12 Юли, 2021 15:22 30 585 219

Усетихте ли се как чрез подмяната, която Слави ви предложи, Доган и ДС пак ще са на власт?

  • има такъв народ-
  • слави трифонов-
  • подмяна

Днес Илиян Василев написа следното по адрес на предложеното от Слави Трифонов: "Поредната схема, съгласувана с Доган. Мултигруп продължава да управлява"

Усетихте ли се как чрез подмяната, която Слави ви предложи, Доган и ДС пак ще са на власт? - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Опитът за реализация на поредния пъклен план на ДС задкулисието, за което мнозина сме сигурни, че се ръководи от Ахмед Доган и една група бивши щатни служители на комунистическата Държавна сигурност и ДАНС, вече е в ход. Така или иначе трезвомислещите през абсолютно цялото време имахме сериозното съмнение, че зад човека, разхождащ се с джип и охрана - Станислав Тодоров Трифонов, стои подмяна, но определено е изненада, че подмяната на дневния ред дойде още на следващия ден след изборите.

Всъщност, няма как да не започнем по-отдалече, защото скандалните моменти в поведението на Слави Трифонов и партията му далеч не започват от днес. Колкото и да твърдят, че може да присъстват преимуществено дигитално и предимно в собствената им телевизия, това не е приемливо за една република с парламентарно управление. Че даже и за една президентска република не е. Абсурдно е лидерът на партията победител, пък ако ще и на втора позиция да е, да не дава интервюта пред истински журналисти. В този смисъл с какво точно се различава Станислав Трифонов от Бойко Борисов, който се криеше по баирите и управляваше от джипката и Фейсбук? Отговорът е с нищо.

Също така не може да налагаш мнението си, че всички журналисти са мисирки и слуги. А точно това направи Тошко Йорданов в разговор с инфлуенсърката Флора. Същият заплашително заяви, че ни готви промени в Закона за радиото и телевизията. Е, с какво се различава той от Вежди Рашидов, който преди време заплаши Сашо Диков по подобен начин? Отново отговорът е с нищо.

И стигаме до съобщената днес подмяна от Станислав Трифонов. Изключителна наглост е с малко над 600 000 гласа да искаш да управляваш сам. При тази избирателна активност нямаш право да си присвояваш определянето на игровите правила и да забиваш нож в гърба на формациите, благодарение на които си успял да прокараш промени в Изборния кодекс, заради които за първи път от много време насам се проведоха едни що-годе нормални избори.

Водачът и патрон на т.нар. "протестна партия" "Има такъв народ" не спомена абсолютно нищо за съдебна реформа в приоритетите на партията му. А точно това изкара и държа на улиците месеци наред хиляди български граждани. Закриването на Специализираната прокуратура и съд е минимум под минимума, който нищо съществено няма да промени. Този акт ще е просто една от задължителните частици от цялостната радикална съдебна реформа, предлагана от "Демократична България". Единствено.

Другият скандален момент от днешното Трифоново изявление е кандидатурата за министър на вътрешните работи. Николай Радулов е бивш щатен служител на комунистическата Държавна сигурност. Когато не малка част от българите искат Закон за лустрацията, ти им предлагаш ченге от ДС за вътрешен министър - в XXI век, в държава, която е член на Европейския съюз и НАТО. Как точно този 65-годишен господин ще реформира службите, как някой изобщо очаква той да се обърне срещу своите и да ги изгони от службите за сигурност? Няма как и няма да се случи.

Николай Василев, царският министър, е кандидатурата за министър-председател? Тук може да се каже само: ха-ха-ха. Дори и най-големият политически неграмотник би трябвало да се светне, че със споменатите хора му се предлага още от същото. Не малка част от предложенията за министри вече са работили за порочната система у нас. "Антисистемната" ИТН предлага системи играчи, като за цвят са прибавени някакви юпита от САЩ, чиито качества никой не познава.

Впрочем, образоваността не е гарант за това, че може да свършиш добра работа като министър, а още по-малко е гарант, че си почтен човек.

Днес Илиян Василев написа следното по адрес на предложеното от Слави Трифонов: "Поредната схема, съгласувана с Доган. Мултигруп продължава да управлява". Напълно вярвам, че е точно така. И предупреждения за това имаше отдавна.

Най-страшното за политически адекватния човек и бъдещето на България е това, че хората, казващи, че тук нищо никога няма да се промени, може да се окажат прави и в много дългосрочен план. Те на този етап се оказват абсолютно прави. Изборите са спечелени от нещо средно между ГЕРБ и НДСВ, дълбоко подвластно на задкулисието на и около ДПС - тоест Мултигруп и т.нар. "библиотекари", и/или истинското, неподправено комунистическата ГЕРБ на Бойко Борисов, който в пълното раздвоение на личността си като член на БКП и пазач на Тодор Живков говори как комунистите са избивали нормалните българи. Защото - да, комунистите не са нормални българи. Спорно е и доколко имат качества на хора.

А между другото, уважаеми читатели, вие спомняте ли си, че първият и вторият - Слави и Бойко или Бойко и Слави, едно време бяха приятели? Задайте си въпроса какъв човек трябва да си, за да си приятел и на единия, и на другия. Самият факт, че нещо някога ги е свързвало, трябва да е червена лампичка за всеки.

А спомняте ли си как преди доста години, докато все още водеше шоуто си в bTV, Слави фамилиарничеше с Доган?

Усетихте ли се как чрез подмяната, която Слави ви предложи, Доган и ДС пак ще са на власт?

Плашещо е, че най-младите са гласували за "Има такъв народ". Особено от днешна гледна точка. И ако българският народ продължава да избира така, нито настоящето, нито хоризонтът някога ще стане добър за тази иначе изключително богата и красива страна, в която сме родени.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 341 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Севда

    290 53 Отговор
    кабинет от несъстоятелни хора, които освен глупости, не могат да правят друго, които нямат подготовка и квалификация...

    Коментиран от #7, #47, #79, #117

  • 2 Последния Софиянец

    92 189 Отговор
    Абе Слави се бъзика с вас бе!Иска да докаже на практика че с този парламент няма как да има стабилно правителство и реформи.Той го обяснява много време ,ама не вдявате.

    Коментиран от #8, #31, #45, #113, #114

  • 3 Бай Кокич

    390 44 Отговор
    Слушебното правителство трябва да остане на власт поне още няколко години.На Трифонов не знам защо,но му нямам никакво доверие :)

    Коментиран от #10, #143

  • 4 Сток

    67 17 Отговор
    Човече, ти ли си корективът за абсурдно?
  • 5 Прозявам се

    61 243 Отговор
    Аре стига с вашия Доган и ДС,оставете Дългия поне 100 часа на мира,не 100 дни,дрънкалки смотани..
  • 6 Майна

    202 32 Отговор
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СТАРИЯТА...НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ ПАРТИИТЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО...ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ И ДПС...ДА СИ УПРАВЛЯВА С ТЯХ

    Коментиран от #32

  • 7 Последния Софиянец

    72 158 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Преди ревахте че не предложил кабинет,а сега реве че предложил.Какво искате последно???

    Коментиран от #13, #19, #24, #196

  • 8 Майна

    103 8 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Не бъди наивен..ВЯРВАМ, ЧЕ НЕ СИ СЕ БОРИЛ ЗА ТОВА

    Коментиран от #12

  • 9 Румен

    45 148 Отговор
    Браво Слави. Нека умират бавно с пяна на уста. Действай

    Коментиран от #46

  • 10 Последния Софиянец

    50 95 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Кокич":

    Ще има ново служебно правителство.Слави иска да докаже че при този парламент не може да има правителство на промяната.Докога ще обяснявам на идиоти?

    Коментиран от #34, #44, #99

  • 11 Русенец

    62 6 Отговор
    Та, колко депутата ще имат депесе в новият парламент? Къде директно при тях, къде заобиколно в други партии?

