Last news in Fakti

5 Ноември, 2022 13:00 2 663 62

Евгений Кънев: Силна общност, велика нация

  • общност-
  • общуване-
  • общество

Това, разбира се е най-видимо в геополитиката и политиката

Евгений Кънев: Силна общност, велика нация - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В Тоскана ми разказват за собственик на кафе, който имал три цени:

- 2 евро, ако поръчаш ”едно кафе”

- 1.50 евро, ако поръчаш “едно кафе, моля”

- 1 евро, ако поръчаш: “добър ден, едно кафе, моля”.

В едно село пък хората се опитват да запазят общността си като прекарват почти цялото си свободно време заедно: дори си правят вечер театър, в който всеки си измисля роля или играе себе си. Това коментира във "Фейсбук" Евгений Кънев.

Във Вайбър италианците почти не ползвали само ”да” или “Ок”, а “да, с удоволствие”, “разбира се”, ”на драго сърце”. За тях любезността и откритостта идват отвътре и не приемат затворените хора. Добротата води със себе си тази откритост, любезност и в крайна сметка - почтеност.

Силна общност, велика нация.

Толкова силно прави впечатление, идвайки от България. Допуснахме изцяло срив в нашите нрави, моралът залиня, общностите се разпаднаха, оцеляването стана водещо.

И Злото започна да доминира нашия живот. Много отдавна.

Това, разбира се е най-видимо в геополитиката и политиката. Страните, които се отскубнаха от Империята на Злото - днес се развиват успешно, дори процъфтяват. Вижте къде е Чехия, Полша, Балтика.

У нас - заблудиха ни, че сме я напуснали и всеки започна да си гледа интереса, най-често за сметка на общността. А всъщност винаги сме си били една губернийка на Империята на Злото - И затова то процъфтява.

Да, днес хората в Империята страдат - защото се кланяха десетилетия на фалшив кумир, величаеха Злото, песни пееха за него.

И ние - отказахме да се развиваме, затворихме се, дори много българи почнаха на същия кумир да се кланят. И Злото ни пречупи.

Ето една алюзия.

Ако потърсите съвпадения, ще се изненададате колко много са те. Между геополитическата Ос на Злото - Русия, Китай и Иран и политическата ос на Злото - БСП, ГЕРБ и ДПС. И тяхната рожба Северна Корея, т.е Възраждане. Ретроградна Русия и БСП, тоталитарен ГЕРБ и Китай, коварен Иран и ДПС. Израждане в Северна Корея и у нас.

Да, нужна е някаква дипломация със Злото, за да няма тотална война. Но виждаме как Злото се съюзява, подпомага и е готово за тотална война.

Какво друго ни остава - освен да създадем Ос на Доброто. Първата крачка е да разпознаем Злото, втората е да се обединим, третата - да победим.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Меркуцио

    43 9 Отговор
    Глупост на седмицата, поднесена от вманиачен десебар, послушник! Децата, внуците и правнуците на комунистическата номенклатура и ДС и в 2022 година са носители на автентичното зло! Другите са просто имитатори!
  • 4 История в документи

    14 25 Отговор
    Поради някаква причина на съветските деца не са казвали за това в училищата! Неприятната истина за СССР!
    Например известния завод за трактори на Сталинград е изцяло построен в САЩ, демонтиран и транспортиран на 100 кораба и сглобен в СССР. Днепрогес е построен от американската фирма Cooper Engineering Company (и немската компания Si Първите танкове са създадени в този завод.
    Горковският автозавод (ГАЗ) е построен от американската фирма Остин.
    Настоящият АЗЛК (заводът на Москович) е построен по проект Форд. Прочутата Магнетка е точно копие на металния завод в града. Гари, щатът Индиана.
    Albert Kahn Inc. проектира и изгради 500 съветски предприятия!
    Алберт Хан - индустриален архитект от Детройт Причината за неговия апел към Кан беше, че, проектирайки всички заводи на Ford, той разработва високопроизводителна технология за проектиране на промишлени В САЩ фирмата му с персонал от 400 души седмично подготвяше работни чертежи, изгражда трупове на промишлени предприятия за пет месеца. Кан практически доказа, че може да направи същото и в СССР: проектът на СССР е завършен за рекордно кратко време; конструкциите за него са произведени в САЩ, донесени в СССР и сглобени в рамките на шест месеца!
    По-конкретно компанията Albert Kahn Inc. създава училище за водеща индустриална архитектура в СССР.
    Заедно с заводите са създадени градове за работещите. Ернст Май - немски архитект участва в разработването на архитектурни проекти около 20 съветски града!
    За десет год

