Last news in Fakti

22 Ноември, 2020 13:08 25 898 80

Най-отгоре във врящия казан на ГЕРБ изплуваха простаците

  • мартин димитров-
  • герб-
  • простаци-
  • бойко борисов-
  • казан

Борисов винаги е бил напълно освободен от книжовност, подобно на онези кокошки, които свободно и на воля пасат тревица

Най-отгоре във врящия казан на ГЕРБ изплуваха простаците - 1
Снимка: Facebook
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар от Фейсбук на Мартин Димитров, творчески директор на рекламна агенция Nitram:

Ние в нито един момент не трябва да забравяме, че между Бойко Борисов отпреди десетина години и Бойко Борисов сега няма нищо общо. Това са различни хора.

От образа на грубоватия е**ч не е останало нищо. Няма го този примитивен батко от Банкя, този алфа мъж, по когото въздишаха бабите и студентките от нововъзникналите университети, а журналисти искаха да му пипат мускула, а и не само мускула. Г-н Борисов винаги е бил напълно освободен от книжовност, подобно на онези кокошки, които свободно и на воля пасат тревица, без да се вълнуват от каквито и да е философски и значими въпроси, а яйцата им са няколко пъти по-скъпи. И - въпреки константната си простотия - може би именно тази комбинация от скъпи яйца, бабаитска реторика, едно по балкански снажно тяло и реална властова позиция, даваха на г-н Борисов самочувствието, позволяващо му да допусне в правителството интелигентни хора. Защото и Симеон Дянков, и Трайчо Трайков, и Нона Караджова, несъмнено са интелигентни хора.

Само че, през годините Бойко Борисов показа, че е готов да хвърли всеки, абсолютно всеки на кучетата. И то, не защото е някакъв принцип и преливащ от морал човек, а в името на собствения си рейтинг, собственото си политическо оцеляване и очевидно воден от персоналните си интереси. Постепенно свестните хора изчезнаха от "ГЕРБ", а и от правителството. С изключение на Томислав Дончев и още няколко човека - независимо от политическите различия и несъгласието с много от решенията - в управлението и в управляващата партия вече няма хора, с които да може да се проведе политически дебат, реален политически спор, да има дискусия по важните и значими теми.

Най-отгоре във врящия казан на "ГЕРБ" изплуваха простаците. Извинявам се, но определението за хора като Десислава Атанасова, Караянчева, Маноил Манев и още редица други, е простаци. И, както когато вариш телешки език, отгоре изплува мръсотията, така изплуваха и тези хора и почнаха да бълбукат. Простаци като изброените и арогантни хуманоиди като Деница Сачева станаха символ на това, последно управление на Борисов. А по пътя през последното десетилетие на Борисов му се случи нещо много лошо. Срещнал е Доган в гората ли, неслучила се любов ли го мъчи, това не можем да го знаем. Но знаем - защото виждаме - че "Бате Бойко" се е превърнал в един подут, дебел, сприхав чичко, който не знае какво да прави нито с останалите му парченца власт, нито със себе си.

Преди доста години на детето му подариха плюшена играчка снежен човек, с батерии. Когато пуснеш снежния човек, той запяваше "Аз съм великденския заек". А запяваше, че е великденски заек, защото китайците, които са го сглобявали, са объркали това, което е трябвало да му пъхнат вътре. И са му сложили механизъм за плюшено зайче на клетия плюшен снежен човек, който пееше, че е великденски заек. Бойко Борисов ужасно много ми прилича на този снежен човек.

Гледам го и днес: в деня на християнското семейство - понеже няма истинско семейство - хванал двама подмазвачи, обикаля с джипката и вика "Аз съм великденския заек".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 316 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георгиев

    61 193 Отговор
    Джамбазов не го чета. Той е пропагандист, обслужва интереси.

    Коментиран от #5, #37, #41, #59, #68

  • 2 ТаУмВзе

    35 196 Отговор
    Хубаво бре! А след мутропитека ще е Още по Зле! Роби овче в кланица, която сами сме изобретили.

    Коментиран от #9, #46, #56

  • 3 cpv

    51 203 Отговор
    Така обиждаш хиляди хора,ако се видиш какво представляваш и чудим защо БТВ не ти спре предаванията,като си толкова грозен!

