Last news in Fakti

5 Януари, 2020 16:04 15 532 67

Наглостта на пожарникарския райх

  • бойко борисов-
  • воден режим-
  • перник

Те в Перник не се страхуват, те просто останаха без вода

Наглостта на пожарникарския райх - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Властта и прилежащите ѝ медии развиват идеята, че БСП се заигравала с водата и страховете на хората. Това го представят като нещо подло и незаконно.

Откога опозицията на властта стана нещо нередно?

Нали това ѝ е работата на опозицията?

Или може би в пожарнникарския райх опозицията трябва да приглася на властта?

А за какви страхове на хората става дума? Те в Перник не се страхуват, те просто останаха без вода.
Основната теза на властта е, че комунистите са виновни, не държавата, а кметовете са източили държавните язовири... А ресорният зам.-министър Нанков отказвал месеци наред да приема кметове, които не са от ГЕРБ, опитващи се да поставят въпроса.

Такава наглост изглежда не е имало в българската история, заедно със съучастието на медии.
В тоя ред на мисли - кои партии са опозиционни в България? Подобно поведение има БСП, макар там някои от хората ѝ видимо да подкрепят Борисов и да правят сечено на лидерката си. И сега ще изкарат БСП виновна, че единствена се държи като опозиция, добра или лоша. Айде, къде са другите?

Коментарът е от Фейсбук


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 96 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Омг

    577 25 Отговор
    ЗАЩО не литнеш с хеликопера до Видин, Бойко?
    45 минути ще летиш над гробища. Няма заводи, няма тръби, няма училища, няма болници, няма лекари, дори хора няма, деца няма. От днес затвориха и неврологията в общинската болница. Видинчаните с инсулт ще си мрат спокойно по домовете, за да не клатят стабилността Ти. И знаеш ли, нямаме дори клошари, защото мизерията и беднотията е толкова голяма, че няма какво да изровят от кофите за боклук. Може да долетиш и с новият самолет за 55 милиона. То и летище вече нямаме, но от горе разгледай. Има какво да се види - села призраци, а в града в блоковете светят по няколко лампи. Ела и кажи на хората колко милиарда е излишъка и колко е кредитният рейтинг. Много ще ти се зарадват. И не ги слушай, ако ти крещят, че си убиец, крадец и боклук, така ти се счува, само усещане е това, като корупцията. И ако хвърлят яйца и камъни, да знаеш от любов е. Дават ти най-ценното си, друго нямат, само по някое яйце в хладилника и камънак по улиците.
    Що за изрод трябва да си, за да затриеш цяла една държава, да откраднеш на хората парите, живота, бизнеса, мечтите и водата и да им разправяш колко хубаво си живеят? Що за изрод трябва да си, за да прокудиш на хората децата и внуците, да им хвърлиш по 40 лева за Коледа и да искаш да са ти благодарни? Що за изрод трябва да си, за да гледаш как хора умират, защото няма линейки и отделенията в болниците са затворени, а ти да си купуваш самолет с техните пари?
    И една история ще ти разкажа, Б

    Коментиран от #20, #22, #30, #36, #42, #44, #58, #62, #64, #67

  • 4 Снайперист

    108 22 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !

    Коментиран от #7

  • 5 !!!!!!!!!

    12 67 Отговор
    Ликвидирайте пияндурниците, и ще има вода в изобилие! Нали така, сексуални насилнико?

    Коментиран от #8

  • 6 висок

    300 19 Отговор
    "пожарникарски райх" прекрасно определение! Поздравления за автора.

