7 Юли, 2021 11:52 17 596 110

Татяна Дончева за ФАКТИ: ГЕРБ дават указания на активистите си да бавят гласуването

  • татяна дончева-
  • парламентарни избори-
  • герб

Интересно е какви въпроси е обсъждал Борисов с Ердоган, каза тя

Татяна Дончева за ФАКТИ: ГЕРБ дават указания на активистите си да бавят гласуването - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Знае се, че ГЕРБ дава указания на своите активисти да гласуват рано сутринта, след което да започнат да бавят гласуването, да гласуват по 15,20 минути, по половин час. Това заяви за ФАКТИ лидерът на "Движение 21" и водач на листи на "Изправи се! Мутри вън!" Татяна Дончева. Тя коментира и актуални теми от политическото пространство.

Очаквате ли опити за саботаж на изборите на 11 юли от страна на старата власт, според която машинното гласуване е незаконно?

Очаквам такива опити. Знае се, че ГЕРБ дава указания на своите активисти да гласуват рано сутринта, след което да започнат да бавят гласуването, да гласуват по 15,20 минути, по половин час. Но какво от това?

Опит за упрек към МВР ли беше изказването на Сийка Милева, че „до момента МВР не е разкрило групи за купуване на гласове, за разлика от предишните избори“, както и че „първи път от десет години насам МВР не участва в съвместното междуведомствено звено, в което освен прокуратурата е и ДАНС“?

И правилно постъпва МВР, след като няма никакво доверие към главния прокурор Гешев. Самата Сийка Милева и нейното образование също са тема за това доколко тези хора имат капацитет да правят друго, освен да обслужват политическа партия ГЕРБ, което правеха досега. Организираните престъпни групи и арести в миналите избори бяха в услуга на ГЕРБ и искаха да решават местните избори. Това, което се прави сега аз намирам за много по-правилно - масирана атака преди деня на вота срещу хора и групи, които са известни като купувачи на гласове и които са готови да купуват гласове преди деня на вота в неделя. Така ще се постигнат честни избори. Няма нужда от 3 синджира роби, от организирани престъпни групи в спец съда. Много е важно също така служителите на МВР там, където са били в помощ на купувачите на гласове и дори са ескортирали автобусите с роми, да бъдат разбити, което се постига със съответните смени в МВР. Така, че смятам, че министър Бойко Рашков ще се справи.

Как ще коментирате срещата на Борисов седмица преди изборите с Ердоган?

Много е актуален въпросът какво търси Борисов при Ердоган, защото нито един официален сайт на турската държава не е публикувал информация за тази среща. И според мен това означава, че на тази среща не са обсъждани държавни проблеми. А какви проблеми са били обсъждани предстои да разберем.

Съдът на два пъти блокира новите ръководства на ББР и „Автомагистрали“ ЕАД. Чисто юридически ли е проблемът? Има ли законови неясноти относно правомощията на министрите?

ГЕРБ прие закон за публичните предприятия, с който започна да сменя бордовете и стана предпоставка за затрудняване на смените от служебното правителство. Такива предпоставки бяха конкурсите, които бяха изключително формално извършени при назначаването на тези бордове, но сега при тяхната смяна няма техническо време да бъдат извършени. Има бордове, които са извършвали много големи разходи, което вече застрашаваше и служебното правителството и следващото правителство, и то при положение, че ние нямаме актуализация на закона за държавния бюджет. Разбира се, има някои юридически неточности, които са направени при предложенията. Но хубавото на процедурата по охранителното производство в съда е, че молбите могат да бъдат подадени многократно и в крайна сметка да се стигне до резултата, до която служебното правителство иска.

Каква е вероятността да бъде съставено експертно правителство и в него да бъдат поканени хора от служебния кабинет, които се радват на широко обществено одобрение?

Може да се мисли върху идеята за съставяне на програмно правителство, което да има хоризонт на работа година, година и половина.

Съгласна ли сте с проф. Янаки Стоилов, че е необходимо да се създаде закон, съответстващ или отговарящ на „Магнитски“?

По-скоро да, защото правните последици са твърде сложни, за да бъдат оставени на усмотрението на различни длъжностни лица.

