Last news in Fakti

18 Юли, 2021 10:00 231 602 300

Вече е по-ясно кой стои зад „Има такъв народ“

  • слави трифонов-
  • калина андролова-
  • избори-
  • има такъв народ-
  • дпс-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • христо иванов

Слави яхна вълната на недоволството и умората от ГЕРБ

Вече е по-ясно кой стои зад „Има такъв народ“ - 1
Снимка: Shutterstock
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„По ръба“ с Калина Андролова в предаването „Политически НЕкоректно“

Слави Трифонов отхвърли всякакви разговори за общ кабинет и така прецака „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“, които очакваха да се закачат за неговия парламентарен обем и да имат значение. Ходът му е добър, тъй като е невъзможно да си представим работещ кабинет, съставен от три формации, които са несъвместими политически и естетически. Така или иначе подобна коалиция няма парламентарно мнозинство и ще се нуждае от подкрепата поне на една от останалите т.нар. системни партии. В нежеланието на Слави да се договори с останалите партии на протеста и да поиска подкрепа, например от БСП, може да се види и някакво актьорство. Част от протеста ли е Слави наистина? Или е конструиран буфер за недоволството?!

На пресконференция „Има такъв народ“ обясниха, че сменят Ники Василев, защото имало атака срещу него, иначе бил великолепен експерт. Това обаче подсказва две неща: първо, че Слави ще бъде манипулируем откъм публични атаки; второ, остава въпросът, ако и следващият премиер бъде атакуван, пак ли ще го подменят под натиска на общественото мнение? Съвсем ясно е, че атаката е, защото Слави пренебрегва останалите партии на протеста. „Не можем да заменим джипката с кабеларка“, каза Христо Иванов при Цветанка Ризова. И това сложи край на късото протестърско другарство между „Демократична България” и „Има такъв народ“. „Хората протестираха срещу този модел на еднолични решения, взети някъде извън институциите. И ето, някой се появява по телевизията и едностранно налага някакви неща. Надявам се, че става дума за грешка, а не за план“, каза Христо Иванов. Не, не е грешка, става дума за план.

Всеки морски тюлен може да ви каже базовото правило в една битка: прикривай се и се движи! До определен момент Слави правеше точно това – мълчеше за намеренията си и нарастваше. Партията на Слави е типично популистки политически проект, както много други по света, родени от критиките, че политиката се доминира от дистанцирани елити, задкулисие и олигархични интереси. Използвайки COVID-кризата, Слави яхна вълната на недоволството и умората от ГЕРБ, а гласоподавателите му не се интересуваха кой дава парите за телевизията и политическата му дейност. Когато обявиш правителство обаче, всичко се изяснява. Кабинетът на Слави е либерален и проамерикански, което изненада голяма част от избирателите му, и някак постави „Демократична България“ встрани, предвид това, че коалицията се изживява като най-ясен проводник на американското влияние. Никой не е очаквал, че Слави чисто търговски ще опита да заеме периметър от този политически терен, който е най-благодатен откъм международна подкрепа. Слави бързо разбра, че към електората трябва да се обръщаш псевдопатриотарски и антиглобалистки, на моменти дори с „вкусни“ конспиративни тези (както беше покрай коронавируса и ваксините), а в действителност – да редиш за изпълнителната власт представители на неолибералния елит.

Трябва да се отбележи, че кабинетът на Слави изглежда доста френдли към ГЕРБ и ДПС. Кабинетът също така се оказа напълно отдалечен от влиянието на Радев, което коренно променя атмосферата на бъдещите президентски избори. Не случайно докладът на Рашков срещу главния прокурор е предоставен на правосъдния министър Янаки Стоилов на 14 юли, след като стана известна структурата на кабинета на Слави и това, че няма да се търси коалиция. Заявката на служебния кабинет за борба с Гешев цели да предложи индиректно емоция на „Демократична България“ и вариант да помислят, а не е ли по-добре да не подкрепят Трифонов и да се отива на следващи избори. Шахматът на Радев продължава в посока да си осигури следващ мандат. Но, за да си добър политически лидер, освен, че трябва да имаш умствена издръжливост, трябва и да умееш да държиш егото си под контрол. Егото провали възможността на доста български политици да имат дългосрочна политическа годност. Включително егото застрашава да обърне колата и на Слави Трифонов.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 715 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    250 110 Отговор
    малко ли бяхме....тия журналя подхлюпачени , не са ли разбрали ,че се смениха времената

    Коментиран от #93, #227, #237, #247

  • 2 Слави вече омръзна на всички

    669 106 Отговор
    включително и на "съпартийците" си..

    Коментиран от #23, #36

  • 3 Кукловодите

    703 180 Отговор
    Слави е поредната комунистическа марионетка, на онези с куфарчетата от политбюро.

    Коментиран от #9, #12, #16

  • 4 РЕАЛИСТ

    735 83 Отговор
    Слави отдавна мина е ясен, но загадка са ми гласувалите за него и очакванията им.

    Коментиран от #100, #239, #272

  • 5 Fate

    871 84 Отговор
    Парадоксално но Трифонов е най слабия политически актьор за последните 30г.Изключително силно му личи че е кукла на конци още откакто му подариха шоуто

    Коментиран от #40, #248, #291

  • 6 Слави

    323 41 Отговор
    да не земе да обърка работите на инат,дано се вразуми , че язък за труда ..
  • 7 незнайко

    406 68 Отговор
    Статия от която НИЩО не разбрах ! Когато се каже А в дадена статия, трябва да се каже и Б в противен случай, какъв е смисъла да се РАЗТЯГАТ ЛОКУМИ ?

    Коментиран от #119, #128, #185, #249

  • 8 Българка

    457 72 Отговор
    Не можем да продължаваме да търсим някой друг, в случая най-малко Румен Радев, на когото да вменим вината за абсолютната наглост, авторитаризъм, вискомерие, простащина на Станислав Трифов и сценаристите му. Те за 20 минути изявление по собствената си ТВ разрушиха демократизма и се опитаха да обезличат гласа на повече от 1 години протестиращи. Не се прави така! И питам тази статия палена ли е от шайката? Защото точно тях обслужва!
    Надявам се ИТН да са си направили необходимите изводи и ако искат да ги има като партия и то успешна да започнат разговори по политики! Трябва да са наясно, че непримиримостта и гневът на мнозинството българи ще се излее върху всеки, който се опитва да направи подмяна, а не промяна

    Коментиран от #32, #39, #76, #280, #292

  • 9 РЕАЛИСТ

    105 97 Отговор

    До коментар #3 от "Кукловодите":

    Прочети още веднъж статията внимателно и ще разбереш, че правиш грешни заключения.
  • 10 наблюдател

    128 546 Отговор
    Много ви се ще Слави да се провали.Обаче той няма да се провали.

    Коментиран от #33, #103, #197, #201, #210, #260, #264, #271, #285, #286

  • 11 Дерзайте

    172 462 Отговор
    Най-важното е ИТН да се обединят ГЕРБ, за да бият шута на Рундю, после нещата ще се оправят.

    Коментиран от #116, #179, #214, #293

  • 12 българин

    325 65 Отговор

    До коментар #3 от "Кукловодите":

    Абсолютно вярно, поредния в редицата бушони на статуквото, чалгар - декор в пиесата на червената мафия.

    Коментиран от #46

  • 13 Хайде

    445 41 Отговор
    стига с тоя вечно оклюмания или имитиращ мутренски поглед , де ! Какъв ми ти политик , какъв ми ти лидер е той ? "Мъж" с една потеря охрана като ББ , другия себевлюбен познайник !

    Коментиран от #276

  • 14 element 05

    118 250 Отговор
    Много слаба статия. Какво искаха другите политици от Слави - постове , облаги и меки кресла. Е няма да има. Искаха същия театър с други актьори и лапачи. Е няма да има.
    Защото е време за друго!!!!

    Коментиран от #203

  • 15 Естествено

    473 40 Отговор
    Най-големия талант на Трифонов е меркантилност, алчност за себеизява и преодоляване на комплекси. Останалото е посредственост и вицове. Дългогодишното шоу е следствие на близки контакти и приятелство с ВИС, СИК и Мултигруп.
  • 16 Очила за четене

    339 49 Отговор

    До коментар #3 от "Кукловодите":

    Де да беше това, което казваш да да ама не! Статията е напипала вярната нишка Слави, ще ни пробута американизма, либерастите и ваксърите! Не схванахте ли посланието, не прочетохте ли между редовете ? Здравната му министърка заклета проваксърка, "премиерът" му му който оттегли засега каза, че ако стане такъв, ще въведе задължителната ваксинация! Нито думичка за Гешеф и правосъдието, защо ли? Министерство на циганията, колко модерно и либерастично? Севернинакедонци в космоса ? Ъъъ !? Четете ве хора, четете м/у редовете!

    Коментиран от #28

  • 17 Мунчо Радев

    452 69 Отговор
    Скоро ще разберете Слави що за човек е....
    Бойко ще ви се стори ангел пред този чалгар на конци със алчните си сценаристи

    Коментиран от #217

  • 18 Тредстоун

    247 8 Отговор
    ..... кой каквото си надроби , това ще сърба
  • 19 Мъртво вълнение

    95 124 Отговор
    Преди няколко месеца, що не бил предложил правителство, а сега - що бил предложил Ники Василев. "Всеки морски тюлен може да ви каже", че като дойде акулата, си е е#*ло мамата.
  • 20 ЕВРО НЮЗ

    374 13 Отговор
    Там където командва мафията, държавните постове се поверяват на кретени. ( ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ.)
  • 21 И СКОЙ ДА ПРЕГОВАРЯ СЛАВИ

    108 156 Отговор
    С БИВШИ БСП КОМУНИСТИ, ОЯЛИ СЕ И ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ....НЕМА КАК ДА СТАНЕ

    Коментиран от #182, #288

  • 22 наужким

    93 10 Отговор
    нещо което изглежда много сложно не е чак така
    вариантите за съставяне на правителство са лимитирани меко казано
    да казва сам ли ще управлява с герб ли ще управлява или с останалата опозиция..тоз съспенс там в момента е напълно излишен

    Коментиран от #30

  • 23 ЛЪЖЕШ

    57 249 Отговор

    До коментар #2 от "Слави вече омръзна на всички":

    Слави омръзна на такива комунистически тролове, като тебе!
    Но въпреки мантрите ти, ще се убедиш, че на следващите избори,които 100% ще са още тази година, ИТН ще увеличи подкрепата си, а ГЕРБ ще се пързулне при НДСВ!
    То с лъжи като твоите не става!
    Въпреки че, посткомунистическа България е на 111-то място по свобода на словото!
    Дори след африканските държави!

    Коментиран от #145

  • 24 БИВШИ БСП КОМУНИСТИ

    58 196 Отговор
    ОЯЛИ СЕ И ПОДПУХНАЛИ, ДРАПАЩИ ЗА ВЛАСТ И ОБЛАГИ ИСКАТ ДА ПРЕГОВАРЯТ СЪС СЛАВИ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО....СЛАВИ ДА НЕ Е ВЧЕРАШЕН....ИЛИ ПОДКРЕПЯТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ...ИЛИ ИДВА РЕД НА СЛЕДВАЩИТЕ.....КВО ТОЛКОВА СЛАЖНО ИМА

    Коментиран от #168

  • 25 Гост

    68 46 Отговор
    Бла бла бла и един мармот завива шоколад. Мъка мъка е тая статия..
  • 26 гост

    230 27 Отговор
    Славчо се понаака малко.

    Коментиран от #238, #265

  • 27 Пич

    169 14 Отговор
    Нещата които казва дамата , освен че са истина , отдавна са разбрани от хората , на които главата не служи само за да си носят шапката... Голямата загадка са онези , не можещи да разберат дори смляна и наготово поднесена информация...
  • 28 Кукловодите

    62 15 Отговор

    До коментар #16 от "Очила за четене":

    Кукловодите не са и никога не са били ярка самостоятелност. Те винаги са в сянката на силните, според тях. Щом някой е дръзнал да променя структурата на света, значи е силен и те са с него. Не виждам разлика в поведението на Путин, спрямо промяната и това на Макрон да кажем.

    Коментиран от #41

  • 29 ДАВАМ НА ДЪЛГИЯ 63 ГЛАСА

    61 52 Отговор
    И ВСИЧКО ПРИКЛЮЧВА...................ВАШ БАЦО

    Коментиран от #282, #283

  • 30 ВРЕМЕ Е

    173 8 Отговор

    До коментар #22 от "наужким":

    Време е , всеки депутат да осъзнае, че представлява целият народ,
    а не само партията си!
    България е Парламентарна, а не Партийна република, нали?
  • 31 Андрю Райън

    79 100 Отговор
    Калина Андролова е герберска мисирка. Изобщо няма да чета брътвежите й.

