13 Юли, 2021 14:42 15 688 66

Георги Георгиев, БОЕЦ пред ФАКТИ: Ако кабинетът на Трифонов мине, подмяната ще бъде факт

  • георги георгиев-
  • слави трифонов-
  • има такъв народ-
  • гражданско общество-
  • николай василев-
  • 46-то народно събрание-
  • съдебна реформа

"Хората излязоха на площадите не заради липсата на магистрали, а заради липсата на справедливост", каза председателят на БОЕЦ. "Голямата цел е съдебната реформа и то в цялост", категоричен е той

Георги Георгиев, БОЕЦ пред ФАКТИ: Ако кабинетът на Трифонов мине, подмяната ще бъде факт - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Считам, че това е опит за подмяна. Какво е направил Слави, тепърва ще видим. Това, което към момента е ясно, е, че той обяви състав на кабинет още преди да са обявени официалните резултати. Обяви още, че няма да търси подкрепа от останалите партии в Народното събрание, а ще прави кабинет на малцинството. Обяви приоритетите, обяви и името предлагания нов министър-председател. До момента това е ясно.

БОЕЦ реагирахме още вчера, веднага. Предварително пуснахме една наша позиция, в която препотвърдихме отново основните цели за БОЕЦ и за стотиците хиляди граждани, които цяла година бяхме на площадите. Поставихме тези цели отново. Знаем, че големите цели бяха оставката на Борисов и оставката на Гешев, като оставката на Гешев остана като цел. От един месец има акция с подписка за неговото отстраняване, продължаваме и с протести в тази посока. Битката за справедливост, която изведе гражданите на площадите е именно Гешев и неговата фигура - фигурата на безконтролния главен прокурор, назначен от мафията, който да бъде използван като бухалка и като защитник на нейните интереси. Това нещо остана и все още е основна, главна цел на гражданите.

Когато тази цел не се препотвърждава от партии, които имат претенция да управляват, тогава влизаме в един режим на тежко разминаване, който аз мога да нарека „подмяната“.

Това каза председателят на гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев пред ФАКТИ. Свързахме се с Георгиев, за да говорим относно предложението на лидера на "Има такъв народ" за кабинет на малцинството, за конкретните лица в този кабинет и за гражданската реакция на предлаганото.

На въпроса дали очаква сериозен граждански отговор на съобщеното на Трифонов, Георгиев отговори: „Този отговор вече е факт. Вчера видях как изригна една голяма и чисто гражданска вълна на недоволство, защото партиите не реагираха. Реакциите от вчера – това е гражданската реакция на недоволство, на несъгласие, на отхвърляне. Гражданите реагират с право. Не може да посочиш като министър-председател Николай Василев и в същото време да претендираш, че се бориш със статуквото. Този човек е един от най-дълго управлявалите министри в България – 8 години министър, и то в правителства, за които можем да кажем, че са родили статуквото. Това са правителства на НДСВ, ДПС, БСП, ГЕРБ. Той беше министър на Тройната коалиция, на Станишев, министър на правителството с мандата на ДПС. Беше министър в две поредни правителства, които вкараха ДПС реално във властта и ги превърнаха в това чудовище, което са днес. Те вкараха Доган в управлението, те дадоха земеделието, подариха го в ръцете на Доган за две десетилетия напред. Те ни дадоха Бойко Борисов, те ни дадоха Делян Пеевски. Това е Николай Василев – част от тези управления, от тези правителства, от тези процеси“.

„Заявката за промяна тук не се вижда. Напротив – виждаме връщане още по-дълбоко назад в блатото на статуквото“, категоричен е Георгиев.

