Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 16:01 4 157 45

Лозан Панов: Г-н Радев, излезте от ченгесерския пашкул, не се страхувайте

  • лозан панов-
  • румен радев-
  • бойко борисов-
  • избори

Фалшивите обещания се сипят и днес, а случващото се удивително напомня за 2009 г., когато Бойко Борисов и Цветан Цветанов като Батман и Супермен, на които удивително наподобяват някои нови момчета в политиката ни днес, громяха от телевизора корупцията на всички нива

Лозан Панов: Г-н Радев, излезте от ченгесерския пашкул, не се страхувайте - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Мили, толкова много и дълго лъгани, хора,
днес е 10.11.2021г. – цели три десетилетия след падането на Желязната завеса, а ние все още сме „мухите“, които „угоените паяци“, служили на репресивната машина на бившата Държавна сигурност, продължават да ловят в своите капани. Ренесансът им започна при управлението на Симеон Сакскобургготски (2001-2005), а с идването на Бойко Борисов и дванадесетте години негово управление, те ни предложиха най-грозното и най-уродливото, което тази машина можеше да произведе.

Днес, те са принудени да търсят един по-перфиден начин, за да ни хванат още по-здраво в своя капан. „Паяжините“ им отново са здраво оплетени чрез медиите, от чиито страници и екрани цинично ни гледа новият ни „спасител“. До него с гордо вдигната глава в Инициативния му комитет са се наредили една дузина, публично извести ченгета, официално свързани с Държавна сигурност, които днес се считат за авторитетите, издигнали настоящия ни държавен глава за президент.
Нека си припомним, че през 2009 г. Бойко Борисов също дойде на власт с медийно потънали в мъгла редовни избори, а не с преврат, и хората му повярваха, само защото им беше обещал да накаже корупцията на Тройната коалиция. Фалшивите обещания се сипят и днес, а случващото се удивително напомня за 2009 г., когато Бойко Борисов и Цветан Цветанов като Батман и Супермен, на които удивително наподобяват някои нови момчета в политиката ни днес, громяха от телевизора корупцията на всички нива. Корените на новите момчета, които ще ни „спасяват“, отново водят към „угоените паяци“. Анимационните филмчета с громенето на корупцията, мили хора, са само прах във Вашите очи, а за истинско наказателно преследване се изисква работеща прокуратура. Главният прокурор е единственият, който има изключителните правомощия да започне наказателно преследване срещу когото и да било и единствен той може да стопира този процес.
Защо никой не пита г-н Радев с вдигнатия юмрук, къде отиде в тази връзка проектът му за конституционни промени. Къде е Демократична България, която се бори за съдебна реформа, защо не задава този въпрос? Защо никой не иска да признае, че сценаристите са ударили г-н Радев здраво през ръцете и промяна не е имало и няма да има при неговото управление.

И аз напълно го разбирам, защо той упорито бяга от нашия дебат.

Г-н Радев, не се страхувайте, излезте от пашкула на ченгетата, в който сте се свил. Аз също съм бил част от държавната власт през последните седем години и не се страхувам, за разлика от Вас, от такъв дебат. Дано избирателите съумеят да си отговорят на въпроса - защо е така.
Историята се повтаря, когато не се поучим от грешките.

Питам се, защо никой вече не помни, че г-жа Корнелия Нинова беше част от Тройната коалиция, чийто кражби доведоха господин Борисов на власт с измамата, че ще ни донесе справедливост. Само преди броени дни нашумя един скандал, тъй като почетният консул на Русия Георги Гергов, се опита окончателно да заграби Пловдивския панаир. Именно г-жа Корнелия Нинова беше тази, която прокара стратегията за кражба, подчертавам, а не приватизация, по време на Тройната коалиция. Корнелия Нинова е и тази, която издигна кандидатурата на Румен Радев за президент преди първия му мандат.

Дълги години имах честта да наблюдавам, как представителите на г-жа Нинова във Висшия съдебен съвет безусловно подпомагаха завладяването на съдебната ни система и мога да подкрепя това твърдение с безброй доказателства. Представителите на г-жа Нинова безусловно подкрепиха и избора на г-н Иван Гешев за главен прокурор - единственият, който е оправомощен в тази страна, да се бори с корупцията. Президентът, издигнат от г-жа Нинова, осигури безпрепятственото възкачване на г-н Гешев „на трона“, който ще гарантира сигурността на крадците през следващите години.

