Last news in Fakti

5 Август, 2021 21:02 9 773 110

Пак избори? Всичко е в ръцете на ИТН и ДБ.

  • има такъв народ-
  • итн-
  • избори-
  • демократична българия-
  • христо иванов-
  • слави трифонов-
  • бсп-
  • дпс

Днес научихме, че Слави Трифонов и Христо Иванов са най-харесваните партийни лидери в България. И по една случайност сега всичко зависи именно от ИТН и ДБ.

Пак избори? Всичко е в ръцете на ИТН и ДБ. - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Слави Трифонов и Христо Иванов са най-одобряваните лидери на политически партии в България, стана ясно от проучване на “Маркет линкс”. На трето място се нарежда Мая Манолова. Готови ли са трите протестни партии за евентуални нови избори и кой би спечелил или загубил при един пореден вот?

Корнелия Нинова изигра единствения си коз

Още нещо стана ясно от проучването на “Маркет линкс” - и то не е изненада за никого: служебният кабинет се радва на одобрението на над 50 процента от българите. Вероятно затова Корнелия Нинова вчера обяви, че ако се стигне до трети проучвателен мандат и той попадне в ръцете на БСП, социалистите ще предложат състава на служебното правителство за редовен кабинет. Това изглежда като изненадващо силен и премислен ход на Нинова, която се бори с ерозиращата подкрепа за БСП отвън и с все по-гласовитата опозиция отвътре.

С недвусмислената подкрепа за кабинета “Янев” и опита за пришиване към него Нинова може да си спести нови избори, а с тях и опасността от още по-голяма изборна катастрофа, след като от 2017 до 2021 БСП загуби около 600 хиляди гласа. Ако пък този сценарий не се сбъдне, което е и по-вероятният вариант, тя ще може да се обърне към онези над 50%, които подкрепят служебния кабинет, и да им каже: “Ето, и аз ги подкрепям, ако искате да продължат работата си - гласувайте за мен”. И все пак рискът от пореден срив и изпадане на БСП до четвърто място, който се подсилва от растящия рейтинг на Христо Иванов, продължава да е налице. Така че за политическото оцеляване на Корнелия Нинова излъчването на кабинет определено е по-сигурният вариант.

За ДПС служебният кабинет е враг

“Има договорка между Слави Трифонов и Румен Радев”, “играят театър и ви мамят, за да остане служебното правителство” - такива тези бяха лансирани от онази група медии, чиито послания обикновено напълно се припокриват с позициите на ДПС. Именно Движението поде най-яростната атака срещу служебния кабинет и по-конкретно срещу министрите Кирил Петков и Асен Василев. Те имаха своето обяснение за нея - с действията си в ББР, “Автомагистрали”, “Монтажи”, ДКК и агенция “Митници” те са секнали кранчето на ДПС и на почетния му председател Ахмед Доган.

Каквато и да е причината за атаката на ДПС към служебния кабинет, пределно ясно е, че от Движението нямат никаква изгода служебният кабинет да остане и още един ден на власт. И след като проектокабинет на ГЕРБ няма как да събере подкрепа, а БСП ще предложи отново служебните министри, единственият полезен ход на ДПС е с гласовете или чрез отсъствието си да подкрепи кабинета “Николов”.

Макар че при “Изправи се БГ! Ние идваме!” (ИБНИ) едни нови избори също биха могли да доведат до отпадането им от състава на Народното събрание, въпреки високия рейтинг на Манолова, най-голяма изглежда сякаш дилемата пред “Демократична България” (ДБ) и “Има такъв народ” (ИТН).

Сега всичко е в ръцете на ИТН и ДБ

Партията на Трифонов разполага с две възможности: да разчита на подкрепа от ДПС, която, ако въобще е налице, би оставила незаличимо петно върху имиджа им, или да направи пореден реверанс към ДБ. Този реверанс означава да забрави за двата си императива - “Няма да подписваме споразумение” и “Няма да променяме състава на предложения кабинет”. Като имаме предвид, че вече няколко уж категорични решения (например да не се водят преговори с останалите партии, а съставът на МС да се пази в тайна до последно) бяха ревизирани, такъв развой не изглежда напълно невъзможен.

