Last news in Fakti
  Тема: Украйна

25 Февруари, 2022 22:11 9 005 272

Олена Коцева за ФАКТИ: Украйна брани целия цивилизован свят от руската чума

  • олена коцева-
  • суоб мати украйна-
  • украйна-
  • русия-
  • война

"Агресорът в света е един-единствен и това е Русия", каза пред медията ни председателят на украинските дружества в България

Олена Коцева за ФАКТИ: Украйна брани целия цивилизован свят от руската чума - 1
Олена Коцева, снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Престъпната руска атака в Украйна продължава, като до този момент украинските въоръжени сили и гражданите на страната успешно я бранят. Украинската държава, както и украинците в България съветват информация за случващото да се търси на сайта на Министерството на отбраната на Украйна, на този на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, както и на сайта на Министерството на външните работи на Украйна.

Една от последните осезаеми новини от Украйна е, че украинската армия си е върнала контрола над остров Змииньiй.

Още новини от Украйна

От ФАКТИ по-рано днес разговаряхме с г-жа Олена Коцева, председател на украинските сдружения в България, която даде яснота за случващото се в Украйна, коментира българската позиция за руската агресия срещу Украйна и сподели как може ние, българите, да помогнем на украинците, които са в наистина голяма беда.

"Вече имаме заявки от Украйна за конкретни неща, които имат нужда да получат. Търсим начини да изпълним тези поръки. Работим с абсолютно надеждни волонтьори (б.р. доброволци) в Украйна и организации, за които знаем знаем, че това, което ние събираме като пари и купуваме и изпращаме, ще стигне точно там, закъдето е предназначено. Така работим от 2014 година и им имаме абсолютно доверие. Кой колкото може, благодарни сме за всяка една стотинка, защото капка по капка вир става", обясни г-жа Коцева, а след това уточни, че българите, които искат да помогнат на украинците в Украйна, е най-добре да се свържат с посолството на Украйна в България.

A относно актуалната ситуация в Украйна, тя заяви следното:

"Повече от 1000 руски войници са убити днес. Всички украинци отбраняват позициите си. Днес, както се знае от цял свят, е бил атакуван Киев. Дори в квартала, където живеят моят брат и неговото семейство - Оболон, е имало танкове, но преди малко ми съобщиха, че тези танкове са били унищожени. Всички мъже и жени, които имат сили, са се записали в отрядите за самоотбрана. Моят племенник, който беше 1 година на фронта - 2015-2016 година, сега също е във военно формирования и в днешния ден е водил ожесточени боеве. Днес към 10 часа успях да се чуя с него, от вчера нямах връзка с моя брат и семейството му. Слава Богу вече разбрах, че всичките ми роднини са живи. Вчера на протеста много хора плакаха и се прегръщаха, защото в Украйна са техни близки. Нито можем да спим, нито да ядем, постоянно следим какво се случва. Хората в Украйна са твърдо решени да се отбраняват. Да, има хора, които се опитват да напуснат страната, но това са предимно жени и деца. Дори днес брат ми, който е на 66 години, като доброволец е извозвал с личния си автомобил жените и децата, които са роднини на загинали момчета.

Хората, както казах, са решени да отбраняват земята си, защото няма къде да отидат. Украинските градове са обстрелвани, създава се впечатление, че цяла Украйна е обградена и се опитват да стиснат примката на Киев. Надявам се, че той няма да падне, хората го защитават. А това е така не само в Киев, в цяла Украйна хората защитават с всички сили родните си места. Всички осъзнават, че на плещите на Украйна е да брани не само себе си, но и целия цивилизован от руската чума. Всички сме изправени пред нея. Путин се опитва два промени границите на целия свят", каза ни г-жа Олена Коцева.

А на въпроса ще успее ли Украйна да удържи на руското нападение, г-жа Коцева заяви следното:

"Украйна държи отбраната вече 8 години. Дори да успее, ще е с голямата цена - с много кръв, с много загубени човешки животи. Тази престъпна инвазия, обстрелването на Украйна, това е атака не само срещу Украйна".

"Днес бях изненадана и в същото време притеснена, че ми звъняха руски граждани, които са в Москва, за да дарят кръв, пари, да помогнат по някакъв начин. Вчера имаше и доста руснаци на протеста, хора, които познавам и които 2014 година протестират заедно с нас", разказа ни тя.

"Трябва да си кажем истината, защото ако се снишаваме и шикалкавим, както прави българското правителство, доникъде няма да стигнем и следващата атакувана от Русия може да бъде България и всеки един от нас да бъде обстрелян. Няма да се учудя, ако стане така. Какво прави Путин - Донецка и Луганска "народни републики" вече ги е присъединил, водят се боеве в Мариупол, който е следващият град на Азовско море. Той иска да пробие път, сухопътен, за да обедини Русия с Крим. Вчера беше завзел Каховка и е пуснал вода в Крим. Днес обаче Украйна си е върнала Каховка. Оттам нататък какво - идваме ние, България. Путин ще опита да завземе Черно море, ще опита да завземе Балканския полуостров, той отдавна има мераци за това. Да си спомним за боевете в Косово - искаме ли отново да се разгори такъв проблем на Балканите?", запита с основание нашата съгражданка от украински произход.

На въпрос как коментира поведението на българското правителство в създалата се ужасна ситуация в Украйна, председателят на украинските дружества в България отговори така:

"Българското правителство се придържа към политиката на Тодор Живков - "Снишаваме се, другари, снишаваме се, пък после ще видим на коя страна да застанем". В момента България ми прилича на човек, който е застанал на двата бряга на една река в разкрачено положение, а много добре знаете какво се случва в тази ситуация. Трябва да застанеш на единия или другия бряг, или ще цопнеш вътре. Така гледат на България и партньорите от Европейския съюз и НАТО.

Изявлението на министъра на отбраната на България, че с един батальон, който и до ден днешен не е сформиран, ще брани България... Много се извинявам, 1000 човека ще могат ли да опазят 5-6 милиона души и територията на България? Още повече и със самолетите, които са ремонтират в Русия, много ми е интересно как ще бъдат боеспособни тези самолети, ремонтирани при агресора, който може да направи каквото си иска с тях. Да не говорим, че се наливат милиони в руския военно-промишлен комплекс от бюджета, от моите данъци, без да ме питат. Аз съм съвестен гражданин и данъкоплатец на България, като винаги съм се осигурявала на максималната заплата и затова съм възмутена от това, което се случва. България не може да гарантира сигурността на собствените си граждани. Крайно време е да се взимат такива решения, които да направят България прогнозируем и надежден съюзник на Европейския съюз и НАТО".

От ФАКТИ отбелязахме, че министър-председателят Кирил Петков все пак се държи достойно и както трябва в ситуация, като Олена Коцева коментира това по следния начин: "Да, така е, но са му вързани ръцете. Донякъде първо заради наследството на предишното, 12-годишно управление на Бойко Борисов, което също беше снишаване, снишаване и правене на всичко възможно, за да бъдат запазени руските интереси. Това е довело страната до това състояние. Да не говорим, че например от руската Лукойл не е влязла нито една стотинка в бюджета на България, въпреки че дейността им е тук, в България. Възмутително е да се освобождават милиардери от данъци, които дължат на държавата, а същевременно тя да унищожава малкия бизнес. Не съм съгласна с това! Аз искам да живея сигурно в тази държава, искам да съм сигурна, че ще се събудя в леглото си без да ми летят руските ракети над глава. Те и други няма какви да бъдат, само руски. Агресорът в света е един-единствен и това е Русия".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 221 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    397 70 Отговор
    Украйна и цивилизация?!
    Тая чува ли се какви ги плещи?

    Коментиран от #23, #186, #235

  • 3 БОРУНА ЛОМ

    379 68 Отговор
    В ОСНОВАТА НА ВСИЧКОТО ЗЛО ПО СВЕТА Е ДЕЛО НА КРАВАРИТЕ

    Коментиран от #25, #33, #63, #97, #117

  • 4 Последния Софиянец

    268 35 Отговор
    Олеле!Така го отбранява та пушек се вдига.
  • 5 Украинките и рускините

    48 75 Отговор
    Са поститките на света

    Коментиран от #82

  • 6 Иванушка

    249 45 Отговор
    Малиййй колко са противни тия укро-физиономии.
    Е как да не ги "разкраси" човек ???
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сиди

    308 42 Отговор
    Май по голяма чума от такива подлоги като теб и продажното правителство на Украйна няма.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Орел

    133 24 Отговор
    Това е на Станишев майка му.
  • 12 Петре

    176 31 Отговор
    ти у ред ли си, то Киев падна бе, Пъпеш, каква съпротива.
  • 13 Ето на

    213 20 Отговор
    Путин звъни на Шолц: "Ние тук едни републики признахме: ДНР, ЛНР и ГДР". Шолц в ужас: "Как ГДР? Защо ГДР? Не може ли ГДР да го махнеш от списъка?" Путин: "Така си и знаех, че по първите два пункта възръжения няма да има".
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ЕРДОГАН

    104 25 Отговор
    КАТО Я ГЛЕДАМ НЕ СТАВА ЗА ОТБРАНА ЗА ДРУГО СТАВА
  • 16 Подобни

    107 21 Отговор
    Повече освободители от колкото чума ! със СИГУРНОСТ
  • 17 Каква е тая...

