Last news in Fakti

22 Октомври, 2022 16:00 2 132 23

Евгений Кънев: БСП, ДПС и ГЕРБ пак са под общия покрив на Кремъл

  • путин-
  • русия-
  • бсп-
  • дпс-
  • герб

Какви са ресурсите на Съпротивата на путинския естаблишмънт у нас?

Евгений Кънев: БСП, ДПС и ГЕРБ пак са под общия покрив на Кремъл - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Изборът на Рашидов съвпадна с поредния отказ на Нидерландия да ни допусне в Шенген, но за сметка на това пък и с тайното допускане отново на руски фирми за доставчици на ядрено гориво за АЕЦ Козлодуй. Три в едно, сякаш да ознаменува събирането на БСП, ДПС и ГЕРБ пак под общия покрив на Кремъл. Какво по-добро лого от Вежди за този триумвират на БКП, ДС и Мултигруп/ВИС/СИК?

Това коментира във "Фейсбук" Евгений Кънев.

Те разполагат пак с всички власти в държавата. С безчет пари, с държавните институции и повечето медии. Но с губеща и вехнеща матушка на Изток.

Какви са ресурсите на Съпротивата на путинския естаблишмънт у нас?

Единствено осъзнатите за горната реалност граждани. Следователно задачата е те да се увеличават. А тогава зад Съпротивата ще е целият Запад.

За целта обаче няма да е достатъчно свиване в глуха опозиция и да чакаме провал на Статуквото. Защото те имат всичко, а медиите пак ще го лепнат на неконструктивната опозиция и ще деморализират всяка съпротива.

Нужна е първо работа за всеобщо осъзнаване, че имаме война за оцеляването на България като част от европейската цивилизация.

А на война - като на война, Kiril Petkov, Assen Vassilev, Hristo Ivanov, Атанас Атанасов:

(1) Изграждане на общ фронт от всички организации, които споделят общи ценности и разбиране за ситуацията.

(2) Общ щаб и единно лидерство за изработване на стратегия за действие и координация на политики, дейности и реакции. Време е Егото да остане на заден план и тази общност да използва най-големия си актив, станал повод за любим прякор на Статуквото.

(3) Организационно, идеологическо, ресурсно осигуряване на битката.

(4) Тактическа подготовка за търсене и експлоатиране на слабите места в олигархичния съюз - свързани най-вече кой да представлява Русия у нас - и съюзяване с части от него по определени теми. Примерно, за еврозона, за оръжие за Украйна, за запазване на данъчната тежест и т.н. Нарочно поставяне на теми срещу Кремъл за изобличаване на псевдоатлантиците. Търсене на помощ от ЕС и НАТО за натиск върху псевдоатлантиците.

Изобличаване на медийната колона на статуквото - 4хилядници, -лозите с путински речник и т.н.

(5) Постоянни срещи с хората в малките градове, които най-трудно се ориентират в ситуацията. Защото в крайна сметка въпросът е на 20 мандата повече извън първите 10 града.

И винаги да помним старата още Кубратова истина: Съединието прави Силата. А силата дава независимостта.

Първо не ни обръщаха внимание, след това ни се подиграваха, след това ни сплашваха, но накрая ще победим.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!?

    24 20 Отговор
    Митрофанова на председателското място в Парламента !!!?

  • 2 Стига вече

    27 27 Отговор
    Всичките мафиотизирани партии и техните мръсни пари се обединиха и бутнаха правителството на ПП. Видя се че всички се движат в едни граници и действат идентично ГЕРБ БСП ДПС Янев, дори Възраждане. Техните мръсни пари се обединиха и си превъртяха часовниците с избора на Мултака. Митрофанова ги обедини лично на съединението. Мръсните пари се опитват да се спасят през Кремъл или през Брюксел. Кремъл е ясно, че не ги закача мутрите и олигарсите с тях работят. Европа също веже веднъж ги спасиха през началото на така измисления преход, който се изгаври с нашите майки и бащи, с нашите деца, и прогони милиони зад граница. Европа имаше полза от това, като привлече здрава работна ръка и български майки да ѝм раждат деца. На българия оставиха корумпирания елит на комунистическите партийни номенклатури и доносници. Ще ги спаси ли и днес Европа отново? Или отива прако под опеката на Кремъл. И в двата случая губаят българските граждани. Нови десетилетия на загубени мечти и провалени съдби. ДО КОГА?
  • 3 абе козяци мaлoумни

    34 23 Отговор
    за 33 години политически слугинаж през запада и щатите през долнопробни циркови представления така ли не разбрахте че тъпата ви мантра "управлява ни кремъл" върви само между вас и някакво лумпенизирано малцинство от подобни на вас с крайна мозъчна недостатъчност?!