    Коментиран от #188

  • 32 Българка 2

    122 168 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    .....Нe мoжeм дa прoдължaвaмe дa търcим някoй друг, защото в cлучaя точно Румeн Рaдeв е този, нa кoгoтo е винaтa зa aбcoлютнaтa нaглocт, aвтoритaризъм, виcкoмeриe, прocтaщинa нa Бойко Рашков. Тоя е ненадминат. Типичен член на хунтата на зелените чорапи. Добре че са пътници.....

    Коментиран от #91, #193, #277, #278

  • 33 българин

    199 24 Отговор

    До коментар #10 от "наблюдател":

    Чалгарът педофил отдавна се провали, лошото е, че под диригентската палка и в полза на червената мафия опростачи доста народ, това е най-голямата му заслуга към статуквото и сега го сложиха да се пъчи и баламосва простата рая, с един куршум два заека и той доволен и се мисли за тарикат и кукловодите продължават да мародерстват без да си цапат ръцете.

    Коментиран от #65

  • 34 Ти си

    102 27 Отговор
    Станислав Трифонов работи в полза на ГЕТБ и ДПС ! Ако се стигне до нови избори Борисов се завръща ако неде направи тройна коалиция - ИТН , ГЕТБ , ДПС !
  • 35 Спасов

    106 11 Отговор
    Не е редно точно сега да се предлага на окрадените и обеднели българи рестриктивен бюджет и неолиберална икономическа политика!
  • 36 МАФИЯ НА ББ

    156 41 Отговор

    До коментар #2 от "Слави вече омръзна на всички":

    МНОГО ТЕЛЕТА И ОВЦИ ГЛАСУВАХА ЗА САТАНИСТА СЛАВУЦА.НО ТЕЯ ТЕЛЕТА И ОВЦИ НЕ ЗНАЯТ ,ЧЕ СЛАВУЦА ИМ ГОТВИ НОЖЯ И НА ЗАКОЛЕНИЕ. БРЯ МНАГА ПРОСТ НАРОД. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИТЕ И ДА БРАНИТЕ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ТОВА КОЕТО ИМАТЕ И ДА НЕ ЧАКАТЕ РАЗНИ ЦАРЧЕТА, ПОЖАРНИКАРИ, ЧАЛГАРИ, КЛОШАРИ ДА ВИ ОПРАВЯТ. ТО ЦАРЯ И ПОЖЯРНИКАРЯ ЯКО ВИ ОПРАВИХА НО ИЗ ОТЗАДЕ.

    Коментиран от #43, #45, #129

  • 37 гост

    173 24 Отговор
    Много е зле в България. Затова 1/4 от родината ни избяга. Тук е пълно БЛАТО, младите бягат, а ние дъртите доизживяваме, с нас ще си отиде и България. Това е истината.

    Коментиран от #51, #156

  • 38 Наблюдаващ

    132 20 Отговор
    Все повече парата отива в свирката. Хората виждат, че водачите на протеста са обвързани в задкулисие с едри бизнесмени и олигарси. Модела на Боко искахме да се махне. Но гладните и окъсани политици водачи на протеста се нуждаят от финансова подкрепа. Намират я в бизнеса който беше лишен от порции при Боко. И така лека полека модела ще се възпроизведе. Мая и Таня се борят реваншистки с Нинова. Хаджигенов греши като играе с тях. Някъде отзад прозира и сянката на Черепа с кинтите. Трудно се оцелява заобиколен от хишници.
  • 39 Ох ох ох

    83 115 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Като гледам как защитаваш руския шпионин Радев, се чудя колко ти е тарифата
  • 40 мисира

    121 20 Отговор

    До коментар #5 от "Fate":

    Слави се мисли президент както един актьор от украйна наречен зеленски.

    Коментиран от #47

  • 41 Кукловодите

    28 78 Отговор

    До коментар #28 от "Кукловодите":

    Кукловодите на Слави са неговите избиратели!
    А симпатизантите ме стават все повече,
    след като политическото ръководство на ИТН ясно каза,
    всеки депутат в Парламента да гласува според собствените си разбирания и съвест!
    Защото България е Парламентарна Република,
    а не е Партийна Република!

    Коментиран от #49, #162, #207

  • 42 NikNay

    105 18 Отговор
    Трифонов получи една неочалвано голяма подкрепа и сега неьнсе какво да прави ! Целта му беше да е някъда по средата и после да го раздава мещо като Доган
    ...
  • 43 69 69

    60 25 Отговор

    До коментар #36 от "МАФИЯ НА ББ":

    Всичко което е против комунягите е лошо така ли?. Пак мъчете през задния вход да вземете власта, е не става хората ви мразят
  • 44 Дедо

    84 76 Отговор
    На края ще разберете, че само президентския модел е успешен. Рядко вече има некомпроментиран политик!

    Коментиран от #209

  • 45 ЧАКАМЕ БСП ДА НИ ОПРАВИ

    66 54 Отговор

    До коментар #36 от "МАФИЯ НА ББ":

    АМА МАЙ ИЗБИРАТЕЛЯТ ОПРАВИ БСП....НИНОВА ДА ПОДАВА ОСТАВКА, ЧЕ СТАНАХТЕ ЗА....СМЯХ

    Коментиран от #53

  • 46 карамфила

    95 16 Отговор

    До коментар #12 от "българин":

    Че те всички са червени,или деца и внуци на червени,без значение от логото и името на партията под които знамена са.

    Коментиран от #117

  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    34 148 Отговор

    До коментар #40 от "мисира":

    По добре Слави президент от колкото скъсания парашут Радев

    Коментиран от #59

  • 48 ДАВАМ 63 ГЛАСА НА ДЪЛГИЯ

    34 40 Отговор
    И ВСИЧКО ПРИКЛЮЧВА.................ВАШ ЛЮБИМЕЦ....БАЦО
  • 49 Кукловодите

    77 10 Отговор

    До коментар #41 от "Кукловодите":

    Ако толкова вярвате в Парламентаризма, защо предлагате един и същ представител в два и повече избирателни района? За каква съвест говорим, като едните избиратели са излъгани? Как това се вписва в мажоритарен избор?

    Коментиран от #54, #89

  • 50 мистерия

    42 8 Отговор
    в момента в който партиите гласуват за правителство всичко приключва..засега май тн наречената опозиция няма да подкрепя
    остават другите умници..само че ако хлъзнат народа в тая дупка точно
    ще си носят последствията
    кой какъв артист е..какъв генерал..точно тогава всичко излиза наяве
  • 51 Хаха хаха ха

    49 65 Отговор

    До коментар #37 от "гост":

    Червен кремълски тролчо!
    Ще ти се да си отиде България!

    Да, ама не!
    България не си отиде, когато Русия посече великият Стамболов!
    България и сега няма да си отиде заради някакъв маркучодържател,
    като комуниста Борисов!

    Коментиран от #131

  • 52 124

    129 21 Отговор
    Трифонов излъга хората, предлага не промяна, а подмяна. Неподготвен, еднокнижен егоист. Това е новият тулуп. Стига театър, искаме съд за престъпленията на шайката. Служебното правителство извади част от престъпленията наяве, но страхливият чалгар пак ще се скрие. Няма спечелила избори партия, чийто лидер да не е премиер. Смешник!
  • 53 яко ни лъжат

    92 26 Отговор

    До коментар #45 от "ЧАКАМЕ БСП ДА НИ ОПРАВИ":

    СТИГА С ТИЯ КОМУНИСТИ ТЕЛЕТА!!!!! КОМУНИЗМА СИ ЗАМИНА ПРЕДИ 30 ГОДИНИ НО БИВШИ КОМУНИСТИ КАТО БОЙКО БОРИСОВ,ИВАН КОСТОВ,ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ - ДА НЕ ГИ ИЗРЕЖДАМ ВСИЧКИТЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ. ПЕТЪР СТОЯНОВ ДЕТЕ НА АКТИВНИ БОРЦИ КОМУНИСТИ, ЗАВЪРШИЛ В КОМУНИСТИЧЕСКИ ГДР В ДРЕЗДЕН ПРАВО!!!! БОЙКО БОРИСОВ ДЕТЕ НА ПОЛКОВНИК ОТ МВР ЧЛЕН НА ПАРТИЯТА БКП. БОЙКО И ТОЙ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП. ТЪПИ ОВЦИ И ТЕЛЕТА УПРАВЛЯВАТ ВИ ДЕЦАТА НА БИВШИТЕ ПАРТИЗАНИ И АКТИВНИ БОРЦИ. НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ ДЕТЕ НА ПОЛКОВНИК ОТ АРМИЯТА -ВКР- ВОЕННО КОНТРА РАЗУЗНАВАНЕ. ДА ВЗЕМЕМ КМЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ. КМЕТА НА СИЛИСТРА ОТ ГЕРБ Д-Р ЮЛИЯН СИН НА ПОЛКОВНИК ОТ МВР И ЧЛЕН НА БКП.

    Коментиран от #56, #254

  • 54 Кукловодите

    35 11 Отговор

    До коментар #49 от "Кукловодите":

    В какво вярваме аз или ти, не е толкова важно!
    Най важна е Конституцията на РБ,
    според която България е Парламентарна,
    а не Партийна Република!

    Това за кандидатстването в повече избирателни райони си прав!
    Но за жалост посткомунистическият избирателен закон го позволява!

    Въпреки че това няма значение!
    Снимката на партийният фюрер придружава снимките на всички кандидати!

    Коментиран от #67

  • 55 Помислете

    36 73 Отговор
    От дни помията срещу него не спира, обаче истинския проблем е, че внушения като това стигат до обикновения човек, който през последните 10 години май е забравил да мисли.
    1/ИТН не са длъжни да искат "удобрение" - те спечелиха и не са в коалиция с нито една политическа партия
    2/Заявките на всички "протестни партии" са фалш - при една кратка проверка на тяхната стабилност те се обърнаха и започнаха да хвърлят огън
    3/Колко точно да сме тъпи, та да не виждаме какво точно се случва? И вместо да плюем по Слави, да дадем шанс на истинската промяна, която е само и единствено в тяхно лице!!!!!
    всичкото друго "политици" иска постове, пари, еврофондове, само дето докато ни обяснява как не ги иска

    Коментиран от #60, #61, #64, #104, #121, #150

  • 56 Друг път

    73 21 Отговор

    До коментар #53 от "яко ни лъжат":

    Отиде си комунизмът преди 30г., ама друг път!
    Все още е същата комунистическа командно административна система!
    Все още по комунистически е и правосъдието!
    Начело с комунистите Борис Велчев, Сотир Цацаров и Иван Гешев!

    А здравеопазването е все още по комунистически с една единствена НЗОК!

    Коментиран от #255

  • 57 www

    32 10 Отговор
    Липсва партия, която да стои зад президента, а ако се е отказат, това е още по-голяма грешка. Президентската република ми се струва мираж.
  • 58 Мистър френдли

    39 8 Отговор
    Моля някой да обясни тази дума - френдли. Не я намирам в БГ речник. АМАН ОТ ЖУРНАЛЯ - И СЕ ПИШЕ Friendly, междудругото

    Коментиран от #186

  • 59 ха ха ха

    11 9 Отговор

    До коментар #47 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Никога!
  • 60 Най важното

    34 15 Отговор

    До коментар #55 от "Помислете":

    ИТН постави ребром въпроса:
    Ние Парламентарна Република ли сме?
    Или сме Партийна Република?
  • 61 Манджа с косъм

    74 9 Отговор

    До коментар #55 от "Помислете":

    Там е проблемът, че лицата Слави и компания заявяват "промяна" преди изборите, като наблягат на това което овчемислещите искат да чуят, а след изборите сервират пълното меню, по рецепта на най-върлите глобалисти.

