Last news in Fakti

13 Януари, 2022 13:00 6 225 101

Костадин Костадинов и 'Възраждане' не са поредният кьорфишек в българската политика

  • възраждане-
  • протест-
  • зелен сертификат

Тези герои на злото извършват маса нарушения

Костадин Костадинов и 'Възраждане' не са поредният кьорфишек в българската политика  - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Костадин Костадинов и 'Възраждане' не са поредният ажиотаж, скеч и моментна идиотия в българския политически цирк. Който смята това подхожда наивно, лековерно и издавайки дъблоко неразбиране за зависимостите и логиката, които движат политическия живот.

Костадинов и 'Възраждане' са реална заплаха за това,

което сме успели да консолидираме и подредим като някакво подобие на европейска демокрация за 30 години демократична еволюция.

Това коментира във "Фейсбук" Христо Христев.

Когато преди години се отнесохме лековерно към изстъпленията на Волен Сидеров и позволихме години наред да издевателства на обществена сцена, допуснахме да се банализира, т.е. да се превърне в част от обичайното ни ежедневие крайното говорене в политиката и обществото. Екстремизмът като отношение към общия ни живот.

Крайността да се превърне в норма на обществото и политическото общуване. Днес много актуални герои на това, което имаме като политически живот, са решили, че могат да прилагат подобна стратегия към Костадинов и 'Възраждане'. Костадинов ще мине по пътя на Сидеров...наивност и непознаване на механизмите, които движат политическото и обществото е това. Резултатът ще бъде банализиране на неофашизма в предрешния му проруски/пропутински вариант.

И тоталното озверяване на българското общество...

Костадинов и 'Възраждане' не могат да бъдат разглеждани като поредния кьорфишек на българската политическа сцена, защото тези герои открито и директно поставят под въпрос демокрацията, съществуването ни като общество, основано на свободата на личността и върховенството на правото.

Те открито пропагандират тоталитарно управление и заявяват, че ще провеждат политически репресии, като ще изпращат в концетрационни лагери и уранови мини несъгласните с тяхната полтика. Това е формална заявка за институционализирана политическа репресия от нацистки/болшевишки тип, отправена неведнъж. Включително след конституирането им като парламентарна формация...

Тези герои на злото извършват маса нарушения

на законодателството, на Наказателния кодекс, на Конституцията чрез политическата си дейност. Посягат на общественото здраве. Поставят в риск живота и здравето на много хора. От това нищо не следва. Компететните органи на публичната власт се правят, че Костадинов и 'Възражадне' не съществуват. Или са някаква нелепа шега. Прокуратурата я няма, защото тук очевидно Пеевски интереси в момента няма. Или са в обратната посока.

В Народното събрание са оставени да говорят свободно каквото си искат, все едно всеки кретен, избран в Народното събрание може да говори каквото си реши от трибуната. Все едно Хитлер, нацизмът и Втората световна война никога не са се състояли...

Ако, отвъд всичките условности,

вариации и пермутации на реалността у нас,

ако в това, което имаме като някакви хора, които заемат разни официални длъжности на публична власт, има поне трима човека с глави и разум на раменете, бива да забележат, че дейността на Костадинов и 'Възраждане' е откровен акт на погазване на законността, Конституцията, Наказателния кодекс и базисната човечност в България.

И на този опит за римейк на нещо средно между Третия райх и болшевишката революция в Русия трябва да има адекватна реакция. Сега, не след като деградацията обхване всичко.

И да. Само откровен идиот може да мисли, че в една демокрация е позволено всичко...включително да унищожиш демокрацията с демократични средства.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 95 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не не са кьорфишек

    50 41 Отговор
    Това е направо конфета от 1,30 лв!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Питам се

    45 96 Отговор
    защо знамето им прилича малко на реплика от ислямска държава?!

    Коментиран от #7, #64, #83

  • 4 Кирчо съм

    95 32 Отговор
    Ще вдигнем пенсиите и заплатите... ама друг път, първо трябва да вдигнем храните, тока и горивата, да се наплюскаме и тогава ако има живи ще ви мислим. В КЕВР има едни с изтекла мандат ама за сега на мен и ПП не ни се занимава с тях.
  • 5 Човека Коза

    158 43 Отговор
    Сороснята заскърца със зъби от яд, значи сме на прав път! Долу мерките! Долу нато! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ lYl
  • 6 НЯКОЙ

    58 132 Отговор
    Всички видяха какви лицемери са ПП "Възраждане" - ваксинирани, а призовават другите да не се ваксинират, призовават за бунт, а водачът им се крие в къщи на диванчето! Замислете се, ако има с какво!

