ФАКТИ.БГ

Момчето Бойко си отива за трети път и завинаги

Как се стигна до този злополучен, жалък и позорен край?

Публикувана: 7 Август, 2020 16:25
246 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 94189
Момчето Бойко си отива за трети път и завинаги
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.4 от 493 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Автор: Енчо Христов

Момчето Бойко си отива за трети път предсрочно, но този път завинаги. Поне в ролята си на пръв министър. Как се стигна до този злополучен, дори жалък и позорен край за трикратния премиер?

Дистанционната Божково - Борисова словесна схватка-дискусия се превърна в най-популярния и чакан риалити формат в държавата през зимните и пролетни месеци, но се оказа и завръзка на по-нататъшното действие. За разлика от оригинална телевизионна продукция обаче участниците тук не са актьори-аматьори, а пълни професионалисти. Или поне се представят за такива в сериала Вечният БГ преход. За редовните зрители обаче постановката отдавна се е прояснила като периодична подмяна на основните герои, но без промяна на задкулисните продуценти и режисьори.

Един хубав ден властта и бореца срещу олигархията Гешев се светнаха, че Васил Божков спестил от хазартния си бизнес стотици милиони от невнесени данъци.  Така той се сдоби с двуцифрен брой обвинения, сред които и такива за поръчкови убийства на знакови лица от прехода. Най-сетне след петнадесетина години се намери и основен свидетел на тежките престъпления - Малката Цека, станал и основен медиен клакьор срещу своя бивш съдружник.

Черепа обаче рече друго.  Влади Горанов уж е финансов министър, но не знаел за цели 700 млн. лева спестен данък в продължение на години от Божков. Нищо че си чател редовно в месинджър с него, за да дава „ценни указания“ на Комисията по хазарта, според нуждите на Черепа. Милиардерът-беглец на свой ред обвини Борисов и „шайката“ му в брутална кражба на печеливш бизнес, прикрита зад активност на прокуратурата и Валерисимеоновата идея за одържавяване на хазарта. След като отчете обществен интерес към своите медийни изяви, разкриващи все пак тежка корупция на най-висше ниво, Божков така си повярва,  че му се привидя дори Българско лято. Според мен ще се окаже само политически мираж насред Дубайската пустиня.

Анимации, рисунки и карикатури, както и скрийшотове на непринудена комуникация извадиха наяве в редовните сутрешни новини от Емирствата много тежки обвинения и прокараха доста натрапчиви мисли и съмнения в зрителя-избирател - премиерът Бойко Борисов безпроблемно внасял, гласувал и приемал чрез парламентарната си група лобистки закони срещу комисионна от 20 млн. лева. Това от един бизнесмен. На година.

Човек не може да си ги представи ...в кеш, накуп.

Но това са ...само съмения, не може да е вярно, не.

Дали слабичко актьорско изпълнение в това шоу обаче можеше да се окаже пагубно за кариерата на основните герои в него? Обикновено риалити участниците се елиминират взаимно един друг в развитието на играта, докато остане един единствен победител, както е в спорта.  На пръв поглед битката изглеждаше неравна – на далеч по-неопитният актьор Васил Божков едва сега му се наложи да излезе от сянката и застана под светлината на прожекторите с редовни медийни изяви, докато Борисов е опитен играч. Обигран дълги години пред камера, любимец на мисирките и при това използва дубльор,  своя огледален образ, подсигуряващ му и медиен комфорт - Пеевски. Така оприличи парламентарно-корпоративните им отношения преди четири години българската диаспора в Лондон, не аз. Оттогава не помня Бойко да се е срещал с нашите емигранти в чужбина, но както и да е.

Довчера премиерът може би изглеждаше сигурен победител, но как изглежда перспективата днес.

С настъпване на лятото температурите в родния политически живот рязко се покачиха. Блудкавият вече и неангажиращ толкова вниманието рилиати формат прескочи бързо в сериозната категория на криминалния трилър.  Първо аудио записите с грубия селски език на Борисов, увенчан с апотеоза „проста кърджалийска пу*тка“, потвърдиха използването на институциите, като бухалка за справяне с политически и други противници, в случая Комисията за финансов надзор. После появата първо на снимки, а после и на видео с пачки от банкноти по 500 евро, инвестиционни кюлчета злато и пистолет на нощното шкафче във вила „Секвоя“ онагледи съмненията и натрапчивите мисли как главният екшън герой може и да е прибирал по някое евро. 20 милиона кеш. Само от един бизнесмен. На година.

Страх разтресе сякаш главния актьор. Страх от предстоящия край на премиерския и политическия му път, пресечен от вътрешен човек в личното му пространство. Отговорът на въпроса „Кой направи записите?“ днес сякаш вече не е толкова важен. Разделителят на местните ГЕРБ структури Цветанов – не, той само подслушва, макар и от разстояние. Настоящият му най-голям опонент Радев  - с дрон може само да го снима по бели гащи, но не и да отвори чекмеджето...или пък НСО, подчиненият на президента държавен орган.

Отговорът на въпроса „Кой използва момента, за да дръпне окончателно спусъка и да отстреля политически завинаги Бойко?“ изглежда като жизнено определящ фактор за бъдещото преразпределение на партийно влияние . Гешев, разбира се, оказа неоценима „помощ“ със своята непохватност и откровенна глупост, и то само за да се натегне на поставилите го на поста главен прокурор.  С нахлуването в институцията Президентство Гешев едновременно настъпи мотиката и сгази лука, както не би го сторил в двор на селска къщичка при героичната си медийна борба с битовата престъпност. С фактическата подкрепа, макар и с витиевато изявление „Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество“ посолството  на САЩ, заедно с това на Франция, дадоха ясен знак за пренареждане на родната политическа палитра. Да споменаваме ли регионалния принцип на бунтове и цветни революции, утвърден метод и запазена марка на геополитически играч №1, веднага изплувал в съзнанието ми, след като Белград пламна само дни по-рано от София. Явно Тръбата, както и да я кръщават Путин, Ердоган,  Вучич и Бойко – Турска или Балканска, от Вашингтон изглежда да е само и единствено Руска.

Но как си повярваха в своята вечност и неприкосновеност нашите герои. Селектираме си Висш съдебен съвет; инсталираме си главен прокурор,  за да сме недосегаеми; узурпираме медиите, зомбираме повечето хора с тях, че движим страната към светло бъдеще, а бъдещето е само към Терминал 1 и 2; преживяваме небивал икономически просперитет с висок БВП, но всъщност сме най-бедни в ЕС; строим магистрали, но постоянно ги ремонтираме и нито една не е готова, щото ги даваме на нашите си фирми; имаме непоклатима стабилност, но в първото място по корупция и 111-ото място в свободата на словото; влизаме в чакалнята на чакалнята, но защо ли; строим къщи за гости с европари, но гостуват само заместник-министри и местни феодали на ДПС; ловим крупни престъпници, но в циганските гета и най-късно до обед, щото да влезем в обедната емисия; имаме морски туризъм, но по-скоро е европейски символ за най-евтин алкохолен; управлява кабинет на ГЕРБ, но половината министри били на Пеевски; раздаваме социални помощи, тип мерки срещу Ковид-19, но под формата на евтини рушвети за държавната администрация и пенсионерите; а на другия ден теглим заем от 1 млрд. лева от Европейската комисия...

Опааа...ето тук някъде вече криминалния екшън премина в долно политическо порно. Защо с моите и Вашите пари ще си почваш ти предизборната кампания – по 50 лева към всяка пенсия и 30% на работливите чиновници от НАП, НОИ и надзирателите по затворите. Ще ги накараш ли да си отчетат гласа след някой и друг месец с телефонна снимка. Така съм чувал, че се прави.

Ето затова участниците в антиправителствените протести изпълниха със смисъл новата думичка в речника на Борисов – Консолидация. Под прозорците на властта се събраха и консолидираха – автентично десни, крайно десни, лилаво десни, тъмно сини, леви до безкрайно леви, либертарианци, бивши военни, стари отечествени фронтоваци, млади студенти от европейски университети, безработни, бизнесмени, предприемачи, бармани, търговци...

В отговор след месец получиха Национална конференция....Радев призова „Мутри, вън“ и те излязоха навън, на открито и ...се разкриха.

В подножието на Главната мутра се намира подмутрието – негови подражатели, изотопи, клонинги. В селото или крайния квартал– тяхна гордост, имат имидж на местни бандюги, лачени големци, фирмени първенци, които дерибействат в своите географски райони, някои от ранна тинейджърска възраст. Там са популярни обикновено с връзките си тоя и оня от ГЕРБ, с агресивния си характер, юмручните подвизи, но и ниския интелект. Много често зад гърба си имат баща или близък роднина, или полицай, или частен охранител, със същата репутация. Подмутрието има 3-4 вида поведенчески профила, но не повече – на Лъчо Мозъка, на Ценкочоковчета, на Живко Суджука, на Калинка. Те и техните наследници не съдят Борисов, не се и сещат да подлагат дори  под съмнение истинността на записите. Напротив – те са във възторг от пачките евра, кюлчетата злато и пистолета на нощното шкафче – парадигми и основни линии на житейския им мироглед. Карат скъпи коли, купени чрез средства от еврофондовете или просто мечтаят за тях, както и да ударят кьоравото, крепейки и вярвайки безпрекословно в Баце. Може и така - набивайки някой борсук, който му иска Оставката.

Етюд на пълна постСИКаджийска идилия. Докато Бойко нарежда пред въздишащите симпатизанти „Ясен ли съм или не съм“ и „Аз обичам хората, обичам да са добре“, подмутрите налагаха само на един взор отстояние студента по астрофизика от Мюнхен Нестор.

София / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.4 от 493 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
ДАМЯН
1 Отговор
Deutsche Welle , СТАНА ЛИ ВИ ПРЕДЕЛНО И КРИСТАЛНО ЯСНО ,ЧЕ ВАШАТА КАНЦЛЕРКА МЕРКЕЛИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ШЕФОВЕ НА ЕНП ЗАЩИТАВАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ЕДИН БРУТАЛЕН ДИСКРЕДИТИРАН МАФИОТ В БЪЛГАРИЯ????????
СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО, ОЧЕВИДНО И КАКВА БРУТАЛНА КОРУПЦИЯ СЕ ШИРИ В РЕДИЦИТЕ НА ЕНП И ЕВРОПАРЛАМЕНТА ,СРЕД ДНИЧКИ ,КОИТО ПРОДКРЕПЯТ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ НА ЕВРОСРЕДСТВА В ЦЯЛА ЕВРОПА!!!!!!????????????
ДАЛИ СТЕ НА ЯСНО И КОЛКО ЧЕКМЕДЖЕТА СЪС СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА СА ОТЛЕТЕЛИ ЗА ПОДКУПИ НА ВСИЧКИ ЛИДЕРИ НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА, КОИТО ДНЕС ЗАЩИТАВАТ БРУТАЛНИЯ КРАДЕЦ И МАФИОТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!???????
СТАНА ЛИ ВИ КРИСТАЛНО ЯСНО?????????