    Коментиран от #42, #75

  • 4 2234

    60 137 Отговор
    БОЙКО е поставен след консултации между Царя и западните тайни служби. Ужасен от видяното,Царя констатира че 90% от държавните активи са собственост на бившите ДС-та, демек не може да се управлява държава която няма активи, всъщност те би трябвало да са собственост на пенсионерите, така поставят Бойко, като преценяват че е единствен способен на държи останалите ДС-та настрана, всъщност не му е било никак лесно да направи нещо тъй като всичси "лостове" на държавата и служби са били узурпирани от другите ДС-та. Пада Бойко - идват ТЕ, няма да управляват нито Бабикяни нито Хаджигеновци - Идват Галевци и Божковци
  • 5 Дрът пръч

    175 23 Отговор

    До коментар #1 от "Георгиев":

    Ми като не го четеш, какво дириш тук под статията?
    Ти не си ли пропагандист?

    Коментиран от #30

  • 6 КОТарАК

    133 13 Отговор
    ,,интелектуалците'' между другото какво направиха освен една подписка? как да се оправят нещата като обикновения човек няма реална подкрепа от никого , дори и в протестите се чуди как да се освободи от работа , защото пък и няма синдикати...
  • 7 Перо

    171 24 Отговор
    Дрън,дрън,дрън... . Много е трудно да управляваш с 100,000 въоръжени полицаи! Когато направиха стачка,под строй, от СУ до МС нямаше къде карфица да падне за разлика от обруганите протестиращи,доброволно борещи се за нов живот и сваляне на корумпираното и некадърно правителство и Гл.Прокурор. Имам чувството,че един работник издържа двама полицаи,пазещи режима.
  • 8 Лелее

    60 136 Отговор
    Всеки ден ли ще трябва да четем мнението на “световният експерт “ , РЕКЛАМЕН Агент ???
    Докога ще РЕКЛАМИРАМЕ ???
    Определения като , дебел телешки език , разплут, подут , дебел ???
    Как беше ? Простака вика дръжте Простака ?
  • 9 ТаУмВзе

    26 83 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Въпросните, плюещи мутрата съществуват, заради него. Просто хамстерите са сменили колелото, за да има Хранилка! Кое не ясно и явно?
  • 10 месара

    52 189 Отговор
    до писача смешник : абе драги ми смехурко , Борисов печели всякакви избори щото нормалните българи са с него ! а такива като теб платени драскачи се чудят от къде да искарат бекоя рубла ! оди цункай ръчичка на общата и на импексова !

    Коментиран от #13, #19, #43, #57

  • 11 сиси

    57 166 Отговор
    Борисов нямал истинско семейство. Все едно, че Радев има.Все пак
    ББ живее с дъщеря, зет и внуци.За разлика от г-н президента, който
    съжителства с една... На всичкото отгоре,същият като понесе един
    плакат с две думи, имаше и правописна грешка. Той всъщност
    книжен човек ли може да се нарече.

    Коментиран от #44, #71

  • 12 санчо панса

    133 28 Отговор
    eceнциятa,чeрeшкaтa нa тoртaтa -пaртия гeрб,в кoятo кoриcтнo ce нaвряхa нaй-aлчнитe и глупaви чeдa нa пocтcoциaлизмa, пoздрaвявaм c пeceнтa "нaй-щacтливия дeн,кoгaтo ти щe cи дaлeч oт мeн"!
  • 13 тнт

    121 22 Отговор

    До коментар #10 от "месара":

    Вярно ли! Немската гемия ГЕРБ потъна!Потъвате и вие,само където още не сте го осъзнали,защото нямате с какво!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Истината

    17 49 Отговор
    Същите са. Бкп. Преминали в герб. И днес ми говорят за единение, а децата ни навън живеят с негри. Но нали никога не сме членували в никоя партия, ни съветват, вместо обратното. Защото те от селото не са излизали, а ние бяхме и видяхме свят навън покрай децата ни, племенниците ни. А и си мечтаехме за запад и по ТЖ. Сега на 360 градуса и ще отидат там къде келепир за далавери. Те крадат, а на човека.. Ти крадеш. Той краде но нещо дребно може би, а ти, вие бкп на едро. И мария Сапунджиева да продължи.. Как с парите на болните си куоувате недвижимо.. И след това приятеля му уж еродит, не трябва мръсно да си правим. Демек те да крадат, а да обиждат човека честен. Ще се оправум, но кога _ никога, с тия хора. Бойко Борисов поне ми се вижда по човечен, нищо, че пишат, а може би да сме заблудени.. Кофти материал... Но бкп съвет дава на хора, къде след 1989 са много по информирани. Както казват навън. Тук по старому на Др. Тодор Живков. Работите много, а нищо на лице. Имат ченгетата и еродита, директори, историци, милиционери, кой ербап има, кой блее 0.по добре 0

