Last news in Fakti

5 Юли, 2020 16:00 7 908 137

Чао, Ангелкова и Борисов, чао, бетон, ние отиваме в Гърция

  • плаж-
  • бетономорие-
  • алепу

Последният случай с лъжите и шмекериите около „укрепващата стена“ на Шофьорския плаж край Алепу е поредният унищожител на желание да се почива на нашето море

Чао, Ангелкова и Борисов, чао, бетон, ние отиваме в Гърция - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Километрична опашка на Кулата. Хиляди българи чакат часове наред. Човек се чуди: какво кара млади и стари да се нареждат в колоната, незнайно за колко време. Не ги плашат горещините, без осигурена вода и медицински пункт наблизо.
Българските власти злорадстват: Измислиха гърците ограничения, нови формуляри, затвориха пунктовете (без Промахон) и мълчите. Упрекът е към българите. Рече го премиерът преди дни. Ангелкова повтаря ли повтаря, че се е погрижила за всичко и всичко е ОК.

Управниците или не схващат или имат нужда от медицинска помощ.

Много българи не желаят да почиват на българското „бетономорие“ и „говноморие“. Дори сега, когато плажовете са полупусти, а хотелите полупразни и може да се избира – пак не желаят. Дори мърморят: Да фалират дано! Което не е готино, защото хиляди българи дават всичко от себе си в този сектор и в 10-те процента от БВП. Но мутризирането на немалка част от туризма отблъсква с такава сила, че чакането на километрични опашки към Гърция се възприема като симпатично преживяване.

Последният случай с лъжите и шмекериите около „укрепващата стена“ на Шофьорския плаж край Алепу е поредният унищожител на желание да се почива на нашето море. Заграденият полуостров на Доган, с въоръжена охрана и изсипани в него неясни милиони дали привлича хората? Корупцията, включително и в туризма, привлича единствено мазохисти, авантюристи и професионални изследователи. Недовършените и изоставени хотели и сгради навеждат на единствената мисъл, че там са хвърлени крадени пари. Кои левчета, изкарани с пот на челото, денонощни усилия и много умения могат да се прежалят толкова лесно? А лошите пътища и недовършени или зле довършени магистрали?

Това отблъсква. Не толкова лошото обслужване, цените и съсипаната природа. Влияе и това, но не е решаващо. Бетонът, бетонираните глави и бетонираната корупция, която никой не понечва да разбие са истинската причина. Не го ли разбраха? А защо не им го кажем така, че да го разберат веднъж завинаги?


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 128 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-р Ох Боли

    45 124 Отговор
    Нали нямат пари и Мая чака годни бунтове.. как ходят в Гърция, а в заведенията няма къде да седнеш 😆

    Коментиран от #49, #104

  • 2 Гърция за бедни

    35 52 Отговор
    Турция руски турист 1000 долара бакшиш.

    Коментиран от #78

  • 3 Расо

    22 80 Отговор
    Преувеличавате.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ама ДАААА

    186 23 Отговор
    В Гърция хиляда пъти е по-добре!!! Не искаме бетон и ла.на!!!
  • 6 Недялко от пиш

    76 5 Отговор
    Щото няма кой брат, избягаха на вънка
  • 7 1122333

    170 18 Отговор
    Нека правителството почива на лайноморието начело с тиквуна, да им е широко и удобно, затова ние сме в Гърция
  • 8 Радио Ереван

    123 21 Отговор
    Ами като не искате да чакате......не чакайте Бойко Борисов да си подаде оставката.....Ами го свалете от власт и ще почивате на Черно море...

    Коментиран от #65, #136

  • 9 Buh-bay лайноморие

    147 8 Отговор
    Чудесна статия описваща реалността в абсурдистан.
    Получиха си го след толкова години,но има и още.
    Тези които за 1-ви път показаха 🖕 на бг.фирмаджии,мародери и спекула с цени и надценки НИКОГА няма да се върнат на лайноморието повече.

    Коментиран от #68

  • 10 НИКОГА ПОВЕЧЕ НА БГ ЧЕРНОМОРИЕ

    131 10 Отговор
    Фалит за всички хотелиери, рестораньори и концесионери, които не знаят как да привлекат и обслужат българските туристи. Който знае ще оцелее, но ще са малцина. Българина иска обслужване и уважение, а не дране. Който го приложи ще остане, който не, ФАЛИТ и марш.
  • 11 Я ...Я

    80 7 Отговор
    АКО ИМА НАЧИН ЩЕ НИ ИЗГОНЯТ ВСИЧКИ. И ТЕ ГО ПРАВЯТ ОТ 10 ГОД. КЪДЕ ЛИ НЕ БЯХМЕ:ИСПАНИЯ, ПОРТУГЕЙЗА, АЛИМАН, ИНГЛАТЕРА АУСТРИА, СУИСА. СВЯТ НИ СЕ ЗАВИ. НО ТЕ СА ТУК И СА ПАК СЪС ПЪТИ ПО БОГАТИ ОТ НАС.
  • 12 питащ

    86 5 Отговор
    нека ФРОГ да направят списък на собствениците на хотели и комплекси, големите ресторанти и дискотеки, ще разберем кои са приватизаторите и строителите, перачите и крадците ....... да почват да събарят !!!

