Last news in Fakti

12 Юли, 2020 13:03 16 390 96

Нещо не се връзва...

  • протести-
  • българия-
  • софия-
  • политика

А именно чии интереси всъщност обслужват платените провокатори, участващи в протестите?

Нещо не се връзва... - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В петък както е известно се състоя протест в защита на президента Радев и президентската институция както и организиран  контра протест на симпатизанти на ГЕРБ, докарани с автобуси от Бургас.

Според "Свободна Европа" към 22.00 ч. се е стигнало до ескалация, когато мъже в черни тениски започнали да замерят образувания от полицията кордон пред Министерския съвет, като трима служители на МВР са пострадали. Според сайт на 24часа.Пловдив.бг „яки момчета с вид на футболни ултраси“ нападнали полицаите и хвърляли бутилки по автобусите, с които си тръгвали митингуващите от ГЕРБ.

Във връзка с тези събития, от Пресцентъра на ГЕРБ излязоха с Декларация, в която се казва: "Върху автобусите беше извършен истински погром. Стъклата им бяха изпочупени с камъни. Настояваме незабавно президентът Румен Радев, Корнелия Нинова, Румен Петков, Татяна Дончева, Христо Иванов, Арман Бабикян, Велислав Минеков, Николай Хаджигенов, Мая Манолова и всички останали, които размахваха юмруци и средни пръсти да поемат политическата отговорност за тези вандалски действия.  Президентът Румен Радев е длъжен да излезе и да призове всички платени провокатори да се приберат от улицата".

Кои са обаче тези платени провокатори и чии интереси обслужват тези утраси и мъже с черни фланелки.? Според депутата от ГЕРБ Това Биков, те били част от „шпицкомандата на Васил Божков“.

И без да е умен много човек може да се досети, че действията на тези провокатори в никой случай не обслужват интересите на президента, а обратно идеално обслужват интересите на управляващите, защото им дават възможност да излязат пред обществеността и да кажат- ето вижте тези, които подкрепят президента, разни мутри в черни фланелки и ултраси от шпицкомандите на престъпника Божков. Президентът, Нинова, Манолова Христо Иванов и други като  са длъжни да поемат отговорност за техните вандалски действия.

Но президентът и горе цитираните видни лиза на протеста в защита на президентската институция имаха достатъчна подкрепа от гражданството, протестите станаха спонтанно, защо им е да търсят подкрепа на разни ултраси и шпиц команди, които само може да им навредят? И възниква съмнение, ами ако тези провокатори, които всъщност обслужват интересите на управляващите, кой всъщност ги е организирал и подбудил?

Трудно е и да се повярва, и че Васил Божков стои зад агресията на ултраси над полицаи и хвърлянето на бутилки и камъни по автобуси на привърженици на ГЕРБ. Той нищо не печели от това, освен да си докара ново деветнадесето обвинение за организиране на нарушение на обществения ред. Васил Божков може да е всякой, но в никой случай не е глупав.

Мен лично ме гризе някакво съмнение. Смущават ме тези съобщения за мъже с черни фланелки. Защото вече бях свидетел на едно подобно събитие. Така се случи, че на 10 септември миналата година бях пред съдебната палата на протеста срещу предрешеният избор на Иван Гешев за главен прокурор, където видях група скупчени млади мъже с черни фланелки, някои от които ги сваляха и се разкриваха телата им с грозни плашещи татуировки, също докарани от Бургас и района, някой съобщи, че били хора на Митьо Очите. Тези типове също викаха срещу избора на Гешев за Главен прокурор. Имаше камери от телевизии, които предаваха на живо протеста и очевидно щеше да се създаде впечатление в обществеността, че протестиращите не бяха читави хора, защото сред тях имаше мутри, вероятно криминални типове. Това работеше идеално в полза на Гешев и поддръжниците му, но тогава водещият протеста Весилав Величков заяви по микрофона, че те са провокатори и директно ги призова да се въздържат от всякакви агресивни, които биха могли да бъдат приписани на истинските протестиращи.