    Коментиран от #202

  • 12 Последния Софиянец

    119 10 Отговор

    До коментар #8 от "Майна":

    Това правителство няма да изкара и месец.Нагледен урок за тъпаци.
  • 13 Славуца ще ти го турне с 200

    124 18 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    По-зле и от тиквата
  • 14 шмекер

    159 41 Отговор
    Подведе много народ Слави, това е жалната истина. То ДБ са глобалисти, ама тея пък съвсем. Май щеше да е добре Възраждане да влезе в парламента

    Коментиран от #116, #175, #197

  • 15 Пипи Чорапчето

    85 5 Отговор
    Успокой се и ти, де -"усетихме", че на есен ще имаме избори 2 в 1!

    Коментиран от #36

  • 16 Псевдоним

    93 5 Отговор
    Много от хората не са очаквали друго освен подмяна, но наистина е странно защо Трифонов така избърза с министрите. Отговорите на някои въпроси са там, другото го знаем.
  • 17 Абсурдната

    105 11 Отговор
    Абсурдната страна на битието ... ами ... пак гласувайте за Слави ... и за Боко разбира се ... вместо да бъдат съдени, па дори и за тъпота с взлом, такива хорица се появяват във властта ... но все пак не е виновен този с баницата, пачките и всичко останало ... виновни сме ние ... и за жалост явно сме много тъпи ... за жалост
  • 18 горски

    74 3 Отговор
    Скоро ще видим за какво става дума...
    Правителство се сменя,министри също..
    По важното е какви закони ще приеме парламента,това ще е големия знак.Оставят ли се законови вратички за крадене и манипулации,ще гледаме средващата серия на ""Българите в ада""
  • 19 Който и да съм

    110 4 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Не се прави на ударен! Никой не реве, че е предложил кабинет!
    Критиките са за това, кой е в кабинета!

    Коментиран от #26

  • 20 СС Viking

    91 9 Отговор
    Искаме Преслава министър на Културата,Ку-Ку бенд да отговарят за Европейските инвестиции,Митьо Пищова министър на спорта с миски,и Азис министър на циганите!
  • 21 Последния Софиянец

    82 20 Отговор
    Много прост народ има в този сайт!Има Такъв Прост Народ.ИТПН.

    Коментиран от #28

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Б.Х

    114 7 Отговор
    Вижте кой ще подкрепи този кабинет и си правете изводите. Прочетете какво казват триото министри от служебния кабинет които са били поканени. Ха честито на всички новата подмяна

    Коментиран от #27

  • 24 да питам

    20 4 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Абе , а да кажеш , ти за чий ревеш ...
  • 25 Bigboss

    78 3 Отговор
    Това беше протестен вот срещу Герб. Протестни вот може да се окаже нож с 2 остриета. Дано обаче греша. Дано детето ми заживее в просперираща държава а да не бяга по чужбини,и да му се радвам по скайпа
  • 26 Последния Софиянец

    25 45 Отговор

    До коментар #19 от "Който и да съм":

    Няма значение кой.При този парламент няма да изкара и месец.Слави ви дава нагледен урок.Щото явно досега не го разбрахте

    Коментиран от #111

  • 27 Б.Х

    69 5 Отговор

    До коментар #23 от "Б.Х":

    И да не забравя. Заседанията на новия парламент ще започват и завършват с балет Магаданс

    Коментиран от #74

  • 28 мдаааа

    17 5 Отговор

    До коментар #21 от "Последния Софиянец":

    Ти си шефа им , а ??!🤭
  • 29 Ще има правителство

    44 27 Отговор
    Голям кеф, сега изчегъртвачите са изпаднали в ступор! А да видите, какво е да ви плюват и охулват!С вашите камъни по вашите глави!😂
    Може да управлява Славчо като партия на малцинството и се сетете кой ще го подкрепя без условия😂😂😂😂А иначе вие си бройте мижавите процентчета разлика между ГЕРБ и ИТН😂😂😂И се гордейте, че сте победили с гласовете на чалгализираното, празноглаво поколение😂😂😂😂
    А Пинкио, язък за всичките пачки дето хвърли да унищожиш Борисов,😂😂😂Ама така който вади нож другиму, от нож умира!😂😂😂
  • 30 mi6osp

    110 17 Отговор
    Даже само това, че отстраняват Бойко Рашков, показва, че гарантират безнаказаност на Борисов, на шайката му, на Гешев и шайката му, на мафията. Слави Трифонов направи сделка, защото за него парите са най-важното нещо. Браво на българите, гласували за поредния спасител.

    Коментиран от #194

  • 31 Ю.кортес

    21 3 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Базика се с теб....ама ти,не вдяваш
  • 32 XYZ

    48 8 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    И аз мисля, че ще го подкрепят ГЕРБ и ДПС, за да му видим провала. А може и да не се провали ... Много мнения, несъгласия, разочарования, объркващо и плашещо!
  • 33 Тиквата доган шиши каскета

    17 2 Отговор
    На веро
  • 34 АБЕ ТАКА И ТАКА НИЩО НЕ ПРАВИШ

    28 2 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    ПОДГРЕТИ МАНДЖИ НА МИКРО ВЪЛНА,ЩО НЕ ВЗЕМЕШ И ПОПА И ДА СТЕ КОСМОНАВТИТЕ НА СЛАВЕЙ ТРИФОНОВ ТЪКМО ЩЕ ВИДИШ СВЯТ😇
  • 35 321

    40 3 Отговор
    Ние българите си мислим,че сме независими,да така е,нищо не зависи от нас.
  • 36 не знам но

    13 12 Отговор

    До коментар #15 от "Пипи Чорапчето":

    2 в 1, са лош вариант, от практична гледна точка! Трябва да имаме бюджет, План за възстановяване свързан с разпределението на милиарди и още не знам какво си! Това не знам дали са легитимни работи за служебно правителство?
  • 37 МАМАЛИГА

    39 12 Отговор
    9 месеца реваха , че се скрил. Минаха избори стана 2ра сила. Каза няма коалиция с ДПС ГЕРБ БСП изпълни го.

    Минаха нови избори вчера, ся кой сложил кой не сложил. ЦЯЛАТА ИСТИНА Е ЕДНА И ТЯ Е = КОЙТО И ДА СЛОЖАТ ако не му се следи работата дали е ок или не няма да стане. Най крадливото племе да остане от герб народа не му ли диша във врата ще прави каквото си иска ! НАРОДА КОНТРОЛИРА тея паразити там, НЕ ТЕ НАС ! НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
  • 38 Българка

    77 10 Отговор
    Слави да излезе пред журналисти и да не се крие в собствената си телевизия! Да излезе и обясни КОЙ му нареди този кабинет на задкулисието! Слави и ИТН, ако не искат да отидат бързо в канала, още преди да сме им научили имената, да ревизират високомерното и пренебрежително отношение към останалите партии на промяната!
    По-добре Слави да бе направил коалиционно правителство с БСП, отколкото в коалиция с ДС и, Доган, Пеевски
  • 39 SAAB

    45 7 Отговор
    Беше ясно......нация д"ет сЪ кандилка в кючек и гюбеци достигна епогея си ! Главанако благодари публично ,че е оставен жив.....да си харчи краденото.....
    Та ,както днес видях някъде........7 /800 дни ...шЪ вЪ упрай :)
  • 40 Това е което е

    47 2 Отговор
    Младите не помнят някой неща, защото тогава друго им е било в главата и това е ок. Проблема драги зрители е, че тези дето уж помнят и имат житейски опит са изпаднали е летаргия и не гласуват, не участват, не помагат, аа ссамо мрънкат отчаяно.
  • 41 Хахахахах

    53 3 Отговор
    Всичко е помиярщина, всичко е свинщина. По големи глупаци от хората няма.
  • 42 Гаглей

    53 6 Отговор
    И Слави и Бойко и Божков и Доган итн. Всички последните години са плували е едни води, даже в един малък аквариум. Кой като политик кой като мафиот, кой като шоумен. Това не е промяна а подмяна. Надявам се да греша, бъдете оптимисти Успех на Слави.
  • 43 Дамян

    68 5 Отговор
    Какво може да се очаква от Чалгаря,който го пазят 10 човека от народната любов!?! Как е ? Почувстваха ли се измамени тези,които гласуваха за лицето Трифонов и Тошко Африкански? Хак да им е.!Честито на всички абонати на кабеларката 7/8 !
  • 44 Българка

    48 1 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Слави не е поредният "божий инструмент", че да ни разиграва да гласуваме докато на него му хареса! Политиката не е рулетка!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Jacques Yves Moineau

    55 4 Отговор

    До коментар #9 от "Румен":

    Плашещо е че чалгарията е повсеместна.