    Коментиран от #101, #103

  • 13 Заминавайте

    22 91 Отговор
    Олита и хич не се връщайте! Без вас е по-добре!!!
    P. S. Трябва да декларирате и манджите в багажника!!!

    Коментиран от #105

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Нито едно едно гръцко

    20 95 Отговор
    Село или град без солун няма пречиствателна станция, всичко се зауства в морето за да могат българските туристи и техните деца да локат гръцки ла,на донасита

    Коментиран от #31, #32, #60, #90

  • 17 Лол

    13 63 Отговор
    И гръко-комунистическата пропаганда отново пере мозъци.В Гърция ще ида до тоалетната след като съм изял една тава боб на фурна с праз лук.

    Коментиран от #133

  • 18 Не се научихте!

    102 8 Отговор
    Че не ми е важно, колко на опашка ще чакам,колко ще ми е трудно да вляза у Гърция!!!!Важното е ,че като съм там ще получа първокласно обслужване и почивка ,...за която си плащам!!!!!!А у нас ще ме гледат сърдито, ще ме покани,ще се гаврят, щото си оставям парите при тях все едно съм им задължен!!!Никога вече на Говноморието!
  • 19 Реалист

    99 5 Отговор
    В Германия 7 нощувки за ДВАМА възрастни в хотел ⭐⭐⭐⭐ + ол инклузив на черноморието = 350€ заедно с пътя ❗
    Махаме да речем 100€ от общата сума и сега
    искам да попитам правителството от доказани престъпници защо няма подобни оферти в България И ЗА БЪЛГАРИ ???
    Дали при подобни оферти тук в бг. желаещите за Гърция все още ще бъдат толкова много при все това,че неможе да става и дума за сравнение.
  • 20 Турист

    87 9 Отговор
    Трябва да си мазохист за да почиваш на нашето кафявоморие.Самата мисъл за това ме изпълва с отвращение.Не съм си намерил парите на пътя за да ги давам на мутри,нагли кръчмари и невъзпитан обслужващ песонал.Никога,ама никога на Българското Черноморие.

    Коментиран от #22

  • 21 Стефчо

    67 9 Отговор
    Никога не бих нагазил в фекаломорието. Не съм ходил от 1990 година и няма и да мина.
  • 22 Лол

    14 78 Отговор

    До коментар #20 от "Турист":

    Чудесно си изкарвам на Равда и се къпя в супер чиста вода.Равда ми е любимата, споко,няма навалица,джиткам си украинки и рускини и си ям сафридче.

    Коментиран от #27, #33, #50

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 искам да извикам

    73 4 Отговор
    ЧАО СКАПАНА АЛЧНА МАФИО!!!
  • 25 Мързеливи поданици сме.

    63 10 Отговор
    Иначе щяхме да се опълчи на мафията. За нея в супер да фалират хотелите, те ще ги изкупят за 5 лева и после ще изкупят цели територии. Вие само гледайте. Те имат пари и винаги ще имат, докато перат. А ние винаги ще губим от територията си. Какво ще кажете да живеете в страна, където морето и планините са собственост на Доган? Харесва ли ви? Достатъчна ли е утехата да минем Кулата и да кажем, че всичко е точно? Протестът е на 16 Юли! Всички там ако някой го е ЕНЯ за БГ.

    Коментиран от #88

  • 26 Морски

    10 27 Отговор
    Аха.. Разбра се че фрогнюз са врагове и предатели за тая страна.... Манипулатори, които от няколко единични случая, оплюват цялото черноморие

    Коментиран от #99

  • 27 Турист

    38 6 Отговор

    До коментар #22 от "Лол":

    Да ти е сладко и наздраве.Намерил си ниша-кефи се.Аз има принципи-не живея в БГ и не съм почивал там от 15 гоини.

    Коментиран от #34

  • 28 Гърция 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    49 13 Отговор
    Да ми хвалиш лайноморието в комбинация със спекулата с цени и надценки на държавно ниво ➕ към това и озверелия бг.фирмаджия си е само по себе си извращение. Когато ,,изберете българското" стане символ на качество не на хартия,а в реалността в която живеем и българския продавач се научи,КАК да се отнася с клиенти,тогава може някой да размисли относно почивка тук. Дотогава 🖕 на родното лайноморие и мародерите. Не ми пука обичат ли ме византийците. Всъщност дори и яко да ни мразят паралелно с това получавам истинско качество за по-малко пари и добро отношение. Пък в къщи като се приберат ако ще и вуду кукла с моята снимка да дупчат,все ми е тая.

