25 Февруари, 2020 16:05 103 528 86

Борислава Йовчева и българският премиер

  • борислава йовчева-
  • барселона-
  • бойко борисов-
  • александър чаушев-
  • валентин златев-
  • иван саздов
Борислава Йовчева и българският премиер - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ето каква е историята, която възбуди интереса на обществеността и българските медии:

В публикация на каталунския вестник „Ел Периодико“ от 21 февруари 2010 г. се говори, че българският премиер e рaзcлeдвaн oт кaтaлунcката полиция зa учacтиe в мeждунaрoднa cхeмa зa прaнe нa пaри. Установено било, че от 2013 г. в Испания са влезли 5 млн. евро през две регистрирани в Барселона фирми – „Numin Invest SL“ и „Emma BGS SL“, свързани с бившата манекенка Борислава Йовчева, известна още като „Мис Бикини 2006” . Която живеела в луксозна къща с басейн в Барселона с 8-годишната си дъщеря, с баща си Георги и съпругата му. Имотът бил купен през 2013 г. за 3 млн. евро на името на „Numin Invest SL“. Йовчева била администратор на фирмата от януари до юни 2013 г., а основен акционер на компанията бил Александър Чаушев, бивш шеф в „Лукойл“ при Валентин Златев. Според каталунската полиция компанията нямала реална дейност и била създадена за “репатриране на капитал към трети страни”. Борислава имала и втора компания „Emma BGS SL“, която била собственик на луксозен магазин за дрехи в Барселона. Тази компания получила преводи от близо 2 300 000 евро фирма със седалище в Кипър, собственост на някои си Йордан Христов и Силвия Николова. Установено било още, че Борислава се движи с бяло Porsche Macan за 70 000 евро, което се водело на „Emma“, но според полицията този лукс бил в разрез с данните за загуби на магазина и фирмата, която била пред фалит.

Но какво общо има българският премиер с Борислава Йовчева и тази международна схема за пране на пари? Общото според злите езици било, че Борислава му е била любовница и нейната дъщеря е от него. Доказателства за верността на тази пикантна история обаче няма. Пък и фактите изнесени от „Ел Периодико“ засега са вестникарски писания, а не официално потвърдени от каталунската полиция, която води разследването по сигнал от българското сдружение БОЕЦ от март миналата година.

За къщата в Барселона се заговори за пръв път през 2015 г., покрай скандала с изтеклите записи по случая „Яневагейт“. Тогава бившата шефка на Софийския градски съд Владимира Янева каза, че Борисов е купил къща в Барселона за 1,5 млн. евро за своя любовница. Което пък е два пъти по-малко от цитираната в „Ел Периодико” цена от 3 млн. евро. А миналата година евродепутатът от БСП Елена Йончева подаде сигнал в прокуратурата, в който свърза отново къщата с Борисов и обяви, че пътят на парите води до трима негови приближени – Иван Саздов, който е управител на “Tенис клуб Банкя” ЕООД и председател на инициативния комитет, който издига кандидатурата на Борисов за кмет на София през 2005 г, братовчедът на премиера – Радослав Иванов и Йордан Христов, който е управител на „Спортни имоти Приморско“ АД“. Така, в цялата история се набъркват ред личности - Йордан Христов, Силвия Николова, Иван Саздов, Радослав Иванов и Йордан Христов и Александър Чаушев.

Всичко това изнерви българския премиер, защото беше принуден да влезе в обяснителен режим. Няколко пъти повтаря, че не притежава къща в Барселона, макар че всъщност никой и не твърди, че той има такава, става дума за къща-палат, която обитава или е обитавала някоя си българска манекенка-бизнесмен. Призна, че се познава със Христов, играл с него тенис преди 15 години, също знае, кой е Саздов, бил комсомолски секретар в Банкя по комунистическо време. А затова дали познава Борислава Йовчева заяви: „Аз не се занимавам с личния живот. На тази тема не говоря, защото не е хубаво един мъж да започне да коментира кой, кого познава, защото стават бели. Още повече, че много хора си имат семейства след това, имат си съвсем друг живот“.

Борисов е абсолютно прав. Защото тръгне ли един мъж да разказва за интимните си връзки в миналото и да се споменават имена, на разви бивши, но вече женени изгори, ще разстрои много семейни отношения. Или ще навреди на репутацията на още неомъжени такива.

