ, за всичко, което сътвори за тия години. И да можем да отпушим процеса за стартиране начисто.

Това коментира пред бТВ Татяна Дончева.

За тези хора, законът и моралът се измерва с това, първо да обслужи партията, към която принадлежи, а не да се подчини на някакви принципи, на някакви норми, които са общоприети.

Не е проблемът само неграмотният човек. Неграмотният човек може да направи големи бели в законодателството. Но, когато този човек има формална диплома и може да изпълни всяка поръчка, без да се замисля за последиците и за отражението върху обществените отношения, това става наистина опасно. Това са безпардонни хора, които въобще не се интересуват, че ще има и след тях. Те са убедени, че ще са от началото до края на света, че ще грабят нови и нови неща и че за тази цел е нужно да заемат тази позиция до края на света, с цената на всичко, което означава да изпълнят и всяка поръчка.

Разликата между ГЕРБ и останалите може най-добре да бъде видяна в съпоставката между Димитър Маринов, човекът, който беше в екипа на филма “Зелената книга” спечелил “Оскар”, и Кубрат Пулев с неговата одисея в Америка. По-илюстративно не мога да го представя. Това е известен наш боксьор на професионалния ринг, който при поредния си бой в Америка се прочу с целувката си към една журналистка. И вече две седмици ние не се занимаваме със спортни неща и постижения, а се занимаваме с това кой ще го съди, допустима ли е тая целувка или не.

БСП не е Димитър Маринов и в България ние не сме само двата типажа. Но когато не харесваш БСП и смяташ, че те също имат заслуги за твоя скептицизъм, има други партии, извънсистемни. Налагането на нещо ново не може да стане изведнъж.

Част от ръководството на БСП са прекалено близки с ГЕРБ. Кукловодите на ГЕРБ и БСП са едни и същи хора. Не може БСП да бъде алтернатива на ГЕРБ и да намери решението. Тя не е алтернатива, не се лъжете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тях червеното знаме роди ги

    61 7 Отговор
    ДОБЪР ДЕН!........НАЙ ПОСЛЕ,ДА ПРОЧЕТА НЕЩО ИСТИНСКО!
  • 2 Шалом

    49 0 Отговор
    Всички знаят кои са кукловодите,но никой журналист не ги споменава.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 АзсъмБългария

    7 2 Отговор
    Добър ден
  • 5 Владо

    40 2 Отговор
    Всички партии от последните 30г са едно цяло, и всички мислят само как да разпределят баницата
  • 6 Снайперист

    21 4 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 7 767

    30 12 Отговор
    Ех Дончева как ти се лапа и на тебе ама тия не ти пускат никаква аванта и ти остава само да плюеш
  • 8 Чук

    8 0 Отговор
    Шрек от кои беше, за един прятел питам?!?
  • 9 Deja vu

    9 18 Отговор
    Червените ескадрони идват! Предстои ритуално самоубийство за България...
  • 10 Гост

    27 3 Отговор
    Интересно е, когато едни комунисти плюят други за да се докопат до властта. Истината е, че освен комунисти други от 44 година насам не са били във властта. Само другаря Живков ги държеше що годе дисциплинирани, след него всички се изпокараха както се карат роднини, когато няма завещание.
  • 11 Анонимен

    19 0 Отговор
    Кажете им имената на кукловодите!!!

    Коментиран от #32

  • 12 Димитър

    20 5 Отговор
    Добро утро! Аз от кога разправям, че всички български политици се управляват от американското посолство и няма никакво значение дали ще гласуваш за бсб, сдс или герб, резултатът ще е един и същ - бавно но сигурно унищожение на България!!!

    Коментиран от #15, #20

  • 13 Да ви кажа

    9 19 Отговор
    Кукловодите на БСП може да ги потърсите в Москва.
  • 14 Chukan Kirilov

    17 6 Отговор
    Ало, "грамотната" Дончева с поправката "Ванко 1". Значи било за пари, щом си толкова добра. Призна си най-накрая.
  • 15 Много бъркаш

    14 7 Отговор

    До коментар #12 от "Димитър":

    Не американското или руското или ЕС. Родната ни мафия управлява БСП, ГЕРБ и ДПС. След преминаване през властта в компанията на тези и другите стават подвластни. В случая ОП.Така че гласувайте за малките партии, колкото и да се разколебани и обезверени. Само с нови лица и то масово може нещо да мръдне.

    Коментиран от #21

  • 16 бля бля

    7 3 Отговор
    бля бля бпя
  • 17 Иво

    9 11 Отговор
    и това го казва комунистката дончева дето вкара поправката "ванко 1" в НПК и пуснаха един рапър сутеньор и наркопласьор на свобода..НЕ МЕРСИ ДРУГАРКО този филм сме го гледали вече,по добре Борисов от колкото вас.

