Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 10:19 20 760 204

Радев отново е "зелен чорап" и "подлога на Путин" за градската десница

  • румен радев-
  • лозан панов-
  • демократична българия-
  • избори-
  • президент

Подкрепата на ДБ за Лозан Панов отприщи отново хулите, замразени в деня на юмрука

Радев отново е "зелен чорап" и "подлога на Путин" за градската десница - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Слуга на Кремъл", "подлога на Путин", "протеже на Решетников", "зелен чорап", "комунист"... Така синтезирано в няколко епитета назоваваха президента Румен Радев привържениците на градската десница през първите години от мандата му, та чак до последната. Пороят от презрителни подмятания и хули рязко секна след онзи най-важен ден на миналата година, когато хората на Гешев сбъркаха вратата. Радев излезе с юмрука и Йотова, а продължението знаем всички.

В активните месеци на протестите президентът беше нито толкова лош, но и нито толкова добър за привържениците на Демократична България. Просто не го коментираха. В един момент обаче се стигна до някакъв втрещяващ "катарзис" на десни симпатии към президента, чийто апотеоз бяха думите на съпредседателя на коалицията и лидер на ДСБ ген. Атанас Атанасов, който заяви в прав текст: "От няколко месеца нямам никакви забележки към президента Радев".

А времето за спрягане на кандидатури за президентските избори вече чукаше на вратата.

След като Демократична България реши да подкрепи за президент издигнатия от "Правосъдие за всеки" знаменосец на съдебната реформа Лозан Панов, всичко започна отначало. Оказа се, че маркучът с хулите не е пресъхнал, а само е прегънат. Всеки е поливал леха, знаете какво става, когато изправиш прегънат маркуч при пусната вода - струята избива със страшна сила. И надъхани от кандидатурата на Панов феновете му отново започнаха риториката отпреди деня на юмрука - "Слуга на Кремъл", "подлога на Путин", "протеже на Решетников", "зелен чорап", "комунист"...

Тон за хард отношението даде и самият Лозан Панов с първото си интервю след номинацията. Радев бил фалшив герой. При второто му тв участие посоката продължи с "Радев назначи Гешев, за да запази себе си". Така ще е до финала. Няма лошо. Явно умотворците около Панов са преценили, че това е начинът да се мобилизира електоратът на градските десни. А целта е ясна - Панов президент няма да стане, но много от разочарованите от ръководството на Демократична България, които се колебаеха дали изобщо да гласуват, ще дадат отново гласа си за партийните листи. И ще ударят рамо на същото това ръководство, което толкова ги ядосваше.

Заради подкрепата му за Панов, който е със статут на жив светец в средите им.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 177 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    278 59 Отговор
    ЩЕ РАЗМАЖЕ ВСИЧКИ......ШУБЕТО Е ГОЛЕМ СТРАХ

    Коментиран от #25

  • 2 Пич

    151 463 Отговор
    Радев е подлога , на кой ли не , а трябваше да е подлога единствено на народа...

    Коментиран от #45, #48, #52, #118, #120, #203

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    453 154 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #62, #128, #129, #164, #181, #184, #189

  • 4 Бай Иван

    290 24 Отговор
    Щом има "градска десница" значи трябва да има и селска такава....
    Все пак и по селата има "дясно" мислещи хора .

    Коментиран от #9, #14, #66, #202

  • 5 аз съм Веска

    52 79 Отговор
    НА СТРАНИЦАТА НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ИМА ОБЯВЕНИ ДЕВЕТ ПРАВОМОЩИЯ .
    ТРЯБВА ДА СА 14. КЪДЕ СА ДРУГИТЕ 5.

    Коментиран от #58, #204

  • 6 гост

    348 113 Отговор
    Радев с теб сме!

    Коментиран от #108, #183, #190

  • 7 Лавренти

    328 57 Отговор
    ЛДБ са соросоиди 2014 година изядоха Пламен Орешарски за 1 милиард лв заем който тегли за да се разплати с борчовете на Боко. ДБ соросоидите върнаха Боко - крадеца на власт за да може да изтеглите наведнъж 16 милиарда лв тогава обаче от ДБ си траяха!
  • 8 президент

    257 61 Отговор
    Зелен юмрук. Още дълго ще го сънувате.
  • 9 сила

    257 26 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Иван":

    има,такива дето си го местят в десния крачол......градска десница,пълни реститутски глупости

    Коментиран от #201

  • 10 Пич

    79 288 Отговор
    Само ГЕРБ и Борисов!

    Коментиран от #127, #200

  • 11 Крис51

    245 33 Отговор
    Това може да мотивира само твърдото им ядро, което не е толкова голямо. Мнозина други ще са разочаровани от приобщаването към хора на хулителите на Радев с тези тъпи и твърде прости за един интелигентен човек епитети. Очаквам да доведе до сериозен спад в общата подкрепа за тях. Но всеки си пати от акъла. Какво пречеше на Панов да си води кампанията, без да започва тази риторика срещу Радев? Сега ще му донесе само вреда, както и на ДБ. Предполагам, че ще се види още в следващите социологически проучвания.
  • 12 Последния Софиянец

    169 8 Отговор
    В България няма ни десница,ни левица.Лъжат балъците.
  • 13 Мусолини

    263 25 Отговор
    Оставете го Радев, да погледнем "чистичкия" Панов. Ако други робуват на юмрука си, на Путин или на Козяк, този очилат чичко с претенцията да прилича на Конрад Аденауер е типичен Чехльо! Иска му се да забравим за Черния лебед, фамозната му съпруга Бети, за просташките й изцепки, които силно навредиха на кариерата му. За скапаното й вестниче, пълно с фактически и граматически грешки. За нелепата й селяндурска визия с пухчета и перца. За намесата й в съдебните дела, за алчността й за имоти и бижута.

    Коментиран от #26

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 SH BG

    140 12 Отговор
    Психобесни Сър...!!!