    Коментиран от #25, #52

  • 7 Бай хой

    17 35 Отговор

    До коментар #4 от "Снайперист":

    Наскоро четох че който иска да строи паметник на Хитлер е свиня. Грух, грух.
  • 8 Бай хой

    72 4 Отговор

    До коментар #5 от "!!!!!!!!!":

    Че кво ти пречат пияндурниците? Те вода не пият.
  • 9 Факти със снимки

    266 16 Отговор
    Лицето Б.Б лъже здраво за водата, като твърди, че виновни били управлащи преди него в частност БСП? Не защитавам БСП, но мега са дразня на ЛЪЖЦИ ! Всеки среднограмотен може да прегледа историческите сателитните изображения в Google Earth на яз. Студена назад през годините и ще види,че вода винаги е имало до последните няколко месеца на 2019 !!! Няма лъжа няма измама снимките са доказателство, а лицето ББ да лъже, колкото си иска! Водата е източена и язовира изпразнен за последните няколко месеца на 2019 през НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ! Не разбирам,защо никой не си направи труда да ги покаже тези снимки за да се спре с лъжите! Защо ГЕРБ са източили водата, дали поради далавери или нехайство все тая да кажат истината на Перник, а не ТОЯ да лъже и обвинява и динозаврите от юрската ера ?

    Коментиран от #33, #38

  • 10 антрашпиц

    204 13 Отговор
    И що да е виновен ББ?Виновен е народа ,че го подкрепя и търпи.А инъче статията е точна .Специални поздрави за пост номер 3.По-точно едва ли може да се коментира състоянието на държавата.

    Коментиран от #28

  • 11 Много Б

    105 8 Отговор
    Безочие, Безхаберност, Безотговорност, Безсрамие и ...всичко Б, а сега и БСП
  • 12 Behemoth

    155 9 Отговор
    Ми Баце е учил карате ама не чакайте да си напрай харакири.....той чест няма,само гьон сфински!
  • 13 антибсп

    24 96 Отговор
    Кротко другари! Не хабете много енергия, че както сте изгладнели нема да изкарате дълго.
  • 14 Я виж

    110 13 Отговор
    Само ГЕРБ.Напред към мрачни бъднини.С тази партия просперитета и стандарта на живот в БГ се увеличи и ще се увеличава но само на тези които са умни, трудолюбиви и красиви,а такива са само тези които са от партията.Виж другите само се пречкат и данъци малко плащат не са като гербаджиите хич да не плащат и даже държавата да ги възнагради.И пак да гласуваме за тези които ни дерат и обиждат и ни карат вода да газим ама жадни да ходим защото сме мазохисти по ДНК.
  • 15 Мирен преход Да ама НЕ

    43 53 Отговор
    "И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
    Димитър Талев.
  • 16 За жалост глупостта властва

    96 5 Отговор
    Критиката е нещо много важно. Например, ако треньора на Кобрата само го хвалеше колко е добър, без да го критикува и наставлява, едва ли щеше да стигне толкова далеч, защото отдавна щеше да се самозабравил. Нашите политици не обичат критиката, те са толкова самозабравени, че единствено имат уши за хвалби!!!! А и те нямат достатъчно акъл, че да възприемат критиката, затова каквото и да ги критикуваш е изгубена кауза, все едно на стената говориш. Те са дебили като 80% от народа и обичат нещата да ги правят с гръм и трясъл, дето се вика СЛЕД ТЯХ ПОТОП, ОТКЪДЕТО МИНАТ ЦВЕТЕ НЕ НИКНЕ!!!
  • 17 Волов

    156 8 Отговор
    Този пожарникар е най-големият боклук, който сме имали в нашата 13 вековна история, и българският народ трябва да го измете заедно с цялото му правителство преди края на техния мандат т.е. тази година. Това трябва да стане час по-скоро, иначе загиваме като народ и държава. Спомнете си, преди време как един от американските посланици го беше нарекъл в обръщението си към него "министър-ПРЕДАТЕЛ" вместо "министър-председател" и май това съвсем не беше грешка на езика. Сякаш е предусещал какви и колко беди ще донесе пожарникарят на българския народ малко по-късно....