    Коментиран от #132

  • 29 Лол

    15 55 Отговор
    Най-яките изживявания са на нашето море.Спомени,любов колкото искаш, пиене,ядене,Свобода.Лумпените се задоволяват с някакви измислени забавления у гръцко,а монца се къпе гол на бедрум у басейна с адреналинките.Шушумигите са си шушумиги ,дали гръцко,дали у Бг.Понеже у Бг не се котират и бягат зад линията на врага да се правят на големата работа.Постни сърмииии
  • 30 Лол

    13 42 Отговор
    Яжте у гръцко и важното е да ви е спокоооойно хаххахахах шушляциии
  • 31 Не се излагай

    36 4 Отговор

    До коментар #16 от "Нито едно едно гръцко":

    В Гърция е забранено изсипването на километри около плажните ивици ... лично съм ги виждал да обикалят с цистерни по барове, ресторанти и навътре в кварталите. Хората с къщи там могат да ти обяснят как стоят нещата ,)
  • 32 Тъпо тролче

    42 5 Отговор

    До коментар #16 от "Нито едно едно гръцко":

    Да бе, Варненското езеро не е в Гърция! Таива глупости можеш да пробутваш не тези, които никога не са били в Гърция, но май такива не останаха и резултата е видим по опашките на КППтата и празните черноморски плажове.
  • 33 Ха ха ха ха ха ха

    41 7 Отговор

    До коментар #22 от "Лол":

    Даваййййй,повтаряййй като обезумял.
    Друго не ти остава,а може пък и дори да си повярваш.
    Само като плуваш затваряй устичката ,че да не свикнеш с био-материала.
    М/у другото не знаех,че бездомните кучета и котки ги наричаш рускини и украинки,но пък като ти е кеф,кой съм аз да те спирам.

    Коментиран от #35, #91

  • 34 Лол

    24 36 Отговор

    До коментар #27 от "Турист":

    И аз не живея в Бг ,обаче само като ми се отвори коридор,веднага изпадам на морето.Защото помня 2002 Несебър до 21 часа вечер по улиците не можеше да се ходи от тълпи,сега има по 5 човека.В дискотека РИО имаше по 3хил човека всяка вечер,купон на макс.Сега не е така,обаче на грък да дам пари,никога брат ми.За дожро и за лошо,както след брак.А не като мишките,сега е зле и бягат.Ми бори се бе ,приятел,изисквай да ти е добре.Друга Родина нямаме!

    Коментиран от #45

  • 35 Лол

    6 19 Отговор

    До коментар #33 от "Ха ха ха ха ха ха":

    Кви котки и кумета бе блясъчко мечтателника.В некви лирически отклонения ли изпаднА,смешен!
  • 36 Behemoth

    24 7 Отговор
    Абе де сте тръгнали като улави....села нямате ли?Вървете си прекопайте ,напръскайте...халтав народ, като премиера си ...все по пътищата...
  • 37 Варна

    13 42 Отговор
    Те от лайноморието както казвате ще спрат да плащат данъци и ще искат автономия и тогава всичките селяндури дето сега тичат към Гърция ще ровят в кофите за боклук.
  • 38 Лол

    17 58 Отговор
    Просто българите са станали едни предатели.Родоотстъпници и предатели.И се оправдават с некви бетони и какво ли не.Ма колкото и кинти да имаш зад граница,винаги ще си чужденец.А у Бг брат ми,спирам у първото село и от първата къща ми наливат 2литра домашна ракия за без пари.Е това е разликата,ама ще го разберете когато е късно.

    Коментиран от #43, #118

  • 39 Гост

    51 3 Отговор
    Еее а имаше време къде хотелиерите викаха българи не ни трябват от тях пари не изкарваме....
  • 40 Подобрява притока на кръв

    4 32 Отговор
    Абе селяци идвайте при НАС на морето .Хотелите са наши и на децата ни . Проумейте го!!ние сме ги присвоили с чесни пари!!и да ходите в Гърция все тая пак ни дават помощи,ха ха ха.😎😎😎😎😎

    Коментиран от #96

  • 41 Гост

    15 9 Отговор
    Лошото сега е , че наистина трябваше да подкрепиме българското черноморие. Но явно има за какво да мислят родните хотелиери и тем подобни защо се редят хората на опашка и отиват в Гърция. Или просто такъв си ни е манталитета аз съм си добре какво ме грее другите как са. Явно и от двете по малко.