Заявихте като законодателен приоритет промени в Закона за държавния служител, в Закона за администрацията. Защо е важно да се приемат тези промени?

Важно е държавната администрация да бъде сменяна, след като Бойко Борисов направи така, че я напълни с партийни калинки. Затова ще трябва да бъде постигнато и нещо, което да бъде полезно за държавната администрация, никой да не се вкопава прекалено дълго време, да има ротация на държавните служители - подходяща, отговаряща на тяхното равнище и ранг, но същевременно в никое министерство и ведомство да не се застоявате прекалено дълго, за да направите корупционни кръгове.

Има ли достатъчно единомислие сред „партиите на протеста“, за да започне бързо дългоочакваната съдебна реформа?

Единомислие има по въпроса, че е необходима съдебна реформа, че трябва да има закриване на специализирания съд и прокуратура, че трябва да се мисли за промяна в конституцията в посока изваждане на прокуратурата от съдебната система – също. Няма в достатъчно степен съгласие къде точно да отиде прокуратурата, защото това е един въпрос, по който е нужна обществена дискусия за достатъчно дълъг период от време, в която да бъдат включени достатъчно широк кръг от юридическите среди и да се направи също така преглед на институционалното развитие на прокуратурата във всички страни от източния блок, за да се вземе едно правилно решение къде трябва да бъде прокуратурата.

Ще подкрепите ли Закон за лустрацията?

Според мен такъв закон е доста закъснял, но това не пречи да се мисли политическите среди да вземат под внимание принадлежността на лицата към бившата държавна сигурност.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 86 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1618

    175 35 Отговор
    Борисов е човек с мания за величие и няма никаква връзка с реалността! Този човек се готви да купува отново гласове и неистово продължава да иска да продължи по-старому- да лъже,да краде и се облагодетелства, да рекетира, да уволнява, да нарежда, да подкупва, да съсипва бизнеса на „неудобните”, да продължава да упражнява влияние и чадър върху олигарсите и организираната престъпност с помощта на Гешев, да циментира корупцията във всички сектори и ведомства с цел лично облагодетелстване и власт!На Борисов толкова много му се е усладила властта, че е готов на всичко!Безочието и липсата на съвест и морал с цел политическото му оцеляване стигнаха до там, че да отиде при Ердоган за помощ! Каква нелепост- иска гласовете на турците за ГЕРБ!Част от модела на ГЕРБ беше институциите да се използват за политически, лични и партийни цели и натиск!

    Коментиран от #34, #108

  • 2 Миризлив пор

    50 137 Отговор
    Герберите не са стока но да ръсиш глупости и фалшиви новини преди избори си е престъпление. Да излезе и даде доказателства, иначе си има член от закона по който да бъде подведена!

    Коментиран от #10, #43

  • 3 Верно ли

    36 71 Отговор
    А да мастурбират пред машините?И такива слухове има
  • 4 хммм

    105 12 Отговор
    Е как ще гласуват 15 минути или половин час. То не се застава пред машината и там да мислиш за кого ще гласуваш, а предварително си решил, знаеш номера и само кликаш върху монитора. Отнема не повече от 15 секунди.

    Коментиран от #12, #17, #96, #102

  • 5 Маргинал

    149 32 Отговор
    Каквото и да правят Тиквата падна в канала. На 11.07 да пуснем водата.
  • 6 Вечно

    100 18 Отговор
    трикове , мошеничество , грабене и далавери!
  • 7 некабавят

    84 23 Отговор
    То иначе няма да минат и 4-те %,а така ми се иска да ги гледам как се гърчат в парламента.
  • 8 Васил

    94 21 Отговор
    И да бавят пак краят им се вижда.
  • 9 anonim

    37 71 Отговор
    Айре на лелке ти и загубената ви партия от парламента вън нищо няма да спечелите пак не,че гроб ще победи но и вие сте на бунището
  • 10 Това за

    73 22 Отговор

    До коментар #2 от "Миризлив пор":

    указанията за забавяне и саботиране на машинното гласуване не са глупости, а факт. Лично мен в "случаен" разговор ме "убеждаваха" как трябва КАК ТРЯБВА БАВНО И ВНИМАТЕЛНО /!/ да се гласува, за да не би да сбъркам - внимателно да чета ВСИЧКИ посочени кандидати, да обмисля решението си... Та такива ми ти работи...