Коментиран от #66, #85, #95, #96, #167, #246


Оценка:
-109 +658

Атанасов
2 Отговор
Всеки който е на власт краде,но Бойко мина всякаква граница. За чекмеджето и запасите,ще кажете-подправено е( не може се докаже),ама парите от ремонти? Всяка година след това е ремонт на ремонта и се бие по гърдите,че магистралите са с ду.пки.Пример давам Сърбия, където преживяха и война. Пътищата им удобни и равни. Бойко направи далавера със санирането,суджуците от европейските програми и какво ли още не. Освен това не говори правилно един език и са излага навсякъде. Защо пък да е незаменим?

Коментиран от #44, #67, #227, #228


Оценка:
-98 +588

3
Този коментар е премахнат от модератор
гост
4 Отговор
Това МНОГО ДОБРЕ !!! А МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИТЕ ЩЕ ВЪРНЕ ЛИ ????????????

Коментиран от #99, #173


Оценка:
-67 +459

Последния Софиянец
5 Отговор
Господа милиционери.!Не слушайте този психопат Валери Симеонов.! Той е полудял за власт и ще завлече и вас на бесилото.

Коментиран от #54


Оценка:
-92 +523

qwe
6 Отговор
Достатъчно е да се пусне едно търсене ...

"Александър Сталийски качва кашпа на къщата на Бойко Борисов в Банкя", за да лъснат зависимостите на тлъстия Тиквус Имбецилус!
Котараците, Пеев, Доган и.т.н

Оценка:
-55 +312

лъжци
7 Отговор
Айде стига с тая фалшива пропаганда на Васил Божков и компания.

Коментиран от #10, #21


Оценка:
-346 +110

Ирина
8 Отговор
БЪЛГАРИ, СЪБУДЕТЕ СЕ

"ГEРБ и OП гoрят документи в миниcтeрcтвaтa?

Прeмиeрът и aвaтaрът му Тoмиcлaв Дoнчeв бият oтбoй и гoвoрят зa ocтaвкa и избoри. Тoвa e дoбрaтa нoвинa. Нo имa и лoшa: Oт чecтни държaвни cлужитeли нaучaвaм, чe в миниcтeрcтвa e пoчнaлo чиcтeнe нa aрхиви, пoрaди кoeтo мaшинитe зa рязaнe зaгрeли…"

"Дaли нaиcтинa ce зaличaвaт прecтъплeния, дaли прocтo aдминиcтрaциятa рaбoти уcилeнo в лeтнитe жeги, нe мoгa дa кaжa.

Нo eднo нeщo трябвa дa e яcнo – фeнoмeнът „Тeфтeрчeтo нa Злaтaнoв“ мoжe дa ce възпрoизвeдe и oт избрaни миниcтeрcтвa дa ce изпaрят cвeжи aрхиви, уличaвaщи ГEРБ и OП в тeжки прecтъплeния.
Нaй-риcкoви ca пeт миниcтeрcтвa – зeмeдeлcкoтo, вoeннoтo, финaнcoвoтo, икoнoмичecкoтo и нa рeгиoнaлнoтo рaзвитиe

Коментиран от #221


Оценка:
-86 +357

Отива си
9 Отговор
на баба ти зълвина сестра,а Борисов си е в премиерското кресло.Хайсе,вряскайте още.

Коментиран от #16


Оценка:
-321 +102

10
Този коментар е премахнат от модератор
фалшиви платени протестъри
11 Отговор
Никой никъде не отива. Отивате си вие, платените, които се опитвате да дестабилизирате държавата

Коментиран от #135


Оценка:
-346 +135

Бою
12 Отговор
Егати държавата що аз и бех премиер 10 години

Оценка:
-65 +254

МКостов
13 Отговор
Добре написано!Всичко е вярно,но лошото е,че никой на никого никога не е потърсил сметка.
Това трябва да се промени.Както и да се разбута и драстично намали администрация и бюрокрация-това ни убива от години!

Коментиран от #190


Оценка:
-42 +313

Бацко
14 Отговор
К.... поемам, шкафа си не давам

Коментиран от #165


Оценка:
-47 +187

Емил
15 Отговор
"ФАКТИ", и вие като всички болни от русофилия, плюете вулгарно и безогледно Б.Б. (законно избран Премиер на България). На следващите избори ГЕРБ пак ще имат най-много гласове и тогава ще ви гледам сеира! Не може медия, която уважава себе си, Родината си и независимостта си, да ползва толкова долен език и да демонстрира зависимост от враговете на България!

Коментиран от #17, #124, #199


Оценка:
-306 +120

qwe
16 Отговор

До коментар #9 от "Отива си":


" на баба ти зълвина сестра"

Писането да не е като да се бориш с пра*сетата в кочината бе селяндур?
Хахаххахаха! Тиквопитеци еднокнижници!

Оценка:
-56 +162

17
Този коментар е премахнат от модератор
СКОРО идва и вашето време
18 Отговор
Като свършат парите от Божков всичките платени тука коментатори скоро и те ще си отидат

Но след това ги чака съд, тъй като насаждането на омраза, заплахи и пропаганда за метеж се наказва от закона

Коментиран от #22


Оценка:
-225 +101

Севдето
19 Отговор
АЗ СНИМАХ И ДОКУМЕНТИРАХ ПОСТЪПЛЕНИЯТА В ШКАФЧЕТО, И ГИ ПРАЩАХ, ФА Е СПОКОЙНИ ПЪК И ЕДИН ПЪТ, ДОРИ СПЕШЕ, ТА ДА ПОКАЖА ,ЧЕ СЪМ БИЛА , АМА НЕ СЪМ ГО СЪБУДИЛА. НЕ МЕ ЛИ ПОЗНАХТЕ ПО БЕЛИЯ ЧАСОВНИК В ОГЛЕДАЛОТО. АМИ СЕГА НЕ ГО НОСЯ, ИМА МЕ НА НЯКОИ СНИМКИ, АМА ГИ СВАЛИХ ОТ ФЕЙСА..
КАК СА ГИ ХАКНАЛИ ТИЯ .., ТО В ТИЯ ОБЛАЦИ ДЕТО ГИ ПРАЩАМЕ..,

Коментиран от #20


Оценка:
-40 +122

qwe
20 Отговор

До коментар #19 от "Севдето":


Глупости! Или кмета на Симитли е бил , или "лорд" Жени Минчев...
ХАХАХАХАХАХАХА!

Коментиран от #24


Оценка:
-28 +116

21
Този коментар е премахнат от модератор
Гост
22 Отговор

До коментар #18 от "СКОРО идва и вашето време":


Нощните шкафчета обаче няма да свършат, а?! Боце се е покрил като Караянчева в нови гащи, ама страшно няма, вашето си върви!

Оценка:
-44 +99

23
Този коментар е премахнат от модератор
Севдето
24 Отговор

До коментар #20 от "qwe":


МА ЩО НЕ МИ ВЯРВАТЕ, САМО АЗ ИМАМ ПРАВО ТАМ ДА ВЛИЗАМ КОГАТО ГО НЯМА... НИЕ СМЕ ЗАЕДНО ОТ ГОДИНИ...НИКОЯ ДРУГА НЯМА ТАКИВА ПРАВА...АААА

Оценка:
-40 +105

25
Този коментар е премахнат от модератор
кърти и вози комунисти
26 Отговор
Ако иска ще си ходи. Иначе няма кой да го бутне.

Оценка:
-122 +59

27
Този коментар е премахнат от модератор
Поразяващата тиква
28 Отговор
С ръкавица на пипалото😂😂😂😂

Оценка:
-27 +68

29
Този коментар е премахнат от модератор
няма нужда
30 Отговор
Винаги сте били подлоги на чужди интереси, Факти! Не съм ви чел глупостите, заглавието ми стига!

Коментиран от #35, #202


Оценка:
-127 +60

ОСТАВКА ТИКВО
31 Отговор
ОСТАВКА ЗА БОЮ ЕВРОТО И ЗАВИНАГИ В ЗАНДАН!

Оценка:
-45 +147

7886
32 Отговор
Интригата ще се окаже дебела . Много Евро лидери ще повлече Вожда слънце . Водата се размъти . Май ще се окажем пак най великата нация разбила корупцията в Европа . Дръж се "вожда" подкрепяме "ТЕ," Стискай зъби и дръж власта не само герб завличаш всичко що е взело ще върви с теб ! БРАВО простотията ще се окаже антикорупционна Дарба . Бойко е велик 👍😂🥰🤭🤫👁️

Оценка:
-37 +126

33
Този коментар е премахнат от модератор
qwe
34 Отговор

До коментар #23 от "Емил":


Свинилчо това да не е като да лижеш задници бе слуга непотребен?
Ти си типичен пример както за Дънинг-Крюгер, така и за Кройцфелд-Якоб! Но като нищо може да ти открият и сви*нска чума.
Така че направо викай от онези мобилните екарисажи и да направят нещо полезно от теб най-накрая...

Оценка:
-18 +62

фатки
35 Отговор

До коментар #30 от "няма нужда":


не си само ти.Не ми е ясно защо мислят всички хора за толкова прости???Два варианта или им плащат много добре или това им е нивото...Но все един трябва да имат май са си обикновени продажници.

Коментиран от #39


Оценка:
-17 +55

Йорданов
36 Отговор
Статията отразява ситуацията у нас съвсем точно. Тук през целият ден няколко Боковски слуги плюят против протестите и се надяват да откажат или демотивират недоволните от управлението на Банкянския макак. Като го наричаме макак някак си обиждаме животното. Борисов е изключително дефектен ембрион, носещ лошото от баща му, също мразен от колегите си в пожарната. Синът му ец два пъти по-извратен и лишен от интелект и морал, от честност и справедливост. Егоцентричен и алчен, страхлив но много отмъстителен, без задръжки в отношенията. За него приятелство няма, сам като куче, с огромната си охрана, мислещ се за нещо изключително като интелект и физика. За 10 години в които се водеше, че управлява, от което ниши не разбира но взима решения, България заседна първа по корупция и бедност, по смъртност и разрушени образование и здравеопазване. А откраднато от неговото правителство и него е около 150 милиарда, пари на ограбения и унижаван българин. Българина търпя дълго, прекалено дълго, което го заблуди, че ще може да властва поне още 10 години. Това свършва, независимо от трагичните му опити да излъже народа, да плаща на определени прослойки за да го търпят още. Иска му се да затвори държавата по повод вируса, да отложи изборите по същата причина, като въвежда извънредни положения. Направи ли това, бурята която ще се разрази ще го измете така, както никога не е очаквал!

