11 Август, 2019 09:00 28 356 64

Слави Панайотов пред ФАКТИ: Не искам децата ми да се чувстват като престъпници

  • мусала-
  • рила-
  • поход-
  • глоба-
  • влогър-
  • слави панайотов

Трябваше ли толкова положително събитие за деца да се санкционира?

Слави Панайотов пред ФАКТИ: Не искам децата ми да се чувстват като престъпници - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Преди няколко дни, измежду всичките неуредици в държавата ни, станахме свидетели и на поредното ''чудно'' събитие. По случай достигането на 500 000 абоната в Youtube канала си The Clashers, влогърът Слави Панайотов организира поход до връх Мусала, а на инициативата му се отзоваха 1500 души, които колективно изкачиха най-високия връх на Балканския полуостров. Впоследствие стана ясно, че Слави Панайотов ще бъде глобен заради реализацията на тази си идея, тъй като връх Мусала попада в зона с ограничено човешко въздействие. Това бе обявено от директора на Дирекция ''Национален парк Рила'' Красимир Андонов. По негови думи, глобата на Слави Панайотов вероятно ще е в максималния размер, а именно 5000 лева. От своя страна влогърът декларира, че е учуден, потресен и не може да възприеме мотивите за тази санкция. Слави Панайотов планира и протестно шествие от Министерски съвет до пл. Народно събрание. По всички тези, и а други въпроси, ние от ФАКТИ разговаряхме именно с потърпевшия влогър Слави Панайотов.

- Г-н Панайотов, публичността и масовостта на събитието, което организирахте от Youtube канала си, това ли уплаши държавата, че тя реши да Ви глоби?

- Не вярвам, че такова събитие може по някакъв начин да уплаши държавата. Глобата е просто отзвук от отдавна изтекли правила, които за съжаление са още в действие. Въпросът вече е морален. Трябваше ли толкова положително събитие за деца да се санкционира?

- Получихте ли вече глобата? Директорът на парк ''Рила'' Красимир Андонов се закани, че санкцията спрямо Вас ще бъде в максималния размер от 5000 лева.

- Не. Все още не съм получил нищо. В момента пътувам и другата седмица отново ще си проверя пощата на моя постоянен адрес, с надежди да открия нещо.

- В едно от вашите авторски видеа казвате, че преди Вас две големи групи са тръгнали към Мусала, а преди години на празника на Рила са се събирали над 5000 души, но никой не е бил глобяван?

- Дори във видеото от въздуха се вижда още в началото една група от над 20 човека, която потегли. Те бяха организирани с банери и тениски. Глоби за тях няма. Всяка година на празника на Рила се събират повече от 1000 души. Отново не съм чул някой да е глобяван.

- Ако влезем в хипотезата, че изкачването на Мусала, което осъществихте, се беше случило без конкретен организатор, който да застане с лицето си, както Вие сторихте, то вероятно нямаше да има глоба за никого? Или пък щеше да има за всички?

- Нека ви задам въпроса: Защо лифтът работи и всеки уикенд има опашки? Тоест над 1000 души изкачват върха в събота и неделя. Каква е разликата дали те са организирани или не? Нима ще имат по-малко или по-голямо влияние спрямо планината? В отговор на въпроса ви, аз мисля, че никой нямаше да бъде глобен.

- Отваряте и темата за плановете, които служат за управление на защитените територии, каквато територия е и Национален парк ''Рила''. По Вашите думи този план е изтекъл отдавна и практически прави нарушител всеки, който се разхожда в Рила?

- Този план е изтекъл през 2010 година, а новият още не е приет, по незнайни причини. Парадоксът тук е, че дори и той изтича след 4 години. Върхът дори граничи с описанието на резерват, тоест може само да се гледа.

- Приканихте и потърсихте подкрепа от последователите си за евентуално протестно шествие от Министерски съвет до пл. Народно събрание. Каква е мотивацията Ви за това, какво ще пожелаете от властта?

- За момента изчаквам наказателното си постановление, което ще обжалвам. Ако съдът реши, че съм нарушил закона, аз ще си платя глобата. Походът, който обмислям е с цел да се насочи внимание към абсурдите в плановете за управление на парковете в България. Да, против застрояването съм, но искам децата ми да имат свободен достъп до красотите на нашата държава, без да се чувстват като престъпници в нея.