    153 19 Отговор
    ...ЧУМА от снимката...?!?!
  • 18 Иванушка

    220 22 Отговор
    Специално за Алена aka Олена и другите "изстрадали" като нея :

    НЯМА ДА ЗАБРАВИМ! НЯМА ДА ПРОСТИМ!

    1. Българинът инж. Иван Милев - жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност
    2 Българинът Александър Николов - мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014
    3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014
    4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 пред посещението на Българския Президент
    5. Оскверненият пред 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 в Болград - поруганите им имена омазани с украинска жълта и синя боя на 29 февруари 2017 и написаната на него закана към местните българи "чемодан - вокзал - София" (на снимката).
    6. Българинът Василий Кащи - публично жестоко пребит при залата на общинския съвет и зялят в очите с антисептична течност в Белгород на 30 мвй 2017
    7. Първият акт на преварата в 2014г. - отмяната на законите гарантиращи права на българския език.
    8. Прекрояването на Болградските общини в 2020 за да изгубят българите мнозинстното си в тях, международно осъдено с Декларация на Народното събрание на България от 20 май 2020 г.
    9. "Закона за коренните народи" от 1 юли 2021 г. грубо дискириминиращ живеещите от векове там българи.
    Питам помните ли?
    И днес за един ден Путин е на път да унищожи ВПК на Украйна, в който американците за последните осем години са вложили над 20 млрд долара. На практика той унищожи американски военни бази, наричани за благ
  • 19 ФАКТ

    180 23 Отговор
    Украинското КГБ е подготвило записи, с които да излъже, че има разрушения и цивилни жертви в жилищните райни. Така правеха терористите в Сирия, за да излъжат за химически атаки;

    – Руснаците декларираха многократно, че няма да стрелят по жилищни райони. В резултат украинската армия започна да се крие зад гърбовете на мирните жители и да разполага в градовете и по покривите на жилищните сгради тежко оръжие. Това също е присъщо на терористите.

    – Зеленски изрази опасения, че руснаците могат да взривят Чернобилската АЕЦ. Само преди дни там в Припят е приключило учение на украински военни части и западни инструктури. Нищо, че розата на ветровете е към Русия и Беларус. Важното е да се заблуди общественото мнение по света, ако са подготвили взривяване.

    Готови са на всяко злодеяние, за да ги спаси НАТО.

    Богомил Бонев
  • 20 много ме изкефи

    34 158 Отговор
    Долу руската чума
  • 21 гост1

    152 13 Отговор
    Не съм чел статията, само и видях физиономията.

    Коментиран от #54

  • 22 Смех

    191 28 Отговор
    А може би РУсия чисти украинската чума и спира тумора наречен НАТО и САЩ да се разпространява...

    Коментиран от #99

  • 23 РЕАЛИСТ

    100 18 Отговор

    До коментар #2 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Цивилизация ли е Украйна. Един приятел ме разказа, как при напускане на Украйна чакали в колона на границата. Някакъв тарикат решил да изпревари всички с кола. Украинските граничари се ядосали, събрали се и обърнали колата в канавката. Това цивилизовано ли е. Не, че оправдавам тариката все пак.
  • 24 И аз

    26 185 Отговор
    Аз искам да живея сигурно в тази държава, искам да съм сигурна, че ще се събудя в леглото си без да ми летят руските ракети над глава. Те и други няма какви да бъдат, само руски. Агресорът в света е един-единствен и това е Русия".

    Коментиран от #95, #132, #233

  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 79 Отговор

    До коментар #3 от "БОРУНА ЛОМ":

    БАЙДЪН е нарекъл ПУТИН ти нямаш ДУША ако е ФАКТ а не монтаж

    Коментиран от #43, #45

  • 26 Дамяни

    158 22 Отговор
    Дрънканиците на Баба..Западният Свят са ЛицемерниЛайньовци и всеки 2ри Балканец ги Мрази..Жалко заТъпунгерите от Украйна че не можаха да го Разберат..
  • 27 въпрос

    130 17 Отговор
    Тая жалка простакеса откъде изкочи?!
  • 28 аватарче

    162 21 Отговор
    Тази женичка е зомбирана от западната пропаганда. Украйна и демокрация, това е виц като евреин - миньор. Украйна е най-корумпираната страна в Европа, принос има и синът на сегашния президент на САЩ. На запада тази прогнила държава е нужна като плацдарм срещу Русия. Сега го губят и за това е този вой и рев, чак ризите ще си скъсат.

    Коментиран от #35

  • 29 Мдаа

    24 140 Отговор
    За събаление Путинофилите в България не чуват госпожа, не чуват и си мислят че Русия ще се погрижи те да живеят добре и в благоденствие. Простолюдието вече е преобладаващо в България, тук вече няма място за развитие и нормален живот. Тази държава загива от Руско Турски предатели

    Коментиран от #255

  • 30 Реалносттa в Украйна.

    28 10 Отговор
    Гледайте Nexta канал по YouTube за реалносттa в Украйна.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Бай Петко

    100 18 Отговор
    Млъквай, чумо изковрена! Фашист гнусен.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Иван Богун

    24 110 Отговор
    Путин като е толкова смел защо не излезе да се бие с един от братята Кличко, а се крие и заплашва с екзекуции граждани на Украйна.

    Коментиран от #136, #234, #241

  • 35 ПутиЕн

    25 125 Отговор

    До коментар #28 от "аватарче":

    Колко Руски дупедавци има по форумите не е истина, колко ви плащат бе долни келешчета ?

    Коментиран от #105

  • 36 КОЯ Е ТАЯ ЧАВКА ТА КЕ И ЧЕТА БРЪТВЕЖИТЕ

    75 13 Отговор
    ДРАКУЛА
  • 37 КЪДЕ Е ПЛЕВЕЛА ДНЕС ДА НИ ОТВОРИ ОЧИТЕ

    80 8 Отговор
    ДА ГЕ !
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Абе

    94 12 Отговор
    Целия цивилизован свят какво правеше в Пгославия и кога така ще ни попита чрез референдум искаме ли да сме в натю???
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Справедлив

    99 21 Отговор
    А от американската чума никой не ни опази!
  • 43 Иванушка

    61 7 Отговор

    До коментар #25 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    "..БАЙДЪН е нарекъл ПУТИН ти нямаш ДУША..."

    Имаше такова култово чалга парче, явно че Мумията е фен ))

    Коментиран от #87

  • 44 Отровно биле

    85 15 Отговор
    Пък аз не ща да ме налази нацистката чума от Волиния и Галичина. Накой допускал ли е след толкова денецификации в Германия и Европа, че точно в Централна Европа нацистнака чума да възкръсе? Всъщност чумата Сталин се беше справил с чумата,но Хрушча ги амнистира,а сега поникнаха отново като отровно биле.
  • 45 Ти варди

    20 4 Отговор

    До коментар #25 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аец,о

    Коментиран от #53

  • 46 Урунгела

    68 12 Отговор
    Ква е тая евтина па4а?
  • 47 БОРУНА ЛОМ

    87 12 Отговор
    ВСИЧКИ СОРОСИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪДВОРЯТ! НАЧЕЛО С ПАСИТО И КОМПАНИЯ, ЧЕ БЕЛЯ ЩЕ НАПРАВЯТ

    Коментиран от #158

  • 48 Смешница

    98 14 Отговор
    Тази да попита Сърбия,Сирия ,Либия ,Ирак ,Виетнам,Венецуела ,Куба ,че дори и Китай за да и кажат коя е американската чума и колко е хубава,но тя би трябвало да я знае защото вижда резултата от приятелството от американската чума когато те полази и после те изостави.
  • 49 Я у лево

    112 11 Отговор
    Я се скрий ма 0вцо!Как от Уляна си станала Оляна.Чумата сте вие фашисткия режим в Украйна.Дано чеченците на Кадирев,които са в Киев,да изтрепят бандеровците до крак.Аз от както клоуна Зеленски е на власт, не съм чул друга реч освен да иска нещо.Никой не ви е длъжен да ви дава и не се правете на жертви,защото за 8 години има 14 800 бити жени и деца от страна на руското население.Май ната ви украинска на вас.Измислена държава от безродници и фашисти.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 11 Отговор
    МЕН ме шокира ЦВЕТЕЛИНА
  • 52 а по кротко да се не изложим

    77 13 Отговор
    Браво на Украйна дет ни пази от " руската чума " , ама па ние те за лош наш късмет взехме че се разболяхме от американската проказа. Сега всеки се е заел усърдно да се упражнява по темата Украйна , да войната е нещо лошо за всеки нормален човек , но защо губим връзката с причинителите ? Дали точно руснаците , или както повече обичате да го определяте като Путин са изцяло виновни за произтичащото , гледам едни доволно потриващи се ръчички , дето барат навсякъде по Света в името на така провъзгласили си ги стратегически интереси.
  • 53 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 5 Отговор

    До коментар #45 от "Ти варди":

