Last news in Fakti

24 Август, 2020 10:00 48 103 154

Внимавайте, Бойко Борисов играе по ноти

  • бойко борисов-
  • съдебна система

Съдебната система е сляпа пред джиповете с платени номера

Внимавайте, Бойко Борисов играе по ноти - 1
Снимка: БГНЕС/Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Точно в зачатъка на протестите, министър председателят се завърна от Брюксел с 29 милиарда евра. Въпреки виковете "Оставка", той се похвали с бонус от 2 милиарда повече от първоначалната сума, издействани на мускули. Според Борисов - от самият него. Щедростта на Брюксел съвпадна с вълната на протестите. Съвпадението е може би случайно, а може и да не е.

Прокурорът Гешев посегна на Президента Радев. Чашата на общественото търпение преля и народа съвсем логично защити единственият човек избран пряко с повече от 2 милиона гласа. Призива "Мафията вън" е зов за справедливост желана от всички. Казаното обаче, трябва да бъде доказано. "Мутра" е дума трудно преводима. Дебел врат и татуировка не са престъпления. Съдебната система е сляпа пред джиповете с платени номера. Медиите, със сливи в устата, заливат публиката с новини от "Факултето".

В същото време, "Искаме мажоритарни избори" скандират протестиращите в триъгълника на властта. "Имате ги!" - отговориха хората на Бойко, но през март. "Искаме нова Конституция!" - отвърна улицата. "Прави са хората, конституцията ни е остаряла. Я напишете нова!" - заповяда Борисов на Караянчева. Пред вратата на ЦИК, Манолова крещи до прегракване - "Искаме машини за гласуване!", с прозрачната амбиция да се върне в парламента. Само след дни, Бойко със сигурност ще пусне поръчка за машини. Е, след това? Какво повече ще искат Радев, Мая и Мартин Димитров?

Къде е следващото желание, какъв е проекта?! Новите лица, идеите? "Бойко да се маха защото не ни харесва"? Макрон също не се харесва на "Жълтите жилетки", но политиката не е клуб за запознанства. Политиката е опасна игра на шах със затворени очи. Печели този, който налучква успешния ход в най-трудната ситуация. В момента Бойко играе по ноти, които вероятно пише друг. Вслушва се в улицата и избягва насрещните удари. Умърлушен е, защото е свикнал да бъде обичан. Не му се тръгва, може би защото този, който пише музиката, го държи насила на дансинга. Колкото е по-сложна една политическа ситуация, толкова повече са възможностите, които тя предлага.

Много българи се обиждат, че Европа предпочита Беларус вместо България. В Минск нещата са ясни. След 26 години власт, Лукашенко печели поредните избори с 80%?! Протестите в Беларус са по-различни от тези в България. Полицията бие, но протестите не спират. При положение, че събитията тръгнат по "украински модел", ще стане страшно! Пожарът може да обхване съседите на Беларус.

Ако "Орлов мост" пламне, той няма да стигне и до "Витошка".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 241 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 др Гей Билтс

    291 65 Отговор
    Играе по чуждата свирка.. и Ганьовците барбар с него пригласяте.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 евродепутатин

    332 60 Отговор
    На никой не му пука за Кочината. Тук в Брюксел се водите Северна Африка.

    Коментиран от #13

  • 6 Майна

    403 139 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ВЪВЕДЕ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ!!

    Коментиран от #28, #29, #41, #65, #76, #125

  • 7 Последния Софиянец

    365 100 Отговор
    Полицията изостави Боко и той извади по улиците мутрите.Близък му е края.

    Коментиран от #9, #35

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 вече 31г

    261 59 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Полицията е на мутрите.
  • 10 Върна

    219 44 Отговор
    се от Брюксел нахокан , че не си е пъхнал носа в маската !
  • 11 Тиквата пак ще спечели

    88 186 Отговор
    изборите, защото тук територията е Тикволандия.

    Коментиран от #126, #134

  • 12 др Гей Билтс

    50 139 Отговор

    До коментар #8 от "Ники":

    Протестите са прах в очите, заигравка, докато си чакате ваксините.

    Коментиран от #17

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 бате Митко

    124 20 Отговор
    Аз пък си мислех,че по ноти се свири.
  • 15 Крис51

    255 49 Отговор
    Поредното изместване на най-важния въпрос - за вече доказания като автентичен запис, където може да намерим основание за обвинения по няколко точки от НК, и за другите все още недоказани записи, снимки и видео, за които обаче трябва да се проведе прозрачно разследване. Не става дума на кого се харесва, а че престъпник не може да бъде премиер. Същото важи и за Гешев, който подминава с пренебрежение основните въпроси, които основателно вълнуват хората, а ходи да се бори с кокошкарство по селата. Къде са му осъдителните присъди на олигарси? Много вероятно е Баневи да осъдят първи държавата в Страсбург, преди тя да осъди тях. Не че няма основания за това, но къде бляха 10 години? Поне от толкова съм чела за безобразията им в разни предприятия в пресата. Защо не разпитат дистанционно Цв. Василев и Божков, когато го направиха със Симеон Дянков? Очевидно е, че се действа избирателно и според нечии интереси.