    Коментиран от #74

  • 42 Подобрява притока на кръв

    3 17 Отговор
    Абе селяци не ви понасям при НАС на морето .Хотелите снаши и на децата ни . Проумейте го!!ние сме ги присвоили с чесни пари!!и да ходите в Гърция все тая пак ни дават помощи,ха ха ха.😎😎😎😎😎
  • 43 Тъпо тролче

    33 3 Отговор

    До коментар #38 от "Лол":

    Аре стига си тролил, а се замисли защо българина не почива на бетона? Защото тук ни карат да се чувстваме като чужденци. А що се отнася до предателите и родоотстъпниците, ние живеем и си плащаме данъците в БГ, може да почиваме в чужбина, но харчим пари които са обложени тук с данъци.
  • 44 Аз на майка Туркия ходя само

    5 14 Отговор
    Ако ли не там то си стоя дома
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ЗЛОБАТА

    14 17 Отговор
    е двигателя на българина, живее за да злобее, няма съпричаснност, емпатия, да не говорим за патриотизъм, да национализъм колкото искаш.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Глупак

    32 3 Отговор

    До коментар #1 от "Д-р Ох Боли":

    В Гърция ти излиза по-евтино. Ти и герберскити мутри почивайте на ла.номорието.

    Коментиран от #131

  • 50 waterwet

    23 6 Отговор

    До коментар #22 от "Лол":

    В хотел "Орбита", кажи речи в Равда и за половин ден децата от къпане се дехидратираха.
    Спестете си глупостите. В Александрупулис, Аспровалта и Ставрос нямам притеснения за здравословното състояние на
    членовете на семейството си.
    А руснаците от около 2 години са кът.

    Коментиран от #79

  • 51 Чичо

    35 5 Отговор
    За последен път съм бил на нашето море през 2001 година. Оттогава - или на планина (в Родопите), но не в големите курорти, а в малките селца, или почивка 55+. Последната, колкото и да е невероятно, за една седмица на Майорка ми излиза колкото на нашето море, но разликата е огромна!
    А който е мазохист и харесва чалгата и бетона, да отива при нашите мутри - всеки има право на избор.

    Коментиран от #134

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Дядо поп

    18 1 Отговор
    Всичко се връща. Скоро идва Видов ден.
  • 54 ВАСИЛЕВА

    29 0 Отговор
    СТИГА С ТОВА МОРЕ ИМА И БАЛКАНИ В БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #56

  • 55 Фактъ

    29 3 Отговор
    Това е протест срещу това , корумпирано и вредно за България правителство , но Боко не схваща ! Българина знае как да накаже , когато иска и го прави , като удря туризма , тоест наказва мутрите на тази мафиотска власт . Пълен бойкот на всичко и протести , това заслужава хунтата.

    Коментиран от #66, #130

  • 56 Тъпо тролче

    21 1 Отговор

    До коментар #54 от "ВАСИЛЕВА":

    🤫 трай си за планините че и тях ще ни ги бетонират като морето.🤫
  • 57 стоян георгиев

    11 26 Отговор
    интересно ,дали собствениците на саита имат хотели в гърция?поредица от тенденциозни статии за българското и гръцкото море карат човек да мисли точно в тази посока.българите които ходят в гърция са две основни групи.първата са хора живеещи около гръцкото море.няма как от благоевград или петрич да не ходят на море в гърция ,което е много близо и удобно след новите магистрали.втората група са мрънкялниците.на тях всичко им пречи .те за сега ходят щото могат да мрънкят против българското море,но много скоро ще се отекчат и ще зареват против гръцкото.иначе ква е ситуацията.гръцкото море е всъщност от четири морета с огромна площ и възможности многократно надвишаващи тези на нашето море.само че в гърция е скъпо,скучно и местните определено имат исторически комплекси към българите,а през летния сезон е и зверски горещо.та всеки нека си избира къде да почива,но нека хора дето не ходят от години на нашето море да не плашат с мутри ,мръсотия и застрояване .щото ни едно не е вярно или поне не е по-различно от гърция.

    Коментиран от #100, #129

  • 58 Qwert

    14 9 Отговор
    “Хайде на моренце” Ако може - нито един софиянец да не стъпи по Черноморието - най добре. Писна ми от навлеци и хотелиери. Заради кого наглярите изляха бетона, заради Шопландия, аре на опашката на Кулата
  • 59 на лънчака бачкат 5 хотела

    28 1 Отговор
    кеф ти такса паркинг,такса чадър,такса шезлонг,такса подръжка,такса бетон на първа линия ,ТАКСА АКО МИНЕ ... Е НЕ МИНА
  • 60 666666

    9 0 Отговор

    До коментар #16 от "Нито едно едно гръцко":

    Всичко е на шахти за сведение.
  • 61 Заминавайте!

    8 26 Отговор
    Вземете си повечко парички, кренвирши и бисквити от Лидъл, гърците точат брадвата. Като се върнете да се похвалите колко платихте за едно кафе. Черноморието не е фалирвало и без вас пак няма да фалира.