    ТАМ има ПОЛИЦИЯ и СПЕЦчасти ДОВИЖДАНЕ
  • 54 Ми и аз

    37 7 Отговор

    До коментар #21 от "гост1":

    като прочетох заглавието, реших че става дума за каката от фотото.
  • 55 Милев

    49 14 Отговор
    Олена е тъпа крава
  • 56 Провала е близо

    12 56 Отговор
    Илядо ватника пътуват към болшевишкия рай..трябва да бъдат изпратени още много иляди
  • 57 НКВД

    64 15 Отговор
    Хахаха,още една психопата и социопатк.Окраинката Олена Незнамкоя си.Скапани нацисти.Нище не браните, Руснаците ви превзеха Фашистката държави а,незалежная!
  • 58 gggw

    57 8 Отговор
    а Сирия и Ирак от американската не можаха... ама нали американските ракети са добри, а руските - лоши
  • 59 Бат Пешо

    50 9 Отговор
    Чумата иде! А ние още нямаме самальоти, сещате са. От ония скъпите, на хартия дето са. Иначе били много модерни и много ефективни. Не че съм ги виждал, както и нашия министър на отбраната, ама един приятел ги гледал на клипче в нета, чудо на техниката. Ама докато самальотите дойдат в плът дет съ вика, тя войната ще свърши
  • 60 ЕВРОНЮЗ

    78 13 Отговор
    Ами нали българските марионетки ви помагаха 8 години с бомби да убиете над 150 деца в Донбас и 15 000 възрастни. Осакатените и изчезнали не ги броим Каква помощ още искате.. Въжета за бесилките ли. Е тях трябва да си ги оплетете сами. Време е да плащате сметката.. Откъде имаше тия нерви да ви трае 8 години Путин
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Марш от България

    51 11 Отговор
    Махай се ,Олена Кожева.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Истината

    60 13 Отговор
    Не е имало такава война.

    През 1999 г. НАТО бомбардира Югославия заради геноцид на режима към собствения му народ.

    Бомбардира Балград и други населени места. Разрушени са болници, има много цивилни жертви, има обеднен уран в боепрпипасите. Бомбардира се цивилно население.

    Сега в Украйна тече военна операция по същите причини – заради геноцид към собственото население. Цивилно население не се атакува, освен от украинската армия, националистите и рецидивистите, на които Зеленски раздаде безотговорно огнестрелно оръжие.

    Военнопленниците не се затварят в лагери, хранят ги, обличат ги, дават им медицинска помощ, включително тестове срещу Ковид. После подписват декларация, че няма да воюват повече и ги пускат да се приберат при семействата. Странен агресор се оказа този Путин.

    ===

    Имам приятели тук, които се имат за осведомени по всички теми. Пътували са по целия свят. И продължават да твърдят, че Путин е нападнал Украйна без повод.

    Това, което не знаят: В сряда – 23 февруари вечерта – украинска армия в състав от 150 хил. души атакува ЛНР и ДНР. С танкове и тежка техника. Същата нощ – 24 февруари сутринта – руската армия влиза, за да защити двете републики.

    Затова, скъпи приятели и международни капитани на кораби, се говори за контранастъпление на милициите на ЛНР и ДНР с огневата поддръжка на руските въоръжени сили.

    Толкова по ограмотяването.

    А в отговор на въпроса какво търси НАТО с бази в Украйна, тези симпатични мои приятели дава
  • 65 еххххх

    70 8 Отговор
    Жалкото Оленка е , че дори сега не можете да проумеете , че ви употребиха и предадоха за личните си интереси , не руснаците , не Путин , те ви нападнаха , защо и как е друга и просторна тема , важното е кои ви подкокоросаха , изиграха си интереса и ви оставиха да ходите курбан ........ най-вече на собствената ви глупост.
  • 66 Соко

    49 9 Отговор
    И техните управници си продават народа за долари но номера им не мина, но в България го продадоха за съжаление
  • 67 крокодил

    58 11 Отговор
    А вашите нацистки батальони защо не кажеш нещо за тях стара кокошка проскубана
  • 68 Муаха-ха-ха-ха...

    66 10 Отговор
    Много проста кифла.Кво браните като си сваляте белите гащи за знаме ! Путин ви го каза директно срещу кого е акцията.Наркомани и фашисти.Украйна не му трябва да храни още 40 млн. битници!

    Коментиран от #92

  • 69 нннн

    58 9 Отговор
    Много едностранна пропаганда се лее от сайтове и медии. Чак нагарча и не й вярваме. Монетата няма само една страна. Пускайте статии и от другата гледна точка.
  • 70 Булаир Фружин

    42 7 Отговор
    А, да, само един е агресорът. През океана. Спомням си сега едно изказване на един доста прост хърватски футболист – Домагой Вида. ,,Вива Украiна, Београда да гори".
  • 71 Възмутен

    55 9 Отговор
    Американска подлога !
  • 72 Хайл

    61 9 Отговор
    Като чета брътвежите на тази и ми става ясно, че нея изобщо не я интересува украйна и хората там, не я интересува нищо освен парите от покварените ес и фащ които им подпалиха чергата и им гледат сеира бягайки като измекяри каквито са... Бих попитал всички тези които ревът с пълно гърло за украинците, дали същите тези украинци ще ревът за България ако нещо се случи подобно на нас???? НЕДЕЙТЕ ДА РЕВЕТЕ НА ЧУЖД ГРОБ, УКРАИНСКИЯ НАРОД НИКОЙ НЕ ГИ Е ПИТАЛ ДАЛИ ИСКАТ ЕС, НАТО КАКТО НЕ ПИТАХА НАС... САМИТЕ УКРАИНЦИ ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА СА ВКАРАЛИ В ЗАТВОРА ГЪ ЗО ЛИЗЦИТЕ ПРОЗАПАДНИ... СЛАВА НА РУСИЯ
  • 73 Лансър

    49 7 Отговор
    Госпожа украинката не знае ,че Мариупол е на Азовско,а не на Черно море.
  • 74 Б Р А Н И ? Ти къде видя бранители ?

    44 7 Отговор
    Всички КЛОУНИ избягаха извън страната а войската се ПРЕДАВА ! Това е то говНАТО и цивилизованият свят ! Обещавахте им да сте с тях РАМО до РАМО а накрая сами ядът " Дървото " Голямо !
  • 75 rtretr

    35 6 Отговор
    марш изрод такъв
  • 76 Само като ти види

    35 7 Отговор
    мутрата човек,вече си е създал мнение за теб,няма нужда дори да чете написаното.Крайно негативно мнение
  • 77 Цивилизованият СВЯТ !

    27 6 Отговор
    Е Света на С А Т А Н А Т А !
  • 78 12345678

    42 8 Отговор
    КОЯ Е ТАЗИ ДЪРТА И ПРОДАЖНА МАСТИЯ
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 !!!?

    14 39 Отговор
    Путин, путинофилите и психодиспансера !!!?

  • 82 Грух

    12 5 Отговор

    До коментар #5 от "Украинките и рускините":

    А ти ще ми го л. А паш, сладурче.
  • 83 СЛУГА НА ДЯВАЛА Е ТАЯ ЛЪЖКИНЯ

    54 11 Отговор
    СТИГА С ТИЯ ОПОРКИ НЯМАТЕ ЛИ ГЛАВИ С КОИТО ДА МИСЛИТЕ. ЗЕЛЕНСКИ КАЗА ДА СЕ АТАКУВА РУСИЯ С АТОМНИ РАКЕТИ, СЕГА ПЛАЧЕ ЗА МИЛОСТ. ПАСИ И ТОЙ КАЗА ДА СЕ АТАКУВА РУСИЯ С АТОМ, ДАНО И ТОЙ СКОРО ДА ПОЧНЕ ДА СКИМТИ ЗА МИЛОСТ-ИДИОТИ СА ТИЯ КОИТО ИСКАТ ДА НИ КАЖАТ ,ЧЕ САЩ ГЕРМАНИЯ И АНГЛИЯ СА МИРОТВОРЦИ. САЩ ЗА 240 ГОДИНИ СЪЩЕСТВУВАНЕ СА ВОДИЛИ НАД 100 ВОЙНИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. ТОВА ЛИ СА ВАШИТЕ МИРОТВОРЦИ. АНГЛИЯ НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОЛОНИЗАТОР, КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА 100 ГОДИШНАТА ВОЙНА. АНГЛИЯ ЛИ Е МИРОТВОРЕЦА. ГЕРМАНИЯ Е В ОСНОВАТА НА ПЪРВАТА И ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА- ЗАГИНАЛИ СА СТОТИЦИ МИЛИОНИ В ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ ЗАПОЧНАТИ ОТ ГЕРМАНИЯ. нато ВЕРОЛОМНО НАПАДНА ЮГОСЛАВИЯ И Е РАЗПАРЧЕТОСА И ДАРИ СРЪБСКА ТЕРИТОРИЯ НА КОСОВО- ТАЯ ЯКО ЛЪЖЕ ЧЕ НАТО СА МИРОТВОРЦИ.ТОВА ЛИ Е МИРОТВОРЕЦА. НЕ ИСКАМ ДА СЛУШАМ ЛИЦЕМЕРИ ,ПОДЛЕДЦИ И ЛЪЖЦИ!