    Дааа...!!!
  • 16 Българка

    227 30 Отговор
    Ако от ДБ хулят Румен Радев и това ще е тонът на предизборната кампания за президент, то аз, а мисля и дуги привърженици на ДБ, които мислят да гласуват за ДБ, ще преосмислим вота си !!!
    Очаквам официална позиция по въпроса от ДБ

    Коментиран от #38, #81, #144

  • 17 КОНТРАТА

    190 41 Отговор
    ДБ и ГЕРБ са с един и същи господар от Козяк!
  • 18 Псевдоним

    211 18 Отговор
    Май ДБ ще вземат златния скункс за количество издънки за отрицателно време.
  • 19 Сърп и чук

    96 43 Отговор
    Лозан говори като опонент, не и без основания! Всъщност, целта е да измести фокуса от Гербджиков към себе си и това не е никак лошо! Ако единия безспорен е настоящият президент, то другият трябва да е като Лозан Панов, който не се подчини на правилата на мафията, за разлика от този, който стана кандидат на Греб.

    Коментиран от #175

  • 20 Иван Грозни

    198 17 Отговор
    Градска десница, ала-бала. Скриха се зад десния юмрук на президента, а сега искат да докажат щещо. Умрял кон нерита. Ще бъде любопитно как ще се ориентират на втория тур. Хем срещу ГЕРБ, хем с тях. Калитковци. И това ми било партия.

    Коментиран от #76

  • 21 Какво са

    131 14 Отговор
    Психодесни, бесни, лесни...
  • 22 ИНЖ

    128 26 Отговор
    Няма да гласувам за Радев, но той извърши много смислени ходове и най-малкото заслужава един културен и интелигентен дебат. Такива хули и простотии само излагат хората, които ги излъчват.

    Коментиран от #36, #93, #145

  • 23 българин

    24 189 Отговор
    Стар прийом, покрай истината се тиражира и лъжа - "Слуга на Кремъл", "подлога на Путин", "протеже на Решетников", "зелен чорап", "комунист"... останалото е вярно, но комунист - не, партиец - да, казаното от г-н Панов за селския андрешко е вярно, а кандидатурата на почтен и доказал се човек като г-н Панов е добра възможност за България, подкрепете го, ако и ДБ да яхнаха авторитета и представителността му с или без съгласието му.

    Коментиран от #147, #167

  • 24 Мислещ

    150 17 Отговор
    Чета ги тия талибански сектанти в един популярен наш форум, където на 95% са фенове на Антидемократична България. Ами че аз по-големи комуняги не съм виждал, даже платените тролове на ГРОБ не са толкова отвратителни и антидемократично настроени. Типични "демократи" - като американските.
  • 25 ТтТ

    26 125 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Милен Ганьо. да не би Путин иска РСМ да влезе в ЕС??? А тоя фатмак е пополист таи или иначе!

    Коментиран от #67

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 зелен

    95 17 Отговор
    На кой му се привиждат зелени звезди от юмрука?
  • 28 Сърп и чук

    30 109 Отговор
    Гледах сутринта Лозан Панов и казвам, че той не е нарушил добрия тон, а термини като ,,чорап" и путин дори не са споменаване по време на визитата му в телевизията! Критиката му бе, че се е противопоставил на статуквото, чак когато прокурорите почукаха на неговата врата! Но, пусни Ганчо по ливадата на форома и да пасе, колкото му кажат! Само дясното мислене на Лозан не му позволи да цитира Юлиус Фучик, приблизително, по смисъл - ,,дойдоха за евреина, аз мълчах, дойдоха за съседа - мълчах, дойдоха за Ернст Телман - мълчах...., когато дойдоха и за мен, вече нямаше кой да протестира" никакви кремъли и зелени чорапи не е развявал.

    Коментиран от #35, #139

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Дечо

    144 33 Отговор
    Радев е новия стар президент на България избран директно от народа . А, кои са ДБто ? Антибългарски НПО на онаяМършаСорос. Факти също им симпатизират и даже са им платени слуги та очаквам да: ( имате забрана да публикувате коментари) .

    Коментиран от #96

  • 32 гост

    52 16 Отговор
    Писача на това безсмислено съчинение видно има политическо пристрастие.И това става ясно като му се четат писанията и се види тонът му към различните партии и лица.Няма смисъл от такова нещо,всеки може да охули този който не харесва и възхвали този който харесва и какво от това.
  • 33 Сърп и чук

    63 9 Отговор
    Л. Каравелов:

    ,,..аз не искам и занапред

    мирно да робувам —

    за свобода, за щастие

    само да бълнувам…

    Не вярвам аз, че калугер

    ще спаси раята —

    свободата не ще екзарх,

    иска Караджата.“
  • 34 Анонимен

    114 28 Отговор
    Не всички привърженици дб, са за Панов, повечето ще гласуват за Радев.
  • 35 Без срам

    72 8 Отговор

    До коментар #28 от "Сърп и чук":

    Проблема е че тоя развява знамето на извращенията като типичен либераст, дето се сишят да направят неноемал ото норма
  • 36 И аз да кажа

    26 46 Отговор

    До коментар #22 от "ИНЖ":

    Ами анджък, де- и аз го чакам да излезе на един дебат с професора, не да декламира назубрени слова и да чете от листче!

    Коментиран от #57

  • 37 фбр

    93 14 Отговор
    Панов, Панов ! Иза чеп на каца със зеле не ставаш!
  • 38 Любен

    18 69 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Та ти си "Българка", а??...Не е българин русофилът! Русофилът е рушняк.

    Коментиран от #44

  • 39 Сърп и чук

    73 11 Отговор
    Достойният човек се отличава с това, че не отива да целува ръка на хора, които счита за не достатъчно почтени! Ето, Герджиков е отишъл да приеме покровителство от Борисов! Негов избор...!? Ето какво пише авторът на ,,Един от първа дивизия /първа софийска/ - Г.С. Георгиев, офицер от 41 полк в ПСВ - ,,Когато след войната ми се наложеше да отида по работа в някое учреждение, там в столовете на чиновниците не заварих никой от героите от фронта! Те бяха убити във войната, сами се оттеглили от политическите борби, изгонени, пенсионирани! Там, в креслата на облагите и властта стояха тиловите герои, нагаждачи и спекуланти. Нищо не можех да направя, освен - престанах да ги познавам, да им подавам ръка, да ходя по баловете, банкетите и вземам участие в сбирките им..." По всички днешни показатели, този българин се вписва в модерната графа - ,,разединител на нацията"!