Личният живот на българския премиер наистина си е негова лична работа и той не е длъжен да дава никому обяснения. Дали или не Борислава му е била любовница няма никакво значение, той е ерген и може да има интимни връзки с която си жена иска. Но тъй като го замесват с някаква история за пране на пари, а и става дума за преводи от лица, преживяващи в България, някои от които той познава, в негов интерес е да разследват тези преводи. Има ли такива в действителност? Кой и откъде е превел тези суми? Имат ли нещо общо с тях Йордан Христов и Силвия Николова, както твърди „Ел Периодико” или лицата, които споменава Елена Йончева? Възможно е да нямат нищо общо обаче, ако се съди по твърдението на Александър Чаушев, че е луксозната къща в Барселона е негова и Борислава Йовчева е живяла там просто под наем. Чаушев твърди, че е закупил къщата преди три години за 3 млн. евро с цел инвестиции и я отдавал под наем чрез брокерска фирма, и по някаква случайност, макар и странна, тъкмо Борислава Йовчева я е наела, която той не познавал. В лично качество ли я е купил или чрез„Numin Invest SL“, в която както твърди „Ел Периодико” за известен период от време Йовчева е била администратор? Каталунският вестник твърди, че имотът е закупен през 2013 г., а Чаушев казва, че я е купил преди три години, значи някъде към край на 2016 или началото на 2017 г. и ако Чаушев иска да опровергае „Ел Периодико”, най-лесно е да покаже нотариалния акт за покупката. Но ако Александър Чаушев продължава да е български данъкоплатец, с какви пари и с превод от България или от друга държава е закупил тази къща, и дали са били плащани съответни данъци? И откровено казано, обяснението, което Чаушев казва, че купил къща за 3 млн. евро за да я дава под наем нещо издиша. Когато бизнесмен купува имот, за да го дава под наем, той разчита на - малко 5% чист доход след данъци върху инвестицията. При 3 млн. евро, това прави 150,000 евро на година или малко над 12,000 евро на месец. Данъкът общ доход за не преживяващи в Испания чужденци е 24% и простата сметка показва, че той трябва да дава къщата под наем за 20,000 евро на месец, наем за милионери, камо ли за Йовчева, пък и всеки един милионер би си купил по-скоро сам такава къща вместо да плаща такъв луд наем.

В тази връзка определен интерес предизвиква заявлението на Главния прокурор Гешев, че прокуратурата се самосезира във връзка с изнесените твърдения в статия в „Ел Периодико“ със заглавие: „Разследване за пране на пари в Барселона сочи към премиер- министъра на България“, и че ще бъдат снети обяснения от всички посочени в статията лица, както и ще се изиска документация за осъществявани от тях предполагаеми сделки.

Не се знае, дали ще изкочи заек от разследването на прокуратурата, но намерението заслужава похвала.

А това, че Борислава се вози в скъпо Порше, си е лично нейна работа и ние може само да ѝ завиждаме.

Автор: Антон Гицов


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 168 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    97 191 Отговор
    Абе нали ви каза премиера,че няма нищо общо с тия къщи и Борислави и там незнам си кво още.Ей че досадни мисирки ама..
  • 2 Цъфти

    271 31 Отговор
    От де изпълзяха толкова защитници.....явно има нещо!
  • 3 Бойко Борисов

    204 18 Отговор
    Нищо няма, хора! Всичко е лъжа лъжа лъжа. Аз за себе си нищичко не съм откраднал
  • 4 Вълков

    79 286 Отговор
    Комунягите вече и един компромат не могат да направят като хората , за сметка на това си правеха селфита и се хилеха пред паметника на Апостола.

    Коментиран от #9, #52

  • 5 Активист на БКП

    278 41 Отговор
    Сега ще скочат всички платени ГЕРБери да защитават другаря Мисирков!Огън !!!
  • 6 Шопо

    194 12 Отговор
    Човеко вчера рече,бе: ,,Елате да проверите в мазето !Нищо нямам.
  • 7 Последния софиянец

    206 5 Отговор
    При толкова намесени хора работата лесно може да се разплете. Ако има желание де.