    Коментиран от #53

  • 18 Да,точно

    134 8 Отговор
    Но не са виновни борисов и шайката му,а целокупният български народ, който въпреки ,че е докаран до това плачевно положение,продължава да гласува за тези изроди ,вместо да си надигне и да ги изрине на буклука на историята. Положението направо е сюреалистично, как е възможно тези престъпни типове , да правят каквото си пожелаят,безнаказано толкова години!? Простотията управлялва,а народът търпи всичко и не реагира. Къде другаде се купуват гласове . Самият факт ,че в предизборна кампания, постоявно повтарят, че купуването и продаването на гласове е престъпление е обидно. Че то е ясно ,ама изглежда ,че на хората им е все тая.

    Коментиран от #46, #54

  • 19 Мнение

    10 112 Отговор
    Само тролове .....
    Освен това заглавието се заиграва за връзка на ББ с райха, което е недопустимо да се публикува в българска медиа ...
  • 20 ИМПЕРИАЛИСТ

    20 131 Отговор

    До коментар #3 от "Омг":

    Кoмуниcтитe внушaвaт, чe e пo-лecнo дa пaднeш прeд труднocтитe тъй кaтo cи cлaб, бeдeн, oнeпрaвдaн и най-вече болен с инсулт. Cлeд тoвa тeзи хoрa щe бъдaт извaдeни пo плoщaдитe ужким дa ce бoрят cрeщу прaвитeлcтвoтo и нeпрaвдaтa и т.н. В мoмeнтa кoмуниcтитe рaбoтят уcилeнo пo cъздaвaнe нa рeвoлюциoннa cитуaция в cтрaнaтa, нaучeнoтo в пaртийнитe им шкoли ce рeaлизирa нa прaктикa.

    Коментиран от #48, #56

  • 21 Дядо поп

    118 5 Отговор
    Много скоро всички, които са крали, лъгали, безчинствали и са се имали за недосегаеми за законите ще отговарят за деянията си. Няма нищо вечно на този свят. Няма да е все така. Няма да си вечен, Тиквету!

    Коментиран от #55

  • 22 The Gentleman

    96 4 Отговор

    До коментар #3 от "Омг":

    Шапка Ви свалям.
  • 23 гост

    111 5 Отговор
    Браво за статията!
    Пожарникарски райх или с други думи управляващ режим, който е пропит от корупция и безнаказаност.
  • 24 onq s konq

    84 5 Отговор
    Благодарим за точната и изчерпателна оценка. Личи си, че не сте продажна медия от гръга на Шиши. Браво.
  • 25 хаха

    54 4 Отговор

    До коментар #6 от "висок":

    райх от цигани и други смесени хора..
  • 26 Бабуин Боко

    65 2 Отговор
    Стабилност, рейтинг, магистрали, Западни балкани, хъб, ръб, туй онуй.. Мнооого ги разбирам! Всичко е чудесно. Ръстеж навсичко.. Доходи, пенсии.. Азси давам оценка 6+
  • 27 Умберто

    61 3 Отговор
    Боко смени тва яке бе човек.Премиер си...
  • 28 гост

    84 7 Отговор

    До коментар #10 от "антрашпиц":

    На последните избори не бяха преброили и половината бюлетини когато обявиха че са победили. Малко го подкрепят, но за сметка на това много лъжат и са много нагли. Повечето от останалите в тази кочина наричаща се демократична държава ги е страх. Страх ги да се опълчат на статуктвото защото вече не вярват в нищо.