    Коментиран от #127, #142, #151

  • 16 Грейс

    190 57 Отговор
    Какво ни казваш с това, че ако "орлов мост" пламене, пожарът няма да стигне до "Витошка"? Нима ни смяташ за толкова безгръбначни? Ще пламене цялата държава, пробват първоначално с мек вариант~провокации да видим септември дали ще е така? А за 29 милиарда още не са одобрени и второ са срещу затварянето|надупване|на АЕЦ "Козлодуй"

    Коментиран от #128

  • 17 Ники

    126 26 Отговор

    До коментар #12 от "др Гей Билтс":

    Много се кефя като някой се дистанцира все едно няма същото ДНК. Сподели сега ти как си по-умен и различен докато стадото си чакаме ваксините!

    Коментиран от #23

  • 18 Тодоров

    147 15 Отговор
    Тези 29 млд. тепърва ще бъдат обсъждани в другите органи на ЕС . Откога и как ще бъдат превеждани е съвсем друг въпрос. Контролът по разни програми и проекти ще бъде завишен драстично.

    Коментиран от #148

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Анализаторр

    102 27 Отговор
    Значи е бил барабанчик в пожарната и е свирил по ноти.
  • 21 Бачо Киро

    164 31 Отговор
    За голям ужас на Боко обаче, ЕК не призна договора и за момента няма 29 милиарда. Тепърва пак ще договарят... 5 дена ядоха и пиха и тамън се зарадваха и ядец... То затова и пак нацвъкаха болни от вирус, затегнаха мерки... После не гонели парите....
  • 22 Казуар

    162 36 Отговор
    Парите не ги дават на Борисов, а на България. А той ги раздава предизборно. Или Борисов вече е държавата, както беше при Тодор Живков.

    Коментиран от #40

  • 23 По-умен

    41 66 Отговор

    До коментар #17 от "Ники":

    Ами имам същото ДНК обаче си зададох въпроса - Трябва ли като истински патриот да си седя в България и да допринасям за развитието , подобряване на живота и т.н. или като предател да избягам??? След това прочетох няколко книги ( за разлика от други) по история и ....аре чао.

    Коментиран от #30, #75, #81

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 КРАДЛИВА МУТРА

    89 20 Отговор
    на снимката......
  • 27 Бачо Киро

    142 30 Отговор

    До коментар #19 от "Ю Кортес":

    Ама разбира се, друго си е да имаш Барни Ръбъл за министър, Гърневски да хвали герП и плюе БКП (той все пак е професионален лизач), стругарка като Майката на Нацията е виден кадър в политиката, също така физкултурникът и той беше, но там се посдърпаха... А пък като четец на проектозакон е идеално онуй съдийче, футболното, я как хубаво сричаше и всички се превиваха от смях, а смехът е здраве все пак...
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Оди

    33 45 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    при него! Явно си влюбен! Така и така деса избега...Може и да го утешиш...
  • 30 Ники

    93 16 Отговор

    До коментар #23 от "По-умен":

    Виж колко интересно! Вътре в себе си знаеш истината какъв си. Едно ще ти кажа. Когато застанат грамотни, мотивирани хора с нормален морал рамо до рамо и гонят една цел успехът не закъснява. За съжаление много българи са прочели твоите книги, а то с "няколко книги" не става работата. Трябва много четене...

    Коментиран от #34, #78

  • 31 БКП БСП

    38 62 Отговор

    До коментар #28 от "Guest10":

    И от къде ще дойдат?? Макетата отдавна ги нарязаха за скрап! Един снегорин за 15 минути ще ви разчисти катуните!!
  • 32 Чегевара

    56 95 Отговор
    Протеста се стреля в краката още от началото...триото назначено от пурата и не разграничането от русофилско фашисткия президент.
    Нямаше и млади нови лидери,вместо тях,стари провалени мутри и бивши гербаджии като гошо тъпото
  • 33 ГрУЮ

    48 15 Отговор

    До коментар #24 от "ИСТИНАТА":

    Не си държавен служител и явно не знаеш какви глупости плещиш. Познавам няколко, гледащи си съвестно работата и това за около 1000лв месечно.

