ФАКТИ.БГ

Назначеният ни от Германия премиер стои над законите

Очевидно в Германия са преценили, че това заслужават аборигените на Балканите

Публикувана: 21 Ноември, 2020 14:00
67 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 5786
Назначеният ни от Германия премиер стои над законите
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.8 от 120 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Велизар Енчев:

Учудващо е каква арогантност и неуважение към България, абсолютно неприсъщи за поведението на толкова високопоставен дипломат, се излъчват от статията за македонската редакция на Радио “Дойче веле” на г-жа Гудрун Щайнакер - зам.посланик на Германия в София (2006-2009) и посланик в Скопие (2011-2014). За първи път чуваме от официален представител на германската страна признание за генезиса на партия ГЕРБ и политическата кариера на Бойко Борисов. В статията се съобщава нещо, което отдавна знаехме – че ГЕРБ е създадена с целенасоченото политическо инженерство на баварските християндемократи и със значителната финансова помощ на германските фондации.

По думите на г-жа Щайнакер, които звучат скандално, партийната база на ГЕРБ трябвало да бъде… полицията в страната, в която Бавария сериозно била инвестирала. Даже името “ГЕРБ” било измислено от близката на Християнсоциалния съюз фондация “Ханс Зайдел”. Без изобщо да се притеснява от погазването на българските закони, забраняващи чуждестранно финансиране на политически партии, германският дипломат признава това недопустимо вмешателство в суверенитета на една независима страна. И дори се гордее с нещо, от което би трябвало да се срамува.

Всъщност, ако имаха повече уважение към българите, от федералната република можеха поне да изберат по-образовани и кадърни протежета. Но как да приемем добрите намерения за “въвеждане на ред” и “поставяне под контрол на икономическия и престъпен елит” в България, когато за тази цел са активирани хора от мутренско-милиционерските среди, които лесно могат да бъдат държани в зависимост поради съмнителните си биографии.

Бившият дипломат разкрива, че на Запад се надявали “напористият Цветан Цветанов да успее да въведе ред като вътрешен министър”. Очевидно в Германия са преценили, че това заслужават аборигените на Балканите, че това е нашето ниво – Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Вместо да чувстват вина, че начело на държавата ни са инсталирали представител на криминалните структури и го поддържат повече от 10 години, германците продължават да се намесват в българската политика и дори ни диктуват как да решаваме проблемите със съседите. Какво дава право на г-жа Щайнакер да коментира българското твърдение, че т.нар. македонски език не е съществувал преди 1945 година и е диалект на българския, като “ненадминато по своята абсурдност”? Фактът, че в своя подкрепа цитира “лингвиста“ Блаже Конески говори колко слабо и едностранно познава този въпрос. Загърбвайки дипломатичния тон и историческите факти, Щайнакер нарича претенциите на България в спора ѝ с Република Северна Македония “нагъл, ненаучен, нереалистичен и съвсем прозрачен ход с вътрешнополитически мотиви”.

Аз пък смятам, че е недопустимо нейното желание за намеса във вътрешната и външната ни политика.

Но следващото изречение е уникално по своята арогантност: “Германското федерално правителство трябва да използва своето председателство на ЕС, за да призове към разум българското правителство, особено “партийния приятел” в ЕНП - министър-председател и председател на ГЕРБ, да поемат своята отговорност към Европа и да оставят на експертите противоречията около историята и езика.” Впрочем Германия има най-малко право да ни поучава как да решим т.нар. македонски въпрос. Да припомним на г-жа Щайнакер, че този болезнен за нас проблем до голяма степен се дължи на участието на България като съюзник на Германия в двете световни войни.

Последствията от васалното поведение на цар Фердинанд и цар Борис III, произхождащи от Германия, са две национални катастрофи, териториални загуби и трайно отделяне на стотици хиляди етнически българи извън границите на българската държава. След тази публикация на г-жа Гудрун Щайнакер няма никакво съмнение, че германският външен министър не е сгрешил, когато коментира българо-македонския спор с тези думи: „Разширяването на ЕС не може да се блокира от проблеми в двустранните отношения“.

Тогава с тревога се питам: Каква тежест има европейското право, повеляващо, че Брюксел не преговаря за еврочленство с държави с нерешени проблеми със съседите, след като Берлин се отрича от този основополагащ принцип на Европейския съюз? Дълго мислех как да реагирам на публикацията на г-жа Гудрун Щайнакер, но накрая реших, че най-добрият отговор е моят сигнал до Прокуратурата от 16 юли 2019 г.