    Коментиран от #12, #68

  • 8 Рошко

    156 13 Отговор
    Вие пък какво толкова, завиждате, ами премиер е на най простото племе, и не е само тя, и къща и тази лебовница, много са по света, ама божков взе да го цеди бавно
  • 9 Така е

    159 17 Отговор

    До коментар #4 от "Вълков":

    И то в денят на "тържествена скръб",според Караянчева-Пекинска;)))
    Но,тъй като аз не съм толкова умен като г-жа Пекинска,някой може ли да ми каже какво е това ;-"тържествена скръб"?

    Коментиран от #29, #48

  • 10 мести баце тихомълком

    134 13 Отговор
    Баце да мести целия катун от жрици и имоти някъде другаде от Барса докато е време.

    Коментиран от #14, #17

  • 11 мани мани

    145 11 Отговор
    мно' скъпо т'ва ибане веке уа
  • 12 така е

    151 19 Отговор

    До коментар #7 от "Последния софиянец":

    Бъди сигурен,че испанците ще го разплетат. Щом са се заели.

    Коментиран от #32, #34

  • 13 Зидар Мазилков

    112 7 Отговор
    Мазилякът е ПЪЛЕН!!!
  • 14 ха ха ха ха

    62 8 Отговор

    До коментар #10 от "мести баце тихомълком":

    Викам в Дубай;)))
  • 15 Дедо Пенс

    107 7 Отговор
    А кога че пущате вирус и по кокошките!? Само тях не сте избили!

    Коментиран от #18

  • 16 Смях

    132 12 Отговор
    Много работи ще станат ясни при една съвсем обикновена процедура. Очна ставка на Боко и манекенката! И разпит с детектор на лъжата! По телевизията, пред всички!

    Коментиран от #80

  • 17 Последния софиянец

    140 10 Отговор

    До коментар #10 от "мести баце тихомълком":

    Още в деня на публикацията продадоха магазина и къщата и изфирясаха.

    Коментиран от #59

  • 18 Дельо хайдутин

    54 5 Отговор

    До коментар #15 от "Дедо Пенс":

    Птичи грип NH1. Това е стара работа. Изостанал си. Даже кючек направиха за птичия грип.
  • 19 Ясно е, че е била любовница

    136 7 Отговор
    Но не е ясно дали още са заедно, или просто се е наситил на момата и е дал някой друг милион евро за да си мълчи и кротува далеч от БГ!!! В демокрацията е така - отваряш си краката пред дърт мафиот и ставаш милионерка!!!

    Коментиран от #20

  • 20 Последния софиянец

    101 5 Отговор

    До коментар #19 от "Ясно е, че е била любовница":

    Дал е заради дъщеричката. Иначе любовници много.

    Коментиран от #22

  • 21 Алфа Вълкът

    88 8 Отговор
    А бе я дайте една актуална снимка, тя така изглеждала преди 15г, дали вече не е вътрешна гума?

    Коментиран от #74

  • 22 Бай хой

    145 12 Отговор

    До коментар #20 от "Последния софиянец":

    Той ако беше дал нямаше да се разчуе. Цицията е карал други да плащат за греховете му. Във всяка нормална държава само при замесване името на политик и хвърчат оставки. А тука тъпигьоз мутри се натискат до последно. И се кълне като ромка. Премиер който вече е осъждан от Български съд за лъжа. Какъв е тоя народ да търпи клоуни.
  • 23 Брах ви лайката гербаджийска

    98 6 Отговор
    ДНК тест на чавето и на боко и готово

    Коментиран от #64

  • 24 ha ha ha

    131 9 Отговор
    И кому е нужен този ДНК тест? Не разбирате ли,че каталунските разследващи изобщо не се интересуват от кой е детето на моделката ,а се интересуват и разследват международна организация за пране на пари. Това им беше и отговора;-Има разследване за пране на пари,където попадат и моделката и баща й,и българския премиер и още куп други лица.А всички тези лица ...какви деца имат и от кой са ....е без значение за каталунците.Те разследват потоците на парите.

    Коментиран от #38

  • 25 Ne moga

    81 13 Отговор
    да си обясня защо това хубаво моме се е хванало с този дърт плондер.