    Коментиран от #63, #128

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 стария тъговец преди 2800

    20 1 Отговор

    До коментар #61 от "Заминавайте!":

    години е казал- печалбата не идва от надценката а от доволния клиент.....
  • 64 Пешо

    18 2 Отговор
    С тези бетони и презастрояване си намразихме държавата,която с корупция и неспазване на закона ни докара до тук.
    Скоро ще ходим в Гърция,Сърбия и Румъния на ски.
  • 65 Малиновски

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Радио Ереван":

    Да бе. Вярваш ли си ? Що не се пробваш за да ти се отбия.
  • 66 Офицер от бялята гвардия

    6 16 Отговор

    До коментар #55 от "Фактъ":

    Българина винаги се е самонаказвал, защото е тъп тарикат. "Мутрите" , сиреч собствениците на хотели няма да си понижат жизненото ниво. Просто по-малко пари ще постъэпят в бюджета като данъци и такси. И когато тия тарикати , които наказват този и онзи, решат да искат нещо от държавата, ще си охапят червените комунистически задници.
  • 67 НА СЛЪНЧАКА

    17 4 Отговор
    ТАКСА ЛИПСВАЩА ГОРАТА НАД СВ.ВЛАС ,ЧАДЪР И ШЕЗЛОГИ 68лв ,ТАКСА ПЪТЕКА РИЛСКИ ЕЗЕРА ,ТАКСА НАГЪНАТА МАГИСТРАЛА ,ТАКСА СКЪПИ ГОРИВА ,ТАКСА АКО МИНЕ ...Е НЕ МИНА

    Коментиран от #70

  • 68 Трапанация за монголоида Путин

    8 19 Отговор

    До коментар #9 от "Buh-bay лайноморие":

    Кротко с главните букви фърфалак. Нали знаеш: никога не казвай никога. Хотелите по морето пак ще са си пълни и ще си почиваме в тях. Изобщо не ме интересуват надутите селяни, дето с часове чакат кротко на границата и не смеят една дума да кажат срущу гърците. Ако нашите бяха въвели подобни ограничения щяха да посинеят от злоба. Никаква народопсихология. Още Иван Хаджийски е казал, че българинът е злобен, завистлив и не особено интелигентен. Още тогава е бил и чуждопоклонник. нищо не може да ме очуди. Всеки си заслужава дереджето и да бъде така добър да не търси вината в други.

    Коментиран от #76, #82, #93

  • 69 Николай

    7 13 Отговор
    Чао селения. И не се връщшайте.
  • 70 чамчо

    2 7 Отговор

    До коментар #67 от "НА СЛЪНЧАКА":

    Малко ти е . Ти какво , не работиш ли ? И всичко сдигурно ти е идеално. Аман от нафукани хейтъри.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Генерал BUF

    9 31 Отговор
    Аз отивам с цялото си семейство и внуците в къща в Созопол. Повечето злобари говорите глупости. Пробвали ли сте да си запазите къща за лятото ? Опитайте се. Колкото до ГЕРБ, пак ще е първа сила и познайте кой ще е министър председател ? Свиквайте.

    Коментиран от #107, #126

  • 73 Истината не ви изнася

    2 0 Отговор
    Що го махте б е. ????????
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 criminal

    15 3 Отговор
    Нееее напълно си го заслужават.......лижеха зад..ците на чуждите туристи а ние бяхме втора ръка хора в техните очи...........сега да си ги чакат тях............
  • 76 лично съм виждал в една

    4 3 Отговор

    До коментар #68 от "Трапанация за монголоида Путин":

    от големите хр.вериги как при рязане на слайс салам туй което падне на земята се зима и пакетира.По морето пипането на пари и гр.стока с ръце дори и в ръкавици е масово....
  • 77 До плюещите черноморието

    3 9 Отговор
    Я напишете кой от къде е,и с какво си вади хляба?

    Коментиран от #84

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Обективно

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "waterwet":

    Ами тя водата от басейна не става за пиене.
  • 80 миро

    18 6 Отговор
    яжте жаби и повръщайте селяндури, гнийте на бетономорието, кеф ми е,не стъпвам там.мутрите и чалгарите да пият цимент.грухайте бетон селяци, обичащи българското бетоморие.

    Коментиран от #94, #127

  • 81 сминдух

    9 9 Отговор
    на българското мутроморие,бих отишъл само да пусна шоколада във водата, за да им е кеф дезинтерно за мутри,чалгари,и селяндури.азиз да му го топне в устенцата кафявия шоколад на боко тиквата.