Коментиран от #42, #159


Оценка:
-40 +159

Този окраде държавта
37 Отговор
Да се разследва, съди и в пандиза!

Оценка:
-32 +116

KON
38 Отговор
BB nema da si xodi.
BB- vi obicha i pravi magistrali i tuneli. metro i detski gradini.
BB-NE KRADE.
BB E BLISAK S BABA ANGELA.
BB-IMA PODKREPA OT BRUXEL.
BB SPI S PICHOV. NAPOSLEDAK E STRESIRAN .
BB. IGRAE MACH I OBICHA LEVSKI.
BB POMAGA NA MANOLOVA DA SE LEKUVA A TAZI KRASAVIZA ISKA DA MU GO ZACHUKA.I .T. N .
BB IMA MNOGO NEPRIATELI.
DRAG SE GOIKO. OCHTE MALKO OSTANA.

Коментиран от #119, #121


Оценка:
-61 +16

фатки
39 Отговор

До коментар #35 от "фатки":


забравих третия вариант да радват дежурните 10 тина полуидиоти пляскащи на петолъчките и стотинките.

Оценка:
-55 +28

Бай
40 Отговор
САМО ДА ВЪРНЕ МИЛЯРДИТЕ КАДЕТО ОТКРАДНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Оценка:
-32 +99

ИМИЛЕ ГЕРБЕРОТЪПУНГЕРЕ
41 Отговор

До коментар #23 от "Емил":


АМИ ТО АГРЕСИЯ САМО ОТ ТЕБЕ БЕ ИМИЛЕ , КАКВИ РУСОФИЛИ ТИ СА В БОЙКОВАТА ГЛАВИЧКА БЕ МОМЧЕ? БЪЛГАРИТЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА ТОТАЛНО НЕНАВИЖДАТ БОРИСОФ , ЗАЩОТО СА С ИНТЕЛЕКТ , А НЕ КВАРТАЛНИ ГЕРБЕРОТЪПУНГЕРСКИ БИЯЧИ. ГЕРБ Е РИМЕЙК НА БКП , КОЕ НЕ РАЗБРА? БОЙКОВИЗМЪТ СИ ОТИВА!

Оценка:
-29 +93

БОКО ТИКВАТА
42 Отговор

До коментар #36 от "Йорданов":


Напълно верен и точен коментар колега. Браво!
ОСТАВКА НА БОЮ КЪРЛЕЖА , ВПИЛ СЕ В НАРОДНАТА ПЛЪТ И СМУЧЕ ЛИ СМУЧЕ , ЧЕКМЕДЖЕТО ИМАЛИ ОЩЕ МЯСТО БЕ БОЮ?!

Оценка:
-30 +102

оня с коня
43 Отговор
Статията е написана в СЪЩИЯ СТИЛ ,който ползват и "Тримата тенори"- говори се с приповдигнат тон,говори се за неща които "няма начин да не станат",говори се НА АНГРО.Ами ако не се сбъднат думите ви бе Мушмороци такива - ще се извините ли на Драгия читател,приемащ всяка ваша дума за Чиста монета?И да попитам:ОТ КЪДЕ ЗНАЕТЕ че "Момчето си отива,при това - завинаги",след като НЯМА ОТКЪДЕ ДА ГО ЗНАЕТЕ?Ама така ви се иска...Лошо няма,но обяснете още в Началото че това не е Статия-информация,а СТАТИЯ - ВНУШЕНИЕ.А на кого се внушава?Ами на глупавите!Да,ама "Глупавите" не са чак толкова глупави както ви се иска,че ДА ВИ ВЯРВАТ!:)

Коментиран от #50, #213


Оценка:
-91 +46

бл.134 в Зап. парк
44 Отговор

До коментар #2 от "Атанасов":


Долу , Тиранина

Оценка:
-27 +73

ЧИБА ПРЕСТЪПНИЦИ В ПАНДЕЛАТА
45 Отговор
Затова гражданското неподчинение по дефиниция е неправомерно, защото то е реципрочен отговор на неправомерни действия на управляващите. Именно затова то не подлежи на нормативна регламентация. Колкото по-репресивни са действията на загубилата легитимността си власт, толкова по-остри могат да бъдат действията на това легитимно неподчинение на същата нелегитимна власт. Чрез тях хората показват, че те действително са суверенът, че са загубили доверие в техните представители във властта и че ситуацията може да бъде нормализирана само чрез незабавни предсрочни избори. Само така гневните и омерзени от корупцията и простащините на управляващите граждани могат да намерят адекватно политическо представителство и да бъдат възстановени механизмите на функциониране на демократичната държава.

Оценка:
-23 +77

ЪРШ БЕ КРАДЕЦ
46 Отговор
ЧИБА БАНКЯНСКИ БОКЛУК

Оценка:
-34 +87

STI
47 Отговор
Стига сте хулили Божков - за 30 г. кражби в БГ само той има смелостта да извади реални доказателства за крадливите БГ "политици". Всички писачи само умуваха. Само той има вята да вкара задкулисието в затвора, където им е мястото. Но както върви пак ще дойдат пионки, които нищо няма да направят ...

Коментиран от #147


Оценка:
-37 +57

Активист на БКП
48 Отговор
Когато си т¥п е за цял живот , другарю Борисов ! Нали разбираш?!!!

Оценка:
-32 +58

mmm
49 Отговор
От утре кака Корни и Бат Слави ша ни мандръсат

Коментиран от #79


Оценка:
-69 +29

Kris51
50 Отговор

До коментар #43 от "оня с коня":


Най-омерзителното в цялата тази ситуация е наличието на хора като вас, които след всички очевидни доказателства колко корумпиран, аморален и циничен е сегашният премиер, го бранят до последен дъх. За мен има две обяснения - или ви се плаща, или сте с умствен дефицит. Вижда се, че хиляди наши сънародници в чужбина, които вече живеят в нормални държави, са не по-малко омерзени. Всъщност стана ясно, че от известно време ББ очевидно не управлява страната. КОЙ и КЪДЕ не знам, но със сигурност не е той - един директор на РДВР не можа да махне в Бургас, не му позволиха. Дните му са преброени, може би дори от Пеевски.

Коментиран от #59, #145


Оценка:
-32 +87

Петко войвода
51 Отговор
ТАМ В ЗАТВОРА ИСКАМ ДА ТЕ ВИДЯ МИЗЕРНИ КО КРАДЛИВ - УНИЩОЖИ И ЗА ТРИ МИЛИОН ЖИВОТИ И СЪДБИ ! ПОДАВАЙ ДОБРОВОЛНО ОСТАВКАТА И ОСТАВИ ТОЯ ИЗМЪЧЕН ОТ ТЕБ НАРОД ДА ЗАЖИВЕЕ СПОКОЙНО И МА МИЛИОНИ КОЙТО МОГАТ ДА ТЕ СМЕНЯТ !

Коментиран от #56, #60


Оценка:
-32 +76

Лол
52 Отговор
Не бе,момчето остава.Не разбрахте ли?

Оценка:
-44 +33

Лол
53 Отговор
Ей много платени разбирачи и романтици.Момчето си остава и заповядайте на пролет на избори

Оценка:
-59 +40

Лол
54 Отговор

До коментар #5 от "Последния Софиянец":


Браво на Валерката кефи ме.Единствения ,който ги подпука наркоманите и чергарите по Сл.Бряг.Започва да ми харесва Валерката,солиден политик.Така трябва с това просто племе

Оценка:
-78 +40

Хохо
55 Отговор
Е. Христов да не си заминеш ти преди всички
Няма какво да пишеш за заплати се бориш но не си интересен едно и също пишете 10 журналисти намерете друга тема. Тази ни омраза

Оценка:
-13 +33

56
Този коментар е премахнат от модератор
месара
57 Отговор
.енчо , другарю , на всички избори Борисов ви бие като маче у дирек , къде виде че си отива , и то за винаги ? а и на следващите избори какво мислиш ше се случи ?

Оценка:
-57 +37

58
Този коментар е премахнат от модератор
59
Този коментар е премахнат от модератор
От какво си
60 Отговор

До коментар #51 от "Петко войвода":


измъчен,от лежане в палатката или от многото изпита бира?Сега си почивай вкъщи

Оценка:
-35 +31

SAAB
61 Отговор
Да вЪри У бакърената...вдлъбнатият главанак !

Оценка:
-20 +7

Трифонов. Президент. Бабикяните. Съветни
62 Отговор
Честито.

Оценка:
-26 +26

БАЙ
63 Отговор
Много рано я възкачвате ТЕТКА ви Корна,има още рани да ближете.

Оценка:
-26 +34

Наблюдател
64 Отговор
"Бат" ви Бойко разкри Нови невиждани до сега хоризонти на крадене и корупция! Жалко че в тази област не присъждат "Нобеловa Наградa", просто нямаше да има конкуренция, а най-после и ние да имаме "Нобелов Лауреат"!

Оценка:
-27 +51

65
Този коментар е премахнат от модератор
истина до 1
66 Отговор

До коментар #1 от "ДАМЯН":


БОРИСОВ ЩЕ СИ ТРЬГНЕ АМА НА ПРОЛЕТ АКО НАРОДА РЕШИ,И МОЖЕ И ДОСТА ДА ПОЧАКАТЕ,ВСИЧКИ ДРУГИ ПРИКАЗКИ СА ДЬВКА ЗА ГОЛИМИТЕ ВИ УСТИ.може да говорите каквото си искате.

Оценка:
-57 +37

Разсилен
67 Отговор

До коментар #2 от "Атанасов":


Явно не си бил в Сърбия!
Ама много сте тъпи.....мафията и проблемите дойдоха още 1944 и не са си тръгвали изобщо!!! Средният ешалон в администрацията е все още червен като светофар и всички кражби идат от там. За съд, прокуратура и полиция да не говорим....

Коментиран от #68


Оценка:
-22 +28

Брат за брата
68 Отговор

До коментар #67 от "Разсилен":


Проблемите са още от 1396 когато паднах е под османско робство.

Оценка:
-7 +27

бивш разкаял се ком
69 Отговор
ама не!догодина печели отново!