В него сезирам Главния прокурор за незаконното финансиране на ГЕРБ от две германски фондации – „Конрад Аденауер“ и „Ханс Зайдел“. Доказателството за това са вербални самопризнания на самия Бойко Борисов, направени пред активисти на неговата партия и германски представители, заснети от десетки телевизионни камери. Фактът, че до днес главният прокурор не е реагирал на погазването на чл.24, ал.4 от Закона за политическите партии, забраняващ финансиране на партии от чуждестранни организации с идеална цел, говори само за едно – в България назначеният ни от Германия премиер стои над законите.

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.8 от 120 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Последния Софиянец
1 Отговор
Довечера за Протеста се облечете топло и обуйте удобни обувки.Вземете маски и слънчеви очила срещу газа.И дъждобран за водните оръдия.

Коментиран от #10, #43


Оценка:
-7 +118

антибсп
2 Отговор
Ние си го избрахме. Не помните ли комуняги?

Коментиран от #21


Оценка:
-79 +22

Дельо Хайдутин
3 Отговор
Аз се чудя защо полицията защитава ГЕРБ,а то ето каква била работата.Това била партията на полицията.

Оценка:
-6 +127

Българка
4 Отговор
Пo думитe нa г-жa Щaйнaкeр, кoитo звучaт cкaндaлнo, пaртийнaтa бaзa нa ГEРБ трябвaлo дa бъдe… пoлициятa в cтрaнaтa, в кoятo Бaвaрия ceриoзнo билa инвecтирaлa. Дaжe имeтo “ГEРБ” билo измиcлeнo oт близкaтa нa Хриcтиянcoциaлния cъюз фoндaция “Хaнc Зaйдeл”. Бeз изoбщo дa ce притecнявa oт пoгaзвaнeтo нa бългaрcкитe зaкoни, зaбрaнявaщи чуждecтрaннo финaнcирaнe нa пoлитичecки пaртии, гeрмaнcкият диплoмaт признaвa тoвa нeдoпуcтимo вмeшaтeлcтвo в cувeрeнитeтa нa eднa нeзaвиcимa cтрaнa. "
Така ,значи сега е време ГЕРБ да се обяви като противоконституционна партия, да се саморазпусне и заличи от избирателните листи. ГЕРБ не е българска партия, след като е създадена и финансирана от друга държава
Оставка предатели антибългари!

Коментиран от #15


Оценка:
-8 +136

Румен
5 Отговор
Вземете си камъни. А от чорапогащите на жените стават слингове. Сваляш чорапа и слагаш камък. С едно две завъртания мяташ. Само бой му е майката

Оценка:
-6 +73

6
Този коментар е премахнат от модератор.
Боко
7 Отговор
Затри държавата!

Оценка:
-3 +78

Ти пък кой
8 Отговор
Беше???

Оценка:
-48 +4

Диамантената ръка
9 Отговор
Сега ще създават македонския ГЕРБ...

Оценка:
-3 +69

10
Този коментар е премахнат от модератор.
Последния Софиянец
11 Отговор
Назначен е единствено ФЪРЧИЛОТО на РЕШЕТНИКОВ.

Коментиран от #40


Оценка:
-75 +9

Енчев скрий се..........
12 Отговор
Добре че е Бойко по божията воля Хан на българите.

Оценка:
-78 +9

Корона глад
13 Отговор
Мдааа първа и втора световни воини сме техни съюзници и все сме от губещите сега пак техни съюзници .....пак от губещите.......е с малки изключения по шкафчета и гардероби

Оценка:
-5 +86

ТаУмВзе
14 Отговор
Целта е постигната, територията да се разпадне, за да бъде асимилирана. А Кочината тепърва Започва! До сега бяха леки репетиции.

Коментиран от #18


Оценка:
-3 +59

Шалом
15 Отговор

До коментар #4 от "Българка":


В Германия,не значи че германци стоят зад червената еврейско болшевишка мафия.

Коментиран от #33


Оценка:
-34 +11

Племето
16 Отговор
има навика винаги да застава на грешната страна. Сега пак за пореден път.