    Коментиран от #24

  • 18 Реалиста

    19 62 Отговор
    Г-н 136 дена вече някакви хорица излизат на улицата,и дюдюкат.136 дена тези господа и дами искат нещо а то е: ОСТАВКА!!! обаче,Вие ги слагате на капака на джипката,и с 200.......и накрая пак ГЕРБ победа.Много Ви моля спрете се вече,ако продължавате още с шамарите,една 100 годишна партия ще трябва да я погребваме!!!
    Бойко за доброто на червената измет ОСТАВКА!!! Ама Нямааааа!!!!!

    Коментиран от #45

  • 19 Абе tupan

    100 22 Отговор

    До коментар #10 от "месара":

    Виж къде сме в класациите бе!
    На последните места!
    Ооо, грешка, по смъртност сме на първо място.
    И по жертви от КОВИД!
    Те това ви е Бойко и те това ви е ГЕРБ, разруха отсекъде.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 черепахин

    25 67 Отговор
    още Един, който се храни от работодателя си Божкоф
  • 22 Добро утро

    81 24 Отговор
    Браво на автора. Точно в сърцето на тумора.
  • 23 пройчо

    63 9 Отговор
    Открай време плуват там...Пример--интелектуалеца Цветан Цървула, готвещ се за "алтирнатива" на Боювата банда ...
  • 24 И Боко е проззз, ама ти си двойно!

    41 11 Отговор

    До коментар #17 от "Истината":

    Типичен гробар!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 сила

    27 45 Отговор
    мартинчо пак ли ти бе татин.леля ти елена/по съвместителство и твоя жена/ пак ли те нагони да се мъчиш да ставаш извастен.казах ти преди време,толкова си посредствен и некадърен ,че и в герб не те взеха навремето.не се хаби излишно......знаеме те всички....поздрави на тупарев,твоя кум
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Пада Бойко идва Божков и, Галеви!!! Дрън

    39 16 Отговор
    Дрън, Дрън! Това се казва сплашване на хората, ДА не бутаме Бойко, защото, ще дойдат еди кои си!!! Виновни му на Бойко бившите "умни" в ГЕРБ сега останал един Умен"Томислав, но пък му пречи и тъпите, Сачева, Атанасова Дариткова, пропусната е умишлено Караянчева!!! Преди му пречеше Станишев и Орешарски, хиляда пъти повтори Орешарски!! Човека, Премиер може да краде, без значение кои са около него, и винаги, някой му" върти номерца"! Неук, Мафиот,!!!
  • 29 Пада Бойко идва Божков и, Галеви!!! Дрън

    35 11 Отговор
    Дрън, Дрън! Това се казва сплашване на хората, ДА не бутаме Бойко, защото, ще дойдат еди кои си!!! Виновни му на Бойко бившите "умни" в ГЕРБ сега останал един Умен"Томислав, но пък му пречи и тъпите, Сачева, Атанасова Дариткова, пропусната е умишлено Караянчева!!! Преди му пречеше Станишев и Орешарски, хиляда пъти повтори Орешарски!! Човека, Премиер може да краде, без значение кои са около него, и винаги, някой му" върти номерца"! Неук, Мафиот,!!!
  • 30 Не му обръщай

    26 8 Отговор

    До коментар #5 от "Дрът пръч":

    Внимание, този е щатен трол
  • 31 Васил

    45 10 Отговор
    Много точно и добре написано.
  • 32 Не му се връзвай

    26 6 Отговор

    До коментар #16 от "Лост":

    Той всеки ден е разпран от към ауспуха, няма кво друго да каже с празната си глава в която има забит само един дебел ръждясал пирон
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Матей

    45 10 Отговор
    Даваш ли ,даваш,чорбаджи бойкоооо?Купища мъни,за още властчица.Чакат герберите настървени,в условията на ковид-истерията,която тях не ги вълнува,искат яко да си натоварят колата,искат берекет,да изсмучат кръвчицата на изпосталелия народец.
  • 36 БРЦК

