ФАКТИ.БГ

Росен Миленов: Много хора си тръгнаха от властта и сега си харчат заграбените милиони, така ще стане и с Борисов

Зависимите съд и прокуратура през последните 30 години проспаха грабежа на 200 млрд. лв. преки щети за държавата, гневен е организаторът на "Референдуми за справедливост"

Публикувана: 22 Януари, 2021 16:00
37 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 3813
Росен Миленов: Много хора си тръгнаха от властта и сега си харчат заграбените милиони, така ще стане и с Борисов
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.9 от 48 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Съдебната власт е капсулирана и затворена за гражданите и обществото, но пък е силно отворена за кадруване от страна на корумпирани политици, криминални бизнесмени, магистратска шуробаджанащина и специални служби, които никога не са се отказвали от ченгесарските методи. Зависимите съд и прокуратура през последните 30 години проспаха грабежа на 200 млрд. лв. преки щети за държавата.

Назад във времето, на много политици им искаха оставка и те си тръгнаха от властта - Орешарски, Първанов, Станишев, Костов, хората на царя, но сега харчат заграбените милиони на спокойствие, така ще стане и с Борисов. Боклуците са над закона, а народът е под полицейския ботуш. На великите сили такива като Пеевски и Борисов им вършат перфектна работа. Пеевски на свободния пазар и една касетка с домати не може да продаде.

Това казва пред "Фрог нюз" бившият служител на ДАНС и сегашен организатор на "Референдуми за справедливост" Росен Миленов.

- Г-н Миленов, пишете как са овладяни съда и прокуратурата от мафията. Обяснете на нашите читатели?

- Днес овладяната държава, включително и съдебната власт е факт. Това се случи целенасочено, последователно и вървеше успоредно с политическите и икономически промени, но да сме честни - съдебната система е била зависима и преди 89-та от силните на деня, а именно – номенклатурата тогава. Да, днес положението е трагично, защото Темида може да я заобиколят тарикати от всички нива на престъпната пирамида, достатъчно е да могат да си платят.

Големият проблем е, че съдебната власт е капсулирана и затворена за гражданите и обществото, но пък е силно отворена за кадруване от страна на корумпирани политици, криминални бизнесмени, магистратска шуробаджанащина и специални служби, които никога не са се отказвали от ченгесарските методи.

Висшият съдебен съвет – органът, които управлява цялата съдебна власт – всички прокурори, следователи и съдии, включително избира тримата големи – главния прокурор, председателите на ВКС и ВАС се формира изцяло на порочна основа – зависимости, криминални услуги и партийни договорки. В подкрепа на тези твърдения излагам следните примери – окръжен прокурор, който е „пазил“ кмета на Бургас в продължение на десет години докато краде милиони от обществени поръчки с фирми на местни депутати, е издигнат от последните за член на ВСС от парламентарната квота на управляващата партия. Друг пример е днешния представляващ ВСС г-н Магдалинчев - за втори път член на съвета. Същият години наред ръководеше отделението във Върховния административен съд, което се занимава с концесии (където комисионните достигат до 200 милиона), обществени поръчки (бутиковата корупция на политиците с флагман Бойко Борисов) и контролира актовете на централната избирателна комисия (ЦИК), която и без това си е на управляващите, но за бетониране на изборните манипулации, е овладян и съда с наш човек. За добре свършена работа, ГЕРБ издига Магдалинчев от парламентарната квота за член на ВСС.

При избора в Народното събрание на кандидатите за членове на ВСС, същите са подкрепени и от опозиционните партии, защото впоследствие услугата е върната, когато опозицията издига свои кандидати за членове на ВСС. Тези негласни договорки за взаимна подкрепа на управляващи и опозиция се пренасят впоследствие при избора на тримата големи вече в самия ВСС. Затова се стига до ситуация, при която главния прокурор се избира от най-скандалния и голям олигарх в България Делян Пеевски. Е, да поясним, че зад Пеевски стои новата стара държавна сигурност, управлявана от Ахмед Доган и неговите съветници – настоящи и бивши ръководители на специални служби – Иван Драшков, Цветлин Йовчев, Стоян Денчев и други знайни и незнайни милиционери. Тези милиционери са навсякъде - около президента, министрите и лицата с икономическо влияние.