„С действията си човек доказва дали отхвърля едно или друго. Към момента този човек – Николай Василев, когото Трифонов постави за министър-председател, аз свързвам пряко с Доган. И не само аз, българското общество го свързва пряко с Доган. Министър от правителството с мандата на ДПС, подписан лично от Ахмед Доган – за какво говорим? Това са фактите, говорим за факти. Останалите имена в кабинета не са толкова известни за широката общественост, но те не са толкова важни. По-важно е това, че липсва акцентът „Гешев“, съдебната реформа. Това са важните неща. Не чухме нищо за Кошлуков, СЕМ, ВСС, нищо такова. Чухме премахване на специализирания съд, но това отново е една единствена стъпка, това не е съдебна реформа, това е отново е работа на парче. Подобни действия на парче не водят до съдебна реформа, напротив - те опорочават и отхвърлят съдебната реформа. Това е само имитация. Правим една стъпка и всичко свършва. Не, нищо не свършва. Закриването на специализирания съд и прокуратура е необходимо, задължително действие, но ако е само тази стъпка, тя нищо не означава. Не чухме наистина нито дума за отстраняването и за оставката на Гешев“, каза още той.

„Според мен в ситуация, в която имаме опит за подмяна, в която имаме стъпка, демонстрираща, че партиите в парламента не уважават и не отчитат желанията и битките на гражданите, има само един единствен ход и той е нови избори и бой до дупка. Това е, което и очаквам да се случи. При заявката на Трифонов, че няма да преговаря с никоя друга партия, а ще внесе своя кабинет, за да бъде гласуван като кабинет на малцинството, ако това това нещо действително мине в парламента, то тогава подмяната вече ще бъде факт. Засега е само опит. Тогава обаче ще бъде факт, без значение кои са подкрепящите. Те могат да бъдат всички“, смята Георгиев.

„Ако този кабинет не се случи, тогава вече влизаме в още по-дълбока подмяна, влизаме в най-грозните възможни договорки, преговори и това няма да доведе до нищо добро, виждали сме го в миналото. Вече ще е загубена принципността в тези действия. Тогава ще проличи и кои партии имат силата да отстояват своите предизборни заявки и за кои властта е самоцел и ще направят тежки компромиси с тези заявки. Те ще бъдат санкционирани, разбира се, и БОЕЦ ще реагираме мигновено“, каза още председателят на БОЕЦ.

„Към момента имаме една заявка от Трифонов за ново правителство, начело на което стои човек, пряко свързан със статуквото. Считаме, че това е опит за подмяна. В приоритетите на предложения кабинет не чухме основните цели и битки на гражданите, които говорим от години. Тези битки и цели са принципни. Изрично подчертавам, че Гешев не е някаква фиксация. Ролята, мястото на Прокуратурата, контролът върху главния прокурор – това са големите въпроси за решаване, които стоят зад фигурата на Гешев. Неговото отстраняване обаче е задължителна първа стъпка по пътя с борбата с корупцията и борбата за справедливост.

Докато Гешев, лично той, стои на върха на Прокуратурата, всеки опит за борба с корупцията, за борба за справедливост, за съдебна реформа, е обречен. Затова Гешев трябва да си ходи, но това е само първа, задължителна стъпка. Тя не е достатъчна. Следващата голяма цел е съдебната реформа и то в цялост – реформата във ВСС, парламентарните квоти във ВСС, мястото на Прокуратурата – в съдебната система или извън нея, ето ги важните въпроси", посочи Георги Георгиев.

"Детските градини също са важни. И астронавтите са важни. Всичко това, което казва Слави сигурно е важно, но приоритетите показват посоката, в която ще върви правителството. Сега той ни казва, че ще строим магистрали и детски градини. Аз не искам да слушам Борисов отново. Искам да чуя нещо различно, а различният фокус е този: този път хората излязоха на площадите не заради липсата на магистрали, а заради липсата на справедливост. Това не чухме и затова реагирахме още вчера. Затова и днес използвам вашата трибуна, за да кажа, че БОЕЦ няма да позволим гражданите да бъдат излъгани отново“, завърши председателят на гражданското сдружение.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 109 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    93 11 Отговор
    Гешеф , покажи РИТОНА!!! РашкОФ, покажи оня списък!!!

    Коментиран от #7

  • 2 Последния Софиянец

    26 31 Отговор
    Снощи говорих с Гошо и решихме да вземем по радикални мерки от понеделник срещу Гешеф.

    Коментиран от #6, #11, #16, #21, #60

  • 3 Има Такъв Неандерталец

    63 4 Отговор
    Вярно е.
  • 4 Дельо Хайдутин

    50 7 Отговор
    Споко!Няма да мине!
  • 5 БАЙ Х@Й ‼️

    51 8 Отговор
    Още от малък помнел Рашков , че и Никито помнел !!!