    Коментиран от #32

  • 29 СИСИ

    57 10 Отговор
    в България няма опозиционни партии. БСП - то го няма, и те си хапват от баницата на ГЕРБ, имат зависимости, в БСП има доста леви капиталисти, имат си и те олигархия и вътрешна опозиция. Така, че на БСП не може да се разчита да оглави някакъв сериозен протест за промяна на статуквото.
  • 30 НТК

    88 5 Отговор

    До коментар #3 от "Омг":

    Поздравление за казаната истина на глас. Всички покрайнини на България са почти със същата съдба. Празни села, опразнени погранични градчета, порутени фабрики и заводи давали работа преди години.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ТОЧКАТА

    6 2 Отговор

    До коментар #28 от "гост":

    ...има си монгооо сериозно основание!!!!!!!/ последното изречение/.
  • 33 ТОЧКАТА

    3 7 Отговор

    До коментар #9 от "Факти със снимки":

    няма и да разбереш ,пич!!!Ти просто си мислиш че ФАКТЪТ Е ИСТИНА!!!!НОООО,това не е така...СЕГА!!!!!Питай Артър Конан Дойл....
  • 34 Тръмп

    10 53 Отговор
    Тоя Комуноиден психопат кой го набеди,че е журналист,като само кафяво бълва през урната си???:):):)
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ТОЧКАТА

    5 8 Отговор

    До коментар #3 от "Омг":

    ...резнаха ти ,,историятА, а????...познато.
  • 37 Митьо

    41 6 Отговор
    България бавно но славно загива...................!!!!!!!!!!
  • 38 ТОЧКАТА

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "Факти със снимки":

    ,,,няма нищо по измамно от очевидният факт,,!!!Тази мисъл на Артър Конан Дойл става основа за ПРа!!!!!!!!
  • 39 БГ истината

    48 4 Отговор
    Щом никой не протестира значи всички са доволни! Каквото и да си пишем тук, както и да описваме реалността около нас, има един единствен факт. Никой не протестира, което би трябвало да значи, че всичко е наред нали? Без вода, с високи данъци, такси и сметки, единствено корупцията е движеща сила да се случва каквото и да е било и .... Факт, никой не протестира. Какво очаквате да стане? Някой да върне парите или да се накраде и да спре? Ми значи сме луда нация, а не болна! Хайде със здраве, докато все още някой от нас го имат въпреки мръсният въздух, тинята по чешмите и изкуствената храна за по голяма печалба на алчните производители. За много години СТАБИЛНОСТ в България и не забравяйте пишете коментари, но без протести!!!

    Коментиран от #41

  • 40 МАНАФ

    12 1 Отговор
    МЪРШИ
  • 41 Опа

    46 3 Отговор

    До коментар #39 от "БГ истината":

    То у северозападнала България вече не останаха хора, камо ли и протести да има. Останаха само така наречените (нови българи) но това е друга тема
  • 42 Дебелешев

    10 60 Отговор

    До коментар #3 от "Омг":

    Ти си от екипа на фатмака тъпанар, дето траурни слова реди на нова година. Хленчещ комуняга е музика за нормалните българи!
  • 43 Nostradamus

    4 24 Отговор
    Абе орткъде ги копаете тия олигофрени , пожарникарсккия раайх , тюфлек
  • 44 народа

    30 1 Отговор

    До коментар #3 от "Омг":

    НЕ СТЕ СЕ СЕТИЛИ НАРОДЕ!!!ТОЙ НИ МРАЗИ И ИСКА ДА НИЕ ЗЛЕ!и го правправи защото си кротуваме!
  • 45 Чоко и Боко

    21 0 Отговор
    Защо вчера-05.01.2020- кръговото м/у Перник и Драгичево беше пълно с джендермеристи?
  • 46 Роко

    3 25 Отговор

    До коментар #18 от "Да,точно":

    Приятелю гласува за Тиквоча защото опонентите му са още по - големи боклуци от него. Или мислиш, че Кури лъжливата крадла, Бялата Златка или Доганя са по стока. Когато нямаш избор гласуваш за най - малкото зло. Хубаво бутаме Боко харчим едни няколко милиарда за избори и в най - добрия случай получаваме пак Боко (щото другите са в пъти по - зле) е да питам за кво ни е цялото това упражнение.