Оценка:
-2 +50

СТРАННИ КОМЕНТАРИ ОТ АГЕНТА НА ДС
17 Отговор
ОСОБЕНО ,СЛЕД КАТО Е ВСЕИЗВЕСТНО,ЧЕ ... ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ .."МАКЕДОНСКИ ПРОБЛЕМ" Е СЪЗДАДЕН НАСИЛА ОТ... ПРЕСТЪПНАТА КОМУНЯГО-ОЛИГАРХИЧНА ГЕЙ-СЕКТА...БКП, КОМИНТЕРНА И СЪВЕТСКИЯТ ГРАЖДАНИН-АЛ'КОХО'ЛИК ,.. ПИРОМАНА И БЪЛГАРОМРАЗЕЦ--- ГОШО ТАРА'БАТА?!?!?
БКП Е ...ПРОБЛЕМЪТ, МАЛО'УМНИКО

Коментиран от #27


Оценка:
-48 +10

Без бой
18 Отговор

До коментар #14 от "ТаУмВзе":


Няма да се дадем!

Коментиран от #25


Оценка:
-3 +25

Фактъ
19 Отговор
Швабите са създали опг герб за да усвоява европарите и да ги връща обратно . Затова няма голями , истински магистрали , няма пари за българите . Храниме швабите и мафията в България и Брюксел . А , полицията участва във фалшифицирането на изборите за да продължава това до безкрай . Не се ли вдигне целият народ сме обречени на глад и изчезване .

Оценка:
-3 +74

Не само
20 Отговор
национални катастрофи. Заради германците бяхме и сме 75 години под руска окупация.

Коментиран от #39


Оценка:
-36 +12

Цецо ПИПОНА
21 Отговор

До коментар #2 от "антибсп":


Верно е.Ние си го избрахме, благодарение на моите чували и Костинброд.

Оценка:
-3 +45

Германия винаги е била враг на....
22 Отговор
България!Ако има още не прогледнали слепци е време да видят болезнената истина?Германия е и големият проблем на Европа,всичко сатанинско почва от там и унищожава всички други държави....Вече много държави не признават диктатурата на германците върху другите членове на ЕС....

Коментиран от #29, #56


Оценка:
-4 +59

700
23 Отговор
Всъщност всичко е абсолютно логично- каквито протежетата, такива са и пряко отговорните им ръководители- елементарници с табела. Дали е посланник, министър или художествен ръководител, това е положението. Бизнеса прозира винаги, сега в случая е Баварската република, вчера Съветската, утре може да е някой султананат, личните интереси са важните...

Оценка:
-0 +30

Учен не от БАН
24 Отговор
Ама тоя страхотен отговор на Велизар Енчев трябва да го подпише не той, а външният ни министър. Иначе това е силна публицистика, но без нота е слаба дипломация. Енчев става за външен министър, но не става за ГЕРБ. Захариева става за ГЕРБ, но не става за външен м-р- Това се нарича отрицателен подбор. Заради него бяхме два века под византийско и пет века под турско. Когато можещите управляват, а неможещите само коментират, тогава ша са оправим.

Оценка:
-1 +61

ТаУмВзе
25 Отговор

До коментар #18 от "Без бой":


Прав си ще избием по между си, от тъпотия и мизерия.

Оценка:
-0 +26

БАТ ПЕШО
26 Отговор
Срещу парата не можеш да стоиш, който плаща той поръчва музиката.
Другото е бошлаф работа

Коментиран от #30


Оценка:
-13 +7

27
Този коментар е премахнат от модератор.
Германците
28 Отговор
се напъват да откриват Кауфланди и лидъли в Македония, македонците да хранят германските пенсионери.

Оценка:
-1 +41

НКВД
29 Отговор

До коментар #22 от "Германия винаги е била враг на....":


Единственият ВРАГ на България е бил, Е, и ще бъде... Алко'холизираният Азиатско-Пиндоски КЕ'НЕФ... ПУТКИНСТАНСКА ДЖАМАХИРИЯ!
ФАКТ.

Коментиран от #32


Оценка:
-39 +4

🐷 Боко ТИКВАТА
30 Отговор

До коментар #26 от "БАТ ПЕШО":


Докато ми се плаща за чекмеджето, проблема е никакъв.

Оценка:
-0 +27

Фактолог
31 Отговор
Аз предлагам да мобилизираме жените. Казваме, че БМБ ще забрани домашния, уличен, служебен и всякакъв друг секс, до изборите през март – и довечера ще стане мазоло на протеста. На жените отмениш ли им секса... не ми се гледа какво ще става. Аз веднъж отнесох една саксия по главата...