ВИДЕО от инициативата на влогъра Слави Панайотов, която е на път да му донесе солидна глоба:


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 31 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    82 208 Отговор
    сега с тоя ли ше ни занимавате? нарушил е закона, глобяват го, и се приключва! протест щял да прави - бе много модерни станаха тия протести, особено когато са за щяло и нещяло!

    Коментиран от #3, #27

  • 2 Боби

    175 13 Отговор
    Ами... нЕма такава държава!
    Позор за управленците са и:
    - КТБ,
    - Олимпик,
    - нагънатите като юфка 40 км от АМ Тракия
    между Ст. Загора и п.в. Оризово, които обаче
    нито се ремонтират, нито изпълнителя се санкционира,
    - липсата на превенция и неадекватните действия
    при африканската чума тази година и миналата при синия език
    и още много-много други неща.

    Коментиран от #36

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Toielud

    86 22 Отговор
    На този скоро ще му правят проверки от : НАП,НОЙ,ДАНС,МАНС,ЦСКА,БКП и други.По добре си плати глобата и я използвай за по голяма популярност отколкото да се правиш на ущипан гей в пловдивска дискотека.Надявам се да плащаш данъци за парите които вадиш че ще ти извадят всичко.Ако нямаш ще ти го изфабрикува.Парите които взимаш за "случайно"подхвърлените продукти в клиповете и караш индиректно децата да ядат боклуци и да пият кола дано да обложени с данък,че тея 5000 да не станат 50000 .И като те надушат адвокатите че имаш нужда от помощ - стой та гледай.

    Коментиран от #47

  • 5 Фактите говорят

    56 34 Отговор
    Слави напред към 700.000 абоната !!!
  • 6 Лекар БГ

    67 23 Отговор
    Имам по-особено мнение по въпроса.
    Има такива зони-с ограничен достъп.Където не е редно,да се пекат на огън жаби,да се пляцикаш в езерото и т.н.Според мен е правилно.Твърде малко ПРИРОДА ни оставиха в прекрасната Родина.
    6-на година,дъщеря ми,безвъзмездно и доброволно,ще почиства Планината/24.08.-01.09.19/.Млади хора,ентусиасти,бяха в Пирин,в Рила,в Стара планина,в Родопите.Всяко лято.Събират от 8 до 15 ТОНА пластмасов боклук.Оставен от хората,"обичащи"Планината.Други добри хора,пак доброволно,даряват камиони и джипове,с които да се извозят чувалите.Ало,блогоърът,не мислиш ли,че това е по-полезно,отколкото изкачването на Мусала?

    Коментиран от #41, #64

  • 7 гост

    97 6 Отговор
    Никой от власт имащите няма интерес от обединението на нацията под каквато и да е форма или кауза. Защото ако нацията е обединена може да им се потърси отговорсност за безобразията. Затова всичко се мачка в зародиш и вечно ни делят по етноси, на фили и фоби, класи и т.н "разделяй и владей".

    Коментиран от #15, #59

  • 8 Сиромаха

    48 19 Отговор
    Евала, Така се правят Кинти батка!!! Евала , МНОГО добър начин на живот " потен вода не е пил" най добрия начин!!!!!!!! Колкото повече говорят за него (и глобяват) той повече КИНТИ прави, Евала!!!!!!!
  • 9 Пацо влогъра

    50 39 Отговор
    Тоя па плаче като малко момиченце, нито му харесвам мазната мутра , нито диалекта с които говори, добре че Българските деца в днешно време са малко малоумни че му се връзват, по наше време нямаше да има шанс тоя некъдърник:-)

    Коментиран от #35

  • 10 Миризлив пор

    47 17 Отговор
    Хич не му пука на този за закони и т.н. просто със скандали си помпа егото и т'ва е. Търси си внимание човека, добре е някой клиничен психолог да го прегледа преди да се е взел съвсем на сериозно.
  • 11 Верно ли бе

    40 8 Отговор
    Какво точно е покорил? Мусала си е там от няколко милиона години, навярно. Навярно ще е още поне толкова тамслед като покорителите и непокорилите им изтече временцето отпуснато им от природата ( и аз в това число :) ) .
    Това важи и за “покорителите” на Хималаи, Памир, Алпи и т.н.
    Какво точно покоряват ония с изгърбените шерпи, дето след това трябва и да ги смъкват от там.
    Какво покоряват изкачилите се на Мусала освен паркинга дето не е могъл да събере колите.
    Иначе е страхотно да се иде в планината на излет, да похапнеш и пийнеш на тифирич и да си прибереш отпадъците и зареден с енергия да започнеш следващата седмица вършейки полезни неща, за които си учил и някой е плащал. Не да ми разправяш, че ще покоряваш Луната.
  • 12 Амии