    Коментиран от #86

  • 62 Реват мучат квичат гербави чутури

    16 59 Отговор
    Защото Слави им го т.. и,со се гарнитури
    Бегайте оттук, бе главанаци мушмороци
  • 63 Механик

    64 19 Отговор
    Цялата статия казана с две думи е, че ИТН са проект на САЩ и глобализма.
    Няма нужда от толковам ного думи, за да се каже това.
    И в денят на изборите, когато тук в тоя сайт се изкаваха различни продположения за това какви ще са резултатите, аз не еднократно писах, че няма нужда от агенции и пр. Просто трябва да се обадите на Херо Мустафа и да я попитате.
    За мен изненада няма, както в резултатите от зиборите, така и в това какво става след тях.
  • 64 мистерия

    96 15 Отговор

    До коментар #55 от "Помислете":

    какво значи спечелиха бе приятелю..спечелиха 20 процента я смятай още колко има до 51..
    каква промяна носи не знам имат нулев стаж в политиката и не ходят по протести..засега не носят нищо освен големи усти
    айде моля дръжте се като грамотни хора

    Коментиран от #68, #73

  • 65 Хаха хаха ха

    20 28 Отговор

    До коментар #33 от "българин":

    Не знам дали си българин,
    но очевидно си червен прокремълски трол, нали?
  • 66 Гербав мушморок

    11 16 Отговор
    Не си взимам урок!
    Карам със стария порок!
  • 67 Кукловодите

    22 16 Отговор

    До коментар #54 от "Кукловодите":

    За жалост не е отговор. Човек или е принципен или не. Ползва ли вратичките, да не ми развява чистотата си!

    България никога в тези 30 години не е била Парламентарна република, а и гражданите не го осъзнават, след като "гласуват за Слави", "гласуват за Костов" или "Партията". За да стане истински такава има много начини, но от ИТН не съм чул работещ. Мажоритарен избор е едно добро начало, но няма ли методика за контрол на представителя от избирателите е едно нищо. Има теория по света, но практика никъде!

    Коментиран от #72

  • 68 Това значи

    20 28 Отговор

    До коментар #64 от "мистерия":

    ИТН спечелиха повече, от всички останали, нали?
    И нека всеки депутат гласува според собствената си воля и разбиране!
    Защото по Конституция сме Парламентарна,
    а не Партийна Република, нали?

    Коментиран от #85

  • 69 Георги v.

    75 13 Отговор
    Новия кабинет на Слави ще внесе нови идеи и промени. След гениалното хрумване да се предложи министър по циганските въпроси(той, Ку-ку бенд и целия му екип много си падат по циганиите), сега в кабинет Слави 2,ще има министър на гей, травестити.... Отделно най-вероятно на едно от първите заседания на НС ще бъде предложено от ИТН, Банго Васил и Прайда да бъдат обявени за официални празници.
  • 70 пълни глупости

    66 13 Отговор
    хората скочиха на слави не защото не проведе разговори с другите партии и наложи сам кабинета а защото кабинета му беше от статуктвото(стари кадри на ндсв и няколко младока които нямаше да се опънат на василев при налаганата от него корупция ) и защото предложената програна не беше за промяна . защо народа харесва служебното правителство въпреки , че е ЕДНОЛИЧНО съставено от радев ....ами защото просто си върши работата !! ако слави беше предложил нови, независими лица и програма за реформи която да обхваща и част от исканията на маналива,иванов и бсп щеше да получи одобрение от партиите и хората

    Коментиран от #102, #211

  • 71 Баба Тиша

    73 5 Отговор
    Освен дълъг, трябва да си и умен. Така мисля аз.

    Коментиран от #101

  • 72 Кукловодите

    15 15 Отговор

    До коментар #67 от "Кукловодите":

    Смешен си!
    И в момента над 40 000 кмета се избират мажоритарно, нали?

    Коментиран от #79

  • 73 Помислете

    19 4 Отговор

    До коментар #64 от "мистерия":

    Има общества в които се броят само овните и няма значение колко са овцете в стадото. Така и при нашите избори. Избира се управление, не хляб и някои се правят, че не ги засяга, а в случая с хляба биха взели какъвто има, глад.
  • 74 Има такъв народ CHICAGO,USA

    16 64 Отговор
    Нападате го Слави! Но той е пълен с изненади!
    Скоро яко правителство ще извади! И направо ще ви го нанади! Името ми е Генади!

    Коментиран от #84, #279

  • 75 Георги Георгиев

    15 24 Отговор
    Кой е автора на СТАТИЯТА, че нещо не видях? Лесно се пише от безименни автори. За това считам, че всичко описано е с не вярно съдържание.
  • 76 Хахаха

    26 28 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Г-жа, Грипена подпали цялата държава на инат. Не виждам кой друг е виновен.
  • 77 Като му дойде времето шаф кажа

    68 9 Отговор
    Тоя филм сме го гледали по времето на царя.Дъртия идиот също мълча 4 години и казваше като му дойде времето ще разберете..и потопи държавата.
  • 78 Мой

    23 14 Отговор
    Отвярям статията, чета Калина Андролова, затварям статията.
  • 79 Кукловодите

    10 5 Отговор

    До коментар #72 от "Кукловодите":

    Да, и? На кмета му стиснах ръката когато свърши работа и го напсувах когато се ослуша, нещата са несъизмерими, особено ако не става дума за малък град или село. 33000!!!
  • 80 БАЦЕ И СЛАВЧУ...ИСТИНСКИ ВАШИ ЛИДЕРИ...

    16 24 Отговор
    СЛАВУЦА Е НАШЕ МОМЧЕ....ИМА СИГУРНИ 63 ГЛАСА ОТ МЕН...В ПАРЛАМЕНТА....ДА ГЛАСУВАМЕ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО...128 ГЛАСА ИМАМЕ...АЗ ОТНОЕО ПРЕМИЕР...В СЯНКА....ВАШ БАЦО...
  • 81 сара

    13 10 Отговор
    "...кабинетът на Слави изглежда доста френдли към ГЕРБ и ДПС"

    А Вие , анонимнико , към кого сте "френдли" ???
  • 82 кога

    22 1 Отговор
    Ясно е, че всяка привидна власт е създадена и поддържана от задкулисие. Може ли поне да знаем, днес задкулисието същото ли като това на Борисов, Станишев и прочее. Няма ли промяна не само във властта, но и в задкулисието? Не измряха и не остаряха ли хората от задкулисието? Има ли нови задкулистници. Ако някой знае, нека ни светне. Плийз
  • 83 Мисъл без смисъл

    13 17 Отговор
    Буботене и бръщолевене от гербави калинки и мисирки ! Изчегъртване Изчегъртване Изчегъртване до дупка! А,бе, къде е Бате ?!
  • 84 Ай седи си у Шикагоу

    24 8 Отговор

    До коментар #74 от "Има такъв народ CHICAGO,USA":

    статията е доста точна
  • 85 мистерия

    8 3 Отговор

    До коментар #68 от "Това значи":

    туй е някаква нова теория без аналог в 3000 годишната история на демокрацията..обикновено първо се създава някакъв клуб по общи интереси..идеи за управление на нещо..съставя се план и отиват на избори..така казано всеки гласува по съвест граничи с анархията буквално..както и да е аз имам собствени предположения какво точно се случва и ако нямаме правителство малко ще ми се потвърди няма да я споменавам каква е обаче..ако таз ваща съвест се окаже че има допирни точки с други едни съвести..представи си само колко съвестно ще изглежда от страни

    Коментиран от #297

  • 86 asd

    11 3 Отговор

    До коментар #61 от "Манджа с косъм":

    Ще си платят за менюто!
  • 87 Всичко е ясно

    12 24 Отговор
    Слави ще пристане на Баце. Любовта няма граници.Нека новото семейство да е щастлиФо. И да живеят и УПРАВЛЯВАТ дълго.

    Коментиран от #92

  • 88 Да обрулим бостана

    15 8 Отговор
    Само една ТИКВА остана
  • 89 изрод от ГЕРБ

    13 15 Отговор

    До коментар #49 от "Кукловодите":

    Защото БКП производните така са натворили закона,бре.Защо ни правиш на тъпи?

    Коментиран от #107

  • 90 Доротея

    21 12 Отговор
    Запомнете! Сигурен знак, че нещо при вас се е променило, не е да смените едни толупи с други, а когато престаснете да виждате на телевизора ето такива аналлизатори като тази, Волген, Любенов, Коларова, Доцент Стойчо, Мирка, Бургиева - всички! Това е ужастна плесен! Не съм посещавала остров Лесбос! Но, който се проявява като педелвайс, го посочвам!
  • 91 Хахаха

    4 4 Отговор

    До коментар #32 от "Българка 2":

    А дано, ама...
  • 92 така си мислиш

    7 4 Отговор

    До коментар #87 от "Всичко е ясно":

    Хаир няма да видят.
  • 93 Гост

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Ооо,анонимния с мераци за коментиране през фейсбук, много отрано си захапал дежурството.
  • 94 Чест прави на ИТН

    10 21 Отговор
    Че се вслушват в хората! Другото е излята срещу тях егоцентрична персонална и колективна пом-ия
  • 95 Анжектоплякторчо

    15 65 Отговор
    Всички млади и интелигентни хора сме зад
    Слави Трифонов и Има Такъв Народ .
    Давай, мачкай статуквото.
  • 96 Просветен илюминат

    9 9 Отговор
    Москва колко население има и с колко повече то е от България?
    Как се управлява Москва,как се управлява България?
    Ако в България има още да се краде и няма оправия представете си какво има за крадене в една Москва?
  • 97 Тишина

    16 41 Отговор
    Статията е добра, но има един аспект, който не е засегнат. Поколенческият, старото поколение, от 50години нагоре, това на ББ, заграби кой каквото можа, цели 30 години, невинни няма всички са виновни! Вината им е към изгонените, от родината и към децата, който ще плащат, за това. Най после се яви нормална политическа сила, от долу не от горе, както беше досега. Оттеглете се всички умници от 55 г. нагоре и не пречете.

    Коментиран от #125, #218

  • 98 Ибн Ебн Ал Боко

    16 30 Отговор
    Слави им бръкна надълбоко...
    Хей,поле широко...
  • 99 Просветен илюминат

    32 6 Отговор
    Хубаво е да припомним на Слави от коя страна е,да не ни взема за балъци:

  • 100 dfu

    50 10 Отговор

    До коментар #4 от "РЕАЛИСТ":

    Това са предимно от по-младото поколение 40-20 годишни, които отраснаха с шоуто на Слави и го имат за кумир. Сега на някои от тях ще им се отворят очите за истинската му същност.

    Коментиран от #110

  • 101 Дядо Тишо

    22 5 Отговор

    До коментар #71 от "Баба Тиша":

    Но най-вече трябва да се спазва Конституцията!
    А тя повелява, че България е Парламентарна Република,
    а не е Партийна Република, нали?
  • 102 LOSHIA

    9 17 Отговор

    До коментар #70 от "пълни глупости":

    ЕЙ, БКП ПРОИЗВОДНО СТИГА СИ РЪСИЛ ГЛУПОСТИ
  • 103 Ами

    22 1 Отговор

    До коментар #10 от "наблюдател":

    Повече от това няма на къде провали се.
  • 104 Просветен илюминат

    12 9 Отговор

    До коментар #55 от "Помислете":

    Банка и муха се трепят с вестник.
    Медиите служат на някой и са негов инструмент,а тълпата си кълве и живее в илюзията си.
  • 105 ГЕРБ стари баби и дядовци

    17 10 Отговор
    Харесваме си Буда!...По принуда!
  • 106 Варианта ИТН

    43 21 Отговор
    За мене Слави е отново вариант. Народа се бунтува, народа мизерства а той иска още да приватизира, оше да концесионира. Кога ще се намери лидер който да стопира концесиите за златото, за различните полезни изкопаеми, за летищата и парите от експлоатцията им да влезнат в Бюджета за благото на целия народ. Бълграин съм над 70 години. Не мога да повярвам че народа ( над 1/2 милион ) с чиято култура и история се гордеех като млад така е опростял та да гласува за ИТН. Братя Българи осъзнайте се - готвят ви нови 12 години диктатура.

    Коментиран от #111

  • 107 Кукловодите

    17 3 Отговор

    До коментар #89 от "изрод от ГЕРБ":

    Не знам кой кого прави на тъп!
    Тази чест от избирателният закон е още от времето на Манолова и от мнозинството на комунистите от ГЕРБ!

    Коментиран от #112

  • 108 Емигрант

    52 4 Отговор
    Всички от чужбина където гласуваха за Слави да се пребират вече Живота тук се нареди ще цъфне и върже
  • 109 Решетников

    25 9 Отговор
    Славчо ще го правим Космонафт Доволни сме от него
  • 110 И ОТНОВО8434

    7 13 Отговор

    До коментар #100 от "dfu":

    Да ще им се отворя очите И тогава не ви виждам БКП производни!!!!!!
  • 111 ИСТИНАТА

    14 9 Отговор

    До коментар #106 от "Варианта ИТН":

    Конституция на РБ
    Чл.1.
    ал.1.
    България е рупублика с парламентарно управление.
    ал.3.
    Никоя част от народа, политическа партия или друга организация,
    държавна институция или отделна личност
    не може да си присвоява осъществяването на народният суверенитет.
    Чл.11.
    ал.1.
    Политическият живот в Република България се основава
    върху принципа на политическия плурализъм.
    ал.3.
    Партиите съдействат за формиране и изразяване на политическата воля на гражданине.
    чл.12
    ал.1.
    Сдруженията на гражданите служат за задоволяване и защита на техните интереси.