Коментиран от #55


Оценка:
-4 +20

Карлуково
32 Отговор

До коментар #29 от "НКВД":


Върни се Буда.Върни се, за твое добро е.

Оценка:
-3 +22

Българка
33 Отговор

До коментар #15 от "Шалом":


Е, как да не стоят? Меркел и ЕНП подкрепят гнилото си творение. ГЕРБ е антибългарска партия!!!!!!!!!!

Оценка:
-2 +43

Смешки
34 Отговор
и поредното промиване на мозъци.
Германците нямат нищо общо с пудела на путин. Просто масква подготвя терена за нов гуру.

Оценка:
-31 +2

6 ПРАВИТЕЛСТВА НА БКП/ БСП-ДПС-ДС-ЕВРО
35 Отговор

До коментар #27 от "Де Факто":


РОМА,...... 6 .. НАЦИОНАЛНИ КАТА'СТРОФИ!! 21 год. ..КРАДЛИВО И АНТИ-БЪЛГАРСКО "УПРАВЛЕНИЕ" НА...БКП'еде'ра'сти!
ТЕ ТАЯ КОМУНЯГО-СОРО'СПИЙС'КА ИЗ'МЕТ...ОГРАБИ, ИСЛЯМИЗИРА И ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ

Оценка:
-22 +5

Ганьо
36 Отговор
Ние като нямаме уважение към себе си, германците защо да имат, да не са прости...

Оценка:
-1 +28

Голем смях
37 Отговор
Сигурно германци са гласували ...ТРИ пъти за ГЕРБ.И то без ГЕРБ да са организирали изборите.Пустите му германци .Мислят 20 години напред.

Коментиран от #67


Оценка:
-24 +8

ДЕ ЮРЕ ..
38 Отговор

До коментар #27 от "Де Факто":


ТЪ'ПАКО, САМО ПРЕДИ МЕСЕЦ, ТАКИВА ЗАГУБЕН'ЯЦИ КАТО ТЕБ,.. ЦВИЛЕХА ОТ УДОВОЛСТВИЕ,ЧЕ...КОМУНЯГО-СОРОСПИИТЕ ОТ БКП, РА'ДКА ДЪЛБОКАТА И ЛЕНЧЕТО ОФШОР-МИЛИОНЧЕВА....ПРИЗНАХА В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА ЗА..."МАКЕДОНСКО И" ,ОМО "ИЛИНДЕН", ПЕН'ДЕЛ-СВАТБИТЕ И МАН'ГАЛО-АМУДЖИТЕ В ЖЪЛГАРИЯ

Оценка:
-23 +6

Ганьо
39 Отговор

До коментар #20 от "Не само":


Не заради германците, заради нас самите- Жоро мастиката е главния герой тогава...

Коментиран от #50


Оценка:
-0 +7

Българка
40 Отговор

До коментар #11 от "Последния Софиянец":


Не кради чужди никове!

Оценка:
-3 +7

Шкафбанк
41 Отговор
Признаваме, че клонът ни в Германия всъщност е Централата !

Оценка:
-1 +17

555
42 Отговор
Асперин разтворен във вода!
Сълзотворния газ е на колене!
Промивате или пулверизирате в очите и напред! Атака!

Оценка:
-2 +14

БОЕЦ
43 Отговор

До коментар #1 от "Последния Софиянец":


И по два три вибратотора за лично ползване!

Оценка:
-12 +2

Германистан
44 Отговор
Кога в историята си сме видели нещо добро от Германия освен проблеми и беди ????

Оценка:
-3 +33

Karosel
45 Отговор
Храниме швабите и мафията в България и Брюксел //--// Храниш на баба си фитката! Колко внасяме в ЕС и колко взимаме? Германия и Франция хранят цяла Европа! Излизал ли си от дупката в която си се наврял?

Оценка:
-24 +4

Не подценявайте древна България!
46 Отговор
Каквото нивото на създателите(по техни думи) на ГЕРБ, такова е и на продукта! И вместо да се срамуват, те се хвалят!Какъв интелект, какъв професионализъм у тази германска дипломатка! Все едно е някоя нашенска калинка! Сега остава и другите наши "доброжелатели" да се намесят и да ни дадат акъл кои сме и какъв е езикът ни-французи и англичани, които винаги са били против силна и единна България. Който се съмнява или не е наясно, да прочете отново "Случаят Джем" на голямата ни писателка и историчка Вера Мутафчиева!