    Коментиран от #21, #28, #93

  • 11 разгадаха

    77 8 Отговор
    им отдавна този номер. Машината ще се изключва на 5-та минута, ако някой се мотае.
  • 12 Отнема

    31 8 Отговор

    До коментар #4 от "хммм":

    толкова, ако не си тръгнал СЪЗНАТЕЛНО да бавиш процеса. А като засечеш и два-три пъти с картата , като "СЛУЧАЙНО" НЕ СИ ПОСТАВИЛ правилно...
  • 13 Ванко 1

    28 38 Отговор
    Стига си дрънкала врели-некипели.
  • 14 Анонимен

    55 11 Отговор
    Който бави и осуетява гласуването, ГЛОБА ама тлъста!! На банкомата и във FB първи наредени бабите гепи, а машината им е проблем. Пародия.

    Коментиран от #64

  • 15 Ужасонн

    51 9 Отговор
    Ще бавят ама ще има тупа лупа. Сесията май е 5мин, колко да бавят повече мишките?

    Коментиран от #23

  • 16 Ужасонн

    32 9 Отговор
    Цик да приеме, че изборния ден свършва, когато 1 час не е влизал никой в урните!!!
  • 17 Е как

    29 21 Отговор

    До коментар #4 от "хммм":

    На вашия гуру му отнема 5минути хаха нали е многу телегентен??Пулене,пулене...не е толкова лесно.Или се е чудил,дали да не пусне глас за Бойко

  • 18 никакви

    48 8 Отговор
    държавни проблеми не е обсъждал оня с Ердоган. Познавачите на турските дипломатически маниери казват, че този единствен стол пред двете турски знамена е много показателен. Отишъл е сам да моли за нещо. За каквото и да е молил, няма да му се получи. Как пък не Ердоган ще му даде турски гласове. Ако му е много мил, да му дава турски паспорт, ама едва ли.

    Коментиран от #56, #101

  • 19 да се пробват

    44 8 Отговор
    след 5-та.м., не може ги спасят полицаите дето ще вардят
  • 20 ИСМВ

    61 18 Отговор
    Браво, Дончева!! ГЕРБ ще видят зор тези избори..

    Коментиран от #36

  • 21 Миризлив пор

    46 5 Отговор

    До коментар #10 от "Това за":

    След 5 минути ти се заключва машината, как повече да се бавиш? Инструкция на охраната на 7-мата минута да те изхвърли защото ти е заключена машината и това е. Защо трябва да се драматизират нещата е въпроса?
  • 22 кака

    56 12 Отговор
    до къде пропаднаха гербаджийте да влияят на изборите със селски трикове. Ама то не е чудно като гледам интелекта и езика на банкянския шеф.
  • 23 толкова

    44 5 Отговор

    До коментар #15 от "Ужасонн":

    е - 5 минути и машината изключва. Приеха го от ЦИК. После - аут от избирателната секция. И олигофрен би гласувал за по-кратко време.
  • 24 Гербер

    14 35 Отговор
    Що бе? Седиш пред машината половин час и се чудиш. Никой от комисията няма право да ти наднича защото се нарушава правото на таен вот. А като излезеш вън те чакат едни петдесет. Благодат.

    Коментиран от #26, #33

  • 25 ФАКТИ

    13 27 Отговор
    АДВОКАТКИТЕ НА МАФИЯТА ПАК СЕ УРЕДИХА. О УЖАС.
  • 26 Миризлив пор

    31 4 Отговор

    До коментар #24 от "Гербер":

    Стига дрънкахте глупости, след 5 минути се заключва машината, значи не можеш да гласуваш, значи няма тайна, спокойно могат да влязат в кабинката и да те изхвърлят! Стига сте пускали фалшива информация колкото да ви публикуват!

    Коментиран от #31

  • 27 dfu

    27 7 Отговор
    Според мен, машината трябва да се самоизключва не след 5 минути от вкарването на картата, а след 1-2. Който се бави повече - принудително извеждане и глоба за умишлен съботаж на изборите.

