27 Август, 2021 14:42 4 909 68

Георги Георгиев, БОЕЦ пред ФАКТИ: БСП е част от статуквото, срещу което се борим

  • георги георгиев-
  • боец-
  • бсп-
  • правителство-
  • президентска република-
  • трети мандат-
  • предсрочни парламентарни избори

"Ще изискваме от всяка една партия да представи своите кандидати за министри и за министър-председатели преди новите избори", заяви председателят на "БОЕЦ"

Георги Георгиев, БОЕЦ пред ФАКТИ: БСП е част от статуквото, срещу което се борим - 1
Георги Георгиев; Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Връчването на третия мандат на БСП от страна на Радев беше очаквано. Той вече го направи при предишните избори - тогава третият мандат отново беше връчен на БСП и знаем какъв е резултатът. Сега предполагаме същия резултат. Този мандат, прокламиран като спасителен, като кризисен, като последна възможност и т.н., го определям като мандата на лицемерието. Същите тези хора, които сега трябва да се договорят и за една седмица да излъчат правителство, месец и половина не успяха да се разберат - същите хора, същите условия, същите свои цели, същите приоритети и програми. Нищо от това не е променено, същото си е. Довчера не можеха да се разберат, а днес - защото мандатът е в БСП, ще вземат да се разберат”.

Това каза в интервю за ФАКТИ председателят на гражданско сдружение “БОЕЦ” Георги Георгиев.

Разговаряхме с него относно позицията на “БОЕЦ” за връчването на третия проучвателен мандат за съставяне на правителство на парламентарната група на “БСП за България”, за вероятността от нови парламентарни избори и практическата необходимост от такива.

“Има един фундаментален въпрос, който аз се опитвам да представя от името на “БОЕЦ” като гражданска организация именно през тази призма - през призмата на гражданския поглед, и да бъдем встрани, за да бъдем обективни. Втълпяването, че без правителство ще настане ужасна криза, ще се случи нещо много страшно и много лошо, показва една абсолютна партийна липса на правна култура. И по Конституция държавата не може да остане без правителство. Ние имаме правителство и в момента. В отделни сектори то работи добре. Ние не може да останем без правителство, може да останем без парламент. Ето тук е ключът. Само преди няколко месеца, когато по време на управлението на Борисов правителството беше иззело всички функции на Народното събрание и се разпореждаше с него, тогава фокусът беше върху правителството, защото реално то беше цялата еднолична власт в страната. Сега погледът е в парламента, защото не правителството, а парламентът е този, който ще реализира нужните реформи.

Този парламент обаче демонстрира една чутовна невъзможност да свърши нещо полезно. Това, което наблюдаваме месец и половина, мен ме е срам да го гледам. Не за това година наред водихме своите битки, не за това две години бяхме на площадите. Искахме да видим ясни послания, готовност на хората вътре да ги заявят от първия ден и да започват да работят по тях. Съдебна реформа - нито дума не чуваме за реални действия, а уж имаше мнозинство около основните цели и принципи на тази съдебна реформа, имаше заявки да се започне. Нищо такова не се случва. Следва логичният въпрос за какво ни е този неспособен парламент - само за да имаме съответното неспособно правителство, което да обслужи властовите амбиции на шепа хора. На нас са ни нужни реформи. Когато парламентът е доказано неспособен да ги извърши, тогава ще си ходи и ще търсим следващ вариант, ще отидем да други избори”, каза още Георги Георгиев.

“Аз следвам логиката на събитията и тя показва, че нови избори е решението и друго няма. Ако тези хора не успеят да съставят правителство, ние отиваме на избори, защото такъв е законът, това е Конституцията. Казвам “ако”, защото допускам линията на лицемерието - макар и с малък шанс, да пробие и наистина тези същите хора, които месец и половина не успяха да се разберат, сега да успеят да съставят някакво лицемерно правителство. Предполагам, че това ще предизвика гражданска реакция на недоволство и неодобрение. Аз съм убеден, че отиваме на нови избори”, допълни той.