Не, нещо не се вързва в обвиненията, съдържащи се в Декларацията от Пресцентъра на ГЕРРБ и изказването на депутата Биков...


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 144 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 габровец от варна

    98 4 Отговор
    Хаа чии интереси..Който плаща,той поръчва музиката. А чии интереси обслужват някой политяги?
  • 3 шейх Ал Хазарт Ал Дубай

    99 4 Отговор
    Дайте им един тест, по български и история за 5 клас и после им задайте този въпрос.
  • 4 Определено не се

    95 16 Отговор
    връзва. Забравяме, че вожда премиер е ръководен от човек подвизаващ се в сащ

    Коментиран от #87

  • 5 КОТарАК

    57 8 Отговор
    да потърсим Болен и Далавери в уравнението е необходимо
  • 6 Луд Камионджия

    127 17 Отговор
    Какво и Свободна Европа разгада хода на хунтата. Е това е приятелски огън. Честито на глупендърите от ГРОБ

    Коментиран от #36

  • 7 Прав сте

    117 18 Отговор
    Не, г-н Гицов, не се връзва. Много точно показвате връзката между, уж случайни събития, като появяването на този тип момченца на всеки спонтанен протест против властта и нейните бухалки (г-н Каскетът). На всички е ясно, че тези платени протестъри обслужват властта. Смешно е да се твърди, че Божков, който не успя да създаде настроения и да настрои агитките в негова полза преди половин година, когато беше тук и силен изведнъж успя... От Дубай.. Жалко за момчета с много мускули и малко мозъчни гънки. Жалко, че стават съучастник на мафията, която някой ден ще тъпче техните деца.
  • 8 Абсолютно!

    97 13 Отговор
    Първият въпрос при всяко престъпление е " Кой е заинтересован"? В случая отговорът е ясен - не можейки да се противопоставят числено / автобусите явно не бяха преценени правилно!/, гербариите заложиха на познатото " ТЕ са лумпени". Сценарият е познат още от Ал. Константинов - вижте как Данко Харсъзина прави избори - тук ГЕРБ прави протест... Липса на иновативно мислене, но - толкова си могат...
  • 9 Изследва ли

    52 7 Отговор
    Герб, Бсп, вмро, нфсб, воля, атака, ДПС и всички партии ки за ковид19 и резултата е всички са Гладни за Власт.
  • 10 розово

    66 7 Отговор
    Властта се сменя задкулисието не. Прехода продължава.
  • 11 Тиквата

    98 11 Отговор
    Е най корумпирания политик в света. Ще си брани шкафа с всякъкви средства, дори да загинат невинни хора, като клетото пребито момче ритано от 8 полицаи

    Коментиран от #96

  • 12 Лумпен

    59 8 Отговор
    Какво не е ясно? В тъмната част на протестите се промъкнаха маргинали с черни фланелки със странни патриотични символи и ликове на български политици от близкото и далечното политическо минало. Измаршируваха по нацистки срещу 50 лева с една единствена цел- безредици, страх и лумпенизиране на протеста. Защо, защото тази енергия и граждански подем е опасен за поддръжниците на модела Кой. Иска им оставките и са позор за българската нация!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 криминалист

    41 5 Отговор
    Я, колко е заплетено всичко. Също като в роман на Агата Кристи. Ама от време на време се появява и някой Филип Марлоу, който мисли, че е открил топлата вода. Но и без него ние виждаме всичко.
  • 15 автобуси с уплашени хора какво е това

    78 11 Отговор

    До коментар #1 от "ъъъъъ":

    Кой, докара" уплашените хора" с автобусите от цялата страна, те не протестираха, а си взеха парите и си тръгнаха и сигурно повече за трийсет лева, няма никога да се качат на "катафалки за протести"?..

    Коментиран от #63

  • 16 ЧАКАМЕ

    70 14 Отговор
    Оставката на Борисов и правителството

    Коментиран от #25

  • 17 Руски дипломат – първи секретар

    8 36 Отговор
    Аз мисля, че факти точка бе ге е сайт на герб.