    Коментиран от #32, #73

  • 28 истината

    27 3 Отговор

    До коментар #10 от "Това за":

    Е ти пред машината ли ще четеш бре, отвън в коридора има на хартиен носител всички партии, номера и цялата информация, там стой и чети внимателно. Като влезеш в стаята за гласуване вече си взел решение и само маркираш на дисплея на машината това, което си решил. Кой ще те чака да мислиш пред екрана. Освен това няма да се криеш в тъмна стаичка и да си бъркаш в носа половин час, а си пред цялата комисия, само две "ушички" отстрани крият вота ти. Ако се бавиш е редно да те питат проблем ли имаш. нещо.
  • 29 Шердан Българов

    19 4 Отговор
    БАБО ЦУЦУЛАНО ГУЩЕР ЛАЗИ ИЗ ТРЕВАТА БЯГАЙ БЪРЗО НА СКАЛАТА!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 истината

    22 2 Отговор

    До коментар #26 от "Миризлив пор":

    Няма кабинка. Какво ще правиш в кабинка, ще дремеш ли там. Всичко е открито. Само като на устройствата на банкиране има странични преградки.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 истината

    17 4 Отговор

    До коментар #24 от "Гербер":

    Не може да седиш пред машината да се чудиш. Ще се чудиш в коридора преди да влезеш, където има цялата информация за чудене залепена на стената. Там се чуди. Като влезеш да гласуваш не се чудиш, а само маркираш номера на партията, която си избрал.
  • 34 Георги

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    Прав си , да си жив и здрав!
  • 35 Ако има

    23 2 Отговор
    такива, които започнат да се бавят пред машината повече от 3-4 минути, членове от комисията трябва да се намесят и да помогнат по начин, който не нарушава тайната на вота. Въобще е недопустимо да бъде оставен някой да се мотае над 5 мин пред машината. И най- дъртите се справят по- бързо, другото е абсолютно злонамерено. А който е неграмотен или олигофрен, въобще не би трябвало да гласува и да определя бъдещето на страната ни.
  • 36 Мутри навън

    13 26 Отговор

    До коментар #20 от "ИСМВ":

    Заспала кокошка(дончева), просо сънува!
  • 37 Мултак

    14 13 Отговор
    МултиГрупова ги знае как стават нещата, Дълбикото Гърло няма насищане .............
  • 38 СЕВЕРОЗАПАДА

    16 17 Отговор
    КУПЕНАТА КОЗА ЗАПОЧНА ДА БЛЕЕ!
  • 39 Ядосан

    12 20 Отговор
    Тая недок. атена мома що дрънка само глупости. Нали с машините нямало как да се купуват избори? За манипулации си мълчат. По елементарен начин си търсят избиратели. Гласове на избори купуват всички, без изключения. За големите говоря. Така, че да не се правят на ни лук яли, ни мирисали. Ма, като нямаш политики и единствената ти цел е да рзрушиш нещо е така
  • 40 Holy Sh1t

    8 17 Отговор
    Тая о.Фца ще ме накара да гласувам за врага и напук. Ужас.
  • 41 Хаха

    24 7 Отговор
    Те нямат толкова активисти всичко е било на хартия срещу 30лв.Добре,че оставиха мъртвите на мира че 12 години им обръщаха кокалите
  • 42 БАЦЕТО УПРАВЛАВАЛ НЯКОГА

    28 7 Отговор
    Е ИЗПАДНАЛ В ТИХ УЖАС ОТ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ - НЯМА МЪРТВИ ДУШИ , НЯМА РОМИ , ЗАТОВА ОТИДЕ ПРИ ТУРЧИНА СПЕШНО !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ЗАЩО БИКОВ И АНТОН

    22 6 Отговор
    ИЗЧЕЗНАХА И НИКАКВИ ГИ НЯМА ДА ОБЯСНЯТ ПОСЕЩЕНИЕТО НА БУДА ПРИ ПАШАТА НА ИСТАМБУЛ ?