    Коментиран от #16, #43

  • 5 История в документи

    9 26 Отговор
    За десет години американците построиха около 1500 фабрики в СССР!
    Около 200 хиляди американски инженери и техници пристигнаха в СССР, водещи армия от почти милион затворници на ГУЛАГ - плюс няколко дореволюционни кадри в Русия.
    Американските преподаватели са обучили триста хиляди квалифицирани специалисти в граб факултети - тоест целия персонал за съветската индустрия за много години!
    Така МАТЕРИАЛНАТА ОСНОВА НА СОЦИАЛИЗМА Е ИЗГРАДЕНА ОТ КАПИТАЛИСТИТЕ НА САЩ плюс евтината работна ръка на интелектуалците.

    Коментиран от #7, #20

  • 6 Дипломат Чукчев

    26 8 Отговор
    Тъкмо си викам финансови К.У.Рифеи щом почна с еврото някакъв небалкански трик за печелене исках да прочета.
    А статията тръгна да оплюва ВЕЛИКИЯ РУСКИ НАРОД и се отказах от предателя българин живеещ сред черни за които пише, че са италианци.
    А този Дядя Ивана ни е освободил.И преди, и сега, и в бъдеще България винаги ще е с Русия-народопсихология се казва.
  • 7 Стига бе

    34 8 Отговор

    До коментар #5 от "История в документи":

    Само дето си забравил да кажеш, че построеното в СССР не е безплатно, а платено с тонове злато.
    И не е както ние си платихме предварително хартиени самолети...

    Коментиран от #21

  • 8 И къде са?

    14 5 Отговор
    Всичките са потънали в заеми, не знаят как ще изкарат зимата и колко фирми ще посрещнат пролетта,на колко емигранти ще слугуват.Е,да,САЩ и НАТО ще увеличат грижите си за тях,но нали и тях някой трябва да ги хрантути?
  • 9 Стига бе

    31 6 Отговор
    Като прочетох пасквила за "Ос на Злото и Ос на Доброто" се сетих за сентенцията:

    Две момиченца, добро и зло, седели на оградата и плюели минаващите долу. Злото уцелило трима, а доброто седем, защото доброто винаги побеждава злото!

    Коментиран от #19

  • 10 Съдията Дред

    18 4 Отговор
    Проблема в тезата на тоя комунистически син е , че няма грантове за всички. На повечето ни се налага да работим , за да се издържаме. И за да ни скубят, та да има и за ромеи, политици и грантояди.
  • 11 Италия е велика нация!

    14 7 Отговор
    И е силно подценена в икономиката. Те правят по добри коли от немците. При тях всичко е изящество и красота. Вива Италия!

    Коментиран от #29

  • 12 Чаушеску

    14 12 Отговор
    Ако бяхте изтепали стотина комуняги 1989 г. , нямаше да имате толкова много проблеми, цели 33 години!

    Коментиран от #25

  • 13 Сък Май Дик

    23 6 Отговор
    Евгений да се метнеш отнякъде ама да е от високо
  • 14 :))

    28 5 Отговор
    бил в Италия,
    ама не помни Оста "Рим-Берлин -Токио".Първопричината!..
    ...Русия и БСП му криви...
    ...Маниакалност без лечение...
  • 15 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    24 6 Отговор
    Авторът да си запише час при психиатър колкото се може по-скоро,
    за негово добро е, а и за наше...
  • 16 Преминаващ оттук

    28 6 Отговор

    До коментар #4 от "История в документи":

    Това бяха най-големите глупости които прочетох. Къде намирате тези джендърски опорки за да си пълните главите и да разпространявате.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 НЯКОЙ

    5 9 Отговор
    Истината боли, ама си остава истина! Ударете по една водка, за да ви мине!
  • 19 Абсолютно точно

    18 5 Отговор

    До коментар #9 от "Стига бе":

    Т.н."Ос на доброто" сътвори много повече злини на тоя свят, отколкото Оста на злото. Това са гьобелсови номера като са обърнали термините за дадените държави.
  • 20 Не е само това

    5 17 Отговор

    До коментар #5 от "История в документи":

    Американците въоръжиха до зъби ватенките през войната. Дадоха им милиони тонове храна, иначе щяха да изпукат от глад.

