Last news in Fakti

14 Юни, 2019 16:00, обновена 14 Юни, 2019 16:03 2 963 32

Папата обезчести защитниците на джендъра

  • прайд-
  • джендъри-
  • джендър-
  • папа-
  • хомосексуалисти

Поне един грант трябва да бъде отпуснат за борба срещу него...

Папата обезчести защитниците на джендъра - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Едно оглушително мълчание се стеле над татковината ни четвърти ден. Липсват професорски статии в либерални медии, няма иронични колажи в социалните мрежи. Даже не се забелязват вопли за възроден фашизъм и изобличения в антидемократична пропаганда. Не се ли досещате? Става дума за папата, който тия дни стори най-лошото с джендър идеологията – разкри ѝ мнимата девственост. Обяви се срещу нея, нарече я “опит да се унищожи природата”. Направи го в деня, в който дъгата преливаше в прайд. Е, не заслужаваше ли този човек поне един път да бъде сравнен с Динко, Джамбазки и някой бял българин от провинцията, който яде децата си? Поне един грант трябва да бъде отпуснат за борба срещу него, но няма мераклии да го вземат.

Причината за това снишаване не е, че наскоро умно-красивата общност, защитник на джендъра, примираше подир всяка стъпка на същия този папа у нас. Причината е, че процесите в главата ѝ винаги вървят по оста Запад – Русия. Ако

Западът се застъпва за нещо, то непременно е добро, ако от Русия – лошо,

и обратно. Точно затова тя приветства истанбулски, норвежки и други конвенции, без да е чела ред от тях, и винаги стига до извода, че противниците им са слуги на Путин. Точно затова и аплодираше желанието на папата за обща литургия със Синода – Франциск идва от Рим, следователно е добър, трябва да бъде подкрепен; дядо Николай е наш, “Масква” му дудне в ухото, значи е лош, анатема! Сега обаче е различно. Критиката на джендър идеологията идва от един от най-ярките представители на Запада – това е истинско (само)взривяване, бомба в краката, хвърлена от свой.

Все едно Христо Иванов да се обяви за враг на Лозан Панов.

Как може да се реагира на такова безобразие?! Никак, просто си траеш.

Папата обаче, в действителност, каза доста интересни неща. Те са важни и с оглед на българския дебат, който стигна до истерия миналата година. Преди да видим какво точно каза Франциск, нека си припомним каква бе основната теза на адвокатите на джендър идеологията у нас. Тезата им бе, че милионите българи, които не щат мъжете да стават жени и обратно, се объркали в превода. Поради балканската си провинциалност и ганьовска простотия не схванали що значи “джендър”.

Даже и Истанбулската конвенция била грешно преведена

от подривни преводачи. Понятието “джендър” не касаело биологичния пол, “социална роля” било широко понятие, конвенцията целяла да предпазва от насилие и биологията нямала значение – бля-бля от този род. Даже и Конституционния съд се оказа невеж в английския език, тъй като за ужас на джендъроманите не взе правилното решение.

Какво обаче каза папата сега? Ами ето какво: “Концепцията за социалния пол се смята за зависеща от субективното мислене на всеки човек, който може да си избере социален пол, некореспондиращ на неговия или нейния биологичен пол”; “Социалния пол често не се основават на друго, освен на объркана концепция за свобода в сферата на чувствата и желанията, или на моментни желания”. С други думи, и папата като “невежите” българи смята, че “социалният пол” не е нищо друго, а просто мъж да се представя за жена и обратно – защото така им е скимнало. Франциск, също като милиони нормални хора вижда, че джендърът пряко се бърка в биологията. Казва го едно към едно, за никакъв грешен превод или неразбиране не става дума.

Папата говори това, което и бай Пенчо от Калипетрово отдавна е схванал!

Е, това вече е истински потрес за всеки защитник на джендър идеологията у нас. Бай Пенчо не само се оказа прав, но и папата с целия си авторитет свлече базовата маска на лъжата. Махна смокиновото листо на джендъра – това си е истинско обезчестяване. Дето се вика – пазим се от Путин, Льо Пен и Орбан, а той свой човек ни изненада неприятно.

А папата не само бръкна там, където не трябва, ами и щом се произнася по темата, значи е важна. Пада още едно листо – че никой не щял да прокарва нов пол, че грижата била единствено за жертвите на престъпления и т.н. Уж страхът от джендъра бе някаква фобия на източни недорасляци, дето комунизма ментално ги е увредил, пък то цял папа се стресна!

Но всичко това е логично. Още от първия ден на споровете адвокатите на джендър идеологията си послужиха с лъжа – именно, че социалният пол не касае биологията. Ако бяха искрени, следваше да признаят – “да, този пол рефлектира върху биологията, ние сме “за””… и

да се мъчат да убедят бай Пенчо в правотата си.

Ето такава дискусия щеше да има смисъл. Даже бе наложителна, защото темата касае много повече светски, отколкото религиозни въпроси. Но те лъгаха, а на лъжата краката са къси. Сега бай Пенчо им се смее, пък папата…Ми няма да бъде обявен за Човек на годината, това е!

Автор: Искрен Вълчев, "Гласове"


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    46 13 Отговор
    хахахаха - гласовете - на курна... Папата обаче е прав - има си естествен акт между мъж и жена, другото са отклонения...