    Коментиран от #49

  • 45 ЧОЧО

    16 8 Отговор
    Герберите рано или късно са в шахтата,като партията на лъжливия дядо Мадридски.Но се учудвам , че има вярващи на Татянка и Майчето.
  • 46 един от многото

    20 6 Отговор
    И да бавят и да бързат , умрял кон не рита! Гербавите се утекоха в канала , но изглежда че само те и вожда им не са го разбрали , което е напълно нормално за интелекта им!
  • 47 ПЕНКО

    8 14 Отговор
    УЧАСТНИЧКАТА В КОНКУРСА :" МИС ПИГИ - 21 " - ОЩЕ СЕ ПРАВИ НА МУЛТИ-МУЛТАК !?!?!?
  • 48 ОНИЯ С КОНЯ

    17 9 Отговор
    Машинното гласуване е пирон в ковчега на шайката и затова е огромният рев ! Иначе е голям СМЕХ , че същите айдуци на тиквата били обявили машините за незаконни , абе кукувци са отвсякъде ...

    Коментиран от #59

  • 49 един от многото

    10 3 Отговор

    До коментар #44 от "ЗАЩО БИКОВ И АНТОН":

    Не могат , любовта между мъжете е много греховна и трудно се обяснява!
  • 50 радефф

    11 11 Отговор
    Цъкайте си спокойно на машинките! Всичко сме предвидили!
    Резултатите ще гледаме да ги нагодим!
  • 51 ГЕРБ

    18 5 Отговор
    Обявили , че и в Щатите , където се гласува абсолютно и само с машини от десетилетия , изборите са незаконни ... хихихи ... между другото гласуването отнема точно пет секунди , а разяснението десет ...
  • 52 ГОЛЕМИЯТ РЕВ ОТ ШАЙКАТА

    16 5 Отговор
    Срещу машинното гласуване е само и единствено защото веднага се отчита гласа и отива като информация в компютъра и няма драскане и мазане в края на изборният ден върху хартията ! Просто и лесно !

    Коментиран от #55

  • 53 KKK

    8 14 Отговор
    Танче 96% не ви искат гладна въшко
  • 54 Мая

    6 14 Отговор
    Ама, Тано, стига си мрънкала, ма! Нъл ти обещах, че кат са фаним за жезъла, шъ си назначим своя прокуратура!
  • 55 програмист

    6 14 Отговор

    До коментар #52 от "ГОЛЕМИЯТ РЕВ ОТ ШАЙКАТА":

    Колко прекрасно звучи! Само че, що не ги използват вече никъде по света тия машини? А, верно има още 4 страни, ама Бутан май щели да се отказват, пък Мадуро и той вече имал съмнения!

    Коментиран от #97

  • 56 избори

    8 11 Отговор

    До коментар #18 от "никакви":

    Какво се чудите то е близко до акъла, Бойко ще се кандидатира за Президент търси гласовете на ДПС , така ще събере около 1500000 гласа и ще удари " Фатмака".

    Коментиран от #88

  • 57 Румен рашков

    11 9 Отговор
    И Танчето иска някой да се бави в леглото, ама няма.
  • 58 шишеджам

    5 11 Отговор
    Що ми се вижда,че госпожата е бременна.

    Коментиран от #61

  • 59 Който и да съм

    7 5 Отговор

    До коментар #48 от "ОНИЯ С КОНЯ":

    Спазването на равенството при упражняване на вота е компрометирано! Машините не са незаконни!
  • 60 Калев

    10 11 Отговор
    Най-интересното е, че коалицията на "Мутрите" купува гласове и бате Гойко си прави гъргара с тях....Танче, голяма сте смешка и с това движение 21......Как ще борите Мутрите с мутри ма како....
  • 61 Кико акушер,генеколог

    4 8 Отговор

    До коментар #58 от "шишеджам":

    Да,щастието и е голямо!Близнаци! И то непорочно(то пък, кой ли ще я уважи)! Вярвайте в чудеса!!!
  • 62 Миро

    7 11 Отговор
    Танче, а нещо за купуването на гласовете да кажете,,,,БСП и това е! Колкото повече им гледам мутрите на уж новите и неопетнените, като онзи от Благоевград, дето бил всъшност от ГЕРБ , ще си гласувам за БСП
  • 63 6996

    9 6 Отговор
    Само като ги видиш "новите лица в политиката" и трябва всичко да ти е ясно, че е един цирк за баламурници, истинското статукво са точно тези хора, но кой ти помни;)
  • 64 избирател

    4 11 Отговор

    До коментар #14 от "Анонимен":

    Не са стока тия, които раздават правосъдие наляво и надясно!
    Тая"тлъста" глоба, как ще я събираш, кеш или чрез културиста?Най добре , да излиза на разпечатката :щом сте гласували за ГЕРБ, подлежите на глоба!