    Коментиран от #13, #17, #86

  • 7 Лъва

    98 13 Отговор

    До коментар #3 от "Питам се":

    символа на герба на България ти се струва ислямистки :-D

    Коментиран от #29

  • 8 Ами

    29 12 Отговор
    Какво ни остава?
    Да ги бием ли?
    Хората имат глави. Като мислят,добре. Като не мислят,ще сърбат попарата.
  • 9 Майна

    132 33 Отговор
    Всички СВОБОДНИ МЕДИИ В СВЕТА, ДОРИ АМЕРИКАНСКИТЕ ОТРАЗЯВАТ И С ВИДЕА ПРОТЕСТА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА СРЕЩУ ЗЕЛЕНИЯ ФАЛШИФИКАТ!!! С ГОРДОСТ ПОКАЗВАМ НА ГЕРМАНСКИТЕ СИ КОЛЕГИ,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СЕ БОРЯТ!!! БРАВО, ОБИЧАМ ВИ!!

    Коментиран от #37, #46, #65

  • 10 гадно

    89 14 Отговор
    Интересно докато се докопат до кокала протестите са демократично право, а след това стават незаконни и фашистки. Тия не чувстват ли, че ако я карат така няма да искарат и стоте дни които уж се дават на всяко ново правителство.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 а стига ееееее

    19 58 Отговор
    3-те% гепи субсидията и да го вземам на сериозно копейката вие луди ли сте скоро и бой че яде хахаааа
  • 13 Никой

    77 8 Отговор

    До коментар #6 от "НЯКОЙ":

    Само дето още преди един месец казаха, че и сред тях има ваксинирани, а сега ден преди протеста СРЕЩУ ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ И МЕРКИТЕ, се оказа голяма новина.

    Коментиран от #18

  • 14 Васил

    29 79 Отговор
    Възраждане е поредната еднодневка без никакви цели освен сертификата а като свърши пандемията какво?

    Коментиран от #26

  • 15 Абе

    87 18 Отговор
    Да ви такова аз демокрацията.През соца бяхме много по свободни.Това да можеш да излизаш извън БГ на почивка и то на каква цена? Пълна икономическа ликвидация и производство само и само да можем си пътуваме из Европата.И то пак през проверки сертификати,тестове,карантини и прочие.Голяма демократия няма що.Вече започнаха да ни делят на ваксани и не ваксани....
  • 16 Румен

    84 22 Отговор
    Само Възраждане. Другия път 100000 да бъдем на площада. И бой . Те от запад няма да стъпят на БГ територия. Никакви карантини.

    Коментиран от #21

  • 17 Човека Коза

    92 21 Отговор

    До коментар #6 от "НЯКОЙ":

    И децата разбраха, че Възраждане са за свободен избор. Само ти не. Още ноември сами заявиха, че имат "ваксинирани" депутати, НО ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЛИЧЕН ИЗБОР ОТ КОЙТО НЕ ПРОИЗХОЖДАТ ПРАВА И/ИЛИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. Кое не разбра?

    Коментиран от #68, #90

  • 18 чакай сега

    24 59 Отговор

    До коментар #13 от "Никой":

    Има изказване на копейката костадиноф , срещу ваксините че били отрова и на оня Дренчев , дето каза че само с пистолет се би ваксинирал пък после го хванаха със сертификат , на балъци ви напрайха тия копейки бе хахахахахахахаха

    Коментиран от #27

  • 19 Копейкин

    28 62 Отговор
    ВЪЗРАЖДАНЕ Е РАВНО НА ЧАЛГАТА,ВСЕ БЪЛГАРСКИ ЦЕННОСТИ
  • 20 Един

    88 21 Отговор
    Щом такива безгръбначни амеби и еврогейски васали се изказват така клеветнически, значи Възраждане наистина е на прав път. На добър час им желая!
  • 21 следващия път

    20 59 Отговор

    До коментар #16 от "Румен":

    копейките на костя ще свършат защото му трябват още от субсидията за мезонет на децата и ще сте не повече от 100 човека хахахахахахахахахахахха
  • 22 Коко