    Коментиран от #64

  • 47 СлавиТрифонов

    68 3 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Добър вечер уважаеми зрители. Спите ли?
    Или чакате да дойдат поредните спасители?
    Те нали уж са нови, а пак са си същите
    И изведнъж става ясно, че са пълни идиоти.
    И какво да ги правим сега тея кавали `щот така или иначе вече сме ги избрали?🤟
    Слави Трифонов 😂
  • 48 ЕВРО НЮЗ

    54 6 Отговор
    В продължение на година се опитвах да пиша с ник ДИВЕРСАНТ , но преди седмица ми го откраднаха и един трол пише под това име... Та пишех ви че партията Има Тъп Народ е копие на италианското движение Пет Звезди на Беппе Грило... Нищо не разбрахте Сега ви предстои да видите как в следващите пет години за да изпълняват плановете на глобалистите, Чалгарите ще правят коалиции с всички възможни довчерашни опоненти.. ДОБРЕ ДОШЛИ В ШОУТО НА СОРОС
  • 49 Б.Х

    52 9 Отговор
    Моме, няма да гласуваме повече. Кабината на Слави ще бъде подкрепен от ГЕРБ и ДПС. Ще има от всичко старо по две. Нека ни е честит новия кабинет
  • 50 Тукашни балъци

    42 5 Отговор
    Ахмет Доган му плюл в устата, а си е ФАРС, като Боянските ливади на Желю Желев, имението “Врана” на Симеон-чо, сега 7/8 TV на шоу-мен-а. Горките “Строители на България”. Как ли се честват в “гроба”. “Айсберг” с връх “Слави Трифонов” подготвян от 4, 5 или повече години от “онези” отдолу, които не се виждат. Абсолютно повторение, фарс, започнал от Боянски ливади на Желю Желев, Врана на Сакс Кобур Готски, Симеон и сега 7/8 TV на шоу мена. Логика представлявана от купчина ЮпИ-та, заменящи този с “Джип”-а. Честито! Няма смисъл от съучастие в избори на електората без изглед за промяна. Всеки подсъзнателно е убеден, че Слави Трифонов е върхът на “айсберга”, поставен там за камуфлаж. Под него са онези подготвяли момента от 6 или 7 години. Пред поколенията още 500 години

    Коментиран от #63

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Софиянец

    16 18 Отговор
    Единствения възможен изход е терминал 2
  • 53 Х8й

    37 17 Отговор
    ХАХАХА Бастуни гласувайте пак за тоя на есен .... отврат. Възраждане беше може би единствената партия малко по-различна от другата помия. Всичко друго е под общ знаменател.

    Коментиран от #68

  • 54 Шкембе Войвода

    15 8 Отговор
    кАКВО пак ми лансирате оня удавник и смешната му партия ДБ с тази тъпа статия
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 дядо Георги

    48 7 Отговор
    Тежко и горко на тоя народ. Смени една мутра с друга мутра! Един простак с още по-голям простак!
  • 57 5455

    5 35 Отговор
    Илияне освен, че си смешник си кух кат лейка.
    Бойко имаше нужда от Доган, Слави не. За какво му е доган на Слави.

    Коментиран от #178

  • 58 Стоян Хлебаров

    39 7 Отговор
    Затова ли бяха сценките с мълчанието на Чалгаджията-ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ТОЙ Е ВОДИЛ ПРЕГОВОРИ С ХОРАТА НА ЗАДКУЛИСИЕТО,КАК ДА НИ СКРОИ ШАПКАТА! А през това времекупените медии подхвърлиха в пространството ,името на слугата на Мадридския крадец-така,за сондаж и реакция от обществото! Видяха,че никой не реагира и...пуснаха схемата на новата лъжа...Изходът е : ИЗБОРИ ЗА ТРЕТИ ПЪТ И ГЛАСУВАНЕ ЗА МНОЗИНСТВО НА ДБ! ИЗБОРИ ДО ДУПКА-ДОКАТО ВСИЧКИТЕ ИМ ИЛЮЗИОНИСТИ СЕ ПОКАЖАТ ЗАД КУЛИСИТЕ И НАРОДЪТ РАЗБЕРЕ ЗА ТЯХ! Хората не ходеха една година по протести,за да им отнеме победата някакъв Чалгаджия,с помощта на ДС и руското посолство!
  • 59 Зайо

    48 2 Отговор
    Не мога да повярвам на очите си!До вчера ако кажеш нещо за Славуца,те разкостваха,а сега колко много народ против него!!!Да ви е честит бе тъпаци.Сега разбирате ли какво направихте с гласуването си за него?Ако не сте,скоро ще разберете.
  • 60 Ъуууу

    13 5 Отговор
    Плашещо е колко прости хора има в коментарите.

    Коментиран от #87

  • 61 Рррррр

    2 21 Отговор
    Поредната опорка срещу Слав.
  • 62 Изненада

    12 39 Отговор
    Предварително обявеното правителство е гениален ход на Слави за да се предпази от хилядите гладни популисти на Мая Манолова и трио /останало дуо/ и пребоядисалите се на десни отрочета на комунистическата номенклатура и малко по-дъртите бивши червени прокурори в съдружието им. Слави има пълното юридическо и морално право като победител да предложи правителство и ако парламентът го одобри да видим каква ще я свърши.
  • 63 Миролюб Бенатов

    6 1 Отговор

    До коментар #50 от "Тукашни балъци":

    Пак ви пуснаха нет в Карлуково.....
  • 64 И ОТНОВО

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "Jacques Yves Moineau":

    А простотията още по вече

    Коментиран от #93

  • 65 До Последния Софиянец

    5 1 Отговор
    Твоето заведение случайно да е в района на мол Парадайз?
  • 66 До последния Софеанец

    1 1 Отговор
    Алоо , СО ...😁🤭🤫
  • 67 Гост

    26 7 Отговор
    Депърва ще се усети. ИТН като 1-ва политическа сила, какво от това!? По добре ли ще е за Народа? Ще паднат цените на парното и тока може би. Или ще се вдигнат детските набави и пенсиите на хората. Или ще се вдигне минималната заплата? Нищо подобно. Ще сте добре вие с по 10000 лева депутатски заплата, не и Народа. Хората ги чака глад и мизерия. Повишение цените на всичко и нисък стандарт на живот. Дори Бойковите 50 лева дадени на пенсионерите ще и вземете. Това сте вие. Това е.
  • 68 изрод от ГЕРБ

    1 5 Отговор

    До коментар #53 от "Х8й":

    И тя е същата помия ама друга боя
  • 69 Мутри вътре

    48 0 Отговор
    Кандидатът за министър председател син на щатен служител на ДС и пряко свързан ТИМ.По негово време като министър приватизираха телекома за 1 милиард и после го препродадоха за 4 милиарда колкото си и струваше а телефонната палата я купи Божков. Има и още купувани компютри за администрацията скъпо а са иначе доста по евтини.Кандидатъ за шеф на МВР щатен служител на ДС това е и завършил ама толкова кадърен че работил като комсомолски секретар на МВР в Ленинското управление на МВР после е бил само на тънки служби анализатор кадровик преподавател Работил в първата източена българска Банка след 10 и.Никога не е вършил нещо реално и не е бил полицай или следовател а ще ръководи министерство което това върши.Бил е секретар на МВР в правителството на Костов от корупционния период.Армутлиева е известна като актриса с монолози на вагината и това че Камелия Тодорова не е възхитена от отношенията и с Кустман.Другите като цяло са известни като спекуланти Може ли да стане по зле Може
  • 70 Гандалф