    Коментиран от #83

  • 82 Даскал

    5 8 Отговор

    До коментар #68 от "Трапанация за монголоида Путин":

    "българинът е злобен, завистлив и не особено интелигентен" Това определено си личи и от твоите коментари. "нищо не може да ме Очуди"!
  • 83 Пич

    8 13 Отговор

    До коментар #81 от "сминдух":

    Чалгарите по Черноморието , откъде идват- главно от Софето. Взимай си касетката с доматки и краставички, шпека и бързо към Кулата. Като чуете за Лозенец и Градина се нас...рате. Заради такива столичани спрях да ходя там. Ай само Корона да ми носите по морето. Марш.
  • 84 Убитака

    5 0 Отговор

    До коментар #77 от "До плюещите черноморието":

    Да ти кажем бре .с писане тука
  • 85 Катя

    18 15 Отговор
    В Гърция ходят най вече софиянци. Това е мода, стадният инстинкт, да покажеш после във фейса малко снимки, че и ти си бил на плаж в гръцко. Като другите. Няма да ставаш черната овца на стадото и да страниш от масовата мода.

    Коментиран от #108, #125

  • 86 Бай Стойчо

    14 14 Отговор
    Висете си часове на КПП-то, QR представете, всичко дайте от себе си, за да идете в прехвалената Гърция, за да задоволите капризите си.. а после се оплаквайте, че нема пари и "короната" е ударила бизнеса.. На добър път, чуждопоклонници !
  • 87 ДРУГИЯ ПЕТЪК НА УИКНД В ГЪРЦИЯ

    8 3 Отговор
    3 ЧАДЪР+ШЕЗЛОНГ+КАФЕ В ГЪРЦИЯ 12€ТАКСА ЗА КОЛА КАРАВАНА НА ДЕН ЗА КЪМПИНГ +ИЗПОЛЗВАНЕ НА БАНЯ И СТОЛОВА НА КЪМПИНГА
  • 88 антрашпиц

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "Мързеливи поданици сме.":

    Направо се уморих от рехави протести.Ще присъствам пак,но съм убеден ,че няма да сме много.
  • 89 Marinov

    7 13 Отговор
    Боже, спрете с тия пещерски истории и ексцентризъм! Навсякъде по света по крайбрежията усилено се строи и това да не се прави по нашето черноморие си е поредната груба грешка! Почиващите търсят не само хубави плажове a и Съвременни и Прекрасни Удобства за което е наложително и непрекъснато Строителство и Осъвременяване!!
    Които му харесва да ходи там, които не да ходи където иска но да се спира строителството по черноморието с някакви пещерни викове и ексцентризъм си е див цинизъм!!!

    Коментиран от #106

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 12udar

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Ха ха ха ха ха ха":

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • 92 Светия

    2 1 Отговор
    Тя тая отдавна е за единственото заведение от затворен тип за жени находящо се в гр. Сливен
    То бива крадене и простотия ама толкова не бива
    Бог да пази България !
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 12udar

    5 0 Отговор

    До коментар #80 от "миро":

    1500000000000000000000000000+++++
  • 95 Трябва да си много

    3 9 Отговор
    прост, ако си мислиш, че Борисов и Ангелкова са ти виновни за бетономорието.

    Коментиран от #97

  • 96 Честито лято

    10 0 Отговор

    До коментар #40 от "Подобрява притока на кръв":

    Яжте си бъркоча,пиите си бирата за 5 лева и се печете спокойно.
    Тази година е без помощ и пари от простите българи.
    Да опитате и нашите менюта," печен вятър и две филийки без хляб".
    До година, си преместете хотелите на Кавала и се научете да работите като гърците, ако не , ще питате къде серат гладните..
    Ше ви стане мъчно за мутренската слава и Поршето.
    СИК,МАДЖО,ВИС, ОЧИ, НОС, ГЪРЛО, НАРКОТИЦИ НЯМА И ОТКАЧЕНИТЕ ГИ НЯМА.
    Хитрите българи, отдавна си преместиха хотелите на спокойствие,
    без мутри и нашарени сланини.
    А сега мафията, бийте си шамари барабар с Бойко и Вальо.
  • 97 на кой да се сърдя

    6 1 Отговор

    До коментар #95 от "Трябва да си много":

    Ами, кой управлява тази държава, 25 години,?
    Бойко, си беше в мафията и никога не е излизал от там, от 30 години.
    Ако не вярваш ,питай Минчо Вола?
  • 98 xxx

    1 4 Отговор
    И в Гърция се строи от родните мутри (инвеститори) вече...просто плажовете са повече
  • 99 свърши се далаверата без отговорност

    6 1 Отговор

    До коментар #26 от "Морски":

    Не бе пич,сравнявам на Доган пристанището с пенсията на мака ми!
    250 МИЛИОНА ПРИСТАНИЩЕ И 175 ЛЕВА ПЕНСИЯ," ТОВА ЛИ Е ПРЕДАТЕЛСТВОТО", АКО И ТИ МИСЛИШ ТАКА, ВЕЧЕ СИ ПЪТНИК ,
    ЩЕ ТЕ ОТСВИРЯ ТА И ПУШЕК ЩЕ СЕ ВДИГНЕ.
    Досега, бяхте защитени от мутризацията, сега си гледайте Гешевизацията и кой ,както сака, и където сака.
  • 100 радев

    10 1 Отговор

    До коментар #57 от "стоян георгиев":

    Пътувам около 700 километра до Гърция.До остров Керкира са 1000 км.Сметките ти са грешни.Румънците и украинците пътуват още повече.Тихо спокойно точно каквото търся.