“Този мандат, който е връчен на БСП, донякъде е старт на предизборната кампания. Това е един пиарски мандат, мандат, с който БСП една седмица ще има време да демонстрира едно ново лице за правене на политика, ще водят разговори, преговори. Ние обаче добре помним и аз не мога да допусна, че десните сили ще подкрепят правителство на партията, която каза “или избираме Пеевски за шеф на ДАНС, или правителството пада”. Това е БСП. Макар и в нея да има отделни свестни хора, тази партия не се е променила, тя си е същата. Миналата година, когато ние бяхме на площадите срещу Гешев, вътре в парламента те не му зададоха дори един въпрос. По време на избора на Гешев, техните членове във ВСС гласуваха единодушно за Гешев. Тогава БСП не обели нито дума заедно с ДПС и ГЕРБ. Сега виждаме какви са резултатите от тези техни действия. Сега изведнъж се били променили - изкуствено се втълпява, изкуствено се гради този образ, включително с участието на Радев и твърденията, че БСП била протестна партия, едва ли не била партия, която е анти статуквото и не е част от статуквото. Това не е вярно. Обективната истина е коренно различна. БСП е част от статуквото, срещу което се борим”, припомни Георгиев.

“Ако в нея има сили и хора с модерно ляво мислене, с амбиции за едно истинско демократично управление на България, то те би трябвало да направят един нов ляв проект, който да бъде предложен на българския народ. Аз като убеден десен човек, бих приветствал подобно развитие, защото имаме нужда и от силна десница, и от чиста левица, и от нови, чисти и здрави политически проекти. Това, което виждаме в момента - с много малки изключения, е причината и за ниската избирателна активност: хората не разпознават чистото, новото, не виждат промяната в това, което им се предлага”, каза още той.

Миналата седмица след участието на главния прокурор в дискусията на Комисията по конституционни и правни въпроси “БОЕЦ” призоваха народните представители да започват и приключват пленарните си заседания с призив за оставката на Гешев. Не видяхме обаче такива действия. “Тези хора все още нямат достатъчно кураж в себе си да се изправят лице в лице с Гешев и те го демонстрираха на тези две срещи с него. Именно затова “БОЕЦ” реагирахме така остро и силно критично към тези срещи. Ние очаквахме едни наистина подготвени хора, които да зададат конкретни въпроси по същество за действията на самия Гешев. Та ние две години водихме битки дори в съда и три пъти осъдихме прокуратурата. Междувременно заради тази наша активност буквално ни размазаха от репресии и мачкане. Ние обаче разкрихме лъжите на Гешев пред ВСС за “професионалните му успехи” назад в годините, които той представи на своето изслушване като кандидат за главен прокурор. Никой не му зададе тези въпроси. Чувахме “извинявайте, простете, благодарим Ви, дайте да си сътрудничим”. С кого да си сътрудничат? Те не успяха да си сътрудничат в битката срещу Гешев, а ще си сътрудничат с него! Ние очакваме да го премахнат от властта, а те искат да си сътрудничат - за тази неспособност на парламента говоря. Призивът на “БОЕЦ” да му бъде искана оставката в началото и края на всяко заседание можеше да бъде една демонстрация вътре в Народното събрание, която - без значение от коя партия идва, би могла да даде знак, че има енергия за промяна. Това обаче също не се случи и може би беше пореден тест за тях. Те можеха да изложат и аргументи за тази оставка, но никой не го прави”, коментира председателят на “БОЕЦ”.

В контекста на на поредицата от невъзможности за съставяне на редовно правителство, която е съвсем вероятно да продължи, на въпроса какво смята относно идеите за превръщането ни в президентска република, Георги Георгиев отговори: “Винаги в подобни политически кризи - и в България, и не само в България, част от обществото търси решението в едноличната власт, в Месията, който ще поведе народа, ще реши всички проблеми и ще ни спаси от кризата, от злото и т.н. Само че този модел доказано не работи. Според мен в последните няколко години в България подобни теми и тенденции биват умишлено развивани и налагани. Напълно съм съгласен, че това е вредно както за гражданското общество, така и за политическите партии, така и за цялата държава. В момента Радев чрез служебния кабинет демонстрира някакво силно действие. Отделни хора в този кабинет заработиха добре, което вдигна рейтинга на Радев, тъй като той носи пряка отговорност за него. Ако погледнем обаче внимателно, не чуваме нищо за дейността и за хората, които бяха назначени в Агенция “Митници”, нищо не чуваме за НАП, за други отделни министерства като Министерството на транспорта. И в служебния кабинет има сенки, които хората не забелязват, защото се вглеждат в Кирил Петков и Асен Василев.