    И когато политическото ръководство на ИТН призова да се спазва Конституцията!
    Когато призова депутатите да гласуват по съвест, защото ние сме
    Парламентарна, а не партийна Република!
    Посткомунистическото статукво изрева,
    "като ранена в сърцето пантера"
  • 112 Мая

    32 7 Отговор

    До коментар #107 от "Кукловодите":

    Няма такава пародия Слави прахосмукачка та на бял прах. Тъп е
  • 113 Просветен илюминат

    29 6 Отговор
    Все повече е ясно кой стой зад Слави,и все повече нещата не тръгват в посоката на промяната:
    "Политиците трябва да свикват и ще ги свикнем, заедно с колегите от „Шоуто“, че те са длъжни да отговарят и че въпросите не ги задават те и не казват те кой кога да пита. Също има значение и през какъв канал г-н Трифонов ще излъчи новото си предложение за правителство. Аз бих му предложил да го направи от седалището на своята партия. Което, както се оказа е офис, на брокерска фирма, там няма и помен от „Има такъв народ“. От това излиза, че имаме някаква фантомна, сламена партия, зад която седи един сламен човек.“
  • 114 Фастер

    16 0 Отговор
    Арее и морски тюлени намешахте!Ризбира ви "шарото от шопен"!Девиза на тюлените е "Най-спокойният ден е отминалият ден! и "Никога не спирай битката!",това че си отстъпил не означава,че си се отказал ,връщаш се продължаваш и побеждаваш на всяка цена!"В битката няма правила,побеждавай на всяка цена!"Та така за тюлените !И не ги сравнявайте с нашите политически медузи!Нямат нищо общо!Тюлен или какъвто и са било спец отряд е порода,имаш го в тебе простж едни хора при обучението ти махат излишните неща!Като склуптура и парчето камък !Не от всеки камък става скулптура!БГ политиците са пасмина ,която заслужава един рейд на Блак Уотър!Амин!
  • 115 Паралелепипедчо

    9 34 Отговор
    БОКЛУК до БОКЛУК,мила моя майнольо!
    Дано Слави се справи, че има много хахави!!!
  • 116 ПОЖАРНИКАР БУДА

    13 7 Отговор

    До коментар #11 от "Дерзайте":

    РУНДЬО СИ ТИ ГЕРБАВ ДРоГАРЮ ☭...... ТАКЪВ БЕШЕ ЗАМИСЪЛА НА ПОЖАРНИКАРа "БУДА"-ла ОТ БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК" ☭ ДА СЕ ОБЕДЕНИ С ЧАЛГАРа, НО ТОЙ (ЧАЛГАРа) Е ТОЧНО ТОЛКОВА ПРОСТ, КОЛКОТО И ПОЖАРНИКАРА "БУДА" ОТ БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК" ☭... МУ-ХА-ХА
  • 117 Точно

    22 7 Отговор

    До коментар #46 от "карамфила":

    затова,под друга статия,написах ,че е нужна лустрация до 4-то коляно и веднага ме изтриха.Явно в този сайт думите лустрация и декомунизация са забранени...
  • 118 Малка грапава тиквичка

    13 24 Отговор
    Много боли! Как Слави,носът ни натри!
    Боли, боли и много сърби!
  • 119 Красимир

    9 9 Отговор

    До коментар #7 от "незнайко":

    Повечето статии на факти или не факти са безмозъчни и безмислени.
  • 120 СЛАВИ! ДРЪЖ СЕ!

    10 23 Отговор
    Нито сантим назад! Ще клекнат!
    Няма къде да ходят!!!!!!!
  • 121 Безпристрастен до 55

    38 4 Отговор

    До коментар #55 от "Помислете":

    Хайде,опитайте се,но безпристрастно да посочите,но с конкретни проекти в ИТН програмата,насочени към Кардинални реформи във всички сфери на икономика,социална дейност, външна политика.Но разпололожени във времеви срокове,начин на финансиране.Аз лично прегледах тяхната програма,още през Април.Всичко е: Ще.ще .ще и разположено в края на мандата.Тоест- пожелателна форма.С избора на Н.Василев,за минути осветиха,че са партия- прокси,на сериозни финансови и бизнес кръгове,закрити от плътна завеса.Достатъчни са двата факта- концесиониране на магистрали и приватизация на ББР, придружени от нулева данъчна ставка специално за" Туристическия бизнес" , и картината на крайния неолиберализъм, който между другото е прилаган плътно от НДСВ ,грейна изцяло.Тези три маркера,посочени от самия Василев, показват на 100 , каква би била тяхната дейност.Насочена единствено към най едрия бизнес и финансовите играчи.В личен план,нито Слави,нито " екипа" му имат експертизата,да съставят подобен кабинет,който предложиха като техен.Затова твърдя,че са" прокси" и многоходов план,на сериозни играчи извън кадър.
  • 122 Чук и Гек

    16 9 Отговор
    Сега да ви обясня, че вчера търсих козите! В България живота стана много хубав! Построиха се пътища и канализации тук - там, имаме телефони и плоски телевизори, колите са от Европа и Япония! Дават по 50 лева и вируса е много кротък и културен - ходи по библиотеки, ВУЗ, детските ясли и училищата, но не напада комбайнерите, веригите магазини и предприятия! Икономиката се държи! Маркираме някакви мерки, колкото да вземете пари от ЕС за ,,възстановяване". Нашите хора, емигрирали в прогнилия свят ви завидяха благородно - Значи, аз съм напуснал родния си дом и родина, за да съм по голяма работа от вас, които сте останали на село и сега ще изпълнявам лок даун, един зъб струва 100 000 евро в Германия, а вие в България за 400 лева - цяло чене! И ви завидяха, и ви натресоха ето това недоразумение да ви съсипе! Какво каза Ники Василев - против съм необоснованите социални разходи! Това, че носиш маска не е причина да те обезщетят с 50 лева! И е прав!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Слави още ще ги ошашави....

    9 16 Отговор
    И направо луди направи....
  • 125 Де бре гений

    28 2 Отговор

    До коментар #97 от "Тишина":

    А 18-20 годишните да решават какво да става? ХАХ!

    Това по аналогия с коя държава?

    Не, това българина е уникален инфантил.
  • 126 АМОН

    12 18 Отговор
    КОЛАТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ СЕ ОБЪРНА.

    Ако в рамките на този парламент той не състави правителство, в следващите избори ще е пътник.

    Истинската битка на ЦАРСКИТО НДСВ представлявано от Слави и чалгаджиите, които без съмнение ПРИКРИТО ИЛИ ЯВНО ще бъдат подкрепени от ГЕРБ -ДПС минава през борбата на републиканците за сваляне от власт на ГЕШЕВ.

    ЗАЛОГЪТ ВЕЧЕ Е ЯСЕН - ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА НА ЛЕВСКИ ИЛИ МОНАРХИЯТА НА КОБУРГА С ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГО ПАРТИИ НА НДСВ №2 НА СЛАВИ , НА ДПС, И НА ГЕРБ !!

    ТАЗИ БИТКА МОЖЕ ДА МИНЕ ИЛИ ПРЕЗ РЕФЕРЕНДУМ ИЛИ ЧРЕЗ СБЛЪСЪК НА УЛИЦАТА, КЪДЕТО НЕЩАТА СА НАПЪЛНО НЕПРЕДСКАЗУЕМИ.

    РЕПУБЛИКА ИЛИ МОНАРХИЯ - това е ИЗБОРЪТ за бъдещето на България.
  • 127 Ошашавен и изчегъртан Гербераст

    7 4 Отговор
    Вече не съм в час....
  • 128 бечев

    13 5 Отговор

    До коментар #7 от "незнайко":

    Може би от статията се разбира,че Трифонов е подставено лице на кмета на Учиндол?
  • 129 АМОН

    8 13 Отговор

    До коментар #36 от "МАФИЯ НА ББ":

    Прави се опит за нова ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ - НДСВ на Слави Трифонов, ДПС и ГЕРБ.

    Това е отбора на МОНАРХИСТИТЕ.

    Отбора на РЕПУБЛИКАНЦИТЕ води от хората на ХРИСТО ИВАНОВ.

    При едни бъдещи избори битката РЕПУБЛИКАНЦИ - МОНАРХИСТИ може да излезе извън нормалните рамки на улицата.
  • 130 Отец Нафърфорий

    11 4 Отговор
    Нафърфорването продължава с пълна сила.
    Чеда мои,гербави,а и други паламуди.
  • 131 Даа!

    18 8 Отговор

    До коментар #51 от "Хаха хаха ха":

    Ти наистина си за Ха хаа,ха ха. Явно си учил история до 7 клас.След това си бягал от часове. Каква Русия е " посякла" Стамболов,бе примат? Взеха му мярката за " костюм" тогавашните ВМРО. И между другото- едно от малкото неща,който лично одобрявам в тяхната дейност в онова време.Не напразно е Кумир на Црън Ванчо.Същия модел на управление,но според тогавашната политическа система."Голям лидер" отворил уста- гардероб за пари,и имоти.А те идват през властта.Купувал с вагони имоти в центъра на София,Пловдив,Русе. Има достатъчно публикувани кореспонденции между негови поборници( а не- врагове) от онова време.Търси,и чети! Ако можеш!
  • 132 Нане

    11 2 Отговор
    как кой един каза кабела?! Дърпаш кабела на ТВ-то и нема ШОУ!
  • 133 Българин от Сливен

    14 7 Отговор
    Тук всички са ви избрали от п...ка пепел политици !
    Конците се дърпат зад океана .
    Господ да слезе от небето няма да управи , нещастна Българийка .
    Винаги сме избирали страната на губещите .
    Заменихме тоалетната хартия и пак ни се налага да правим запетайки по стените .

    Коментиран от #136

  • 134 JEFF

    18 8 Отговор
    Слави Трифонов ли ? Че кой беше тоя ?

    Коментиран от #140

  • 135 заката

    20 3 Отговор
    Слави не е част от протеста той не е бил на протеста малко излъчваха от протеста вечер ама то и БСП излъчваха тогава колко Слави и с протеста толкова е и БСП

    Коментиран от #138

  • 136 ИСТИНАТА

    4 7 Отговор

    До коментар #133 от "Българин от Сливен":

    След изборите, основната интрига е:
    Ще има ли редовно правителство България?

    ПАРЛАМЕНТАРНАТА ДЕМОКРАЦИЯ ИМА ДРУГИ ПРАВИЛА!
    НЕ КАКВИТО БЯХА ДОСЕГАШНИТЕ!
    Крайно време е в НС да се спазва Конституцията на Република България!
    Както призова политическото ръководство на ИТН!
    Крайно време е депутатите да гласуват в съответствие със своята съвест и убеждения!
    А не единствено монолитно, под диктовката на партийните гаулайтери и централи!
    България е Парламентарна Република!
    България не е Партийна Република, нали?
  • 137 Яла Мине!