    Коментиран от #217

  • 84 моля

    35 6 Отговор
    мерси требиен мадам кокарджя! Не на нас! Бягай за здраве и къш на пазара...Вече без мерси пацавура.
  • 85 Кочов

    30 6 Отговор
    Олена ли си Малена ли си пожелавам ти децата ти да легнат при убитите деца в алеята на ангелите в Донецк
  • 86 Перо

    47 7 Отговор
    Щом не е доволна от БГ да си заминава! Какво иска от нас,да се бием за ционистките им интереси ли? Запада ги употреби и изостави!
  • 87 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 1 Отговор

    До коментар #43 от "Иванушка":

    ВИЖ в Ю ТУБ ЦАНОВ И НАПРЕД и ще се увериш клипа е качен днес 25 ФЕВРУАРИ
  • 88 не блестите умствено

    32 5 Отговор
    Чавка ви изпила мозъка Оленка да служите на чужди интереси , да се опълчвате срещу брат си , а такъв да ме брани нещо е съмнителна работа.
  • 89 Цежо

    30 5 Отговор
    А от тая чума Коцева кой ще ни опази? Фактиии, стегнете са малко
  • 90 всичко лети

    41 6 Отговор
    Жената е националистка, разбираемо е нейното твърдение, че Украйна бранела целия свят. Но е доста инфалтилно, ако сме сериозни. А за чумата на НАТО и САЩ няма да коментираме. Вместо да "брани Украйна целия свят" , да взема да маха това фашистко правителство и да се отказва от мераците си да влиза в НАТО, за кефа на САШ. Няма нужда от повече безмислени жертви.
  • 91 Механик

    36 7 Отговор
    Олена (еленка) ме спука от смях!
    п.п.
    При руснаците да те нарекат ЕЛЕН или ЛОС е подигравка.
    п.п.п.
    Браво на Червената Армия! бандеровците на трибунал за наздидание на всички фашисити !
  • 92 така е

    22 4 Отговор

    До коментар #68 от "Муаха-ха-ха-ха...":

    Тая си е вируса...1,2,3, ... дози....Ама без тапия...
  • 93 некой си

    34 6 Отговор
    ТАЯ МИРИШЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДУЛОВСКАТА КРАНТА
  • 94 Нахални като конски мухи

    37 6 Отговор
    Са жените украинки, с малки изключения. И много често прибягват до театрални крокодилски сълзи, за да предизвикат съжаление, с цел използване. После те гледат презрително, че са те изиграли. Путин направо ги е пожалил.
  • 95 само искане

    43 5 Отговор

    До коментар #24 от "И аз":

    Ами да беше протестирала, заедно със съгражданите си срещу убийствата на руски етнически хора, мафиите, хванали държавата и срещу безумните искания на това праителство за влизане в НАТО. Сега е твърде късно да искаш, да беше настоявала и се борила срещу хунтата в Киев. На всичко отгоре, от 8 години обедняхте двойно и тройно - защо не се вдигнахте да ги разкарате тези ваши мафиоти на власт? Или можете да протестирате само ако САЩ ви организира протеста на майдана? Е, това е големият проблем днес на Украйна. Късно е за ревове. Плюхте и храчихте по руснаците, сякаш не знаехте до къде ще стигнете.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Zoran

    0 7 Отговор

    До коментар #3 от "БОРУНА ЛОМ":

    На бятоветв
  • 98 976

    42 5 Отговор
    Укронацистка откачалка. Гледа по страшно и от Елза Кох. Сега разбирам що германците са им възлагали мокрите поръчки. Тая трябва ведснага да я изгонят от БГ, не сме във война с Русия, не може да държи такъе език.
  • 99 Zoran

    3 16 Отговор

    До коментар #22 от "Смех":

    Комунистически гной !!!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Много точно го каза

    10 32 Отговор
    Руската фашистка чума, диктатора в комплекси рано джудже в Кремъл е изграден нацист и агресор
  • 104 Българин

    34 6 Отговор
    НЯМА ДА ЗАБРАВИМ! НЯМА ДА ПРОСТИМ!

    1. Българинът инж. Иван Милев - жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност
    2 Българинът Александър Николов - мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014
    3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014
    4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 пред посещението на Българския Президент
    5. Оскверненият пред 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 в Болград - поруганите им имена омазани с украинска жълта и синя боя на 29 февруари 2017 и написаната на него закана към местните българи "чемодан - вокзал - София" (на снимката).
    6. Българинът Василий Кащи - публично жестоко пребит при залата на общинския съвет и зялят в очите с антисептична течност в Белгород на 30 мвй 2017
    7. Първият акт на преварата в 2014г. - отмяната на законите гарантиращи права на българския език.
    8. Прекрояването на Болградските общини в 2020 за да изгубят българите мнозинстното си в тях, международно осъдено с Декларация на Народното събрание на България от 20 май 2020 г.
    9. "Закона за коренните народи" от 1 юли 2021 г. грубо дискириминиращ живеещите от векове там българи.
    Питам помните ли?
    И днес за един ден Путин е на път да унищожи ВПК на Украйна, в който американците за последните осем години са вложили над 20 млрд долара. На практика той унищожи американски военни бази, наричани за благ
  • 105 Кобра бг

    19 4 Отговор

    До коментар #35 от "ПутиЕн":

    А на тебе колко ти плащат да плуеш някои с друго мнение от това на господаря си ааааааа.келешчета като тебе е пълно не ви ли писна да се продават и да си мислите ,че някой ви вярва и удобрява
  • 106 АМА

    36 7 Отговор
    Фашистка ,що стоиш тук и плюеш по България, като си такава патриотка заминавай да защитаваш страната си ,там на баби раздават макети на автомати
  • 107 Onq s konq

    6 21 Отговор
    Исками ядрено ваоражение до Слънчака. Да се одбраняваме от роснаците. Роскините обаче са яки и може да ходат на плажа голи
  • 108 Дабе

    40 8 Отговор
    А колко са загиналите българи от американските храни гмо отрови и вируси?Разсипаха ни армията,земеделието,културата,образованието и най-важното,здравето.Молете се на Бог сега,защото американците не са спасителите.Руснаците ни продават горива по световно обявените цени,но българската мафия ги вдига тройно
  • 109 Иван

    31 7 Отговор
    По голяма чума и бостанско плашило от теб не бях виждал до сега
  • 110 Браво

    11 25 Отговор
    По руските канали можеш да чуеш с ушите си и видиш как хора с манталитет на мародери и убийци се асоциират с цивилизация и цивилизационност.И това са висши представители на властта и депутати.Точно това е войната в Украйна.Вой на цивилзацията срещу руската пещерна чума.
  • 111 СВД

    3 8 Отговор
    Маршал Жуков е стигал до 400 оръдия на км фронт.
  • 112 Чумата по хората в България- герб

    25 7 Отговор
    Като я гледам тая е бетерЧума
  • 113 Марш от тук

    29 10 Отговор
    Фашистка подлога
  • 114 Азов

    10 23 Отговор
    Слава Украину, героям слава!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Ххх

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "БОРУНА ЛОМ":

    Не! В основата ,са държавите,но трябва да си своден човек,за да го проумееш!
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Не искаме

    29 5 Отговор
    украински фашисти в България.Приемаме само Българи.Изключително нахални са жените им.Мъжете са нагли.
    Страдал съм.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 llollkio

    21 5 Отговор
    Тази грозна лелка и вибратора й отказва да я обслужи. Разбирам я.
  • 123 Гост

    24 5 Отговор
    С фашисти не се разговаря ,фашистите се ликвидират !
  • 124 Видовден

    27 5 Отговор
    Гледам снимката и си мисля, че е права жената за чумата. Само трябва да се погледне в огледалото. Относно Украинския политически елит, мога да ги похваля. В крайна сметка имало и по прости от нашите политици.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 бай Киро

    25 7 Отговор
    дано Путин унищожи главорезите от Майдана Дай боже Слава,Вечна слава на братския съветски народ
  • 128 Киро брейка

    20 7 Отговор
    тая не е добре сигурно има вагинална сухота вече изкукуригала е тотално
  • 129 Засрамен българин

    8 30 Отговор
    Голям срам, българите гледат и се молят да не са следващите...
    А трябваше президента да изгони риската посланничка, защото убиват българи и евреи...
    Трябваше мобилизация и да се изпратят военни контингенти извън нато, както прави франция, англия и сащ, когато убият един техен...
    Трябваше доброволци да тръгнат и да спрат руските пишлемета - детиняци и малолетни... а ние се пулим и се чудим, на кого да се дупим..
    Америка и Европа предаде Украйна, ще предадат и България, щом ние и Румънците предадохме Украйнците , сънародниците си и евреите - най-голямата общност в Европа са в Украйна... А се хвалим, че някой, някъде ги бил спасявал... Днес България и българите треперят, като "Възраждане" и БСП" от страх...
    Абсолютен срам политически, икономически, военен и етнически срам... Дори не направиха доброволчески отряди...
    А в Украйна има цяла дивизия от Индия... Индийците могат, а ние можем само да треперем пред екраните...
    Вече е късно, за лигави декларации и тъпи санкции - губят се важни позиции и военен авторитет.
    Днес е задушница - може да кажем - беше добра демокрацията в Украйна, но Путин получава обриви, като я гледа и се почеша с 150000 войника... Срам, защото БНА наброяваше 400000 наборници, около 350000 платени и още толкова запасняци... а сега имаме армия от чакащи на заплата, друг да ни спасява... Срам..
    Срам ме и от 2 испански самолетчета, които е неясно, какво правят в България.. Русия има около 8000 самолета от различни типове и т

    Коментиран от #137

  • 130 тоя бо....лук

    21 4 Отговор
    марш ма парцал
  • 131 БПФ

    31 6 Отговор
    Мрсна уродлива дъртачко, чyмата сте ВИЕ !!! Осем години избивате народа на Донбас !!! Осем години тероризирате всички малцинства в държавата си, включително Българското !!! Забравихме ли бесарабския Българин Василий Кащи - зверски пребит от фашагите - с очи залени с перилен препарат, за да бъде ослепен !!! А Алеята на Ангелите в Донбас - мемориал в памет на дечицата, избити от укро-нацисткия режим? Там е и паметникът на 13-годишния Кирил Сидурюк, загинал, защитавайки с тялото си 9-годишната си сестричка от куршумите на бандеровските убийци !!! Така ли "защитавате цивилизования свят" гнъсна твaр?