    18 6 Отговор
    Сега и мутри вън и дб, ще ревнат в един глас...Горките, те вече почнаха да раздават министерски постове...
  • 71 Илиан Василев?? Никой нете кани на

    6 9 Отговор
    Софрата!! Правиш се на Врачка но не ти се получава!! Явно никой ти няма доверие??
  • 72 Матей

    19 0 Отговор
    Добър анализ,ама защо сега,подирния акъл пари не прави.И други неща ще излязат на бял свят,и договорки.Протестите автоматически ще се преориентират срещу Няма такъв народ и кликата на слави.
  • 73 Нежна

    11 0 Отговор
    Горе в Делта Хил са яко на магистрали...
  • 74 Бай Христо

    8 0 Отговор

    До коментар #27 от "Б.Х":

    Значи ще гледам само началото и края на заседанията на парламента...😉😀🤣😂😆😛...!!!
  • 75 7483929229

    17 0 Отговор
    Квито и да се мислите за европейци за натовци, маталитета ви определя на къде да върви държавата към дъното на дъното.
  • 76 Behemoth

    23 2 Отговор
    Е то не е виновен тоя дето яде баницата а който му я дава....демек простия народ който ще изяде и солта и боя пак....с тоя народ толкова....аз съм в шок от хората с които живея в един панел това е друга вселена като ценности ,разбирания за живота ,естетически критерии...прост и грозен и в буквалния и в преносния смисъл народ...
  • 77 За пореден път

    28 2 Отговор
    Кукловодите отново победиха народа..., а хората висяха под палещото слънце часове наред с надеждата,че ще видят България свободна!
    Петко Бочаров - "Да, ама не"!
    " Ако от изборите зависеше нещо, нямаше да са разрешени" - Марк Твен
  • 78 pesh

    4 30 Отговор
    Целия вой в коментарите доказва, че Слав е на прав път. Щях да се притесня, ако го нямаше този вой от Татяна Дончева и другите също
  • 79 Ще видим

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Да не би на тиквата хората да бяха по-състоятелни? Нито един не беше на мястото си
  • 80 Поседна дупка

    16 0 Отговор
    Супер се получава. Естествено предложеното от Слави правителство ще бъде гласувано. След това е ясно как ще се бламира всеки всеки закон и всяко решение. Точно след три месеца ще хвърлят оставка и отново на избори. Само, че този път ще под бариерата от 4%.
  • 81 Поведението на Слави е с 3 Хода напред!

    8 13 Отговор
    Е не го бройте само за Шоумен, и не мислете, че само това, което вие мислите и виждате от първ поглед, ще се случи точно така!!! Има Замисъл и за напред във Времето!!

    Коментиран от #199

  • 82 обичащ България

    9 11 Отговор
    Ясно е, че с вълшебна пръчица не става за един ден. но като типични нашенци веднага започваме да плюем! Знаем, не знаем, важното е да се плюе! Ми не разбрахте ли, че най важното съборихте една мутренска диктатура, която беше зомбирала целият народ. Няма как да се подмени и изгради всичко за един ден. Ако самите вие вярвате, контролирате и устоявате, все нещо ще се получи! ако трябва сменяйте, ако не, пак и пак и пак....
    Градете, не Рушете за да има България!
  • 83 Мдаа

    7 1 Отговор
    Депърва ще го усетите.
    Екстра даже.
  • 84 Павел Пенев

    14 6 Отговор
    Всичко написано в коментара е точно, но не мога да приема изводите за ДС. Някои от посочените лица са имали контакти с ДС, но всички те са отдавна превербувани от МИТ/за Доган и турците конкретно/ и от ЦРУ и БНД за българите. Така че не замесвайте ДС,която отстояваше интересите на България. Това са куклите,но кукловодите се ръководят от външни сили.
  • 85 гост

    31 1 Отговор
    Слави,лошото е че още първият ден след изборите и след като ти бяви
    предложението ти за ново правителство аз съжалявам, че ти повярвах и гласувах за вас.Защо не се вслуша в гласа на министрите от служебния кабинет, които за два месеца направиха толкова МНОГО и доказаха,
    че са КАДЪРНИ хора, а се захвана с доказали се НЕКАДЪРНИЦИ като
    НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ. Поредното разочарование!
  • 86 Ranger

    9 10 Отговор
    Като цяло, верен коментар, като изключим някои елементарни заключения. Борисов бил члeн нa БКП и пaзaч нa Тoдoр Живкoв. Ами, Т.Живков винаги получаваше най добрите: лекар, зъболекар, шивач, готвач.., защо не и охранител?? И ако Борисов не беше ЧЛЕН на БКП, нямаше да как да го охранява.
    И още: Cлaви и Бoйкo били eднo врeмe приятeли! Борисов никога не е имал приятели! Той отсвири дори най верния му човек, след като го предаде...
  • 87 така така

    18 0 Отговор

    До коментар #60 от "Ъуууу":

    Плашещо е колко прости хора отиват на избори... докато другите пият бира вкъщи.

    Коментиран от #89

  • 88 КОЙ

    1 0 Отговор
    КОЙ ЛИ ..... ТОЙ,ТОЙ!
  • 89 ДИВЕРСАНТ

    16 3 Отговор

    До коментар #87 от "така така":

    Плашещото е!, че сте науки. Сега чалгажии ще управляват държавата. Хак да ви е.

    Коментиран от #98

  • 90 Гост

    20 0 Отговор
    Ако не бяха предложени за премиер компроментирания Хаяско, както и двама от екипа му - Ради Найденов и Дацов, които са част от вече едно провалено управление - на НДСВ и тройната коалиция, бих се съгласил за останалите, сред които има и видимо хубави мадами! Дано не съм прав, но прозира дъъъългата ръка на духан, респ. на ПееФски! По действията ще ги познаем, но не съм много оптимист!
  • 91 ежко

    5 19 Отговор
    Реално погледнато кое ви дава право да мислите,че Слави е аватар на Доган?Какво е направил или не е направил Слави за Доган?Може би е яовек на Хитлер,Сталин, Лойола?ДПС губи здраво -10%.Дори за балансьор на става?

    Коментиран от #139

  • 92 Перо

    4 3 Отговор
    Има малко истина в словоизлиянията на този елемент,по отношение на приоритетите,но когато се говори нещо от лице на прехода,на мен ми светва червена лампичка,Илиян Василев на кого служи!
  • 93 Jacques Yves Moineau

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "И ОТНОВО":

    Ами те си вървят ръка за ръка.
  • 94 5789

    10 1 Отговор
    Някои се усетихме, радулов-дс министър, драги зрители берачи на ягоди
  • 95 Свиквайте

    14 4 Отговор
    Държавата още дълги години ще се управлява от ДС/КГБ. Останалото са празни приказки.
  • 96 мноояку

    7 1 Отговор
    новите менестри учени до пенсия ще скитат по коридорите на министерствата ,докато си намерят кабинета!
  • 97 мен

    16 4 Отговор
    Борисов ще поеме въздух след атаките на Служебното правителство.Няма да е изненада ако ГЕРБ подкрепи пасивно или активно предложения кабинет на Трифонов.Стария милиардер роден в Унгария показа че все още държи юздите на България.......
  • 98 LOSHIA

    2 4 Отговор

    До коментар #89 от "ДИВЕРСАНТ":

    а още по плашещо е че си безупречно т@п,а още,още по плашещо е че не си единствен
  • 99 Сара