    Коментиран от #26, #34

  • 21 един

    5 15 Отговор

    До коментар #7 от "Стига бе":

    А нашето злато къде мислиш че е,СССР на два пъти ни взема златния резерв на "отговорно пазене",а преди това сме платили "освобождението" си от Османско иго с 32т.злато!

    Коментиран от #28, #30

  • 22 Каква невероятно точна

    6 14 Отговор
    Картина си обрисувал! Това е и моето усещане през цялото време. На престорена любезност със силния и деспотична тирания, дори жестокост със слабия! Законът на джунглата в губернята на Злото🧐
    Съгласен съм с теб и стигнах до извода, че за да има път напред , Злото трябва да бъде изкоренено от нашата земя!
    Всички паметници, които го вазхваляват, издигнати от престъпният и противочовешки тоталитарен режим трябва да бъдат съборени! Празниците на Мордор - заличени и забравени! Истината за комунизма и руската окупация - осветлени и изучавани! Глашатай те на злото - разковани и преследвани!
    Ние трябва да спрем да се преструваме и да погледнем истината в очите, колкото и болезнена да е тя. Трябва да излекуваме себе си и обществото от този Стокхолмски синдром!!!

    Коментиран от #31

  • 23 Хари Потен

    14 3 Отговор
    Съботна промивка за баламурници. Така със сладки приказки ще ви пуснат и на фронта
  • 24 Курадо Катани

    13 3 Отговор
    Грантовите плъхове продължават да вредят подмолно
  • 25 ами тогава

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "Чаушеску":

    от какво щеше да се пръкне СДС...
  • 26 ако

    8 1 Отговор

    До коментар #20 от "Не е само това":

    не бяха помогнали си знаеха ,че ако Русия падне следващите бяха те заедно с Англия /справка Франция и цяла Зап.Европа/

    Коментиран от #42

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Стига бе

    9 3 Отговор

    До коментар #21 от "един":

    Прави разлика между раз-плащане и вземане.
    Коя дата, година са ни вземали насилствено златото??

    Коментиран от #41

  • 29 Верно ли

    14 2 Отговор

    До коментар #11 от "Италия е велика нация!":

    Дааа, италианците са добри хора, живели добре благодарение на печатницата за хартийки, а относно икономиката - водят даже гърците по задлъжнялост. А ние (или по-скоро нашите майцепродавци) драпаме със зъби и нокти да им плащаме солидарно задълженията!
  • 30 Верно ли

    14 3 Отговор

    До коментар #21 от "един":

    "Взели" ни били златото! Дрън-дрън! А кой ни изплати репарациите като губеща страна след войната??? Ех, как ги сучете и въртите, ама безплатен обяд НЯМА! И ако сме плащали нещо на руснаците, сме получавали в замяна също. Докато сега само ни рекетират новите "партньори" срещу нищо насреща!
  • 31 тука е така...

    4 6 Отговор

    До коментар #22 от "Каква невероятно точна":

    Ами явно ще имаме много мъки докато заприличаме на нормални хора, с нормални обноски и отношения. Злото отдавна е станало правило за отношенията помежду ни, а за мислещите хора е напълно ясно, че загубеното добро ако изобщо някога може да бъде възстановено, отнема поне няколко пъти по дълго време отколкото за внедряване на злото като норма на поведение. Четейки примера с кафеджията моментално се сетих за впчатлението което ми направиха това лято търговците на остров Корфу. Още докато си кажеш поръчката и веднага следва едно "благодаря", а когато подаваш парите отново. Не знам дали това е навсякъде или просто съм попаднал само в такива магазини, но за всичките 10 дни не попаднах на намръщен търговец или както у нас да те третира все едно си му длъжник. Най много ме впечатли това, че всички отзиви за гърците, които бях чувал преди лично да имам с тях контакт, не предполагаха чак такива обноски. .Вярно, не ги сравнявам с други европейски народи, а само с нашия, но очакванията ми определено бяха съвсем други.
  • 32 ахххх