Оценка:
-12 +28

Май май
70 Отговор
Тия медии са по корумпирани и от протестиращите .пишат пропаганда и насаждат омраза .толкова ли можете само да плюете срещу пари , само лъжи тука

Оценка:
-21 +31

дявола
71 Отговор
Бойко остава за още 20 години успокойте страстите

Коментиран от #84


Оценка:
-36 +30

Радо
72 Отговор
Да взема и Фандъкова като се маха.

Оценка:
-34 +19

Мордекай
73 Отговор
Както стана пределно ясно ГЕРБ и бойко Борисов ще изкарат пълния си мандат преди да застанат за четвърти път начело на държавата по волята на народа. Рехавите протести от платени толупуи само показват че ГЕРБ е предпочитаната партия за управление на държавата , тримата глупаци и господаря им от дубай не успяха да постигнат нищо , провокации , плажуващи по кръстовищата , биячи по конференции , ядец , смешници , айде до изборите на пролет и успех. Бъдете здрави.

Оценка:
-42 +33

74
Този коментар е премахнат от модератор
скорпи
75 Отговор
всеки втори да не кажа първи в България краде ! Това не е свобода а свободия!6

Оценка:
-4 +34

76
Този коментар е премахнат от модератор
РАСПУТИН
77 Отговор
Бойко е винонен и за това че на Азис не му става

Оценка:
-7 +32

Блус
78 Отговор
Тъпи сте и Бойко не ви е виновен за това!

Коментиран от #148


Оценка:
-23 +35

Да бе
79 Отговор

До коментар #49 от "mmm":


Той мое да е корумпиран ама тия дето искат власта са доказани престъпници

Коментиран от #149


Оценка:
-20 +30

Део
80 Отговор
Само Бойко пак ще го изберем

Оценка:
-27 +31

Антикомунист
81 Отговор
Енчо Енчо "блестящият" ти интелект това ли роди.Борисов ще остане в учебниците като най успешният премиер на прехода а за енчо с малко "е" никой няма да знае.

Оценка:
-25 +26

Гешев
82 Отговор
Бойко ще остане и на пролет ще го изберат пак. Каквото си искате пишете тук. За вас той е глупав, а пък всички сте за психиатър.

Оценка:
-30 +28

Анонимен
83 Отговор
Впечатлен съм от ентусиазма на българите,след като са наясно как ги крадат и манипулират политиците,те продължават да искат да ходят да работят,да правят всеки ден едно и също нещо и въпреки това да искат промяна.
Ако фактите доказват,че държавата е най-големият рекитьор,благодарение на кой тя се развива?
Те парите от ЕС се усвояват и крадат,а за данъците какво да говорим?

Коментиран от #90


Оценка:
-15 +16

Боко
84 Отговор

До коментар #71 от "дявола":


остава още 20 години, че и повече, ама в килията на затвора при бай Ставри.

Оценка:
-25 +30

85
Този коментар е премахнат от модератор
Европеец
86 Отговор
Момчето Бойко ще си дойде за четвърти път през март 2021 год. другарю Христов, а ти отивай да си вземеш хонорара в дубайски дирхами или рубли, ти си знаеш!

Оценка:
-33 +27

Ха ха ха ха ха ха ха
87 Отговор
Отива си ама не днес, напролет ще има демократични избори и хората ще решават. Никой друг, червени или фашистки революции..

Оценка:
-20 +30

Никола Колев
88 Отговор
Енчо, не те знам кой си, но много си прост. Сменяй професията брат.

Оценка:
-12 +21

Антикомунист
89 Отговор
Червената смрад впрегна куцо и сакато да плюе.Сега видяхте завоалираните като Бенатова ,Евгений Дайнов и те вият злобно другите ги знаем. Такива безпартийни комунисти са най гадни

Оценка:
-20 +31

Мухъл
90 Отговор

До коментар #83 от "Анонимен":


Като си наясно че някой краде и имаш доказателства ги подай в прокуратурата, а не да ни заблуждава цял народ с празни приказки.

Коментиран от #107, #175


Оценка:
-13 +27

Никола Колев
91 Отговор
Енчо, не те знам кой си, нито от къде си. Сменяй професията брат. Статията ти е .......как да кажа без обида, не ставаш. Намери си мъжка работа.

Оценка:
-16 +20

ГРАД КОЗЛОДУЙ
92 Отговор
Да живее Борисов, най-успешния премиер на република България.

Оценка:
-29 +27

Дамянов
93 Отговор
Абе момче младо много кратка статия, не можа ли малко по дълго да пишеш. То нито името ти име,нито писането писане.

Оценка:
-17 +17

94
Този коментар е премахнат от модератор
синя барета
95 Отговор

До коментар #1 от "ДАМЯН":


бате енчо! (малките букви са от уважение). Платени мечти,само така може да се определи тази твоя словестна изтънчена и помпозна фекална маса ,която си успял да експлицираш върху обществото! Хубавото за теб кое е, че си успял да си помечтаеш за миг пък си взел и някой лев! Мечтай си за оСтавка(забележи как се пише, а не като вашият фатмак ,който не спира да казва оТставка) . предсрочни избори НЯМА да има ! п.п. Да не забравя ; честита поредна победа - Борисов 4 28.03 2021г

Оценка:
-24 +19

Хммммм
96 Отговор

До коментар #1 от "ДАМЯН":


дамянчо стига крещя бе! няма да придадеш сила и смисъл на думите си ако ще да ги изкрещиш по мегафон!

Оценка:
-11 +13

Европа
97 Отговор
ОСТАВКА на корумпираното правителство!

Оценка:
-22 +25

98
Този коментар е премахнат от модератор
1488
99 Отговор

До коментар #4 от "гост":


Добрите гости са тези ,които си отиват на време!

Оценка:
-4 +23

Toko
100 Отговор
Момчето Бойко си отива .....
Хубаво е когато някой тапир се хване да пише статия - колкото и да е тъпа тази статия поне да се придържа към елементарни факти !!! Та ,ПЪРВО - Бойко ОТДАВНА не е момче !!! Беше момче когато стана Кмет !!! Сега вече е Дядо Бойко !!! Остаря на чело на държавата !!! Остаря като Премиер ! И ВТОРО - никъде не е тръгнал :) Тук е!!! И ще е тук още дълго време !!! За Ужас на господин НИЩО НЕ ПРАВИМ Радев !!! Господин Нищо не правим Радев освен да си играе с кибрита друго до сега не е направил !!! И самия той живее в илюзиорен свят !!! Нещо е у грешка !!! И Авторана статията е у грешка !!!

Коментиран от #128


Оценка:
-21 +24

ПЕНКО
101 Отговор
ПО СТАРИТЕ СМЕ ИЗУЧАВАЛИ : " МЕРАКЪТ НА ЧИЧО ДЕНЧО " !!!!!!

Оценка:
-3 +10

102
Този коментар е премахнат от модератор
ТОВА Ее КРАДЕЦЪТ
103 Отговор
.. пaчки oт бaнкнoти пo 500 eврo, инвecтициoнни кюлчeтa злaтo и пиcтoлeт нa нoщнoтo шкaфчe във вилa „Ceквoя“ oнaглeди cъмнeниятa и нaтрaпчивитe миcли кaк глaвният eкшън гeрoй мoжe и дa e прибирaл пo някoe eврo. 20 милиoнa кeш. Caмo oт eдин бизнecмeн. Нa гoдинa.

Оценка:
-17 +18

104
Този коментар е премахнат от модератор
105
Този коментар е премахнат от модератор
106
Този коментар е премахнат от модератор
Анонимен
107 Отговор

До коментар #90 от "Мухъл":


Според теб има ли пари в това да е добре народа и да няма проблеми?
Ако няма престъпност ще има ли нужда от адвокати и прокуратура?

Ето как става: създава се даден проблем задкулисно. После се използва пресата, което не е трудно да разбуди общественото мнение по отношение на проблема, който ти си създал до точката, до която обществеността произнася класическата реплика: „Нещо трябва да се направи. Това не може да продължава!” Което винаги е последвано от отказване от нашата сила и какво ще направят те по въпроса. И в този момент онези, които са създали проблема и са направили така, че някой да е обвинен за създаването му, разбудили са общественото мнение, после открито на публичната сцена, в парламентите по света, във вестниците и по телевизията, предлагат решението на проблемите, които те самите са създали.

Оценка:
-2 +9

108
Този коментар е премахнат от модератор
Валко
109 Отговор
Само мечтите са безплатни

Оценка:
-0 +12

МУТРА
110 Отговор
Публикувано във факти.бг:
Бойко Борисов
Премиерът Бойко Борисов коментира атентата в Берлин
Войната не може да гарантира мир."

Оценка:
-4 +11

гост
111 Отговор
Искате да поставя оценка на статията -Лош 1 (имаше такава оценка преди за преписване и подсказване ). Дори мисля,че автора трябва да бъде подведен под отговорност за лъжа и оклеветяване. Дотегна ни злобата,омразата и тъпите ви компромати, стъкмени по ваш образ и подобие!
МНОГО НИЗКО ДЪНО СТЕ СТИГНАЛИ И ИСКАТЕ ДА ПРИНИЗИТЕ БЪЛГАРИЯ ДО СЕБЕ СИ ,НО НЕ ЩЕ УСПЕЕТЕ! СТИГА ВИ ВЕЧЕ!

Оценка:
-17 +16

ВЗАИМОПОМОЩ
112 Отговор
АКО НЯМА КРАДЦИ НЯМА ДА ИМА ПРОТЕСТИ АКО НЯМА ПРОТЕСТИ НЯМА ДА ИМА ПОЛИЦИЯ И ПОНЕЖЕ ТОВА ВЕЧЕ СЕ СЛУЧИ ПОЛИЦИЯТА ЗАПОЧНА ДА КРАДЕ И ДА СЕ САМОАРЕСТУВА , А НЯКОЙ ПОЖАРНИКАРИ ОТ СКУКА СТАНАХА ПРЕМИЕРИ ЗА ДА ПОМАГАТ НА ПОЛИЦИЯТА ДА СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ ПРЕД КОЛОСАЛНИТЕ ЧЕКМЕДЖАРСКИ КРАЖБИ , ОБИРИ НА ЦЕЛИ БАНКИ И 16 МИЛИАРДНИ ЗАЕМИ !

Коментиран от #168


Оценка:
-15 +18

ПАНДЕЛСКИИ
113 Отговор
БОЙКО Е ПРЕСТЪПНИК И КРАДЕЦ

Оценка:
-24 +27

114
Този коментар е премахнат от модератор
ПРЕСТЪПНИЦИ
115 Отговор
Шикeрoвa зa пoбoйницитe нa кoнфeрeнциятa нa ГEРБ: Бяхa кaтo у дoмa cи
Oщe пo-нeoбяcнимo e зaщo cлeд кaтo eдиният oт мъжeтe нaпaдa Пaунoвa и зaхвърля тeлeфoнa ѝ, никoй нe ce нaмecвa

Оценка:
-7 +17

Митев
116 Отговор
За мен Бойко си е отишъл,но какво правим с псевдупатриотите,къде се скри Сидеров поредица на Доган в предното правителство,сегашната патерица начело с Марешки,все въпроси без отговор?......