    Коментиран от #12, #17

  • 6 Бухахаха

    13 14 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Бегай ма
  • 7 Последния Софиянец

    18 8 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Ей , добре че ми напомни! Трябва да питам Рашков за оня списък.

    Коментиран от #9

  • 8 Няма да мине

    82 29 Отговор
    Ще го спрат.Служебното си върши работата,ония в Парламента да си джавкат.Румен Радев е най читавия бг политик в България
  • 9 Бухахаха

    10 12 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Бегай ма суз
  • 10 мунчо

    41 6 Отговор
    Май ще мине - групата на Меди Доганов и ако трябва част от групировката на Примата от Банкя, и всичко е на мястото си.

    Коментиран от #14

  • 11 67778

    48 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Последния верно ли, че Славчу ни е предал на Доганя?

    Коментиран от #31

  • 12 БАЙ Х@Й ‼️

    26 9 Отговор

    До коментар #5 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Б.Б. “Като видях Василев днес, аз го помня, още бях дете ..." / Василев е 10г по-малък /

    Коментиран от #29

  • 13 аман

    12 20 Отговор
    Стига сте ни разваля ли деня, със сурата на тоя троглодит.
  • 14 яаояаояа

    8 29 Отговор

    До коментар #10 от "мунчо":

    Не се връзва щото, ако Доган е зад ИТН, то значи че е срещу ГЕРБ и ГЕРБ няма да подкрепи ИТН

    Коментиран от #18

  • 15 мислещ

    53 2 Отговор
    Ако има случайно влезли читави хора в партията на чалгаря, които са се заблудили и не са очаквали такава гавра, задължително трябва да гласуват против.
  • 16 Гешев

    29 8 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Е плод на системата. Ако не се промени тя, ще се роди подобен плод отново. Това трябва да е целта, в нея един малак елемент е Гешев, който не само трябва да бъде отстранен, а и съден и наказан!

    Коментиран от #63

  • 17 БАЙ Х@Й ‼️

    25 7 Отговор

    До коментар #5 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Аз бех дете, когато той (Бойко Рашков - бел. ред.) ми се изявяваше като главен прокурор. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в Добрич. Всъщност Борисов преди дни навърши 62 г. Служебният вътрешен министър Бойко Рашков пък е само 4 г. по-възрастен - на 66.
  • 18 мислещ

    17 7 Отговор

    До коментар #14 от "яаояаояа":

    Защо да е срещу ГЕРБ, нали и 2-те партии са си негов проект, а и нали са им нужни да крепят статуквото, пък на тиквата му е нужно да слуша гоган, че да не ходи при бай Ставри. Връзва си се отвсякъде.
  • 19 GTR

    26 5 Отговор
    Така както е тръгнало няма да има кабинет на ИТН и ппГРОБ!
  • 20 Българка

    38 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    „Заявката за промяна тук не се вижда. Напротив – виждаме връщане още по-дълбоко назад в блатото на статуквото“, категоричен е Георгиев."
    Докато Гешев, лично той, стои на върха на Прокуратурата, всеки опит за борба с корупцията, за борба за справедливост, за съдебна реформа, е обречен.
    Някой да чу нещо от устата на Слави или представител на ИТН за Гешев, за съдебна реформа? Защото аз не чух..........И тая тишина по темата съдебна реформа кънти в душата и мислите ми.
    Подкрепям ппозицията на БОЕЦ
    Слави, излез пред хората и ако имаш грам достойнство, се извини и оттегли гротеската си "правителство"!

    Коментиран от #49

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Организира се ОБЩОНАРОДЕН ПРОТЕСТ !

    33 16 Отговор
    С мотото " Не на подмяната" Искаме арест на
    лицето Бойко Методиев Борисов ! Оставка на
    Главният прокурор Гешев ! Справедливо и прозрачно управление !
    ИСМВ център,ДБ Оборище, Боец и други.
    Уточнява се денят и часът!