    Коментиран от #29

  • 18 Опа

    20 34 Отговор
    А на мен друго не ми се връзва. Остават няколко месеца до изборите? Кой ще плати масрафа за предсрочни избори и служебно правителство, колко време ще отнеме това и дали резултата няма да е същия? За Радев ако зад него стой Нинова? Сериозно ли? Бойко и сие? Мерси! Тогава? Кажете де?

    Коментиран от #64, #75

  • 19 Изследва ли

    22 7 Отговор
    Герб, Бсп, вмро, нфсб, воля, атака, ДПС и всички партии ки за ковид19 и резултата е всички са Гладни за Власт.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 бягай бе

    30 11 Отговор
    тая ``Св.Европа`` да си затваря ``човката``!Оставка на Тапигьоза!
  • 22 СВЕТА Е ПЪЛЕН

    12 6 Отговор
    С НАИВНИ НЕЩАСТНИЦИ.
  • 23 Цако

    49 17 Отговор
    Това са мутрите от охранителната фирма на тиквата.
  • 24 РУПОР:

    14 48 Отговор
    ВНИМАНИЕ!ВНИМАНИЕ!КАСИТЕ ЗА БОНУСИТЕ КЪМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ОТВАРЯТ ВЕДНАГА СЛЕД ПОГРЕБЕНИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА И КОРНЕЛА.ИМА ЗА ВСИЧКИ. НЕ СЕ БУТАЙТЕ КАТО ОВЦИ!
  • 25 цървула

    29 9 Отговор

    До коментар #16 от "ЧАКАМЕ":

    ,каза НЕ!?Да сдава ``джип-ката``измита и айде с здраве....
  • 26 Президентът

    43 7 Отговор
    е мажоритарно!!! избран от народа. Може и без да се харчат пари за избори стига да знае как...
  • 27 Санчо

    55 15 Отговор
    Връзва се - винаги досега Бойко и компания, като част от организираната престъпност, са успявали да компроментират всеки граждански протест срещу тях, като вкарат свои провокатори... Сега отново опитват същото, те са си престъпници и винаги ще имат престъпно мислене...
  • 28 заката

    9 18 Отговор
    ДОВЕЧЕРА ДА ГЛЕДАМЕ МАЧОВЕТЕ СИ НА ЛЮБИМИТЕ ОТБОРИ ЛЕВСКИ И ЦСКА ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ
  • 29 прошляк

    12 0 Отговор

    До коментар #17 от "Руски дипломат – първи секретар":

    Ти....Мислиш???АХАХАХААХАХАХА
  • 30 Кой68

    23 29 Отговор
    Твореца на тази "статия" прекрасно си пасва със профила на БСП и ДПС.......
  • 31 Васил от Василовци

    55 10 Отговор
    "Не Нам" Не ни ПРОБУТВАЙТЕ този Плосък номер, че протестиращите протестират в защита на президента Радев!!!! Протеста е против правителството и обслужващите го държавни институции!!!!! Протеста е пр отив КОРУМПИРАНАТА, ВЛАСТ!!!!!!
  • 32 Идилия

    30 27 Отговор
    Даже имам информация,че ГЕРБ днес са подготвили силна буря и порой и най-вече в София за да спрат протеста.Те пуснаха в цял свят коронавируса за да затворят границите си и да направят БГ тоталитарна държава и Бойко да управлява до живот.То за това в цял свят коронавируса само в БГ няма,а си е замислят бройка да стряскат.БГ е център на Вселената за това искат да ни превземат,завземат,геноцид на народа и т.н.А народа тук мил,добър,честен,не лъже,не краде,не е злобен,завистлив,не си правят мизерии един на друг,сплотени.Всеки избягал на вън милее за милите си комшии,роднини с които пазят и не делят дедовите имоти.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Българан Балкански

    16 48 Отговор
    ХАХАХА, поредната червена куха лейка защитава ярко-червения пудел на Решетников. Проблемът е, че не ви вързаха за стълбовете да висите още през 1989-та години, хлебарки мръсни. Сега ни Радев ни Божков щеше да има. Малко ви е мекушавия Борисов. Я да беше Костов.
  • 35 Джудже