От ДБ пък ще се изисква да смекчи тона, да приеме подадената ръка и да не си вярва прекомерно, че ако отиде на нови избори, ще увеличи още повече резултата си. Защото ако съставянето на правителство се провали заради неразбирателството между ИТН и ДБ, следващата предизборна кампания по всяка вероятност ще бъде доминирана от взаимни нападки, обиди и обвинения между двете най-големи партии сред представителите на “промяната”. А това рискува да поляризира още повече обществения дебат и за пореден път да отврати от политическия процес точно онези избиратели, които с големи усилия бяха върнати в него и направиха възможно нещо доскоро немислимо: ИТН с подкрепата на ДБ и ИБНИ да могат да излъчат кабинет, който дори БСП да няма как да не подкрепи.

Как всичко това ще се отрази на активността и резултатите от евентуални трети поредни избори и дали високият в момента рейтинг на Слави Трифонов и Христо Иванов няма да се изпари - това никой не може да предвиди. Никой не може да предвиди и дали в следващия парламент националистите няма да намерят свое представителство, което да направи формирането на мнозинство още по-трудно.

Автор: Александър Детев


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Без колебание

    109 20 Отговор
    Избори!Веднага!

    Коментиран от #47

  • 2 клдфклд

    87 17 Отговор
    Х. Иванов ще ги надуши искат ли да свалят каскета или не !

    Коментиран от #26, #68, #85, #89

  • 3 Неминуемо

    92 15 Отговор
    избори и то по възможност най - скоро !
  • 4 Бухал Джонсън - агенция по чалъмите

    90 14 Отговор
    "Днес научихме, че Слави Трифонов и Христо Иванов са най-харесваните партийни лидери в България"

    и аз днес научавам .......

    Коментиран от #83

  • 5 Ххх

    28 48 Отговор
    Няма кфо да стане вече, Сорос проби и победи! На другата олимпиада България ще има джендър атлет и ще се снима с айфона! В демокрацията когато парите говорят и славейте мълчат!

    Коментиран от #33, #42

  • 6 Бойко

    52 11 Отговор
    А тъй ,нека изборите почнат сега ! 😉
  • 7 русенец

    76 3 Отговор
    Цирк до дупка! Пардон, избори! Ха дано някога въведат правилото, че ако повече от 50 % от гласоподавателите гласуват със " за никого", то участващите партии да пропускат следващото разиграване на изборната рулетка. Поради липса на легитимност!

    Коментиран от #51

  • 8 МАРКЕТ линк

    38 8 Отговор
    Който си плати, той е най-одобряван.
  • 9 Не го познаам тая Пенка

    32 4 Отговор
    Днес научихме, че Слави Трифонов и Христо Иванов са най-харесваните партийни лидери в България
  • 10 Слави Абажура

    20 4 Отговор
    Днес научих, че Слави Трифонов и Христо Иванов са най-харесваните партийни лидери в България
  • 11 JEFF

    83 19 Отговор
    Нови избори! На ИТН не може да се вярва. Дано хората гласуват разумно, за да Няма Такъв Народ, вечно лъган и ограбван.

    Коментиран от #86

  • 12 така така

    68 13 Отговор
    Такова правителство би било провал за всеки включил се в него. С гръм и трясък. Който го одобри директно се закопава. Може да взима само няколко месеца заплата.. и толкоз.
  • 13 Behemoth

    64 11 Отговор
    Уникално прост народ....аз съм в ступор и потрес...бета версия на Тиквата...
  • 14 1618

    92 14 Отговор
    Нова лъжа и измама от Станислав Трифонов и протежетата от ИТН.Проучване сочело, че Станислав Трифонов бил най- одобряван политик! Лъжа достойна за Гинес!Всички хора са отвратени и разочаровани от Станислав Трифонов и протежетата му, мразят го и не искат да го виждат и чуват заради подмяната на вота и съглашателството с ДПС и ГЕРБ , дори цялото предложено правителство са зависими от тях, да не говорим за липсата на морал и достойнство те тръгнали да плащат, защото със сигурност е платено на агенция да изкарат седящия на дивана пръв сред първите! Смях в залата!

    Коментиран от #19

  • 15 проучване

    50 9 Отговор
    Не мисля, че това проучване на “Маркет линкс” е достоверно. Други проучвания сочат противоречиви резултати.
  • 16 Твърдо нови избори

    50 19 Отговор
    Правителството на ИТН е пълно с калинки. Освен слепи хора и задкулисието не виждам нормален човек да застане зад това нещо. Служебно правителство в този парламент ще е тричане на служебните министри. По-добре ГЕРБ първи, но неспособни да направят правителство, отколкото този ужас, който ни се предлага.