Коментиран от #52


Оценка:
-1 +31

47
Този коментар е премахнат от модератор.
Ядосан, ама много!
48 Отговор
Български професори, историци, езиковеди! Не мълчете повече! Всеки ден вадете и публикувайте факти, факти, факти! Залейте света с документи, та на всеки да стане ясно кои сме, откога сме и за какво сме се борили. И стига вече жертви за Македония! Заради чукарите й и дебелоглавото й зомбирано от сърбите население изтървахме прекрасното Беломорие!

Оценка:
-0 +37

Гост
49 Отговор
Само да ви кажа че аз съм Македонец и говоря на Македонски език. Езикът ни е въведен в ООН колкото и да искат някои политици да си живеат в собственосъздалия балон. Лек ден на всички българи. Не се плашете. Македонци има и ще има!

Коментиран от #62, #63


Оценка:
-26 +3

Помисли
50 Отговор

До коментар #39 от "Ганьо":


Ако нямаше война, нямаше да бъдем окупирани от руснаците.

Оценка:
-8 +5

ЗЛЕ ДА ГЕРМАНЦИТЕ. .НО
51 Отговор
ОТ ДРУГА СТРАНА. .АКО ГЛЕДАМЕ НЕЩАТА НОРМАЛНО. ..ТЕ НИ ПОМАГАТ. .ОТ 1985 ГОДИНА СТАРИТЕ КОМУНИСТИ ИЗНЕСОХА МИЛЯРДИ ДОЛАРИ ЗА САЩ СИЛИКОНОВАТА ДОЛИНА КАНАДА АВСТРАЛИЯ ЕВРОПА ИЗРАЕЛ . ...СЛЕД ТОВА 20 ГОДИНИ НА ГРУПИРОВКИ. .УБИЙСТВА. .РАЗРУШАВАНЕ..НА ПРЕДПРИЯТИЯТА И ИКОНОМИКАТА. .ГЕРМАНЦИТЕ ВИДЯХА ЧЕ БЪЛГАРИТЕ САМИ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ СТРАНАТА И НАПРАВИХА ГЕРБ. .ЗАТОВА В БЕРЛИН БАТ БОЙКО ВИНАГИ КОЗИРУВА НА БАБЕТО. .МЕРКЕЛ! !!

Оценка:
-7 +13

накратко
52 Отговор

До коментар #46 от "Не подценявайте древна България!":


ролята на германия в проекта"герб" е около 30процента,и тя е основно в легитимирането на партията и дългосрочно засилващо се влияние в българия,но проекта борисов е започнал още с назначаването му за гл.секретар на мвр при царя,на който пък платиха борчовете в казината на монте карло и докараха в българия за министър -председател след сделката с дс - останалите 70 процента

Коментиран от #61


Оценка:
-2 +15

Да бе!
53 Отговор
А нали в Австрия говорят австрийски, а не немски!

Оценка:
-1 +7

име
54 Отговор
велизаре , гледах те с оня от скопие-журналиста. хората ти казват, че макетата не дават право на никакъв български бизнес там , ти ревеш , че нямало медии, вестници... про ст ли си не знам? а , да ти си от бсп.

Оценка:
-7 +3

само мисъл
55 Отговор

До коментар #31 от "Фактолог":


Пак леко си се отървал. По моята глава се изсипа целия сервиз за хранене, подарък от мама, после и любимите ми гювечета... От тогава си знам,уважавам всяка седмица жената, като видя, че гледа лошо, и по два пъти, ако трябва да омекне и по три пъти, някой месеци и 4-5 до шест пъти. Но твърдо си държа на неделната почивка, взел съм ѝ страха в неделя и там тя не посяга!