    12 10 Отговор
    Статията е толкова жълта,колкото е цвета на досегашната политическа класа от " 89 г. насам...най после се появи идея да се спретне нещо към което се стремим поне на думи,а именно да изповядваме демократичната прозападна политика. И след като го искаме на теория би трябвало и да го практикуваме....е как с министри от миналия век,не ,не и не!!! След като си избрал посоката я следваш.
    АПЕЛ: Мили хора,следвайте разума си ,а не жълтия медиен ,нека нови хора ни управляват,ГЕРБ,БСП,ДПС всичко това е едно.....мафия лежаща на гърба и на малкото Български народ който остана тук в родината!
  • 138 Прав си нооо

    11 15 Отговор

    До коментар #135 от "заката":

    ИТН никога не са казвали, че те са част от протеста само срещу Борисов и Гешев!
    ИТН са казвали, че те са срещу цялото посткомунистическо статукво!
    Още с провеждането на референдума!
  • 139 Е кой стои

    9 7 Отговор
    Лелчето бълва само глупости и фантасмагорски интерпретации само и само да е в руслото на опорките.
  • 140 Хаха хаха ха

    9 22 Отговор

    До коментар #134 от "JEFF":

    Слави Трифонов беше този,
    който разказа играта на старите и на новите комуняги!
    Ферщеен?
  • 141 Трифоновист

    4 14 Отговор
    Славиии трифоноооф
  • 142 Десперадо

    5 4 Отговор
    Айдее и вие се залепихте за греб спирам да чета тъпите ви факти
  • 143 2121

    14 13 Отговор
    От ИТН няма да излезе нищо.На есен нови избори за нормални българи.Шизофренията взе големи размери.Естествено Герб и Бойко Борисов са в отвъдното, от което връщане няма.Герб, повече няма да бъдат избирани,след като докараха българите на опашката в ЕС.Ще има и Президентски избори.За Румен Радев, който напоследък припява на тъпите сащ, може да се изненада от резултата.Когато си против Русия, провеждаш операция "Три морета",докладваш на Херо Мустафа/приела сектата юдео-лютеранска за религия/не може да се очаква българите да те избератв за Президент.Другарю Румен Радев, изчистете тези негативи от себе и ,покажете ,че ще поддържате правилни дипломатични отношения с Русия.В противен случай за вас ще гласуват само соросоидчетата ,а те са около 800 000-900 000 избератели.Лъжете се че всички българи ще застанат срещу Русия.Другарката Меркел, не постигна единомислие с недоразумението Байдън.Много добре знае какво стана през ВСВ, за Северен поток 2,за ползата от добри отношения с РФ.Другарю Радев, бъдете разумен и не се заигравайте с тъпите сащ.Ще ви изиграе лоша шега-няма да ви преизберат за Президент и ще приличате на предателя Бойко Борисов.Той се изправи против Русия, легна на пропадналите сащ и на нашия враг Турция.Получи си заслуженото:пълно отстраняване от властта.Внимавайте!Мислете!Не се изправяйте срещу Русия.Всеки е бил отстранен.Цар Борис III:Винаги с Германия, никога против Русия".

    Коментиран от #164

  • 144 Бай Гуню

    7 17 Отговор
    Значи ИТН излезнаха виновни че не направиха търговия с другите партйи за министерски кресла и постъпиха честно ! Ами ,към ревяшите партйи , мисирки и плитолози , направете си нови избори ,спечелете си ги и си ги истъргувайте министерските си посотове осбедно с ДПС,като се свикнали 30-год. ИТН постъпи честно ,не са обещавали министерски постове и ако не се одобри предложението им за правителство ,ще се отеглят и минат в опозиция . Прозрачно и честно държание . Тези които чакаха минстерски постове гризнаха дървото, точно така трябва да бъде ,много им здраве.....
  • 145 Загоров..

    13 8 Отговор

    До коментар #23 от "ЛЪЖЕШ":

    Щом някой говори за комунисти и ДС
    за мен е показател за слаб умствен
    багаж. Това е нужно на политическа
    та, икономическата мафия за да има
    противоречие. Герб трябва да бъде
    изместен! Това няма да стане щом
    протестният вот е разбит. Ако има
    нови избори хората се отвратиха и
    няма да гласуват заради изхабените
    политици и герб ще спечелят отново. Явно пътят на промяната трябва да
    стане със съвсен нови хора и движе
    ния. Не можело без партии!!? Ще им
    се дадът квоти за 10 човека на пар
    тия ако минат някаква граница и тол
    кова. Останалите само мажоритарно!! Другото е сериозни брожения сред народа, което ще има
    лоши последствия.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 ПродажбатаСлавуца.

    7 8 Отговор
    Краварете (ФАЩ),ингилизите и евреете-ционисти чрез СеРеУ-то,МИ-6и МОСАД много пара са инвестирали по света за Нов световен ред чрез войни,размирици, тероризъм и корупция .
    У нас това успешно го правят козяците и то дори безплатно, познавайки крадливата,подла, продажна и предателска семчица на българина
  • 148 100pera

    14 10 Отговор
    Ха! Или казано на новобългарски Уау!
    Др. Андролова, която само преди година обяви президента Радев за най-невежия и алчен български президент? Същата тази "журналистка", която яростно защитаваше правителството на Борисов и ГЕРБ, сега се загрижила за българската демокрация...
    Тази същата пак прави "политически анализи" в стил приджипкова дръжка на микрофон.
    За малко да й повярвам!
    Ха-ха-ха!
  • 149 Неизвестен

    23 9 Отговор
    Човек без семейство и деца не може да управлява.

    Коментиран от #157, #166

  • 150 4833

    14 5 Отговор

    До коментар #55 от "Помислете":

    НИЩО НЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ- ДОТАМАНИХА МУ СЪС ЗОР РЕЗУЛТАТА- КОМУНИСТИЧЕСКА МАНИПУЛАЦИЯ! КОГА ТЕ СА БИЛИ ЧЕСТНИ- НИКОГА!
  • 151 НЕКОРЕКТНО

    11 5 Отговор
    КАЛИНА АНДРОЛОВА, ще се опитам да бъда лаконичен в коментара си! ЧУЙ сега, какво ще ти каже народа / а той е глас Божи / от първото най-ниско стъпало на йерархическата стълба - 80%-вия "простичък", "дебилен" народ, тъй наречен от някои " умници ", професори и политици! Калина, социално-политически е НЕКОРЕКТНО да се манипулира, да се лъже и да се вкарва в заблуждение българския народ, от журналисти и от увълчени за власт политици! Но, да спрем до тук Калина, и да продължим - Всички знаем, че Слави Трифонов е ново явление в бг. политика и е без опит на водещ политик! - Днес всички печени партии, които изгубиха голяма част от избирателите си на последните парламентарни избори, говорим за класацията от 3-то до 6-сто място, храниха големи надежди, че, чрез неопитния Слави ще се опитат да компенсират загубата си, използвайки го, дърпайки конците на управление зад завесата без да носят отговорност - като се опитат да го привлекат на своя страна. Уви, сметките им излязоха криви, без кръчмаря - докато го вдигаха на ръце с надежда и лицемерни овации - "браво" Слави, разбраха, че от този храст няма да изскочи заек - пуснаха го с трясък на земята и скочиха с уж умерени нападки срещу него : Корнелия Нинова, Христо Иванов, само все още останала с надежда не разбралата "умна" Мая, вика: браво... Слави... глас в пустиня! С една дума - Слави им го начука, за което получава поздравления от СУВЕРЕНА! Слави, не влизай в съюз с дявола БКП-БСП и СИЕ - ще бъдеш излъган
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 НЕКОРЕКТНО

    6 8 Отговор
    ... - ще бъдеш излъган и изгонен като тях от Роя! Влез в съюз, не с г-н Борисов, не с него, а в съюз с ГЕРБ и доведете заедно лястовичката на пролетта, и 77-годишното чакано светлото бъдеще над България! Българите, сме признателен народ и ще те помним с добро! Това е Калина Андролова, гласа на "простичкия" народ, от първото стъпало на стълбата, а всичко останало е много НЕКОРЕКТНО
  • 154 Негрите в Афрка

    13 5 Отговор
    Слави Трифонов доказа, че е шоумен. Представи министри, които все едно Холивуд ги представи, единствено де го няма в избора му е гей/педа.л/ без задръжки министър.

    Всеки нормален Българин разбра, че шоумена не го е грижа Християнските ценности, и че ще прокарва Американски и джендърски интереси.
  • 155 Някой си

    10 3 Отговор
    До къде с партия ИТН(и тъй нататък). И ний вървим, вървим нататък. Въпросът е накъде.
  • 156 кореняк Бургас

    14 10 Отговор

    До коментар #37 от "гост":

    Толкова сме зле, че няма никакви места по заведенията...
    Снощи минавах покрай Теньовата къща - голяма механа,
    фрашкано с народ, никаква дистанция помежду им, хапват и пийват яко.
    В този парк е пълно със заведения, които са пълни от сутринта.
    Започва се с бабите-пенсионерки, които пият кафе в компания
    и оправят клюките на района.
    Няма преминаващ, който да не е коментиран.
    Нали сме бедни, с ниски заплати и пенсии, а си харчим парите
    в заведенията.
    Чудна работа!!!

    Коментиран от #223, #244

  • 157 Слави Номер 1

    3 24 Отговор

    До коментар #149 от "Неизвестен":

    Такова плоско и глупаво изказване единствено доказва ниско интелигентно ниво. Не подлежи на коментар. Жал ми е за хора с такива "разсъждения".
    Слави е непобедим в България във всяко отношение. Единственият, когото го е грижа не за властта, а за народа. Силата е в истината. Завинаги Слави и ИТН! И на трети и на колкото е нужно на толкова избори имат моята подкрепа. Успех!!
  • 158 МЪРШУЛЯЦИ

    14 4 Отговор
    СЛАВЧО НЯМА ДА СПОЛУЧИ С НИКОЙ МИНИСТЪР ПРЕЦЕДАТЕЛ , ЕДИНСТВЕНИЯ КУРШУМ ТОЙ ИЗСТРЕЛЯ В ПРОСТАТА СИ ТИКВА И ВЕЧЕ НА ХОД Е ДРУГАТА ПРОСТА ТИКВА БОЙКО .... ЗА ДА ГО ИЗГОНИМ НАИСТИНА КАЧЕСТВЕНО И С ФАТАЛНИ ПОСЛЕДСТВИЯ !
  • 159 чалга

    23 1 Отговор
    НДСВ-то на Слави с резаните и комунягите , това ли ви е правителството на промяната
  • 160 Казуар

    14 2 Отговор
    Американците 100 процента повярвали на чалгаджията, така ли отчита полета на мисълта.
  • 161 Вангелия

    7 8 Отговор
    До 2024 ще е така, ще има криза за народа,но той е там навън и гледа 1981 набор е и ще дойде,за да измете всички.

    Коментиран от #222

  • 162 Греда

    10 2 Отговор

    До коментар #41 от "Кукловодите":

    Като стана дума за "кукловоди" и т н ... Интересно ми е: - Дали кандидат-депутатите от ИТН, са попълвали предавително и предавали на ръководвтвото на партията им заявления за оставка като избрани депутати, т.е. "за всеки случай", ако бъдат избрани и не изпълняват нечич воля?!
    -Дали кандидат-депутати от листи на ИТН, периодично са правили дарения за партията си, наприемер: през месец по 2 хил. лева, например!
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Не иска

    14 9 Отговор

    До коментар #143 от "2121":

    Да, ама не ! Народа не иска на есен "ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА", не, народа не иска консерваторите комунисти да дойдат отново на власт и да ни сложат окови, ограничения и да има наши и ваши. Народа иска парламентарна република и светло бъдеще, а не концлагери и крадливи комунисти! Не искаме да се връща живковото време на управление. НЕ.
  • 165 Така отмина славата на Слави

    18 3 Отговор
    Естествено ще мълчат и шъшумигарстват. Колко щяха да гласуват за тях, ако знаеха, че им готвят н. Василев - един хумункулус, де не го в раждала майка, а е мътен в мазата на икономически институт. Явно от тия среди са менторите. Бойковите мутри, ясно, трябва да се чегъртат, но и итн са плесен. Откъде се пръкнаха? Толев, аспарухов...? ще разберем...
  • 166 Чук и Гек

    8 17 Отговор

    До коментар #149 от "Неизвестен":

    Точно на рождения ден на Левски ли намери да ми натякваш, че който няма семейство и деца, не става за нищо! Напротив - всеки обрекъл се на народ и родина е желателно да няма семейство, защото..... сещай се! Асен и Зенишка имат 15 деца - те са най подходящи за управници! Остава да обесим Слави и да го честваме заедно с Апостола!
  • 167 АЗ ГРЪК

    15 5 Отговор
    Гърция има политчески елит , който не би позволил на никой държавен слжител да се държи както в България ! Зщо ли им се получават ннещата там !?А сме съседи ! Избирателната им система е така измислена ,че не може никой измисленяк да поставя условия на спечелилилата изборите партия ! Да го копираме техния изборен закон и тук ще потръгнат нещата !!

    Коментиран от #171

  • 168 хеий

    6 12 Отговор

    До коментар #24 от "БИВШИ БСП КОМУНИСТИ":

    Какви ги дрьнкаш, пик писаха че снощи в около 9 часа президента е посетил Доган за да сформиране на правителство, така че нещата са ясни.

    Коментиран от #172

  • 169 Гласуваш за ИТН

    15 5 Отговор
    Получаваш ГЕРБ и ДПС !
  • 170 Решетников

    8 9 Отговор
    Не разбрахте ли че Космонафта е един от многото марионетки на Кремъл в България и служи на техните интереси
  • 171 Алексис Доксас

    10 1 Отговор

    До коментар #167 от "АЗ ГРЪК":

    Избирателна система, елит и подобни са последствия! Основното е какъв народ има като количество и качество. Не фаворизирайте толкова гърците, а се замислете какво е нивото на българина! В Швейцария имаше референдум да увеличат нещо - заплати, нещо такова и обществото гласува - Не! Защото вижда реалностите! А тук, като питаха ромите какво ще е техния министър ,,без портфейл", реакцията бе нормална - Ами, няма да има пари да раздава...!