    Факти, защо давате трибуна на тая отвратителна и зла старица? Това ли е лицето на украинския народ?
  • 132 Алфа херинга

    26 5 Отговор

    До коментар #24 от "И аз":

    Викаш, друго си е да те удари натовска или американска ракета. Някак по престижно е от руската.
  • 133 Човек с памет

    31 4 Отговор
    Украинските неонацисти пазят кого? Тъпата овца явно 8 години е спала и не видяла какво правят в Донбас.
  • 134 САТЪРА НА ХАНА

    24 5 Отговор
    ОЛЕНА ОТ ОКРАЙНА, .
    ..... СИ МЕЧТАЕ
    ЗА ВЗВОД ЧЕЧЕНСКИ ДЯДОМРАЗОВЦИ
  • 135 Мда

    6 23 Отговор
    Агресорът е един, но не е Русия, а Путин ! Путлеркапут !
  • 136 БПФ

    22 4 Отговор

    До коментар #34 от "Иван Богун":

    А чучулото байдън, като подкокоросва украинците да се бият с Руснаците, що не излезе да се бие ек на ек с Путин?
  • 137 БПФ

    20 4 Отговор

    До коментар #129 от "Засрамен българин":

    Пaлячото зеленски моли източноевропейските страни за военна помощ - техника и доброволци. ЗАМИНАВАЙ.
  • 138 Мъка

    2 10 Отговор
    Какви 8000 самолета има пРосия, ти тотално си изплискал легена ...
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Психо Доктор

    23 5 Отговор
    Галеното Олена, остана ли си Леночка или ...... В Цял свят е Александър само в Украйна от известно време ги прекръстиха без да ги питат на Олександр, Еуген от Евгений, Вира от Вера ... Управниците ви са долни помиари които направиха всичко за да насядят омраза към най-близките ви хора. Ако вашите родители сави дали името на хубавата Елена защо се огъвате под натиска на някой продажен чиновник и се съгласявате с геноцида да ви променят идентичността или вие нямате самоуважение. Как тогава искате да ви уважават. Това е психологията на полицаите служили на фашистите и сегашните националисти споделящи същата идеология на преследване жестока разправа над хора с различно самосъзнание. Именно този тумор насаждащ страх и омраза е пагубен.
  • 141 ooooooo

    21 5 Отговор
    Олена, не си го причиних да ти чета булумача. но един животоспасяващ съвет:
    Ако вече я няма КРАВАРКАТА в базата - тичай в мазето....
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Уса

    17 4 Отговор
    Въпросът е,какво брани Украйна а не кого?Брани едно чучело поставено от моите работодатели американците.Разликата е,че аз получавам 15 000$ заплата на месец в САЩ а тяхното чучело много повече пари от американските данъкоплатци,които дори и не знаят.Украинските граждани нищо не получават а живеят в мизерия,болести и случайни шрапнели.Всичкото това заради чучелото

    Коментиран от #144

  • 144 ахаххахахйа

    8 0 Отговор

    До коментар #143 от "Уса":

    Ти ли получаваш толкова в ФАЩ??? Не ме разсмивай, защото не сме в Африка. 15 палки не е дори официалната заплата на президента
  • 145 123

    12 6 Отговор
    Тази е луда за връзване
  • 146 Сесесере

    6 13 Отговор
    ПРАВА Е ЖЕНАТА УКРАИНЦИТЕ СА СМЕЛ НАРОД МНОГО КОВЧЕЗИ ЩЕ ЗАМИНАТ ЗА РАША ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ
  • 147 Платена статийка....

    8 3 Отговор
    ...глупава, но със силно заглавие... 👎👎👎

    Коментиран от #208

  • 148 Теодоро

    14 3 Отговор
    Мазен пасквил
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Фашиста зеленски

    14 3 Отговор
    скоро ще бъде измъкнат от дупката където се е заврял!.......
  • 151 Изцяло подкрепяме Русия!

    20 2 Отговор
    В борбата им против украинските фашисти с надежда скоро и на Балканите да зачистят!

    Коментиран от #171

  • 152 жоро

    15 1 Отговор
    Като беше казал маршал Жуков на германците при превземането на Берлин за трети път от Русия през1945 г "Нашето условие е едно Безуговорачна капитулация" Комика да се учи от историята и да капитулира незабавно
  • 153 джоро павету

    16 1 Отговор
    чумта е фашистка окрайна
  • 154 Явно и крадливата фашистка

    18 3 Отговор
    Шайка в България започва да изпада в нервни кризи - на страната на губещите сте както винаги!
  • 155 охбреее

    16 3 Отговор
    Коя е тая луда бе? А украинските неонацисти, които избиват руснаците в Украйна какви цивилизационни ценности защитават? Сега скапаната ви изчислена държава ще се разпадне, защото америка няма да си мръдне пръстта да ви защити. А ако Путин спечели, той ще направи добро на природата и света, защото в Източна Украйна няма да добиват газ чрез фракинг, няма да сеят ГМО растения и няма хамериканците и НАТО да използват Украйна като дойна крава.
  • 156 Гост

    15 2 Отговор
    "Олена", ч у м а т а са такива, като теб, Путин закъсня с тази военна офанзива цели 8 години. Украинският ф а ш и з ъ м трябваше да спре.
  • 157 Радон Керанов

    3 19 Отговор
    Тепърва започват проблемите на руските фашисти! Телешкият възторг от подвизите на могучая и непобедимая скоро ще се изпари! Започват кошмарите на партизанската война! Справка - случилото се в Ирак след разгрома на иракската армия от американците!
    Дребното фюрерче, обладано от от бяс е забравило, че и Вермахта беше победоносна армия. Къде е сега Вермахта - в помийната яма на историята! Възхищавайте се на руските успехи, тролчета! Трябва наистина да си много тъп, за да се възхищаваш от смешното фюрерче! Путин е престъпник, тролчета! НЕОПРОВЕРЖИМ ФАКТ!
  • 158 ОТ ХУМАТА

    5 2 Отговор

    До коментар #47 от "БОРУНА ЛОМ":

    Ако Дунава ти е близо , връзвай бордюра и се метай ... Файда от тебе нема ..
  • 159 Минков

    10 2 Отговор
    Тая пъкткаква е и кой я финансира? Ща не си се прибере в Украйна да се сражава?? Смешник!
  • 160 Eeeiiiii

    14 3 Отговор
    Една чума има, която разпалва войни и унищожи цели народи и това е Сащ и слугите им, . Когато бомбафираха Сърбия и нанесоха щети и жертви камво беше, унищожиха Либия, Ирак, Сирия. Всички подлоги америка ски сеят пропаганда , заедно със корупирания ЕС, който е пропит от американски слугинаж.
  • 161 Живко

    12 1 Отговор
    Какви са тези нелегални национални огранизации - дружества?? Що не си остана с украинската фамилия, другарко??
  • 162 Възмутен

    11 2 Отговор
    Да бе, да...брани интересите на сащ и на една клика безбожници, които съсипаха страната
  • 163 Гост

    13 3 Отговор
    А когато ядеше бисквитки от ръката на Нюланд и броеше кървавите долари платени за изгорените руснаци не плачеше.
  • 164 Ганьо

    16 2 Отговор
    Когато украинските фашисти изгориха културния дом на България в Одеса, какво направи украинската държава? Нищо, виновни и наказани няма. Май имаше и изгорени хора. И сега трябва да вземем пушките и да тръгнем на война за чужда кауза?
  • 165 чоко

    13 1 Отговор
    Като се борят защо никои не им помага от целият свят. Зеленски защо не иска преговори ,очевидно се надява на чудо , възможно е само инвънземните да се навият да му помогнат
  • 166 112

    2 16 Отговор
    Редица водещи сайтове спряха коментариите,поради дезинформацията от платените руски тролове ! Съществуването на цели дезинформационни центрове и у нас е видно от т.н.по долу коментари .И Факти тябва да вземе мерки !!!