    Коментиран от #67

  • 65 Без кахър, има "лек"

    8 3 Отговор
    Удължава се времето, спира се чесовника, "лобут" за бавещите. По-важна е избирателната активност и дано сме поумняли.

    Коментиран от #109

  • 66 Чук и Гек

    11 2 Отговор
    Гек Ви уведомява да не се плашите! Софтоера е конструиран така, че ако 2 минути и 15 секунди се пулите като теле в комбайна, машнината издава вой на сирена, следва мелодия от Райнбоу и на десплея изпъква надпис - ,,Техниката ви разпозна като електорат на простата партия и вашият глас ще бъде зачетен правилно!" Отстъпете мястото си на следващия идиοт! Благодарим Ви!"!

    Коментиран от #86

  • 67 Сърп и чук

    6 0 Отговор

    До коментар #64 от "избирател":

    Само с глоба няма да се разминете!
  • 68 Притеснен

    9 5 Отговор
    Менте избори идват... Най-долните боклуци на държавата са се навълчили всячески най-накрая да докопат кокала... Нищо хубаво не чака България...
  • 69 Го4о

    7 8 Отговор
    Комунисти, като Баба Татяна щели да ни засичат време за гласуване на вецуелските щайги за да докажат, че българите били по-прости от
    венецуелските комунисти!?!?!? Ами Радев що се блещи на машината над 3 минути, нали казвате, че е умен????
  • 70 мОРО

    3 5 Отговор
    Тези искат да докопат власта точно както ГЕРБ навремето, нещо ново и непорочно,,,,ама Танче, що не си остана в БСП, поне знаеш, че БСП пак ще го има, вие и тоя път ако не направите правителство, бат Гойко ще ви поздрави пак от Босфора,,,Ей прост и панаирджия народ, иска да замени едни мутри с други....Добре, че беше БСП та избрахме един свестен президент и вкара България в ЕС та да може и чистачките да гласуват за Славчо....ПАК ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА...АЙ ЧЕСТИТО
  • 71 пешо

    4 4 Отговор
    "да има ротация на държавните служители"

    тая женица е тотално и брутално некомпетентна! изказването ѝ демонстрира пълно непознаване на материята. какво ще прави един доктор от министерството на здравеопазването в мосв? или обратното.
    и тя е като хилядите знайни и незнайни "специалисти по държавно управление", които си мислят, че е достатъчно да турнеш някого зад бюрото и той след две седмици е готов експерт. скромните ми наблюдения показват, че в някои сфери са необходими години за създаването на един експерт. но до сега, с малки изключения, не съм видял политик да си дава сметка за това.
    те така те!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Тошко

    7 5 Отговор

    До коментар #27 от "dfu":

    Аааааа не! За две минути президента няма да може да успее да гласува!? Той там поне 5 Мин. ще го снимат как е взел отрязъка и го пуща тържествено в кутията.
  • 74 Соня

    6 3 Отговор
    Е как така - първо гласуват рано, после започват да бавят гласуването като се мотаят 15 минути?
    По колко пъти гласуват - веднъж бързо, веднъж бавно
  • 75 Хахаха

    8 6 Отговор
    Другарко Дончева, Татянко1, нали като бавят (уж) намаляват и техните гласове. А смятам, че хората (онези заблудените от предишните избори) вече се убедиха що за стока сте всички - и вие - мутрите, и И Така Нататъците (ИТН) и ДжендърБг. Така че... ако все още е останал разум у хората, и за доброто на родината ни, смятам че № 5 би бил избора на 35-40 % от гласувалите. Разумния избор.
  • 76 ТОАЛЕТНА N5