    Коментиран от #115

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 варненец

    8 0 Отговор
    Има хора живеещи в Бургас и Варна но почиващи в Гърция.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Професор Ох не боли

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Д-р Ох Боли":

    Тези за Гръцко са от вашите хора, Гърбавите и те не искат вече в Бг.-то, лошо 😈, много лошо
  • 105 Мъдьо

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Заминавайте":

    А ти декларирай чепа в дупарата си.
  • 106 Кондьо

    2 0 Отговор

    До коментар #89 от "Marinov":

    Що не се гръмнеш.
  • 107 Швейк

    3 0 Отговор

    До коментар #72 от "Генерал BUF":

    Женерале, май обичаш да те мандръсат.
  • 108 Иван

    6 1 Отговор

    До коментар #85 от "Катя":

    Ами не, да ти кажа. Не съм от София, но ходя там. И поразпитай колко хора от Южна България ходят на нашето море. Съотношението е 5 6ъм 3 в полза на Гърция, постарах се
  • 109 Една българка

    5 1 Отговор
    Случаят Алепу: Укрепването е с цел строителство, а не с цел спиране на свлачищни процеси. Демек, както казва една "видна" БГ ЛИЧНОСТ, ако не се строи там НЯМА НУЖДА ОТ УКРЕПВАЩА СТЕНА. Това е на кратко и простичко казано. Само се чудя, те ли мислят, че ни лъжат, ние ли се правим, че не разбираме. ЕТО НАПУК НА ТАКИВА ТЪПИ СЕЛСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ БЪЛГАРИТЕ ХОДИМ И ЩЕ ХОДИМ ДА ПОЧИВАМЕ В ГЪРЦИЯ, МАКАР И ДА ИМА ЗАТРУДНЕНИЯ СЪС СТИГАНЕТО ДО ТАМ :)

    Коментиран от #110

  • 110 Друга една Българка

    10 3 Отговор

    До коментар #109 от "Една българка":

    От коментарите е ясно, защо страната ни е последна в Европа и никога няма да се оправи.
    Ами вината е в самите нас.
    В другите страни хората отстояват своето и държат на родината. В любимата ви Гърция например, ако нещо не им харесва, хората се вдигат и затварят граници докато управлението им не клекне...
    А тук вместо да затворим границите докато не премахнат бетона в Алепу, ние бягаме от проблема в чужбина за по-лесно... и после викаме - алуу колко лошо е тук, и колко е хубаво там.
    Това е адски лицемерно, не се ли усещате?

    Коментиран от #112

  • 111 Зверо

    2 0 Отговор
    Докато туризма в България се държи от мутри, никой нема да иска да ходи на черноморието. Мутрата не разбира от туризъм и бизнес. Мутрата знае да дава рушвети, но не плаща подобаващо на служителите си.
  • 112 Онази първата

    4 1 Отговор

    До коментар #110 от "Друга една Българка":

    Сега ще ви кажа кое е лицемерие- да посрещнеш първите за тази година чуждестранни туристи с рози и подаръци, а българските такива да не са второ качество? Но ако не ви е известно да припомня, българинът не може да бъде единен, той е на принципа щом на мен ми е зле, нека и на комшията също. Никога не можем да се обединим като гърците и да защитаваме правата си като тях. Неудачен пример. Пък и печално известни са примерите на борците за природа в БГ. Като не става, не става, нашето е борба с вятърни мелници, уви.

    Коментиран от #114

  • 113 ААА

    8 0 Отговор
    Основният проблем на българският роден туризъм, се състои във това ,че е изграждан основно с "мръсните " свободни пари на самозабравилата ни се политическа , и икономическа върхушка . Тоест резултата от тези инвестиции , не е нещо, което да смути спокойният сън, на крадеца на национални блага, и той винаги има възможност да открадне пак. Туризма е любимо място за инвестиране на такива натрупани капитали . Ако живота , бизнеса ти , и бъдещето ти зависи само от един бизнес, който развиваш , тогава би бил много по-внимателен . Това е за жалост порочната система в България - Един върви напред с многото пари,скрива хоризонта, , гази , огражда, мачка , подкупва , и не му пука , и тези които се опитват със своите дребни силици да се борят. Както казва един приятел , за два часа , и една картечница , на точното място , могат да се променят , толкова много неща в държавата ,към по-добро , само ,че май никой не го иска . И другото тъжно обстоятелство е , че всеки лев минал през границата , се влива в конкурентна икономика , вдига стандарта ,заплатите и пенсионните фондове на нормално уредените държави , и където най-наблизо си похарчиш парите , то има и някакъв по-голям шанс те да се върнат обратно при теб , под една или друга форма . За съжаление -" Българското Послание " гласи - Всеки лев останал в България , влиза в едно пълно чекмедже затиснат от кюлчета злато .
  • 114 Друга една Българка