    Коментиран от #168, #182

  • 167 Локо Сф1956

    13 1 Отговор
    Коцева, погледни първо някои факти. Защо през 1991 г. Украйна не регистрира в ООН своите граници. В момента тя е държава без регистрирани граници. Защо единствено САЩ искат Русия да е обградена от всички страни с държави от НАТО, но през 1991 г САЩ, Германия,Франция и Великобритания подписват секретен документ- държави от източна Европа да не се включват към НАТО. Защо САЩ искат да са №1 в света уж, като миротворители, а всъщност те разпалват войните. Помните ли когато САЩ нападнаха въздушно Сърбия с бомби и то в мирни градове. Защо тогава мълчахте. Е при тази ситуация Русия, колкото и да лошо, взима инициативата за запазване на своята държавност. Запада винаги е бил срещу Русия.
  • 168 карамфила

    10 1 Отговор

    До коментар #166 от "112":

    Отиваи да се молиш на гейевропата за справедливо наказание на окраинските фашисти главорези.
  • 169 Ivan

    18 1 Отговор
    "руската чума"... Да възложиш колективна вина върху целия народ си е типичен нацизъм. Като бесарабски българин, който има роднини в Украйна казвам - руския народ не е наш враг. Категорично съм против подобни изказвания, те само разпалват конфликта. Украинците май не се учат от грешките си...

    Коментиран от #222

  • 170 Не щем такава цивилицация

    10 1 Отговор
    Е кой ли е виновен в случая след като това което можеше и трябваше да стане по мирен начин предложен от Путин на "цивилизования" свят ще се постигне сега с военно усилие и смърт на братя и съседи!!!!
    Е Кой, кой е виновен цивилизацийо!!!
    И ексикулсън от цивилизоваността, като трябва да се изяде солта и боя за да се постигне това което трябва, както е според притчата!!!
  • 171 мисира

    10 1 Отговор

    До коментар #151 от "Изцяло подкрепяме Русия!":

    Ще видят проблем с Балканите,много харвардски боклук се натрупа тук.
  • 172 Мерси цивилизацийо

    14 1 Отговор
    1. Българинът инж. Иван Милев - жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност...
    2 Българинът Александър Николов - мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014...
    3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014...
    4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 пред посещението на Българския Президент...
    5. Оскверненият пред 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 в Болград - поруганите им имена омазани с украинска жълна и синя боя на 29 февруари 2017 и написаната на него закана към местните българи "чемодан - вокзал - София" ...
    6. Българинът Василий Кащи - публично жестоко пребит при залата на общинския съвет и зялят в очите с антисептична течност в Белгород на 30 май 2017...
    7. Първият акт на преварата в 2014г. - отмяната на законите гарантиращи права на българския език.
    8. Прекрояването на Болградските общини в 2020 за да изгубят българите мнозинстното си в тях, международно осъдено с Декларация на Народното събрание на България от 20 май 2020 г....
    9. "Закона за коренните народи" от 1 юли 2021 г. грубо дискириминиращ живеещите от векове там българи.....
  • 173 СМЕШКИ

    11 1 Отговор
    Олена Коцева за ФАКТИ: Украйна брани целия цивилизован свят от руската чума.............Е С ТЕЗИ ДУМИ , ТАЯ МОМА МЕ СПЕЧЕЛИ , ......КАТО ...................НЕВЯРВАЩ !!!
  • 174 ТАЯ ФАШИСТКА ОТ ФОТКАТА

    11 2 Отговор
    САМО РАЗВАЛЯ ДОБРИТЕ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ УКРАИНКИТЕ
  • 175 ТЕ ТОВА В КРАЯ ИЗБИВА РИБАТА

    7 2 Отговор
    Агресорът в света е един-единствен и това е Русия". ЕВАЛА И ПРАИМ НА ТАЯ ПРЕЦЕДАТЕЛКА !
  • 176 ЖЕНА С МАЛКИ УСТНИ

    11 0 Отговор
    ТОВА ДА ТИ НЕ Е ДОМА !
  • 177 Да питам

    15 2 Отговор
    Къде бяха пламенните ви речи когато САЩ влезе в Сирия, в Ирак, в Персийския залив, Афганистан, бомбардира с обеднен уран Сърбия ... .... ...., а!?
  • 178 Да ви имам "циливилизацията"

    10 1 Отговор
    "Ние сме във война", коментира Джими Картър.
    САЩ е във война през всички 242 години от своята история, с изключение на 16 години, обяснява Картър.

    Картър определя САЩ като "най-войнствената нация в историята на
    света", поради склонността да се опитва да принуди другите да "възприемат американските ни принципи".

    "Изхарчихме, мисля, че 3 трилиона долара", допълва Картър за
    американските военни разходи. "... Това е повече, отколкото можете да си представите.

    И все на ЧУЖДА ТЕРИТИРИЯ !

    А бившият президент Тръмп заяви в радио предаване, че когато е научил, че Путин признава независимостта на сепаратистките региони Донецк и Луганск в Източна Украйна, си е казал: "Това е гениално".
    "Казах си: "колко е умно това", посочва Доналд Тръмп.
  • 179 Бамби

    9 1 Отговор
    Да......Разрушенията в Сирия, Либия, Афганистан, Камбоджа, Ирак, Югославия просто нямат пикакво значение, даже не са се случили...
  • 180 бъркаш са

    13 1 Отговор
    То чумата сте вие укро фашисти. Сега какво ревеш пред медиите? Що не излезеш да маршируваш и да викаш че си голямата бандера. Недей ни плачи на нас. Излез на улицата в Киев да викаш че си бандера, мечо тъкмо сега е дошъл да ви види как се борите. Пропаднали фашаги.
  • 181 винету

    11 0 Отговор
    Украйна брани целия цивилизован свят в нацисткия батальон Азов и Правий сектор.
  • 182 винету

    11 1 Отговор

    До коментар #166 от "112":

    Кое е дезинформация?Съществуването на фашистката организация Правий сектор който бамбандира Донецк от години?Който иска да не чете руска пропаганда/ясно е че има такава/ а просто да влезе в официалния сайт на Правий сектор и да види как може в една държава да има нещо като АлКайда само че законно.
  • 183 Tутанкамон

    2 6 Отговор
    Да го прочетат нашите умници политици,жената им го казва право в очите,страхливи мишоци
  • 184 Гошо

    6 1 Отговор
    А тоя "цивилизован свят " да вземе сам да се брани ,че нещо се разцивилизова
  • 185 Хъкълбери Тиквата

    12 3 Отговор
    Цивилизацията,драга,не е за бандеровските банди.
  • 186 777

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    А кое е цивилизация?Империята раша ли?Агресора пусин?На Youtube е пълно с руски видеа на агресивно каране и поведение на пътя.Катастрофи колкото щеш.И не ми казвай, че не са реални.Във всеки случай не са преиграни.
  • 187 Ще го среша

    1 3 Отговор
    А обичаш ли да го пипаш по главата!?
  • 188 маловажни неща

    5 2 Отговор
    Страхливите и корумпирани политици от Запада в един глас се надвикват-Украйна е почти невъзможно да спечели.Що за хора са това от Запада.Не казваме , че Украйна ще спечели, казваме само, че
    Един нормален и имащ чест човек от Източна Европа би се изразил така-НЕВЪЗМОЖНО е Путин да спечели.Ако спечели, това би означавало да унищожи над 50% от населението.А то си е 40 милиона май.
  • 189 Наташа

    11 2 Отговор
    А ние си мислехме че няма вече фашизъм.
    Генно е заложен в Украинските глави.
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Петко

    10 2 Отговор
    Украина плаща пасивите на западните " демокрации" , които я вкараха в конфликт с най-близкия им народ! Тези демократи толерирах избиването на рускоезичното население по най-варварски начин! Единственото решение е изгонването на марионетното правителство!
  • 192 Петко

    14 2 Отговор
    Кьде беше ти Олена , когато бандеровците изгориха живи 42 етнически руснаци в Одеса?
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Ддд

    6 2 Отговор
    Боже опази, цивилизования свят. Украйна брани..... Путин ще нападне България...... Спрете водката и си пийте хапчетата
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Да, много

    2 3 Отговор
    Верни думи - руската чума, руските фашисти и окупатори
  • 197 БАНДЕРА

    1 9 Отговор
    Въпраса е кага , ние Българите ще поизпържим местните фашисти путлеристи с руски бензин ?

    Коментиран от #209, #229

  • 198 жуков

    7 1 Отговор
    оленка, а вие докарахте черната чума в Украйна !
  • 199 Е то па една цивилизация

    5 2 Отговор
    Ние сме във война", коментира Джими Картър.
    САЩ е във война през всички 242 години от своята история, с изключение на 16 години, обяснява Картър.

    Картър определя САЩ като "най-войнствената нация в историята на
    света", поради склонността да се опитва да принуди другите да "възприемат американските ни принципи".

    "Изхарчихме, мисля, че 3 трилиона долара", допълва Картър за
    американските военни разходи. "... Това е повече, отколкото можете да си представите.

    И все на ЧУЖДА ТЕРИТИРИЯ !