    Коментиран от #37

  • 34 Чочо

    64 43 Отговор

    До коментар #30 от "Ники":

    И с четене не става,става с мислене.Това,по трудно се отдава.
    Сегашното,да сменим тия,пък после ще му мислим,не ме устройва.Ома лошо,има и по лошо.Виждал съм как държавата я връщат 10 години назад.Справка виденов
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Потребител

    40 24 Отговор
    Типичен пример за статия, изсмукана от пръстите.
  • 37 Брадвата

    33 7 Отговор

    До коментар #33 от "ГрУЮ":

    Покрай сухото, ще гори и сурАвото, грУю
  • 38 ъъъъъ

    29 8 Отговор
    чеков , всички номера са платени . разликата е в цената ....стига глупости.
  • 39 Реалист

    51 21 Отговор
    Играе....но по нервите на хората при това умишлено.

    Коментиран от #43

  • 40 чичо

    24 10 Отговор

    До коментар #22 от "Казуар":

    Тъй,тъй-по същия начин не ги дадоха и на Станишев.
  • 41 чичо

    55 92 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    Кой президент?Този дето му беше удобно и изгодно да живее с мутрите и мафията,докато си вземе пенсията.Защо докато все още беше на работа във ВВС,не викаше-мутри вън.Защо Радев,цели 30год. не викаше-мутри вън?Май ще повярвам на Слави,че няма такава държава,щом допускаме двама престъпника,Божков и Радев,да я съборят.

    Коментиран от #47, #51, #55, #111, #141

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Смях

    49 80 Отговор

    До коментар #39 от "Реалист":

    По нервите на хората играе платеният протест.
    Само че, народа на България доказа че е по-мъдър отколкото си мислиха
    Преди малко, палатковият лагер на пияниците на ректората беше разчистен от хора от народа на България.

    Коментиран от #50

  • 44 Ехо

    18 20 Отговор
    Авторът е извън петолинието!
  • 45 Бунтата

    60 7 Отговор
    Толко сме продажни,че чак сме червясали!!!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Бунтата

    42 7 Отговор

    До коментар #41 от "чичо":

    Ехооо!!!
    Г-н трол,май не си разбрал от пиарката ви новите три точки по които да пишете!!!!
    Разбери и заедно се опитайте да плувате.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 И аз да кажа

    21 19 Отговор
    Чеков, съгласен съм, чел съм книгите ти и зная биографията ти. По едно време ми се видя, че си повярвал на РР.

    Коментиран от #70

  • 50 Реалист

    24 13 Отговор

    До коментар #43 от "Смях":

    Перфектно!
    Значи каквато съдба сте си надробили,такава и ще си я сърбате.
    Вие.
    Народа на България.
    Гледай до нова година само да си запомниш думите като седнеш да пищиш ,,ама какво става тук".

    Коментиран от #147

  • 51 БАРСЕЛОНА

    85 28 Отговор

    До коментар #41 от "чичо":

    ТОЗИ КОГОТО РАЗСЛЕДВАТ И ИСПАНСКАТА, И БЕЛГИЙСКИТЕ СЛУЖБИ Е БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ

    Коментиран от #62

  • 52 Милев

    63 26 Отговор
    Мутрата Борисов може да играе само Ганкиното. Даже и за него е съмнително. Най добре е да се омита от държавата,че иначе го чака бай Ставри.
  • 53 Някой

    77 20 Отговор
    Какво се фука с 29 милиарда?Гърците договориха 72.
    Хем имат заеми от Европа....
    А пък ний сме отличници...

    Коментиран от #56

  • 54 Ми много си умен

    46 11 Отговор

    До коментар #19 от "Ю Кортес":

    че и свръхкомпетентен. Да ти говори нещо името проф. Емилия Друмева? Хайде да ми подскажем останалите, които " трябва да се гръмнат"? То простащина винаги е имало, но при ГЕРБ един цитат от Айнщайн става особено актуален.
  • 55 Радев каза

    62 12 Отговор

    До коментар #41 от "чичо":

    " Не искам да работя с и за мутрите"- и напусна поста главнокомандващ ВВС. . " Мутри, вън" е следващата стъпка. А че мутрите разбраха за кого става дума, личи по свиренето им.