    64 15 Отговор
    Тъпа поръчкова статийка на която някоя баба може и да се върже и да цъка с език мале мале .Долу назначеното от кравария правителство.
  • 23 гражданин

    39 7 Отговор

    До коментар #2 от "Софиянец":

    Къде бяхте вчера бре жълтопаветници?
  • 24 Онзи

    57 4 Отговор

    До коментар #11 от "Човека Коза":

    Съмнявам във Възраждане да има поклонници на кравария .А колкото до Русия ,Костадинов го каза -отношения при които се отчита взаимния интерес

    Коментиран от #35

  • 25 Киро Канадеца

    41 12 Отговор
    Член за либерастите ! Само Възраждане и тесни !
  • 26 Копейкин

    17 40 Отговор

    До коментар #14 от "Васил":

    Целта ни единствено и само са парите,другото са кьор фишеци
  • 27 Никой

    16 3 Отговор

    До коментар #18 от "чакай сега":

    Така ли е наистина другарю монтажист?
  • 28 анонимен

    19 66 Отговор
    Точен е анализ. Това са фашисти. Симпатизантите им не са демократи, само претенции имат че са. Ако правата им бяха нарушавани, никой нямаше да им позволи да протестират, но принципите на демокрация функционират. Те са срещу сертификата, а защо да ги пита човек. Никой не ни е вързал с въжета; просто са ни казвали да стоим вкъщи, защото ситуацията е била критична. Ваксините спасиха положението, поне частично. Поне отчасти върнаха нормалния живот, срещу какво се протестира не мога да разбера?! А „Възраждане“ имат политически амбиции. Винаги можеш да правиш това, което възнамеряваш, никой никога няма да ти отнеме свободата, ако ти не го допуснеш, но когато има ситуация, в която умират хора, вече в България са много, трябва да си по-сдържан и да живееш по-скромно. Всеки има право да протестира, но внимателно да помисли за някои неща. А нахлуването в парламента е противозаконно действие. Това не е първият протест, на който това се прави.
  • 29 Копейкин

    16 47 Отговор

    До коментар #7 от "Лъва":

    да взема еднопосочен билет към Беларус и да се чувства свободен!

    Коментиран от #43

  • 30 Пееевски

    15 36 Отговор
    Тия са по вредни и от ДПС

    Коментиран от #71

  • 31 Кочо

    64 4 Отговор
    Адвокате Христев! Не можах да прочета умотворението ти докрай, защото щях да се задавя от възмущение! Какво сме консолидирали и постигнали за 30 години - 3 милиона по-малко българи, функционално неграмотни нови поколения, разсипана икономика, здравеопазване, образование, енергийна система! Така не е било и през войните! На това му се вика славно евроатлантическо минало, настояще и бъдеще! С този темп след 15, 20 години България и българите ще са част от миналото! А ако са останали още, няма да знаят дали са мъже или жени! И Христев, ти разбира се си наясно с тези обстоятелства, кое ли чудотворно средство те е накарало да пишеш против съвестта си? Най-вероятно едно универсално нещо, еквивалент на всичко материално!

    Коментиран от #100

  • 32 анонимен

    6 36 Отговор
    Да си отговорен не е трудно. Да си сложиш игличка не е трудно, макар че реакциите не са приятни. С всичко се свиква. Пандемията и пет години да продължи, ще свикнем. Имало е достатъчно поводи за гражданска енергия през годините и е имало такава. Който не е имал енергия да промени нещата, няма защо да го прави, когато това е опасно за здравето и живота на хората. А лидери на партии не могат да подтикват към безредици.
  • 33 нннн

    26 1 Отговор
    ТуУЙ споменава нещо за кpeтeни и идиoти.(???) За себе си ли говори?
  • 34 Безумен

    37 4 Отговор
    Що за безумно мнение. Абсолютен аднтипод на идеите и принципите на Възраждане. Никаква връзка с главния мозък.
  • 35 Човека Коза

    36 6 Отговор

    До коментар #24 от "Онзи":

    Абсолютно съгласен! Мнението на Костадинов относно Русия е правилно за България в политически и бизнес план, и така трябва да бъде. Но политиката си е политика, факт е приятелството на Путин със Шваб (Пасков говори доста по този въпрос, може да провериш). А иначе вчера на протеста и в автобуса на връщане се говореше на широко относно кой е Путин, и забелязах общественото мнение, това се и опитах да обясня на соросоида по-горе, защото той си знае само заучените фрази за "Русия" "копейки" и пр. бълвоч спусната от Козяк.
  • 36 Дани