    Коментиран от #25

  • 23 Васил Крумов Божков

    28 8 Отговор
    Васил Крумов Божков с директно включване преди минути: "Слави, по зловещото и страшно копие на Борисов. Бог да ви пази за да оцелеете" ...Преди десет дни се надявах да съм лош пророк за Слави и партията му. Оказа се, че не съм. #БъдетеЗдрави
  • 24 Алабала

    10 11 Отговор
    Мокър влах тръгнал да коментира!
  • 25 Последния Софиянец

    8 10 Отговор

    До коментар #22 от "Организира се ОБЩОНАРОДЕН ПРОТЕСТ !":

    Ще събера хора.
  • 26 На Служебното му трябва а още няколко

    16 10 Отговор
    Месеца да почисти плесинта,! Да се надяваме, че новия парламент и новото Правителство ще довършат започнато то!! А на Есетн Отново с Песен, да довършим това, което е започнато!! Ние Избирателите да си довършим Започнатото!!!!!
  • 27 Е.С.

    27 3 Отговор
    Слава Богу! Конникът на Апокалипсиса - Слави ще препуска сам към ада.
  • 28 Слави слез на земята....

    20 2 Отговор
    Има много чагъртане тука, после към...
    Луната 🌒 !
  • 29 Азим

    9 14 Отговор

    До коментар #12 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Той помни и Рашков като дете...Най-хубавото е, че бб вече няма да е мин.председател, пък другото все ще се нареди някак.
  • 30 Плесента, трябваха

    8 3 Отговор
    Да се изгегърта плесента!!
  • 31 Последния Софиянец

    2 13 Отговор

    До коментар #11 от "67778":

    Как смееш даже да се усъмниш! Слави не би продал и майка си за България!

    Коментиран от #35

  • 32 Бичето

    7 24 Отговор
    Долу лапите от Слави, певецът на народа! Тоя боеца Тиквата го излекува от ковида и сега го защитава
  • 33 Меги Колева Арнаудова

    20 7 Отговор
    Кога ще е протеста и къде ?
    Ще дойдем цялата фамилия.
  • 34 Едно време старите хора казваха

    20 4 Отговор
    "Музикант къща не храни",а у Бг-то чалгар иска да е Цар.Лололол
  • 35 Бегай ма

    11 4 Отговор

    До коментар #31 от "Последния Софиянец":

    Кво се натискаш,нема баница.
  • 36 Ю.кортес

    19 6 Отговор
    Дългия изчегъртва хората на Радев и партиите на протеста.
  • 37 Няма да мине

    16 3 Отговор
    А това е и целта.
    Топката да се тупка на място.
    И на есен, 2 в 1 избори.
  • 38 Да, да, ама не

    27 4 Отговор
    Няма да мине и той го знае. Ще употреби тези млади и умни хора, за да каже, ето аз Ви предложих кабинет но вие не ги приехте. Гавра която дори и бабите няма да му простят. Като не е лъжица за твоята уста защо се захвана или си правиш експеримент за егото си. Това че са гласували толкова хора трябваше да те амбижира да направиш едно експертно правителство, не правителство на дипломирани отличници и като незнае ти езици, не мислиш ли, че точно на България след Бойко тчно това и трябва. Само служебното правителство е единственното, което помисли и рушна кошера на крадливите гербери и наистина може да управлява, но на Слави пак му се прави шоу. Жалко Слави ти сам или ъвоите съветници ти плюха в суратя.
  • 39 рапона

    11 2 Отговор
    Браво Гоше но няма да стане!
  • 40 Да са живи

    20 12 Отговор
    и здрави Румен Радев и служебното правителство. Спокойно, без много шум си вършат работата. И то сериозно и ефективно я вършат. Това правителство ни трябва, а не крадливите юпита на цар Плъх в списъка на Славчо.
  • 41 Who you bol

    6 10 Отговор
    30 ГОДИНИ КОМУНИСТИЧЕСКО- ЧЕНГЕНОМУТРЕНСКИ ПРЕХОД СВЪРШИ. ХЕЙТЪРИ РЕВЕТЕ С ВОЖДА СИ. ЧЕ ПЛАТЕНИЯ МУ ЕЛЕКТОРАТ ГО ЧАКАТ В ЗАТВОРА. ХА ХА ХА ЩЕ МУ ОТВОРЯТ ЧЕКМЕДЖЕТО.
  • 42 Перо

    14 6 Отговор
    Така е, Сл.Трифонов вкара само 25-30% от очакваните приоритети и много,абсолютно не нужни или от малко значение. Изби рибата с изпращането на северномакедонец в космоса. С тази програма и екип,не виждам коя партия ще се включи в отговорността за кабинета,правен на тъмно и еднолично! Вероятно няма да мине! По-добре да си остане служебното правителство и да мачка толупа! То е по-близо до народа!