Демократична България би извършила истинско предателство към избирателите си, които вярват в каузата „съдебна реформа“, ако задкулисно крои планове да управлява с г-жа Нинова, която даде всичко от себе си за безпрепятственото и окончателно завладяване на съдебната ни система. Днес рожбите на угоените паяци - Румен Радев и Бойко Борисов - играят етюди на сцената, докато сценаристите зад кулисите, се смеят цинично на наивността ни. Опасявам се, че лидерите на партията, която уж ме подкрепя на тези избори, са на път на предадат всички онези, които вярват, че те ще изчистят „угоените паяци“ на бившата репресивна машина на комунистическия режим.

За двете лица на един и същ медал

Нека да припомня накратко какво преживях при онова уродливото лице, което ченгетата ни инсталираха да се гаври с достойнството ни в продължение на 12 години. След публичния ми отказ да служа на този режим (за тези, които са забравили, нека си припомнят СМС-ът, който Бойко Борисов ми изпрати по време на заседание на ВСС), последва див, по животински примитивен, но пък за сметка на това многообразен тормоз върху семейството ми. Тандемът Борисов-Пеевски е продукт на една и съща машина, защото генезисът на ДПС се крие в бившата Държавна сигурност.

Заради позицията, която заемам в съдебната власт, днес аз отново съм един от първите, които изпитват на гърба си „промяната“, която дойде с новата власт. Всъщност едно от първите действия на Радевото правителство бе да смени директора на най-голямата „бухалка“ на Борисов – Националната агенция по приходите. От биографията на новия шеф - г-н Румен Спецов, научих, че в миналото е бил данъчен инспектор, занимавал се е при това с „особени случаи“. След това обаче си тръгнал от агенцията и от мастит данъчен се превърнал в пълен лаик, пък взел, че си купил и фирма с огромни задължения по ДДС. Вместо да уведоми прокуратурата, г-н Спецов намерил клошар, на когото продал дружеството, и така се спасил и излязъл от злощастната сделка чист като сълза, за да се върне преди няколко месеца на бял кон в приходната ни администрация. По стар прокурорски обичай г-н Гешев „изпра“ и г-н Спецов, от което става ясно, че момчетата са успели някак да се разберат. Същият г-н Спецов поиска среща с мен, за да ме уведоми, че ще обжалва решенията на съда по ревизионните ни актове със съпругата ми и терорът върху семейството ми ще продължи. Очевидно го бяха изпратили, за да ме обработи и да стана по-сговорчив с „промяната“. Защото до този момент стоях настрани и не давах признаци, че я подкрепям. В една нормална правова държава г-н Спецов отдавна щеше да е изправен в съдебна зала като обвиняем, но ние не сме такава, а аз се борих през всичките тези години за промяна, а не за подмяна. Ако имаше дебат, щях да попитам стисналия юмрука антимафиот №1, който призовава „Мутри, вън!“: Откога смяната на едни мутри с други се счита за борба с мафията?
Мили, толкова много и дълго лъгани, хора,

събудете се, „угоените паяци“ плетат здраво капаните си за всички нас и Ви мамят за пореден път жестоко. Преди 12 години, търговците на влияние в медиите, Ви убедиха, че една личност, свързана в миналото си с подземния свят като Бойко Борисов, ще пребори корупцията на Тройната коалиция и ще ни даде шанс за по-добър живот. Спомнете си още колко дъна се отвориха оттогава! Днес е 10.11.2021г., мили хора, 32 години безкрайни лъжи, кражби и измами, докато децата ни безвъзвратно избягаха от това клето място. Румен Радев и Бойко Борисов/Анастас Герджиков са двете страни на един и същ медал, мили хора!
Изправете се, мили хора, и накажете „угоените паяци“

Извикайте силно – стига вече толкова! Върнете достойнството на бъдните поколения, ако не искате да Ви съдят тежко! И изберете този, който е издържал теста на времето, защото времето никой не може да надхитри!