    Коментиран от #31

  • 17 ИЗБОРИ ДА,НО САМО ЗА

    23 9 Отговор
    БЪЛГАРИ ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ!БГ.👷👷👷ДА ГЛАСУВАТ за БО РИС ДЖОНСЪН И АНДЖЕЛИКА МЕРКЕЛ👌
  • 18 ХАН КРУМ

    38 7 Отговор
    ЗА ЕДИН ДЕН БЯХА ОТСТРЕЛЯНИ МИН.–ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И ЧЕТЕРИМА МИНИСТРИ. КАКВО ЩЕ ОСТАНЕ ДО СРЯДА ДРУГАТА СЕДМИЦА С ОСТАНАЛИТЕ?

    Коментиран от #29

  • 19 Не забравяй

    25 6 Отговор

    До коментар #14 от "1618":

    Че това проучване е преди фиаското с втория кабинет

    Коментиран от #39

  • 20 ТаУмВзе

    35 14 Отговор
    Щом опряхме до чалгарчето на доган ефенди и ицко соросоидчето сме Приключили!

    Коментиран от #40

  • 21 Бай Манол

    16 19 Отговор
    Ми то не остана за кой да гласуваме.То всичките партии утайки.За кой да гласуваш?

    Коментиран от #46

  • 22 1618

    47 14 Отговор
    Кое е достойното у Cтaниcлaв Трифoнoв?-Зaдкулиcнитe дoгoвoрки c ДПC и ГEРБ,рeдeнeтo нa кaбинeт oт дивaнa,нaпaдкитe и кoнфрoнтaциятa cлeд дoгoвoркитe c ДПC към Cлужeбнoтo прaвитeлcтвo и другитe пaртии,пoдмянaтa и прeдaтeлcтвoтo нa вoтa към избирaтeлитe,прeдлoжeния за министър председател c фaлшивa прeпрaвeнa и пренаписвана aвтoбиoгрaфия,прeдлoжeнитe зaвиcими кaндидaт миниcтри oт ДПC и ГEРБ,eдиния мacoн cвързaн c Пeeвcки, другия нa прaвocъдиeтo c пoхoтливия нaгoн c нeгрaмoтнитe и злoбни нaпaдки към oпoнeнтитe cи и тaкa нaтaтък.Нaглocттa,чe щoм ca глacувaли за теб мoжe дa прaвиш кaквoтo cи иcкaш и кoгaтo cи иcкaш oт дивaнa?Наглостта да твърдиш,че имаш програма,която ще бъде изпълнена от неподготвени и зависими от ДПС и ГЕРБ министри?Наглостта да искаш да бъдеш подкрепен от другите партии без подписан договор за да ги вкараш в капан и след това да обвиниш тях за подмяната на вота,за предателството и неизпълнените ангажименти към избирателите?
  • 23 Доротея

    48 6 Отговор
    Слави не е политик, че да го поставяте в класирането и то най отпред! При всичкото криене!
  • 24 mi6osp

    11 11 Отговор
    Напоследък от DW се сипят едни анализи от калинки. И на този ще се смеем след третия мандат.
  • 25 Да Бг

    14 11 Отговор
    Победа!

    Коментиран от #43

  • 26 Надушил

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "клдфклд":

    ги е. Не искат.
  • 27 АНТИ ГЕРБ

    48 6 Отговор
    За ДПС служебният кабинет е враг....................Е ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ !

    Коментиран от #32, #76

  • 28 Бойко

    11 5 Отговор
    Румяна неслучайно напусна тези платени социолози
  • 29 1618

    45 8 Отговор

    До коментар #18 от "ХАН КРУМ":

    Цялата партия Има такъв народ са сбирщина от некадърници с голямо его, нагли и арогантни предатели, предали вота на избирателите!

    Коментиран от #49

  • 30 демократ

    38 5 Отговор
    Щом мълчат за Каскета - избори и да отиват във Волуяк при Него.

    Коментиран от #34

  • 31 1618

    31 10 Отговор

    До коментар #16 от "Твърдо нови избори":

    Ужаса,делитанството,некадърността и наглостта са пословични при Има такъв народ! Избирателите са отвратени и ужасени от тях!