    40 6 Отговор
    Май много хора имат такива съмнения. А освен това, до конфликти се стига само при "спонтанният" митинг в подкрепа на Борисов, които сигурно "чисто спонтанно" беше проведен на 20 м. от другите протестиращи! Но не, Борисов обвини Радев, а после се лансира тезата и за Божков!!!
  • 36 Мая

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Луд Камионджия":

    Господин Дипломат, оправете си правописа!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 чичо

    20 36 Отговор
    Я стига с това спонтанно.Като започнеш от Манолова и свършиш с Радев,от няколко години настройват хората.Даже никак не е спонтанно.И точно,в трудния за цял свят,момент,вместо да помогне,Радев тръгна да събаря държавата.Ама в такива моменти се личи кой колко струва и аз съм убеден,че всеки разумен българин го разбра.Надявам се останалите да са по-малко.
  • 39 ААААХАХААА...ТОНЧООО,АНТОНЧООО

    10 24 Отговор
    ТИ СИ НАГЛЕДЕН ПРИМЕР ЗА ТОВА...КАКЪВ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЕДИН.. ЖУРНАЛИСТ!!😂
    ФЪРЛИ ЕДНО ..ОЧО В ОГЛЕДАЛОТО И ЩЕ ВИДИШ...СЪРП И ЧУК😂
  • 40 Г-нГицов,изобщо

    29 14 Отговор
    няма съмнение,че младежите с черните фланелки са купени от ГЕРБ.То е ясно!!!А Борисов казва,че няма да подаде оставка!!!Значи иска кръв!!!ОБЕДИНЕНИЯТ народ е категоричен ,,СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ".НЕ МОЖЕ да спечели срещу народа.МУТРИ ,ВЪН!!!
  • 41 Ю Кортес

    13 30 Отговор
    Напротив,много добре се връзва с пурата от Дубай и прихванати те разговори с местен координатор от бесепе София.Данс и още няколко партньорски служби имат записите
  • 42 .Фен на Левски

    32 12 Отговор
    Не знам какво цели автора на статията,но защо не се запита,как ГЕРБ спечелиха изборите за последния си мандат.С измама и платени тъмнокожи срещу мешана скара,в случая срещу 30 лева в София на протеста.Не ме интересува,какви са фенове или кримиконтингент,но когато са на правиланат страна,мога да им кажа само адмирации.Правилно бяха против Гешев,защото той е по голяма мутра и от Борисов и обслужва ДПС.Правилно бяха против контрапротеста и правилно провокираха полицията,за да разберат простите политици от ГЕРБ,че един платен контрапротест,е провокация за истинските протестиращи.И пак ще бъдат и на следващите протести и ще бъдат още по агресивни,докато мафията от ГЕРБ с Борисов и престъпника пртокурор Гешев, не си подадат оставката.До дупка протести означават че ще станат неконтролируеми ако мафията продължава да е на власт.С приказки и ръкопляскания нищо не става.Видя се до сега че няма ефект и за това трябва ескалация,която да предизвика отзвук в световен мащаб.С Мутрите трябва да се бориме по мутренски.Хайде със здрав и ни чакайте следващия път да сме по агресивни.Достатъчни са само 50 000 фена от Левски,ЦСКА,Ботев и Локо Пловдив,за да обърнат в бяг цялата налична полиция.Властите това ли искат-война,ако не напуснат доброволно ,ще я получат.

    Коментиран от #86

  • 43 бандата на бръснатите глави

    9 6 Отговор
    Че що им се връзваш и цела статия пишеш , ние си ги знаем и без това.
  • 44 БЪЛГАРИН

    15 36 Отговор
    МНОГО МЪКА СРЕД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ!КОЛКО ЛИ МНОГО ИМ СЕ ИСКА НА ТЕЗИ ЛУМПЕНИ ДА СЕ ВЪРНАТ КОМУНИСТИТЕ, ЗА ДА СПРЯТ ДА РАБОТЯТ, ДА ЖИВЕЯТ КАТО СКОТОВЕ И ОТНОВО - Д А Н Е Р А Б О Т Я Т! ТЪЖНА ИСТОРИЯ.
  • 45 Густо, майна!