- Защо и днес е толкова силна приватизираната държавна сигурност ?

- Просто е – хората, които в последните три десетилетия се събуждаха със заводи, банки, апетитни крайбрежни имоти, висши постове в държавата, лесно си изкушават на всякакви пороци, а „биг брадър“ не спи - снимки, клипове, документи, сведения от агенти, но не такива като от едно време на идеологическа основа, а корумпета, готови на всичко за да запазят кожата си. В същите тези служби се документира как председател на окръжен съд предупреждава обект – контрабандист на алкохол за разследване, че е поставен на контрол (подслушва се) и този магистрат вече е в ръцете на кукловодите, но по страшното е, че го чака шеметна кариера. Защото са нужни зависими, алчни и послушни хора, които да крепят мракобесната политико-олигархична система.

Реторичен въпрос - колко зависими са магистратите от политиците? Толкова, че председателят на Софийски градски съд (СГС) Георги Колев се обажда на вътрешния министър, тогава Цветан Цветанов, за да го пита дали определен висш ръководител в държавната администрация трябва да се подслушва, а законът делегира това право единствено на съда, за да се гарантира, че няма да се злоупотребява с правата на гражданите. Същият по-късно, за вярна служба към управляващата партия, получава поста председател на Върховния административен съд. Ясно е, че двете дебели момчета - Борисов и Пеевски - са смачкали бясно конституционните принципи, състезателните процедури и прозрачността. Разбира се, пред безучастния поглед на цялото общество.

Така формирания престъпен ВСС избира всички административни ръководители в съдебната система – районни, окръжни, апелативни прокурори и председатели на съдилища, а от тези административни ръководители зависи професионалната кариера на всеки прокурор и съдия в България. Заключение – не чакайте правосъдие за силните на деня, докато всичко не се разформирова или изрине. И ако преди магистратите бяха интелигентни и корумпирани, с поставянето на Иван Гешев на поста за главен прокурор, започнаха вече да са корумпирани и прости, тоест още по - опасни за държавата и обществото.

- Какво проспаха зависимите съд и прокуратура през последните 30 години?

- Грабежът на 200 млрд. лв. преки щети за държавата. Всички българи, съвременници на прехода го видяха – криминална приватизация, неравностойни заменки за всички апетитни имоти, контрабанда за десетки милиарди, концесии за жълти стотинки, кухи европроекти, а днес - бутикова корупция при обществените поръчки, където от покупката на кламера до лота от магистрала, всичко е яко крадене - 10 млрд. лв. годишно. Но по - страшното е, че проспаха да наложат наказания на виновниците за този грабеж, с които да се постигнат целите, заложени в Наказателния кодекс, а именно - да се превъзпита виновника и да се респектират останалите членове на обществото. Това деморализира цялото общество, най-вече изредилите се досега държавни ръководители. Резултатът - пълна институционална разруха, което е причината днес във властта да се подвизават доказани престъпници.

- Какви са вашите предложения за промени в съдебната власт?

- Към настоящия момент, отчитайки фалшивата политическа среда, крахът на държавността и липсата на гражданско общество, единствените предложения, с които може да се осигури независимостта, отчетността и отговорността на съдебната власт са:

1. Пряк избор от народа на главния прокурор, председателите на Върховния касационен съд и Върховния административен съд и възможност за тяхното отзоваване по всяко време на четиригодишния им мандат;
2. Пряк избор от народа на половината от членовете на Висшия съдебен съвет и възможност за тяхното отзоваване по всяко време на четиригодишния им мандат;
3. Пряк избор от народа на инспекторите в Инспектората към Висшия съдебен съвет с възможност за отзоваване по всяко време на четиригодишния им мандат.
Ако това не се случи, съдебната власт, както и цялата държавна власт ще продължат да имат автократична и олигархична легитимност, но не и демократична.

- Продължавате ли да твърдите, че ДАНС работи за Доган, Пеевски и Борисов? Какви са доказателствата?