    Коментиран от #55

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Who you bol

    3 7 Отговор
    30 ГОДИНИ КОМУНИСТИЧЕСКО- ЧЕНГЕНОМУТРЕНСКИ ПРЕХОД СВЪРШИ. ХЕЙТЪРИ РЕВЕТЕ С ВОЖДА СИ. ЧЕ ПЛАТЕНИЯ МУ ЕЛЕКТОРАТ ГО ЧАКАТ В ЗАТВОРА. ХА ХА ХА ЩЕ МУ ОТВОРЯТ ЧЕКМЕДЖЕТО.
  • 45 Той и ти

    2 3 Отговор
    Кой е тоя
  • 46 Матей

    7 2 Отговор
    Напълно прав ,и все пак нещата отиват в крива пътека.Дори да не курдиса правителство,наглостта на слави го показва,че вий си гласувайте за когото си щете,тъмните сили са разставили своите пулове и са заели всички капии.Ако отпадне итн ,на ред са дб,имв,дпс,бсп са особено коварни,върви се към тотално зацапване на политическия пейзаж,под благосклонния поглед на президента.
  • 47 Румен рашков

    3 5 Отговор
    А кой е тоя капацитет Г тъпото, че ще ни дава наклон?
  • 48 ХАН КРУМ

    18 4 Отговор
    СЛАВИ ПРИКЛЮЧИ ПРЕДИ ДА Е ЗАПОЧНАЛ. С ЕДИН ТЪП ХОД ОБЪРНА, ВСИЧКИ СРЕЩУ СЕБЕ СИ. АЗ ,СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯ ,АЗ СЪМ ВЕЛИК.БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА ,НЯМА ДРУГА ;И НЕ МОЖЕШ ДА Я СМЕНЯШ ,КАТО ТЕЛЕВИЗИИТЕ.ОЩЕ НЕ СМЕ ИЗМЕЛИ ЕДИНИЯ ,А ДРУГИЯ БЪРЗА ДА ДОНЕСЕ ОТ СЪЩОТО.АКО ЕДИН ЦЪРВУЛ ЩЕ СМЕНИ ДРУГ, ЗНАЧИ 1 ГОДИНА СМЕ СИ ГУБИЛИ ВРЕМЕТО ПО ПЛОЩАДИТЕ.ПОНЕ ВЧЕРАШНАТА ЗАЯВКА ВОДИ КЪМ ТОВА.МЪЛЧИШ ,МЪЛЧИШ ,А КОТО СИ ОТВОРИШ УСТАТА,ХОРАТА РАЗБИРАТ ,ЧЕ МЪЛЧАНИЕТО Е ЗЛАТО.
  • 49 Анджело

    2 3 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Браво!
  • 50 терорист

    4 4 Отговор
    МУХЛЮ
  • 51 ген Столти

    16 3 Отговор
    Н.Василев министър-председател, Борисов главен секретар в МВР, Пеевски шеф на ДАНС, Доган министър на екологията - това като добавка към предложението на Славчо Трифонов.
  • 52 Биби Парвенеца

    3 6 Отговор
    Ми Гошо сега че се бориме одново, ма да се варнеме начело на Бойковина! Шо сте много умни! Понимаеш, все внятна? Ега, проговорихме на езика на господарите деа! Това шо вечер на пейката у Банкя си говориме по руски с бай Амет и дядя Ваня.
  • 53 гост

    7 3 Отговор
    Получавам диария като му покажете мутрата на тоя галфон
  • 54 sbs no КОМУНИСТ