    Коментиран от #173

  • 172 100pera

    12 4 Отговор

    До коментар #168 от "хеий":

    Ама ти "сюриозно" ли? ПИК?! Същите тези, дето когато на Ива Николова й се подиграха, че хората от Банкя, са виждали дроновете на Радев да кацат по дворовете след като са снимали в спалнята на Борисов, обикаляше по къщите да търси свидетелите?!
    Ако ти трябва по-качествена дезинформация, направо питай в централата на ГЕРБ.
  • 173 АЗ ГРЪК

    6 4 Отговор

    До коментар #171 от "Алексис Доксас":

    Политическият елит пподкрепя народа си и работи за народа си ! Не отклонявай темата ! Една партия спечелила изборите да носи отговорност и слава за постъпките и действията си !
  • 174 78244

    19 3 Отговор
    След простия пожарникар сега идва един шоумен който печели избори взима мандата и иска да управлява авторитарно и каквото каже това да става-втори Бойко Борисов.ЩЕ ГО ДОПУСНЕТЕ ЛИ?

    Коментиран от #176

  • 175 АЗ ГРЪК

    18 1 Отговор
    В България политиическите партии трябва да се регистрират в търговския регистър като търговци! Ей така да се знае какви са ! Следващите поколения да не се чудят, защо са постъпвали така

    Коментиран от #177

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Алексис Доксас

    9 3 Отговор

    До коментар #175 от "АЗ ГРЪК":

    Да се регистрират партиите като сопственици на едър рогат добитък и да вземат субсидия не 1, както предлагат от ИТН, не 8, не 11, а по 300 лева на говедце!
  • 178 Анонимен

    7 8 Отговор
    Дпс гледа сеира. Защо мълчи. От тях всичко зависи, кой ще е Президент и всичко, а не Христо да си играе с огъня и Доган сараите. Бб къде беше. Като им свирне и Той, Тя ще e. Турците си милеят за Бг. Миналият ден, те са от възрастните, интелигентни... Разплака се жената. Живяхме си добре българи и турци. А в Бг... Турците тук й са оплаквали, че един от другите, не мога да назова, са държали лошо с тях. Български граждани са, те и ние сме израснали, бе ицо. Вежди си няма на идея, 9 годишен остава сирак. Всички бг партии разчитат на ДПС, вие искате да ги изчевъркате
  • 179 Дерзайте гербавиБоклуци

    5 6 Отговор

    До коментар #11 от "Дерзайте":

    Служебното правителство ще ви обади...
  • 180 Кочо

    7 5 Отговор
    Зад ИТН още не е ясно, но със сигурност, някой е стоял зад Андролина, докато е писала тези нелепости!
  • 181 порнхъб

    10 5 Отговор
    в тази ситуация най-логично би било да се направи широка коалиция с участието на абсолютно всички политически сили в парламента,така практически ще управляват всички и дефакто няма да има опозиция в парламента и ако помислим трезво реално всичките партии в парламента са един дол дренки и в момента проблема между тях не е идеологически,а чисто практически-кой колко ще може да лапа от властта когато всичките са във властта ще си поделат баницата пропорционално и всички ще са доволни така или иначе българия се управлява от брюксел и вашингтон тук трябва една колониална администрация да прокарва директивите и овчедушния бг народ да преживя докато го командват
  • 182 Жанна

    6 4 Отговор

    До коментар #21 от "И СКОЙ ДА ПРЕГОВАРЯ СЛАВИ":

    Тогава да преговаря с мутри.

    Коментиран от #242

  • 183 Gowo

    14 5 Отговор
    Защо сме такива шарани. Защо не заложим на правилата. На правилата и морала които владеят другите проспериращи държави. Защо не искаме да махнем основните играчи които подържат системата. А това са главния прокурор , ,,висшия,, съвет, подкупните и зависими домогващи до властта. Тези които пълнят джобовете докато нещастния народ тънее в мизерия . Защо бе
    Слави знае че в политиката ще се обезцени. Сиреч. Там нема печалба. Говоря за истинската политика. Тази на Левскии Ботев. Те не търсиха печалба и не заиграваха хората със смешки. Но търсиха интереса единственно на народа. Без своя печалба. Слави се уплаши че не това е той.
    Слави знае , че махне ли главния прокурор спирс и шоуто. Народа ще стане по сериозен и работлив . А който работи не търси смешки и кредити и заеми. Слави се уплаши че не това е той
  • 184 Анонимен

    13 10 Отговор
    Защо се бъркате в личният живот на господин Борисов. Недопустимо е, но е добряк и му се качихте всички на главата. Красимира сестрата на ББ виж къде работи, но на рашков, ако вземат властта и дъщеря му юрист, ще я издигне. Те старите комуняги не искат другите да са над тях. Само те трябва да ядат.
  • 185 Гошо

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "незнайко":

    Публикувано във факти.бг: Всеки морски тюлен може да ви каже базовото правило в една битка: прикривай се и се движи!
    Е как не си разбрал ,то ясно ти казано за тюлените при това уточнено че става въпрос за морските а не за речните ,щото там има друго правило Абе автора на статията си разбира от работа , като морски тюлен от битка

    Коментиран от #189

  • 186 Ънфрендли

    2 5 Отговор

    До коментар #58 от "Мистър френдли":

    Аз не съм френдли и предлагам на мисирките то cъk мaй диk
  • 187 ЯШУА

    15 4 Отговор
    ОТ ИДИОТ НА ПСИХОПАТ ХАХА
  • 188 Ха ха

    3 5 Отговор

    До коментар #31 от "Андрю Райън":

    КалинКа Андролова.
  • 189 Буха ха

    1 8 Отговор

    До коментар #185 от "Гошо":

    Един езерен тюлен ми каза че използва коренно различна тактика. Изправя се и казва: “Предупреждавам те че сестра ми е гадже на бате Бойко и само ако ме барнеш му се обаждам, ще дойде с джипката и ще те сцепи от бой.”
  • 190 Готин

    21 2 Отговор
    Завездите ми нашепват името, Милен В.! Яхта, финаси, дрога, оставка, омраза, кукличка на конци, наши хора. Пари!
  • 191 Тудуф тудуф

    4 6 Отговор
    Не се надявам да прочета друго от Калинка Андропова!
  • 192 КРОКОДИЛА

    0 9 Отговор
    ТЪПА КРАТНА ........................................
  • 193 За 32

    19 12 Отговор

    До коментар #32 от "Българка 2":

    За какво ти е виновен Румен Радев?!
    Единственият нормален президент.
    Нападките срещу него са плод на
    ганьовщина та и простотията на такива които теб. Губите позиции и
    в типичен за неудачниците стил и
    политическа неграмотност сипете
    помия върху него. Време е такива ка
    то вас да потъне те в собствената си
    Злъч!
  • 194 КРОКОДИЛА

    2 6 Отговор
    ЩЕ ОТГОВАРЯШ ПРЕД СЪД - ЩЕ ЛЕЖИШ В ЗАТВОРА - БЯГАЙ ОТ БЪЛГАРИЯ ..........................
  • 195 псф

    5 5 Отговор
    Първо, мантрата гласяща не подмяна а промяна, е контрапродуктивна по отношение на установените, знания, навици и умения в устройството ни на живота;
    Второ, съществува пълна неяснота по отношение на тази "магическа промчна", защото до сега, никой от претендентите за власт, не си направи труда да подреди приоритетите, за напредъка на страната и да се постарае да ни убеди, че ще са по добри за страната;
    И трето, като следствие на развитието на човешкото общество, по алгоритъма "проба-грешка", е установна бавен, но дългогодишна подредба в развитието на производственните отношения, които ако бъдат отхвърлени с лека ръка, ще донесът непоправими последствия за напредъка ни! Това е въпрос със стратегическо занчение!
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Той вече

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "наблюдател":

    се провали,но ти не си разбрал,защото главата ти е в пясъка.
  • 198 Нееее...

    7 3 Отговор
    Нищо добро не ни чака докато едни
    и същи се натискат за влста. Мафия
    ра си има държава и много усилия трябват за да ги ИЗГОНИМ!! Номерът,
    че комунистите, Румен Радев, Путин
    или някой друг ни е виновен е много
    изтъркан.Бих искал мандат ност на
    депутатите до два, квота за партиите
    спечелили 10%, свидетелство за съ
    димост, а останалите само мажори
    тарно
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 КРОКОДИЛА

    14 3 Отговор
    СЛАВКА ЧАЛГАРКАТА - И АЗИС ЛИ ЩЕ ДОЙДАТ НА ВЛАСТ .....................................................................................................

    Коментиран от #220

  • 201 Славчо

    15 2 Отговор

    До коментар #10 от "наблюдател":

    няма да се провали, той Е провален отвсякъде. Имаше една приказка навремето, "българина, като не знае какво да прави, почва да си бие децата". Те това правят доверилите се и вярващи на "чалгабой" Слави.
  • 202 СЕВЕРОЗАПАДА

    11 4 Отговор
    Нищо, което се коментира по адрес на УчинДОЛНИЯ не е вярно. Истината е, че този прошляк е чист циганин - котлар.
  • 203 популисти

    16 1 Отговор

    До коментар #14 от "element 05":

    Е как само чалгарите чуха , че другите политици искат кресла, при условие че такива заявки е нямало. Отново пропаганда тип "Борисов".
    Всички чуваме , че трябват преговори за политики и основно за Съдебната система, корупцията и Гешев, пенсиите , доходите.....
    Но на Чалгаря , Гешев и корупцията явно не са му приоритет , а само простотиите му за мажоритарни избори и космонавти. Това с мажоритарните избори пък си е чист популизъм за простовати хора.
    След като това е основния приоритет на Чалгаря , защо тогава сиспатизантите му гласуват за него а получават царските юпита - за Царя или за Слави гласуват. Защо Тошко забраняваше на кандидат депутатите си да агитират за преференции в изборната бюлетина, а държи на подредбата с кандидатите заложени от ръководството им ?
    Демек мажоритарни, но които ние ви предложим - от два куци коня избирайте по-малко куция.

    Коментиран от #221

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 потребител

    3 5 Отговор
    Калина Андролова - женския вариант на Антон Тодоров.
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 И аз да кажа

    11 1 Отговор

    До коментар #41 от "Кукловодите":

    Колко пъти ще я повториш тази глупост? Разбира се, че не е вярно- повечето депутати да абсолютно незнайни и да избрани заради партията, която ги издига. Мислиш ли, че избраните от БСП са пратени да гласуват каквото им хрумне- примерно за понижаване на данъците, оттам на пенсиите и детските, за платено здравеопазване? Посочени са за представители на лява политическа формация (друг въпрос е, че в тая партия са все милионери) за да отстояват леви законодателни промени! Защо така лесно кълвете и аплодирате тъпотии?
  • 208 Боде Милър

    9 1 Отговор
    В Америка разбраха за играта на един псевдо музикант ,само едно изчезващо балканско племе кръвна на блесна.
  • 209 Айде бе

    9 5 Отговор

    До коментар #44 от "Дедо":

    А президентът и съветниците- цели в бяло, умни, безгрешни! Кретен.ия е в държава с неукрепнала демокрация да се концентрира власт в един човек! Ами ако откачи? Ами ако има с какво да го стиснат за топките? Ами ако все пак го купят?
  • 210 Кака Мара

    7 2 Отговор

    До коментар #10 от "наблюдател":

    Той вече е издухан. Скри се като плъх в трици
  • 211 Айде бе

    12 10 Отговор

    До коментар #70 от "пълни глупости":

    И коя работа свърши правителството? Да ви натресе албански инвеститор? И да захлеби едни милиони? Да си спазари 6 месечни заплати, при положение че работи 2 месеца? Да кряка за нечувана корупция без документи? Да провали ваксинацията и да даряваме и унищожаваме ваксини? Или небивалиците на Бойко Рашков? Ама Я.Стоилов и Рашков ще осребрят с дългогодишни постове за наша сметка "чегъртането", а вие какво спечелихте освен по-високи цени?
  • 212 И аз да кажа

    8 1 Отговор
    Явно днес на троловете са спуснали "парламентарна, не партийна република", както преди за президента "ясно и точно"
  • 213 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 4 Отговор
    никога герб никога мутри олигарси никога мутрата БОРИСОВ
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Лозенец

    11 4 Отговор
    НАЙ - ВАЖНОТО Е СЛАВЧО И БОЧКО ДА СИ СТИСНАТ РЪЦЕТЕ, ПОСЛЕ ДА ОТИДАТ ЗАЕДНО ПРИ КМЕТИЦАТА ФАНДЪКОВА, КОЯТО ДА ПОДПИШЕ НА СЛАВЧО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ В ИМОТА МУ НА КРЪСТА В ЛОЗЕНЕЦ. ТОВА Е НАЙ - ВАЖНОТО, ОСТАНАЛОТО Е "А БРЕ, ДЕ БРЕ! ОПА!" СЛАВЧО, НЕ СЕ ЕЕБАВАЙ С ЛОЗЕНЕЦ, ЧЕ ЩЕ ТИ ПАТИ ГЛАВАТА!