    6 2 Отговор
    Много е яко някой да ме назидава, че не сме общност, плюейки ме. Ей така се прави общност ако не знаете.
  • 33 Есен е

    7 2 Отговор
    Пак се изсипа това земноводно.
    Опитва се да развие есе.Е, хем
    счетоводител,хем остроумен майстор
    на словото.Казусът е в кърпа вързан.
    Клондайк във филологията.Има хора,
    от които ми става физически тормоз.
    Появяват се и след месец ,десетина
    човека получават инфаркт,или нещо
    подобно.Хора,покажете се,когато има с
    какво да зарадвате група хора,без
    много шум.Какво зло го гони този
    недоносник и след него,ще трябва да
    ми баят от уроки.И докога???
  • 34 Даром

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "Не е само това":

    ли им даваха тези неща? Тогава постъпваха както и сега. Помагат на по слабият за да изтощени по силният и накрая на войната когато едната страна е победена а другата изтощена те да определят мирните условия. Това не е помощ а лукавство.

    Коментиран от #46

  • 35 Да, бе

    6 1 Отговор
    Оста на "доброто" провежда прайдове и се бори с презаселването на планетата... Явно, като си сбъркан е във всичко и отвякъде.
  • 36 Евг Кънев поредния Идиот!!

    2 2 Отговор
    НАШИТЕ ХОРА ОТ ДС дирижираха Безкрайния, Преход, те създадоха Мутрите, писле ги качиха да Управляват Държавата 12год,сега сме на път да получиме от Същото!! КЪНЕВ ТИ СИ Идиот!! Къде са, Немските фондации, Посолствата на тази или друга държава!! Едно, си знае Кънев, Едно си Бае!!

    Коментиран от #40

  • 37 До 36 После

    0 0 Отговор
    После
  • 38 А бе

    4 1 Отговор
    Хубаво, ама къде автора е забравил последните анимационни герои, които ни управляваха? В такъв Дисниленд, в който ни вкараха за 7 месеца,не бяхме живели от времето на Виденов!А Кънев е хубаво да гледа стари серии от Лека нощ,деца..
  • 39 Просто човек

    0 0 Отговор
    Повече светлина срещу тъмнината!!!
  • 40 Бесарабски българин

    4 2 Отговор

    До коментар #36 от "Евг Кънев поредния Идиот!!":

    Не ДС правеше прехода и назначи боклука да управлява а предателите, начело на които беше Луканов, и който под палката на предателя Горбачов направи същото и с България, като я предаде на Запада за оглозгване, което същия този Запад не пропусна да направи и оглозга цялата промишленост на България, като ведно с това оглозга и няколко милиона българи, като едни разсели по света, а други настани в гробищата.

    Коментиран от #60

  • 41 В окупация след 9.09.1944

    3 4 Отговор

    До коментар #28 от "Стига бе":

    Грабежът и издръжката на руската армия след девети е 133 млрд.лева,или еквивалент на 300 млн.$.Толкова са натресе и на другите съюзници на Германия-Унгария,Румъния и Финландия.В първите две страни също както и у нас грабежът е съсипващ.И леко сравнение:понеже във Финландия руска войска не влезе(разбита беше на Карелски провлак и зад езерото Ладока на изток) да граби и унищожава както в Унг.,Румъния у България,с плащането на репарациите от 300 млн.долара(колосална сума) се полагат и основи на бъдещата индустрия и се чудим сега защо Румъния,или България са на едно ниво,а ония на съвсем различно,високо и т.н.ниво.