    Коментиран от #61, #129

  • 56 ПСР

    43 7 Отговор

    До коментар #53 от "Някой":

    Като,повечето са заеми. По-бързо идват и по-лесно се усвояват.А и пак се натисна на"началниците"-"Не щем ние грантове, заеми ни дайте!".29,ама ще идват на порции в годините.
    А гърците са пример ,как се вземат милиарди, 2/3 се опрощава,а накрая,да,72 милиарда.....
  • 57 възмутен

    29 3 Отговор
    модератора, защо ми посочвате ,че съм гласувал по дадена тема, след като даже и не съм я прочел докрай?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Пешо от жълтите павета

    42 19 Отговор
    ЧЕКОВ, ПОЛУЧИ ЛИ ЧЕК ЗА ТАЗИ СТАТИЯ? НАЛИ СИ ПОЛУ ФРАНСЕ, НА ЖЪЛТИТЕ ЖИЛЕТКИ СЪСТАВИХА ЛИ ИМ АКТОВЕ ЗА ПО 30000 ЕВРО, ЗА РУШЕНЕ И ПАЛЕНЕ НА ИМУЩЕСТВО В ПАРИЖ? ТАКА ЧЕ, А ОТИДИ В ПАРИЖ ДА СИ ДАВАШ ,,ЦЕННИТЕ" СЪВЕТИ...ТЕ УПРАВНИЦИТЕ ДА СЕ РАДВАТ, ЧЕ МИНАВАТ САМО С ЯЙЦА И ДОМАТИ, А НЕ СЪС СОПИ И ,,КОКТЕЙЛИ МОЛОТОВ" КАТО В ГЪРЦИЯ.

    Коментиран от #72

  • 60 Валентин

    61 30 Отговор
    Бойко е за затвора заедно с 80% от останалите крадци от герб не искам повече тикволандия време е да си върнем и спасим България.

    Коментиран от #102

  • 61 чичо

    34 18 Отговор

    До коментар #55 от "Радев каза":

    Аз какво казах,напуска след като има навършени години за пенсия и се пенсионира.Преди това искаше и работеше с мутромафиотите и кротко си мълчеше.Проблема,и той е очеваден,че днес мутрите са в екипа му.Съвсем колегиално те питам,той ли е прост или прави тебе такъв,а и мен разбира се?Знаеш отговора,нали.И да,и на двамата не ни харесва този отговор.Тогава-ЗАЩО?
  • 62 чичо

    24 49 Отговор

    До коментар #51 от "БАРСЕЛОНА":

    А този който сега носи национална катастрофа е Радев.Това ти е изгодно,така ли?
  • 63 Byg

    39 58 Отговор
    Бойко Борисов е политик от който такива издънки като фигуранта , салвчо , мишката христо , пчеличката мая ... , може само да си водят записки на тема какво е това политика и що е да си политик. Сега след като ГЕРБ се върне за четвърти път избран от народа , дано тези пишмян политици да си направя показно харакири на мястото на палтковите лагери.
  • 64 Шишо

    56 22 Отговор
    Стига му това, че народа го мрази. Трепери всяка минутка за живота си.
  • 65 Скитника

    36 7 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    То извънредното положение - диктатурата, е въведено още 1991 година.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Витоша Бистрица

    42 29 Отговор
    Колкото повече бавят оставката,
    толкова по зле за тях.Ще бъдат разпердуширани
    ЗАВИНАГИ!Нека си тупкат топката.....
  • 68 stan4o

    15 7 Отговор
    ...... дирижирано от кукловодите.
  • 69 Матей

    46 14 Отговор
    29-ТЕ милиарда на бойко се оказаха силно преувеличени,обещани от Брюксел като на цигатска сватба,това са пари за олигархията.И трябва да се каже официално,че еврофондовете са за мутрафонията,не за народа,народа и той ще дава,колкото и да е зян,няма кой да го остави и да не го щави.Туй стотици хиляди службари,трябва да им се дават заплати+бонуси,да се дава на мангалитета и то яки пари,пак милиарди,а нищо не се произвежда и изнася.Е,може би контабанда за милиарди,има и неотчетени мита и други далавери,например с ДДС ,също за милиарди,е ми то било богата държава,толкова пари се въртят,а народа бедства.
  • 70 Божидар Чеков

    6 5 Отговор

    До коментар #49 от "И аз да кажа":

    Радвам се, че си чел книгите ми. Ако наистина си разбрал какво казвам, би трябвало да си убеден, че съм от "старя коза - яре"...
  • 71 Ами

    42 51 Отговор
    Каквото и да направи Бойко, те все са против! Каквото и да е построено и направено от него все е лошо. Вечно недоволните и мрънкащи българи! Забравиха каква мизерия беше тук. Сега се пооядоха , кой в чужбина, кой в чужди фирми, но пак са недоволни, били прогонени мрънкачите. Затова искат комунизма да не могат така да пътуват навън, та да видят. Вижда се по фейса как живеят най големите мрънкачи. От почивка на почивка, на уикенди, сульо и пульо с джипове. Но не, ,те гледат премиера. Той им пречи и Гешев, защото подгони олигарси и престъпници. 5 човека блокирали орлов мост и се жалват, че някой ги замеряли с камъни и пак ГЕРБ им е виновен. Ами на хората им писна и и явно ще се оправят сами. Защо трябва някой да ги праща? Ако управляващите бяха мутри отдавна нямаше да има и помен от протестите. Ако има полиция, защо има полиция, нещо се готви, ако няма защо няма. И тези хора, които не знаят защо са там искат да дирижират обстановката и да управляват държавата?????