    Коментиран от #43, #46, #53

  • 40 Милен Ганев!! Главен Маниполатор!!

    12 27 Отговор
    Разлайва кучетата, Насъсква, маниполира!! Сега е момента да се правят пачки, не си губи времето!!
  • 41 Бивш левскар

    17 35 Отговор
    В територията само джендъри ли има? Дано се кандидатира Болен та да има един мъж срещу славяновския херой.
  • 42 ошку

    24 23 Отговор
    Е пък такъв си е. Браво. Народен гняв. Нали така казвахте бре миризливи протестъри, лумпени, или както там се наричахте ?
  • 43 Верно ли

    74 11 Отговор

    До коментар #39 от "Сърп и чук":

    Няма какво да се пънеш - Лозанчо ос.а масрафа с изказването си за Конституцията. Вашите играят с Бойко, а ти продължавай да се смяташ за "умно-красив". Да видим на балотажа между Герджиков и Радев (ако се стигне до такъв) на кой ще "приседнете"!

    Коментиран от #50, #51

  • 44 Ван две Любе

    22 5 Отговор

    До коментар #38 от "Любен":

    А ти американец ли си?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Эрмелкин

    14 8 Отговор

    До коментар #39 от "Сърп и чук":

    Е, как иска някой убит да стои на стола? Това е един от основните проблеми на военните след демобилизацията. Не могат да се впишат в цивилния живот и се сегрегират. Наблюдавало се е и след виетнамската война, след WW2 и други големи конфликти. За съжаление войната е война. Не могат всички да са на фронта. Има нужда и от тил. Героите си получават медалите и обикновенно бързо са забравени - за съжаление.

    Коментиран от #65

  • 47 червенодер

    25 79 Отговор
    Нека тоя шофьор на самолет да трепери. Ако не спечели Деси ще го убие.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 промяна

    30 82 Отговор
    Последните десен години нямаше нито процент увеличение на цените. Заплатите ги увеличавах всяка година, някога два пъти в годината. За шест месеца управление на Радев нито един път не вдигнаха заплатите, а цените се увеличиха неколкократно и многократно, което доведе яка мизерия на народа. Това са ФАКТИТЕ. Чака ни Виденова зима № 2, ако комунистите пак вземат властта. Вече се почна. Трактовки всеки може да си плямпа, колкото си иска, но фактите са такива. Сега за всичко му бил виновен Борисов. Защо, като той не управлява от близо една година. Май права ще излезе Маргарет Тачър, която казва "Най-характерната особеност на комунистите, освен че са некадърни, е че винаги за техните провали обвиняват друг". Или както казва българският народ " Кой ми с@а в гащите."

    Коментиран от #107

  • 50 ясно

    24 64 Отговор

    До коментар #43 от "Верно ли":

    Естествено на Герджиков. Та кой уважаващ себе си човек би подкрепял комунисти и чалгари, както и създаваните от тях партии за балъци и неграмотници.

    Коментиран от #54

  • 51 Заключение

    45 8 Отговор

    До коментар #43 от "Верно ли":

    Малко женчо ми се вижда с тая коса а ла Планше от Тримата мускетари.:-)
  • 52 Ако Радев

    69 17 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    беше нечия подлога, нямаше да лаят срещу него американолюбците в лицето на ДБ, ГЕРБ , СДС и ред други присъдружия, както и отношението на БСП към него нямаше да бъде двусмислено. И щеше да се казва Росен Плевнелиев или -още по-лошо - Петър Стоянов.

    Коментиран от #168

  • 53 Ама

    13 42 Отговор

    До коментар #39 от "Сърп и чук":

    Като говорим за достойнство,как ще ми обясниш,къде точно в това определение се вписва ,да продължаваш да защитаваш човек,който очебийно е излъгал,нарушавайки конституцията,на една правова държава.Та обясни,моля, как така Президентът решава,че щом Кирил Петков не е вече министър,постъпката му не е УКОРИМА..А що се отнася за революцията,която одобряваш,не винаги е полезна.С еволюция и маймуните се е превърнала в човек(според една от теориите).Аз мисля,че едно от най хубавите неща в живота е,да не ти падат бомби над главата.Аз не съм против да се карат,да спорят партиите,но ГРАДИВНО,С ИДЕИ ,а не с омраза и безсмислено плюене по опонента.

    Коментиран от #55, #70

  • 54 И кои са

    41 7 Отговор

    До коментар #50 от "ясно":

    комунистите? За сведение на незнаещите - в днешното БСП бившите членове на БКП са единици - в ГЕРБ кой не се отказа от БКП, за да напусне военизираната деполитизирана структура, в която се водеше на работа? Кой?
  • 55 И кой човек

    38 7 Отговор

    До коментар #53 от "Ама":

    очебийно е излъгал, нарушавайки Конституцията? За действията на Радев -изказване на политически мотивирани убеждения - има две /2/ решения на КС по този пробллем; за декларацията на К.Петков - по силата на правата на човека личното волеизявление е по- значимо, отколкото формализирането му от една бюрократична структура. Какво означава според теб "укорима постъпка" - ами тази, която не удовлетворява твоите морални представи. От тази гледна точка укорими ли са епитетите, с които Борисов назовава много по-стойностни хора от него ,защото не го слушат ; укоримо и по Конституция ли е да се напътства и определя политика по формулата "да се трови президентът..."?
  • 56 СПЕЦ

    22 37 Отговор
    Естествено че е малоумно да се гласува за президент, ПОДКРЕПЕН ОТ 25 ДОНОСНИЦИ НА ДС.
  • 57 Уточнявам

    62 11 Отговор

    До коментар #36 от "И аз да кажа":

    - лично аз не съм виждал Радев да чете от листче нещо, което някой друг му е написал; на високи форуми ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изявлението се проиграва и дискутира - в дипломацията всяка дума има значение, затова има служба по дипломатически етикет. Ако това имаш предвид, обвинявайки, че Президентът произнася "заучени фрази" - не си прав. Можеш да сравниш казаното от него с импровизациите на Борисов - просташки и запомнящи се, но не и стойностни.
  • 58 аз съм роско плюфналиев

    30 2 Отговор

    До коментар #5 от "аз съм Веска":