    4 3 Отговор
    НАЙ - ТЪРСЕНАТА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ Е ТАЗИ С № 5 ЦЕНАТА И НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПАЗАРИ СКОЧИ ПОЧТИ ДО ПЛАТИНАТА , ТАКЪВ ДЕФИЦИТ Е НЕВИЖДАН ПО БОРСИТЕ ОТ 500 000 000 ГОДИНИ !
  • 77 Госс

    6 5 Отговор
    Гласувайте да изметем тази некадърна власт управляваща 12
  • 78 ЗАТВОР БОКО

    8 5 Отговор
    ИЗБОРИ ДО ДУПКА ПРЕДСТОЯТ - ДОКАТО БОЙКО ВЛЕЗЕ В СЦЗ ЗА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИТЕ !
  • 79 Без ДДС

    6 3 Отговор
    Ясно е като бял ден че ще има номерца,но народа не ги иска тиквите.
  • 80 Куиш

    7 0 Отговор
    И преди съм го писал и сега ще го напиша. Трябва да се приеме промяна в конституцията депутатите да имат право на максимум два мандата в парламента. Изкарва два мандата и почивка един мандат. след това евентуално може пак да се кандидатира
  • 81 старото

    5 4 Отговор
    Мая манолова що не си гледа магазина за обувки ами се ПРАВИ на политик-нали основната и работа до скоро беше продавачка в магазин за обувки.Как щни управлява една продавачка в магазин за обувки ???
  • 82 старото

    5 5 Отговор
    колкото и да дрънкате и лъжете 1ервени боклуци Бойко ще ви натика пак в КАНАЛА за трети път и то за ПОСЛЕДНО !!!
  • 83 старото

    8 6 Отговор
    колкото и да дрънкате и лъжете 1ервени боклуци Бойко ще ви натика пак в КАНАЛА за трети път и то за ПОСЛЕДНО !!!
  • 84 LOSHIA

    6 1 Отговор
    ТЕ ЩЕ ГО ЗАБАВЯТ И БЕЗ УКАЗАНИЯ,ТРУДНО Е ИМ С МАШИНИТЕ!
  • 85 оня с коня

    6 5 Отговор
    Аз като Фен на ГЕРБ не съм получавал такива Указания но след като Дончева го казва,ЩЕ БАВЯ и още как!И на Аверите ще предам за да бъде Бавенето Повсеместно и Качествено.Мдаа!

    Коментиран от #87

  • 86 изрод от ГЕРБ

    6 3 Отговор

    До коментар #66 от "Чук и Гек":

    Променен е софтуера.след 3 минути потриване на потни ръце се чува едно неистово ръмжене на машината съпроводено с яки псувни на български и ромски език последвано от упокойна музика А след това нежен и приятен глас съобщава:"Моля следващия от ГЕРБ"
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ИВАНЧО

    2 0 Отговор

    До коментар #56 от "избори":

    НЕ ЗАСПИВАЙ,НЕ ЗАСПИВАЙ,НЕ ЗАСПИВАЙ,НЕ ЗАСПИВАЙ НА СЛЪНЦЕ
  • 89 АКТИВИС

    1 1 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВАМ 1 ЧАС.
  • 90 Ясно като бял ден

    5 2 Отговор
    Ясно, който се мотае пред машината гласува за Геп. Така ще разберем кои са дебИлите на ГЕП

    Коментиран от #94

  • 91 мулти-култи

    7 3 Отговор
    Тази пача беше години наред адвокат на Илия Павлов и Мултигруп.
  • 92 ЛИЛИ

    4 3 Отговор
    ТИШИНА В СПАЛНЯТА ,И В ГЛАВАТА,ТАЗИ Е ПОБЪРКАНА,ЩО Я СЛУШАТЕ БРЪТВЕЖИТР?!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ЧОБАН

    3 7 Отговор

    До коментар #90 от "Ясно като бял ден":

    НЯМА СРОК КОЛКО ЩЕ ГЛАСУВАМ А ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ Е ЯСНО /НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИДИОТИ И ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНИСТИ И МУТРИ /