    Коментиран от #78

  • 26 Патица

    85 9 Отговор
    Съгласен съм с автора,че не е важно кой е бащата.Макар,че няма нищо лошо който и да е той.Ме разбирам само защо е такава мистерия и не смее да застане като истински мъж и да си признае.Все пак няма да е нито първият,нито последният с извънбрачно дете.
    Странното в случая е,че става въпрос за пари,които идват неясно от къде и да придобити неясно как за да се осигури на тази жена доста висок стандарт на живот.Дали това не са крадени пари от нас ,от нашите пенсии,от нашите родители и от къде ли не?
    И защо вече поредна година никой от държавата не реагира сякаш е тема табу???
  • 27 Алфа вълкът

    60 8 Отговор
    Чичко паричко всичко оправя
  • 28 МИТКО

    89 10 Отговор
    КОГИ ЩЕ ГО ВИДИМ БОКО НАИ ПОСЛЕ В ПАНДИЗА
  • 29 Омир

    7 12 Отговор

    До коментар #9 от "Така е":

    Сигурно е нещо като "демократична левица", знам ли...
  • 30 гост

    80 6 Отговор
    Въпросът не е дали Бойко има къща в Барцелона.Няма.Няма и доказателства да е давал пари.Естествено.Факт е,че той познава тази мома.Факт е,че се е срещал с нея във Варна.Няма значение дали детето е от него.Важно е да се разбере каква е връзката му с нея и откъде тази бедна девойка сега има милиони.
  • 31 Матей

    72 7 Отговор
    Да бе,да,те куфарите с пари падат от небето,ей туй ги ловеха крадците допреди 30г.--харчиш много,крал си,веднага в кауша.Сега много през пръсти се гледа на хайлайфа и парвенютата,все едно някой законно е забогатял.Няма и не може да има такова животно,започнете,всеки забогатял през последните 30 г. е престъпник пред българския народ и сметка рано или късно ще се дири,не дай боже като след девети септември.
  • 32 Омир

    24 62 Отговор

    До коментар #12 от "така е":

    Ооо, да! Испанците ще ти свалят ГЕРБ и ще ти докарат Нинова и Радев на власт, ей така, да си начешеш крастата! И тогава вече може да вдигнем един паметник на испанската прокуратура до тоя на съветската армия...

    Коментиран от #33

  • 33 така е

    79 10 Отговор

    До коментар #32 от "Омир":

    Г-н Омир,ти изобщо четеш ли какво пиша? Простичко като за теб;)))повтарям- испанците ще разплетат цялата организация (а те са много хора в схемата)за прането на пари. Доказвали са го до сега многократно, осъдили къде ,къде по големи риби от нашите мишоци. Кой виновен,кой невинен по веригата...те ще го намерят.Кой ти говори за Герб,Радев,Нинова и още който се сетиш???
  • 34 учуден

    16 80 Отговор

    До коментар #12 от "така е":

    Абе бунак тази статия е от 2010 г. сега сме 2020 още колко години ще разтегляте птичи масали?Това тъпите комунета нямате измиране бе!

    Коментиран от #35, #36, #39, #53

  • 35 така е

    71 7 Отговор

    До коментар #34 от "учуден":

    Още много време ще си учуден,като нЕмаш нищо между ушите. През 2010 беше само на територията в Бг. Сигнала до прокуратурата остана във въздуха..Прокуратурата не реагира. Преди една година се подава сигнал в каталунската прокуратура..Е,онази реагира...започна разследване...стигна до..за сега затваряне на бутика на момичето и подвеждане под отговорност нея и баща й. Продължават по пътя на парите. Сега вдЕна ли защо някога е било нищо..при нашата прокуратура ,а сега при каталунската е нещо???
    Айде бегай в ПИК при г-н НИдялко офшорков,той знае много;)))
  • 36 така е

    41 7 Отговор

    До коментар #34 от "учуден":

    И нИдялко офшорков ли ти каза,че е от 2010 г? Браво,той много знае
  • 37 Усмивката

    64 5 Отговор
    Гице.....Ти ептен ни взе за марули бе. За какво е тогава Антикорупционната служба щом всеки би излязъл на въпроса ,,от къде го имаш " с шопското....,,Това си е моя работа''. Твоя си е работата кога наследиш остров насред океана. и там яж ако искаш и веяни прилепи. Но няма как да излезеш с тоя номер на Лаура Киовеш.Туй не ти е Сотиря Цацаров
  • 38 Усмивката