    30 10 Отговор
    Хора приказките са верни. Действията ако ги има безценни. Ние не действаме . Ние сме опоненти на всичко . И наивни към всеки обещаващ идиот. Докога с тези гърчове . Политиците казват нареждат манипулират ( чрез медиите се лъже) . Докато всеки е готов на подчинение като ОВЦА НА ЗАКОЛЕНИЕ
  • 37 Толуп Трети

    16 8 Отговор

    До коментар #1 от "Георгиев":

    Много важно какво и дали четеш важно е да тролиш хубаво
  • 38 Бай Пешо

    15 43 Отговор
    Мартинчо, не знам какъв творчески директор си, но за твоето просташко писание, ще ти припомня една мисъл на Айнщайн:"На този свят са вечни само Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен".
  • 39 Велико

    33 7 Отговор
    "Прeди дocтa гoдини нa дeтeтo му пoдaрихa плюшeнa игрaчкa cнeжeн чoвeк, c бaтeрии. Кoгaтo пуcнeш cнeжния чoвeк, тoй зaпявaшe "Aз cъм вeликдeнcкия зaeк". A зaпявaшe, чe e вeликдeнcки зaeк, зaщoтo китaйцитe, кoитo ca гo cглoбявaли, ca oбъркaли тoвa, кoeтo e трябвaлo дa му пъхнaт вътрe. И ca му cлoжили мeхaнизъм зa плюшeнo зaйчe нa клeтия плюшeн cнeжeн чoвeк, кoйтo пeeшe, чe e вeликдeнcки зaeк. Бoйкo Бoриcoв ужacнo мнoгo ми приличa нa тoзи cнeжeн чoвeк.

    Глeдaм гo и днec: в дeня нa хриcтиянcкoтo ceмeйcтвo - пoнeжe нямa иcтинcкo ceмeйcтвo - хвaнaл двaмa пoдмaзвaчи, oбикaля c джипкaтa и викa "Aз cъм вeликдeнcкия зaeк"."

    Това, в няколко изречения, описва какво е борисович и назначените Гепаджии...
  • 40 джовани питачо

    5 8 Отговор
    А високоЕнтЕлЕАктуално ли е да искаш да ***ш без да си плащаш?
  • 41 Мързел

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Георгиев":

    А ти чий интереси обслужваш?
  • 42 Мързел

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "cpv":

    И ти не си измил зорите сигурно!😂😂🎃🎃
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Мързел

    21 8 Отговор

    До коментар #11 от "сиси":

    Интересен си бе човече!Какво значение има кой с кого съжителства или пък не?!По това ли съдиш за хората!Я си закови дъските,че нещо бая похлопват🎃
  • 45 Мързел

    1 8 Отговор

    До коментар #18 от "Реалиста":

    Я си...реалистче мазно🎃😡
  • 46 Ко прайм...?!

    45 6 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Аман от това клише...- Ко прайм след Бойко...-едва ли не света ще загине...!Няма незаменими хора друже...!!!
  • 47 Петър

    10 47 Отговор
    Не мога да разбера защо на такива простаци като господина им се дава трибуна да избиват комплекси.

    Коментиран от #50

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Динозавър Карабаджаков

    32 7 Отговор
    РАННИЯ И КЪСНИЯТ БОРИСОВ СИ ПРИЛИЧАТ ПО ПРОСТОТИЯТА-РАК, МЕРАК И ПРОСТАК НЕ СЕ ЛЕКУВАТ/народна мъдрост/...
  • 50 Иван Янев

    4 9 Отговор

    До коментар #47 от "Петър":

    Точно.
  • 51 Кокиче

    29 6 Отговор
    Всички вие, които защитавате Бойко тиквата сте с промени мозъци и също като него прости. Как няма да печели избори, като ги фалшифицира, не защото нормалните хора гласуват за него. И сега си прави сметка на следващите избори да направи същото. Не подава оставка, защото чака през януари да дойдат европейски пари и да ги открадне.
    Това е неговата единствена цел. Чудя се колко заблудени хора има, за да продължават да му вярват и подкрепят. ХОРА, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ДО КЪДЕ НИ ДОКАРА ТАЗИ МАФИЯ, КОРУМПИРАНА, КОЯТО БЪЛВА САМО ЛЪЖИ И ПРОСТОТИЯ. КОЯТО ОГРАБВА НАРОДА И ПРОДАВА ДЪРЖАВАТА. ВСИЧКИ ТЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ КОНФИСКУВА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО И ДА ГНИЯТ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Един