    Коментиран от #98, #99

  • 95 достойнство

    3 1 Отговор
    ВИДЯ СЕ КОЙ КОПЙВА ГЛАСЛВЕ -ПЪРВИЯТ КАНДИДАТ ДЕПУТАТ С ОТНЕТ ИМУНИТЕТ СЕ ОКАЗА ОТ ТВОЙТЕ МУТРИ.НИЕ ПО-ВЪЗРАСТНИТЕ ЗНАЕМ ТИ,МАНОЛОВА ИДР.СЛУГИ НА ОЛИГАРСИТЕ КОИ СТЕ .ЯВНО СЛЕД КАТО ИМА ХОРА КОИТО ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ НЕ ГО ЗНАЯТ ИНАЧЕ НЯМАМ ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Не ти е точна

    3 2 Отговор

    До коментар #55 от "програмист":

    информацията. Машини при гласуване се ползват на много места в света, вкл. и в САЩ...
  • 98 Сериозно би

    4 2 Отговор

    До коментар #94 от "ЧОБАН":

    - ами ДаНчето Фъндъкова, ами самият Борисов - от коя партия бяха преди пребоядисването си?
  • 99 Факър

    3 1 Отговор

    До коментар #94 от "ЧОБАН":

    Гласувай за когото си искаш. Само за протокола. Баце Борисов е член на БКП от 1977 до 2001,а криминалното му минало е известно.
  • 100 Бай Шиле

    3 3 Отговор
    Татяна е №1! Като клюкарка,де.Само ген.Атанасов може да и съперничи.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Джони

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "хммм":

    По решение на Цик назначено с указ от президента другаря Радев Решетников. Всеки избирател които се бави повече около 5 минути, Сик предлагат на избирателя да гласува чрез хартиен носител. Служебното правителство назначено от казака президент Радев Решетников не успя да си свърши качествено работата защото е съставено все от кадри на Бсп, Дс. Вижте имотното състояние на министъра на Мвр Бойко Рашков притежаващ заедно с жена си 19 имота. Само луксозната къща в София е няколко милиона, а апартаментите в Несебър около 6 и другите луксозни апартаменти в София са много скъпи. Става на въпрос за десетки милиони долари имота собственост. Откъде толкова много пари има другаря Рашков като е бил винаги държавен служител?? А баламите нека да се връзват на хибридните новини и припагандата на другарите от служебното президентско правителство.
  • 103 Жаба Кикерица

    1 0 Отговор
    БОЙКОВЩИНАТА е непобедима и е издигната в КУЛТ от феновете на ШАЙКАТА !

    Коментиран от #104

  • 104 мутри вътре

    1 0 Отговор

    До коментар #103 от "Жаба Кикерица":

    Това лозунг от партийно събрание ли е? Много лошо ви бръкна Бойко в касичките, Арабаджиеви, Черепа, Баневи и други апаши.
    Боли ли?
  • 105 мутри вътре

    2 0 Отговор
    Бойко е наел артисти от театъра да симулират припадъци! Освен това е купил фалшиви машини, с които ще замени истинските. Тези фалшивите са същите, като истинските, но са програмирани да гласуват само за Герб!
  • 106 мутри вътре

    2 0 Отговор
    Нагли комунисти, довчера си пиеха кафето с баш мутрите, визирам Мая червената мутра, а днес мутри вън!?
    Татяна дончева пък дърта комунистка ще ми говори за права, лустрация и реформи!?
    Червни динозаври и хардлайнери!?
    Който чака промяна от тия бандити е меко казано наивен, направо си е луд.
  • 107 ИВАН ИВАНОВ

    1 0 Отговор
    А ако не се случи подобно нещо,готова ли сте да се откажете от парламента?
    Надали
  • 108 Хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    Къв е тоя тролски ник вее. Татянко1 и всички останали нямат никакви шансове да се докопат до кацата с мед, за да крадат и си строят хотелчета. Затова се плюе по Герб- внушава се на хората, че са крали и канибали, защото наистина дръпнаха България напред. Дори да са откраднали са направени мега много проекти. Не ме интересуват нито чекмеджетата, нито каскети. Искам българия да продължава сегашния си темп
  • 109 Не сме

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "Без кахър, има "лек"":

    Не сме! Докато пишем чЕсовник, не сме! Бойко ли е виновен, че си бягал от училище или Костов?
  • 110 Ташо

    1 0 Отговор
    Че на теб ли ще дава обяснение ,какво си е говорил ма кифло не дое...а?