    19 5 Отговор
    Е, как да не се връзва! Очеизвадно е, че това са платени провокатори на властта, за да може после да излязат с поредната пропаганда! Продължават да обиждат народа с евтини сценарий! То като си с ограничено мислене, приемаш, че народа е дори по-ограниченщом толерира управлението, репресийте, диктатурата, беззаконието!
  • 46 Мдааа

    6 26 Отговор
    Мисля, че много грешите.
    И единият и другият са две страни на една и съща монета наречена Интересите на Сащ.
    Това което гледаме е просто театър.
    И единият и другият защитават единствено интересите на колонизатора Сащ.
    Радев също е възпитаник на Сащ, даже повече от всички останали.
    Цялата му служба е такава. Учи във военна академия в Сащ, ходи на курсове пак там.
    Званията са му давани с активната подкрепа на посланника на Сащ.
    Сами знаете че в такива учебни заведения се канят само проверени кадри.
    За договорите киито подписа като главнокомандващ няма нищо да кажа че сега и без това използваните олигофрени ще почнат да ме плюят.
    Само ще Ви кажа да проверите в Румъния какви договори подписа.
    А сега просто играе "доброто ченге". Просто такива са инструкциите от Сащ.
    Само Сащ трябва да консолидират действията в България поради загубите които ще понесат ако изведнъж се появи истински народен водач.
    Затова е задължително да е тяхно протеже.
    Немогат да си позволят 2 Уго Чавес тъй като ние сме последният им КРУПЕН източник на скъпоценни метали които едвам поддържат долара като валута. Особенно след като най-големите икономики отказаха да си служат с клиринговата система.
    Поради това Англия, Сащ, и Израел крадът най безогледно всеки скъпоценен метал дп който могат да се допрат. Сами знаете че откраднаха националните златни резерви на 18 независими дърважи.
    Само ми е интересно, водещите на този "демократичен" протест с какви суми, и постове на

    Коментиран от #60

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 7657

    10 22 Отговор
    Питаха една лелка на протеста,защо е там.Тя каза,че е там защото няма свобода,иска да е свободна.То в Бгто свободния.Та каква свобода търси,тази предишната при комунизма?В държавата в която всеки прави каквото си иска да протестираш за отнета свобода?От всякъде ни се чудат за липса на закони,правила,спазване,култура и цялата ни анархия,тя не се чувства свободна.На протеста има хора,които наистина са излезна ли спонтанно,с искания за по-добър живот,но ще са поредните използвани от Мая,Слави,Корнелия,Радев,Борисов-всички борещи се за власт в момента без никакви идеи за промяна.
  • 49 Мдааа

    0 0 Отговор
    Защо ме цензурираш ?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Мдааа

    2 1 Отговор
    Админ и преди те помолих да не ме цензурираш.
    Конституцията на Реплика България, чл. 39, ал. 1 и 2.

    Коментиран от #55

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Мдааа

    0 2 Отговор
    Най културно ти казвам да ми възтановиш личният ми коментар и да не ми потъпкваш човешките права дадени ми от Конституцията на Реплика България, чл. 39, ал. 1 и 2.
  • 54 Мдааа

    0 1 Отговор
    Днес 12.07.2020 година, 14 часът и 40 минути.

    Коментиран от #56

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Густо, майна!

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Мдааа":

    Това е автоматично, при наличието на определени думи! Умкооо!

    Коментиран от #58

  • 57 Мдааа

    0 2 Отговор
    Е, ще го възтановиш ли
    цензуре ?
  • 58 Мдааа

    5 4 Отговор

    До коментар #56 от "Густо, майна!":

    Определените думи са зададени от "фондация америка за България" а.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 голем умник

    25 7 Отговор

    До коментар #46 от "Мдааа":

    Ти си голем умник бе тролче.Това че е завършил в САЩ`,не го прави пионка на САЩ`и той го доказа с като застана срещу пионките на САЩ`,които набутват България с милиарди за допотопни самолети от 70-години с нова електроника.Опитай пак,но с нещо друго без да пишеш цял ферман от който прозира само омраза към президента.