    49 5 Отговор

    До коментар #24 от "ha ha ha":

    не си прав. Има огромно значение чие е детето.Връзката с внезапно забогателото семейство на момата и безбащеното дете също каталунската полиция смята за важно.А теб кой те пита....Да не би и ти да си бъркал в коктейла,....
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 слаботоков

    60 5 Отговор
    Чакаме думата на Лаура Кьовеши!
  • 41 Казуар

    33 2 Отговор
    Пропуска се, че съществува определението поставено лице.
  • 42 Джоркаеф

    25 15 Отговор
    Ще му пръднат на пишлето на Бойко.100процента няма да му направят нищо,защото него го няма никъде в далаверата.Говоря за документи......неговото име не фигурира никъде в тях!
  • 43 Жоро

    12 30 Отговор
    И кво като я познава.....едно голямо нищо.....Никъде не прочетох,че той е купил къщата и тн.и тн....

    Коментиран от #54

  • 44 минаващ

    47 6 Отговор
    Тиквун да излезе да удари тъпана на мегдана в Барселона, ще му повярват.
  • 45 минаващ

    30 5 Отговор
    Абе колкото и да е скъпо поршето, все същото умирисано черво е.
  • 46 Anarhist

    37 1 Отговор
    Излиза че къщата е партиен щаб на Комсомола закупен с парите на хората от Приморско.Честито Приморци стъпихте и на Испанска земя
  • 47 Rumka

    34 2 Отговор
    Поредният резил,
    на Пунта Мара...
  • 48 куку руку ку

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "Така е":

    Същото като смешен плач...
  • 49 Гост

    23 6 Отговор
    Брата на Борислава______детето е мое😀🤔 преди малко четох.... Колко му е сега да заставят лекарите с фалшиво днк ....... И после ще се самоубият.......
    Егати педофилията ако е истина,,,,,, но едва ли....
  • 50 ssaev

    24 6 Отговор
    Казано с БоикоБорисовта лексика, "мисирки" има и в Испания. От тях обаче спасение няма. Започнат ли да къват, кълват здраво. А Бат'Бойко е много по-ясен за западните служби, отколкото за електората български. И въпросът е само един: до кога първите ще го търпят. Ние, българите, сме ясни... Не гласуваме, не протестираме и чакаме Спасителя отвън да ни освободи...
  • 51 Лея

    12 3 Отговор
    От всичките приказки тук здравата се обърках!Как така е подаден сигнал до прокуратурата през2010г. ,след като този Чаушев, които твърди, че е негова,я е купил през2013 г.!?И още-как така тази афера излиза през 2010 г., след като в различните статии казват, че за първи път се говори за това по времето на аферата"Янева гейт", преди 5-6 години!?Май някой друг няма нищо между ушите :)
  • 52 Во Нгуен Зияп

    17 5 Отговор

    До коментар #4 от "Вълков":

    Вълков, ти яснота не искаш ли? Парите за тази колибка са откраднати и от тебе! Дали от Борисов, дали от другиго трябва да се установи! Ако е от Борисов, е много лошо. Защото той има много големи възможности и ако е откраднал, няма да е само веднъж. То и Чаушев, ако е откраднал, не е само веднъж, но неговите възможности са много по-малки. Мисля, че прокуратурата ще докаже, че наистина върши полезна работа, ако поиска в Испания да се направи ДНК тест на детето на Борислава и на Борисов. Повтарям, в Испания и на двамата, пък дано е отрицателен!
  • 53 dsсса

    18 5 Отговор

    До коментар #34 от "учуден":

    Още от втората ти дума разбрах, че поста ти не струва и птича коришка. Само глупаците си мислят, че другите винаги грешат. Умните хора проверяват! Ти не търсиш истината, а си застанал като Гюро Михайлов да пазиш ББ от атаките. Нека да се проведе разследване и в България. Как са излезли парите за къщата от България? Кой държавен служител не си е свършил работата? Продължава ли да му се плаща и днес, без той да си върши работата?
  • 54 111

    6 4 Отговор

    До коментар #43 от "Жоро":