Оценка:
-11 +17

ГЕРБАВИ КРАДЦИ
117 Отговор
Пoдмутриeтo имa 3-4 видa пoвeдeнчecки прoфилa, нo нe пoвeчe – нa Лъчo Мoзъкa, нa Цeнкoчoкoвчeтa, нa Живкo Cуджукa, нa Кaлинкa. Тe и тeхнитe нacлeдници нe cъдят Бoриcoв, нe ce и ceщaт дa пoдлaгaт дoри пoд cъмнeниe иcтиннocттa нa зaпиcитe. Нaпрoтив – тe ca във възтoрг oт пaчкитe eврa, кюлчeтaтa злaтo и пиcтoлeтa нa нoщнoтo шкaфчe – пaрaдигми и ocнoвни линии нa житeйcкия им мирoглeд. Кaрaт cкъпи кoли, купeни чрeз cрeдcтвa oт eврoфoндoвeтe

Оценка:
-9 +18

ПРЕСТЪПНИЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ
118 Отговор
ТЕЗИ СА НАЧАЛНИЦИТЕ НА ТИКВАТА ..........6 aвгуcт 1945 г. Бoмбaрдирaт Хирoшимa c aтoмнa бoмбa
Бoмбaтa ce взривявa, нa oкoлo 600 мeтрa нaд пoвърхнocттa, при кoeтo нa мяcтo зaгивaт oкoлo 70—80 000 души

Коментиран от #231


Оценка:
-12 +12

ДА ,така е
119 Отговор

До коментар #38 от "KON":


Чудесен и правдив коментар, но, моля ти се много,премини на писменността езика ни!

Оценка:
-3 +4

Хирург
120 Отговор
Стана ли ви ясно защо Мутрата напоследък е така смачкан,унил и изплашеш и каква е причината за това!Този бабайт,които прати всички досегашни си партньори в политическото гробище,успя да направи това и с досегашните си ненаситни крадци-патриотарчета,но онези за разплата сега го стиснаха и държат за топките и всички мръсотии,които ще последват от тях,ще се трупат на фазани и той нищо не може да направи,освен да се опита с оставката си да спаси малкото останало от тиквения бостан,иначе онези ненаситни гъсеници Далаверко и Шкембе войвода ще го довършат окончателно!

Коментиран от #170


Оценка:
-14 +18

121
Този коментар е премахнат от модератор
баце
122 Отговор
Поздравете Бойко Борисов песента "Бай Мангоул" - много му отива

Оценка:
-13 +15

ПАЛИЦИЯТА НА ВОЕНЕН СЪД
123 Отговор
ТРЕЗИНТЕРЕСАНТНА Е РОЛЯТА НА ПОЛИЦИЯТА КОЯТО ЗАЩИТАВА ЕДНА КРАДЯЩА МУТРА И НЕГОВАТА ШАЙКА , ПРОБЛЕМА Е НЕЩО ПИШЕ ЛИ В НК ПО ВЪПРОСА ?

Коментиран от #140


Оценка:
-12 +11

Onq s kucheto
124 Отговор

До коментар #15 от "Емил":


Да стане машинно и нека да спечели.

Оценка:
-2 +12

Десислава Атанасова
125 Отговор
Гладна кокошка просо сънува...Ще си тръгне за трети път за да дойде за четвърти...и тогава искам да ви видя пр0здите физи0н0мии...

Коментиран от #126


Оценка:
-16 +16

ВЪВ ВЪЗХОД СМЕ
126 Отговор

До коментар #125 от "Десислава Атанасова":


СТРОИ СЕ В БЪЛГАРИЯ ......Публикувано във факти.бг:
Започна строежът на ново голф игрище
Ще се намира на 30 км от София

Оценка:
-5 +8

И аз да кажа
127 Отговор
Статията е едностранчива и манипулативна с претенцията за интелектуалност и безпристрастност. Два очевидно неверни момента: напълно се премълчава руският фактор и се приемат за чиста монета снимките с кюлчетата и милионите. Хайде да помислим: ако собственикът отсъства, така че снимащият спокойно и без страх да снима, защо пистолетът не е с него? Ако е мутра, както все се твърди, няма ли поне една ключалка да си курдиса на шкафчето? Не знам мутри да се оставят на жени да ги изработят, те са мнителни и нащрек, особено пък ако са пълни със "сухо". Според мен е примитивен фейк

Коментиран от #129, #139, #216


Оценка:
-14 +14

Дървен шоп
128 Отговор

До коментар #100 от "Toko":


Токо ,братле взе ми думите от устата, абсолютно прав си и то за всичко.

Оценка:
-1 +3

129
Този коментар е премахнат от модератор
Miron
130 Отговор
И сега какво? Ще прекръстим държавата от България на Лотария!

Оценка:
-1 +11

131
Този коментар е премахнат от модератор
АБВ
132 Отговор
В панделета, ако може и проституцията да се легализира и всички, които са крали от държавата, дъщерите им да са в държавни публични домове..да правим с тях, каквото правеха с нас...за без пари..

Оценка:
-6 +6

I posle kakvo
133 Отговор
Бате ви Бойко си отива добре нека ама на него не му дреме въобще човека си направи милионите оддавна както направи доган на времето оставката не е достатъчна на тия хора трябва да им се конфискува цялото им състояние до последната им стотинка в полза на държавата и то не само на Бойко а на всички министри и бившите мушеници като доган и на теб също а самите тях трябва да ги тикнем в някой зло парк да седят там като за пример за бъдещите ни министри които да не забравят че не те са България а българския народ та чак тогава може би абсирдистан ще почне лека по лека да се превърне в българия

Коментиран от #138


Оценка:
-14 +9

С.В.
134 Отговор

До коментар #129 от "недоволен":


По голяма тъпотия не можа ли да измислиш

Оценка:
-3 +4

135
Този коментар е премахнат от модератор
Бошев
136 Отговор
ХА ХА ХА. ЦАРЯ СЛЪНЕ ИЗГОРЯ

Оценка:
-6 +8

ИВАН
137 Отговор
Отива си в затвора - за пример и назидание на следващите умни предатели които посмеят да предават собствения си народ ...

Оценка:
-10 +11

С.В
138 Отговор

До коментар #133 от "I posle kakvo":


А бе човече,научи се да пишеш. То това хубаво което казваш ама ако всички които са крали им се вземе всичко,то в България ще има 90 процента бездомници на които мястото им е в затвора.

Оценка:
-2 +12

С.В
139 Отговор

До коментар #127 от "И аз да кажа":


Абсолютно вярно. Наистина трябва да си много тъп за да повярваш че човек с толкова пари,злато,че и пистолет му цвъкнаха на снимката,ще остави всичко така в едно най просто чекмедже. Ела вълчо изяж ме. Тези хора които твърдят това и го вярват или са по тъпи от едноклетъчни или са толкова злобни и алчни че с цената на всякакви долнопробни бръщолевиници искат да злепоставят човек. Комплексари,изритани от всякъде,провалени политици и мижитурки,те оглавиха протеста. Хората обаче не са толкова прости като тях и вече започват да се оттеглят разочаровани от тях.

Коментиран от #146, #151, #155


Оценка:
-9 +13

140
Този коментар е премахнат от модератор
Марта
141 Отговор
Е, като си отиде Момчето Бойко, кой джендър ще дойде? За съжаление няма ненаказано добро! Бойко е епоха!!!

Коментиран от #144


Оценка:
-12 +16

АЙ АИРЛИЯ ДА Е
142 Отговор
СВИНАРЧЕТО КРАДЯЩО ПОМИЯ Бойко си отива за трети път и завинаги

Оценка:
-15 +13

ВСЪЩНОСТ
143 Отговор
Мoятa coциoлoгия oбaчe пoкaзвa другo. Зa някoлкo дни ce cлучи дa пътувaм в Лoвeшкo, Плeвeнcкo, Трoянcкo, кaктo и дa рaзгoвaрям c мнoгo хoрa в Coфия – прoтecтирaщи, пoлицaи и нeпрoтecтирaщи.

Кaтo нaпрaвих прocтa aритмeтикa, ce пoлучи cлeднaтa кaртинa:

Зa ГEРБ – близo 80% прoтив, a ocтaнaлитe – бeз мнeниe. Пoдoзирaм, чe нa пocлeднитe им e нeудoбнo дa кaжaт кaквo нaиcтинa миcлят.

Дoвeриe в Ивaн Гeшeв – нулa прoцeнтa. Нитo eдин чoвeк нe кaзa дoбрa думa зa нeгo. Aз ли нa тaкивa бългaри пoпaднaх – нe знaм, нo тoвa e рeзултaтът.

Оценка:
-17 +9

МАФИОТИ
144 Отговор

До коментар #141 от "Марта":


БОЙКО Е ЕПОХА , ДОН КОРЛЕОНЕ СЪЩО !

Оценка:
-6 +12

тото
145 Отговор

До коментар #50 от "Kris51":


Крис, сигурно си добро момче, ама си мечтател. Нито ни се плаща, нито сме толкова прости. Избираме от лошите най-добрия. Защото фантазьори като теб от лошите ще ни изберат още по-лош!

Оценка:
-2 +10

ДРОНА НЕ Е БЕЗШУМЕН
146 Отговор

До коментар #139 от "С.В":


КОЙ ВЯРВА БЕ ТОВА ЧЕКМЕДЖЕ И ПИСТОЛЕТА РАДЕВ С ДРОНА ГИ Е СЛОЖИЛ ...... АМА БОКО КАК НЕ Е ЧУЛ ?

Оценка:
-9 +11

147
Този коментар е премахнат от модератор
Гербер Цветар
148 Отговор

До коментар #78 от "Блус":


Тъпаци ще викаш на съпартийците и себе си.
Нали сте от 1 тиквено семе. Тя и главната семка така ви нарича

Оценка:
-7 +8

Манги
149 Отговор

До коментар #79 от "Да бе":


Я дай доказателства. Или утре ще са готови

Оценка:
-3 +2

Графарена
150 Отговор
Перфектно описание на днешната действителност! Дано повече хора се вгледат в себе си и изберат да бъдат промяната а не част от блатото, което ни е заляло.

Оценка:
-5 +13

Манги
151 Отговор

До коментар #139 от "С.В":


Айде още един или една дето пише от името на народа, със шизофренични наклони.