    15 6 Отговор
    Коста ,питай за цените на ток,газ храни, и т.н. ,! Или не ти разрешават?
  • 37 Мая

    6 14 Отговор

    До коментар #9 от "Майна":

    Ти си известен поддръжник на ГЕРБ, така че я се скрий!
  • 38 Антидемократ

    36 2 Отговор
    Христев претендира да е демократ но на практика показва нетърпимост към мнение различно от "общоприетото" "демократично"......!Не е никак демократично.....
  • 39 Летописец

    7 6 Отговор
    " Дойде мътната вода и утайката изплува на повърхността." Много истина има в древните писания. Ама, те затова са древни! Защото няма кой да ги чете!:)
  • 40 Студопор

    36 4 Отговор
    Много жалко, ако в СУ има хора, които преподават Право на ЕС, а не могат да осмислят политиката на собствената си държава. Другото, което ми е интересно е демокрацията, за която въпросният говори - КЪДЕ Я ВИДЯ? Факт е, че мутрите си правят каквото си искат и стават по-богати от ден на ден за сметка на т.нар. "обикновени хора", но това не е демокрация.
    Изградено било нещо за 30 години... По-скоро всичко изградено преди това е съсипано, разпродадено и опропастено. Сляп ли си, Христев?
  • 41 Притежател

    38 4 Отговор
    Щом така се лее пумия срещу Възраждане, сме на прав път. Соросоидчетата на хранилката са с пяна на уста.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Мога

    34 3 Отговор

    До коментар #29 от "Копейкин":

    да кажа същото и за Кирчо, да хваща билета за Канада и там да се прави на управляващ
  • 44 БЛСС

    5 33 Отговор
    Възраждане на Копейкин работи за ГЕРБ и интересите на Масква.И за неговите си собствени.Екстремизъм,фашизъм и глупота-това са те.

    Коментиран от #47

  • 45 8662

    8 19 Отговор
    Не са поредният кьорфишек в българската политика, но дано са последният!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Човека Коза

    22 2 Отговор

    До коментар #44 от "БЛСС":

    По-тъп коментар скоро не бях срещал... 😅🤭🤣😂
  • 48 Ззз

    31 3 Отговор
    "Костадинов и Възраждане не могат да бъдат разглеждани като поредния кьорфишек на българската политическа сцена, защото тези герои открито и директно поставят под въпрос демокрацията, съществуването ни като общество, основано на свободата на личността и върховенството на правото.". Чакай,бе Христе, като е основано на тия принципи, аз защо не мога да ползвам своята свобода и право като личност,ами ми налагате вашия фаш изъм и правила и закони на Европейски съюз, СЗО и разни подобни...

    Коментиран от #77

  • 49 kkk

    37 3 Отговор
    Явно панически е спусната заповед от Козяк до всички крастави псета да почват да лаят безспирно по 2 теми- "Русия е агресор" и "Оплюване на Възраждане" и глутницата веднага започна да изпълнява заповедите на Мустафата Козяшка...
  • 50 Хахаха

    28 5 Отговор
    ЕС и демокрация:)))))))))))))))))) Хитлер е бил ангел в сравнение с Урсула и компания, разбира се намират се политкоректни гейчета, на които им харесва да са роби, като авторчето:)
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 kkk

    8 2 Отговор

    До коментар #42 от "Веселинъ ЕГН 7112136860":

    Ооооо, измислено е по-добро от нашият социализъм- отивай в Китай за 10 дни и ще останеш изумен колко добре могат да се съчетаят нещата... Само дето тук не може да стане вече- последните 2 поколения стават единствено да правиш от тях компост и сапун...
  • 53 man_out

    25 7 Отговор
    Значи Възраждане са на прав път. Оттук нататък ако изобщо гласувам, то само за тях!