    Коментиран от #10

  • 4 Царя

    13 9 Отговор
    Тройната коалиция.
  • 5 Бонев

    28 17 Отговор
    Евгений,то и името ти е някъде от там около Кремъл.
  • 6 Джордж Сорос

    27 12 Отговор
    Така янев и той е с тях , а костя копейката ще се прави луд известно време и накрая и той ще им клекне
  • 7 ГОРСКИ

    19 2 Отговор
    Евреин и п....едал може само да купят някой депутат!!!!!!!!!!!!
  • 8 Румен

    22 19 Отговор
    Путин кат избяга в Китай, и наще в затвора ще тръгне БГ по Европейски път. Само момчетата от ПП ще помогнат на хората. Стига с мутренски дъртофелници. А тоя Рашидов дето мисли за пари, еми Илия Павлов си го вика.

    Коментиран от #13

  • 9 Нидерландия

    32 15 Отговор
    В територията е пълно с руски шпиони и русофили! Какъв Шенген сънувате?
  • 10 Бонев

    14 5 Отговор

    До коментар #3 от "абе козяци мaлoумни":

    По снизходително. Такива нямат оправяне.
  • 11 йохан

    18 7 Отговор
    Холандците са принципни : казали са НЕ и го отстояват.Къде го търсиш това с Вежди или не си изтрезнял?
  • 12 Странен народ са руснаците!

    25 10 Отговор
    Напъхали са си в ушите американски слушалки на айфон и бълват гущери, колко гадни били американците! Бълват гущери по американската платформа Ютюб!
    Пускат по Z каналите си в Ютюб искане за спонсорство чрез американската VIZA!
    Z “патриотите“ са най активни в американската Фейсбук !
    Против НАТО са , но са първи приятели с Турция!
    Някаква руска умствена перверзия!
  • 13 лекар

    10 3 Отговор

    До коментар #8 от "Румен":

    употребяваш много нискокачествена дрога
  • 14 Даа

    4 4 Отговор
    Под общ покрОв бих казал...

    Коментиран от #19

  • 15 Макс

    10 6 Отговор
    На Рашидов и през ум не му минава за Шенген и връзката на политическо ниво . Минава му , но само когато го засяга лично. Този човек не е нищо по-различно от най-големите егоисти и интересчии . Манталитет , затова винаги е подкрепял борисовщината .
  • 16 Дайте да дадете😂

    8 3 Отговор
    Само да каже видното финансистче, Бобокови, Баневи,Божков, Василев,Прокопиев депутати ли ще ги правите в следващ ПАРЛАмент, и ще шм роздадете по някое друго министерско кресло😂😂😂И не се ли усеща от целия текст как лъха на едно отминало в небитието време-партийните конгреси начело с бай Тошо😂😂😂
  • 17 колко мъка има по този свят

    11 2 Отговор
    Човечето написало горното обръщение към "Пролетарии(те)" ( в случая - слугите на Прокопи ,Чери , Бобока и пр.) с призив да се обединяват , очевидно не е със "всичкия" си !
  • 18 Любо

    8 7 Отговор
    Абе хора отворете си очите. Как може да се клоните на Асен и Киро, те от първия ден започнаха с лъжа. После си сложиха и посредник за газта и какво ли не още, и вие им вярвате. А НАТО и ЕС , ни убиха икономиката, и вие пак коленичи пред индианците. Продадохте България .
  • 19 Павел

    5 5 Отговор

    До коментар #14 от "Даа":

    Покров ли???За ПП и ДБ става дума, нали? На следващите избори ПП и ДБ ще гледат НС само по телевизията...може и в студиото на Слави.
  • 20 ха ха

    5 3 Отговор
    Не са хората на Пу виновни, а десните. Нула консерватизъм и само подлоги на Давос. Българите не са слепи и затова не излизат да гласуват. По същата причина и петролните компании показаха среден пръст на Байдън през март, когато им се молеше да увеличат производството. Глобалистката клика в момента воюва с путинистката в световна война. Докато не се смени посоката на Запада в икономиката, няма как у нас да се появят нови сили. Затова толкова. Някой със златно пръстче все ще се появява - дали името ще е Сидеров или Стефан или Яни е все тая.
  • 21 ФЕЙК

    3 2 Отговор
    Най-мъдрите българи носят името ЕВГЕНИЙ ! Дайнов, Михайлов, сега новата "звезда" Кънев! Следват още....
  • 22 Стати

    2 3 Отговор
    Ей, Кънев, руснаците идват! Скачай през прозореца!
  • 23 Аз Негодника

    1 0 Отговор
    ЛОБИСТ НА ЧАСТНИТЕ КОМПАНИИ...БЕГАЙ ДА СЕ СКРИЕШ НЯКЪДЕ БЕ КЛОУН...ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ...БЪЛГАРИЯ ИМА ДОСТАТЪЧНО ПРОБЛЕМИ.КОЙТО ТРЯБВА ДА РЕШИ...ЩЕ РЕШАВАМ НА ДРУГИТЕ...КРИВИТЕ КОСМИ...КАК ПЪК НЕ...БЕГАЙ...БЕГАЙ...ПО СИЛНО...ДОКАТО НЕ Е ЗАИГРАЛА СОПАТА...