От друга страна, формулата на Месията сме я прилагали няколко пъти. Това се случи първо с Царя. Видяхме до каква катастрофа доведе това нашето общество, чиято цена плащаме и до днес. Именно НДСВ бяха партията, която вкара ДПС във властта така, че те се наложиха като основен фактор. При избора на Борисов беше същото - Месията, който ще дойде и ще ни спаси. Виждаме каква тежка катастрофа се случи и там. В такива нестабилни общества, където гражданското общество е все още слабо, подобни експерименти са катастрофални. Знаем кой номинира и как беше издигнат и избран Радев. Няма да забравя думите на Борисов - доколко истина има в тях е друг въпрос, че едва ли не той е позволил Радев да бъде издигнат. Ами ако след Радев, Борисов стане президент, какво правим? Или някой друг Борисов, който и да е той, и цялата власт е в неговите ръце? Радев беше някакъв репер през последната година на управлението на Борисов. Ако това не съществува, когато имаме единовластие при формулата на президентска република, тогава ние сме обречени - няма да има нито една институция, която да реагира”.

Разговорът премина към евентуалните нови парламентарни избори и към това дали ще са нужни нови политически проекти, за да има същинска промяна. “Ще направя една спортна аналогия. Имаме едни 10 стари отбора - като Левски, ЦСКА, Славия и т.н., които вече са многогодишни отбори. Не за всяко първенство създаваме нови отбори, защото някой от тях се е провалил. Сменят треньорите, сменят екипа, сменят отделни състезатели и това обновява отбора. Разбира се, създават се и нови отбори. Пред нас стоят и двата варианта - обновяване на съществуващите политически играчи, които в момента са в парламента, представяне на новото им лице, новите им лица, нови програми - допълнени, развити, надградени, и, разбира се, евентуално създаването на нови политически проекти. Това към момента според мен е много трудно, но то винаги е било. То обаче все пак е алтернатива за избор на гражданите, защото другото е свеждане на избора до по-голямото или по-малкото зло, както ни се предлагаше назад във времето. Вярвам, че вече не е така”, каза Георги Георгиев.

Той посочи и как “БОЕЦ” ще се опитат “да разчупят капсулирането на политическите партии”: “Ще изискваме от всяка една от тях да представи своите кандидати за министри и за министър-председатели, както и първите пет приоритета, първите пет законопроекта, които ще внесат. Ще представим нашите основни цели и ще ги попитаме кои от тях споделят и докъде. Така ще имаме прозрачност и основа за гласуване”.

“Видяхме как преди месец, когато ИТН предложиха своя кабинет и им казаха “или гласувайте, или няма да има правителство”, изведнъж всички партии реагираха остро и с право за това, че е трябвало да знаят кои са кандидатите, да ги проучат, да се запознаят с тях. Защо и ние гражданите да не знаем, защо ние нямаме това право да знаем предварително, както самите партии го изискваха от Слави и от ИТН - предварително да им бъде дадена информация, за да обсъждат. Слави не им даде информация и двата пъти и те с право реагираха остро срещу подобен модел и начин на комуникация. Защо гражданите да нямаме това право? Те самите го изискаха и още веднъж подчертавам - с право, а ние не можем. Затова нека сега всички предварително да оповестят своя Министерски съвет”, каза още той.

“Страхът, че те ще бъдат оплюти според мен е абсурден. Ако тези хора се страхуват от публичност, как ще се борят с мафията и с корупцията? Та те ще бъдат подложени на огън от първия ден - и медиен, и институционален, и всякакъв. Как ще издържат тогава? Видяхме, че някои от хората, предложени от Слави, не издържаха и 24 часа, а тези хора трябва да се борят години и да водят най-тежката битка. Как ще го направят? Това е един добър тест и едно истинско сито, което ще ги пресее. Това е най-вече и информираност за гражданите преди изборите”, завърши Георги Георгиев от “БОЕЦ”.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    24 86 Отговор
    Гошо е прав!