    Коментиран от #55

  • 54 ДО АВТОРА ХРИСТОВ

    4 11 Отговор
    С ТАЯ СТАТИЯ САМО ИМ ПРАВИШ ПИ АР ,ЧЕ СА ГОЛЯМА „РАБОТА ”.....И НА ТЪПАНА МАЛКАТА ПРЪЧКА НЕ СА(както се изразява Б.Б.)НЕСЕОТО КАТО ЗАГЛУШИ ИНТЕРНЕТА И ТЕЛЕФОНИТЕ И....ГЮРУНТИЯТА СВЪРШИ ТОЧНО ЗА ПОЛОВИН ЧАС😀😀😀АКО СЕ ПРИЛОЖАТ ПО—СЕРОЗНИ МЕРКИ🔐 И С ТЯХ.😑😑😑....АМА НА НЯКОЙ ИМ Е ИЗГОДНО ДА „СЪЩЕСТВУВАТ”🤔
  • 55 Пророк

    4 12 Отговор

    До коментар #53 от "man_out":

    Хубаво! Дано да си дълголетник!:) Може и да доживееш тия да влязат втори път в парламента!:)
  • 56 Съдията Дред

    18 6 Отговор
    Да, бе, тоя Копейкин много лош човек, не оставя Кирчо и Кокорчо спокойно да изпълнят повелите на сороснята.
  • 57 Hoho Boho

    20 2 Отговор
    "В Народното събрание са оставени да говорят свободно каквото си искат"
    Трябва да говорят, каквото кажеш ли?

    Само откровен ид€от може такава статия.
  • 58 Въпрос:

    21 2 Отговор
    "Този Христо Христев говорител на АнтиХриста ли е?"

    Ето какво ни казва Новият завет на Бог:

    "16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
    17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
    18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест."
    (Библия, Откровение на Свети Апостол Йоан, глава 13, стихове 16,17,18)

    Звярът, АнтиХриста вече налага своя белег - днес чрез сатанинския си "зелен сертификат", без който никой да не може да купува и продава в най-близко бъдеще, а във Франция, Австрия, Германия не може да ползва и градския, и междуградския обществен транспорт...

    Днес - чрез чипа в смартфона - "зелен сертификат" с QR кода на звяра на Сатан = 666 - в трите ъгли на кода под формата на "неведен" - буквата "Г" на дявола;

    Утре - като в Швеция - с QR код имплантиран с чип в ръката или на челото...
  • 59 Въпрос:

    12 1 Отговор
    "Не се ли банализира фашизмът именно чрез "зелен сертификат?"
  • 60 Гост

    5 13 Отговор
    Новият Сидеров аман от популисти …..
  • 61 Въпрос:

    19 4 Отговор
    "Трябва ли някакъв адвокат на АнтиХриста да има достъп до медиа като "Факти", чрез която да пропагандира фашизъм с лъже говор срещу Хитлер и срещу фашизма?"

    Този слуга за злото какво иска всъщност? - Да се запушат устите на народните представители на българския народ, които имат смелостта и достойнството да се опълчат на новата световна фашистка диктатура на АнтиХриста?

    Нима такова запушване на устите на българските народни представители не е ставало по времето на монархо-фашизма, в периода 1923 - 1944 г. в Царство България, осъден от Народния съд, създаден от анти-хитлеристката коалиция на държавите от СССР, Британската империя и САЩ?

    Нима това адвокатче, което е курдисано в Софийския Университет "Св. Климент Охридски", за да промива мозъците на българските студенти, не е чело фашисткия изключителен наказателен Закон за защита на държавата (ЗЗД), който е бил в сила от януари 1924 до октомври 1944 г.?

    През април 1924 година, въз основа на закона, Върховният касационен съд обявява за разтурени БКП, Партията на труда, Комунистическия младежки съюз, Общия работнически синдикален съюз и кооперация „Освобождение“, като имотите им се отнемат в полза на държавата.
  • 62 Уикипедия - ЗЗД

    14 4 Отговор
    За сведение на недоученото адвокатче, курдисано да преподава в Софийския университет "Св. Климент Охридски", което в горната статия пропагандира баналния фашизъм по своя си перфиден и завоалиран начин:

    "На 16 март 1925 г. 21 Обикновено Народно събрание допълва ЗЗД чрез Закона за изменение и допълнение на Закона за защита на държавата (ЗИДЗЗД). Увеличени са съществуващите по ЗЗД състави за много от провиненията. Прибавени са още 6 нови члена, а част от съществуващите са изменени, като целта е увеличаване на присъдите със смъртно наказание. Увеличена е долната и горна граница на наказанието „лишаване от свобода“. Максималният размер на съдебната глоба се увеличава до 500 000 лв. Увеличава се съставът на административното наказание „уволнение“, като то се прилага и за политически идеи. На основание на това изменение, още на 18 март Народното събрание отнема мандатите на 6 народни представители комунисти. Чл. 13, ал. 2 въвежда изискването за доносителство от страна на роднините на извършителите на нарушение по смисъла на закона. Премахва се триинстационната съдебна система и се заменя с двуинстанционна. Апелативното обжалване на присъдите отпада, като се запазва касационното.4"
  • 63 браво