    Коментиран от #66, #68, #72

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Разум

    11 9 Отговор
    Някой замислял ли се е защо на всички протести до сега полицията нито задържа нито бие провокаторите ,а е толкова лесно да ги задържи ,а хваща по някое хилаво хлапе и го вкарва в болница. Подсказвам щото така им е наредено- нашите хора не се задържат и бият.
  • 63 ъъъъъ

    5 9 Отговор

    До коментар #15 от "автобуси с уплашени хора какво е това":

    е вие плащате по 50. сигурно ще дойдат при вас. черепът е щедър.
  • 64 по прост от Тиквата

    12 5 Отговор

    До коментар #18 от "Опа":

    За да не ти се връзва или си по прост от Тиквата или си Герберски трол.Но ще ти отговоря, защо сега а не след 8 месеца,защото ще има служебно правителство в което мутри няма да участват и парламента ще бъде затворерн.Защото трябва да се изберат нови закони за гласуване или да се направи референдум,за промяна на конституцията и за президентска република.С това правителство до следващите избори,можем да очакваме само кражби и измами на следващите избори.Троловете на ГЕРБ са инструктирани,да подготвят почвата за избирателна активност под 50% с което целят отново да вземат власта,като се правят на неутрални и че нямало за кой да гласуват и няма да гласуват.Само хора които искат престъпниците от Герб на власт няма да гласуват.

    Коментиран от #67, #69, #94

  • 65 Фенове с черни фанелки

    7 2 Отговор
    Кой ни плаща ли? Ами проследете еврата от чекмеджето.
  • 66 Мдааа

    5 4 Отговор

    До коментар #60 от "голем умник":

    Ще поживееме ще видим.
    Поправиме ако греша но същите дими не ги ли употребяваха всички които искаха да са във власта, преди избори вече 30 години. Даже Бареков с тия същите думи го избраха да е в политиката, даже Светльо и Венци от Хиподил си оправиха животите с тези гръмки думи като спечелиха 1% на избори, и 750 000 лв. субсидия. А после станаха общински съветници в Софийската община.
    Както се казва във вица - За директора на завода 10 000 лв., а за работниците по пифт цървули.
    Работници Вие какво ще кажете - Нека оди бос.
  • 67 Опа

    1 4 Отговор

    До коментар #64 от "по прост от Тиквата":

    Само това ще определяте
    така лесно хората колко са умни или прости е показателно за мисленето ви. Прочетете пак какво съм напишал.А колкото до троловете? Явно сте запознат аз не съм
  • 68 Мдааа

    2 4 Отговор

    До коментар #60 от "голем умник":

    А и въобще не ме интересуват партии, политици, нпо, дпо, инатитут, фондации и други.
    От времето на римската империя е едно и също.
    Най-големите измамници са в политиката.
    Когато избират Гай Юлий Цезар зя консул той става в римският сенат и пита - Натода гладува, мизерства, трябва нещо да се направи за неговото блахо. Вие сенатори какво ще кажете.
    Сенаторите отговорили на Цезар - Да го д.ха народа.
    НЕЩО ДА СЕ Е ПРОМЕНИЛО.
    НЕ.
    Няма и да се промени.
  • 69 Опа

    1 5 Отговор

    До коментар #64 от "по прост от Тиквата":

    И само (от простия) едно малко въпрос че. И аз съм за президенска република но това може да стане с промяна на конституцията от Велико народно събрание. Е хайде да видим как се случва това със служебен кабинет и сериозно ли си мислите че там хората няма пак да зависими от мутрите?
  • 70 Коментатор

    5 10 Отговор
    Обръщение към г_н Радев много е лесно да разбунтуваш хората когато ти си сит и си с осигурено бъдеще висока пенсия висока заплата ,а тези които излизат повечето сигурно са безработни пък и тези млади хора на издръжка на родителите си те дори не осъзнават защо са там чии интереси защитават на Радев а техните интереси кой защитава когато дойде време за избори да отидат да гласуват и тогава да имат претенции.
  • 71 Това Биков

    3 0 Отговор
    Вие редактор нямате ли,или той е по зле от вас?Кой е “Това Биков”,какво е “шотофош”?