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Аз те разбирам, но не разбирам тези, които са се съгласили да са министри в това невъзможно правителство.
  • 100 4883

    20 1 Отговор
    К,в кабинет?К,ви пет кинта?Този Чалгар се скри зад "ЕКСПЕРТЕН КАБИНЕТ"И ОТ ТУК НАСЕТНЕ той и партията му няма да носят никаква отговорност!ЩЕ СА ВИНОВНИ ЕКСПЕРТИТЕ,НО НЕ И ЧАЛГАРЯ ЗА ПРОВЕЖДАНАТА ПОЛИТИКА!И КОЛКО МИНИСТРИ ПРЕДЛОЖИ ТОЙ?АМИ ПРОГРАМА?ПЛАН?НИЩО НИЩИЧКО!!ГОЛА ВОДА И КАЛ ПО ВРАТА!!ВСИЧКО НА ВСИЧКО ШЕСТ ИЛИ СЕДЕМ ЧОВЕКА!!А ОСТАНАЛИТЕ?ТЯХ ОТКЪДЕ ЩЕ ИЗРОВИ,КАТО В ПАРТИЯТА МУ НЯМА НИТО ЕДИН ЩО ГОДЕН ЗА МИНИСТЪР!НО ТЕ МЛАДИТЕ МИСЛЯТ НЕ С ГЛАВИТЕ СИ АМИ С ЗАДНИКА СИ И ГЛАСУВАХА ЗА ТОЗИ СМРЪДЛЬО И ПАЛЯЧО!!!ХАК ИМ Е!!ТЕЖКО И ГОРКО НА НАС С ГАЙДИТЕ!!БОЙКО НИ ЗАПОЧНА,ТОЗИ ЩЕ НИ ДОВЪРШИ!!
  • 101 В едно беше

    23 6 Отговор
    Беспорно прав Учиндолеца.С онова-" Нема Такава Държава! Явно е имал предвид Народа в тази Държава.Единствено полезното е: Нови избори през есента.А Президент Радев да преназначи същия кабинет отново.До един! Достатъчно време ,за да изкарат много вмирисани ризи и долно бельо,от години.Време,през което ще зададат " тон за песен" на следващите.И в Народното събрание и в бъдещия кабинет.Защото след Служебно Правителство,никой няма да посмее,да прекрати техните стъпки. А Слвауц е абсолютно прокси на скрити от десетилетия бизнес кръгове.Затова и отказа предишния мандат.Трябваше му времеви интервал за да " договори" кой,кой да бъде.Резултата е вече налице.Този трябва да бъде изметен от политиката завинаги.С масово гласуване за други- иначе пак чалгар- силикон ще влезе в НС,и ще пречи здраво.
  • 102 Пешо от блока

    22 2 Отговор
    Днешното изявление на Славчо направо ме разби! Особено в частта на премиера- Никито Василев. Навремето този човек направи такъв хаос по граничните пунктове с въвеждането на " плащане на едно гише", както го кръсти и въвеждане на флашки, че вместо да спира на 2 гишета, заради флашките трябваше да се спира на 6 гишета, а в края на веригата назначи още по 8 човека на граничен пункт. А с него вървяха по 20 журналисти пред които се хвалеше за нововъведението си.След 7-8 месеца тихомълком отхвърлиха всичко.
  • 103 Тиквун отново

    31 3 Отговор
    Тая работа въобще не е хаос, нито е случайна. Дано не съм прав, но схемата е следната: Славчо си обявява правителството. Тиквун казва - ние ще го подкрепим, да ви видя как ще се оправяте. И ДПС удрят едно благородно рамо, за да има работещо правителство ... и хоп пак са си същите на власт ... СлучЕност? Не мислА ...

    Коментиран от #133, #200

  • 104 Прост съм

    12 1 Отговор
    И Боко е прост милиардер. И Слави е прост милионер.
    Простите лакеи ни обясняват, че не сме гласували, защото е лято.
    % на гласувалите показва НЕлегитимност макар и за някакво лично удовлетворение, че не сме толкова прости за колкото ни смятат.
  • 105 Ран Босилек

    27 2 Отговор
    Неграмотното стадо се нахендри от трън та на глог ! Омръзна ми да пиша ,че учиндолеца е патерица на мутрите !
  • 106 Онзи

    5 0 Отговор
    Сега някой трябва ги гони като БКП ли??
  • 107 :D :D :D

    1 0 Отговор
    аз да
  • 108 Илиан Василев, спомняш ли си снимката

    3 7 Отговор
    От Ялта, с Тримата Големи по време ВСВ!!! Бяха на обща снимка и приятели!!! И какво от това, какво се случи в следващите години!! Станаха първи Неприятели!! Плетеш си Конспирации!! Ще по - живееме и ще видиме!!! Сега врачуваш на Зелено!!
  • 109 ГруЮ

    9 4 Отговор
    “ Защото - да, комунистите не са нормални българи. Спорно е и доколко имат качества на хора.” Опааа, автора- това изказване малко прилича вече на гьобелсово.

    Коментиран от #135

  • 110 Дааа

    14 5 Отговор
    г-да имигранти, необходимо е да разберете, че с ЧАЛГА политика не се прави, справка: вижте правителствата в страните в които живеете. Спрете да бъркате живота на тея, които се пекът на огъна на червените боклуци комунисти и производните им герб-дпс-бсп-пишман патрЕоти в територията незнайно защо наужким "освбодена" от турците в ползу на руския ботуш.
  • 111 гост

    11 1 Отговор

    До коментар #26 от "Последния Софиянец":

    Отворко, нали ако ги беше предложил предния път сега почти никой нямаше да гласува за него! Помисли малко!
  • 112 Абе умен съм ве

    12 1 Отговор
    Както писах в друга подобна статия, май днес е денят за размисъл.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 кьорфишек

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Вашия Слави е роден сърдит бе,как може да ви харесват такива мутри.
  • 115 гост

    13 1 Отговор
    Странно поведение. Или нито дума, или вече готов кабинет (и то какъв) самостоятелно, без консултации с другите ей така с 60 депутата.
  • 116 Притежател

    10 4 Отговор

    До коментар #14 от "шмекер":

    Да добре щеше да е да влезе, само че изборите минаха и на някои хора им светна лампичката ама вече е късно.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 чалкар хитрец

    24 0 Отговор
    Чалгарят-наркоман и селянин от Плевенските села, се подигра с народа. Заслужава да бъде изхвърлен на бунището на историята. Той е човек на Сараите и мафията.

    Коментиран от #181

  • 120 прост народ

    30 0 Отговор
    Как излъга хората този гологлавец и нехранимайко! Мутра и половина! Партията му трябва да се казва "Има такъв прост народ"- ИТПН
  • 121 Боже боже боже

    20 2 Отговор
    Бойкот на тяхната чалгарска ТВ! Малкия Мук, милиционера Радулов, Саня метресата, връткаджията Дацов, плешатия "адвокат" Килиев, разни непрокопсаници предложил за министри. Уж завършили и живеели на Запад! Че те , ако бяха читави, щяха ли да се върнат тук ? Ментета !
  • 122 а НАП

    20 0 Отговор
    Трифонов трябва да бъде изритан от политическия живот и пратен в СЦЗ.НАП да го провери, но като дойде-ако дойде изобщо!-нормално правителство.
  • 123 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 2 Отговор
    Чакайте...сегииии.....Ако мислите,че животът ви ще мине без ДС,Няма как да стане.От раждането до смърта на човек,ДС му е сянка!
  • 124 Фифти фифти

    21 1 Отговор
    Като гледам половината проектокабинет е царедворско-депесарски,а другата половина - задокеанска.

    Коментиран от #127

  • 125 Терминал 2

    20 1 Отговор
    Само боклуци е събрал чалгаджията, но това не е случайно, така са му наредили господарите от мафията. Тази държава никога няма да се оправи. А Малкия Мук е голям мошеник!
  • 126 А Тошко

    18 1 Отговор
    А за Тошко Африкански няма ли пост? Той е прост като гъбено семе, но и той заслужава- поне министър на фекалното развитие.