    18 4 Отговор
    те показаха, че в България има не само роби.
  • 64 А твоето знаме

    12 3 Отговор

    До коментар #3 от "Питам се":

    защо съчетава всички цветове на дъгата?
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Протестър

    8 18 Отговор
    Това бяха петте минути слава на тази псевдопартия. Повече никой няма да ги остави да си разиграват коня по този начин.

    Коментиран от #72

  • 67 Хихата

    23 4 Отговор
    Мале, мале, как се пеняви туй адвокатче! Изглежда тия, дето са му платили да излее тази словестна диария, са сериозно разтревожени от Възраждане и техните поддръжници!

    Коментиран от #69

  • 68 И аз да кажа

    5 19 Отговор

    До коментар #17 от "Човека Коза":

    Ти като ги видя- на едни разумни и толерантни хора ли ти приличат? Със заканите? Това ли е свобода- да се съгласяваш с тях? Да се намъкват из институциите без спазване на мерки? Да веят руски знамена, макар Путин да ваксинира задължително народа си? Можеш ли да ме светнеш за какво са символ понесените руски знамена? Ами оная иди.отка с обърнато българско знаме на ръкава? А заканата, че щели да изнасят депутати с краката напред? А онова, което се грачеше по уредбата им? Кумирът им Пу как би посрещнал такива в Думата?

    Коментиран от #78

  • 69 Иде ми да те убия!

    7 8 Отговор

    До коментар #67 от "Хихата":

    Всеки смислен човек трябва да е разтревожен от такива дирижирани отвън и надъхани с глупости примати! Ама следващия път ми бе да си харесат колата ти или къщата а ти и да кажат , че е фашизъм те да нямат същите
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Бабугер

    0 1 Отговор

    До коментар #30 от "Пееевски":

    Не се ли възпроизвеждат заедно като наливат в една и съща фобска мелница?
  • 72 Атака

    3 0 Отговор

    До коментар #66 от "Протестър":

    бяха над 15 години в парламента.
    А твоята партийка колко?
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Стършел

    5 13 Отговор
    Само не разбирам защо обиждате другаря на копейкин. Той вече би трябвало да е рубльов.
  • 75 Аватар

    18 2 Отговор
    От пледоарията на г-н Христев разбрах,че управляващите ще правят всичко възможно да не бъдат контролирани от управляваните.И това според него е демокрация.
  • 76 Анонимен

    18 2 Отговор
    Когато против някой изпълзяват всякакви хлъзгави твари да го охулват означава че яко бърка в здравето на господарите им . Съдейки по помията която изсипват отвсякъде срещу "Възраждане" съм все по-сигурен в тяхната автентичност и това че представляват истинска опасност за самопровъзгласилите се за наши господари !
  • 77 Бай Шиле

    5 11 Отговор

    До коментар #48 от "Ззз":

    Да умнико,правото на свободен избор е свещено.Само че ако легнеш болен от Ковид ще те лекуват с парите от моите данъци.Така че и аз имам думата за твоето решение.Подпиши декларация,че лечението ще е за твоя сметка и се прави на интересен колкото си искаш.И си сложи маска за да не ме заразиш."Факти" стига сте трили коментари против антиваксърите.

    Коментиран от #79

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Байчо,

    9 3 Отговор

    До коментар #77 от "Бай Шиле":

    аз от години си плащам здравните осигуровки без прекъсване и нито ден не съм лежал в болница или нещо свързано със здравната каса. Не смятам да се ваксинирам, ама не ми е гот да плащам лечението на разни "умници" с по две дози, от моя джоб.
  • 80 Пламен Василев