    Коментиран от #73

  • 72 Мдааа

    0 5 Отговор

    До коментар #60 от "голем умник":

    Както кажеш високопланински гражданино .Ти явно си критерият за iQ.
    Жалко.
    Ако обичаш върни се към ученето ти за матурата с оцветяването на това триъгълниче с боичка.
  • 73 Онова букварче

    5 0 Отговор

    До коментар #71 от "Това Биков":

    “Това Биков” е депутат от ГЕРРБ
  • 74 пророк Исай

    2 0 Отговор
    Обслужват интересите на ДЪРЖАВАТА .
    Винаги е имало провокатори и агитатори .
    Върху ПСИХОЛОГИЯТА на ТЪЛПАТА има доста писано .
    ВЪЗДЕЙСТВИЕ и РЕАКЦИЯ на масите ( тълпите ) .
    Густав Льобон е основоположник на тези разработки .
  • 75 Hmmm

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "Опа":

    Коментиращият ти е обяснил подробно,но ти явно не схващаш от написаното му. Резултатът няма да е същия при следващите избори,защото правителството на Герб ще са по арестите. Но ако няма предсрочни избори....тогава сме отново в пиеската; "Герб правят избори"! Питай Михаилчо математика как се отчита вота от изборите;)))) Затова Герб се борят на живот и смърт сега. Не е заради самата власт,а заради това,че властта ги спасява от затвора. Изобщо не сте наясно в какви мръсотии са забъркани върхушката на Герб.Кражбите са им най-малкия проблем. Или дори не им е и проблем.

    Коментиран от #79

  • 76 Пламен

    0 5 Отговор
    Не е сложно, просто е. Дели се на три с граница хребета на Ст. планина, като третата автономия е София с предградията. Там остава и Народното събрание, и министерствата и администрациите. Новите провинции си обособяват свои административни центрове - Търново и Пловдив, и животът ще потръгне след някоя и друга година. Така и така пророкуват криза, поне да се извлече полза, всичко да е наведнъж.
  • 77 Както винаги

    6 2 Отговор
    ГЕРБ са лъжци и манипулатори. Изобщо не се съмнявам, а съм сигурен, че ако е имало платени провокатори, то те са платени и внедрени в протеста от ГЕРБ и от хората на Борисов и Гешев. Трябва да всички да внимават, защото такива може да се появят отново, тъй като ГЕРБ са се вкопчили със зъби и нокти във властта и ще използват всякакви средства, за да я запазят, без да ги интересуват хората.
  • 78 ГОРСКИ

    5 2 Отговор
    Вие не разбрахте ли че сте пътници!!!! Със тези лъжи на вашия Вожд никой вече не ви вярва!!!
  • 79 Опа

    1 4 Отговор

    До коментар #75 от "Hmmm":

    Даа, така е герб са си чиста проба бандити. Но има и нещо друго само да не забравим че те се учиха от бсп и Дпс. Не ми се иска филма да е на повторение, таа тетака
  • 80 Шайка

    1 2 Отговор
    А може и да са просто анархисти,които само си търсят повод да трошат и вандалстват,пък останалите да се чудят кой ги е пратил и взаимно да се обвиняват в чий интерес било.Фактът обаче,че полицията не арестува провокаторите с маски,а бие предимно мирно протестиращите,навежда на мисълта,че въпросните анархисти са в услуга на полицията,пардон милицията,дават им чудесен повод за разпръскване на демонстрантите чрез силови методи,за да се прекрати протеста по-скоро и полицаите най-накрая да се приберат по домовете при семействата си за да седнат и те като хора на ракия и салата.И да не забравяме най-важното,а то е че милицията принадлежи на народа и народа принадлежи на милицията.