Оценка:
-6 +6

Иван
152 Отговор
ДА ПОЧЕТЕМ МАЛКО!!!!!


Дефиницията за тероризъм, която Европейският съюз използва, е зададена в чл. 1 на Рамковото решение за борба с тероризма (2002). Тя постановява, че терористичните престъпления са вид престъпни деяния, които са описани в списък на тежки престъпления срещу хора и собственост и които:

„предвид тяхното естество или контекст биха могли сериозно да навредят на дадена държава или дадена международна организация, когато се извършват с цел: сериозно да сплашат дадено население; или по нереден начин да заставят дадено правителство или международна организация да изпълни или да се въздържи от изпълняването на дадено действие; или сериозно да дестабилизират или да унищожат фундаменталните политически, конституционни, икономически или социални структури в дадена държава или в дадена международна организация.“

ТОВА ВАШЕТО НЕ СА ПРОТЕСТИ ТО СИ Е ЧИСТ ТЕРОРИЗЪМ ВЪРХУ ВСИЧКИ НАС ДЕТО СЕ СКЪСВАМЕ ОТ РАБОТА.

Призовавам МВР И ДАНС да си изпълнят изискванията за анти терористични действия..

Чл. 39. (1) В зоната на антитерористичната операция органите на МВР,
военнослужещите от въоръжените сили и определените по чл. 37, ал. 1, т. 4 органи, в рамките
насвоятакомпетентност, имат право да прилагат следните мерки и временни ограничения:
1. проверка за самоличност на лицата;
2. задържане на лице при невъзможност да се установи самоличността му; при
задържане от други органи се уведомяват полицейските органина МВР и лицето им се предава;

Коментиран от #160


Оценка:
-11 +7

Дядо Яго
153 Отговор
И как ще си иде? На изборния ден пред всички избирателни секции във всеки град има по 1 патрулка и минимум 2 софийски G-класи? 3 години подред питам .....

Оценка:
-8 +6

2021 г.
154 Отговор
Момчето Бойко се завръща. За четвърти път.
Соростутките РЕВАТ.

Оценка:
-12 +9

155
Този коментар е премахнат от модератор
156
Този коментар е премахнат от модератор
Тиквата
157 Отговор
Стига е въртял далавери на наш гръб, да се маха! Да върне милионите - абе, чакайте вие от умрял писмо! А за Божков, дето уж бил дал пари на протестиращите - колко трябва да е дал, та в цялата страна да излязат 200, 300 или повече хиляди? Я направете сметката, по 50, или нека и 30 лева да са, на човек, колко прави това! Оня че има пари, има - но все пак, не е Бил Гейтс! А за това, че Меркел крепи Боко - не го крепи, а просто не й пука за него, а и за нас, това е. А че и във Европа има корупция - има, вие какво искате, политиците безплатно ли да работят? Ама 30000 евро заплата, месечно, не били малко пари - стига бе! Вие това сериозно ли го казвате? 30 бона струва една евтина кола..... Какво е това, нищо не е. Слезте на земята - и си спомнете как се крадеше по времето на комунизма. СЪЩО СЕ КРАДЕШЕ - НО НЕ ТОЛКОВА БРУТАЛНО! А и крадльовците не бяха такива гьонсурати, а бяха по-срамежливи, все пак. Иначе, и тогава се крадеше..... Ей, богата държава е това бе, все има за крадене! Ами, като сме тъпи - ще издигаме крадци и полуграмотници, да ни ръководят! Всеки народ си заслужава политиците!

Коментиран от #161


Оценка:
-7 +10

Йорданов
158 Отговор
Кучето си лае , кервана си върви

Оценка:
-8 +1

данчов
159 Отговор

До коментар #36 от "Йорданов":


БВП на България е 120млрд. ти обаче твърдиш, че Бойко е откраднал 150. С Бойко преживяхме най-голямата финансова криза и удвоихме брутния вътрешен продукт, мин. заплата х3, пенсиите х1.6. С него ще преживеем и световната пандемия. А ти, не човек а желязо, вместо да се подпираш на някоя кашпа, скочи в Перловската река, от Орлов мост ще ти е удобно.

Оценка:
-11 +9

Аз предлагам
160 Отговор

До коментар #152 от "Иван":


както в белите държави, срещу анархисти и терористи, да се иползват палки, сълзотворен газ, водни оръдия, гумени куршуми. За организаторите на опита за преврат, черепа, фатмака и смръдливците - съд за държавна измяна и затвор.

Оценка:
-8 +10

Тикво
161 Отговор

До коментар #157 от "Тиквата":


къде ги видя тия 300к. Сънувал си мокри сънища.

Оценка:
-2 +6

До автора
162 Отговор
факти публикувате един спектър от мнения, финансирани от решетников и в последно време от черепа. В началото се дразнех, но сега се кефя, като гледам как пяна от злоба извира дори от ушите ви. Щом комунистическата мафия толкова искате да свалите Бойко, значи той е правилният избор.

Оценка:
-9 +10

163
Този коментар е премахнат от модератор
Хаджиментов
164 Отговор
Мдааа, скоро няма да управлява мутренско-просташка мафия, а културна такава, с бели якички. И по-точно, ще се върнем там, откъдето започнахме преди 30 години...
Кой казва, че историята не се повтаря. Повтаря се, но само за тези, които не си взимат поуки от нея.

Оценка:
-4 +10

чекмедже 2
165 Отговор

До коментар #14 от "Бацко":


то е ясно...

Оценка:
-1 +0

Алеко
166 Отговор
В държавата на тиквите , един бай Ганьо от Банкя го играе БОГ !

Оценка:
-9 +7

Кфкф
167 Отговор

До коментар #1 от "ДАМЯН":


а може би ги мързи и не им се занимава

Оценка:
-0 +1

Кажи си
168 Отговор

До коментар #112 от "ВЗАИМОПОМОЩ":


адреса, че ние тъпите пожарникари да знаем, когато ти се запали къщата, да питаме "е кво правим сега" и ти да ни кажеш, щото ние не знаем какво да правим.

Оценка:
-0 +5

Журналист
169 Отговор
Смешна статия

Оценка:
-2 +7

Ти що не
170 Отговор

До коментар #120 от "Хирург":


вземеш да си хирургираш израстъка над рамената. И без туй не ти служи за нищо. Може да ти се отрази позитивно.

Оценка:
-1 +2

Малчу от Факултету
171 Отговор
Нема по умен и арен чиляк от Бат Бойчу той баща той макя той ни рани и пои и той дава помущи за назе бедните евруромя . На изборята пак ша на черпи с кибапчита бирички и малку парици за банбони на дичята и ние пак ша фърлиме за негу , и не саму ние от факултету но и родата от карловото,ябол,хасковото , абе целата балгарията щоту родата ни е много голема и с всека година става още по голема и орта веке ни уважават. Ето рано бехме цигани но посли ни повишиха на роми , а ету чи сига повишението е международну сиреч веке сме евруроми .

Оценка:
-5 +3

йокин
172 Отговор
Не мисля,че''нахлуването'',в президенството,е''сгазване''на лука.Нали,пред закона,сички сме равни,а има и ПО-РАВНИ''.

Оценка:
-4 +6

Анонимен
173 Отговор

До коментар #4 от "гост":


Защо не питаш Костов за милиардите?

Оценка:
-0 +10

Жината на Оскар
174 Отговор
Тази дълга статия, дори няма нужда да я чета, всичко е ясно, сега стана по ясно, ще си отиде разбира се, няма нищо вечно....!

Оценка:
-6 +2

Храна за размисъл
175 Отговор

До коментар #90 от "Мухъл":


Как живее съвременният
средностатистически човек?
Обикновено по инерция. Да надникнем
в нея: Сутрин ставам и без да имам
особено желание тръгвам на работа.
Стоя цял ден между четири стени с едни
и същи хора, години наред. Ям една и
съща храна. Говоря за едни и същи
неща (правя се, че не го забелязвам,
защото каква е алтернативата?).
Прибирам се в къщи и гледам
телевизия/ стоя пред Интернет.
Изкарвам си неизползваната жизнена
енергия на държавата, на партньора си
или в някой форум – като ги хейтвам,
защото не се интересуват от мен (не
забелязвам всъщност, че аз съм този,
който не се интересува от себе си).
После си лягам. Уикендът най-много да
се отдам на развлечение, предложено
ми от обществото. Нямам време за себе
си. Нямам потенциал да измисля нещо
различно. Животът по инерция изсмуква
енергията ми, която може да отиде в
това да проявя въображение и да
изляза от този цикъл. Това всъщност ми
е удобно, защото ме е страх да следвам
сърцето си и то да ме отведе кой знае
къде.

Коментиран от #176


Оценка:
-1 +2

Храна за размисъл
176 Отговор

До коментар #175 от "Храна за размисъл":


И ето точно тук преди време се ражда
Матрицата. Първоначално, за да
предложи временна утеха от апатичното
съществуване без цел и посока. А с
времето се затвърждава благодарение
на следването на инерцията на
мързеливите си обитатели. Те нямат
енергия да проявят желание примерно
да се заинтересуват как се хранят
(парадоксално, енергията им отива в
преработването на нездравословни
храни). След това те нямат време, за да
си сготвят новите храни по нов начин.
Най-много да имат време за спорт или
някакво раздвижване 1-2 пъти
седмично, което просто ги държи живи в
системата, но далеч не е достатъчно, за
да преобърнат качеството на живота си.
Повечето от тях се успокояват, че
когато имат повече пари (а това няма да
стане никога и те го знаят), качеството
на живота им ще се подобри.

Коментиран от #178


Оценка:
-1 +4

Ходи си мутро
177 Отговор
Много добра статия!

Оценка:
-5 +5

Храна за размисъл
178 Отговор

До коментар #176 от "Храна за размисъл":


Естествено, веднага при тези
обстоятелства се появяват и амбиции,Матрицата продава на обитателите си
временно телесно щастие, което само по
себе си действа пристрастяващо, защото
всичко в света на илюзиите ти
въздейства така, сякаш не можеш без
него. Внушават ти го по телевизора –
най-добрият ти другар, който поддържа
вниманието ти приспано в едни и същи
сценарии. А ако случайно видиш някой
различен на улицата, ще му се
присмееш, защото си стигнал дотам, че
да не можеш да понесеш нещо, което ти
припомня за свободата, която си избрал
да нямаш.
А на “умните” в матрицата само това им
трябва – еднакви групи хора, които се
движат по едни и същи сценарии, за да
им продават на едро. За нещастните имат
щастие под различни форми, за
самотните – любов, за оплакващите се от
липси - кредити. Те са съгласни да
вземат дори само енергията ти като
инвестиция в матрицата – ти само стой и
акумулирай постоянно чувство на
недостиг, точейки лиги по онова, което
нямаш (продуктът, който умните
продават).