    62 13 Отговор
    Ако беше някой гнусен мафиот част от статуквото с Мерцедес Джи класа щеше да има право с нея да гази в седемте Рилски езера. Обаче е обикновен човек и няма право дори да диша въздуха на Мусала, камо ли да ходи там
  • 13 ТРОПЧО

    42 5 Отговор
    СЛЕД НЯКОЯ ГОДИНА НЯМА ДА ИМА И ДЕЦА ТАЗ ДЪРЖАВА В ЧАСНОСТ ГЕРБ Е РЕШИЛА ЧЕ САМО С ГЛОБИ ДАНАЦИ И НАТИСК ЩЕ СИ КРЕПИ УПРАВЛЕНИЕТО И НЕ БЕЗ ПОМОЩА НА МАНГАЛИТЕ ТЕХНИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА МОРЕТО НЕ МОЖЕ ДА ХОДИШ СВОБОДНО В ПЛАНИНАТА НЕ МОЖЕ ДА ХОДИШ ЩОТО Е ЗАЩИТЕНА И САМО ГЛОБИ Щ000 ЛВ.ТОВА ДА НЕ ВИ Е МАНДРА БЕ ОЛИГОФРЕНИ НАРЕДИЛИ ВИ ТАМ САМО БИРНИЦИ ДИРЕКТОР НА ПАРКА КО ПРАИ ТОИ САМО ГЛОБИ СЪБИРА БАХ ТИ МРЪСНАТА ДЪРЖАВА АМАН ОТ ТЪПАНАРИ И ПРОСТИ ЧИНОВНИЦИ ТЪИ ЛИ НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОИ ДА ПОВЕДЕ ТОЗ НАРОД СТИГА ТОЛКОЗ ТЪРПЕНИЕ СТИГА ВЕЧЕ СЪБУЖДАИТЕ СЕ ХОРА И ВЪЗДУХА ЩЕ ВИ КАРАТ ДА ПЛАЩАТЕ ЕИИИИ
  • 14 Слави сменя Слави

    10 24 Отговор
    И на този му готвят партия за да събаря правителството, демократичното, легитимното, най-успешното.

    Коментиран от #18

  • 15 ТРОПЧО

    22 3 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    СЛЕД НЯКОЯ ГОДИНА НЯМА ДА ИМА И ДЕЦА ТАЗ ДЪРЖАВА В ЧАСНОСТ ГЕРБ Е РЕШИЛА ЧЕ САМО С ГЛОБИ ДАНАЦИ И НАТИСК ЩЕ СИ КРЕПИ УПРАВЛЕНИЕТО И НЕ БЕЗ ПОМОЩА НА МАНГАЛИТЕ ТЕХНИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА МОРЕТО НЕ МОЖЕ ДА ХОДИШ СВОБОДНО В ПЛАНИНАТА НЕ МОЖЕ ДА ХОДИШ ЩОТО Е ЗАЩИТЕНА И САМО ГЛОБИ Щ000 ЛВ.ТОВА ДА НЕ ВИ Е МАНДРА БЕ ОЛИГОФРЕНИ НАРЕДИЛИ ВИ ТАМ САМО БИРНИЦИ ДИРЕКТОР НА ПАРКА КО ПРАИ ТОИ САМО ГЛОБИ СЪБИРА БАХ ТИ МРЪСНАТА ДЪРЖАВА АМАН ОТ ТЪПАНАРИ И ПРОСТИ ЧИНОВНИЦИ ТЪИ ЛИ НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОИ ДА ПОВЕДЕ ТОЗ НАРОД СТИГА ТОЛКОЗ ТЪРПЕНИЕ СТИГА ВЕЧЕ СЪБУЖДАИТЕ СЕ ХОРА И ВЪЗДУХА ЩЕ ВИ КАРАТ ДА ПЛАЩАТЕ ЕИИИИ
  • 16 къш бе

    16 20 Отговор
    А хората не искат децата им да живеят с престъпници като Слави, да плаща глобата и да не лае, ако не - в пандиза.
  • 17 Опозиционер