    Коментиран от #81

  • 81 Бачо Киро

    8 0 Отговор

    До коментар #80 от "Шайка":

    Трикът е стар и се ползва навсякъде по света. В Гърция като почнат пяротестите заради Политехниото примерно и като им дойде нанагорнище и се пускат точно такива "анархисти", чиито действия дават повод на полицията да ползва други мерки и готово. Шепата такива участници винаги се пускат, за да провалят протестите.
  • 82 Мда

    7 2 Отговор
    От Герб са изпечени схемаджии и го доказват на всички избори! Как веднага разбраха, че провокаторите са от футболна агитка, че и знаели коя точно. Ами като знаете кажете на нас, които не знаем! Като казвате А, кажете и Б, какъв ви е интересът да криете тези провокатори, като уж знаете кои са и от коя агитка са? Отново се криете в недомлъвки и половинчати истини, защото така ви изнася!
  • 83 Анонимен

    3 4 Отговор
    Докато има такива,които се продават за 50 лева и искат ,,промяна,, няма да се оправи държавата.А Мая Манолова да вземе да се скрие някъде,защото е направо плашеща.Цирка е пълен
  • 84 Ха ха ха ха ха ха

    2 0 Отговор
    Че то ако нещо се връзваше,нямаше да бъде абсурдистан.
  • 85 ИДАТ

    2 6 Отговор
    ТИКВОЧА ПАДА ИДВАТ СТАНИША ГЕРГОВ ПИРИНСКИ И .......... ДОГАН + ПЕЕВСКАТА СЛАНИНА !
  • 86 барета

    2 4 Отговор

    До коментар #42 от ".Фен на Левски":

    .....събуди се ,че ще се напишкаш в гащите! ултрасите сте предвидими, елементарни и първични !.............и недей обещава какво ще получим , 'щото ще си поискаме обещаното , да няма после ''ид'ат като тигри ,бягат като овци................
  • 87 чичо

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "Определено не се":

    То не се вързва и партизанин да е президент.
  • 88 123

    3 2 Отговор
    Някой им плаща но не е Божков, не е и Президента Радев.

    Коментиран от #90

  • 89 Анонимен

    0 0 Отговор
    Кой плати автобусите на герб.... Герб плаща на такива да провокират протеста уж че..... Като са хвърляли бутилки да ги хванат и да ги питат кой ги накара...

    Коментиран от #92

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 gbp218

    1 0 Отговор
    прoтecти OК. Нo нимa иcкaтe cлeдвaщитe упрaвлявaщи дa ca тeзи кoитo ceгa ca нa първитe рeдици нa прoтecтa aкo e тaкa жaлкo зa Бългaрия и жaлкo ca Вac.Щe ce cъбудим ли нaй- пocлe . Aз нe иcкaм дa пoлитици кaтo Кoпeйкин, Пинoкиo, пчeличкaтa Мaя ,Гнoмa Прoкoпa,хaджи Гeнчo пишмaн aдвoкaтчeтo,aрмeнcкия измaмник бaРбикян,Тaкa , чe миcлeтe кoгaтo cи пoжeлaвaтe Нeщo.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 А. Д.

    0 0 Отговор
    Късо паметен народ. Отиват да протестират срещу тези, които ги извадиха от калта. Вярват на тези, които ги ограбиха и понеже им спряха кранчето, сега мътят мозъка на късо паметните.
  • 94 Ш алооо говарит путин

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "по прост от Тиквата":

    Спри се бе каква президентска република бе луд ли си леле хора верно сте изтрещели в бг затова ние младите бягаме далеч щото има умници като тебе дето не знаят кое е правилното за страната ама щом ви изнася корнелия да дойде на власт пак и да си гласуват субсидия за глас тоя път по 20 кинта а оня фатмак дето цял живот го издържат нашите родители и всичко му е безплатно а да не говорим за интелигентността му толкова незнаещ и зависим президент не сме имали в историята си що не каже нещо за охраната от нсо на съпругата си тя също няма това право ама зеления чорап мълчи
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.