    13 1 Отговор
    Каква демокрация какви пет лева и каква независима държана сме когато така наречени (партньори) ни казват нареждат на нашите политици какво до правят и има натиск да се откажем от националните ни интереси да влезе една бризка на нас държава в EU.И те въпреки че можe дa е като Сърбия троянски кон на Русия но Големите сили имат икономимески интереси там иначе без интереси такава бедна малка държава за какво и е ,и нас не заради нас а имат интерес те ние да сме вътре А дали ще е Троянски кон не им пука че ще е така а за нас ни най малко ,и ни ,най малко за нашите интереси.
  • 81 Пламен Василев

    8 1 Отговор
    Значи лесно а да кажеш на някой Копейник а доказателста имате ли.И най големия убиец докато те се изкарат докадателства ,факти и присъда той е невинен.Да не би и тези кадето казват че е Копейник да сте и вие на хранилка да ви плащат и на вас затова .Пожелавам ви го от сърце ако независимо за кой получанате пари за това камо да хулите някой и да създанате фалшини новини да ги похарчите за най лоши поводи и да не ви стигнат ако всичко това го правите с лоши помисли към някой и за пари.Когато търсите вижте и другите политици на чужди хранилки по колко залено им отпускат изкурзии зад океана Америка за България но уж , не мисля че Господарите им плащат зо нашиге интереси но и да са чужди агенти за чужди разознавания нали сме (партньори )те ще разознават и ще ни пазят и нас ама дпуг път ние наше разознаване нямаме.Нашите са като палачинката до1989 с Руснаците и в СИВ ,после същите наши герои с Американците в НАТО а кога няма да има НАТО на кои ще си н,денат та нали вечно няма.
  • 82 Къв си ти

    3 1 Отговор
    Ве христев
  • 83 Пламен Василев

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Питам се":

    Ти далтонист ли си сляп ли си или неможеш да четеш и да пазбереш какво има на знамето
  • 84 Влад

    11 2 Отговор
    Словестната диария показна ,че авторът се е омазал до шия в словоблудствени фекалии ! Смърди и ме е гнус от него!
  • 85 ХристЕФ

    7 1 Отговор
    Статия, написана със сополи и ла.йна от бъркане в дупки, за да съчини нещо от безмозъчна кратуна - това е " словото" на "журналист" и " демократ"! Въплъщение на помиярската утайка, назоваваща се " българска журналистика" Амин!
  • 86 Сети

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "НЯКОЙ":

    Някой платен майкопродавец...
  • 87 Роналдини

    5 1 Отговор
    Тази американска джендърастка подлога Христев първи ще излезе с букет на булеварда да посреща Червената армия.
    Измеет
  • 88 ОБЕКТИВЕН

    6 1 Отговор
    МНОГО ОВЦЕ ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАТ В ДЕМОНОКРАЦИЯТА ,КОЯТО ПРОТИВОРЕЧИ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРИНЦИПИ И ЗАЯВКИ ЗА СВОБОДНО ОБЩЕСТВО (ВИДЯ СЕ ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ ).МНОГО ОВЦЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВЯРВАТ В НАВЕДЕНИТЕ ПАРТИЙКИ КАТО ДБ И ПП ,КОИТО ЩЯХА ДА ВКАРВАТ БОКО И ШАЙКАТА МУ В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ДПС МАФИЯТА И КАКТО ВИЖДАМЕ НИЩО ОТ ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА ,НАПРОТИВ РАБОТЯТ РАМО ДО РАМО В ПАРЛАМЕНТА ЗА ОБЕДНЯВАНЕТО И ПОДЧИНЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ,МНОГО ОВЦЕ ЩЕ ПОВЯРВАТ И НА ТОЗИ ПАРАШУТИСТ ХРИСТЕВ С ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ПРОВОКАТОРСКА СТАТИЯ СПУСНАТА ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО !
    АЗ НА ТЕЗИ ХОРА ЩЕ ИМ КАЖА ЕДНО ,ДОЙДОХА ТАКИВА ВРЕМЕНА ,ЧЕ ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА, КОЯТО НИ ОСТАВА ЗА ДА НЕ НИ ЗАТРИЯТ КАТО НАРОД Е ВЪЗРАЖДАНЕ ,ВСИЧКО ДРУГО Е ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОЗНАТАТА ДЕМАГОГИЯ И УНИЩОЖЕНИЕ ,ВЪРВИМ СТРЕМГЛАВО КЪМ ПЕТ МИЛИОНА ДУШИ ,ТАКА ЧЕ УНИЩОЖЕНИЕ !
  • 89 Демократ