    Откъснах ги от страницата и ги изядох другите правомощия преди 5 години, когато напусках президентството!
  • 59 Мисля си

    29 2 Отговор
    Леви били, десни били нашите политици?!Всъщност се опитват да приложат идеите на Ленин формулирани в книгата му "Крачка напред, две крачки назад" . За съжаление, в крайна сметка се получава българското "Ха наляво, ха надясно, ха в ла...то прясно!"
  • 60 швейк

    19 46 Отговор
    уважаеми гн.Радев колчем се появите в медиите сривате високото ми мнение за авиацията където като срочнослужещ с служил една година ( старшина-школник) първото което научиш е че там където свършва устава започва авиацията всички офицери като се започне от командира на полка и се стигне до инж.на ескадрилата бяха широко скроени личности имаше едно говедо зам.по строевата част-кашон
  • 61 Плюенето

    42 10 Отговор
    е запазена марка на седесарството и неговите клонинги, което им носи изборни загуби - РЕДОВНО. Така ще бъде и сега.
  • 62 ПРИПОМНЯНЕ

    28 10 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Илияна Йотова предупреди Радев: „Сега ще се обърна и към г-н Радев. Няма как да не почувствате, г-н Радев, как трепти във въздуха в тази зала едно огромно доверие, очаквано към Вас. Още днес в тази зала Вие трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад Вас, на всяка една личност. Защото пред себе си имате най-старата партия в България и не само в България, а почти в цяла Европа.Защото тук има достойни хора, които особено през последните години са мачкани, обиждани, гонени само заради това, че са верни на Българската социалистическа партия. И НАЙ-МАЛКОТО ДВИЖЕНИЕ ОТ ВАША СТРАНА СРЕЩУ ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО.”
  • 63 Жалко

    41 8 Отговор
    ДБ ще се свие до партийните членове и ще събере около 6-7 %. Такива като безпартийни и бивши симпатизанти на СДС, ОДС и Синята коалиция или няма да гласуват или ще гласуват за ПП. Аз след като не гласувах десетина години, гласувах за тях на 4 април и на 11 юли, само защото нямаше за кого друг и по- скоро гласувах срещу Толупа. Сега ще гласувам за ПП.
    Лозан Панов ме разочарова, не че съм била очарована от него, но като кандидат, подкрепен от ДБ. Помня, че го избра точно този ВСС на Герб, ДПС и БСП, а сега голям плювач срещу Радев. Този ще ги закопае, имам предвид ДБ, освен ако не разчитат на коалиция с гербавите. Явно са бесни на президента, заради Петков и Василев.
  • 64 Иван

    32 5 Отговор
    Връзката Герджиков - НДСВ - ГЕРБ - ЕНП - градска
    десница-Панов явно е тръгнала на реванш.
  • 65 Кочо

    16 1 Отговор

    До коментар #46 от "Эрмелкин":

    Генерал Вазов е бил кмет на София бе, сербезин! Иначе си прав - само спекуланти и народни изедници могат да управляват! Никой друг!
  • 66 дали

    12 32 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Иван":

    По селата има само комунисти (леви), които са свикнали да разчитат на държава, закърмени са с идеята на БКП и НРБ
  • 67 Пичага

    6 2 Отговор

    До коментар #25 от "ТтТ":

    Ти първи клас ли си завършил бе?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Чегевара

    7 31 Отговор
    Триморецът е агант на американците.
    Използва БСП и после разчисти за посочените му калинки от американското посолство.
    Толупа беше човек на Москва.На думи лъжеше американците,а работеше за путин
  • 70 Гост

    3 10 Отговор

    До коментар #53 от "Ама":

    Респект за написаното точно така е
  • 71 Ванчо

    18 46 Отговор
    Ако има някой по-противен и некомпетентен от Радев, то това е Лозан Панов! Единия разбира само от самолети и от зубрене наизуст, а другия - от съд и прически. Интересно ми е също Радев колко книги е прочел. Като го слушам май е само първия том на “Винету”. И то до средата.
  • 72 Ю.кортес

    12 23 Отговор
    Толупа и пъпеша фигурант са хора от миналото и трябва да им бием шута.
  • 73 Влад

    10 30 Отговор
    Рундьо е американски слуга и няма нищо общо с Кремъл и Руската федерация! Триморие, Срещи със страни отявлени врагове на Русия са само малка част от примерите,че Хвърчилков следва американските директиви! Натовски генерал,който е слуга на САЩ !
  • 74 Пълна глупост

    36 10 Отговор
    ДБ се простреля в крака за пореден път. Панов,че няма да стане президент, няма, но отвратени от поведението на партията доста хора, които за гласували за ДБ сега ще гласуват за новия проект на Петков/Василев. Или ако им се слушат агресивни просто тии направо ще си гласуват за ГЕРБ.
  • 75 Влад

    13 31 Отговор
    Подкрепете Възраждане и Костадин Костадинов !
  • 76 Стефан

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "Иван Грозни":

    Прочети само какво си написал и се постарай да го осмислиш, ако не можеш, лошо Седларов, а ако можеш ще разбереш празнотата ти в горния етаж.
  • 77 Дядо Добри

    31 5 Отговор
    Градска десница звучи, като "дясно мислещи корви", сменили левия с десния тротоар, но за пари. Същите, които върнаха Тиквата на бял кон и бяха във власта с него. Неуспели съдебни реформатори, завъртащи същата плоча с присламчване към Панов. Все по - малко хора им се връзват.
  • 78 Статията

    32 3 Отговор
    е точно в десетката! Това е самата истина за предателите и продажниците от дб! Само подлост и лъжа от тези задкулисници! Сега ще напълнят всички медии с продажни калинки, в "борбата" си да излъжат по глупавата част от населението и да направят подмяна на герб!
  • 79 ментета

    28 2 Отговор
    Че кой им вярва на ДБ че са десни Открито подкрепят всички болшевишки образувания
  • 80 МУНЧО

    20 32 Отговор
    РАДЕВ КАЖИ НЕЩО ЗА РУСКИТЕ ШПИОНИ ЩО ПОТУЛИ АФЕРАТА
  • 81 Е това

    4 2 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    ако го направиш, ще те призная! Сега си ми много падала в очите с евтините лъжи! Това обаче, би било достойна постъпка!
  • 82 dron