Коментиран от #179


Оценка:
-1 +3

Храна за размисъл
179 Отговор

До коментар #178 от "Храна за размисъл":


Умните знаят да продават на едро, но по-
умните са се научили да го правят
постоянно. Те не се задоволяват да ти го
продадат веднъж, а искат да се
абонираш за тях. Най-умните направо
произвеждат неща, които имат все по-
кратък срок на годност. Така се ражда
модата. Новият символ на това личността
ти да е ценна и стойностна вече не е
просто да притежаваш определена вещ,
а – всеки сезон да ъпдейтваш вещите си.
И колкото повече притежаваш, толкова
повече ти излиза да правиш този ъпдейт
и да ТРЯБВА да го правиш, за да
демонстрираш по-високата си стойност
пред матрицата и нейните обитатели.
Така си СПЕЦИАЛЕН (толкова ли си
вярваш наистина?)
Така всички играят една и съща игра – и
тези, които измислят правилата, и онези,
които обичат да поемат наготово. И
всички ги е страх - че ще останат без
пари, че ще са никои, че няма да са
ценни повече, че никой няма да им
обръща внимание, че няма да са
щастливи заради това. Те са загърбили
сърцето си и са развили ума си, защото
са си втълпили, че само така ще оцелеят.

Коментиран от #180


Оценка:
-1 +2

Храна за размисъл
180 Отговор

До коментар #179 от "Храна за размисъл":


Глупостта на едните е
хляб за наглостта на другите. Инерцията
храни амбицията. Това е естествен
еволюционен процес, който държи в
равновесие матрицата.
Матрицата е нещо обратно на
природата. В природата е любовта,
свободата и вдъхновението, а в
матрицата са мисловните схеми, на
които робуваме, лишени от сърце. Те
винаги са биполярни, с два полюса,
плюс и минус, обикновено крайни, и са
необходими един на друг, за да
съществуват. В нашия прекрасен случай
имаме “овце” и “умници”. Овцете си
пасат кротко, следвайки следата, която
умниците са им оставили. Умниците
също се хранят един друг – от това
зависи кой е по-по-най. Всеки в
матрицата е или индивидуалист, който
се стреми да е по-умен, по-хитър и по-
повратлив, за да има повече за него,
или индивидуално полу-нещастен.

Коментиран от #181


Оценка:
-2 +3

Храна за размисъл
181 Отговор

До коментар #180 от "Храна за размисъл":


И целият този сюжет се върти около
пилона на главният действащ поток –
този на парите (или по-точно казано -
на онова, което стои зад борбата за тях
- усещането за ниска лична
себестойност). Виждаме, матрица,
основана на ума за сметка на сърцето,
която не може да чувства сама по себе
си, а й е необходим външен източник на
стойност, а оттам и на радост. Някак
всички в матрицата дълбоко в себе си
вярват, че са нещастници без стойност
щом нямат пари. И понеже в каквото
вярваш, ти все повече намираш
доказателства за валидността му,
колкото повече търсят щастието си
навън, толкова по-ненаситни стават.
Тук се ражда консуматорското
общество, което живее предимно със
сетивата си и трябва да купува, за да
се чувства живо. Ражда се и усещането
за недостиг, което държи притежателя
си в капана на илюзията, че не е
цялостен сам по себе си, а има нужда да
купува, за да се чувства пълен. А оттам
и - просперитетът на китайската
икономика, която задоволява евтината
нужда от постоянно консумиране.

Коментиран от #182


Оценка:
-1 +2

Храна за размисъл
182 Отговор

До коментар #181 от "Храна за размисъл":


Образования и университети са се
формирали, за да са умни, за да
оцеляват. В борбата да оцеляваш никой
не гледа да му е готино. Дори хора извън
матрицата, които са следвали сърцето и
природата си, веднъж започнали да
придобиват повече, често се
пристрастяват към чувството за стойност,
което придобивките добавят към
личността им, и започват да се страхуват
да не го изгубят, и с това влизат в
матрицата.
Защото да ти обръщат внимание е
пристрастяващо. Затова то струва или
много пари (колкото повече недостиг
изпитваш, толкова повече) или ако не
разполагаш с такива – голямото желание
да бъдеш известен (или поне да бъдеш с
известен).

Коментиран от #184


Оценка:
-1 +2

Радвам се
183 Отговор

До коментар #163 от "До но мор мени мор":


на минусчетата. Не очаквах, че вие изтърсачетата ще можете да прочетете нещо. Знам какво е изтърсак - някой с интелект на 6-месечен ембрион. Живейте си живота.

Оценка:
-0 +0

184
Този коментар е премахнат от модератор
Храна за размисъл
185 Отговор

До коментар #184 от "Храна за размисъл":


Докато не излезем от тази схема, ще
продължаваме да си търсим мястото
вътре в нея. А само СТРАХЪТ ни държи
вътре. Усещането за мизерия, за
недостиг, чувството, че не си стойностен,
защото не притежаваш нещо,
съществуват само в страха. Матрицата се
храни от твоето нещастие. Ако изберем
обаче да сме верни на природата си и
близко до сърцето си, там е ЛЮБОВТА, от
която така имаме нужда. Тя не идва от
външен източник, а извира от нас.
Усещането за изобилие, а оттам и –
реализирането му в живота ни, стартира с това.

Оценка:
-1 +4

186
Този коментар е премахнат от модератор
Оставка
187 Отговор
Простото неуко и крадливо момче от Банкя , което се пристрасти към камери и власт. Душевен и интелектуален примитивизъм......ОСТАВКА

Оценка:
-7 +3

Анонимен
188 Отговор
Храна за размисъл във ФФ. А тук-коментари под статията.

Оценка:
-1 +0

189
Този коментар е премахнат от модератор
Баварец
190 Отговор

До коментар #13 от "МКостов":


Това списване не е нищо повече от излагане на вече известни неща! Е добре, а каква е алтернативата? Божков - премиер? Нинова? Друг Сульо? Не подценявайте Бойко, колкото и да се прави на тъп, никак не е! Честно казано, мисля, че ще метне оставка, служебното на Радев ще изяде лай..та през есента и напролет Бойкооо! А вие си протестирайте с парите на Черепа! За съжаление, планът е такъв!

Оценка:
-2 +7

Нинова
191 Отговор
Много хора се надяват това да стане, но които се смее последен се смее най-добре. Напролет ще видим дали крадливи комунисти, дали кючекчията слави дзупащ на свадбата на жоро Илиев или мякой друг като Иванов подлога та на Костов.

Коментиран от #196


Оценка:
-0 +11

Няма алтернатива
192 Отговор
Бойко е хитър. Точно когато другите си мислят, край, пропадна той вади козовете. Тези който гласуват за герб пак ще гласуват, защото те не искат нинова, Манолова. Даже с такива изцепки на протестиращите се затвърждава и укрепя герберската маса.

Коментиран от #220


Оценка:
-1 +11

Еленов
193 Отговор
Не четох статията. Само видях, че Борисов е с правилно сложена маска и...с ръкавици. Първо научи хората да носят маската под брадата, а сега се е опаковал. Странно.

Оценка:
-0 +5

Софиянец
194 Отговор
Може всичко да говорите, но преди 20 години това което беше мираж за България сега е нещо нормално. НАТО, ЕС, Визите важът за определени държави, не могът да фалират банки и много други неща. Вярно най бедни сме в Европа, но вие какво мислите, че като дойде нинова ще подобри живота. То касата на бсп е празна от както тя дойде на поста в партията.

Оценка:
-3 +8

Трифонов
195 Отговор
Аз не искам кючекчията слави да ме представлява пред света и няма да гласувам за него. Представете си само целия свят като го види на свадбата на жоро Илиев, един от най голе мафиоти на България.

Оценка:
-1 +11

До Нинова
196 Отговор

До коментар #191 от "Нинова":


Другарко Нинова, Борисов от крехка юношеска възраст е закърмен с комунистическите идеи. /на 20 г. става член на БКП/. Да си на 20 и да те приемат в БКП е сериозен напредък. Също така доста време беше на стаж при духовния си баща Тодор Живков. Как помните кой на коя сватба е пял, а това забравихте?

Коментиран от #198, #200


Оценка:
-6 +4

Вазов
197 Отговор
Ако дори и половината протестиращи са като тези шестимата от Пловдив с икономически престъпления, то тогава за какео стачкуват. За безправие, кражби, не плащане на данъци, своеволия. Не благодаря. Живи и здрави. Няма да ви подкрепя. По добре тези отколкото вие. 8363

Оценка:
-2 +9

Нинова
198 Отговор

До коментар #196 от "До Нинова":


Със сигурност и вие имате комунист в семейството, сигурно и аз. Само, че аз не искам с купони да си купувам гориво. Не искам Орешарски да фалира банки. Не искам Манолова да предлага певски за шеф на данс. Не искам трифонов който от 92 до98 стачкуваме срещу комунистите, чалгара сега той да ме представлява пред света.

Коментиран от #206


Оценка:
-1 +10

Такитакитаааа
199 Отговор

До коментар #15 от "Емил":


Прав си за русофилите, но грешиш че герберите са добри и ни пазят от комунистите.Те произлизат от същите тези комунисти,като останалите.

Коментиран от #201


Оценка:
-7 +4

Колев
200 Отговор

До коментар #196 от "До Нинова":


Преди 89 всички бяха комунисти с изключение на тези които избягаха зад граница. Просто трябва да гледаме назад за да се учим от грешките и да вървим напред сплотени. САМО ГЕРБ.

Оценка:
-3 +7

Георги
201 Отговор

До коментар #199 от "Такитакитаааа":


Много си прав, но на масата с карти има само това герб, сдс, дсб, бсп, ндсв, дб, слави, Манолова, абв, доган. Избери ти най-правилният. Няма как. Хората гласуват за по малкото зло. Трябва млади хора учили в чужбина с образование, ценности, харизма. Родолюбци.

Коментиран от #203


Оценка:
-1 +7

Калитко
202 Отговор

До коментар #30 от "няма нужда":


Чел си гоо... ще се пукнетш от мъка, че нацията ви разконспирира шайката. Там в казана сте всички- Тулупио, Гешефф, Шишири, Обръча с десидента и милиционерите. Вече и хлапетата ви сочат с пръст като прокажени и скоро и ще ви стигне възмездието!

Коментиран от #218


Оценка:
-8 +4

Живко
203 Отговор

До коментар #201 от "Георги":


Много си прав. Просто няма кой. От много време гласувам така. По малко зло. Но не искам платени протестиращи и тези които седят зад тях.