    Коментиран от #27, #46

  • 2 Yamaha

    83 10 Отговор
    А грозната физиономия Джаба Георгиев кого предлага да сформира кабинет?
  • 3 Кой68

    91 12 Отговор
    Гошо Тъпото се борил!!!
    Срещу вятъра.. .
  • 4 ИТН

    90 8 Отговор
    Ами то и вие сте част от статуквото?!
  • 5 Безпристрастен

    81 20 Отговор
    Георги, кой каквото иска да приказва, но от всички партии БСП се държа по най-добрият начин ! Точно както се изисква от една политическа партия. Никога не съм бил техен гласоподавател, но няма да как да кажа на черното бяло. Проблемът на Нинова са Кирил Добрев, Гергов и техният кръг, както и за голямо мое учудване президента. Другите са ясни, но за него съм се клел. Истината трябва да се казва, дори и да не ни харесва.
  • 6 GGG

    59 23 Отговор
    Не ги знам с какво се борят, но ГЕРБ и Боко пак ще се върнат първа сила? А Геша все още си е главен-прокурор?
  • 7 Илия

    31 32 Отговор
    Така ли се отблагодаряваш на Боко, че ви спаси с жена ти когато бяхте с коронавирус ?

    Коментиран от #49

  • 8 БАЙ Х@Й ‼️

    33 17 Отговор
    Жоре, защо когато някой ми обещае 1000лв пенсия и не изпълни било политика , а когато ми обещае 50лв и ги даде- било престъпление‼️

    Коментиран от #11

  • 9 втръснахте

    39 7 Отговор
    То и един друг , Дон Кихот му викат и той се е борил с вятърни мелници. То от борби , ни Парламент , ни правителство , държавата - разораната целина , но не от Михаил Шолохов , а от Буци Банкянски , борби майна от секъде и с всичко , то и боренето за кокала и то борба.
  • 10 Павел пенев

    62 8 Отговор
    Гошко, явно главата ти става само за подстригване. Не съм сигурен дали знаеш какво е статукво,отивай да се бориш с жена си.
  • 11 популизъм

    9 10 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    викаш бащицата дава от своята пара ?

    Коментиран от #24

  • 12 Механик

    33 9 Отговор
    Всички сте част от статутквото. И ти си от това нещо. Всички се молите на чужди господари. Едни на русия, други на сащ/сорос, а трети на турция.
    Тумори сте, драги мераклии за власт и парче пица.
    Хората са сед погнусили от гьон-суратлъка ви и за това не искат да гласуват. Защото избор няма. Само шилетата ви се кефят и очакват поредният "месия" да ги оправи.
  • 13 Хайде,хайде...

    55 7 Отговор
    И ти беше от ГЕРБ , ама те изритаха оттам, заради злоупотреби и сега ривеш.

    Коментиран от #67

  • 14 разлика

    54 9 Отговор
    Разликата между БСП и ИТН е, че БСП подхожда демократично и свиква всички партии на прамяната на ПРЕГОВОРИ като равнопоставени партньори, а ИТН, за да представят еднолична власт.
  • 15 Българка

    18 35 Отговор
    Много добър анализ. И да би било хубаво след като искат от нас изборна подкрепа , да ни покажат лицата, които ще ни управляват и преоритетите на това упровление, но кратичко и ясно без бля, бля
  • 16 резпутин

    18 20 Отговор
    Само Вие си ги викате тия от Боец Моец Бивол неБивол МОБИЛЕ.БГ трябва да ви махнат та да не ви гледаме умрелия сайт КОМУНЯГ.
  • 17 наблюдател

    41 6 Отговор
    Гоше бегай да пиеш една ракия у хоремага.Политиката разболява хората.
  • 18 Беееее

    42 7 Отговор
    Бе тоя боецо-борец....много охранен бее.....
  • 19 ГЕРБ

    25 2 Отговор
    Ти с какво се бориш бе тъпа......
  • 20 Дани

    22 5 Отговор
    Борците и Партизаните,едни и същи...
  • 21 Браво на ,,Боец"!Сега се регистрирайте .