    5 1 Отговор

    До коментар #112 от "Онази първата":

    Нали това и за съм казала,че сме си виновни ние, след като не можем да направим нищо заедно. Но е по -лесно да избягаш някъде на чисто и постлано, отколкото да подредиш своята къщичка.
    Поне спрете да мрънкате, че лицемерието ви дразни много.
  • 115 стоян георгиев

    6 2 Отговор

    До коментар #100 от "радев":

    за кое ми са грешни сметките?че в гърция е скъпо,много топло и скучно ли?тва че пътуваш 700 км отделно те натоварва.както писах ваша си работа къде ходите,но не плюи по българското .тва е културата на глупавия човек да омаловажава своето за сметка на чуждото.наследство от соца когато никои нямаше нищо.сега всеки или поне всеки българин има по нещо,може да е малко в големия брои случаи ,но има.като плюете по българското реално плюете и по своето и себе си.няма да коментирам унижението на което се подлагате само и само да покажете колко е добре там за сметка на тук!

    Коментиран от #124

  • 116 Дидо

    0 1 Отговор
    Според Гугъл мапс в момента 06.07.2020 в 10:20 часа сутринта:

    София-Серес е 2:54 а Серес-София 2:46. Разлика - 8 минути. Толкова!
  • 117 Наблюдател

    1 0 Отговор
    "Управниците или не схващат или имат нужда от медицинска помощ."
    Не! България има спешна нужда тия да бъдат вкарани по затворите!
  • 118 Сабери сто литра

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Лол":

    И ще ти намера някви алкохолици да я купат и ще делиме парите хаха
  • 119 На Алепуто

    1 0 Отговор
    Така и така гозастроиха нека си направят хотел хората че са седи грозно с тия полу бетонирани стаи.
  • 120 ахоихо

    1 0 Отговор
    Говноморието :))))))))Браво,авторе!Поздрав за Ангелкова,Борисов и сие с руската песничка "Говновоз".Да гледат си слушат в ютуб.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 filo

    0 0 Отговор

    До коментар #115 от "стоян георгиев":

    Напълно си прав!
  • 125 filo

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "Катя":

    Подкрепям!
  • 126 filo

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "Генерал BUF":

    Браво, подкрепям!
  • 127 filo

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "миро":

    Бери си лайката бе!
  • 128 filo

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Заминавайте!":

    Съгласен!
  • 129 filo

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "стоян георгиев":

    Много точен коментар. Браво!
  • 130 filo

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "Фактъ":

    Брато, идват избори, там ще се види.
  • 131 filo

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Глупак":

    Никът ти подхожда, щом говориш подобни небивалици.
  • 132 filo

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Гърция 🇬🇷🇬🇷🇬🇷":

    Не се притеснявай, наведените не ги мразят. Друго правят с тях.
  • 133 filo

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Лол":

    Мисля, че си доста близо до истината. Освен това, смятам, че тук има няколко кондома с по няколко ника, платени естествено, за да плюят България и това е повече от ясно.
  • 134 бравос

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "Чичо":

    чиче защо говориш глупости...как може на Майорка да ти излиза като при нас....,само пътя ти е в пъти повече....,може да ти излиза същото но само на цифри - тука почивката може да ти струва 1000лв,там ще ти е пак 1000 но ЕВРО...има разлика...не говори глупости...,няма как да ти струва същото....иначе всеки щеше на Майорка
  • 135 Стоянка Танева

    2 0 Отговор
    Нещо сте се объркали ,нито Борисов ,нито Ангелкова са налели бетона по ерноморието.Сагата започна с НВ Мадридския тарикат и продължи по времето на ламята с 3те глави на Станишко Димитриевич ,които се хвалеха с големите инвестиции ,а всичко беше едно масово пране на пари в бетонирането на България. Да ви припомня първата мутренска инвестиция бе Робинзон на Мултигруп ,мястото което трябваше дса бъде запазено с възстановяване на един манастир - това бе планът на лошия Костов , НО Мултака се присламчи като победител в изборите и буквално за 1 година струпаха един набързо и некадърно направен хотелски комплекс. И от там се тръгна със сикаджии ,висаджии ,НДСВ и придружаващи тарикати ,ченгета и библиотекари .Да ви е честито.
  • 136 Свободна европа

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Радио Ереван":

    Комунисти — приватезатори строят а виновни са правителството виж кои строи и на кои са хотелите по морето/наи-лесно се манипулира простия и неграмотен човвек/
  • 137 Сравнение

    1 0 Отговор
    УЗО 37 градуса Мастика 47, камани среду пясак ,приятно пътуване на чалгарите.
    Във Гърция има и хубаво но чалгарите немогат да си го позволят.