    35 12 Отговор
    Щом е с фанелка на А1 (Ментел), значи взима кинти от тях и това е едно рекламно мероприятие, въпреки, че не е обявено за такова. Тоя е същия сато Слави, като Патриотите, като Марешки, Кошлуков и Яне Янев - измислен, създаден и платен уж да "критикува" управляващите, ама само лекичко, за низначителни работи, а за важните да ги защитава... И като ДПС - уж опозиция, ама всъщност не съвсем.
  • 18 гост

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "Слави сменя Слави":

    "демократичното" равно ли е на "демографичното" (няма такава дума)?!
    "легитимното" равно ли е на "лишено от изборни манипулации, купуване на цигански гласове, тоест лъжливо и страхливо спрямо истински, неподлежащи на манипулации избори?!
    "най-успешно"?! Чужди инвестиции, жизнени показатели, повишен стандарт...тук за съжеление си прав, но "успешно" не е правилната дума извън контекста на сравняване с предходните провали. Успешно ще е, ако създаде условия за обратна миграция, дотогава всичко е просто по-бавно затриващо, а не възраждащо България.
  • 19 Aaa

    25 9 Отговор
    Диктат на тълпата! Щом много хора решат да правят каквото си поискат, значи законите не трябва да важат за тях. Утре тези 1500 ще решат, че е много модерно да се изходят по голяма нужда в моя двор облечени в някакви рекламни тениски и аз вероятно ще трябва да ги търпя!
    А най-обичам оправданията тип "ама и едикойси направи същото, пък само мен глобяват"!
  • 20 гнусна зализана мутра

    20 12 Отговор
    Този може да има деца само ако се омъжи.
  • 21 Опозиционер

    38 11 Отговор
    Хвърлих едно око на канала му, че той рекламира часовници, смартфони, фирмички (A1 M-tel, Galaxy Note, Huawei watch, Ardes и т.н.).... Тариката си е намерил начин да изкарва кинти, но глупаците сте вие, щото ги изкарва на гърба на вашите посещения, т.е. на ВАШ гръб ! Утре глупаци, може и в Парламента да го вкарате... Прост народ, всичко си заслужавате, даже ви е малко, може да ви гърчат и още повече, а вие да си мълчите. Мишки !
  • 22 Манджарев

    26 7 Отговор
    Мисля, че е много очведино - прибира пари от А1, от минерални води и други споносри, прави рекламка ей така небрежно на операторска фирма по приятелски - нищо чудно да е и част от нея. Вее знамена патриотарски - изобщо доста познат сценарии и много подобно на Бойко Борисов лансира темата за ДЕЦАТА, ах ма боже. Пресоли манджарата!

    Окачвам го в партията на съименникът му. ХОРА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!
  • 23 Олигофрен

    27 8 Отговор
    Глобата била заради нарушаването на отдавна изтекли правила,заради такива простаци сме на този хал,той решава кои правила са в действие,кои са изтекли и въобще защо пък да ги спазва.
  • 24 Лозан

    27 20 Отговор
    Чета коментарите и познайте . Изобщо не се учудих пълно е със негативни коментари на тъпаци които не харесват никои. Как беше сутрин мрази себе си след обяд хората. Или дървото им пречи да видят гората. Нещо не ви е на ред бе хора
  • 25 Бесен

    24 6 Отговор
    Оревахте орталъка за беър Грилс, сега какво е по-различното. Тъп, безумен идиотски - закона е такъв и трябва да го спазва толкоз!
  • 26 Мъка,мъка....

    22 5 Отговор
    Къде си тръгнал бе Славчо???Без разрешение на бащицата от Банкя,не можеш дори да ходиш на гости в съседите!!!!Славчо,Славчо!Сега НАП ще се самосезира и Гешо ще те ревизира.......Как ще посещавате Мус-аллаха без тапия от падишаха???
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Бесен мърмот

    21 11 Отговор
    Този урева орталъка за съвсем заслужена глоба. Щял митинг да прави. И подстрекава децата ни да събират пари за да може той да си плати глобата.
  • 29 PlimP

    18 4 Отговор
    накои господа не са могли да извършват обичайните разходки с джипки до хижата и са леко недоволни
  • 30 Акълчо

    11 3 Отговор
    Глупак...нека всяка политическа сила да си организира качване на Мусала в един ден и час...този е толкова глупав и нищо не е разбрал...да ходи със симпатизантите си на групово посещение на Черноморието
  • 31 SAAB

    13 1 Отговор
    Онбашията е наредил по идин чиновник зад всеки храст ! Да глобяват за всичко ,което си направил или НЕ направил !Държавата на ъпсурда с ръб - сурден първи министър ! ГЛАВАНАК !
  • 32 Арестига

    49 4 Отговор
    Излезе много нагло и алчно мазно ла*но тоя.