    9 27 Отговор
    Като партия,,Боец" и всичко ще си дойде на мястото.Обявете програма,набележете целите и задачите пред възстановяването на България и Държавата,наказване на виновните с пълна конфискация и затвор и ние ще ви подкрепим.Ние веднага ще гласуваме за партия,,Боец"с която заедно ще изринем Авгиевите обори на държавата...
  • 22 Още помним

    40 9 Отговор
    ....как въпросният Георгиев засипваше с хвалебствия Герб и Борисов преди време. Това е същото безгръбначно подобие на Биков и Сачева в обратен вариант. Този дори не е от статуквото, а от блатото.
  • 23 9471

    30 2 Отговор
    А, стига бе! И ти ли Бруте, всяваш още раздори в нещастната ни татковина?! Като искаш, създай си партия и влез в играта, стига лай отстрани. Народът и без това се настрада от егоцентричните ви изцепки!
  • 24 БАЙ Х@Й ‼️

    16 1 Отговор

    До коментар #11 от "популизъм":

    Ако имаш предвид Буци - НЕ‼️ Имам предвид вече тридесет години няма наказан политик за политическа измама на избирателите ‼️
  • 25 офффф

    29 3 Отговор
    Гоше ,къв си ти ,бе калъф ?
  • 26 9471

    13 7 Отговор
    Идеята за обявяване на проект на правителство преди изборите е изключително ценна! Без нея няма изход от безподобната свинщина, сътворена от ИТН и при следващите избори.
  • 27 ТИ ДА ВИДИШ

    25 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Тоя па борец кой е и за какво се бори???
    Много борец се навъси...
  • 28 Макробиолог

    16 3 Отговор
    Правилно уж,а на практика дрън,дрън....съставяне на редовно пр-во е ключово,без него няма парламент,без него няма закони,без тях гешев,от там борисов+доган не можеш да ги поклатиш даже.....бсп излежда променена,доколко е вярно ще се види именно при работещо пр-во и парламент.....боеца май не вижда очевидното--последните два парламента ги блокира ИТН.
  • 29 Svilar and all

    21 1 Отговор
    Проблема на България сега и преди падането ни под турско робство е че всеки българин е срещу всеки!
    Обединение е ИСТИНАТА!
    Така , че господин Боец , Обединение на всички българи, а не пеливански борби на масата.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 oeufdrs

    12 2 Отговор
    Нема кво се лъжем борбата не е за народа а за кокала.Докато има кокал ще има и страх в раята защото само така "избраниците на народа" могат за го държат в подчинение. Демокрация дрън дрън чиста Декорация.Гражданско общество дрън дрън ако кажеш истината всички медии подчинени на олигарсите те плюят и те правят по черен от дявола. Свобода на мнението дрън дрън та пляс ако искаш да изразиш мнение като протестираш те арестуват защото протеста бил незаконен не бил обявен в общината и т.н. Дори те бият гавазите им.Аве умряла държава.Само м@нгусти ,мутр@гени и прост@кеси.
  • 33 3.14К

    29 2 Отговор
    Най-лицемерни и подли са костово-прокопиевите креатури. А тези които са облизвали тиквата от семките до дръжката в лицето на Христо и Гошо, не могат да определят кой е статукво и кой не е. А в парламента само от БСП зададоха смислени и точни въпроси на Гешев при изслушването му в парламента. А сега в комисията най-страхливи и комични бяха представителите на ДБ, а Христо не посмя да излезе лице в лице с каскета,а има това право.

    Коментиран от #56

  • 34 мечо

    14 3 Отговор
    гошо тапото от квартал бунониа вав град видим да ти исдигнеме пометник а бореца срщу герб а кога яде и пи от шепата на боико не ривеше нали а
  • 35 Чичо от село

    11 0 Отговор
    Църволанко,той бил десен човек,ама не по разбиране кое е ляво и кое дясно ,а защото когато правел първа крачка тръгвал с десния крак.От тук тръгва половината трагедия на България -Гергов и чистачката му да са от една партия.Другата половина е ,че 80% са малоумни дебили.