    Коментиран от #44

  • 42 Не е верно

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "ако":

    През 1940 в началото се появява тенденцията войната да продължи като Германия воюва редом с Русия.Дори и въоръжените сили на двете страни да беха успели да дебаркират във Великобритания,добилият ядрената бомба щеше да ги срази.Като по стара традиция руснаците щяха да минат в другия лагер и напред победата е наша.Иначе,САЩ им помогнаха решаващо(те нямаха нищо).Оставеха ли ги и русия беше паднала.Но и сега пада,даже още по-болезнено,понеже пада от по-високо.
  • 43 Да де,

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "История в документи":

    Старате руско-американдка традиция.Към края на 19-век руският император помогна на младата американска държава в трудностите й с великите сили(Великобритания,Австроунгария),продаде Аляска,за да няма сухоземна граница с Великобритания.Получи неоценимата помощ в Портсмут при подписване на капитулацията с Япония в 1905,т.е.не опразни Сибир на изток от Байкал(Америка гонеше своите цели,както и се случи по-късно след Първата световна-да разкъса дружбата на Великобритания с Япония,от която се боеше) и...продължи дружбата си с Русия,вече Сталинска,помогна й в индустриализацията( там беше и Германия-боен другар на болшевиците).В поста се чете,че освен американски заводи и фирми,има и германски.Та така,все едни тънки международни взаимоотношения на великите сили(а след Първа световна и САЩ са велика сила) в прецакването си една-друга
  • 44 Стига бе

    6 1 Отговор

    До коментар #41 от "В окупация след 9.09.1944":

    "Грабежът и издръжката на руската армия след девети е 133 млрд.лева"
    "Случайно" си изпуснал да цитираш от къде е тая измишльотина, щото в "История на външния държавен дълг на България (1878–1990), която я има свободно из нета в pdf-format - такива неща НЕМА.
    Има цитирам:133 милиарда лева - "общия размер на разходите по участието на България във войната срещу Хитлеристка Германия"
    Трета част, стр. 14

    Та, къде и коя е соросоидна медия разпространяваща лъжите, които цитираш??

    Коментиран от #45

  • 45 Да бе,

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Стига бе":

    И тва ще го отразят във външния дълг.Чети 168 часа.Там го е писал авторът.Има го с години,писано по различни поводи и пресмятано за колко години сумата била като бюджет,годишен бюджет.Същата трагедия е и Румъния.Влез в нета.Пише го на всякъде език в превод,а основно на немски,английски и техния си език.И там "смесени" предприятия(с капитали по-големи от концерн)кат у нас ГоРУ-Бсо,ТаБ-Сои колко ли още беха,а-КорБ-Со и т н.Не чел си рапорти на фин.министър П.Стсйнов(комунист) до Мин.предс.Червенков.Но както упоменах,това се случва и в другите две държави,а иначе за репарации към Югославия и Гърция,това е друга тема.

    Коментиран от #47

  • 46 е как да не е даром

    0 1 Отговор

    До коментар #34 от "Даром":

    Кво викал Хариман.Давайте,давайте!За връщане не чакайте.25млн.тона консерви с месо,оръжието,танковете и другите МПС на брой общо 300,или 500 хиляди.Самолетите Кобра,които са много по-пергави и ефективни от германските Месери.Кво ши кайш?Пак замълча.
  • 47 Стига бе

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Да бе,":

    Какви 168 часа бе, цитирал съм документалистика от Банковата история на България. Вие изобщо и не схващате как ви лъжат и манипулират !

    Коментиран от #48

  • 48 Да де,каза го вече.

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Стига бе":

    Дай ся понятия повод да поизцитираш нещо съществено в цифри натурални и стойностни,а не да повтаряш/цитираш заглавието на няква книга.Не стори ми се мноо вещ в материята.А ся,"как" ни "лъжат"?Едва ли такъв кат тебе може да прецени?

    Коментиран от #49, #50

  • 49 Тука корекция от моя страна

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Да де,каза го вече.":

    Казваш,че си го чел това 133 млрд.лева издръжка на армията в югославската и унгарската кампания.Пак казвам!Корекция от моя страна.Тва ще го намеря да го прочета и това е стойността на Южната Добруджа,заедно с 40-те хиляди убити бълг.войници.Нобима неколкогодишен престой на руска окупационна армия600 Хил на брой.Сигур колети им пращал другаря Сталин ? Или пък специален акредитив им отворил в банка Губиделников?
  • 50 Стига бе

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Да де,каза го вече.":

    Вече от незнание пишете небивалици.Това не е някаква книга, а "История на външния държавен дълг на България (1878–1990)" - историко-икономически документ, история на финансите и банковото дело базираще се на банкови дококументи.
    Първото издание е от 2009, и е на Българската Народна Банка.