- Да! Председателят на ДАНС Димитър Георгиев беше послушен преводач на Борисов преди 20 години, днес е послушен ръководител на агенцията. Зам. - председателя Недялко Недялков пък винаги е бил послушен на Делян Пеевски. С наличния информационен, кадрови и технически ресурс, агенцията може да пресече всички престъпни схеми на управляващите, за които вече и малките деца в България говорят, но не го прави. Всичко събрано там се трансформира в компромати, които отиват при Пеевски, Доган, Борисов, политико- инженерните кръгове и бетонират престъпниците във властта с т.нар. омерта. Тази политико-олигархична служба, с бюджет от 150 млн. лв. за 2021 год., е изключителна вредна за националната сигурност и трябва да се закрие моментално.

- Решение ли е разсекретяване на цялата налична информация в ДАНС?

- Да, и това е задължително да стане днес, не след 10, 20 или 50 години, за да развалим омертата на корумпирани политици, чиновници, криминални бизнесмени и пробити магистрати. Същото се отнася и за информационните масиви на службите към МВР като ГДБОП. Това е една от предпоставките да бъдат задържани петнадесет хиляди български граждани, които с изключителна дързост, последователност и убеденост в престъпните си действия унищожиха България. Те са в пирамидална структура – 70, 500, 15 хил. или организираната престъпност в България, в основата на която са около 300 хиляди политически и икономически клиентелисти. Не се ли случи това наказателно преследване, нищо никога няма да се промени в страната, защото в тинята и смрадта само на свинете им харесва. Разбира се в първите задържани трябва да са Ахмед Доган, Делян Пеевски, Бойко Борисов, Иван Гешеви, около 150 магистрати, бивши и настоящи шефове на служби и всички олигарси.

- Ще се разбере ли от българите кой и как унищожи България!

- Българите и сега знаят имената им – това са онези, които управляваха държавата през последните 30 години и виждат откраднатото от тях и техните съдружници – криминални бизнесмени с лимузините, с палатите, с банките, с резиденциите и с офшорките, пълни със стоици милиони. Но трябва да разберат подробностите за договорките, отчисленията, офшорките, тоест как са били нагло лъгани и манипулирани, от онези, на които са гласували доверие. Трябва да разберат в кои ловни хижи и яхти са ставали назначенията на министри, шефове на държавни агенции, магистрати и са договаряни големите престъпни афери, как само един олигарх краде по 20 млн. на седмица - това не са 20 % намаление на сиренето в големите търговски вериги, а 20 млн. лв., обикновеният човек дори не може да си ги представи.

- Кой стои зад Пеевски? В едно интервю твърдите, че го държат и руснаците, и американците. С какво?

- Зад Пеевски, зад Борисов и зад всеки, който е изградил мрежа за криминално политическо и икономическо влияние стоят интереси. Същото се отнася и за великите сили - те преследват техните национални интереси, разбира се, завоалирани под дипломатичния език, че искат върховенство на закона, демокрация, диверсификация и т.н. Та нали с благословията на американците Иван Гешев беше назначен за главен прокурор. Вижте - и леви и десни, и жълти и лилави, се редят и в източното и западно посолство на опашка, продават националния интерес за жълти стотинки, топят се едни други, само и само да получат индулгенция и необезпокоявано да крадат държавата си. Цената на тези предателства е голяма и винаги се плаща от народа – заробващите договори за американските централи, 1,5 млрд. лв. от проекта АЕЦ Белене, поделени между политиците, управлявали през последните двадесет години и енергийни олигарси като Богомил Манчев, 2 млрд. лв. за изтребители по време на криза, когато хиляди българи остават без работа и т.н.

На великите сили такива като Пеевски и Борисов им вършат перфектна работа, защото са концентрирали изключително голям властови и икономически ресурс и едновременно с това са силно компрометирани. Колко удобно - с двама човека управляваш цяла държава в твой интерес, тоест интереса на великите сили.

И друг път съм го казвал, че Пеевски на свободния пазар и една касетка с домати не може да продаде, ако зад него не стои Доган и цялата държавна машина.

- Как ще коментирате думите и действията на шефа на МВР Терзийски, според който няма виновни за насилието над граждани по време на летните протести?