    Коментиран от #130, #134

  • 127 И ОТНОВО

    3 9 Отговор

    До коментар #124 от "Фифти фифти":

    а ти от къде искаш да са:от Русия и Белорус ли?

    Коментиран от #147

  • 128 ЧЕТЕЦ

    16 0 Отговор
    И никой да не забравя какво пожелание написа А. Доган в книгата при посещението си в "Шоуто на Слави". :" Когато свърши медийният ти Пир, не забравяй да си платиш сметките!"
  • 129 Селяк

    14 4 Отговор
    На есен с песен, ясно е на всички, че ще има пак избори Септември (2в1). И пак ще е същото, защото маймуните на клона са същите които бяха и преди 30год., ама пуста мода. Всички знаете в какви прекрасни отношения бяха Слави и ББ, ама когато ББ отказа да продаде общинската земя пред малкто НДК на Слави, тогава нещата загробяха и отношенията им се развалиха. Всички маймуни трябва да изчечнат от парламента, и това ще стане когато народа се обедини и се надигне. В момента някакви си 1-2 милиона решават съдбата на 7милиона... А за машиното гласуване, това го няма в западниге държави, защото всеки знае, че всеки софтуер, може да се манипулира.. а ние българите тъпи като овцете, за това и лесно ни управляват.
  • 130 LOSHIA

    2 4 Отговор

    До коментар #126 от "А Тошко":

    Глупоста за тебе не е проблем,тя просто ти се отдава
  • 131 едно време

    10 5 Отговор
    така и комунягите взеха властта има няма 20 000 гласували за тях окупираха България и всички институции и сега близо един милион чалгари джендъри мендъри осми пол искат да определят правилата
  • 132 LOSHIA

    6 5 Отговор
    ПО ТЪП И НЕ КАЗВАЩ НИЩО КОМЕНТАР НЕ Е ИМАЛО ДО СЕГА
  • 133 И ОТНОВО

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "Тиквун отново":

    единственото точно което си написал е последното изречение.
  • 134 И ОТНОВО8434

    0 2 Отговор

    До коментар #126 от "А Тошко":

    не се бой няма да те надмине Ти си пръв
  • 135 ГруЮ

    6 3 Отговор

    До коментар #109 от "ГруЮ":

    Виждам, че някой ми е натряскал минус. Подозирам кой. Та само за протокола- утре някой може да реши, че тези с очила не са хира…или тези с клепнали уши. И да реши да ги изпрати в газови камери.
  • 136 666

    11 6 Отговор
    На всички е ясно че куция Антихрист няма намерение да управлява. Просто изпълнява схемата на Фуражката за президентска република. Тогава ще завърши цикъла на преврата но дали ще има България.
  • 137 Лонгоров

    3 20 Отговор
    По добре Слави дА управлява с Доган, отколкото с корнелия нинова, а и не зАбравяйте, че Слави изпрати в историята Бойко Борисов

    Коментиран от #140, #150

  • 138 наблюдател

    8 1 Отговор
    Голям смях ще падне в новия парламент....
  • 139 Б.Х

    3 0 Отговор

    До коментар #91 от "ежко":

    Виж в Турция гласовете къде отидоха и говори тогава

    Коментиран от #149

  • 140 Б.Х

    1 0 Отговор

    До коментар #137 от "Лонгоров":

    Сигурен ли си
  • 141 ВНИМАВАЙ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ,ЗАЩОТО

    3 3 Отговор
    ...МОЖЕ ДА СЕ ..СЛУЧИ!!!
    ХА-ХА-ХА....
    САМО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ ПРОКЛИНЯТЕ ...ЖАЛКОТО СИ И МИЗЕРНО СЪЩЕСТВУВАНЕ КОЕТО НАРИЧАТЕ..."ЖИВОТ",
    .ТЪ'ПА'ЦИ?? ХАХАХА..
    ОПЪВАЙТЕ..КИЛИМЧЕТАТА И...ГЪ'ЗО..НАГОРЕ,..ОТИ..ВЕЧЕРНАТА МОЛИТВА..ЗАПОЧНА!!
    ОДЖАТА...ВИЕ ОТ.. МИНАРЕТО....
    ХА-ХА-ХА
  • 142 родоотстъпник

    20 2 Отговор
    Трифонов се подигра с народа. Той е един родоотстъпник и майкопродавец, и слуга на господарите от мафията. Сарайски човек.
  • 143 стоян

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Кокич":

    До 3 ком -другарю -това е мечтата на всички кумуняги като теб-народа каза кой да управлява
  • 144 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    1 7 Отговор
    Айде сега още един бивш комунист обвинява библиотекарите за всичките се житейски провали. Не съм съгласен.
  • 145 УМРЕМ ОТ КЕФ.....

    5 5 Отговор
    КАТ ГЛЕДАМ КАК... СОР'ОСП'ИИТЕ И ДЖЕН'ДЪР'ЛЯЦИТЕ НА РИС'ТЮ БОЙК'ИК'ЕВ ПЕ'ДЕ'Р'АСА , РА'ДКА ДЛИБОКАТА И МЕК'ИТЕ КИ'ТКИ ОТ ПОЗИТАНО ВИЯТ НА УМ'РЕЛО СРЕЩУ...КЮЧЕК-ХАНЪМАТА.. СЛАВУЦА-И ТОШКО ПЕ'ДЕРА'СА!!
    ХА-ХА-ХА....КЮЧЕКЧИИТЕ НА ДУАН И СЛАВУЦА ИМ ПОДАДОХА... КЕРЕСТЕТО... ВЕДНАГА...БАААААСИ...КЕФО!
    ХА-ХА-ХА....СИЧКО..КОМ-ПЕ'ДЕ'Р'АСКО..И ДС-ФАТМАШКО...ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ...
    ХАХАХА
  • 146 Левски

    1 3 Отговор
    Няма избор народа, за кого да гласува?По пътя на логиката имаше три варианта.За партия без минало в смисъл още не е крала, за Божков ама той е поръчвал доста убийства или не подкрепям никого. Единствено остава логично са Слави или не подкрепям никого.Значи щом народа продължава да гласува за Герб значи малко му е било неадекватни сме трябва още мор...
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Статия

    2 2 Отговор
    написана все едно от трол! Нес си заслужава коментара!!
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Къв

    0 5 Отговор

    До коментар #137 от "Лонгоров":

    Доган те гони! Що се връзваш на тролска простотия?
  • 151 НОВ РЕКОРД

    13 3 Отговор
    СЛАВИ НИ ПРЕДАДЕ ОЩЕ ПРЕДИ ДА ОБЯВЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ

    Коментиран от #158

  • 152 ВЕДНАГА

    8 3 Отговор
    СЛАВИ НА ВЪЖЕТО
  • 153 ПРЕДАТЕЛ

    11 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Станислав Трифонов обяви подмяната .
  • 154 Тошко кокошко

    16 5 Отговор
    Тъпи задръстени дървени тикви, защо ревете сега? Сами си избрахте чалгаря, търпете си го, заслужихте си го, получихте си го, какъв ви е проблема? Първо псувате, после гласувате, след което пак псувате, типично за Бг, когато трябва да мислите рационално, вие действате емоционално, е да ама не двете неща не вървят паралелно, затова всеки народ си заслужава правителството, защото сам си го избира, не се съмнявам, че пак ще търчите по Софийските улици, ама вие така или иначе не работите, защото сте мързеливо племе, така че и това не е проблем, хайде сега щастлив да ви е животи а, който си избрахте💩

    Коментиран от #166, #198

  • 155 Алекси

    11 0 Отговор
    Ура НДСВ от пропаднала и извън обществото партия отново възкръсна и иска да води България напред към кражби и реформи на мутрите.
  • 156 Боко Тиквата