    Коментиран от #51

  • 51 Пак чаша боза

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "Стига бе":

    Колко пъти изцитира заглавието?Добре,че упомена,да влезем да прочетем интересни неща.Иначе?Незнание,смущение от твоя страна А би бил по-ясен- цени за 38-ма,цени за 46 -та и следващи.Курс на $-също важно.Бегло споменаване на заплата(на чиновник да кажем) Ти кат натресе цифра 133 млрд.лева и все едно,а да не казвам.Квот съм чел,писал го е човек с висше(кат твойто,ама и кат мойто).Писал го е кат е направил груба сметка,иначе кой ще му пусне статията в 168 часа.Тия неща ги разбираме.Все пак благодаря за тая информация.Ще влезна да разгледам тая книжка.Чувал съм бе,че я продават(някъде стотина лева).Няма да ми е от голям интерес.Напуснал съм страната отдавна.Нямам намерение да се връщам,та толкова много данни,ще ми дойде артък.

    Коментиран от #52

  • 52 Стига бе

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "Пак чаша боза":

    Тая цифра от 133 млрд.лева не съм я натресъл аз, а коментар -41. За другото което пишеш - изобщо не мога да вдена какво заекваш..

    Коментиран от #53

  • 53 Ти забрави кво си писал

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "Стига бе":

    "133 милиарда лева е участието на Бг в отечествена война разходи за издръжка на армията След което поисках уточнение.Не казваш нищо.А с уточнение казва се нещо.Тс коментар 41 съветската окупационна армия офункала страната в издръжката си равна на 2-3 годишни ти се стори кат лъжа(все едно някой ме излъгал).И ся Ко?Да продължавам да ти върви на гайдата?Поисках по-конкретно тия твои 133 еди-какво си за издръжка на армията в т.нар.отечест.война.Продължаваш да цитираш твойта книга.Мерси,че я спомена,за да влезат да прочета нещо интересно.Гледам,не си разбрал.Аз още по-малко те разбрах.Та,така.Ще прегледам в нета тая книга.Ще ми е интересно,ръзийш.Щот много обичам стопанската история.А сетих се.В 168 часа някой си не спомних си името пише за това и ти тука в двата си или три поста.

    Коментиран от #54

  • 54 Стига бе

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Ти забрави кво си писал":

    Явно не си оня който е писал коментар-41. И не разбирам за какво говориш. Задай конкретен въпрос без обяснения, защото изразяването ти в писане, е много зле.

    Коментиран от #55

  • 55 Отказах се.

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "Стига бе":

    Иначе с добри пожелания.Доволен останах от казаното заглавие на книгата.Даже мерси ти казвам.Друг път пак може да говорим,кат не ти допадне някой пост.Позиции,позиции различни.

    Коментиран от #56

  • 56 Стига бе

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "Отказах се.":

    Благодаря!
    Лека нощ и от мен.
  • 57 Каква безчестна статия

    1 0 Отговор
    Искате да кажете че неучтивия, Нане Вуте е жертва на "империята на злото"? И на оста Техеран-Москва"? И на Мъск? Дивия Нане Вуте, който от злоба и диващина пали котката, а тя къщата му е е жертва на Северна Корея? Какво безчестие, какво кривене на душа! В Италия имат стил и обноски, когато са строили катедрали, тук е имало свинаря Ивайло. А когато са имали Анунцио, ние Нане Вуте. Какво намесвате днешни събития...
  • 58 Болна халосия

    2 0 Отговор
    Единсвеното израждане и страдание тук е тази невежа статия. От учтивостта на италианците, до Северна Корея. Що за подпален от горящи стрели мозък?
  • 59 ами

    1 0 Отговор
    добре че се намеси империята на доброто -сащ и си направиха военни бази у нас
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 131262

    1 0 Отговор
    Какъв пасквил, малейййй. Елементарни съждения на ниво предучилишна възраст.
  • 62 Вирус

    0 0 Отговор
    Стига публикувахте една и съща помия под различни заглавия този е ясен