Оценка:
-2 +10

Пенсионер
204 Отговор
Дали е позорно ще покажат изборите, пък били те и извънредни. Позорно е, че изпадналите стари к... и от политиката"толкова различни", се обединиха за какво?... За власт на всяка цена (за разлика от Борисов).

Коментиран от #207


Оценка:
-2 +10

Шиши
205 Отговор
Дпс и бсп са отдавна заедно. Станишев и местан се целува ха пред цяла България. Бсп=Дпс. Майчето с певски за данс. Хаха.

Оценка:
-0 +9

Такитакитаааа
206 Отговор

До коментар #198 от "Нинова":


Нинова, 1990 година, помниш ли кой и как свали комунистите от власт.Аз помня, че те само се пребоядисаха, и създадоха един куп изкуствени партии, една, от които е герб.Виж, прочети за парламентарно пледставените партии и за лидерите им.За бсп е ясно,там сме на едно мнение, но прочети биографиите на бойко, на доган, на марешки, на валери симеонов балевски,на сидер ага, на костов, и много други, депутати и министри от тези партии.А дори слави също е комунистическа издънка.Едно време Куку, беше създадено от пребоядисаните комунисти, и там случайни хора нямаше, дори дъщерята на Митко Бомбата участваше там.Само направете едно сравнение с Румъния- спомнете си там, как бяха свалени комунистите, и как бяха "свалени" тука, и вижте сега, къде са те и къде сме ние.

Коментиран от #208


Оценка:
-4 +6

Нинова
207 Отговор

До коментар #204 от "Пенсионер":


Много си точен в изказването. Със стари к рви нов публичен дом не се прави. Само герб.

Оценка:
-4 +11

Нинова
208 Отговор

До коментар #206 от "Такитакитаааа":


Подкрепа за поста. Аз искам нови, но за сега няма. Кажете за кого. Преврата го направиха комунистите. Разбиха цялата страна. Но никога няма да гласувам за бсп. Единствения разумен комунист беше Добрев баща.

Оценка:
-1 +9

Румен Ралчев
209 Отговор
Подготвили сме ви още едно чучело да играе театър.

Оценка:
-0 +3

Мария
210 Отговор
За. 400 лв сте склонни да злепоставите и посегните на всичко и на всички! Платени клакьори!!!!! Срам сте!

Коментиран от #219


Оценка:
-1 +8

Генерал Иванушка Водков
211 Отговор
Голямото лаене, до след три месеца, когато всички вкупом отново ще го изберат.

Оценка:
-4 +9

pepi 52
212 Отговор
много сте смешни и нагли, "факти" по хубаво пишете крими романи може някой да се излъже да го прочете ,но не и купи !

Оценка:
-4 +5

Дръж се мъжки!
213 Отговор

До коментар #43 от "оня с коня":


А твоето чекмедже в яслата на коня ли е?

Оценка:
-3 +2

Гроб
214 Отговор
Бог да го пости, въпреки че той още не знае

Оценка:
-3 +0

Бай Ставри
215 Отговор
ДОКАРАЙТЕ МИ ГО В БОБОВДОЛСКИЯ ЩЕ ГО НАПРАВИМ БУЛКА

Оценка:
-4 +0

216
Този коментар е премахнат от модератор
любопитен
217 Отговор
Но на конференцията на ГЕРБ на дневен ред беше само една точка - що е то ГЕРБ и има ли той почва в България . Вождът излезе на трибуната овенчан с лавров венец , символизиращ неговите социални и пътни постижения . Той успокои съратниците си - да ГЕРБ има почва да вирее тук . Освен това , Вожда предупреди електората , че може да се наложи да мине в НЕЛЕГАЛНОСТ , за да съхрани огъня на прогреса . Неговите последователи , заяви Той , трябва да останат по местата на които са внедрени за да подготвят ТРИУМФАЛНОТО МУ ЗАВРЪЩАНЕ . В заключение , Вожда обяви - ВСИЧКИ ЗА ЕДИН . Бурните овации и аплодисменти бяха чути чак на Бойкови поля .

Оценка:
-4 +1

218
Този коментар е премахнат от модератор
гладен
219 Отговор

До коментар #210 от "Мария":


Къде ги дават тез 400 лв. ? Твябват ни за Бъдни вечер за да нагостя др. Б.М.Борисов - ще ми дойде на гости .

Оценка:
-4 +1

любопитен
220 Отговор

До коментар #192 от "Няма алтернатива":


чети #217

Оценка:
-2 +0

Ххх
221 Отговор

До коментар #8 от "Ирина":


Глупости

Оценка:
-1 +0

Ннн
222 Отговор
Енчо клоуна фантазира

Оценка:
-0 +3

ТРЪН В ПЕТАТА
223 Отговор
До Дамян № 1 ! Няма и капка съмнение, че не си поета Дамян Дамянов! Никога няма и да бъдеш! На мен, Дамянчо ми е пределно ясно, че имаш голямо " Д " тясно, но аз с този голям " Х " доколенко писна ми вече да оправям такива " ДЪТА " като теб, изглежда,че на теб това не ти е още ясно! Не се излагай с този чернобял, стар изтъркан детски филм:" Куче в чекмедже!", а да, ти имаш предвид детския игрален филм:" Нощно шкафче с пистолет и пачки!" Дамянчо, слаб режисьор излезе крадливата БОЛШЕВИШКА ХУНТА БКП-БСП, те са спец по мръсотиите, но този път се издъниха окончателно, не стават "брат", за никакъв " Х " не стават! Много, нещо изкрадоха, много невинни хора избиха, над 60 000 българи! Биографията им е изградена от преврати, и от чужда кръв и кости! Къде е според теб истинската мафия! Дамянчо, спри и замълчи, и не ни пробутвай стари чернобели филми! Не излагай ХУНТАТА БКП-БСП, това вече трябва да ти бъде ясно, Дамянчо!!!

Оценка:
-1 +6

любопитен
224 Отговор
На снимката БМБ в ролята на НЕО (матрицата) , се изправя срещу агентите СМИТ ( отровната тройка ) - но троицата са лукави , въплащават се във всеки и са намерили начин да копират себе си - така се МУЛТИПЛИЦИРАТ и запълват пространството . Ще се пребори ли нашият приказен герой с този проблем ? Очакваме HAPPY END .

Оценка:
-0 +4

Селянин
225 Отговор
В момента в България се води мутренска война. Пандемията обърка плановете на мафиотите и те започнаха да си вадят кирливите ризи. След като си преразпределят държавата ще утихнат. Лошото е че народа пак ще бъде излъган, защото съшите кръвопийци пак ще са на хранилката.

Оценка:
-1 +2

Биляна Алексиева, срещу колко!?
226 Отговор
Срещу корко спретна този Театър??? Разкажи за твоите родители къде работят, братя сестри, коя политическа партия подкрепят, на Протестите си била Ухо и Око на некоя служба или Партия, и избяга....

Оценка:
-0 +2

Хора и тото 2 е мафия
227 Отговор

До коментар #2 от "Атанасов":


Казват ни напишете си числата на фишчетата за да ги знаем и НИЕ след това ще ИЗТЕГЛИМ ЗА НАС най удобните ЧИСЛА !! Това е обир МАФИЯ !! ПРИЯТЕЛИ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ТОЗИ КОЙТО ОРГАНИЗИРА ИЗТЕГЛЯНЕТО НА ПЕЧАЛИВШИТЕ ЧИСЛА ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЗНАЕ В А Ш И Т Е

Оценка:
-1 +1

Хора и тото 2 е мафия
228 Отговор

До коментар #2 от "Атанасов":


Казват ни напишете си числата на фишчетата за да ги знаем и НИЕ след това ще ИЗТЕГЛИМ ЗА НАС най удобните ЧИСЛА !! Това е обир МАФИЯ !! ПРИЯТЕЛИ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ТОЗИ КОЙТО ОРГАНИЗИРА ИЗТЕГЛЯНЕТО НА ПЕЧАЛИВШИТЕ ЧИСЛА ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЗНАЕ В А Ш И Т Е

Оценка:
-2 +1

229
Този коментар е премахнат от модератор
Колко
230 Отговор
Колко

Оценка:
-0 +0

Случаен
231 Отговор

До коментар #118 от "ПРЕСТЪПНИЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ":


А за Пърл Харбър какво ще кажеш? Американците са отвърнали на удара.

Оценка:
-2 +3

232
Този коментар е премахнат от модератор
Мекодонски манаф
233 Отговор
Скоро,много скоро ще реват още червени спонсори!Трима ще са новите гости на прокуратурата!А "сивият" от Славяново,учи вече арии, защото след март догодина,ще фалцира "Трубадур",на каунски диалект!"Катюша",вече не е актуална?;?!

Оценка:
-1 +4

Хан Аспарух
234 Отговор
Ще си иде ама няма кой да го пусне, Бойко ще си остане.

Оценка:
-3 +5

235
Този коментар е премахнат от модератор
Ванга
236 Отговор
Бойко ще си отиде.., мразя ГЕРБ безплатно

Коментиран от #240


Оценка:
-5 +3

Neznam koi e vinoven
237 Отговор
Но народа нито чете коментарите тук нито пък обръща внимание на това което медиите и социолозите говорят, малко хора четат коментарите

Оценка:
-0 +2

Аве Адолф Хайлллл
238 Отговор
Каква статийка ,какви розови сънища сте съчинили , дано поне сами си вЕрвате .....

Оценка:
-0 +2

До но мор мени мор
239 Отговор
No more БЛЕЕНЕ any more, комунистчета n-то поколение. Повтарям си поста, защото многоспектърните факти трият това, което не в спектъра им.

Оценка:
-0 +1

240
Този коментар е премахнат от модератор
241
Този коментар е премахнат от модератор
възпитаник
242 Отговор
ако енп ще защитава мафиотите по добре без европа,оставка ревизия и затворза ШАЙКАТА,ХУНТАТА и МАФИЯТА

Оценка:
-0 +0

възпитаник
243 Отговор
които го върне мозък няма,долу мафията

Оценка:
-0 +1

244
Този коментар е премахнат от модератор
245
Този коментар е премахнат от модератор
ЛАйно
246 Отговор

До коментар #1 от "ДАМЯН":


Шътшшшшшш жжжжжжж иииииииии ......

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Владимир Путин
Руският президент коментира скандала между украинския вътрешен министър Аваков и губернатора на Одеска област Саакашвили:
Това, че двамата се ругаха на руски е добре. Добре е, че не беше на грузински или на осетински. Прилича на смешка, на някаква трагикомедия."

Още бисери
ТОП 5