    6 5 Отговор
    БРАВО ГОШКО -РАДВАЙ СИЕ ЧЕ ИМА ПОНЕ ОЩЕ ЕДИН ПО -ПО НАЙ ОТ ТЕБ ---ОБРАТНОТО НА УМНОТО
  • 55 изрод от ГЕРБ

    2 2 Отговор

    До коментар #42 от "Перо":

    той тебе иска да прати,ама еднопосочно
  • 56 Северозападнал

    3 1 Отговор
    Бойците от Видин първо да обяснят,как видинско се превърна в герберско гето с купуване на гласове докато те водят "война" в София и плюят срещу желаещите за промяна?Цяло видинско вече гласува за герб по инерция,защото се допусна да стане традиция и никой не знае,защо
  • 57 Северозападнал

    2 3 Отговор
    Повече от година тулупа тупкаше топката и ви плашеше с много смърт,чували,вируси...Хора измираха на стълбите пред болниците с отказ да бъдат приемани,защото тулупа е видял корона вирус на картинка и много се уплашил..Вие не знаете какво искате,защото акъла ви е колкото на еднокнижника ако ще и 5 висши да имате гола вода
  • 58 Who you bol

    2 4 Отговор
    30 ГОДИНИ КОМУНИСТИЧЕСКО- ЧЕНГЕНОМУТРЕНСКИ ПРЕХОД СВЪРШИ. ХЕЙТЪРИ РЕВЕТЕ С ВОЖДА СИ. ЧЕ ПЛАТЕНИЯ МУ ЕЛЕКТОРАТ ГО ЧАКАТ В ЗАТВОРА. ХА ХА ХА ЩЕ МУ ОТВОРЯТ ЧЕКМЕДЖЕТО.
  • 59 факт

    1 2 Отговор
    Оттук пишещите само Последният има право да е министър, има снимка от протеста с Дионисий, само че е малко по-назад.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Хахаха

    2 3 Отговор

    До коментар #16 от "Гешев":

    Някой може ли да ми каже защо се иска оставката на Гешев? Наистина не разбирам, защото подгони Божков ли? Моля някой да обясни с конкретни факти
  • 64 този

    2 1 Отговор
    гошко/ така навремето дядо ми викаше на шопара в кочината на село/от ДУПЕЦ горкото никой никъде не го кани ни за коалиция ни за парламент гледа от снимката като ударен с мокър парцал така ще си остане по улиците като платена жрица и от време на време някой да го покани в някоя телевизийка да изплюе някоя глупос или пак от някоя болница да хленчи като ненае...а жена
  • 65 аз съм Веска

    0 1 Отговор
    СЛАВИ НЯМА КАК ДА ГО ВДИГНЕ...ТОЗИ КАБИНЕТ .
    ПРОТЕСТЪРИТЕ СА В НЕСВЯСТ ... ОЧАКВАХА ПОВЕЧЕ ЗА СЕБЕ СИ... КОЙ ЩЕ ГО ПОДКРЕПИ .
    ОЧАКВАМ Б.Б. ДА МУ УРЕДИ ГЛАСОВЕ , ЗАЩОТО ЩЕ МУ СЕ РАЗВАЛИ СОФРАТА С ЕС .
    СЛАВИ И БИБИ ВЕЧЕ СА В ЕДИН ОТБОР. ДЕЛЯТ ПОЛИТИКА И АРТИСТИЧНИ ЗАЛОЖБИ .ТОПКАТА Е В Б.Б.
    ГЛЕДАЙТЕ КАК Е ВЪРЗАН ЗА НОСЪТ, И ЗА ... ВРЪЗКАТА НА ОБУВКАТА . ЩЕ ИЗПОРТИ ВСИЧКИ ТОПКИ ...
    КАКТО ВПРОЧЕМ И ДОСЕГА ...
  • 66 Анонимен

    0 1 Отговор
    Има богат, беден.. И минавайки ногатият прост турчин се нахвърля с думи обидни към скромен, честен и известен по живково турчин. Млади срещу възрастни. Алчни и млади и стари, а да им кажа, често посещавам онкодиспансера и то от над 20 години и не струва алчност. Всички сме временно тук на тия земи. Остаряха децата ни. Вие си получавате хонорара на края на месеца, а много хора едвам свързват двата края. Бъдете здрави.