    9 1 Отговор
    Извинете, отговорете ми! В САЩ има две партии и триста религии ( деноминации) , а в България има две религии и триста партии ! Кому да вярвам?!
  • 157 хехехехе

    2 4 Отговор
    Петър Здравков - АВТОРАААА Я КАЖИ ТЕБ НА КОЙ ТИ ПЛАЩА
  • 158 хахаха

    3 2 Отговор

    До коментар #151 от "НОВ РЕКОРД":

    АКО СЕ ИЗДЪНИ ЧЕ ГО ГОНИМЕ КАТО ТИКВАТА И КАСКЕТА АЙ ДА ВИДИМ
  • 159 Серж

    12 1 Отговор
    Слави се спотайва като политик много години за да подготви държавен преврат срещу народа си с НДСВ!
  • 160 любопитен

    8 1 Отговор
    Автора да ми каже кога ДПС не е била във власта? Било явно или задкулисно!
  • 161 Славяна

    4 3 Отговор
    Миличкият Слави може да върне Симеончо и най после да заживеем в царство България според заветите на баби и дядовци проливали кръв за тази страна.
    Да си върнем принцовете и благородството хора!
    Само Слави Трифонов може да привика Референдум
  • 162 маймунарник

    9 0 Отговор
    Слафчо щял да праща астронавти в космоса Вече ги е качил ама на неговата ракета
  • 163 Чалгев

    9 0 Отговор
    Чалгаджията е човек на Доган и ДС, той е предател, съвременния х. Иванчо х Пенчович.
  • 164 кочо

    2 3 Отговор
    СЛАВИ ДА ЗАКРИЕ ДПС. СТАНАХА МНОГО НАГЛИ И БЕЗЦЕРЕМОННИ.СЛУГАТА ИМ БОЙКО БОРИДОВ ВЪВ ЗАТВОРА.ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ДА ЛИ Е ОДОБРИЛ КАБИНЕТА НА СЛАВИ.
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Маркуча

    5 0 Отговор

    До коментар #154 от "Тошко кокошко":

    Браво!!! перфектния коментар относно празноглавите любители на чалгопитека и неговите маймунки.
  • 167 асан

    1 11 Отговор
    Cлaви цeлия бългaрcки нaрoд cлeди изчeгърквaнeтo, нo дocтa гoлямa мaca oт тoзи нaрoд caм ceбe cи трябвa дa изчeгъркa, кoeтo нямa дa cтaнe, зaщoтo нe ca мaзoхиcти, a РOДOЛЮБЦИ и CРEБРOЛЮБЦИ.Брaвo Cлaви cтрaхoтeн фoкуc им нaпрaви, зa никoгo вeчe лaпaнe нямa!Ceгa пишaт кoлкo нeчecтнo e cрeщу другитe пaртии, нo щoм зaкoнa пoзвoлявa нe e нeзaкoннo cпрямo ДEМOКРAЦИЯТA.Пишaт кoлкo нeпoзнaти били нoвитe миниcтри, дa нe би нa Бoкo,трoйнaтa и НДCВ бяхa извecтни? Зa прeмиeрa caмo oт мeдиитe знaeм кaкви глупocти e нaпрaвил,нo кaк 9 гoдини ca му дaли дa рaбoти.Знaчи e дocтoeн зa примиeр.Cлaви c тeб cмe!!! Знаеш, че няма да приемат кабинета ти и пак сме на избори, но служебното ще си върши работата.Сега да видим от какво се страхуват най-много партиите.От служебното или нови избори!Каквото и да решат Слави печели, не само той, но и цял народ!
  • 168 Дълъг маркуч

    8 0 Отговор
    Сега ще обявим кастинг за астронавти, с предимство са северно-македонците, може и южно-македонец но да не е грък, в краен случай източно маке ще свърши работа ама да не е от Петрич, абе някой от Учин дол с гола и празна тиква е най-добре пък и там се пада северния край на източна македония. Д..ба и тъпия маркуч!!!!
    Ама как ви клати всичките малоумници дето гласувате за него.

    Коментиран от #177

  • 169 наблюдател

    1 4 Отговор
    Сравни сивито на Василев и на Борисов.

    Коментиран от #174

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Безродници

    4 2 Отговор
    От както СДС-Шайката изкорми и ощави държавицата,разруши държавността, окраде народа и продаде Родината - все повече са много мераклиите да ни крадат, пардон - да ни управляват,наши и чужди.
  • 172 robin

    3 0 Отговор
    Браво!Много добър анализ!
  • 173 волен сидеров

    1 3 Отговор
    ПЕТЪРЧО И ТИ ЛАПАШ ПАЧКИ ДА ПЛЮЕШ
  • 174 robin

    1 0 Отговор

    До коментар #169 от "наблюдател":

    Сиво и на двамата!
  • 175 Никой не става, освен

    6 4 Отговор

    До коментар #14 от "шмекер":

    Естествено, че щеше да е добре Възраждане да влязат. Аз гласувах за тях и предните и сегашните избори. Единствения лидер на партия, който говори адекватно, директно, обосновано и без заобиколни. Единствения, който говори за болни теми като демографската катастрофа, загубата ни на суверенитет бавно и славно, както и на национална идентичност, за Македония, за пагубните и пълни с лъжлива история учебници на децата ни, и много много други. Всички останали супер леви и проамерикански настроени, нищо по същество не казват. Нищо наистина важно. Ще ви го турят по джендърски, не се безскпкойте.

    Коментиран от #179, #180

  • 176 guest

    4 2 Отговор
    Прав е Илиян Василев, протеста започна от Демократична България с Росенец, но по странен начин се появиха някакви нечистоплътни личности, който го оглавиха. А народа странно защо гласува точно за тях, а не за тези който бръкнаха в сърцето на олигархията Росенец.
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 хhhh

    2 4 Отговор

    До коментар #175 от "Никой не става, освен":

    Преди години по нова тв имаше едно разследване за ККостадинов, как си е купил къща на брега на морето с пари от субсидията за партията, като преди това беше обещал да не вземе нито стотинка. Потърси го в интернет. Много лъжливи и крадливи хора има в политиката, затова първо четете, сега поне е лесно има интернет:)
  • 180 5344

    6 2 Отговор

    До коментар #175 от "Никой не става, освен":

    Колкото и да обясняваш на овцете, няма да те разберат, защото не мислят. Младото поколениевече е с промит соро-соид-ен мозък. Жалко за България.

    Коментиран от #183

  • 181 9696

    3 0 Отговор

    До коментар #119 от "чалкар хитрец":

    Чак сега ли вдянахте? Защо откриха в турция още избирателни секции?
  • 182 4547

    4 1 Отговор
    А бе аз ли нещо не съм наред. Нали президента връчва мандата и тогава се обявява правителство, или вече ще прескачаме тази процедура?
  • 183 guest

    3 1 Отговор

    До коментар #180 от "5344":

    хахахха, мислим и четем, трябва да си много прост да гласуваш за тоя, ама що не питате Минчо Христов и той беше с него, какво ли мисли сега? Потърсете, прочетете и дано ви дойде акъла

    Коментиран от #187

  • 184 Orka

    3 1 Отговор
    Че Слави е слуга, слуга е. Много удобно обаче всички поддръжници на ДБ, предполагам съвсем случайно, пропускат да споменат участието на Сащ в слугинството на Славчо. И най - смешното е, че ореваха орталъка, че Слави не искал да си говори с тях, всъщност това им е проблема на тях. Ся им е много тъпо, че избраха чуждите юпита, вместо техните балкански либертарианци. Мъка, мъка! А, че няма да се промени нищо в БГ е повече от очевидно. Жалко, че вече и миграция не става.
  • 185 ДОКО

    1 2 Отговор
    ПРЕДЛАГАМ ПРАВИТЕЛСТВО 1.СТЪКИ - МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ,2.ТОМИТО БИКОВ - МИНИСТЪР НА ГРЪМОТЕВИЦИТЕ,3.БИБИТКОВА - МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕТО,4.КАКА ДЕСИ - МИНИСТЪР НА РАЗУЗНАВАНЕТО,5.ЦАЧЕВА - МИНИСТЪР НА ДАЛАВЕРИТЕ И ТЪРГОВИЯТА,6.ЖУРНАЛИСТА ТОДОРОВ - МИНИСТЪР НА БАЛОНИТЕ И ЦИРКОВИТЕ МАЙСТОРСТВА А ЗА ПРЕЗИДЕНТ ВИ ПРЕДЛАГАМ ЕДИН ДЕТО МУ ДЪРПАХА УШИТЕ..
  • 186 Русе

    5 0 Отговор
    Браво на автора на статията!! Перфектна е!