    6 1 Отговор
    Каква демокрация 30г бе дебил.Само кражби и разпад на държавата.Протести до дупка,мишоците се покриха барабар с натовските генерали.Скоро ще са историята.
  • 90 Иян

    2 5 Отговор

    До коментар #17 от "Човека Коза":

    Наистина ли толкова КЪСО мислиш?Добре.Ще ПРЕМАХНЕМ документа за ваксина.После?Оставаме капсулиране, защото няма да можем да изнасяме и малкото,което все пак можем.И после?Ще отидем на щурм в европа.институции?
    Ще им докажем,че и без ваксина имаме право да пътуваме,да изнасяме наша продукция?И аз нямам ваксина.Но това не означава,че подкрепям ПЪРВОБИТНИТЕ ДЕЙСТВИЯ.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Любо

    8 1 Отговор
    Въвели те-ДИКТАТУРА,ИЗВЪРШИЛИТЕ-ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ...ПЛАТЕНИ ОТ ФАРМА-ФАШИСТИТЕ-СЛУГИ,
    ГОВОРЯТ ЗА ЗАПЛАХА ОТ:ФАШИЗЪМ!
    ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА,СА ПРОТИВ НАЛАГАНИТЕ:ДИКТАТУРА И РЕПРЕСИИ,ГРАБЕЖЪТ,ПОРОБВАНЕТО-ПРЕДСТАВЯНИ КАТО:”ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО”!!!
    СИГУРНО ПРИМЕР ЗА-“ДЕМОКРАЦИЯ”,Е СЛУЧВАЩОТО СЕ С-ДЖОКОВИЧ В АВСТРАЛИЯ!
    АРЕСТ,ПО ПОДОЗРЕНИЕ,ЧЕ МОЖЕ ДА-НАСТИНЕ...ВЪПРЕКИ-СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ!
    РАЗПИТИ,КОГА Е КАШЛЯЛ,ЗА ПОСЛЕДНО,КОГА Е ИМАЛ СОПОЛИ...И ДР.-ИЗДЕВАТЕЛСТВА!
    НЯМА ДА СПРЕМ!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Иван Иванов

    3 0 Отговор
    Скоро ще изтрия сайта ви от браузъра си, за да си спестя глупостите на подобни хора!
  • 95 Демократ

    2 0 Отговор
    Фашиста вика дръжте фашиста
  • 96 Вечна и памят

    2 0 Отговор
    Единствената жертва на ковид това е Демокрацията
  • 97 Боримечката

    2 1 Отговор
    НЕ НЕ СА КЬОР ФИШЕК НАИСТИНА.ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО ГОВОРЯТ ИСТИНАТА ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИТЕ ПОДЛОГИ ПАРТИИ КОИТО ЗА 30 Г НИ НАМАЛИХА С 3 МИЛИОНА И НИ НАПРАВИХА НАЙ ИЗЧЕЗВАЩАТА УМИРАЩАТА БЕДНАТА И МИЗЕРНА НАЦИЯ.
  • 98 Келемета

    2 1 Отговор
    КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГИ НАПАДАТ ПЛАТЕНИТЕ МЕДИЙКИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СИМПАТИЗАНТИ ИМ ПРИВЛИЧАТ И ДОКАЗВАТ ЧЕ КОСТАДИНОВ И ВЪЗ АЖДАНЕ ИМ ДОНЕСЕ СТРАХ...СТРАХ ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА .СТРАХ ЧЕ НАРОДА ЗАПОЧНА ДА СЕ ОТЪРСВА ОТ ПОСРЕДСТВЕНОСТА И СТРАХ ЧЕ ВЪЛНАТА ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЦУНАМИ И ЩЕ ПОМЕТЕ ВСИЧКАТА ГНИЛОЧ В ПОЛИТИКАТА И ОБЩЕСТВЕНИЯТ ЖИВОТ.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Пръча

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Кочо":

    а ти, защо мислиш, че този има съвест?
  • 101 Тиквеник по герберски

    0 0 Отговор
    "защото тези герои открито и директно поставят под въпрос демокрацията, съществуването ни като общество, основано на свободата на личността и върховенството на правото."

    Къде видя в БГ досега демокрация и общество основано на върховенство на правото? Да не си спал отвит?
    Докато диктатурата на мафията на Толупа се вихреше 12г.не рива
    Най-вероятно защото имаше върховенство на кражбите и навярно и ти доволно си се облажил от тях