    Коментиран от #49

  • 47 Гост

    26 2 Отговор
    ББ е единственият който е за N-ти път на власт и все предишните са му виновни!
  • 48 Факт

    3 10 Отговор

    До коментар #20 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Много тъпо писание!
  • 49 Бачо Киро

    22 4 Отговор

    До коментар #46 от "Роко":

    Признаците на олигофренизъм св познават, когато някой повече от два пъти прави един и същ избор, надявайки се на различен резултат. Прави си изводите. Понякога трябва да се избират други просто за да се прекъсне окопаването. Въпросът е, че ГЕРБ май въобще не ги и избират... Самоизбират си се. Последното правителство беше избрано с колко? 19% от избирателите? Държавните работници, които гласуват по команда, плюс такива като теб и платените кюмюри - ето ти резултатите. Де факто проблемът е, че останалите не гласуват. Това естествено, ако изборите бяха читави...

    Коментиран от #57

  • 50 Родок

    25 3 Отговор
    Де да беше само яз. СТУДЕНА.. А на Ботевград.. А дори и яз. Искър е доста паднал. Не заради суша. А за това че веца цяло лято бълваше ток.. И още много други.... Просто от Герб се надявах на порои есента но това не се случи. С две думи крадат и черпят ресурси за кинти. За сметка на обикновените хора. Предлагам да ги пометем...
  • 51 Зайко Байко многознайко

    24 3 Отговор
    Не са ни виновни руснаците, виновни са всички неграмотни айдуци, които ни управляват в последните 30 години. Черешката на тортата постави Тиквоций Едно , като коленопреклонно се наведе да не кажа нещо по-нецензурно на Брюксел ,на баба Канцлер, на герантофила ( бабо&ба ) Макарон на гущерите от Албиона, на жабарите от Ботуша, като не защитаваше нашите интереси а през цялото време ни омаяваше с новонаучените думички, като диверсификация , конграчулейшън и т.н.Те го галеха зад ушите, като послушно кученце и той изпълняваше, ако бяхме участвали в "Южен поток" " Фолксваген" нямаше да разиграват такъв кадрил. Явно, че всеки народ заслужава тези които го управляват. Не ставаме за нищо, стрижат ни, като овце мълчиме. Крадат ни пак мълчиме. В друга държава на запад от Виена той мазен каунЬ Цвъко щяха да го разпердушинят, тук ГЕПИ ( герб ) му дават трибуна на Физкултурника да ни се подиграва и да ни плюе в суратите и да ни доказва, че е недосегаем.
  • 52 Нисък

    3 13 Отговор

    До коментар #6 от "висок":

    По добре раи от колкото фатмашки социализъм и защо малцинството трябва да определя живота на мнозинството това са изборите демокрацията която комунистите не приемате
  • 53 Ново

    2 4 Отговор

    До коментар #17 от "Волов":

    Волов всеки избира по малкия боклук а ти предпочиташ ямата с помия стои си вътре
  • 54 Истина

    6 3 Отговор

    До коментар #18 от "Да,точно":

    Да така е има хора които искат да доидат на власт но хора с бастуни и патерици не могат да бутнат власта трябва Ремсисти които да хвърлят позиви но будали вече няма с лъжи не се живее

    Коментиран от #61

  • 55 Клисар

    3 6 Отговор

    До коментар #21 от "Дядо поп":

    Дядо попе ти си комунист и не вярваш в господ защото до сега един комунист нямаше да има в българия колкото звени са направи ли ти вярваш на лъжкинята и кауна
  • 56 Бай Благой

    15 3 Отговор

    До коментар #20 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Хората нямат вода бе малоумник Гербаджийски.
    Хората мрат по улиците щото няма болници и лекари. И не само във Видин е така.
    ГЕРБАджийски продажен пе*ерас*!
    За такива като теб само до стената и опкос!!
    Вие сте по-долни от комунистите и фашистите даже.
    Много много издънки направиха изчадията на комунизма нарекли себе си ГЕРБ.