- Този е ясен - сложен е там, за да пази престъпниците, облечени във власт, разбира се с 2 млрд. лв. бюджет на данъкоплатците. Цялата професионална кариера му е такава – поръчки, слагачество и схеми. Лошото е, че и при редовите служители има много черни овце. Наскоро жандармеристи бяха казали на баща ми, че са им изпочупил колата на протеста и че малко ми е било месец и половина с патерици, а трябвало три месеца да бъда, защото така ме възпитал. Ако някой се радва на това -да, кракът ми беше счупен в коляното, от МВР болница при ареста ми казаха, че ми няма нищо, три дни се влачех със счупен крак в следствения арест, раздробих костта и хрущяла. Костта заздравя, но хрущялът ще остане така за цял живот, защото не се възстановява - коляното при повече ходене и при влажно време се втвърдява. Прокуратурата ми повдигна обвинение, после се оказа, че в моите действия няма данни за престъпление, но въпреки това бях обвиняем, направиха ми и криминална регистрация. Но така е - животът продължава, боклуците са над закона, а народът е под полицейския ботуш.

- Има ли заряд в продължаващите протести?

- Зарядът е ентусиазмът, постоянството и несломимостта на хората, които всяка вечер са на улицата при минусови температури.
Тези дни предстои да се проведе протестът под номер 200. Актуален ли е още лозунгът "Мутри вън!"?

На улицата вече се чуват и други лозунги като „достойна присъда“, тоест че трябва да се носи наказателна отговорност и мисля, че е много по- точен. Назад във времето, на много политици им искаха оставка и те си тръгнаха от властта - Орешарски, Първанов, Станишев, Костов, хората на царя, но сега харчат заграбените милиони на спокойствие, така ще стане и с Борисов. Вижте напримерно Цветанов, срещу който всички скачаха - днес същият се изживява в ролята на борец за справедливост, но асансьорът продължава да му се качва в спалнята. Къса е паметта на народа, но за сметка на това е безгранична безочливостта на политиците.

- Какво ще се случи на парламентарните избори през април?

- Каквото реши народа! Но като гледам партиите от управляващото мнозинство как вече разкешват по страната, как активират клиентската мрежа от фирми и държавни чиновници, вечно абонирания ромски вот, солидно финансово обезпечен, действията на тяхната централна избирателна комисия и техния математик с информационно обслужване, апатията на гласоподавателите, фалшивите политици на сцената, въобще не са добре нещата.

Интервю: Красен Бучков

Източник: FrogNews

София / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.9 от 48 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Само да мине
1 Отговор
През бай Ставри за 500-600 сеснса

Оценка:
-5 +13

сила
2 Отговор
дядо ми и преди 9 ти и след това ги лекуваше джандарите много успешно.показал ми е как.....

Оценка:
-8 +8

Българка
3 Отговор
За да няма ненаказани бандити, ограбили парите и богатствата на българския народ, нанесли щети и грабежи за милиарди, трябва СПЕШНА СЪДЕБНА РЕФОРМА! ИЗЧИСТВАНЕ НА СЪДА И ПРОКУРАТУРА ОТ ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ! Ако трябва да се преосноват всички силови и правови институции!
Но за да стане горното, трябва мафията да бъде изметена от властта и съдена! Трябва ново почтено пправителство и спешна съдебна реформа/ промени в тая сфера на конституцията, приети с 2/3 мнозинство!
Народе?..... 04.04.2021 може да е ден на Освобождение!

Коментиран от #14


Оценка:
-4 +43

Вие имате нещо
4 Отговор
Лично към Борисов и Пеевски а ми Доган и турците какво напълниха се с пари и България с турци които место да помагат затриват България

Оценка:
-4 +25

S74LK3R
5 Отговор
Даде ама нашия бая хорица настъпа и ще яде мамуля...

Оценка:
-4 +22

Питагор
6 Отговор
Време е да изметем руските боклуци от България, след това американските, че руските са повече тука.

Оценка:
-21 +11

уаси Тито
7 Отговор
ако можеше и ти би го направил,ама нали гроздето е кисело,сега си морализатор,още малко и ще кажеш,че работиш на ползу роду.Пфу...

Оценка:
-15 +7

Няма измъкване
8 Отговор
Докато народа не се сети, че силата е в единството няма как да стане.

Над 30 съм вече, а откакто се помня е едно и също: "то, който е горе винаги ще краде". През 1996/97 крадяха милиони, направиха си структурите и сега крадат милиарди, а народа си седи на един стандарт 30 години.