    А бившият президент Тръмп заяви в радио предаване, че когато е научил, че Путин признава независимостта на сепаратистките региони Донецк и Луганск в Източна Украйна, си е казал: "Това е гениално".
    "Казах си: "колко е умно това", посочва Доналд Тръмп.
  • 200 Да ви благодарим ли оля

    8 2 Отговор
    . Българинът инж. Иван Милев - жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност...
    2 Българинът Александър Николов - мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014...
    3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014...
    4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 пред посещението на Българския Президент...
    5. Оскверненият пред 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 в Болград - поруганите им имена омазани с украинска жълна и синя боя на 29 февруари 2017 и написаната на него закана към местните българи "чемодан - вокзал - София" ...
    6. Българинът Василий Кащи - публично жестоко пребит при залата на общинския съвет и зялят в очите с антисептична течност в Белгород на 30 май 2017...
    7. Първият акт на преварата в 2014г. - отмяната на законите гарантиращи права на българския език.
    8. Прекрояването на Болградските общини в 2020 за да изгубят българите мнозинстното си в тях, международно осъдено с Декларация на Народното събрание на България от 20 май 2020 г....
    9. "Закона за коренните народи" от 1 юли 2021 г. грубо дискириминиращ живеещите от векове там българи.....
  • 201 демократ

    1 1 Отговор
    Мила г-жо, целия "цивилизационен свят" се е СВИЛ пред паранойка от Кремъл и 85 % подкрепящи го крестияни, но от Константинополската битка до днес са били Точно такива /цивилизиованите/.
  • 202 нас кой ще не брани

    6 1 Отговор
    от гнилия бг капитализъм и фащ?
  • 203 ганев

    9 1 Отговор
    цели 70 години украинците и руснаците и поляците си живееха мирно кротко може би по бедно НО СПОКОИНО НИКОИ НЕ ГО БЕШЕ СТРАХ ЧЕ НЯКОГА ЩЕ ИМА ВОИНА ПОМЕЖДУ ИМ ЗАЩОТО ИМАШЕ РЕД ОТ 8 10 г американците взеха ЗДРАВО ДА СЕ МЕСЯТ И ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА
  • 204 Пишан паТреотка

    12 1 Отговор
    Като е толкова голям патриот да се върне в Украйна и да защитава родината си..А тАя се насадила в България и тръгнала помощи да проси от нас..Не сте добре дошли тук..Вън от България фашистка-просякиня.
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 СЛАВА УКРАЙНА

    7 5 Отговор
    Престъплемнията на руския фашизо-путлеризъм ?

    1. Българинът инж. Иван Милев - жив изгорен от руските фашисти диверсанти в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност...

    2 Българинът Александър Николов - мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014... от руските фашисти диверсанти .

    3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014...от руските фашисти диверсанти .

    4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 пред посещението на Българския Президент...от руските фашисти диверсанти ,.

    5. Оскверненият пред 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 в Болград - поруганите им имена омазани с червена руско-фашистка боя на 29 февруари 2017 и написаната на него закана към местните българи "чемодан - вокзал - София" .

    6. Българинът Василий Кащи - публично жестоко пребит при залата на общинския съвет и зялят в очите с антисептична течност в Белгород на 30 май 2017...от руските фашисти диверсанти .

    Коментиран от #258

  • 207 Нюрнберг

    3 13 Отговор
    Много е права. Който е чел история знае, че Хитлер така е започнал. Разлика няма. Путин е военнопрестъпник и го чака нов Нюрнберг.
  • 208 тук всяка статия е съставена

    4 2 Отговор

    До коментар #147 от "Платена статийка....":

    от седераси а уж били изчезнали само си смениха името на гроб скоро сигурно пак ще го сменят
  • 209 точно обратното ще стане щото сте

    5 1 Отговор

    До коментар #197 от "БАНДЕРА":

    малцинство такива крадци като тебе дето от лакомия станахте по 300 кила живо тегло
  • 210 ПУТЛЕР КАПУТ

    4 12 Отговор
    ГОТВЕТЕ СЕ
    РУСКИЯ ПУТЛЕРО-ФАШИЗЪМ ИДВА ! БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е СЛЕДВАЩА !
  • 211 Георги Ненов

    1 12 Отговор
    Слава Украине! Слава!
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 За РФ

    9 0 Отговор
    Ей тая самозванка плещи глупости и откровени лъжи! Жената явно не е разбрала, че не сме 1944, но украинците още така се бият. Със сопите. Каква цивилизация, бе???
  • 214 Niknay

    4 0 Отговор
    Към заглавието - офффф ......
  • 215 Трес

    8 0 Отговор
    Добре, че се е сномала Оленка, та да видим как изглежда руската чума.
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Точно

    1 8 Отговор
    Много точно. Европа трябва да изпрати войски в Украйна.

    Коментиран от #224, #225

  • 219 Даката

    0 9 Отговор
    В русия и Беларус предстоят граждански войни
  • 220 Петков

    12 0 Отговор
    Одеса 2 май 2014 г. ............
    ..
    Бременна жена изнасилена и удушена с чорапогащника, и после изгорена. Украинските фашисти ще си получат заслуженото!
  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 БПФ

    16 2 Отговор

    До коментар #169 от "Ivan":

    Типично за русофобите, те са надъхани с омраза. Аз не знам някой русофил да е наричал американският народ или някой европейски - "чума". Ето това е една от причините, поради които няма по долни и отвратителни изрoди от русофобите.

    Коментиран от #240

  • 223 Доза

    12 0 Отговор
    Дайте каска и един български калашник на г-жа Коцева и да ходи да брани европейската цивилизация в Украйна щом смята, че се снишаваме като държава.
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Болен

    11 0 Отговор

    До коментар #218 от "Точно":

    Оленка, от твоите словоизлияния ме заболя не само главата........
  • 226 6569

    10 1 Отговор
    Кого брани и от кого?Пълни глупости пишете.Украйна плаща заради глупавия артист.Жалко че гинат хора.Този Земенски настинала е зелен .Трябваше добре да си изиграе картите и да има полза и от САЩ и от Русия ,а не да се вре между шамарите.Не случайно има поговорка ,,Когато атовете се ритат магаретата го отнасят,,.Жалко за милите хора.
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 И не само

    7 0 Отговор
    Украйна ни брани и от извънземните
  • 232 Троянски Кон

    12 3 Отговор
    Чумата сте вие украйнските неофашисти .
  • 233 Туч такъв

    10 2 Отговор

    До коментар #24 от "И аз":

    Руски ракети още не са падали тука,ама американски падаха в Горна Баня,когато бомбардираха Югославия.
  • 234 Атаман

    8 1 Отговор

    До коментар #34 от "Иван Богун":

    По голяма простотия никой в света не е в състояние да напише.
  • 235 Путин е българин! :)))

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Най-накрая на Путин му дойде вторият акъл - българският. :)))

    Този, за който турчина казва: "Да му имам на българина акъла, ама втория!"

    Ако Путин не беше българин, а 100% руснак, още през 2014 г. щеше да прати два батальона десантчици в Киев, които да върнат на власт законния президент на Украйна - Виктор Янукович, свален с кървавия фашистки преврат на про-американския майдан.

    Това, че Путин е чист българин е видно и от отмъстителния му характер. Още не е забравил как русофобите в Москва, Лондон и Вашингтон му потопиха гордостта на флота - подводницата "Курск" - на 12.08.2000 г. Такова нещо не се забравя! Не се забравят сълзите на моряшките майки и жени!

    Путин има много да отмъщава. Русофобите тепърва ще плачат. - Ред русофобски сополи, ред русофобски сълзи; ред русофобски сополи, ред русофобски сълзи!..

    Българите сме русофили!

    Антибългарите са русофоби.

    Русофобите предлагат да се замени Националният празник на България - Трети март с честване на рождения ден на турския султан Абдул Хамид II - любовник на грозната английска кралица Виктория.
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Освобождението и тук наближава!

    11 2 Отговор
    След разгрома на бандеровските потомци на нацисти ще има и чистка на балканите, Косово и т.н. Важното е да се изритат от властта тия фашистки Русофоби защото отново накрая България ще е губеща и ще плаща репарации и на Сърбия и на Гърция които със сигурност ще са с Русия!
  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Цивилизация остана само в Русия!

    10 2 Отговор
    Европа я превърнахте в кочина за отпадъци продажници крадливи! Българския народ в съкрушителното си мнозинство е зад Русия!
  • 240 Абсолютно си прав!