    Коментиран от #100

  • 32 Добър сценарий

    18 8 Отговор

    До коментар #27 от "АНТИ ГЕРБ":

    Е това правителство да не мине и третия мандат да се даде на ДПС. Да ги видим като са толкоз мулти култи кой ще иска да направи правителство с тях. ГЕРБ, ДПС и за съжаление присламчилия се и зависим ИТН са мафия. Няма да се оправим докато гласуваме за тях.
  • 33 Анонимен

    5 6 Отговор

    До коментар #5 от "Ххх":

    Имаш проблем че жени печелят? И може би си прав, мъжете май вече нещо не се харесваме....
  • 34 1618

    29 7 Отговор

    До коментар #30 от "демократ":

    Тошко, протежето на Трифонов, който се изживява като лидер на ИТН каза в прав текст,че не можели да махнат Гешев! Предложените от тях министри имат приятелски отношения с Гешев, Цацаров и Пеевски!
  • 35 анализ

    22 12 Отговор
    До автора.
    Или манипулирате, или сте невнятен. Нищо не е в ръцете на ДБ и ИТН. Те доказаха некъдарността си (за тези, които са били заблудени да вярват на измислици). Бъдещото правителсто зависи от БСП, ДПС и частично от ИБНИ.

    Коментиран от #37

  • 36 ❗❗❗

    29 9 Отговор
    Тиквата не успя да закопа държавата, но чалгарят Славуца и ИТН ще успеят!
  • 37 анализ

    3 2 Отговор

    До коментар #35 от "анализ":

    тех. пропуск - да се чете "некадърността си"
  • 38 Дали??

    17 5 Отговор
    Курнела е трябвало да каже това за служебния кабинет само на Ристо, и да наредят нещата за оставане на служебното с мандат на БСП или ДБ. Сега може Боко (и ДПС)да се светне да подкрепи ИТН, та барем да се спасят от служебните. Ще е интересен казус. Всъщност най-ценното в политиката е доверието, а служебното правителство има най-голямо доверие. ДБ и БСП са за оставането му, изцяло или частично, а вероятно и Маяма няма да е против... Така че реално те имат по-голяма тежест от ИТН, плюс доверието на повече хора, а и част от гласувалите за ИТН също са фенове на служебния кабинет. Това ще е истински експертен кабинет, с достатъчно подкрепа от народа, без силни партийни влияния, и с истински значение на парламента в управлението на страната. А от действията на партиите в парламента по време на такъв мандат, ще си проличи и коя за какво се бори и колко доверие заслужава. Достатъчно ясно ще се вижда и кой за какво носи отговорност, но със сигурност няма да е един човек за всичко, което е и същественото.
  • 39 Ама

    4 10 Отговор

    До коментар #19 от "Не забравяй":

    Щом рейтингът на ИТН се е увеличил след първия не се знае какъв ще е сега.
  • 40 Ицко не е

    6 11 Отговор

    До коментар #20 от "ТаУмВзе":

    Соросоидче. Той произлиза от
    Болшевишко котило
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 пфуууййй

    8 11 Отговор

    До коментар #5 от "Ххх":

    Хайде стига с този Сорос бре, изтъркана опорка за клевети. Имайте въображение и измислете вече нови опорки за оплюване.
  • 43 Дай bg

    8 7 Отговор

    До коментар #25 от "Да Бг":

    Са прикрити болшевики
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Ами

    0 4 Отговор
    Изящен им саламите,тогава.Презервативи става ли?
  • 46 истината

    16 12 Отговор

    До коментар #21 от "Бай Манол":

    За Демократична България, партията на интелигенцията и истинските реформи, с които България ще дръпне напред в развитието си.
  • 47 Сбогоом

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "Без колебание":

    Сбогоом Слави /ей ей/... :)
  • 48 кьорфишек

    12 7 Отговор
    Висок рейтинг за Пинокио?Народа ни е чисто луд.Забрави ли как един ,не си спомням кой,говореше на Пинокио за Маджо?По-ясно от това,здраве му кажи.
  • 49 ХАН КРУМ

    13 2 Отговор

    До коментар #29 от "1618":

    КУПИЛИ СА ГИ И ВЕЧЕ СА НИ ПРОДАЛИ ПОДЛЕЦИТЕ.САМО ДА НЕ СА КУПИЛИ И ДРУГИТЕ ,ЧЕ ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА ОТИДЕ !
  • 50 Китай

    12 2 Отговор
    Време е Астероид да падне над София и България да се освободи от тази мързелива и псевдо философска паплъч
  • 51 Силистренец

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "русенец":

    Аз съм за!
  • 52 Анонимен

    19 6 Отговор
    Нека БСП, ДБ и Изправи се..... вместо да си приписват заслуги както партии на протеста и да се карат кой е статукво и др. пропагандни глупостите да се договорят /защото чалгарите не преговарят с никого/да гласуват против правителство на ИТН и която от тях бъде връчен трети мандат да предложи състава на служебното правителство. Така и трите партии ще вдигнат рейтинга си за сметка на дългия Славчо и неговата Америка партия.