    37 1 Отговор
    ДБ галопират към рейтинга си от преди 2 год. След
    свинщината с Манолова на кметските избори сега пак
    творят простотии. Докато не паднат под 4% няма да
    мирясат.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Нещастници

    5 2 Отговор
    Нещастник нещастници
  • 85 ИВАН

    23 19 Отговор
    И Радев не ми харесва, но пак ще гласувам за него .... ами можеше да респектира малко турчолята, Черноморието ни отива на кино, а те си правят предизборни борбички, освен това е завършил в Америка, но все пак ми се струва свестен и честен човек, дано да получи повече власт и да има повече смелост - като Орбан
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Сандо

    16 2 Отговор
    А за нашите десни лечение няма открито,и докторите са безсилни.Само Клиника "Козяк" успява,и то невинаги,да ги вкара в правилния /за Козяк/ път.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 панагюрец

    7 25 Отговор
    Панов не е светец, той е демократ, и не е поръчан от руснаците.
  • 90 Бамбука

    18 3 Отговор
    ПО епитетите ще познаете простотията. Десницата не е нито градска, нито селска, а български продукт. За съжаление ниско качествен. Между другото, чорапите на летците не са зелени, а сиви.
  • 91 Гост

    8 8 Отговор
    Това, коетоговори градската мръсница е хитро скроен план на техните господари от Козяк, с който да излъжат ако може отново проруски настроените избиратели да гласуват пак за това Натовски и основно американски слуга Радев.
    Та затова целият този "бяс" "срещу" Радев от хитрите, но не и умни десни бивши девици.
  • 92 Фин

    26 2 Отговор
    Жалко за ДБ! Сами сриват малкото авторитетец, който си бяха завоювали в последно време! Малоумници!
  • 93 Истина

    17 34 Отговор

    До коментар #22 от "ИНЖ":

    Няма да езле тримата да излезат на един предизборен дебат, но Радев нама да посмее, него ще го е страх да застане между Герджиков и Панов , защото му е много беден речника и няма да знае сакво да каже, това да не е да четеш какво са ти написали сьветниците до него , и пак сричаше като четеше.ЗА ДЕБАТ СЕ ИСКА МОЗЬК.

    Коментиран от #105

  • 94 Прав десен

    24 5 Отговор
    ДБ заложиха на куц катър и само могат да сънуват мокро избираемостта на Л. Панов.
    Човекът явно не става, не само с "неустомият" си външен вид, но и с откровено нахалната си претенция, че ще остойности президентската институция.
    Също така той самият е наясно, че е тотално неизбираем, и в по този очевиден за всеки средно интелигентен избирател бутафорен театър отива директно на нивото на другата гротеска А. Герджиков...
    За чест, достойноство и репутация в случая няма смисъл на говорим ;)

    Коментиран от #99

  • 95 О не

    20 10 Отговор
    Винаги гласувам за ДСБ, лошо добро всеки си има принципи и самоуважение. Ще глаувам за Радев. Принципи.
  • 96 хеий

    12 24 Отговор

    До коментар #31 от "Дечо":

    Като го искаш толкова , нека Радев да застане до Герджиков и Панов на един деспут , да го видим прехваления ви президент дали ще може да каже и две приказки на крьст.

    Коментиран от #114

  • 97 Трън

    27 3 Отговор
    Мислех си, че Лозан Панов е пич, ама съм се лъгал. От първия ден започна с плюене и глупости. А и откровени лъжи.
  • 98 Риналдю

    10 27 Отговор
    Радев е кремълска подлога и кукла на конци,комундел,който е фасада на опитите за поредната подмяна на демокрацията с клептокрация.Но и така наречената "градска десница" са същите комунета,леко пребоядисани.Само като се сетите за синият комунист с черната кожа-Командира и за Христо Иванов,потомствен комундел и ви става ясно за какви хора става въпрос.

    Коментиран от #101

  • 99 Истина

    13 24 Отговор

    До коментар #94 от "Прав десен":

    КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ , ЧЕ РАДЕВ Е ЧЕСТЕН И ДОСТОЕН.(смях в залата).
  • 100 :::

    5 1 Отговор
    Такива измислени статийки на кой ли са полезни
  • 101 Бамбука

    10 5 Отговор

    До коментар #98 от "Риналдю":

    Магистрали може да нямаме, ама к...р..ви дето ги събират по около връстното си имаме в изобилие. Как за 12 години не се образовахте ? Кремъл, а оня от Банкя построи с нашите пари газопровод за над 3 млрд. даде и 400 млн за канал на езерото до пристанището на "Сокола".

    Коментиран от #104

  • 102 Тома

    9 0 Отговор
    Най много привържениците на дай България харесват когато техните представители отидат на дувара в Банкя.
  • 103 Мутри вън!

    17 6 Отговор
    ПРЕДИ 7 ГОДИНИ МУТРАТА БОРИСОВ ЛИЧНО Е ОДОБРИЛ ЛОЗАН ПАНОВ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ВКС! И ТОВА Е БЕЗСПОРЕН ФАКТ!
  • 104 Риналдю

    2 16 Отговор

    До коментар #101 от "Бамбука":

    Оня от Банкя,го избираха същите лумпени,които лятото гласуваха за Слави,а преди пет години гласуваха за Радев.

    Коментиран от #109, #111

  • 105 Ти па си Ален Делон

    18 14 Отговор

    До коментар #93 от "Истина":

    България няма друг президент в историята си, който толкова да се е усъвършенствал от деня, когато встъпи в длъжност, колкото е Радев. И да искате, и да не искате, гепаджии, той ще спечели на първи тур. Това е истината, от която ще ви боли якоооо.
  • 106 Поп Дъньо

    1 1 Отговор
    В левия крачол, в десния крачол...Е , а дедо Поп е без крачоли!

    Коментиран от #169

  • 107 LOSHIA

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "промяна":

    БЪРЗО ТИЧАЙ НА ВЕЧЕРНО УЧИЛИЩЕ!?!!
  • 108 789

    8 6 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Кои сте вие , пенсионирани зелени чорапи , сигурно .