Коментиран от #12


Оценка:
-2 +29

Последния Софиянец
9 Отговор
Няма да спрем до достойна присъда за крадците.

Оценка:
-3 +20

шофер
10 Отговор
Никоя партия от казионните няма да потърси отговорност на ГЕБР.... Гарван на гарван око не вади...

Оценка:
-3 +25

Да беше
11 Отговор
спотделил ти защо изхвърча от там.И Как ги откри тези зависимости, Ами като 7 наш доказателства и не вярваш на нашия съд,дай ги на европейския Иначе всичко,което си написал,е клевета.

Оценка:
-12 +2

сила
12 Отговор

До коментар #8 от "Няма измъкване":


КЪДЕ ГИ ХАРЧАТ.....ВСИЧКИ СА СИ ТУКА В ТИНЯТЯ ЗАЕДНО С ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ,ВОЗЯТ СЕ ПО СКАПАНИТЕ ПЪТИЩА И ДИШАТ СКАПАНИЯ ВЪЗДУХ.....НЯМАТ ВЪОБРЪЖЕНИЕ,НАЛИ ВИДЯ ДОМУСА,ДРУСА КЮЧЕЦИ НА ЗАКОТВЕНА ЯХТА...В ТУРЦИЯ,НЕ НА ЛАЗУРНИЯ БРЯГ...

Оценка:
-0 +23

В.В.П.
13 Отговор
Жан,де избяга??.Да харчи ,де.

Коментиран от #30


Оценка:
-4 +10

чичо
14 Отговор

До коментар #3 от "Българка":


В България,умници като теб и Радев,дето знаят какво трябва ама не знаят как,с лопата да ги ринеш.Така и не разбрах,при толкова умници,как „тиква" ви управлява.

Коментиран от #17


Оценка:
-11 +5

Архетип
15 Отговор
Нямада е баш така.Друга съдба ще имат пърдящия до кюлчета и серящия със медии.

Оценка:
-1 +12

БАЙ ДЖОН
16 Отговор
ЗА ТОВА ЛИ Е ТОЗИ НАПЛИВ НА ОРЛОВ ГРАД, ЯЙЦАТА, БЕСИЛКАТА, КОВЧЕГА, ФАТМАКА С ЮМРУКА? ЗА ГОЛЯМОТО ЛАПАНЕ ЛИ Е ЦЯЛАТА ШУМОТЕВИЦА, ЦЕЛИЯ ТОЗ ПАНАИР?

Оценка:
-9 +5

Българка
17 Отговор

До коментар #14 от "чичо":


Чичо, а теб кой те управлява? Докато има изме кяри и продажни калинки, които гласуват за шайката, все ще е така!
Мутри, вън!

Коментиран от #25


Оценка:
-2 +18

Българка
18 Отговор
Предлагам референдум за връщане на смъртното наказание! В САЩ, където никой не оспорва, че има демокрация, има и смъртно наказание в много от щатите

Оценка:
-1 +12

Прокуратурата
19 Отговор
никога няма годни доказателства за политическите хулигани,.Напротив от зората на демокрацията до диктатурата на Борисов няма един крадец осъден.Нито Румен Овчаров,нито Христо Бисеров,нито Костов,нито соло ташакаму богатия готвач Славчо.Всичко "О КЕЙ" в най-бедната тоталитарна мутропитешка държава.

Оценка:
-2 +13

Иван Грозни
20 Отговор
Не се отчайвайте. Щом върху световната карта има още територия с надпис България значи нищо не е загубено. След 04.04. част от васалите ще се опитат да избягат, но изхода на терминал 2 ще е СЦЗ. Заграбените милиарди ще се харчат в България. Както я карат сегашните управляващи ще ни доведат до гражданска война. При нея няма външни врагове. Няма връзки и познати. Има само бедни и богати. Сега в развитите страни разликата между богатите и бедните е 4-6 пъти, а в България 8-9 пъти.Близо сме до критичния праг. Време е и богатите и бедните да вразумят.