    Ти също си любовница на тъпата мутра ,пецате ли се вашата семка черна
  • 55 Политолог

    2 17 Отговор
    ЛЪЖЛИВА НОВИНА !
  • 56 Чата

    17 3 Отговор
    Красавицата и тапанара!
  • 57 Петко

    11 17 Отговор
    Мога само да кажа браво на бат Бойко, че е шляпял такава хубавица, а за прецедента Радев, жалко, че се хаби заради неговата кобила!
  • 58 Чата

    9 7 Отговор
    А вие какво искате!? Да трещи Пекинката, Фидосището, Менда, Лилетка и парламентарните гербераски патици ли?! Може би да трещи Данил Кирилов по би му прилягало, че той си е за трещене с тая червендалеста муцуна! Или като президента дето не може да се отърве от тази дърта компрометираща го кобила! Я, Берлускони какви ги е навъртял и му е фен по бабаитство!

    Коментиран от #79

  • 59 Бойко Борисов

    11 1 Отговор

    До коментар #17 от "Последния софиянец":

    ...и почвам да бягам, бате
  • 60 Грую

    22 2 Отговор
    Е...а си ма...та , а пък на мен НАП не щяха да ми дадат документ, че на дължа данъци заради една стотннка останала от не знам си къде си и била и просрочено задължение и половин ден ми губиха времето с разни простотии, докато ми скъсаха нервите ама съвсем и да не влизам в подробности ама да ги е....Боже прости ме всичките тъ...ци , дето ни управляват!
  • 61 бодил

    4 9 Отговор
    Някой рекъл......Друг е казал.........ЛЪЖИ. Сами вредите на имиджа си.
    Публиката е жив организъм и ще зхвърли циреите като вас.
  • 62 Дядото

    32 5 Отговор
    ЖИВЕЕ ли ви се още в България...АААА !!??? Българина е най големия БУНАК...И СТРАХЛИВЕЦ!!! Завират му го вече 30 години :депутати,премиери,президенти, професори, банкери,инспектори, лекари кметове, юристи, министри,президенти, ЧЕЗ, Топлофикация....а той БЛЕЕ!!!

    Коментиран от #63

  • 63 Мисирка 13

    8 3 Отговор

    До коментар #62 от "Дядото":

    Абсолютно!И сега,пак чака ли,чака!
  • 64 МОЛИ

    11 18 Отговор

    До коментар #23 от "Брах ви лайката гербаджийска":

    ДНК ТЕСТ СЕ ПРАВИ САМО С РЕШЕНИЕ НА СЪДА ,ЖЕЛАНИЕ НА СТРАНИТЕ И ДО ОПРЕДЕЛЕНА ВЪЗРАСТ НА ДЕТЕТО.ТАКА,ЧЕ НА НАСОЙ ЩЕ ПРИСЕДНЕ.КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МЕКЕРЕТА МОЖЕ МНОГО НЕЩА ДА ИСКАТ,НО ТАКА НЕ СТАВА.АМА СЕГА КАТО СВЪРШИ ВСИЧКО,ТИЯ МИЗЕРНИЦИ И ПОДЛЕЦИ ДА БЪДАТ ПОДВЕДЕНИ ЗА КЛЕВЕТА И ОСЪДЕНИ,НЕ ЗА 5 ХИЛЯДИ,А ЗА 5 МИЛИОНА.ЗАЩОТО СТАВА ДУМА ЗА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕДНА ДЪРЖАВА!!!!
  • 65 Шишо

    15 3 Отговор
    По голямата част от народа, е еманация на тиквата.
  • 66 дебилни работи

    20 3 Отговор
    тоя отворко Чаушев ,защо не каже какъв наем е взимал от хубавелката,да не се окаже че и тя като Горанчо има фобия от малки пространства и са я подслонили безплатно ,просто да краси къщата и квартала

    Коментиран от #81

  • 67 БОРИСОВ СЕЛЯНДУРА

    28 3 Отговор
    .

    Има една много добра новина в целия този барселонски случай!
    Прокурор по делото е човекът, заради чието продължително корупционно разследване на принцеса Кристина и нейния съпруг Иняки Урдангарин, испанският крал Хуан Карлос абдикира.
    Как мислите, дали на СИК-аджията ще му се размине?!
    Все пак говорим за Краля на Испания!