    Коментиран от #130

  • 109 LOSHIA

    6 4 Отговор

    До коментар #104 от "Риналдю":

    А кои са тези лумпени които гласуват за ДБ и ИНГНИ?

    Коментиран от #115

  • 110 мой

    5 2 Отговор
    Мисля че за първи път чета нещо от главния редактор на факти. Поздравления за разсъжденията.

    Коментиран от #116

  • 111 И ОТНОВО8434

    8 3 Отговор

    До коментар #104 от "Риналдю":

    Тези които избират Оня от Банкя нямат нищо общо с избирателите на ИТН!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #113

  • 112 Диамантената ръка

    2 1 Отговор
    Двама се карат, трети печели...
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 РОМАН

    5 1 Отговор

    До коментар #96 от "хеий":

    Не съди по себе си!
  • 115 Риналдю

    4 3 Отговор

    До коментар #109 от "LOSHIA":

    Заблудени,които не виждат,че и двете формации са бъкани с комунета.

    Коментиран от #124

  • 116 И ОТНОВО8434

    14 3 Отговор

    До коментар #110 от "мой":

    Тази статия още веднъж доказва(за кой ли път),че ГЕРБ и ДБ са ЕДНИ И СЪЩИ!
  • 117 И ОТНОВО8434

    10 2 Отговор

    До коментар #113 от "Риналдю":

    Верно ли?Основната маса избиратели на ДБ И ИБГНИ са градските селендури с образование,но само на хартия!

    Коментиран от #121

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Перо

    19 2 Отговор
    Панов да обяви времето на придобиване на имотите и пътувал ли е в САЩ за сметка на Сорос! Джендърската партия ще загуби много гласове на тези избори,защото са малоумници!
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Риналдю

    2 1 Отговор

    До коментар #117 от "И ОТНОВО8434":

    Бегай от тука бе,трол.Представяш се с няколко ника и почваш да се объркваш.

    Коментиран от #122

  • 122 И ОТНОВО8434

    3 1 Отговор

    До коментар #121 от "Риналдю":

    НИКОГА НЯМА ДА БЪДА ПО ОБЪРКАН ОТ ТЕБЕ!!!!!!!
  • 123 Ния

    13 1 Отговор
    Не Ви ли прави впечатление, че липсват социологически проучвания за нагласите на избирателите, както за президентските избори, така и за парламентарните. Защо ли? А, имаше време/помните/, когато всеки ден излизаше информация за рейтинга на политиците, или за нагласите на избирателите. Не казвам, че не се правят такива, само казвам, че не се публикуват. Изчезна даже баджанака на Каракачанов, собственик на печално известния Барометър ли беше, или Термометър. Умълчаха се нещо,а?
    Останахме само ние по форумите да се репчим, кой кого ще размаже. Мълчанието говори повече от всички прогнози.
  • 124 LOSHIA

    3 1 Отговор

    До коментар #115 от "Риналдю":

    И кои сте вие дето нямате комунета?
  • 125 Axim

    12 18 Отговор
    АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ ПРЕЗИДЕНТ !
  • 126 БОЧКО

    18 12 Отговор
    Радев ще е нашият президент, колкото искат да вият на умрело.
  • 127 Зайко Байко многознайко

    11 7 Отговор

    До коментар #10 от "Пич":

    Провери IQ-то си убеден съм че е по-малко от номера на обувките ти! Радевнсъщо не отраэява представите ми эа Преэидент , но е истински Генерал а Тиквоций Едно е т.н. Сватбен генерал!
  • 128 Президента

    10 17 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    трябва да е обединител,а той се оказа обикновен разединител на народа. Това е недопустимо и този човек трябва да напусне това място,защото не отговаря на едно от изискванията.Това между другото го каза и Лозан Панов,че може да мрази и да не говори персонално с даден човек,но трябва да загърби тези си чувства когато трябва да се вземат важни решения и да обединява партии,а не да ги разединява и да говори избирателно с партиите.

    Коментиран от #133

  • 129 ПЕЕВ

    14 17 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    РАДЕВ Е ЛУМПЕН,А НА ТЕБ ТИ ПЛАЩАТ МНОГО ЗА ДА ГО БОГОТВОРИШ.

    Коментиран от #132

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 681

    13 15 Отговор
    радев е руски агент като всеки истински комунист
  • 132 ЛУНА

    16 11 Отговор

    До коментар #129 от "ПЕЕВ":

    РАДЕВ е ГЕНЕРАЛ ВОЕНЕН лумпена е БОЙКО БОРИСОВ колко ти плащат от герб троле гербав
  • 133 ПРЕЗИДЕНТА

    18 9 Отговор

    До коментар #128 от "Президента":

    БОЙКО е престъпник и мутра

    Коментиран от #137

  • 134 Лина

    20 16 Отговор
    Радев - президент от първи тур! Герберасти и либерасти в канала!

    Коментиран от #140

  • 135 WJB

    14 4 Отговор
    За мен Панов е не по-малко фалшив герой от Радев, за мен той е само чужд инстумент за натиск върху Радев.
  • 136 Го4о

    16 11 Отговор
    Психо-левите са раздвоени! Обичат Радев, а той им изпраща съобщение да напуснат сградата на "Позитано"20, защото не си плащат наема!? Радев колко повече ги тероризира, те толкова повече му се кланят!? Ха ха ха ха...
  • 137 Го4о

    17 15 Отговор

    До коментар #133 от "ПРЕЗИДЕНТА":

    ДОЛУ ФАТМАКА! Превратаджиите са противопоказни!
  • 138 потребител

    14 2 Отговор
    Погледнете само кои са начело на Дъ Бъ, разровете малко паметта си спомните какви бяха Хр. Иванов и ген. Атанасов (случая с малкия Пепи). Вълкът козината си мени,нооооо нравът ?????
  • 139 Бббббббб

    5 7 Отговор

    До коментар #28 от "Сърп и чук":

    Кога се е противопоставил. Смешни хора. Радев от назначаването си до днес е единствената реална алтернатива на ГЕРБ. Кой възкреси "умрелия" Борисов на два пъти- Иванов- един път направи правителство с герб, втория не подкрепи Манолова за кмет на втория тур. Тези на където им свирнат началниците на там играят, за пари ще продадат имайките си.
  • 140 Пеци