    Коментиран от #53, #57, #95

  • 53 Грешиш

    12 3 Отговор

    До коментар #52 от "Анонимен":

    Ще съсипят в парламента това правителство за отрицателно време. Нови избори.
  • 54 Подкрепа за Борисов

    4 13 Отговор
    Маджо Го одобрявали Слави Е Българи до тези ли опряхте а за Моята Дъртата Комуняжка Жалко за България И какво е това изследване лъжливо Тук всички са АНТИ ИТН а изследването показва друго Лъжи Огромни
  • 55 Подкрепа за Борисов

    4 10 Отговор
    Маджо Го одобрявали Слави Е Българи до тези ли опряхте а за Моята Дъртата Комуняжка Жалко за България И какво е това изследване лъжливо Тук всички са АНТИ ИТН а изследването показва друго Лъжи Огромни
  • 56 Подкрепа за Борисов

    3 12 Отговор
    Маджо Го одобрявали Слави Е Българи до тези ли опряхте а за Моята Дъртата Комуняжка Жалко за България И какво е това изследване лъжливо Тук всички са АНТИ ИТН а изследването показва друго Лъжи Огромни
  • 57 Рап

    5 2 Отговор

    До коментар #52 от "Анонимен":

    Това е добра идея,но няма да стане,защото другите три партии няма да го подкрепат

    Коментиран от #58

  • 58 Анонимен

    11 3 Отговор

    До коментар #57 от "Рап":

    Тогава отиваме на нови избори но негативните ще изцяло за сметка на ИТН а до тогава служебно правителство.
  • 59 гост

    10 9 Отговор
    В РЪЦЕТЕ НА ИТН Е ПРЕДСТАВЕНО ПРАВИТЕЛСТВО . ДБ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ , ЗАЩОТО КОМАНДИРА КОСТОВ И ПРОКОПИЕВ НЕ СА ДАЛИ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ОТ СОРОС . ДБ ЩЕ ДОКАЖЕ , ЧЕ Е ПОДВЛАСТЕНА ПАРТИЯ Е ОТ ДПС И ГЕРБ . ХРИСТО ИВАНОВ Е БИВШ МИНИСТЪР В ГЕРБ Е СТАТУКВО ЗА РАЗЛИКА ОТ НОВАТА ПАРТИЯ НА ИТН . ЗАЩО ЛИ ВСИЧКИ ПАРТИИ ЗАЕДНО ЗАПОЧНАХА ДА ЛАЯТ СРЕЩУ ИТН , КАТО ЗАБРАВИХА БОРИСОВ ТИКВА . ГЕРБЕРАСИТЕ СЕ СПОТАЙВАТ И СЪЗДАВАТ ИНТРИГИ СРЕЩУ ИТН . НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ , ЗАЩОТО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ТИКВИТЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ . СЪЩОТО Е С ДБ . НИКОЙ НЕ ПРОЩАВА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ . В КРАЙНА СМЕТКА НАРОДА ИСКАШЕ ПАДАНЕ ОТ ВЛАСТ НА ГЕРБ , БОРИСОВ . БОРИСОВ , ГЕШЕВ В ЗАТВОРА .
  • 60 Абе,

    11 6 Отговор
    Журналистическо разследване: Премиерът на Слави е жалка калинка, дипломата на Пламен Николов е МЕНТЕ! В "народ" !
  • 61 ДПС

    13 1 Отговор
    да бъде закрита.Никаква работа няма етническа партия в български парламента.Досега разпределяха с ОПГ ГЕРБ порциите.За България това е най-токсичната партия.Ние сме в ЕС и на никой не са застрашени праватаот българските турци.Само на ДОГАН,ЦОНЕВ и ШИШИ са застрашени потоците от пари.500 млн.отКТБ е изсмукал ШИШИ.От ББР -колко???????Ментата чрез подставени фирми ????Данчо,ще се пенсионира като"депутатин",ами че има ли по-голям майкопродавец от това корумпе.Депутатите да нямат право след 2 последователни мандата пак да са депутати??????ИЛИ КАТО ЗАПЛАТИТЕ СИ И НА ТОВА ЩЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ.
  • 62 Просветен илюминат

    9 2 Отговор
    Сценаристите се взеха много насерозно.
    Политиците си играят някакви игри сами,а на народа му е ясно,че няма какво ново и различно да очаква от тях.
    Няма нужда от партии и политици,които само разделят народа.
    Нали Съединението прави силата?