    Коментиран от #106

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ИМПЕРИАЛИСТ

    28 29 Отговор
    Чий пРЕЗИДЕНТ е радев?..........копи-пейст: Илияна Йотова предупреди Радев: „Сега ще се обърна и към г-н Радев. Няма как да не почувствате, г-н Радев, как трепти във въздуха в тази зала едно огромно доверие, очаквано към Вас. Още днес в тази зала Вие трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад Вас, на всяка една личност. Защото пред себе си имате най-старата партия в България и не само в България, а почти в цяла Европа.Защото тук има достойни хора, които особено през последните години са мачкани, обиждани, гонени само заради това, че са верни на Българската социалистическа партия. И НАЙ-МАЛКОТО ДВИЖЕНИЕ ОТ ВАША СТРАНА СРЕЩУ ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО.”
  • 74 Неизбежно

    17 30 Отговор
    След няколко месеца ТИКВЕНА КОНСТИТУЦИЯ
  • 75 Ей тъпак

    10 40 Отговор

    До коментар #23 от "По-умен":

    Аз книги не чета.Правя си кинтите в България.Карам си новата Джипка, че от по-високо по-хубаво се вижда.На слънчака съм до 10 септември,че е хубаво,много хубави жени има и пускат наред.А тези дето клечат в триъгълника на властта,да си обират
    Крушите след 10 .09 ,че ще ми пречат като бръмача из София по работа де.Щото после иде зимата,това са ски,Малдиви,Сейшели ако ни пусне вируса.Че живота си тече и купона също.Аре чао,че сладоледа ми се топи на едни силиконки.
  • 76 Ново

    23 39 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    Кои е президент само заблудени журналисти се сещатза президента и кои протистира няколко наркомана и алкохолици /смели боици които се бият с жени с деца един стоичев им показа средне пръст и те унемяха
  • 77 Млден

    32 5 Отговор
    Каво остана да съсипем за да станем роби .
  • 78 Коки

    39 5 Отговор

    До коментар #30 от "Ники":

    Пич че нали царя дойде с млади и мотивирани морални опита от Европа и кво стана оправи но отзаде хубаво сега пък аз ще ти кажа не разбра ли че в България е проблем чипа на българите корупцията не е от 30г тя ни е заложена генетично и в млади и в стари и ти да станеш кмет и ти ще крадеш това е с тоз народ швейцария няма как да станем такива сме и така завинаги разбери
  • 79 Млден

    42 9 Отговор
    ЕВРОПА затвори нашите заводи и внася всичко от КИТАИ
  • 80 Млден

    31 8 Отговор
    ЕВРОПА затвори нашите заводи и внася всичко от КИТАИ
  • 81 Спас безделника

    27 5 Отговор

    До коментар #23 от "По-умен":

    След 30 години ти ще си станал на пепел, децата ти ще са черни, а внуците още по черни. Няма да знаят за твоето ДНК, нещо повече, ще се срамуват от теб и ще избягват да говорят за теб пред приятели, когато става въпрос за родословно дърво. Изобщо не си умен!
  • 82 Тошко

    7 3 Отговор
    Писателя, к къде се пише пълен член,а?

    Коментиран от #83

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Митев

    18 5 Отговор
    Лошо е когато в други проевропейски страни ги управляват хора скачащи 2 и повече метра,а нашите политици повече от 1не могат, толкова име вътъка и възможностите ,смяна на чипа все още е невъзможна,явно ще трябва да внасяме отвън както бе и след османското ни присъствие ((робство).....
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 тц тц

    25 11 Отговор
    По ноти. Тия протести са по ноти. Както и предишните протести. Едно единствено искане оставка и нищо друго. 30 години едно и също
  • 87 Оставчо

    27 11 Отговор
    Оставка веднага
    Веднага оставка
    Хайде!Минута е много!...
  • 88 Диригент

    28 11 Отговор
    Фалшиво Боко,фалшиво!
  • 89 Тодор Колев

    23 9 Отговор
    Фалшив герой...
  • 90 Лукашенко

    25 11 Отговор
    Бочко не се давай!Аз съм с теб!
    Ще ти пратя автомат и бронежилетка!
  • 91 Бочко

    21 6 Отговор
    Върви ли с конституцията
    Другарю Лукашенко?!
  • 92 Николай Колев MD PhD