Лозан Панов, фейсбук


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 41 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    59 13 Отговор
    Лозанч ше е новия перзидент,ама в мокрите сънища на тъмно лилавите!🤡🥳👍

    Коментиран от #25, #38

  • 2 Българка

    73 22 Отговор
    С атаките си срещу Радев Лозан Панов нанся на ДБ повече щети от оплюването на герберите

    Коментиран от #6

  • 3 Фатматка

    35 64 Отговор
    Нее мъж да излезе на дебат с който и да е!!!!!!!!!!!!!!! Страх го тресе импийчмантттт го зове. А що ще прави с торбите с парите и той не знае. Генерал Деса рокли ще купи по 10,000лв. А вие от глад мрете.
  • 4 лозане

    45 5 Отговор
    кажи за Черния Лебед
  • 5 ТАКА ДЕ

    52 16 Отговор
    ПЪН ОФ ,НЕ СЕ УВЛИЧАЙ В МНОГО БРЪЩОЛЕВЕНЕ , ЧЕ И КъРъДъЙЪТУ НЕ МИНАВА ПО ГЛАСОВЕ ,....ДРУГ Е ВРАГА , НЕ РАДЕВ......!!!!

    Коментиран от #26

  • 6 Маршо🙊🙊🙊

    20 11 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Вземи се 💣💣💣
  • 7 Д.Б победа

    33 51 Отговор
    Мачкай Фатмаците, ЛОЗАНЧО!
    Мачкай фатмака фалшификатор и ДС Боклуците
  • 8 Тома

    60 25 Отговор
    Панов ставаш от ден на ден по смешен.
  • 9 коко

    56 15 Отговор
    Този човек е натоварен с някаква отмъстителност, която е в повече от нормалната. Изглежда обидчив, с голямо его. Къде беше до сега ???
  • 10 РАДЕВ И ДС....ЗАВИНАГИ ЗАЕДНО

    16 28 Отговор
    Само БКП
  • 11 така е

    48 16 Отговор
    И ТОЯ ПАШКУЛ ЗАПЯ В ХОР С ТИКВАТА И ДОГАН,СЪЩО МАГАРЕШКИ.
  • 12 де юре

    7 21 Отговор
    Какъв чегенсарски бе Лозан Зарезанов ! Тоя и той е от вашите но скрита лимонка , виж му СВто виж му служебното правителство , виж НДСВ 2 и ти ще ми кажеш че по ченгесар от тебе !!!!
  • 13 Мислещ

    24 10 Отговор
    Е, бива ли сега такъв приятелски огън? Подлогите на сорос не трябва ли повече да се уважавате едни други?
  • 14 ЗА ДА НЯМА ..

    7 16 Отговор
    РАДЕВ ГЕРДЖИКОВ ПАНОВ....НА 14.11НЕДЕЛЯ ВСЕКИ ДА СИ СПОМНИ КАКВО Е БИЛО КАКВО Е ОЧАКВАЛ КАКВО Е НАСТОЯЩЕТО И КАКВО БЪДЕЩЕТО. ДА РЕШИ ДАЛИ ДА ИДЕ ДО МАШИНИТЕ ИЛИ ДА ИДЕ ЗА „🍄🍄🍄” 🤔

    Коментиран от #16

  • 15 българка

    25 12 Отговор
    Когато човек прави нещо, трябва да е наясно какво иска да постигне, каква е вероятността да го постигне, както и нивото на риска за него и в случая за обществото от това му действие.
    Сигурна съм, че г-н Панов няма отговор на тези въпроси, а е изпаднал в предизборна еуфория, която замъглява разума му!
    Г-н Панов, започнахте много да приличате на Бойко Борисов!
  • 16 Мислещ

    3 16 Отговор

    До коментар #14 от "ЗА ДА НЯМА ..":

    Е аз ще отида да гласувам срещу тези тримата точно защото си спомням. Пък вече като двама от тях отидат на балотаж, тогава да, неизбежно за гъби.
  • 17 P1amen

    17 13 Отговор
    Не се надявай тоя политически дебил да излезе на дебат.Инструктиран е да се крие,за да не се разбере колко безкрайно е прост.
  • 18 Избирател

    22 8 Отговор
    7% колкото и да се напъваш и олигавяш
  • 19 Защо

    20 5 Отговор
    Лозан защо се прави че не разбира каква е ситуацията..много добре вижда кой каква електорална тежест има..и тия промени все още се случват с мнозинство в парламента..ако е решил да играе марк катон то бг реалноста е малко по простичка
  • 20 САМО

    8 20 Отговор
    Луна ЙОРДАНОВА ще ни спаси от фатмашко робство!!