    14 10 Отговор

    До коментар #134 от "Лина":

    Да ама не, червените боклуци, заедно с русофилистика зеленият чорап разеденител пРезидент не в канавката, а там където историята ги е изпратила - престъпни комунисти.
    Много бързо забравя българина, за това сме на това дереже
  • 141 666

    11 11 Отговор
    И кой реши че Панов няма да стане президент. Това го решават избирателите. Фуражката и ДС ченгетата са толкова сигурни че ще спечелят че вече празнуват. Но това им е краят.
  • 142 ВРАГ НА НАРОДА

    14 12 Отговор
    р.р.-Рубладжията на Решетников! ОСТАВКА ЗА ФАТМАК! ОСТАВКА!
  • 143 Иво🇧🇬

    19 12 Отговор
    Радев е най големия провал за България. Този е срам и червено петно което трябва да бъде изтрито завинаги.
  • 144 Драйфус

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    На същото мнение съм,ще постъпя като теб!
  • 145 Бойко идвай

    19 16 Отговор

    До коментар #22 от "ИНЖ":

    Радев е безпринципен НИЩОПРАВЕЩ мразещ България По негоден По САМОВЛЮБЕН по Мразещ ПРЕЗИДЕНТ България не е имала Добре че Борисов беше на власт и ГЕРБ за да може Радев да го обижда хули клевети Иначе Радев е безличен НИЩОПРАВЕЩ заедно с Йотова луксозни животи си живеят на гърбът на българите
  • 146 Пешо

    15 13 Отговор
    Радев докара страната до разруха. Пълен некадърник. Оставка за червения предател.
  • 147 Драйфус

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "българин":

    Съжелявам,на друго мнение съм "Българин"-о !!
  • 148 ДоктоХаус

    8 1 Отговор
    Българските демократи са непрокопсали комунисти който драпат за власт и мрат джендерщина и продажен слугинаж към който им подхвърли шепа сребърници !
  • 149 КРОКОДИЛА

    14 17 Отговор
    РАДЕВ РАСИПА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА - НЕ ВЯРВАМ ЧЕ ИМА ТАКИВА ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ ..................
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Десо

    7 0 Отговор
    Прави си тънките сметки Хр.Иванов,но все си мисля,че народа не е толкова глупав,колкото го смятат!Аз съм един от ядосаните г-н Ганев!
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 ПСФ

    10 1 Отговор
    Да разделиш нацията ни на противопоставящи се части, е предпоставка за избухване на братоубийственна война, създаваща условия за намеса от чужда държава, притежаваща апетит за непрекъснато придобиване на чужди земи и народи!
  • 154 98765

    4 0 Отговор
    Смирението е най-трудно постижимата човешка добродетел: да свалиш от себе си излишната човешка гордост, излишните амбиции и кроежи; да надмогнеш обременителните желания за власт и забогатяване; да задушиш ненаситния ламтеж, да приемеш света около себе си, ако не с обич - със спокойствие.
    Николай Хайтов
  • 155 Рослямист

    1 0 Отговор
    Много са радвам
  • 156 НИЩО НОВО

    13 9 Отговор
    РАДЕВ ВИНАГИ СИ Е БИЛ ОБЪЛ ЗЕЛЕН ЧОРАП

    Коментиран от #157

  • 157 НЕ ЗНАМ

    8 2 Отговор

    До коментар #156 от "НИЩО НОВО":

    СПОРНО Е САМО ЧИЯ ПОДЛОГА Е НЕ ДАЛИ Е ПОДЛОГА А ЧИЯ
  • 158 ТОЧКАТА

    4 3 Отговор
    били ...,,градска десница,,!!!!!Аааа,бе да въ .... в БИТОВИТЕ,,граждани!!!!!!!
  • 159 Баба Тонка

    3 4 Отговор
    Панов наистина е умен човек, и както казва авторът на статията: "жив светец" в средата на градските десни. Но народът иска български мъж за лидер, а не светец. Панов може да бъде съветник на Радев, но не и лидер. Все пак подчертавам своето уважение към него!
  • 160 Влад

    5 3 Отговор
    Радев последен. По женственост
  • 161 А50

    7 5 Отговор
    Психо десните са си психо десни. На Радев да му е за урок, въобще не трябва да се заиграва с тия един файтон лумпени
  • 162 Бай Пенчо

    5 3 Отговор
    От къде изпълзя този плъх с очилца. Ха дано оправи нещата с правото, че досега се въздържал човекът.
  • 163 Наблюдател

    4 1 Отговор
    Т.н. "Градска десница" очевидно неможе политически да еволюира вече повече от 30 год. С което пък доказва че нещо там фундаментално е сбъркано. Упорито немогат да разберат че нищо смислено не правят за гражданите, а и за страната ако не са на власт. Стоенето пред огледалото и възхищението от собствената "красота" не ползва никой в страни от него! Съответно силно съмнително е че изобщо може да се говори за интелигентност в техните редици!
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Хахахах

    11 4 Отговор
    Най слабия президент в цялата история на България .
    Сега ще му излязат и керливите ризи ,на кого е обещал постове и кой организира протестите и заради кого умряха хора
  • 166 избирателите

    1 0 Отговор
    Колокото по-нелепо, толкова по-шумно!
  • 167 Гацо Бацов

    7 2 Отговор

    До коментар #23 от "българин":

    ДОКАЗАЛ СЕ СЪДИЯ в герберландия....хах...как звучи само?! РЕФОРМА на съд и прокуратура. Такива, като Лозан "реформирали" системата от 30 години айде бегай вари ютеница некъде чичо Лозьо!!!
  • 168 Северозапад

    10 3 Отговор

    До коментар #52 от "Ако Радев":

    Кой, кой го издигна за президент БСП, на кой интересите брани, на Бобоковите, ПРОКОПИЕВ и платени протестъри
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 От160

    0 0 Отговор
    Незнаех че и Луна е кандидат
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Павел пенев

    1 3 Отговор
    Доста мошеници от ГЕРБ -СДС и ДБ си оправиха финансите благодарение на градската десница,които се усетиха но късно.
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Сърп и чук":