    Коментиран от #62

  • 36 казано е нявга

    0 4 Отговор
    1А Иисус отиде на Елеонската планина. 2Рано сутринта дойде пак в храма. Целият народ се събра при Него. А Той седна и ги поучаваше. 3Тогава книжниците и фарисеите доведоха една жена, уловена в прелюбодейство, и като я поставиха в средата, 4казаха Му: „Учителю, тази жена беше хваната по време на прелюбодейство. 5А Мойсей ни е заповядал в Закона да убиваме такива с камъни. Ти какво ще кажеш?“ 6Те казаха това, за да Го изкушат и да имат в какво да Го обвинят. А Иисус се наведе надолу и пишеше с пръст по земята, без да им обръща внимание. 7И понеже продължаваха да Го питат, Той се изправи и им каза: „Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък върху нея.“ 8И пак се наведе надолу и пишеше по земята. 9А те, като чуха това и понеже съвестта ги бореше, разотидоха се един по един, като започнаха от по-старите, та до последните. Иисус остана Сам с жената, която стоеше по средата. 10Като се изправи и не видя никого освен жената, Иисус ѝ каза: „Жено, къде са твоите обвинители? Никой ли не те осъди?“ 11Тя отговори: „Никой, Господи!“ Иисус каза: „И Аз не те осъждам. Иди си и отсега нататък не съгрешавай вече.“

    Коментиран от #39

  • 37 Георги

    15 1 Отговор
    Така е но БСП е малкото зло в този момент.Нинова изчисти доста от червените олигарси свързани с ГЕРБ и ДПС и ако ИТН не са се продали макар че всичко говори че вече са със ДПС и Бойко може да има правителство
  • 38 ххехехе

    4 16 Отговор
    Боеца много го обичахте като плюеше по ГЕРБ, сега изведнъж ви е черен.
  • 39 🤔🤔🤔🤔🤔🤔

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "казано е нявга":

    А НА МЪЖ Ѝ КАКАВО Е РЕКЪЛ,ПОКРИЙ СИ РОГИТЕ С ЧУВАЛ😇
  • 40 Надпартиен

    15 2 Отговор
    Честно казано, не можем да кажем, че БСП са част от статуквото, защото ГЕРБ за всичките тези години сложи свои хора. Има си и лисугери, които винаги са били от силни на деня през тези 32 години, били са и към СДС, БСП, ДПС, НДСВ и накрая ГЕРБ.
  • 41 ОГЛЕДАЛЦЕ

    12 0 Отговор
    ГОШКО, КОГАТО СИ СРЕЩУ ВСИЧКИ / като теб и чалгата/ , МАЙ Е ВРЕМЕ ДА ИДЕШ НА ЛЕКАР , ЩОТО И ТИ ОЛИЗВАШЕ ДНОТО НА ТИКВАТА АМА .....АЙДЕ СЕГА СМЕ СЕ ПРЕМЕНИЛИ....!!!!
  • 42 бай Ганьо

    4 0 Отговор
    Нема кво се лъжем борбата не е за народа а за кокала.Докато има кокал ще има и страх в раята защото само така "избраниците на народа" могат за го държат в подчинение. Демокрация дрън дрън чиста Декорация.Гражданско общество дрън дрън ако кажеш истината всички медии подчинени на олигарсите те плюят и те правят по черен от дявола. Свобода на мнението дрън дрън та пляс ако искаш да изразиш мнение като протестираш те арестуват защото протеста бил незаконен не бил обявен в общината и т.н. Дори те бият гавазите им.Аве умряла държава.Само м@нгусти ,мутр@гени и прост@кеси.
  • 43 1234

    12 0 Отговор
    Не прочетох нищо, защото на този му хлопат дъските. Сутрин е сърдит на всички, на обед вече и на себе си.
  • 44 Меги

    13 1 Отговор
    Какъв е този дебелак? От чие име говори ? БСП му е виновна. Хайде, идете на избори да се види кои сте. И да отслабне, защото е грозно дебел!
  • 45 Стефко

    7 1 Отговор
    Този мъж го виждам ден през фен в този сайт и коментира всичко,да не е роднина на някой от сайта?

    Коментиран от #50

  • 46 Нинова

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Тоя дебил има ли си понятие какво означава думата " статукво"?? Ало,неграмотник!! Статукво е латинска дума / status quo / и означава СЕГАШНО състояние!! А сегашното състояние е състояние на безвремието и хаоса!! Схващаш ли бе тикво
  • 47 мислещ

    8 1 Отговор
    Всяка партия си има свой ход на развитие. БСП предпочете да се освободи от корпоративни зависимости , за което заплати висока цена на последните избори. Това, че не можеш да проумееш очевадни неща си е твой когнитивен проблем. Въпреки моето съмнение в умствените ти качества аз искрено те подкрепям за борбата, която водиш с Гешев.
  • 48 НАРОД