    Коментиран от #69, #83

  • 68 Шоп

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "Последния софиянец":

    По желание и в тоалетна не се ходи.По нужда,ануждата е крещяща,ама няма сили,а и не иска никой да си слага главата в торбата.
  • 69 Били

    6 2 Отговор

    До коментар #67 от "БОРИСОВ СЕЛЯНДУРА":

    Дааа,. разправяй после, че нямаш сестра.

    ...
  • 70 Тенесист

    5 6 Отговор
    Марш в пандела да играеш тенис мутряфон
  • 71 Абсурд

    17 4 Отговор
    Много ясно е на всеки, че кои се докопа до власт краде здраво, изключение не прави и премиера да не се прави на света вода ненапита.
  • 72 Ха ха ха ха ха ха ха

    9 0 Отговор
    Колкото и фейк нюз да създават, са на умиране и изчезване като партия...
  • 73 Младенска

    15 2 Отговор
    Ауу,колко гъзоблизаческа статия!Доповръща ми се!Значи е нормално млада проститутка да кара Порше,а ние пък трябвало да й завиждаме!?!Мдаа,не е лесен този занаят вероятно...Да изпълняваш всички прищевки на тлъсти,мазни,ама богати дъртаци....
  • 74 Кгб-то

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "Алфа Вълкът":

    И то нацепена вътрешна гума...
  • 75 Валентин

    4 2 Отговор
    Драсканици платени правят българските"медии" там хората казват истината
  • 76 Гост

    11 2 Отговор
    Остава сега да повярвам,че за толкова години Бойко Борисов работи за заплата в името на родината си,без да се изкуши да топне пръст в кацата с меда.
  • 77 Роко

    7 7 Отговор
    Да видим фактите шеф на руската компания ЛукОйл изнася пари пари с помощта на фиктивна фирма. Паравоенното проруско сдружение Боец подава донос срещу Тикквата, тъпото Ленче също (също на руска хранилка), сега и пилотчето подхваща темата (вярно той я подхвана след като го разкриха че е злоупотребявал със служебното си положение за да уреди любовницата си). Та въпроса ми е: Колко трябва да си тъп, за да не схванеш КОЙ организира мероприятието?
  • 78 Иван

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "Ne moga":

    за пари, от любопитство, от суета.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Смях":

    И ДНК тест за бащинство.
  • 81 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #66 от "дебилни работи":

    Наема може да бъде и в натура.
  • 82 Баба Гица от Криводол

    2 8 Отговор
    Браво Бойко!!!! Ти си хубав и свободен мъж и точно такова маци ти отива, а не кощрамба като Деса Метреса, заради която един семеен мишок си заряза жената и децата. А пък ако имаш и дете- силните и хубави мъже трябва да имат деца, за да се подобрява нацията ни Само лиглювците и самохвалковците разказват за любовните си приключения. Браво Бойко!!!!!!
  • 83 Били

    5 0 Отговор

    До коментар #67 от "БОРИСОВ СЕЛЯНДУРА":

    Пука му начерупката на Борисов.
  • 84 аз съм Веска

    2 0 Отговор
    Е СЕГА КАКВО НИ КАЗВАТ -МОЖЕ ДА Е ТАКА , МОЖЕ И ИНАЧЕ ...КЪЩАТА , МИЛИОНИТЕ , ПОРШЕТО .
    ИСТИНАТА , КОЯТО ТЪРСИМ , Е НА ДРУГА ПЛОСКОСТ .
    ЩЕ СЕ ЗАЕМЕ ЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО С УРЕДБАТА НА ДЪРЖАВАТА , ИЛИ ЩЕ СИ ОБСЛУЖВА САМО СОБСТВЕНИТЕ ИНТЕРЕСИ .
    В ТОВА АПРОПО НЯМА НИЩО ЛОШО -НЕКА ИМАТ СКЪПИ КОЛИ , СКЪПИ КЪЩИ, ПАРИ МИЛИОНИ В КЕШ .... НО НЕКА ДА Е ЗА НАГРАДА .СЕГА ПРОСТО НЕ ГИ ЗАСЛУЖАВАТ .
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.