    Коментиран от #219

  • 216 Валентин

    7 5 Отговор
    Президентска република ни е нужна ,бедни сме да храним 240 паразити заедно с антуража им....
  • 217 ХРИСТО СТОИЧКОВ-КАМАТА

    7 11 Отговор

    До коментар #17 от "Мунчо Радев":

    ГЕРБЕРАСТИЯТА ИЗМЕТ КРАЙ НЯМАТЕ ОТ ЛЪЖИ И ПРОСТОТЙИ , АРЕ СТИГА СТЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ ТОЛКОВА ДЕ ! , НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ВАЩА ПАРТИЯ ГРОБ ВЕЧЕ НЕ ПЕЕ В ГРАДСКИЯ ХОР , ОЩЕ СЛАВИ И НЕГОВАТА ПАРТИЯ НЕ СА ЗАПОЧНАЛИ РАБОТА В ПАРЛАМЕНТА , А ВИЕ СЕ ДЪРЖИТЕ СРЕЩУ НЕГО , ЧЕ ВСЕ ЕДНО Е БИЛ ПО ГОЛЯМ ДИКТАТОР ОТ БАЙ ТОШО И ВИ Е КОМАНДВАЛ 70 ГОДИНИ ,МОЛЯ ВИ СЕ СПРЕТЕ СЕ НАЙ НАКРАЯ , ПА ЖИВЙОМ ПА ВИДИМ , ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ !!!⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽🏆🏆🏆🏆🥇🥇🎖️🏅🥉🥈⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️!!!.
  • 218 Луди всякакви

    12 3 Отговор

    До коментар #97 от "Тишина":

    Верно много изотдолу дойде ИТН- от кръста надолу! Сигурно си млад човек и не ги разпознаваш, но повечето им смешки са стари вицове, някъде от 80-те години. А лицата им хабер си нямат от вашите грижи и проблеми.
  • 219 Аааа, не с рогата, момче!

    12 1 Отговор

    До коментар #215 от "Лозенец":

    За градинката срещу Енергопроект ли става въпрос? Славуца я купи май по времето на Жоро Илиев и ВИС 2?
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Element05

    6 4 Отговор

    До коментар #203 от "популисти":

    Какво се промени от 4.04 досега? Тогава всички даваха безусловна подкрепа и караха ИТН да направи правителство. Сега е друго. Относно съдебната реформа тя се прави в НС а не в МС. И какво точно се иска да направи ИТН че зададох тоя въпрос много пъти и не получих отговор. Трябва ДБ и ИМВ да одобрят министрите или какво точно?
  • 222 ВАН ДЕ ЩТРУДЕЛ

    1 1 Отговор

    До коментар #161 от "Вангелия":

    ДА НЕ МИ НАМЕКВАШ ЗА ДЖАМПЕДЕРАСКИ , АЛКОХОЛИКА ОТ БОРОВЕЦ ? , АКО Е ТОЯ , МАЛИИИИ ЛЕ , ПО ДОБРЕ СЛАВИ ДА СИ Е ВОДАЧ !!!.
  • 223 ПАПА БЕНЕДИК 16

    3 0 Отговор

    До коментар #156 от "кореняк Бургас":

    ТОВА СА ВСЕ СУБСЙДАДЖИЙ И ХРАНЙЛКАДЖИЙ, БЕДЕН ЧОВЕЧЕЦ ТОВА НЯМА КАК ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ , ТИЯ СА КРАЛИ ЯКО ОТ БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ ВИКАШ ХАПВАТ ПИЙВА ,А ДАНО ИМ ПРИСЕДНЕ И ДА СЕ УДАВЯТ С НЯКОЕ ЦУНАМИ , ВЪШКАРИ С ВЪШКАРИ МИРИЗЛИВИ!!!
  • 224 СусБе

    1 3 Отговор
    Плюнка кал сополи сълзи... Стария номер все нещо да полепне че да се оцапа тоя дето е неудобен и е дръпнал баницата от софрата дето плюскаха бойковите и догановите мекерета. Дано поне малко акъл му е останал на тоя народ че това е борба до премахването на вредителите а не цирк!
  • 225 MIG

    5 5 Отговор
    Така става, когато се окажеш в епицентъра на чалгата!
    Така става, когато чалгата разтресе политиката!
    Така става, когато правителството се определя като на чалга кастинг.
    Така става, когато ти е дадена цялата възможност да носиш отговорност, а ти бягаш от нея със сто с ферарито с цвят червен, от което никога не си имал намерение да слезеш.
    Така става, когато сутрин се погледнеш в огледалото и просто се харесваш, без да се попиташ дали другите виждат същото.
    Така става…..и така ще става….

    Коментиран от #226

  • 226 Пепи

    3 2 Отговор

    До коментар #225 от "MIG":

    Явно и на теб не ти става . Трябва да извикаш някой джуревец да ти го избута .
  • 227 И ОТНОВО

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    В България компетентните ,които могат да вземат отношение по такива въпроси едва се броят на едната ръка,а тази определено не е от тях ВСИЧКИ ДРУГИ СА ФАЛШ И ИЗМАМА
  • 228 Слави няма намерение да управлява

    6 3 Отговор
    Слави няма намерение да управлява и да трупа негативи! Хората вече го разбират и ще търсят други алтернативи! Без диалог няма политика, така че който е абониран за неговата телевизия ще си го гледа как си говори с оркестъра?
  • 229 видинлиика

    6 1 Отговор
    За който и да гласуваш , всъщност гласуваш за едни и същи, нема други.
  • 230 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 7 Отговор
    герб сбогом мутри

    Коментиран от #235

  • 231 Мразя ГЕРБ и съм доволен

    7 7 Отговор
    Това че ГЕРБ паднаха от ИТН ме прави щаслив и докато има някой над ОПГ ГЕРБ аз ще съм на кеф!

    Коментиран от #234

  • 232 Дзън

    8 1 Отговор
    Грешката на ИТН е,че постъпиха крайно глупаво,като спазиха традицията,когато народа гласува за някой да получава друг.Не мога да проумея след толкова техни предавания и логични разговори и решения,как взеха това глупаво решение без да се допитат до суверена?Дори някой овчар в балкана да бяха попитали нямаше да напраявт подобна грешка.Свинар да бяха сложили за министър щеше да се справи по-добре само с честно управление.каква е ползата от начетени и доказано корумпирани,никаква.Трябваше да направят цяло предаване с мнения на зрителите
  • 233 Бойко

    4 3 Отговор
    Макай Баце. Подкрепяме те!
  • 234 некой

    5 1 Отговор

    До коментар #231 от "Мразя ГЕРБ и съм доволен":

    ООО , ЩАСТЛИВ СИ АКО ИМА НЕКОЙ НАД ТЕБЕ ЛИ ? ТИ САМО КАЖИ И СЕ НАДУПИ !
  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 мишо

    6 1 Отговор
    КОЗЛОДУЙСКИ К..ВИ , С Б О Г О М !
  • 237 Българин

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Това не е коментар, а въпрос! От къде Слави изкарва толкова пари, само телевизията му на месец е повече от милион, ами заплатите на охранителите му, слугите и градинарите на движите му? Хора мислете, тука има нещо много гнило!
  • 238 Бай Нанай

    6 1 Отговор

    До коментар #26 от "гост":

    Малко бременна и Малко остана - няма! Още повече , че във втория случай и се Размирисва . Затова верният израз е: ИзПоНаСраха се..... Верайте ми.,..
  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 Аз Негодника

    5 3 Отговор
    Протестните партии се държат...Като изоставена, дърта мома пред олтара...Не всичко е загубено,винаги можете да се съюзите, със кака КОРНИ...и Карадая...Краен случай...С ГЕРБ...Но не възлагам, много надежди.
  • 241 то е ясно

    5 1 Отговор
    Слави беше създаден да пръска социалистическа носталгия. Той беше и си остана проект на БКП.
  • 242 Бай Нанай

    3 1 Отговор

    До коментар #182 от "Жанна":

    То добре, ама Мутрите зад него май не са съгласни с тебе. От где накъде ще делят?
  • 243 сбогом Слави

    8 2 Отговор
    Всъщност, всичко се норежда чудесно. Слави който тежеше на врата на обществото като воденичен камък с безкрайното си шоу, си повярва че разбира от политика. Сега всички го видяха че е въздухар и България ще тръгне напред без воденичен камък на врата.

    Коментиран от #245

  • 244 Бай Нанай

    2 2 Отговор

    До коментар #156 от "кореняк Бургас":

    Бравос Бургазлия!!! Отдавна не ми хващат делиш оплакванията на болшинството сънародници. Вижте пазара на имоти- ново строителство и тузарски къщи , броят на колите и джиповете колко пари( и таралясниците по 2хилки ) гълтат бензин,а не въздух. Влоговете в банките са 1/3 от БВП.
  • 245 БББ

    7 4 Отговор

    До коментар #243 от "сбогом Слави":

    Май си гласувал за него....и си се разочаровал .....ами като сте будали ?!
  • 246 Гай Турий

    19 6 Отговор
    Не мога да повярвам, колко прости са предимно младите българи, дали подкрепата си на тоя чалгар, който нито говори нещо, нито ще става депутат, нито ще става премиер. Въпросът е, за какво гласувахте за тоя празнодумец в края на краищата!? Ами и за едно магаре да бяхте гласували, щом реве чалга и се друса като ненормално в кълчотене. Чалгарското поколение гласува за дългия. Политиката се прави в парламента, а не в седем осми. Чалгарът все още не е разбрал, че след изборите той вече не е на работа в собстевното си студио, а в националната телевизия. И следва да спазва правила. Не може без комуникация, на първо място без съгласуване на общи политики и идеи, които да имат начин на провеждане и срокове, и най-накрая заради техните условия да се определят лицата, които да ги провеждат в строг режим на наблюдение и проверка. Само така може да се изчагърка ОПГ ГРОБ с всичките им метастази. А чалгарът все още се смята, че е главен в своето шоу и само той трябва да казва каквото и да е, как да се случва. Първата му грижа била да праща българи на Марс?! А бе тоя човек на земята ли се намира или на Марс!? Така тъпаци, на следващите избори, пак гласувайте напразно, да видим, кога ще се състави действащо правителство!?