Оценка:
-3 +8

гост
21 Отговор
За да се разпадне тотално една държава като нашата са необходими няколко предпоставки:
-В голямата политика се вкарва човек фанатично властолюбив, болезнен нарцис, който "ЗНАЕ И МОЖЕ ВСИЧКО" съпроводен от кохорта клакьори, на които яко се плаща.
-Този НАРЦИС е готов да целува всеки "ГОЛЯМ БРАТ"в името на греха на Юда жертвайки националните интереси под лозунгаза "СВОБОДА, ПРОГРЕС И СЪЮЗНИЧЕСКИ ДЪЛГ".
- Държавният организъм да бъде с отслабен имунитет отказва да се съпротивлява на нарцисизма и предателството и даже да иска няма воля и сили за това.
Типични примери в българската история са хановете от средата на 8 век, царете от края на 13 век, Иван Александър, Фердинанд,и другия го виждате. Все прононсирани грандомани!

Оценка:
-1 +11

22
Този коментар е премахнат от модератор.
23
Този коментар е премахнат от модератор.
Харесвам 🎃, само сготвени
24 Отговор
Тиквата "у царевичака" и от там директно при луканов.

Оценка:
-2 +11

чичо
25 Отговор

До коментар #17 от "Българка":


За мутрите съм съгласен.Те в БСП и Радев също с лопата да ги ринеш.Хващай лопатата.

Коментиран от #28


Оценка:
-7 +4

Матей
26 Отговор
Напълно може да му се довери всеки от народа,доказал се е.На него ли ще вярват или на мая,слави,кордела,трио,тях ли арестуваха с разбито коляно!?Или на Хр. Иванов с постановката на плажа,опита се да увлече протестиращите от София и дърдори популизми,без да си развее биографията и кому е служил.Такива като Росен Миленов трябва да управляват,само тогава държавата може да има бъдеще.

Оценка:
-5 +5

Съдбата
27 Отговор
Когато часът удари !...
Няма спасение !!!..

Оценка:
-1 +6

умен простак
28 Отговор

До коментар #25 от "чичо":


чиче,не си се научил още да различаваш доброто от лошото, щом не правиш разлика между Радев и Тиквеника!

Коментиран от #34


Оценка:
-3 +5

Промяна
29 Отговор
Единственият път към промяна е всички власти в България да се избират от народа в избори в два тура. Съдебна, изпълнителна, законодателна, президентска, местна власт на отделни избори и да се следят един друг и като кривнат от пътя доживотен затвор!

Оценка:
-1 +5

т-п трол
30 Отговор

До коментар #13 от "В.В.П.":


Жан Виденов си е в Пловдив, преподава в ПУ. Един от малкото честни управляващи, просто го употребиха.

Оценка:
-0 +7

факт
31 Отговор
не народ , а мърша!!!

Оценка:
-1 +3

32
Този коментар е премахнат от модератор.
аз съм Веска
33 Отговор
ОО , С ББ НЕ СТОИ ТАКА ВЪПРОСЪТ.РАЗЧИТАЙ ТВЪРДО НА НАРОДНАТА МАКСИМА : "МИНАРЕ РАЗВАЛЯ , МИНАРЕ ОПРАВЯ".

Оценка:
-0 +1

чичо
34 Отговор

До коментар #28 от "умен простак":


Чичовото,аз съм военен пенсионер от ВВС,бивш колега на Радев.За мен той,като президент,е престъпник.Как да не правя разлика?Как може президент да нарече цялата нация мутри,включително и теб,защото в прехода участваха всички.Кои мутри гони Радев?Ония,които той нарече мутри от прехода и които днес са в екипа му.

Оценка:
-3 +0

Тошо Куестио
35 Отговор
Само си говорите тука,а файда никва

Оценка:
-0 +0

Наблюдател
36 Отговор
Абсолютно вярно с 1 изключение -" 30 години проспаха грабежа на 200 млрд. лв." Не са ги "проспали", съд и прокуратура СА СЪУЧАСТНИЦИ!!

Оценка:
-0 +0

На оня
37 Отговор
Свят Тези дето крадат от народът да си ги харчат най добре а ние гладниците да издирим поколението им до 9 коляно и да го нахраним за последно

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Георги Първанов
Георги Първанов категорично отказва пряк контакт с лидера на РЗС, който оглави парламентарна комисия за проучване на двата мандата на Първанов и Марин
Да дебатирам с Яне Янев? Имам самоуважение, което не ми позволява"

Още бисери