    Коментиран от #36

  • 21 Behemoth

    21 9 Отговор
    Тоя му хлопа дъската!
  • 22 Лозан Панов с твоето Риене срещу Радев

    26 7 Отговор
    Ще свалиш с 3-4 %резултата на ДБ!! Това правиш в момента!!
  • 23 българин

    21 14 Отговор
    "... aз ce бoрих прeз вcичкитe тeзи гoдини зa прoмянa, a нe зa пoдмянa. Aкo имaшe дeбaт, щях дa пoпитaм cтиcнaлия юмрукa aнтимaфиoт №1, кoйтo призoвaвa „Мутри, вън!“: Oткoгa cмянaтa нa eдни мутри c други ce cчитa зa бoрбa c мaфиятa?"
    Жалко, малко са хората, които гледат непредубедено на кандидатите и могат да отсеят зърното от плявата, г-н Панов е единственият доказал се почтен и честен човек, независим и борещ се със статуквото, осмелил се да стъпи в блатото на политиката.
  • 24 Реалист

    18 3 Отговор
    Ако се беше изказал Баце до сега да имаше 205 коментара. А то Лозан Панов. Това негово говорене 95 процента от електората не го разбира.
  • 25 Патриот

    14 19 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Румен Грипенов Решетников е новият президент в сънищата на тъмно-червените, на кадрите на ДС и на руската ФСБ!
  • 26 Джони

    17 14 Отговор

    До коментар #5 от "ТАКА ДЕ":

    Колко верно и хубаво казано от Л.Панов едни мутри сменени с други мутри от другаря президент Радев Решетников. Вместо обикновения българин да ръкопляска на тези верни думи, то той търси обидни думи насочени към Панов за това, че е казал истината за другаря президент Радев Решетников и обгрижващата го уж забранена тоталитарна и репресивна Дс служба . Евала на Панов за ясно казаната истина за угоените паяци от Дс.
  • 27 деко

    13 10 Отговор
    Тоя е Панов да не е от контингента на 4-ти километър . Опази господи .
  • 28 Мда

    13 8 Отговор
    Лозан Панов много си повярва. Нищо де, след изборите няма празно - пак ще е съдия...
  • 29 100pera

    16 7 Отговор
    Лозане, правиш грешка след грешка. Така започна кампанията си, така и ще я завършиш.
    Грешката в началото - ти, съдията заяви, че ако си бил президент по никакъв никога нямало да подпишеш указа за назначаването на Гешев. Но с това би нарушил Конституцията, а това е недопустимо за президент и за съдия.
    Последната (засега) грешка - Нинова била част от Тройната коалиция... Вярно. Но преди това, преди БСП, Нинова беше "Синята лъвица" на Костов, на СДС, отишла в Техноимпекс "да го защити от комунистите". А ДБ на което ти си представител е наследник на същото онова време. Пък и ако не помниш, да ти напомня - Костов, не друг а точно Костов докара на власт в България Симеон и последва Тройната (коалиция) ламя.
    Много удобна памет имаш Лозане! Каквото трябва и ти е изгодно в момента - помниш, каквото не е - ми не го помниш.
    А пашкулите... Ами, Лозане, не се затваряй в пашкула на ДБ, защото с тези твои пропуски и грешки ще им попречиш на основното за тях - да излязат от рамките на твърдия си електорат в София, да отидат в страната, да ги припознават и там хората като техни представители. А и с плюенето по Радев и Нинова режеш (поне до голяма степен) възможността на ДБ да се коалира с останалите. А с това проваляш и отсвирването на ГЕРБ от властта, обслужваш Борисов.
  • 30 Седесар

    11 3 Отговор
    пък говори срещу ГЕРБ? Нали са в коалиция с ГЕРБ? Сдесарското падение нема граници - едни с Бойко други против него, трети башка. Диагнозата е много тежка и неблагоприятна. Катастрофалния резултат от участието на г-н Панов в изборите е предизвестен.
  • 31 чик

    12 10 Отговор
    Интeрecнo, прямo и cилнo бих кaзaл изкaзвaнe нa Лoзaн Пaнoв. Къдe бяхтe дo ceгa, чe чaк в пocлeдния мoмeнт ce изкaзaхтe пo-яcнo и oткрoвeнo? Трябвaшe c тoвa дa зaпoчнeтe и дa хвърлитe прeд oбщecтвoтo вcичкo, кoeтo знaeтe от присъствието си в системата и от контактите си с партиите на статуквото, от които бяхте издигнат и вие. Aз чecтнo, cлeд тeзи рeдoвe ce зaмиcлих зa кoй дa глacувaм. Рaдeв имaтe тoчнo двa дни дa cкъcaтe вcякaкви връзки c чeрвeнaтa кликa и c БCП.