    8 2 Отговор
    КАКЪВ БОЕЦ СИ БЕ ВЦА. ГРАБВАЙ ЛОПАТАТА И БЯГАЙ ДА РИНЕШ .......
  • 49 ужас

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Илия":

    Бойко кога стана и доктор. Не беше ли ритнитопковец?
  • 50 не е роднина

    2 0 Отговор

    До коментар #45 от "Стефко":

    Плаща си.
  • 51 Шердан Българов

    5 0 Отговор
    Само не разбрах Гошо Тъпото от Зелето във Видин като какъв ще задължи партийте да му представят Лично на него проектопремиерите и пректокабинетите за ОДОБРЕНИЕ!

    Коментиран от #65

  • 52 ами

    2 0 Отговор
    къв е па тоя? Той кога влезна в парламента?
  • 53 хахаха

    2 0 Отговор
    ето една рецепта за борба със статуквото, с пилеенето на време и пари на народа: който иска да се явява на избори - плаща. Партия ли било, коалиция ли или отделен човек - парите за избори се делят на регистриралите се кандидати и да си плащат...да видим тогава какви ще ги приказват логорейците...:))) Щото сега се събират, дърлят се един с друг, правят избори през 3 месеца, щото прост Ганя му плаща масрафа, и то не малък...
  • 54 Борец

    6 0 Отговор
    С какво се бориш. Станахте толкова много хрантутници и всички торба акънлии. И все изстипосан първи. Нещо да си доринесъл с голямата си уста освен да лаеш след кервана айде чиба че омръзна на хората едно и също да джафкаш.
  • 55 1234

    7 0 Отговор
    Тоя пи4 е уникален тъпак! Всеки го манипулира, както си иска и той продължава да дрънка глупости! Явно му плащат от мафията на Дай България!
  • 56 яяяя

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "3.14К":

    Отлично казано!
  • 57 Чочо

    5 0 Отговор
    Фалшив е от всякъде.Беше лизач на Борисов.Гореше маски,после стана вип пациент в правителствена болница.
  • 58 Наблюдател

    4 0 Отговор
    Какви ли не измекяри се правят на боици за правда надявайки се да спечелят популярност и да се докопат до кокала.
  • 59 Уважаеми зрител

    2 0 Отговор
    Спите ли ? Боко се завръща , чалгарина ви измами
  • 60 кольо

    2 1 Отговор
    Аз по голямо статукво от Трифонов не знам в България . Той от 25 години е на екран всеки ден и нощ и много умело заглаждаше мозъчните гънки на местните талибани .
  • 61 Уйке

    2 0 Отговор
    Ще изисквате! Кои сте вие та да изисквате! Вие освен да блокирате Орлов мост, за друго не ставате! Лидерът ви с този шизофреничен поглед, може само да отблъсква хората!
  • 62 Чичо от село

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Чичо от село":

    Не кради, макар че си прав! Използвай друго име!
  • 63 кой

    3 0 Отговор
    му ги пиши опорките на тоз буец?
    щото едва ли в ъв видин има информация за тово което говори!
    явно е говорител на някоя мафия!!!
  • 64 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    2 1 Отговор
    Браво Георги Георгиев, до сега те мислех за тъп военен. Но взе да ми се издигаш в очите след това интервю.
  • 65 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "Шердан Българов":

    "Гoшo Тъпoтo oт Зeлeтo във Видин кaтo кaкъв щe зaдължи пaртиитe дa му прeдcтaвят Личнo нa нeгo прoeктoпрeмиeритe и прeктoкaбинeтитe зa OДOБРEНИE!"

    Депутатите/кандидат депуаттите/ и партиите, са длъжни да отговарят на избирателите и да се срещат с тях. Но нито един от 240 депутати не съм видял да има приемна където да према избиратели.

    Гoшo Тъпoтo oт Зeлeтo във Видин и Шeрдaн Бългaрoв острото от софийските села Люлин или Дружба. С правата си на избиратели. ИМАТ ПРАВО да ЗАДАВАТ КАКВИТО си искат ВЪПРОСИ на ПАРТИИИТЕ. А ПАРТИИТЕ могат или да ОТГОВОРЯТ или да НЕ ОТГОВОРЯТ.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Хайде,хайде...":

    Да и този като Цветанов!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.