    31 13 Отговор
    Бойко винаги е играл по чужда свирка! Ние не сме хулигани подобно на "френските" жълти жилетки, или "афроамериканците" от САЩ. Не вандалстваме! Все пак да не забравяме 1997 г., г-н Чеков, когато ни бръкнаха в джоба! На всички!! Може и да се повтори! И да стане още по-горещо от зимата през 97...Чудя се, кои близки до Беларус държави може да обхване пожара? И не се сещам. Разбираемо е, защо Брюксел не се интересува от нас, г-н Чеков! Не заради пожара, а защото БМБ е "бясно, ама наше куче" и не им създава проблеми.
  • 93 Стъки

    15 7 Отговор
    Взе че се изцъкли.
  • 94 Няма смисъл да се

    25 9 Отговор
    разговаря с Гербераст!
    Само ...в един храст!...
  • 95 Пунта мара

    24 10 Отговор
    Запуших си ушите от нотите
    на Бочко Бибочко!!!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Търговско училище

    30 8 Отговор
    Трябва да се запишем на занаят при гърците!
    С милиардни заеми от неотдавна, получават 79 млрд. сега! Два пъти и отгоре повече от нас!
  • 98 Търся

    23 5 Отговор
    Флоров!Ще го чакам на Ректората!Аз и той!
    Тогава да го видим!....
  • 99 Беларусчо

    19 9 Отговор
    Май остана само България и Северна Корея!
  • 100 Незнам!

    20 6 Отговор
    Останаха ли честни и родолюбиви
    Българи!?........?!
  • 101 Левскарче

    17 5 Отговор
    А бе момчета,разби ви отбора!А вие си
    траете като П.К.П.Бива ли тъй! А..
  • 102 1996 год 3ч опашка за хляб

    16 6 Отговор

    До коментар #60 от "Валентин":

    Пиши научна фантастика - под пари ще останеш! Карай по-скромно , не спасявай България не я връщай на Виденов - спаси себе си и си върни акъла!
  • 103 Доко

    11 27 Отговор
    Давай Бойко давай Пеевски напред
    Скрийте ги тия дето не разбират кво искат Те се заблуждава ще стане по лошо ако други дойдат
  • 104 Abv

    22 23 Отговор
    Че Радев си е за затвора. Но нищо че му падне догодина и Гешев ще го чака. Ако си мислите че на срс-та са само делаверите с апартаменти, се лъжете. Той и затова рита за служебно правителство та да може да покрие всичко.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Мангал

    19 10 Отговор

    До коментар #71 от "Ами":

    ББ закрива ДПС заедно с ДП и Доган и става герой Срамота е да ни управляват турци
  • 107 Герб

    25 37 Отговор
    Няма по-добър в управлението на страната от Борисов. Крадците квичът на умиране. Мачкай Гешев, държавата ни заслужава европейски стандарт на живот.
  • 108 СусБе

    22 10 Отговор
    Г Р О Б !!!
  • 109 авт

    15 14 Отговор
    Поредната тъпанарщина. Е, заради това Бойко Ви лупа когато си иска. Защото сте тъпанари /свирачи на тъпан/.
  • 110 Бай Уй

    14 11 Отговор
    Абе ТОЗИ Байко сигорно е отровил Навални какво ще кажат червенушките
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 чичо Пей

    9 4 Отговор
    Коментарът е коректен и мисля,че човекът е прав.
  • 113 ШокИужас

    16 29 Отговор
    Палатките вън, катунарите марш на село. В София не е място за катуни.
  • 114 Мама миа

    17 11 Отговор
    Европа не виждала България!!! А бре хора, те българите не я виждат България вие очаквате Европа да я види. " Не народ, а мърша" е казал един голям родолюбец. Какъв народ бе, "народ" ли е този де не си мърда и задника, защото го приспиват с 50 лева. Не си губете времето в размисли. Българинът не се е променил за 1300 години, вие се надявате да го промените за три месеца. "Надежда всяка остовете", това е написал Данте вероятно заради някой българин, в някои от кръговете на ада, където няма даже и пазачи около казана.
  • 115 НЕЩАСТНИК

    15 9 Отговор
    бойко е некадърник и не МУ Е ПИСАНО ДА НАУЧИ АНГЛИЙСКИ ОТ КРАДЕНЕ
  • 116 МОШЕТА ВЪН

    18 6 Отговор
    МУТРИ ВЪН
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Лудо младо и зелено

    14 6 Отговор
    не е ли крайно време всички да разберат, че управляващите в България не се избират от въре (мажоритрно,пропорционално или машинно), а от вън ...от по-гоУемите ... какви "млади: протестъри, триосмешници и тем подобни кукли на конци ..какви пет лева, какъв червен самолет с батман прзидент
  • 120 Борисов тр

    19 9 Отговор
    Борисов трябва да се разкара, не защото не се харесва на някого, а защото е доказал се престъпник - криминална мутра и враг на държавността!
  • 121 МРЪША