    21 4 Отговор
    Мартине, И преди 30 години със СДС и сега с ГЕРБ ситуацията е подобна: като се разбърка помийната яма - л@йната изплават най-отгоре!
  • 54 Антикомунист

    5 10 Отговор
    Тоя не заслужава и този лаконичен коментар: прости излияния на прост човек.
  • 55 Антикомунист

    4 15 Отговор
    Голяма надпревара напоследък от куцо и сакато да оригиналничи в оплюването на правителството, без никой да даде поне някакво решение. Ами като няма нищо добро направено защо са на власт последните десет години??????
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Байо

    14 2 Отговор

    До коментар #10 от "месара":

    ББ печелеше, щото купуваше и манипулураше, с договорки с ДПС. Затуй захатуват сараите, а сега на Карадъйато му правят къща ужким ремонт било.
  • 58 АБВ

    14 0 Отговор
    Право в целта.Колко вярно...Sad,but true.Опростачването на един народ.
  • 59 Валентин Ангелов

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Георгиев":

    Много си е прав.Борисов е просто ненормален , ментално увреден боклук.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Вич

    3 13 Отговор
    Този кой е. Що не се огледа на какво прилича. Прави генерални оценки. "Голям" умник. Платен драскач.
  • 62 От НАРОДА

    4 12 Отговор
    НЕЗНАМ ЗА БОЙКО, НО ТИ СЪС СИГУРНОСТ СЕ ДОКАЗА И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ДОКАЗВАШ С ПОРЕДНОТО СИ ИЗКАЗВАНЕ. ЕДИН УМЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК НЕ СЕ ИЗРАЗЯВА ПО ТОЗИ ДОЛЕН НЕКАЧЕСТВЕН НАЧИН. НАМИРИСВАШ МИ КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПОМИАРИ. ЯВНО СИ ЕДИН ОТ ТЯХ.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 БСП най крадливата партия

    1 6 Отговор
    НЕГРАМОТНО ПЛЕМЕ СТЕ, И ТАКОВА ЩЕ СЕ ОСТАНЕТЕ.
  • 66 Употребените хора

    3 10 Отговор
    А ОЩЕ ЕДИН БОЛШЕВИШКИ ЛИЗАЧ СЕ ИЗКАЗВА МАРШ В ДУПКАТА ОТ КОЯТО ИЗПЪЛЗЯ ЧЕРВЕЙ.
  • 67 Протестър

    5 15 Отговор
    КУРНЕЛКА И МАЯ ЛИ ТИ НАПИСАХА ЧЕРНОВАТА ПО ПРОСТОТИЯ НЯМА КОЙ ДА ГИ БИЕ ОТРЕПКИТЕ ЯВНО СЕ АКТИВИРАХА. ВИЕ СТЕ ЛОШ СПОМЕН В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ НИЩО ДРУГО. СБОГОМ КОМУНДЕТАТА ДЕРЗАЙТЕ.
  • 68 Великия Бойко

    4 10 Отговор

    До коментар #1 от "Георгиев":

    Бойко е най ВЕЛИКИЯ.
    ДА ЖИВЕЙ И ВЕКУВА КАТО ПЪЛКОВОДЕЦ
  • 69 Тъпчо

    3 7 Отговор
    За себе си ли говориш, нищо смислено няма в твоите братвежи. Че си грозен и много тъп измекяр всеки го вижда.
  • 70 пнйч

    4 6 Отговор
    първо_се_наричахо_комунисти_след__90та_година_социалисти_а_сега_станаха_национал_социалист_нацисти(фашисти)_като_комунисти_бяха_наричани_червената_чума_а_като_нацисти_фъшисти_ги_наричат_кафявата_чума_все_чума_да_опазим_България_от_чумата_тя_е_по_упасна_от_корона_вироса.
  • 71 Булаир

    12 3 Отговор

    До коментар #11 от "сиси":