    9 0 Отговор

    До коментар #222 от "БПФ":

    И тези аборигени ще ми говорят за "цивилизация"! Русия е образец на цивилизация в сравнение с абсолютно просташкия език който ,използват че говорят и за "дипломация" тия западни селяндури!
  • 241 Ха ха ха

    4 2 Отговор

    До коментар #34 от "Иван Богун":

    Ако всичко е чисто и това ще реши всичко Путин ще излезе сам и срещу двамата едновременно.Ха ха ха медийни герой срещу КГБ агент 3ти дан по бойно самбо ХаХаХаХа
  • 242 Адвокат

    9 2 Отговор
    Слава на Россия! Да живее братския руски народ! Украинските националисти ще загубят и ще страдат всички в Украина, заради империализма на САЩ !
  • 243 ТвойтаМм

    10 2 Отговор
    А нас ,българите никой не ни бранеше от СДСЧумата, създадена и отгледана от същите тези,които създадоха и отгледаха УкраинскатаЧума и я качиха на власт с Майдан .
  • 244 Обикновен човек

    8 2 Отговор
    Руските воъски не атакуват градовете с население, изключение Киев. Атакуват се военни обекти.Преговори няма, Киев отказа. Господине, ако Руските атакуват неруски атакуващи, те наистина щяха да бъдат унищожени напълно. Войната срещу чуждоземни войски и държави ще бъде унищожителна. Украинците се считат за руснаци, затова не се атакуват.

    Коментиран от #252

  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Хххх

    6 2 Отговор
    Автора и Алена не са на център! Едно е да искаш ,а друго получаваш! Фашизма се възражда , а Вие лъжете хората ,не забравяйте ,че ние не четем само Факти! Информираме се по много достоверни начини!
  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 Сър Пичук

    2 4 Отговор

    До коментар #244 от "Обикновен човек":

    Киев не е отказал, защото той предложи преговорите. Руснаците проучваха, проучваха и накрая заявиха, че Киев е отказал.
    Поредната лъжа на Кремъл.
  • 253 Абе,

    5 0 Отговор
    Овчева,ли си,кочева,ли си,вашите фашисти могат да избиват руснаци и други етноси,пък сега ревете ?!
  • 254 Матей преображенски

    3 3 Отговор
    Русия допусна грешка преди 8г. като допусна американците да завладеят Украйна и да я превърнат в подобие на ИДИЛ--американско зловонно средище на нечувана мерзавщина.Сега си поправя грешката,по-добре късно,отколкото никога.Отливът започна за американската експанзия,твърде голям залък отхапаха и се задавиха.Няма какво да се вайкат,сами предизвикаха този руски ответ и да се радват ако загубят само Украйна.Защото Русия е заявила ,че американските бази трябва да се махнат от И.Европа,а това не са празни слова,какъв е смисълът да се освободи само Украйна, а другите славянски народи да останат под американско иго и да бъдат превърнати в нови украини.За такива се кандидатират веднага Румъния ,Полша,Прибалтика и България,американците дори започнаха подготовката .
  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Panzerkorps

    1 3 Отговор
    Добре е сипала на тези гнycни, пoдчoвeшkи yтaйkи, болшевиките Hиeдни! Червената чума трябва да бъде зaтpитa без милост и съжаление!
  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 Смешен си, палячо!

    6 3 Отговор

    До коментар #206 от "СЛАВА УКРАЙНА":

    Всичките фашистки злодеяния са извършени от злодеите на фашисткия и юдейски режим в Киев.
  • 259 Константин Прокопиев

    1 0 Отговор
    Харесах Мартин Карбовски,Красимир Каракачанов Велизар Енчев.Не ми се чуват и гледат безличности на външно министерство.
  • 260 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 доко

    1 2 Отговор
    А ПЪК РУСИЯ БРАНИ СВЕТА ОТ ЗАПАДНАТА ЧУМА..КОЯТО ОТДАВНА ЧАКА УДОБЕН МОМЕНТ ДА ПАНАДНЕ РУСИЯ И ДА И ГЕПИ ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ ДА МОЖЕ ДЖЕНДЪРИТЕ ДА ЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ И ДА СИ МИЯТ ГАЩИТЕ В СЪДОМИЯЛНИ..И МИШО ШАМАРА ОТ АМЕРИКА ДА ИМ ПРАВИ КОНЦЕРТИ..С ДВЕ ДУМИ МАЛКО ДА РАЗБЪРКА УТАЙКАТА..АМИН..

    Коментиран от #263

  • 263 Panzerkorps

    0 0 Отговор

    До коментар #262 от "доко":

    Φюрерът беше прав! Трябва да зaтpиeM Русия и да зapобим народа и за да има мир по света! d
  • 264 ФАКТ

    2 0 Отговор
    ..АЙДЕ ВЕЧЕ ЗЕЛЕНСКИ ДА СЕ ПРЕДАДЕ..И ДА СЕ СПРЕ С КОНФЛИКТА..НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ЗАРАДИ ЕДНА УКРАЙНА..ДА СЕ ВЪВЛИЧА В ВОЙНА ЦЕЛИЯ СВЯТ..ПРОСТО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА..ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ДУМАТА ВОЙНА В УКРАЙНА Е МАЛКО ПРЕУВЕЛИЧЕНА..ТЕ ВСИЧКИ ИЗБЯГАХА..КАКВА ВОЙНА ИМА ТАМ..РУСНАЦИТЕ СЕ ВЛИЗАТ В ВСЕКИ ГРАД В КОЙТО СИ ПОИСКАТ..БЕЗ НИКАКВА СЪПРОТИВА..ВОЙНА ИМАШЕ В СИРИЯ И В АФГАНИСТАН..ТОВА ТУК Е ПРОСТО ПРЕВЗЕМАНЕ ..РУСКИТЕ ВОЙНИЦИ СИ РАЗХОЖДАТ ПО ГРАДОВЕТЕ НА УКРАЙНА СЪВСЕМ СПОКОЙНО..ДОРИ СИ ГОВОРЯТ С ХОРАТА..ВИЕ ГОВОРИТЕ ЗА ВОЙНА....ЧЕ ТО САМИТЕ УКРАИНЦИ СИ БЯГАТ ОТ ДЪРЖАВАТА..А ИСКАТ ДРУГ ДА ИМ ПОМОГНЕ..ЧЕ ОТ КАКЪВ ЗОР....ЧУВАМ ТУКА САМО РАЗНИ ГЛУПОСТИ ОТ РАЗНИ УКРАИНЦИ..НИЕ СМЕ С УКРАЙНА..Е КАК СТЕ С УКРАЙНА КАТО ГЛЕДАТЕ ОТ СТРАНИ ЛИ.???...АМИ КАТО СТЕ С УКРАЙНА АМИ ХОДЕТЕ СИ В РОДИНАТА И ВОЮВАЙТЕ БЕ..КАК СТЕ С УКРАЙНА..КАТО СТЕ Я ОСТАВИЛИ БЕЗ ХОРА....ЕГАТИ И ЛИЦЕМЕРИЕТО ЕГАТИ И ЧУДОТО..ОСТАВИЛИ СТЕ ТАМ 5000 ВОЙНИКА ДА ВОЮВАТ С 100 000..И КАЗВАТЕ НИЕ СМЕ С ТЯХ..МНОГО ХИТРО..ТЕ ДА МРАТ НИЕ СМЕ С ТЯХ..А И СРЕЩУ КОГО ДА ВОЮВАТ ТЕЗИ УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ С АВТОМАТИ....КАТО СРЕЩУ ТЯХ ИДВАТ РУСКИ РАКЕТИТЕ ..??,,ПО РАКЕТИТЕ ЛИ ДА СТРЕЛЯТ....ИСКАЛИ ЕВРОПА ДА И ПОМОГНЕ..КАК ДА ИМ ПОМОГНЕ..ДА СИ СПРЕТНЕМ ЕДНА ТРЕТА ПОСЛЕДНА СВЕТОВНА..ЗАРАДИ ЕДНАТА УКРАЙНА..АЙДЕ НЯМА НУЖДА..СЪЖАЛЯВАМ ЗА УКРАЙНА НО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ВИ КАЖЕ ЧЕ ОТ РУСКО РОБСТВО НЕ СЕ БЯГА ТАКА ЛЕСНО..
  • 265 Анонимен

    3 1 Отговор
    ЧУМАТА Е ЗАПАДА !!!!!!!!!!!!
  • 266 Кгб

    1 0 Отговор
    Дайте адрес на тази героиня. Ще връчим медал.
  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Олена

    1 0 Отговор
    К.у.р.в.а.

    Коментиран от #269

  • 269 Верно бе

    1 0 Отговор

    До коментар #268 от "Олена":

    Олена е к.у.р.в.а. и много д.ъ.р.т.а.

    Коментиран от #270

  • 270 Не е важно че е к.у.р.в.а.

    1 0 Отговор

    До коментар #269 от "Верно бе":

    Нито че е д.ъ.р.т.а. Може да прави м.и.н.е.т.и. и да л.и.ж.е. г.ъ.з.?

    Коментиран от #271

  • 271 Е пъ тогаз

    1 0 Отговор

    До коментар #270 от "Не е важно че е к.у.р.в.а.":

    Я че си я сложна на х.у.я. и че си я врътим
  • 272 ДЕМОКРАТ

    1 0 Отговор
    ОЛЕНКЕ КОЙ ОБАЧЕ ЩЕ ОПАЗИ УКРАЙНА ОТ ФАШИСТИТЕ КОИТО ВИЕ УКРАИНЦИТЕ СИ ОТГЛЕДАХТЕ С ТАКАВА ЛЮБОВ И ИМ ПОЗВОЛИХТЕ ДА ИЗБИВАТ ВАШИ СЪНАРОДНИЦИ КАТО ЧЕ ЛИ СА КУЧЕТА