    Коментиран от #71

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 достойнство

    11 6 Отговор
    АКО ТВЗИ РЕЗУЛТАТИ НА АГЕНЦИЯТА СА ВЕРНИ ТО Б-Я НЕ Я ОЧАКВА НИЩО ДОБРО.ЗАЩО ХАРЕСВАТ ТЕЗИ ХОРА КАТО ДО СЕГА ТЕ НЕ СА. АПРАВИЛИ НИЩО ЗА СТРАНАТА ВЪПРЕКИ ,ЧЕ БЯХА ВЪВ ВЛАСТТА/ИЗКЛЮЧВАМ ТРИФОНОВ/.С КАКВО СЕ ПРОЯВИХА РАЙОННИТЕ КМЕТОВЕ НА ДБ В СОФИЯ ОСВЕН ЧЕ ОЩЕ НА 5ия.МЕСЕЦ КМЕТИЦАТА КРАСНО СЕЛО ОТКРАДН 150 000.лв.А СЛЕД ТОВА ВСИЧКИ НЕЙНИ КОЛЕГИ ОТ ДБ Я ПОДКРЕПИХА.ВСИЧКИ СПРЕНИ ДО СЕГА НОВИ СТРОЕЖИ В ТЕЗИ Р-НИ БЯХА ПОДНОВЕНИ.КАКВО ЧУДОВИЩНО ЛИЦЕМЕРИЕ И НАХАЛСТВО ТРЯБВА ДА ИМАШ ЗА ДА КАЖЕШ ,ЧЕ СПЕЦОВ Е МНОГО ПОДХОДЯЩ И ДОКАЗАЛ СЕ /МОЖЕ БИ ИМАТ В ПРЕДВИТ КАТО ИЗМАМНИК-КОЕТО ЯСНО Е ТЕХНИЯТ КРИТЕРИИ/ МИНИСТРИТЕ НА ТРИФОНОВ СА УТРИННА РОСА В СРАВНЕНИЕ С ТЕЗИ НА ФИГУРАНТА.
  • 65 пешо

    15 3 Отговор
    "Христо Иванов са най-одобряваните лидери на политически партии в България"

    ве, ей! имайте малко чувство за мярка, ве! щях да си разлея бирата от смях!

    Коментиран от #73

  • 66 Христо Иванов

    10 10 Отговор
    е политик,но Слави не.Той е недоразумение в политиката и след гафовете никой не го одобрава,освен тези,полуграмотници,които ще стават министри.Трябва да държат изпит по правопис и правоговор,включително и чалгаря,който само може да чете сценарии.

    Коментиран от #70

  • 67 По-добре

    5 3 Отговор
    избори, отколкото някакво устно споразумение между хора, които са на светлинни години , едни от други. Ще стане още по-сложно при първото непреодолимо различие в програмите им.
  • 68 Хаха

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "клдфклд":

    Бойкикиев е нсй големия негод. Ник, ламтящ за власт
  • 69 Хаха

    3 0 Отговор
    най-големия
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Виталия

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "Просветен илюминат":

    Е 06.09.Съединението умре на Аруба 09.03.2021 като 1977. Май май 29.07.1977 Пламен е подходящ!
  • 72 За балъците

    2 0 Отговор
    Който плаща,той поръчва музиката! ФАКТически сме обикновенни Урви и обслужваме платците.
  • 73 Смях

    2 1 Отговор

    До коментар #65 от "пешо":

    Че и Кофти ми е Мая на трето място… БАКТИ са накурвиха яко тез дни.
  • 74 анти чалга

    5 7 Отговор
    ДБ не трябва да подкрепя чалгарите, при едни нови избори ще добави 5-6% към резултата си от последните избори. А и чалгарите със своята слугинска роля на подставени лица, не заслужават никаква подкрепа. Предстои тяхното сгромолясване.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Минавам само