    16 7 Отговор
    БОЙКО Е КРАДЕЦ
  • 122 ПРЕСТЪПНИК

    18 8 Отговор
    БОЙКО НЕЗАКОННО ПРИТЕЖАВА ГЕНЕРАЛСКА УНИФОРМА
  • 123 Кметя

    8 6 Отговор
    Тиквата играе по ноти и свири на кавал у Симитли :D
  • 124 НЕШО

    12 8 Отговор
    БОЙКОШЕНКО е позор за българите.Нарича ги толупи,маргинали,отявлени негодници,мисирки и още някои го обичат.Той ги мачка и плаши ,опонентите си ги репресира ,гори ит.н.Толкова е злобен и отмъстителен-записите го охарактезират най-добре.И сметната палата е изпуснала още няколко нули в сметките му ,които декларира.
  • 125 Роко

    0 4 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    Само че не може няма права за това не че господарите на марионетката не искат
  • 126 Роко

    9 7 Отговор

    До коментар #11 от "Тиквата пак ще спечели":

    Не приятелю защото няма опозиция, няма алтернатива. БСП под ръководството на Импекса е пред разпад само протестите я задържат цяла някой хора видяха светлинка в тунела най - после да се докопат до кокала (властта), Славчо е смешник, а маргиналните от ДСБ са толкова смешни и жалки че никой не ги взима на сериозно. Въпросът е единствено кой ще е следващия коалиционен партньор на Тиквата след като за пореден път спечели изборите
  • 127 Роко

    4 12 Отговор

    До коментар #15 от "Крис51":

    За да разпитваш някого дистанционно той трябва да прояви желание за това. В случая с Дянков той знаеше че не е извършил престъпление и не му беше проблем да даде показания за да изчисти името си. Докато Божков и Василев са престъпници и нямат изгода да ги дават. Оставката на Гешев я искат точно защото погна няколко олигарха естествено когато разбута гнездото на осите веднага исзкочиха връзките им с властта (олигарх в нашия случай означава назначен от политици милионер). И президента имаше два пътя да се защити. Първият да уволни двамата арестувани от Гешев съветници и да каже ма аз не знаех. Вторият да се опита да свали правителството и да защити олигарсите от които е зависим
  • 128 Роко

    7 9 Отговор

    До коментар #16 от "Грейс":

    Ако пламне Орлов мост няма да се случи нищо. Протеста сте 50 човека опротивяли (то подозирам че всъщност и това е целта на организаторите на протеста протестърите и партиите които ще ги яхнат да станат противни на народа, а и да прокарате промени в закинодателството и конституцията които да бетонират мафията във властта един вид народа иска ние изпълняваме) на цяла София и ако бъдете разгонени със сила човекът взел решението ще получи подкрепата на хората. Вие сте най - добрите агитатори за Тиквата
  • 129 Роко

    9 7 Отговор

    До коментар #55 от "Радев каза":

    Радев напусна поста си след като се пенсионира (взе 25 генералски заплати, а се пенсионира само защото БСП му предложиха да се кандидатира за президент). Преди да се пенсионира под мъдрото му ръководство ВВС бяха доведени до колапс.

    Коментиран от #130

  • 130 Велин

    7 6 Отговор

    До коментар #129 от "Роко":

    Вие господине спомняте ли си именно заради съсипването на ВВС кой командир на същите ВВС си подаде оставката!? И спомняте ли си кой носеше от „девет кладенеца вода” за да си оттегли оставката този командир!? А сещате ли се какви самолети поръчахме миналата година!? И колко платихме за тях, надявайки се през 2024 г. да ги получим!? И като взеха парите не ни ли казаха, че ще ги имаме може би през 2027 г.!? Айде маааалко по-скромно!!!
  • 131 Хепо

    4 0 Отговор
    Ей може ли така да ми запорират минималната заплата за една забавена вноска ,конкретно за пощенска банка питам
  • 132 Стоян

    3 4 Отговор
    Колко сте ербап като анонимни, всичките!
  • 133 Стоян

    2 8 Отговор
    За протестите :) е ненужно да се коментира всеки видя кои са в протеста, просто отиваш минаваш на разстояние от тях и ще ти светне що за смрад е там!
  • 134 Красная ли да бъде, предпочиташ

    0 4 Отговор

    До коментар #11 от "Тиквата пак ще спечели":

    Ориндж е за предпочитане
  • 135 Хора

    9 3 Отговор
    Видяхте ли истинското лице на тези
    ОТРЕПКИ от ГРОБ!Не разбрахте ли!?
    Граждани на площада, бъдете много
    по твърди,ама много по....!!!
  • 136 Хора

    6 2 Отговор
    Видяхте ли истинското лице на тези
    ОТРЕПКИ от ГРОБ!Не разбрахте ли!?
    Граждани на площада, бъдете много
    по твърди,ама много по....!!!
  • 137 Рихтер

    7 1 Отговор
    Бий Боко по главата(тиквата)Бий,бий,бий!
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Барселона

    5 1 Отговор
    Подай я оставката бе Бочко Бибочко
    дА не стане като с нас 2:8
  • 140 Денят X!