    Разликата между книжен и книжовен е колкото тази между красавица и краставица, каквато несъмнено си ти, уважаема госпожице. Радев, какъвто и да е, знае три езика и думата му има тежест. Докато като кажеш някъде, имам, ъъъъ, торта, сахер... Всичко приключва. Най-глупавият първи, който някога сме имали. В сравнение с него другарят Живков е нобелов лауреат.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Стърчипишчо

    14 1 Отговор
    Какво може да очаквате от ГРОБ!?
    Свещенна простота и некадърност по
    всичките етажи на властта! Инфантили!
  • 74 Братя Грим

    12 2 Отговор
    Невежество,безкруполно поведение,
    Арогантност, безхаберие, СЛУГИНАЖ
    ВСИЧКО това е лицето на ГРОБ !!!
  • 75 Филип Георгиев

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "cpv":

    ТОЙ НЕ ОБИЖДА ХИЛЯДИ ХОРА, А ХИЛЯДИ СЪЩЕСТВА. ЗАЩОТО В ХОРАТА ВОДЕЩОТО Е ЧОВЕШКОТО. ВЪВ АПОЛОГЕТИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИЗРОДИ (БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ) НЯМА МНОГО ЧОВЕШКО, ДА НЕ КАЖА НИКАК ТЯХНОТО БИТИЕ И СЪЗНАНИЕ Е В СЪЩЕСТУВАНЕТО ИМ В НАЙ ПРИМИТИВНА ФОРМА. ЗАТОВА ГИ НАРИЧАМ СЪЩЕСТВА. КАКВО ТРЯБВА ДА СТАНЕ ОЩЕ, ЗА ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ПРОБЛЕМА НЕ Е БОРИСОВ И УРОДИТЕ ОКОЛО НЕГО, А ОСКОТЯЛАТА ПАПЛАЧ КОЯТО ГО ИЗБИРА
  • 76 инчхай

    3 0 Отговор
    68 много се радва на бойко да не е от симитли
  • 77 Попов

    3 0 Отговор
    За Бога братя не плащайте нищо на държавата да видим откъде ще крадат
  • 78 Аве Адолф Хайл

    2 2 Отговор
    Менталните увреждания на фейсбукарчето си личат от далеч .......
  • 79 аз съм Веска

    1 1 Отговор
    НЕ СИ АНАЛИЗИРАЛ ПРАВИЛНО ПРОБЛЕМЪТ.
    НЕКА ТИ ИЗЛОЖА , ЗАКЛЮЧЕНИЕТО НА АЛБИГОЙЦИТЕ .
    БОЙКО БОРИСОВ НАИСТИНА Е РАЗЛИЧЕН , ОТ ОНЗИ МАЧО В НАЧАЛОТО .ТОЙ Е ОБИГРАН ПОЛИТИК , ВРЯЛ И КИПЯЛ В ПОЛИТ МАШИНАЦИИ .
    В ДЪРЖАВАТА ТОЙ Е РАЗЧЕПКАЛ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИ СХЕМИ , ЗАЩОТО Е ПОЛИЦАЙ , КОЙТО ОБИЧА БРЪМБАРИ ." ГЛАВАТА МУ Е ПЪЛНА С БРЪМБАРИ " . КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ , ЧЕ ЦЯЛАТА ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА Е ВЪВ ВИД НА НЕВЪОБРАЗИМ ХАОС ТАМ ВЪТРЕ , И ГОРЕ В НЕГО.ПРЕНАТОВАРЕН Е ОТ СПЕЦИФИЧНА РАЗУЗНАВАТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ , КОЯТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО И НЕВЪОБРАЗИМО ГОЛЯМА И МРЪСНА , ЧЕ ТОЙ СЕ Е САМОБЛОКИРАЛ- ШАХМАТИСТ Е .ЗНАЕ СЛЕД ВСЕКИ ХОД, КОЯ КОНТРА ПРЕСТЪПНА СХЕМА ЩЕ АКТИВИРА .
    АЛБИГОЙЦИТЕ СА МУ ИЗМИСЛИЛИ КОРОНАТА, ЗА ДА СТИГНЕ ДО ГОРДИЕВИЯТ ВЪЗЕЛ.
    ПАРТИИТЕ ОТПАДАТ , ВЪЗДУХЪТ ЦИРКУЛИРА ЕДНАКВО И ОБИЛНО ЗА ВСИЧКИ .МЪЦ.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.