    1. Платил от неговия джоб за охрана, ама не бил организатор? Тениските на А1 ей така се носеха сигурно? Не е имало кешовица??
    2. Приходите само от рекламите на видеата му се оценяват на минимум $40 000 /70 000лв на година/. Славчо, ами я кажи и за постъпленията от книжката дали не минаха 500 000лв за година? А я кажи от сайтчетата, където промотираш не пада ли още стабилна 6-цифрена сума на година. И за финал, кажи ни събра ли над милион вече? Събра, а!
    И, няма лошо! Съумял си, изкарал си.
    Ама да караш деца и родители на деца, които масово работят за по 800лв да ти плащаш въшливата глоба, от събитие, от което си изкарал пари, е МЕГА НАГЛНО И АЛЧНО!!

    И да - не е ОК да призоваваш половин милион души да идват с теб на такова място, за да си направиш рекламата. Нормално е да има закон, който да го забранява. Това, че Мусала е на всеки, не означава, че трябва да се събираме на тумби там или да си правим национални събори.

    Заключение:
    1. Лъжец - лъже, че давал пари от собствен джоб при положение, че очевидно има спонсор.
    2. Алчен и нагъл - не можеш да имаш аудитория, която да ти носи ОГРОМНО приходи всеки месец и да ги караш да ти събират 5000лв глоба за мероприятие, от което ТИ СИ ИМАЛ НАЙ-ГОЛЯМА ПОЛЗА!
    3. Идиот - да, такъв закон трябва да има. Само малоумнищ ще орагинизираш шествия, за да има право да си кани стотиците хиляди абонати по резервати.

    Коментиран от #46

  • 33 Чичо

    13 4 Отговор
    Нарушил бил закона? Ха, де да беше само той! Щото главанаците от НС и МС начело с Главната Мутра не ги нарушават и законите, и Конституцията всеки ден - ама тях никой не смее да ги глоби?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Мирко

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Боби":

    Съгласен съм това е ужасна политика
  • 37 коча

    5 7 Отговор
    И народа не заслужава това УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ НА ПРОЛЕТ И НАЕСЕН НО ТОВА Е РЕКЕТИОРСКА ДРЖАВА ...................И ПАРИ ДА НЯМАШ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАШ - докога ще е така ..............КОМУНИСТИТЕ ЯДАТ НАШИТЕ ПАРИ ТОВА СА ТЪРТЕИ -ЛИКВИДИРАИТЕ ГИ ДО ЕДИН .....да умрат ......................
  • 38 666

    12 8 Отговор
    да,нарушил го е,защото не е поканил ТиквунБоко да са качи с него и да ни обясни как- АЗ Боко съм извадил от джоба си таз планина и съм ви позволил да са катерите по нея,щот примерно съм добаар човек....... затова
  • 39 Преброяване на бесните язовци

    22 3 Отговор
    Оф тоя до кога ще реве?
  • 40 vasik atanasova

    19 9 Отговор
    не 5 а 50 хилки да го глобят този рунгел
  • 41 Лимонад

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "Лекар БГ":

    Събирането на буклуци е кауза и иска организация. От друга страна - Изкачването на Мусала е реклама без ангажименти. Цели да привлече не негови съмишленици а да се рекламира със хора, които се радват да са в група, където и да е . Е това е разликата. Затова толкова често се организират бягания, изкачвания и т.н. - реклама!!!
  • 42 Хммм

    14 2 Отговор
    В много други държави е тончо такъв закона на подобни места, неможе да възпитаваш децата да газят ЗАКОНА, НЕЗАВИСИМО ДОБЪР ИЛИ ЛОШ ! АКО СМЯТАШ ЗАКОНА ЗА НЕПРАВИЛЕН БОРИ СЕ ЗА ПРОМЯНА !
  • 43 Даниел Симеонов

    5 14 Отговор
    Ако няма щети, нанесени от групата и заради хубавата идея, смятам че не е редно да бъде глобен. Нищо , че било в нарушение на закон или наредба.
  • 44 Асан манафа

    14 4 Отговор
    Секси е с тия очилца...Сигур е бил звезда на Прайда...
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Слави мазно лайно

    16 7 Отговор

    До коментар #32 от "Арестига":

    Най адекватния коментар. Колко нагъл боклук трябва да си за да вадиш 50-100 хиляди на година печалба ( че дори и повече защото печели от няколко неща) и да искаш пари от децата.. същите на които си им казал " хайде елате със мен на мусала "а тениските с A1 е просто връх на черешката.. Този скандал е дори в негова полза стана още по популярен.. Ако знаеше че ще бъде глобен пак щеше да го направи.. в негова полза е... Директно банн на лицето Слави в Ютуби до живот !