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "АНТИ ГЕРБ":

    Исках натисна 1000 пъти +++++++++
  • 77 бай Даньо

    3 6 Отговор
    Аз лично го вярвам че Слави и Ристьо са най харесвани . Вярвам защото става въпрос за 15- 20% одобрение което при Бойко и Курнела отиват към 7-8% ... колко е учудващо това? За Ристьо е ясно изглежда като острието на промяната и ще събере малко повече одобрение от жалката си партийка. А чалгарите няма да изчезнат на тоя политически цикъл напълно дори след срива на доверие ще има едни морони който да им дадат 15% поне , който харесват и Слави в момента колкото и непрестижно да е в момента по интернет форумите това , вервай ми. Очаквам още по интересно да стане с тая несговорчива политическа класа и истеризирана тълпа морони която някой наричат народ след като ГЕРБ спечелят следващите избори. Слагай минусите!
  • 78 Мъка мъкаа

    6 2 Отговор
    И пак 60% не гласували - резултатът ще е до болка познат!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Пфувръщам

    5 4 Отговор
    Само герберите искат нови избори,които да доведат до хаос и харчене на пари.Тук се напълни с герберска сган

    Коментиран от #93

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Мисля

    10 4 Отговор
    На кое е лидер Слави?На протестите ли беше,речи ли държа на площада,пресконференции ли даде,премиер ли стана,биха ли го полицаите ,на Росенец не го видяхме?От миндеря по анцунг и фланелка лидер не се става.

    Коментиран от #101

  • 83 Хъм...,така ли...?!

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бухал Джонсън - агенция по чалъмите":

    ,,Слави Трифонов и Христо Иванов са най-одобряваните лидери на политически партии в България..."
    Тогава защо на снимката са Тошко и Христо Иванов...?!Ах,да...!Та той Слави е ,,Диванен Политик"...
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 LOSHIA

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "клдфклд":

    РИСЬО ИВАНОВ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП!ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ВИЖДАШ ПО ДАЛЕЧ ОТ НОСА СИ..........НЕ НЕ Е ВЪЗМОЖНО!
  • 86 LOSHIA

    3 4 Отговор

    До коментар #11 от "JEFF":

    ристьо иванов е политически труп!!
  • 87 666

    5 3 Отговор
    Тези класации са пълна лъжа. Сатаниста бил харесван че даже и селянката Манолова. Хората я гонеха с камъни от София. Сега вече я харесват. Отврат.
  • 88 Who you bol

    4 2 Отговор
    Ха ха, а са най- оплюваните по форумите, значи само ТРОЛОВЕ, ХЕЙТЪРИ И болни песимисти тука.
  • 89 Аз Човек

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "клдфклд":

    Маджо е подлога на Капитал Кръгът Капитал се бори за софрата със зъби и нокти Най после се добраха Ура Маджо е отблъскващ човек Незнам кои Човеци го харесват Ние Не Не Не
  • 90 жжжжжж

    3 0 Отговор
    положението е направо ИБНИ.
  • 91 Отговори

    2 0 Отговор
    Тези Така наречени Харесвани Човеци Ли са Новите Оправач и На България Дръж се Българио Разни Изпаднали Елементи се тикат в Класациите Единият Даже се крие в Луксозната си Пещера А Другият на Външен вид даже е отблъскваща Маята Тази Търкалящи се креслива Гарга ПОЗОР са тези за България
  • 92 Отговори

    2 1 Отговор
    Но Каквито Гласоподавателите такива и човеците които ги заблуждават Докъде достигнахте Българи Да ви лъжат и мамят треторазредни Фалшиви елементи
  • 93 Подкрепа за Борисов

    1 2 Отговор

    До коментар #80 от "Пфувръщам":

    Българи Българи сме всички Затъкнат си от омраза от жлъч РАЗБЕРИ Всички българи искаме развитието на България Образовай се
  • 94 Истината

    4 2 Отговор
    ГЕРБ ще саботират Държавата до последно и ще продължат да се натискат за властта, въпреки че се видя че 91% от българите не само че не ги искат, а и се отвращават от тях.