    Коментиран от #18, #22

  • 18 адвоката

    8 2 Отговор

    До коментар #17 от "Иво":

    Айде провери в сайта на Народното събрабие кой е внесъл поправката Ванко 1 и тогава повтаряй лъжите дето ги тиражираха навремето другарите на Дончева от БСП. Дончева е такова шило, че много хора, включително докато беше в БСП я мразеха. Обаче това не означава, че не е права жената.
  • 19 3333

    6 1 Отговор
    Браво Таня, както винаги абсолютно точен коментар. Щуробаджанащината и коруцията разпиляха държавата.
  • 20 българин

    2 8 Отговор

    До коментар #12 от "Димитър":

    Нещо бъркаш посолствата.БКП И ДС не са рожба на американците.Погледни на изток към Москва и Русия.Там търси кукловодитекоито управляват България.

    Коментиран от #23

  • 21 гост

    9 1 Отговор

    До коментар #15 от "Много бъркаш":

    Малките партии са още по-настървени да влязат в парламента и да лапат.Говориш за нови лица,кои??? Всички са навързани,все роднини.Какво казваше навремето Тодор Колев,полицай-роднина,полицай-роднина.Правото да се влезе в парламента се предава по наследство. Тези които стават са в чужбина,защото им е писнало да гледат как шайка полуграмотни политици разграбват и си поделят България.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Пешо

    6 0 Отговор

    До коментар #20 от "българин":

    Напълно сляп си! Всичко се ръководи от "Козяк". И от Сорос. Който и да дойде на власт започва редовно да посещава говедарското посолство. ФАЩ казаха на БСП кабинета на Орешарски да спре Южен поток. Така, че мисли преди да пишеш глупости.
  • 24 ВИЗИЯ БГ

    2 1 Отговор
    Бойко е проект на БСП. ГЕРмания за България - ГЕРБ, са създадени от БСП да защитават дясното и постигнатото от бкп-олигархията-капиталистическата върхушка. ГЕРБ да са републиканците, БСП да са демократите. Тодор Живков и БКП подписаха Вашингтонският консенсус,. БКП се раздели на много партии, за да изпълни консенсуса. 40 години след НРБ ще има БВП равно на сегашни 200 милиарда лева. Няма да има осигуровки към държавата и държавни услуги свързани с това. Държавната издръжка ще е 10% от БВП. Пари само за армия, полиция и Безусловният базов доход. ББД тогава ще е 250 лева сегашни, 13 пъти в годината, или 60 лева седмично. 5 милиона български поданици. 100% частни услуги. И собственост. ПЪЛЕН СВОБОДЕН ПАЗАР НА ТРУДЪТ! тоест доход 250 месечно от държавата и заплата от частнкът 100 лева - или по-малко или повече.. ПАЗАР НА ТРУДЪТ!!! ни пенсии от държавата ни нищо. Всичко ще се плаща, бонус малка армия и полиция плюс пети клас читмо писмо, с 3,333% от БВП, 6,666% ББД - безвъзмезден базов доход. 6% ддс, 6% дод, 6 данък фирми.. или 10%ддс и 1% от бвп дял от новите евро банкноти. После чип на челото със знакът на диктаторът на планетата, за да се купува и продава, а и роботи ще работят и шоубизнесът ще е единствена работа.
  • 25 ВИЗИЯ БГ

    1 1 Отговор
    Ананиев 1980те началник отдел на Главно управление „Държавни разходи“. Тоест работи с Живков.Заместник министър на финансите в правителствата на Иван Костов, Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев и Бойко Борисов. 2017та министър на финансите при Герджиков. Днес племенникът му е финансов министър. Ананиев специализира в областта на финансирането на социално-културните разходи в УНСС, както и в областта на реформата в здравеопазването в Чикаго, САЩ. 1980те, Живков праща Гечев, Кристалина и финансовият на Виденов, да учат антикомунизъм и пиночетска икономика - неолиберализъм, при Сорос в САЩ и Англия. Сидеров:Анжел Вагенщайн имаше на балконът на луксозният си апартамент, подготвени плакати за демократичните митинги. Живков: Сега предстои фирмите да се изпълнят със съдържание. Какво може да бъде това съдържание? Само онова ... което се намира в западните фирми ... – нас напълно ни удовлетворява ... Предстои цялото здравеопазване да мине на акционерен принцип ... Ако не го задоволява лекаря или менюто в болницата – ще си доплати. ... Акционерната фирма ще обхване като ракови образования цялото общество. Хитлер: "Правителството няма да защитава интереса на германският народа, чрез икономика, организирана от държавата, а ще подкрепя частното предприемаество" Сидеров казва, че няма нищо безплатно? Гръм от небето ли ще удари, този който каже държавно здравеопазване, като в Англия. Тодор Живков за преходът - след НРБ: .. Един другар ... ми вика: Другарю Живков,
  • 26 ВИЗИЯ БГ