    5 4 Отговор
    02.09.2020 година!
    Всички на площада!
    Да ги изметем окончателно!

    Коментиран от #152

  • 141 ГОСТ 26

    7 4 Отговор

    До коментар #41 от "чичо":

    Отново го пиша за тези които са ти поставели минуси.Р.Радев е един продажен лицемер.Няколко пъти каза мутри вън за правителството,а БСП и ДПС не са мутри.Тези които ограбиха България и парите на хората.И какъв е този абсурден закон за давност който си направи БСП. За доказан крадец не може да се направи нищо защото е минало давност много удобно.Защо не попита милионерите от БСП откъде им са парите.Поради факта че след изборите иска да управлява с БСП.
  • 142 Подследния Софиянец

    2 5 Отговор

    До коментар #15 от "Крис51":

    А защо не ги направят и почетни граждани на София Цв. Василев и Божков, а може и нещо ново и по-значимо - почетни граждани на България. Но към тази изтъкната групичка да присъединят Радев, Мая и Нинова. А може и ония с големия нос - забравих му името.
    А БСП-то да оглави държавата и в конституцията да пише, че това е управляващата партия на Бг, завинаги, за вечни времена! Искаме режим на тока, искаме опашки за банани и портокали по Коледа! А и какво е това Коледа!? Да се премахни, както беше в добрите времена! Да се празнува само Нова година с Дед Мароз и Снегурачка! И Велик ден да се забрани - комсомолските секретари да следят да се спазват забраните!
    Среща на кораба Аврора на всички метежници, от всички кръстовища и пътища! Спете дрогата и алкохола поне за един ден и идвайте на Аврора!
  • 143 Ж/31

    6 1 Отговор
    Немога да разбера защо трябваше да изберем необразования цар за ръководител на държавата .,ако не бяха премахнали изискването за ценз сега нямаше да се занимаваме с този мафиот.Мен ме е срам ,че той ни предствлява пред света.Време е да извоюваме мажоритарен вот.и достойно да защитаваме интересите си пред света.

    Коментиран от #144, #146, #149, #150

  • 144 чичо

    4 1 Отговор

    До коментар #143 от "Ж/31":

    В коя България живееш?За какво ще воюваш,като и днес може да се явяваш мажоритарно,ама не го ползвате.А защо?
  • 145 GES

    4 3 Отговор
    Причината, поради която седи е дострояването на газопровода Русия-Турция - Булгаристан-Сърбия-Унгария. Парите са взети още при проваления Южен поток. Ако и сега стане провал, някои хора трябва да извадят пистолетите и да ги насочат към слепоочието си.
  • 146 учуден и възмутен

    5 1 Отговор

    До коментар #143 от "Ж/31":

    Изказваш се неподготвен! Чети, образовай се и тогава пиши! Аман от неграмотници! Неграмотен, ама и власт искаш! Типичен комунист!
  • 147 Стоян

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Реалист":

    Ти като не смяташ от народа на България от какъв зор пишеш?Аман от малоумници.
  • 148 Гугъл

    2 4 Отговор

    До коментар #18 от "Тодоров":

    Все едно ти си ги изработил!!+Всичко все принадлежи на "умните"Каквото и да стане Бойко пак ще спечели изборите,защото просо го бива!!;Само клюки и сплетнии усти алчни за пари
  • 149 Гугъл

    1 4 Отговор

    До коментар #143 от "Ж/31":

    И защо?Всички все сте образовани!Всички стискаме по една ,две дипломи ,но някои си въобразяват,че света им принадлежи!Бойко пак ще е номер 1
  • 150 xa xa xa

    0 2 Отговор

    До коментар #143 от "Ж/31":

    да бе да, ''ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ''
  • 151 Lud

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "Крис51":

    Гешев е прокурор от няколко месеца. Не му приписвайте грехове от преди 10 години.
  • 152 Lud

    0 2 Отговор

    До коментар #140 от "Денят X!":

    Какво ще изменете бе шушумиги такива. 20 пияници могат да изметат ракията от масата.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Костов

    0 0 Отговор
    Да се вземат парите на ОЛИГАРСИТЕ
    И се оправят пътищата и магистралите толкова незаконни пари не са им нужни цял живот не могат да ги по харчат защо им са толкова много пари, само така ще карат по хубави магистрали построени с ТЯХНИТЕ пари ако аз бях олигарх щях да ги дам