    Да не се подчини на мафията, а само на Прокопиев и останалите Соросоиди. Не съм почитател на Радев, но за мен най-просташките изцепки са именно от "интелигенцията" на така наречената градска десница на Бойкикев. Защо журналята никога не питата върхушката на ДБ за свързаността им с Сорос и разните му НПО-та в България. Докога този ще ни се бърка в държавата!? Правя евала на Орбан и Путин дето му набиха шута, мисля, че и сърбите го направиха, а ние кога?!? Ще ви отговоря - най вероятно никога.. бих гласувал за всеки, дори и за Радев, но не и за Панов - той е супер компрометиран бе хора, а вие го изкарвате борец за свобода, аман от такива борци вече...
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Така така

    1 2 Отговор

    До коментар #174 от "Toxic":

    Герберасттите с двоино т, налъм прост
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Свен

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Взимайте си го. В София не го искаме!
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Ами

    1 0 Отговор
    Естествено, той си е такъв !
  • 192 Каква

    4 0 Отговор
    Десница, бандата на мавъра.
  • 193 НАРОДЕ МИСЛИ

    7 0 Отговор
    ЗАЩО ТОЗИ НАШ НАРОД Е ТОЛКОВА ПОДАТЛИВ НА МАНИПУЛАЦИИ,ЗАЩО Е ТОЛКОВА ЗАХЛЮПЕН,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ОТСЕЕ ПЛЯВАТА ОТ ЗЪРНОТО..ПРЕД ОЧИТЕ МУ СЕ СЛУЧВАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА ,ТОЙ НЕ ГИ ВДЯВА А ВЯРВА НА УСТАТИТЕ ПРИКАЗКИ ,БЕЗ ГРАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА..ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВО СТЕ ИЗБРАЛИ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ..ПРАВИМ СИ ИЗБОРИ ЗА ДА СИ ИЗБИРАМЕ ДАЛАВЕРАДЖИИ, ПСИХИЧНО БОЛНИ И НЕВМЕНЯЕМИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ...КЪДЕ Е РАЗУМА ,КЪДЕ Е ВЯРНАТА ПРЕЦЕНКА НА СЛУЧВАЩОТО СЕ ???ЗАЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ТОЧНИЯ ИЗБОР НА ИСТИНСКИ СЕРИОЗНИТЕ ХОРА, КОИТО НАИСТИНА ДА РАБОТЯТ ЗА ДЪРЖАВАТА.???????ДО КОГА ЩЕ СМЕ ПОДВЛАСТНИ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ И КОМПРМАТИТЕ И НА ТАЯ БАЗА ДА ГЛАСУВАМЕ.???Е ТОВА ГОВОРИ ЗА НЕЗРЯЛОСТ НА ОБЩЕСТВОТО И МАРОДЕРИТЕ ЗА КОИТО ГЛАСУВАМЕ ГО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ И ДЕЙСТВАТ,КАКТО ВИЖДАТЕ...ДО КОГА ,БЕ НАРОДЕ,ДО КОГА ТАКА?????????
    ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ,ОТ ТОВА ЗАВИСИ СЪДБАТА ТИ И НА ДЕЦАТА ТИ.
    КАКВА Е ТАЯ МАЯ МАНОЛОВА,КАКВО Е ТОВА ОТРОВН ТРИО,КАКЪВ Е ТОЯ ФАТМАК,ТЕЯ ПОЧТЕННИ ТЕЯ ЧАЛГАРИ КОИТО ИЗБИРАМЕ ????????
    ВИДЯХМЕ ГИ НАЛИ???????А ПОВТОРЕТЕ ГЛАСУВАНЕТО СИ ПАК ЗА ТЯХ.
    НАРОДЕ МИСЛИ!!!!!!!!!1
  • 194 2827

    2 1 Отговор
    Седеругите са бетонни глави. Те са като чугунените комунисти. А има и особени случаи като Ристю Бойкикев. Момчето е внук и син на видни комунисти. Той е антикомунист. Уж е демократ, но бе в коалиция с Бойко.

    С една думс - седерюги!
  • 195 бай

    1 1 Отговор
    Любимият номер на либер астите - да лъжат за истинското си аз.
  • 196 ФАНИ

    3 1 Отговор
    МИЛЕНЧО,а не ти ли се драйфа от мръсната миризма на радевия зелен чорап,това страхливо човече Радев е гол охлюв само с една гънка и се крие под полата на бакалката Деса,няма собствено мислене и го тресе страх от простотиите му ,гешев го чака!
  • 197 ПОПИ

    4 1 Отговор
    Това шофьор на самолет-аз го измислих,и как му приляга...Толкова му са силиците и затова и слабото му юмруче,тресе го страх от Гешев-за това вдигна юмрука,не че разбира нещо ,черепа му плаща и то яко,а апетита му е по-голям от страха-това е стщноста на шофьорчето,без ценности и добродетели,единствено да си начеше крастата и нагона без да се съобразява с другите,предател винаги е предател,Радев!
  • 198 ????

    0 0 Отговор
    Ако това е така, то какъв ЧОРАП е "другарят" Борисов /НОЩНОТО ШКАФЧЕ/ и на КОЙ, КОЙ, КОЙ е ПОДЛОГА той????
  • 199 ПЪРШИВЕЦ БОКО

    1 0 Отговор
    БОЙКО ОТ МАЛЪК Е ХОДИЛ СЪС ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ ОТ БАЩА СИ - ДОСТА ПО ГОЛЯМ СТАЖ ИМА .................
  • 200 123+

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Пич":

    Боже, какви нещастници си нацвъкал по света!
  • 201 123+

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "сила":

    Правилно! Леви и десни, ноооо.....,ЦЪРВУЛИ!
  • 202 Селянин

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Иван":

    По селата не само няма дясно мислещи, там няма мислещи хора.
  • 203 до пича

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    Знаеш ли какво означава ника, който си си избрал"
  • 204 Ехе

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "аз съм Веска":

    Аман от шапкари по лошо от от шапкар е бивш шапкар, все едногънкови все някой ги напада все всичко знаят цял живот на държавна хранилка без един заработен лев за държавата като кърлежи са че и с мания държава да управляват а пък тяхните подлого не ща и да коментирам