    Коментиран от #65

  • 57 Вазов

    3 8 Отговор

    До коментар #49 от "Бачо Киро":

    Бачо ти маи забрави как се гласуваше пр социализма 99/9% а сега будали няма и няма кои да гласува за вашата партия един бунак пише герб е избран с 19%отгласоподавателите а колко са гласува ли за бсп власт с 3-4% не се печели
  • 58 Видин

    3 12 Отговор

    До коментар #3 от "Омг":

    Много се радваш когато президента мине с самолета над видин и ти му махаш а не му кажеш да хвърли някои лев а главанаци изроди крадци боклуци и тем подомни нямат пари какво прави през комунизма че не работи хората пари даваха и ако беше си спестил сега нямаше да ревеш и обиждаш да беше се научил на труд
  • 59 Нема лабаво

    9 3 Отговор
    Докато има европейски фондове за рушвети и размножаване на цигани, пожарникарския райх ще е на власт. За мишоците и овцете - естествена смърт от обезводняване.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Да,точно

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Истина":

    Виж какво,ако не съм се изразил ясно , да поясня: имах предвид не само герб , а и бсп, дсп и т.н. Цялата ни политическа каста, съставена предимно от безскрупулни мафиоти , крадци и продажници. А колкото до рмс ,той не съществува, но ги има младите хора, начело със студентите, но като ги гледам колко са будни, не съм голям оптимист. Виж ,ако се затворят бордеите в Студентски град, тогава със сигурност ще се надигнат и ще се разбунтуват.
  • 62 ФИНЦИ

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Омг":

    ООООО НЕ ТОИ ЛЕТИ САМО ДЕТО ГО ЛАСКАЯТ НЕГОВИТЕ ПОДЛОГИ И СИ МИСЛИ ЧЕ ВСИЧКИ ГО ОБИЧАТ СЕ КОМУНИСТИТЕ СА МУ ВИНОВНИ АМА ТОВА КОЕТО ТЕ КОМУНИСТИТЕ ПОСТРОИХА ТЕ НЕГОВИТЕ ПОДЛОГИ ЗА 30 ГОДИНИ НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗРУШАТ И ОГРАБЯТ ТОИ ЗАБРАВИ ОТ КЪДЕ ДОИДЕ КОМУНИСТ ПОСЛЕ ЦАРСКИ СЛУГА А СЕГА МНОГО ВАЖЕН СТАНА ГОЛЯМ ЛЕТЕЦ ГОЛЯМ РАДЕТЕЛ БАЩАТА НА НАЦИЯТА ТОИ КАЗВА НА КОГО ДА ДАДЪТ МИНИСТРИТЕ ИМ НЕГОВИТЕ ПОСЛУШКОВЦИ СЕГА С ГЕШЕВ СА ТАНДЕМ ГОЛЯМ САМО ГЛЕДАИТЕ И ВНИМАВАИТЕ ПИАР СЛЕД ПИАР ЩЕ ИМА СЕГА Е РЕД НА БОКЛУКА ОТ ИТАЛИЯ ПОСЛЕ С НЕЩО ДРУГО КОИТО НЕ МУ ЧУПИ 70 ПРОЦЕНТА ПАИ НЕ РАБОТИ ИНАЧЕ ТОИ Е НАИ БЕДНИЯ ДА ГО САЖЕЛИ ЧОВЕК ВИКАМ ДРУГАТА КОЛЕДА ДА Е В НЕГОВА ПОДКРЕПА ХА ХА ХА
  • 63 Разбирача

    1 0 Отговор
    Коя власт досега направя програма за икономическия растеж на абсолютно всички българи в тази държава
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Щ+×Щ

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "До Благой":

    А такива като тебе заслужавате само Щ+Щ....Галфони недоклатени
  • 67 Ивайло

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Омг":

    Така са потомствените комунисти. Внуците са по жестоки и от дядовците си. Просто трябваше да ги разстреляме барабар с наследниците им.