    Бог да пази България с този "Победител"!!!
  • 187 2663

    2 1 Отговор

    До коментар #183 от "guest":

    Бъркаш, прочети -" проф. Минчо Христов се е присъедини към Българската социалистическа партия.".
  • 188 Мишо

    7 0 Отговор
    То истинското име на партията на Слави беше и си остава Е НЯМА ТАКЪВ НАРОД. Наистина няма такъв народ дето му се подиграваш , а те те избират . Примери много - Царя,Жоржи , Бареков, Яне , Волен, Марешки ,че дори нагледци като Ахмед,Делян и Бойко.
  • 189 ДЕМАГОГ ЛЪЖЕЦ

    4 0 Отговор
    ОЧАКВАТЕ ЛИ СЛАВИ ДА УПРАВЛЯВА С РЕФЕРЕНДУМИ ? АЗ НЕ .
  • 190 sbs no КОМУНИСТ

    5 0 Отговор
    ЧАЛГАРИ -ДО ВЧЕРА ХВАЛИХТЕ ИДОЛА СИ --ЗАЩО СЕГА НЯМА НИКОЙ В НЕГОВА ПОДКРЕПА --СВЕТНА ЛИ ВИ БУШОНА НАЙ НАКРАЯ ----СТИГА САМО ДА НЕ Е ИЗГОРЯЛ -ЧЕ СЕГА ЗА ЗИМАТА ЩЕ ВИ ТРЯБВА
  • 191 Лелеее

    4 0 Отговор
    Cлaвчo здрaвaтa я зaгaзи! Мaлкия Мук щe ни oпрaви! Зaтри БТК, БДЖ, Булгaртaбaк! Cлaвчo, c кoя глaвa я измиcли тaя? Тoя ocвeн дa крaдвa и зулуми дa рeди зa другo нe cтaвa! Дa cи кaрaмe cъc cлужeбнoтo прaвитeлcтвo! Славчо, вървиш по пътя на Баце! Здравата ще те псуват!
  • 192 гошо

    4 0 Отговор
    Доживяхме певицата на мутрите да реди "правителство"

    Коментиран от #195

  • 193 sbs no КОМУНИСТ

    2 0 Отговор
    ПРЕДЛАГАМ ТОШКО АФРИКАНСКИ -ЗА МИНИСТЪР НА ОКЕАНИТЕ И КУЛТУРАТА -----Е И ДВЕТЕ ГИ НЯМА -НО ПОНЕ ЩЕ Е МИНИСТЪР
  • 194 ПРИШЪЛЕЦ

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "mi6osp":

    ТОВА Е ИСТИНАТА ДАМИ И ГОСПОДА
    НАЙ ПОСЛЕ НЕЩО УМНО В ТЕЗИ КОМЕНТАРИ !!!

    ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!!
    НАРОДЕ , СТЯГАЙ СЕ НОВОТО КРАДЕНЕ, СХЕМИ И КОРУПЦИИ .
    РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ИНТЕРЕСУВА СЛАВИ СА ПОВЕЧЕ ЧЕКМЕДЖЕТА ОТ ТИКВУН.
  • 195 мразя чалгата

    3 0 Отговор

    До коментар #192 от "гошо":

    И това ще мине. Предсказах го още преди 20 години. А вие МИСЛЕТЕ като гласувате!
  • 196 Искаме ...

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Искаме с политика да се занимават само хора с морал!
  • 197 правилно

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "шмекер":

    И то още сега!
  • 198 tihu tam

    1 0 Отговор

    До коментар #154 от "Тошко кокошко":

    Колко % има плевенската тиква , че се възпени а?
  • 199 Лара

    2 0 Отговор

    До коментар #81 от "Поведението на Слави е с 3 Хода напред!":

    Че той две думи на кръст не може да каже ако не се върти онова там с текстовете с по една педя букви...кой ще му стои под бюрото като Севда за Боко да подсказва? Имал бил визия за напред и три четири хода ...той 17 г една диплома за скрибуцане не можа са вземе че му я поднесоха както на властниците от ЮЗУ
  • 200 Лара

    4 1 Отговор

    До коментар #103 от "Тиквун отново":

    Две години говоря че Славун е патерица на Тиквун която да замести Патриотите...никой не ми вярваше...сега ще се убедите в ортаклъкса им с Духан барабар
  • 201 протестер

    3 0 Отговор
    ахаха гласуваш за чалгар получаваш чалма.
  • 202 АБВГД

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Русенец":

    колко депутатИ се казва и пише - водят се хора.
  • 203 ох маи гот

    2 0 Отговор
    е нема такъв народ.
  • 204 напред

    3 0 Отговор
    аашш колсум евенди Слави и Бойко Борисов
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 КУМЧО вълчо

    1 2 Отговор
    Усетихме как Борисов и Шайката си заминават ! Това е ! Пък за другото ще видим !
  • 207 мдаа

    3 0 Отговор
    Усетихме. На следващите избори и Слаби ще го усети.

    Коментиран от #211

  • 208 Ицо

    2 0 Отговор
    Слави ,Герб ще ти направи ку р капан ще гласува за правитеството а другите партийй не
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 заката

    1 1 Отговор
    Герб и ДПС ще гласуват за това правителство другите не нито БСП нито ДБ нито Мутри вън
  • 211 2532

    2 0 Отговор

    До коментар #207 от "мдаа":

    По-късно ще излезне подкрепата и на другия. Публикувано във факти.бг: Илхан Андай: ИТН има гарантирани 29 гласа от ДПС.
    Ай честито итн,дпс
  • 212 КУМЧО вълчо

    0 1 Отговор
    Усетихме как в БЪЛГАРИЯ 12 години се градеше КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА на един простак !
  • 213 Плешивия

    5 0 Отговор
    Започна най-голямото шоу в многострадалната майка България.
  • 214 Георгиев

    3 0 Отговор
    Славчо Трифонов според мен трябва да си остане шоумен докато му минава номера, защото няма да е за дълго.Що се отнася до политическите му щения дано да останат без резултат за доброто на всички ни. А, че няма за кого да гласуваш от предложенията към днешна дата е друг въпрос...
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Reptile

    0 0 Отговор
    Само споко, като се дойде до гласуване - ГЕРБ подкрепя правителството и оставя Дългият да плува!
    Така е редно, само така андрешковците ще проумеят за кого и за какво са гласували!
    Простият народ нещо трябва да го прасне през муцунката, че да го схване от намеци и обяснения НЕ РАЗБИРА!
  • 217 Решетников

    1 0 Отговор
    Изглежда американците (Херо) не контролират процесите в Б-ия?! ГРУ си вършее необезпокоявано - трикът с пенсионираните РУМНО-шпиони беше за да се запазят истинските високопоставени руски шпиони за влияние и взимане на решенията! Сега Херо ще трябва да догонва събитията не само с македонските "аустронавти", но и с българските БКП+ДС-чалга-"космонавти" - каква елегантна подигравка с американците и европейците, че изостават в балканските "космически" (шпионски) технологии - както през 1960-те! А и лигавенето с "3-те морета" си е чиста заблуждаваща операция! Оценката по 10-степената скала е: ГРУ 9 : 3 Херо !
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.