    Коментиран от #96

  • 95 Отговори

    4 5 Отговор

    До коментар #52 от "Анонимен":

    Служебните са назначени България е Парламентарна Република Тези Служебни не могат да продължават да грабят Безнаказано Ревизия На служебните Разрушителите Правителството се избира от Парламента И се контролира от Парламента
  • 96 Подкрепа за Борисов

    4 6 Отговор

    До коментар #94 от "Истината":

    650000 Българи гласуваха за ГЕРБ ГЕРБ Победиха тук на Изборите Сега Защо Лъжеш Трол КОМУНИСТИЧЕСКИ Ти не се мисли за най важният
  • 97 Подкрепа за Борисов

    2 2 Отговор
    Българи Българи сме всички Затъкнат си от омраза от жлъч РАЗБЕРИ Всички българи искаме развитието на България Образовай се
  • 98 минувач

    3 0 Отговор
    Вие хубаво искате служебното правителство да остане, ама то дали ще иска да остане? Кирил Петков каза, че би останал само ако има пълна свобода на действие, каквато обаче няма да му дадат, след като няма да е служебен министър, а министър, излъчен от партия. Другите май също са с нагласата, че са министри само временно.
  • 99 Viki

    2 0 Отговор
    Аман от разбирачи - анализатори, политолози, социолози, експерти и т.н. Всички служите за да запълвате медийното пространство - вестници, телевизионни студия, радиа.
    Как не се намериха хора, които да преглътнат партийните си тщения, стратегии и програми в името на България. За щастие народът се събуди и ще ви гледа под лупа за да ви "изчегърта" на следващите избори. А вие си мерете рейтингите.
  • 100 А спри се

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "1618":

    малко бе, дЕлИтант, не изпълни ли дневната норма!
  • 101 каквито

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "Мисля":

    протести, такива и лидери! Палячовци!
  • 102 ooo

    2 2 Отговор
    Две жени си говорят:
    - За първи път от двадесет години да се зарадвам да видя мъжа си.
    - По какъв повод?
    - Извикаха ме да го разпозная…
  • 103 Иваййло

    0 0 Отговор
    лоша работа щом се докарахме всичко да е в ръцете на слави и христо
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Жоро

    3 0 Отговор
    Служебния кабинет - редовен или нови избори. Тия съмнителните кадри Слави да си ги прибира. И моля повече тъпи сценаристи в парламента да не влизат.
  • 106 Фламинго

    0 0 Отговор
    Иванов, както се подмазваше и изведнъж започна да скача от гордолевост, не знам до къде ще го докара.
  • 107 Мерник

    1 1 Отговор
    Арогантният,високомерен и невъзпитан Слави и сценаристите му да си вземат псевдоминистрите и да вървят,там ,откъдето са дошли.Тия са втората вълна псевдодемократи,след 1990 г,които не се свенят да излъжат хората и да му обещават светлото бъдеще.Никой нормален човек не може да повярва в псевдополитици,които искат запазване на плоския данък,отдръпване на държавата от социални дейности и всичко онова ,което запазва привилегиите и богатствата на новобогаташите ни.Стига!!!До гуша ни дойдохте!!!
  • 108 Шердан Българов

    1 0 Отговор
    НАПРАВО МЕ БОЛИ ЛЮБОВНИЯ МУСКУЛ ДА НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН С ИЗРАЗ КАТО Х У Я ЗА СЛАВИ И РИСТО!
  • 109 ПАК ПРЕДАТЕЛИ

    0 0 Отговор
    КOЙТO И ДA УПРAВЛЯВA ЩE CE CЪOБРAЗЯВA C МAЛТA ; ПРИПOМНEТE CИ КРЪГЛИТE МACИ ........Oкoлo тях нacядaхa пaлaчи, мaлкo жeртви и мнoгo… дoнocници. Eднa пo eднa тeхнитe диктaтури “пaдaхa”, нo тoвa cтaвaшe c взaимнaтa дoгoвoркa и cпoрaзумeниe в Мaлтa – “нa виcoкo рaвнищe”, c кoитo кaпитулaциятa бeшe възнaгрaдeнa. В уcлoвиятa им влизaшe дa нямa прoцecи cрeщу винoвницитe зa вcички прecтъплeния и кaтacтрoфи и дa нe ce пocягa нa бoгaтcтвaтa, a oт тaм и нa… влacттa им. (Днec, в Бългaрия тe “влacтвaт” дoри и в “cвeтия cинoд” нaчeлo c днeшния пaтрикa – дoнocник нa ДC.)
  • 110 гост

    1 0 Отговор
    Не виждам кой още харесва Слави Трифонов след настоящите му предложения...Пълна лъжа е да се слага на едно ниво с Христо Иванов.