Оценка:
-1 +2

ПСР
56 Отговор

До коментар #22 от "Германия винаги е била враг на....":


Аз имам сходно мнение.След унизителната ВСВ,схванаха,че със сила не им се получава.Освен прословутият план"Маршал",на тъмно там са били наляти мнооого нацистки пари,за да се направи Четвърти Райх.
Този път,да се диктува и превземе Европа по икономически и финансов път.И да се отмъсти.Стана.Бавно и полека,разбиха британската икономика.Подчиниха Франция.Икономически превзеха Чехия и Австрия.Излъгаха умело даже гърците и ги вкараха в дългова криза,от която немските банки натрупаха много милиарди печалби.
Подкрепиха горещо САЩ,в бомбардирането на Сърбия.
Безобразието,този политически Франкенщайн,който създадоха у нас е емблематичен.Че и независимо от всякаквите мега скандали,съпътстващи това"управление",продължава студената и нагла подкрепа.В абсоюлтно нарушение на всякакви евро принципи и цености.
Има една култова реплика,документирана от "Хистори",на бабата на Меркел.След всичко извършено от айнзац и шпиц командите на СС в Белорус,Украйна и Русия,в края на април 1945г.,жената гледа погрома в Берлин от прозорец на жилището си."Как е възможно,тази варварска паплач/съветските войски/,изобщо да бъде тук?!".

Оценка:
-2 +11

Аве Адолф Хайл
57 Отговор
Не се напъвай Енчев , че ще оцапаш гащенцата само , че и за твоята червена партийна книШка , подаваща се от задния ти джоб знаем ..... И ти си същата фурнаджийска лопатка , като останалата червена смет .

Коментиран от #60


Оценка:
-16 +3

БОКО КРАДЕЦА
58 Отговор
ТИЯ ЧЕКМЕДЖЕТА СА ЗА МЕРКЕЛ -- НЕ СИЧКИТЕ ДЕ !

Оценка:
-1 +14

Антей
59 Отговор
Два пъти сме били съюзници с Германия - две национални катастрофи! Сега сме трети път - нищо лично, просто история.....

Оценка:
-0 +16

Тиквуний
60 Отговор

До коментар #57 от "Аве Адолф Хайл":


Къде, къде се вижда книШката ми... а то не било за моята!

Оценка:
-2 +3

гост
61 Отговор

До коментар #52 от "накратко":


Това е истина. Сакса е от рода на Кобургите, стар род Пропаднал комарджия.

Коментиран от #64


Оценка:
-0 +5

Ха ха
62 Отговор

До коментар #49 от "Гост":


Знам,че си наследник на Буцефал,коня на оня.

Оценка:
-0 +2

Ончо
63 Отговор

До коментар #49 от "Гост":


Да така е. Измислени нации има и ще има. Такива като "македонска". Такава е и псевдо-държавицата македония.. Не си мислете, че за някой имате значение.

Оценка:
-0 +4

Пульо
64 Отговор

До коментар #61 от "гост":


Саксовски и Кобурковски май че бяха братовчеди на Алексаднър Велики?!?!

Оценка:
-0 +0

Анонимен
65 Отговор
Другарю Y. Изключваме комуниста Борисов. Как на вас вяра да имаме, като разни историци от голямото село, фо вчера бяха против турците и сие, националисти от бкп.. В герб, а днес ни казват не сме от никого, и ни поучават, че трябва да не правум разлика между хората, независимо цвета... А аз да му кажа, ние безпартийните, децата ни тръгнаха от студенските 2003 на бригади извън бг и до днес са навън. Вместо ние простите да го поучаваме те нас, дразнещо е. И затова изход не виждам драги ми бояджии. И същите те са над 60 и ни поучават, че са стари и тъй.. А на запад животът им почва на 70.пиша тук, за да не ги обидя, нищо, че са учили, но за друго, да си увеличават жилища, земи но навън децата им не искали. Как да искат, като във всеки град апартаненти, а със заплати, как се живее и купува. Бяха се др. Нахъсали с милиционера, набараха кьоравото с псляците, а те вс в общини братовчед до братовчед. Нойко от тихата вода да се бе пазил, тия днес ти обърнаха гръб, дето ги дундуркаше хохо. Те ти забиха ножа в гърба. Бившите комунисти на бкп и преминали от партия на партия. Не виждам изход в близките години. Тях не ги мисля, те имат за продажба недвижимо имущество. Всеки търси връзки. Мерси

Оценка:
-0 +0

гост
66 Отговор
Каквато бабичката в Берлин - такава и тиквата и в България!

Оценка:
-0 +0

гост
67 Отговор

До коментар #37 от "Голем смях":


....ама и вие сте прости!

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Мелих Гьокчек
Така кметът на Анкара Мелих Гьокчек отговори на въпроса как може духовникът Фетхуллах Гюлен може да стои зад атентата.
Може да ви прозвучи смешно, но той го прави по странен начин. Покорява хората чрез "онези с трите букви."

Още бисери
ТОП 5