    Коментиран от #48

  • 47 СМОТАНЯК

    9 11 Отговор

    До коментар #4 от "Toielud":

    Нестига че накара около 1500 деца да излязат и да видят красотата на България а сега ще го глобят Майната му на Господин Андонов
  • 48 хмм

    1 4 Отговор

    До коментар #46 от "Слави мазно лайно":

    Аз вече имам подозрение, че дори е знаеш за това, че ще го глобят...

    Коментиран от #50

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Хмм

    6 1 Отговор

    До коментар #48 от "хмм":

    Прочети добре какво съм писал. Казвам че няма случайност и че дори да знаеше че ще бъде глобен дори да знаеше че ще има проблем пак щеше да се качи на Мусала със тези деца.. това е популярност която му е нужна и е във негов плюс все пак целта на Славчо е популярност и гледаемост )

    Коментиран от #55

  • 51 Въй

    7 3 Отговор
    Славчо, натискай си парцалите и недей плямпай много, че ще станеш хранъ за рибити.
  • 52 Д-р Знам

    10 3 Отговор
    Уж, платил от собствения си джоб за спасители и т. н. Ама носи фанелки на А1. Почна и пари да събира за глобата. Вместо да събира народа за бплни деца че събира за тоя туфлек. Чист манипулатор. Требва си глоба щом е нарушил закона. И тоя стана велик. Само мами децата да купуват боклуци. Големо е семейството на ДъКлаушер ама нещо малко хора от семейството отидоха там.
  • 53 В е л и к и я

    7 7 Отговор
    Тоя като му слушам тембърчето на гласчето и мяученето му, ми идва да го утрепа с бухалка .. !
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Миризлив пор

    5 1 Отговор

    До коментар #50 от "Хмм":

    Лоша реклама няма. Просто си е направил сметката, че ако беше платил 5000 няма как да пишат по толкова медии и "дъ гу дават пу тиливизура". Сега ще си плати глобата а рекламата е за много повече, добре пресметната "сензация" като няма да се учудя дали не е търсен точно този скандал за да си направи реклама. Вече това колко печели добре е описано - добре е сега данъчните да се "самосезират" защото имат това право щом това е изнесено в "публична медия" и да пораздрусат господина за 5 години назад.
  • 56 Варна

    0 4 Отговор
    Абе само аз ли виждам 100-тина души, а не 1500?!
  • 57 Doo

    7 3 Отговор
    Каква жалка утрепка е това леке, не мога да повярвам колко е нагъл и как използва глупавите хора да си прави безплатна реклама! Вярно ли има толкова малоумници, които да се връзват на такива жалки изказвания. Глоба от не 5000 ами 500 000 му малка на това мазно, недоразвито гномче.
  • 58 Бай

    7 2 Отговор
    Ако децата на България са наистина толкова малоумни че да се връзват на келеши като този Славчо, какво наистина заслужават?
  • 59 Djoko

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Много точен коментар
  • 60 Бодлер

    3 0 Отговор
    Така, Слави твърди, че въпросът е морален, защото бил организирал положително събитие с масово преобладаващо деца. Питам аз, морално ли е след това ТОЙ, организаторът на събитието, да се бие в гърдите "1500 души изкачиха Мусала с мен", но да призовава тези деца да му пратят пари да плати глобата? И той говори за морал!
  • 61 2324

    4 0 Отговор
    Поне да бяха събрали по някои боклук там горе.Всеки по една малка торбичка и щеше да светне пътя до там.Но си представям колко фаса и опаковки от вафли са изхвърлили.
  • 62 Pano

    3 0 Отговор
    Плановете и законите да не са като киселото мляко да имат срок на годност? До колкото знам те си важат токато не излезе нов. И как може този хубавец да сравнява група от 20 човека с група от 1500? Голяма доза егоизъм и спекулация виждам.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Виолета

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Лекар БГ":

    не може ли да се сложат камери по пътеките - ще се следи замърсяването