    Коментиран от #35

  • 32 отРистюТолкова

    9 5 Отговор
    Тоя е от отплесналите . Панооооов , Гейджиков , Гейджиков, Панооооов , на Буци номинанта , къде отплесваш.
  • 33 доктор Косев

    11 8 Отговор
    Ей такива неща става като си даваш паролата за фейсбук на жената. Такова дълго, лигаво и объркано нещо само скучаеща и жадна за внимание жена може да го наплише. Лозане, стягай я, че стана за резил!
  • 34 ТРАЙЧО КОСТОВ

    6 13 Отговор
    ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ , ЗНАЕ КАКВО КАЗВА МИЖИТУРКАТА ЛОЗАН , ЗАТОВА СИ ТРАЕ !
  • 35 6542

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "чик":

    Ти ще кажеш!
  • 36 7904

    1 3 Отговор

    До коментар #20 от "САМО":

    Прави това, което му казва Прокопиев.
  • 37 БРАВОС

    4 5 Отговор
    ГЛЕЙ СИГА ОРЪТА КАЗВАТ ЧЕ РАДЕВ Е ПИНГВИН ПИГВИНИТЕ КАЗВАТ СЪЩОТО РАДЕВ Е НАШ ПИНГВИН АМИ ЗНАЧИ Е ПИНГВИН ДА СИ ГО ИЗБИРАТ ПИНГВИНИТЕ АРЕ ЧИБА ПРОСТО СТЕ ТЪПИ
  • 38 3333

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Кое не е вярно от това което казва човека? През цялото време е гледал нещата от близо.
  • 39 Радев

    5 3 Отговор
    Не знам, защо се палите. Ще си имаме нов - стар Президент. На тези, на които не им харесва, да свикват с тази мисъл.
  • 40 КАЛИ

    4 6 Отговор
    ПАНОВ Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ПРЕД ТОЗИ СОЦИОПАТ ФЪРЧИЛОТО БЕЗМОЗЪЧНО РАДЕВ,ДЕТО ЕДВА НЕ ПРЕДИЗВИКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА,СРАМ Е ТОЗИ НЕНУЖНИК ЗА БЪЛГАРСКОТО ОФИЦЕРСТВО
  • 41 ЧОБАНИН

    2 5 Отговор
    РАДЕВ НОРМАЛНИ ВИСОКООБРАЗОВАНИ ХОРА ЗАЯВЯВАТ ЧЕ НЕ СТАВАШ / ПОДКРЕПЯН СИ ОТ ГРУПА КРЕСЛИВИ СОФИИСКИ ЛУМПЕНИ И ВТОРОРАЗРЯДНИ ЖУРАЛИСТИ / НО ТИ СЕ РЕПЧИШ ЯВНО СИ ВЗЕЛ АВАНС И НЕ МОЖЕШ ДА ГО ВЪРНЕШ

    Коментиран от #42

  • 42 Андро

    3 1 Отговор

    До коментар #41 от "ЧОБАНИН":

    Много хубаво си обрисувал Лозан. Колко пъти Бойко каза, че той го е вкарал във ВСС.
  • 43 загрижен

    4 2 Отговор
    Лозан Панов и/или близките му трябва сериозно да се замислят за психическото му здраве и да се обърнат към специалист. Не е за мислене, че може да стане президент
  • 44 хаве тоз

    2 2 Отговор
    бил мноо прэст!и бил висш съдия? затова сме на това дередже!! пълни глупендери на взши постове!!!
  • 45 Кочан

    0 0 Отговор
    Проблема с SMS ите и колажите е, че ако Ви имам телефоните, (Вашия и на ББ) мога и аз да Ви изпратя SMS от телефона на ББ. Това далеч не е трудно. Така е и с колажите. Всъщност, факта че колажите се появиха във фейсбука на Румен Радев ме накара да прозра че този човек е незрял, наивен и много алчин за власт.