    1 0 Отговор
    Сорос и БСП, създадоха ДПС, СДС, АТАКА, ГЕРБ. Румен Воденичаров акушира и на СДС и на Атака. Вестникът на Хитлер се казвал "Щурм"="Атака".
  • 27 Петър Волгин

    1 0 Отговор
    ...Сега накратко що е то Бойко от Банкя и има ли почва у нас? Момченцето от Банкя се появи в медийното пространство по-яко след като Царя го предложи за гл.секретар на МВР през 2001г. Леко да загатна,че тогава за това назначение се съгласи Доган/като коалиционен партньор на НДСВ, което е нормално/. Тогава БСП не беше в управлението , но за това назначение си даде и съгласието ,естествено питан от Симеон Бриго Аспарухов, като бивш шеф на НРС/ бившето ПГУ - първо главно управление на ДС/...за което той съжалява от доста време. Да се върна малко назад в историята на \"героя от курорта близо до София\". Преди това Бойко беше предложен да охранява с фирмата си Ипон лично той от СИК в лицето на Венцислав Стефанов президент на ФК \"Славия\" и т.н.Бай Миле-покойник, утрепан по влемето на секретарството на Бойко/. Мотивите са за това,че горепосочените хора са доволни от байтошовото времето и нищо лошо не са видели тогава,за което искат безвъзмездно да се отблагодарят на Тошо с една безплатна охрана. Представят тогава и Бойко на Живков...Не се съмнявайте в написаното.Там присъства батето - Иван Славков /лека му пръст/. Това го е споменавал батето многократно като беше жив на маса и не само. Във всичко това няма нищо лошо , дори прави чест на тези хора,че са се сетили за Тодор Живков.Бойко от Банкя по това време с фирмата Ипон охранява и всички обекти на Лукоил /барабар с рафинерията и петролните им бази/...в страната. ГЛАС НАРОДЕН - СВЕТЛЬО ВИТКОВ - Пиарката му, с к
  • 28 Петър Волгин

    1 0 Отговор
    ГЛАС НАРОДЕН, СВЕТЛЬО ВИТКОВ?Пиарката му, с която според слуховете освен обща кауза делят и обща спалня – Светла, е дъщеря на Бриго Аспарухов - бившият шеф на разузнаването от по-новите времена и бивш офицер от Първо главно на Държавна сигурност от комунистическите времена.
  • 29 ВИЗИЯ БГ

    2 0 Отговор
    Тодор Живков за преходът - след НРБ: .. Един другар ... ми вика: Другарю Живков,
    не вкарваме ли ние вълка в кошарата? Ах, викам ... вярно е, вкарваме
    вълка в кошарата, но ... вълкът ще изяде мършата, а това което е здраво,
    то ще остане .
  • 30 ВИЗИЯ БГ

    2 0 Отговор
    Мао твърди, че новата буржоазия е партийната върхушка. И от страх от марксизмът, соц елитът уплашен от събитията в Китай и Чехословакия, сменят конституцията и затягат олигархичната си диктатура, с намерения да убият социализмът и марксизмът. На партийците им е трудно да управляват добре държавата и предприятията, като назначават не кадърните, а децата си на държавни и директорски постове. Но жрицата на капитализма и егоизмът Айн Ранд, казва че егоизмът ще те направи кадърен. И ПАРТИЙЦИТЕ ВДЪХНОВЕНИ ОТ АЙН РАНД, И ЧРЕЗ ПРИВАТИЗАЦИЯ СТАНАХА ЕГОИСТИЧНИ СОБСТВЕНИЦИ НА ЛИЧНИ ФИРМИ И ЗАВОДИ. Калин Манолов е син на шефът на живковото строителство, а днес е директор на Айн Ранд обществото в България.
  • 31 краста

    1 0 Отговор
    Дончева за някой неща е права но и тя е част от това статукво.Защо не помогне на Нинова да се отърве от тия закостенели мухлясали тикви в БСП а след това ще дойде и нейният ред.Трябва да се започне отнякъде.ГЕРБ не искам да ги коментирам думата шайка е достатъчна.
  • 32 ДДимитърдд

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Анонимен":

    Кукловодите са такива като кагабееца и бивш резидент на КГБ в България Леонид Решетников и руското посолство. Решетников като бивш резидент има най богатата агентура от българи и партийка. Той и неговите колеги са истинските кукловоди и създатели на повечето партии. Кой предложи кандидатурата на Радев за президент на другарката Корнелия Нинова техноимпексова естествено това бе решетников. Ето един цитат на Решетников. Искаме в България кадри верни на Кремъл да управляват държавата ви, а кадрите с евроатлантическа ориентация да бъдат отстранявани от всички нива на властта. Е това се случи и ще се случва докато избирателите гласуват за тези партии в този парламент, а те са: партията майка БСП, ДПС, Атака, ВМРО, Воля, Абв и Герб. Защо във всички тези партии има агенти на репресивната и тоталитарна ДС служба която е била на пряко подчинение на Кремъл. Това са фактите, а изводите и решенията от вас.