    Коментиран от #4, #25

  • 2 Ти да видиш

    51 2 Отговор
    Главното Кюре ме изненада приятно с тази си позиция.
  • 3 Цецо

    53 2 Отговор
    Статията ми хареса, поздравления, г-н Вълчев!
  • 4 123

    26 10 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Опс! Започнал си да врътваш кранчето!
    Скоро и руснаците ще посрещаш на Лъвов мост с букет цветя и ще пееш техния химн! :)
    Това соросоидо-джендърската пасмина сте много пъргави и гъвкави! :)
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Госあ

    14 18 Отговор
    Този папа е доста читав. Те за т'ва наш'те божи хора го нападнаха и анатемосаха

    Коментиран от #15, #18

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Недоучил

    26 3 Отговор
    И Папата като мен е недоучил. Не се е запознал с "философията" на ПЕС по проблема. Допуснал е да не вземе урок от президента на ПЕС "другаря" Станишев и да разбере, че който е противник на Истамбулската конвенция, де факто, си е чист фашист.

    Коментиран от #13

  • 13 Госあ

    17 6 Отговор

    До коментар #12 от "Недоучил":

    Папата е завършил и Философия и по важното Химия. Изобщо не е недоучил. Затова е читав 😉
  • 14 удри

    24 2 Отговор
    Tо хубаво папата казал, ама от ЕС яко натискат да ни джендъросват и видимо успяват, като гледам за колко кратко време се напълни с джендъри, че и агресивни взеха да стават !
  • 15 куку руку ку

    15 3 Отговор

    До коментар #7 от "Госあ":

    По-точно джендър идеолозите му се кланяха и биеха чела в земята. А сега? Оглушителна тишина от страна на лгбт. Стоят и се ослушват от къде им дойде.
  • 16 Шока

    19 1 Отговор
    Бе браво на папата,ще се окаже май човек от народа...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Лопе де Вега

    12 2 Отговор

    До коментар #7 от "Госあ":

    Никой не го е анатемосвал!!! Напротив, приеха го човека, оказаха му внимание и почит... Какво повече?
  • 19 Бялата Златка

    9 5 Отговор
    Православните попове какво изсумтяха по случая ?
  • 20 Димитър

    18 1 Отговор
    Ясно е че съществуват два пола, мъж и жена, само те могат да създават семейства! Всичко що е обратно в газови камери!
  • 21 Morgoth

    16 2 Отговор
    Рядко може да се чуе нещо без лъжи и пропаганда от "Гласове", но днес уви са толкова доволни от реалността, че дори няма нужда да лъжат. Да, папата е прав за джендъра и му прави чест, че го каза въпреки, че знаеше, че се противопоставя на модата и ще му се наложи да плува срещу течението.

    Коментиран от #30

  • 22 Порно

    12 1 Отговор
    Те джендър активистите имат ли въобще чест , та да ги обезчестят ?
  • 23 Радо

    13 1 Отговор
    Моля всеки нормален човек да обърне внимание на хора които са от третия пол (джендър, или обратни), и ще разбере че повечето от тях са с сериозни психични отклонения, имат проблеми със нормалното поведение, търсят внимание, ненормални чувства, и емоции. ИЗВРАТЕНА ИНТИМНОСТ ПОРАЖДА ИЗВРАТЕНА ЛИЧНОСТ ИЛИ ОБРАТНОТО.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Смотан

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Браво аз да не съм гмо джендърче айде у лево дай слива.
  • 26 запознат

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Доктор Сексологов":

    Каква Москва те гони? В Москва не харесват джендърско и трети пол. Лалетата и Соросоидите обаче обожават трети пол, а такъв няма. В клетките е информацията, а които признаци доминират, се ражда мъжки или женски пол тяло. Затова и браво на Папата. Няма трети пол в природата. Има клетки с ДНк и които при определени влияния оформят мъжки или женски пол тяло. А проповядващи те трети пол и разврата са извратени.Аз бих ги взел на лечение. Строявам ги в 2 редици и предните ще копаят марули, а задните ще им пъхат.вибратор отзад. После смяна. И земеделието ще процъфтява.
  • 27 Диалектик

    2 4 Отговор
    Едно е какво казва папата,а съвсем друго е какво мисли! Той е дипломат!!!
  • 28 1234

    8 0 Отговор
    Добра статия, браво! (във Факти са много малко).
  • 29 Хрониките на Евразия

    0 7 Отговор
    Пак руска пропаганда и дезинформация. Папата нищо такова не е казвал, и няма как да каже.
  • 30 goni

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Morgoth":

    Не се притеснявай за Папата! Ще изплува и срещу най-силното течение! Щом и аз, като атеист му вярвам! Знаеш ли колко сме?! Името ни е .....!
  • 31 Националист

    9 0 Отговор
    Хомота и джендъри парадират дефектните си сексуални наклонности.
    Обучавайте децата си в това кое е нормално между мъже и жени.
    Жената не трябва да бъде мъж! И мъжа не трябва да бъде жена!
    Не на Безбожните хомо и джендър промивки на мозъци и пропаганди!
    Българката е на предна линия тука и трябва да удържи на изопачените джендър идеологии!
  • 32 Националист

    8 1 Отговор
    Папата не ги е "обезчестил", защото да пропагандираш извращено поведение не е чест.
    Папата ги е "изобличил" и "порицал".
    Браво на папата по този въпрос. Чудя се къде спят другите църкви и не организират контрашествия на гей пропагандата?