    Коментиран от #250

  • 247 този който

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Нищо не се сменя !!! Казаха ти --- ПОПУЛИСТКА партия е ИТН... !!!
  • 248 Айде пак

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Fate":

    ...и ти се изказваш доста неподготвен, ама на кой му пука
  • 249 чичовото

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "незнайко":

    нека стратега от мировяне димитър пенев да преразкаже статията, че и аз не разбрах нищо
  • 250 не е истина

    3 8 Отговор

    До коментар #246 от "Гай Турий":

    Хората един ден не са управлявали тая държава,а ти почна да ги съдиш. Личи си, че си взависомост голяма и некомпетентен, ама щом това положение те кефи, продължавай по старому
  • 251 Тапата

    5 4 Отговор
    Видях, върху един контейнер за боклук да пише - "Слави, с теб сме"
  • 252 Велин

    10 2 Отговор
    „Партиите от протеста”!? Ам'чи той Славчо само един път беше на протест!! Ако погледнем реално то БСП бяха постоянно там ама г-н Трифонов това не го отчита, що ли!? Да видим и новия месия. Сценаристите му все още не са излезли от Шоуто на сценаристите.
  • 253 ПК инк

    3 6 Отговор
    Тази "голяма" анализаторка сипе от ограничения си
    умствен багаж само глупости и фантасмагории.
  • 254 Домати с лук

    6 5 Отговор

    До коментар #53 от "яко ни лъжат":

    Де да беше социализъм - хич даже не беше лошо. Лошото е сегинка, драгинко.
  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Калоян

    5 1 Отговор
    Калина Андролова е много добър анализатор. В тази статия го доказва за пореден път.
  • 257 заката

    3 4 Отговор
    Тури го на суджуците с 200 ти знаеш как
  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 SAAB

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "наблюдател":

    Кючеклия .....
  • 261 СусБе

    2 3 Отговор
    А да питам ли оня в гащите за мераците на майките на всички плямпала тук?!
  • 262 Статия от БНР, автор няма?? Щипнато по 2

    3 4 Отговор
    3 думи, казал този и онзи, разни Внушениа и Статия без Автор?? БНР пише Статии?? нагласена, скалъпена, съшита с бели конци, тендеционна,провокационна, ако може да се нарече това писание и сбирток статия!! БНР???
  • 263 Чалгарски

    11 5 Отговор
    Зад чалгаря е ДС и част от олигархията.Проектокабинетът му изобщо не е проамерикански, чалгарят е русофил и измамник, целта на задкулисието е да елиминира Борисов за сметка на Гешев

    Коментиран от #274

  • 264 ах ох

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "наблюдател":

    а ми, че той се провали ........
  • 265 ах ох

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "гост":

    Ама малко........
  • 266 Дядото

    3 3 Отговор
    ....ъъъ....Желая ви УСПЕХ...поздрави от Инсбрук !!! :)
  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Човек

    3 8 Отговор
    На се ми казваше преди д започнеш четеш виж кой е автора ....новата Ива Николова....Калинка изгонена от бесепе сега на заплата при герб
  • 270 Човек

    8 7 Отговор
    Дългогодишен стаж при Волгин и Бесепе то ...после и спряха кранчето и сега е новата Беновска на ГЕРБ ...." Журналистиката " и се състои да хули Радев и да плюе слави
  • 271 Додо

    10 5 Отговор

    До коментар #10 от "наблюдател":

    Слави е едно недоразумение в политическото безвремие, просто няма ярка фигура, която да смени Борисов. Колкото и да е грешен, Борисов продължава да е фактор.
  • 272 Чебурашка

    9 3 Отговор

    До коментар #4 от "РЕАЛИСТ":

    Няма загадка, гласувалите за маркуча са 80% от поквареното от самия него поколение за което идеала за добър живот е лежане в къщи или по кафенетата и кръчмите и стремеж към ферари с цвят червен. Тези от това поколение които освен че нищо не не знаят и нищо не могат когато кандидатстват за работа искат да получават заплати колкото пилоти от гражданската авиация.
    Гласуват имигранти които много лесно се манипулират с един концерт изграден върху изпълнението на 4-5 патриотични песни и 10 скеча изцяло базирани на подигравки и просташко осмиване на всеки и всичко, без оглед на това дали достойнството на човека има някакво значение. Осмиват всичко и всеки но когато някой се осмели да направи същото с тях, особено с маркуча не може! Всичко това разбира се тежи на съвестта, недомислието и не малка част на празноглавието на имигрантите, особено на тези които са повече години далеч от България и всичко случващо се тук.
    Другите гласували за полукнижника чалгар Станислав Трифонов от Учиндол Плевенско са повечето автомонтьори, работници в строителството, таксиметрови шофьори и полуграмотни фризьорки надуващи бездарните изпълнения на чалгаря на работните си места без оглед на това дали на хората около тях им е приятно да слушат чалгаджийския кич предлаган от Тошко африкански и останалите малоумници от "екипа" на маркуча.
  • 273 Един

    1 2 Отговор
    ТА не разбрах :КОЙ СТОИ ЗАД СЛАВИ? Я "факта" го напишете явно!
  • 274 100pera

    1 1 Отговор

    До коментар #263 от "Чалгарски":

    Ма наистина ДС и русофилите ли са зад Чалгаря? И агент Буда ли? И бившата зам.шефка на Русофили - България Фандъкова ли?
  • 275 Кирил

    8 1 Отговор
    Промяна в цялата съдебна система, и един по един всеки политик към затвора. Без присъди свестен политик на власт няма да се появи.
  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 278 Селянин

    4 3 Отговор

    До коментар #32 от "Българка 2":

    Същият този комодски варан Радев ,наречен от себеподобните ,,президент на РБ,само преди месеци размахваше юмрук и разединяваше партиите ,а сега съскащо подканва партиите да създадяли правителство .Е как да стане ,в същност е възможно ,само че след предстоящите президентски избори и нов президент който не уртак с БСП и омразните Рашков,Кацаров,Стойлов......
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 хаха

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    егати бота оправете си софтуера
  • 281 хаха

    5 1 Отговор
    като ви говорят сладко да не би да не ви крадат
    какво значи професия политик пълна тъпотия
  • 282 Една от многото.....

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "ДАВАМ НА ДЪЛГИЯ 63 ГЛАСА":

    НЕ ИСКАМЕ ШОУ, А ХЛЯБ!!!!!!!!!!!!
  • 283 Измама! И от m. fkti. bg - разочарование

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "ДАВАМ НА ДЪЛГИЯ 63 ГЛАСА":

    Не пишете нищо, защото при публикуването променят подтекста.
  • 284 Йорданка

    0 1 Отговор
    Много добър ход на Слави. Защо трябва да работи по програмите на ДБ и ИМВ? Те хората ако са искали тези политики, щяха да гласуват за ДБ и ИМВ, което автоматично означава, че явно искат друго. Ходът е добър за партията ИТН, но не е много добър откъм личностите, които предложи.
  • 285 11111

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "наблюдател":

    В коя страна живеете? На балкански полуоктров, или другаде? Ако сте другаде нямате право въобще да гласувате,макар и с български паспорти- един човек е гражданин на дадена сържава ако плаща данъци! Вашите къде са? А по отношение на Трифонов, свалете очилата ,вразумете се и разберете-това е един много болен физически и май вече и психически човек! Ако от него се очаква да упралява-жална ни майка!!! Не само е кукла на конци, ами е вудо кукла управлявана дистанцшонно!! И чакате диалог-от кого с кого???
  • 286 11111

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "наблюдател":

    Сега като извади Меглена Кунева за министър председател,какво ще се случи-няма ли да се провали?
  • 287 Nako

    2 1 Отговор
    ПОЛИТИКАТА НА СЛАВИ, ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ КАВЪР НА НЯКВА СТРАНА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ. ЧЕ ТОЙ САМО ОТ ТОВА РАЗБИРА, ВИШ МУ ПЕСНИТЕ ЕДНА ЛИЧНО НЕГОВА ОРИГИНАЛНА НЕ Е ИЗПЯЛ
  • 288 ТТТТ

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "И СКОЙ ДА ПРЕГОВАРЯ СЛАВИ":

    Пак не сте разбрали : Зад учиндолеца наднича петата руска колона в България , ДС агенти , мултаци и дръндарски циганин . Това няма как да го знаят 18 - 30 годишните чалга мозъци гласували за него .
  • 289 Nako

    2 2 Отговор
    КАВЪРА СИ Е КАВЪР, А ОРИГИНА СИ Е ОРИГИНАЛ.А БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ МАЛКОТО БРАТЧЕ ОСИНОВЕНО ОТ РУСИЯ. БЯГАЙЙЙЙ НАРОДЕ, НИЕ СМЕ СИ НОМАДИ ОТ КАКТО СВЯТ СВЕТУВА.
  • 290 NAKO

    3 1 Отговор
    НА ПРАЗНА БАРАКА КЕРМИДИ НЕ И ТРЯБВАТ, РАЗБРАЛИ БЕ РОШЛЬО.
  • 291 Дино

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Fate":

    Има резон в разсъжденията Ви!
  • 292 Българин

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Ха ха ха с 40-50 души протистиращи искат власт Спечелете избори

    Коментиран от #298

  • 293 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 294 ВРЪЩАНЕ

    0 1 Отговор
    НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА МИСЛИ ВЕЧЕ ЗА ТОЗИ ПРОЕКТ НА ДС НАРЕЧЕН ,,ИТН" ........... МАЙ НЕ Е ИЗЧИСЛЕН ТОЧНО И КОСМОНАВТИ НЯМА ДА ИМА ! ВРЪЩАМЕ СЕ НАЗАД ДО КРАДЕЦА ОТ БАНКЯ ДОКАТО СЪЧИНИМ ДРУГ ПРОЕКТ ! ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ С НАЗНАЧАВАНЕТО НА ДРУГ СТАР КРАДЕЦ И КАЛИНКА ЗА ПРЕМИЕР - СЕГА ТЪРСЯТ КОЙ ДРУГ Е УВОЛНЯВАЛ ПЕЕВСКИ ЗА ДА МУ ПРЕДЛОЖАТ !
  • 295 ЧИБА БОКО

    1 1 Отговор
    Днec цeлият cвят рaзбрa, чe Бoйкo Бoриcoв e cлугa нa турcкия прeзидeнт Рeджeп Eрдoгaн. Ниe cи гo знaeхмe, нo рeшeниeтo нa Eврoпeйcкия cъд пo прaвaтa нa чoвeкa дa ocъди Бългaрия зa пoрeдeн път пocтaви cтрaнaтa ни в унизитeлнo пoлoжeниe в cвeтoвния пeчaт. И зa пoрeдeн път зaрaди Бoриcoв.
  • 296 аз съм Веска

    0 1 Отговор
    ПИШЕШ КОЛКОТО ДА ПОКАЖЕШ ПРИСЪСТВИЕ .
    СЛАВИ ПО ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА Е ИМАЛ НУЖДА ОТ ПАРИ .
    МИНАЛ И ПРЕЗ В.БОЖКОВ ЗА МИЛИОНЧЕТА .НЕ МУ СЕ Е ПОЛУЧИЛО И СЕ Е ПРОДАЛ НА ЗАДКУЛИСИЕТО , КОЕТО Е ИЗПУСНАЛО БИБИ ОТ КОНТРОЛ , И 0Т ДОСТА ВРЕМЕ СЕ ЧУДИ КАК ДА ГО ОТСТРАНИ ОТ ВЛАСТ .
    ЗАДКУЛИСИЕТО Е ИМАЛО НУЖДА ОТ ПОПУЛЯРНА ЛИЧНОСТ , КОЯТО ДА ИЗЛЕЗЕ НА ИЗБОРИ .
    СЛАВИ СЕ Е ПРОДАЛ ЗА ПАРИ .
    ПРОДАЛ Е И ИНТЕРЕСИТЕ , И НАДЕЖДИТЕ НА ВСИЧКИ ОНЕЗИ , КОИТО Е НАПОМПАЛ ПРЕЗ ВЪЗРОЖДЕНСКИТЕ ПЕСНИ .
    КАТО СТАНА ВЪПРОС ЗА ВЪЗРОЖДЕНСКИТЕ НИ ПЕСНИ , ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПАТЕНТОВАТ ,И ДА СЕ ПРОДАВАТ НАЙ- СКЪПО НА ПОРОБЕНИ ДУШИ И НАРОДИ .
    СТИГА СМЕ СЕ РАЗДАВАЛИ НА БЕЗЦЕНИЦА .
    ВСИЧКИ ,КОИТО СА ПАТЕНТОВАЛИ ТЕХНОЛОГИИ И ПЕЧЕЛЯТ МИЛИАРДИ , ПОЛЗВАТ НАШИТЕ ПИСМЕННИ ЗНАЦИ .
    НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ .
    АКО ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕМ С ПРОМЯНА , ИСКАМ ВЪЗМЕЗДИЕ ОТ БОГОМИЛИТЕ , ЗА ЗЛОУПОТРЕБИЛИТЕ С НАРОДНОТО НИ ВЪЗРОЖДЕНСКО ТВОРЧЕСТВО .
    ЧАКАМ.
  • 297 Клептокрация

    0 1 Отговор

    До коментар #85 от "мистерия":

    Твойте предположения на гербаджииски трол,стигат до денят в, който ДА България напуска парламента правителството се разпада,нови избори и мафията завзема властта директно с редовни избори, започва да тегли кредити да обслужва интересите си, младите се разбягват в Европа,това е началото на краят.
  • 298 Клептокрация

    0 1 Отговор

    До коментар #292 от "Българин":

    Няма нужда от протести те се опорочават,полицията си знае работата,мафията също,българите гласуват за мафиотите е ченгетата,другите не ги е еня не гласуват,сега сме 7 мил. след 10 год.5 мил.Турция е 80 мил.след 10год.100.нали разбирате Андроловци и други,как ще се развият нещата,нямали ппаносъдие тява държавност.
  • 299 КРОКОДИЛА

    0 1 Отговор
    ГОЛИ ТИКВИ ВЪН ОТ ПАРАЛАМЕНТА ..........УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
  • 300 мамун

    0 1 Отговор
    в днешно време и в статиите и телевизиите се стремят
    когато говорят да не се казва нищо и да не се разискват важните за българите теми като работни места заплати пенсии качествено здравеопазване
    важното че гласувахте а после да вървите на м.......та си