Last news in Fakti

17 Ноември, 2022 16:05 5 588 30

Жорж Сорос опорочи световното по футбол

  • жорж сорос-
  • световно-
  • футбол-
  • фондации-
  • асоциации-
  • реклами

Кой човек роден и израсъл в демократичния свят би се противопоставил на благодетели като толерантност, личната свобода и неприкосновеност, най-вече на „различните“ от нас?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Кой човек роден и израсъл в демократичния свят би се противопоставил на благодетели като толерантност, личната свобода и неприкосновеност, най-вече на „различните“ от нас? Изглежда, че все още има такива, защото стотици фондации, движения и асоциации посвещават милиарди за да наложат една нова визия, която е коренно различна от традиционните принципи с които сме израсли.

Първата цел на тенденцията е премахването на семейството като крепост, в която се раждаме, растем и намираме защита в случаи на злополука. Огнището което строим за да отгледаме потомци и да предадем на следващите поколения наученото от нас. За радетелите на новото общество „традицията“ е несъвместима с тяхната идеология. За да няма недоразумение относно същността на движението, то се нарича „Open Society“ – Отворено общество, с главен спонсор Жорж Сорос. Построено като паяжина с многобройни клонове в различни сфери на влияние, неговата цел е една и съща – премахване на границите между хората, половете, между държавите, нациите и континентите. Успоредно с фондациите на унгаро-американският милиардер са се включили десетки други богаташи, които подкрепят новата идеология. Между тях е синът на най-богатия американец Уорън Бъфет – Питър Бъфет. Неговата фондация се нарича „NoVo“. Много активни са фондациите „Human Righ Watch“ и „ARCUS“. Всички те работят по различни начини за популяризиране на „новите“ идеи. Конференции, дипломи и награди за елитни политици. Стипендии за децата им за учене в западни университети и др. Двадесет и пет процента от евродепутатите са се облагодетелствали за сега от вниманието на „Отворено общество“. Печата се специфична литература, някои учебници се пренаписват. Всички видове медии са обект на щедростта на Сорос. Все по-често в телевизионните реклами наред с чернокожи актьори виждаме жени, които се целуват и мъже, които ходят ръка за ръка. Резултатите не са за пренебрегване! Жени играят футбол и ръгби, качват се на ринга и се боксират. Остатат със счупени носове и наранени гърди, но равнопоставеността не се постига без жертви. Следващият етап вероятно ще бъде развитието на "Художествена гимнастика" за мъже.

Най-известното движение подкрепяно от Сорос е LGBT. Вече няма страна от „демократичния свят“, която да не организира „Гей – парад“ в подкрепа на движението с „Четирите цвята“ – символ на четирите групи – различни от нас хора, които трябва обезателно да приемем като равнопоставени. Инициалите на движението са красноречиви и заслужават да бъдат разгледани поотделно. „L“ – лесбийки. „G“ – Гей или хомосексуалност. „B“ – двойно полова даденост по природа. „T“ – смяна на пола по желание чрез намеса на хирургия или хормони.

След няколко дни в Катар започва световното първенство по футбол. Никакъв спорт няма популярността на кръглата топка. Доказателства – колкото искаш! Продажбите на телевизии бият рекорди. Точно този световен спектакъл избраха привържениците на LGBT за реклама на идеите си. Капитаните на отборите да носят ленти с цветовете на движението. Тяхната инициатива бе посрещната с негодувание от домакините защото в Доха, еднополовите отношения се считат за извращение и са наказуеми. Шефовете на FIFA се чудят какво да кажат, докато отбори като Германия, Англия, Дания, Норвегия, Белгия и няколко други заявиха, че нямат нищо против лентата. Единствена френската федерация по футбол се противопостави, като дипломатично изрази уважението към местните закони. Капитанът на националния отбор на Франция – Уго Лорис даде интервю в което каза, че както Франция изисква от чужденците, които стъпват на френска земя, да спазват законите на страната, така и той ще уважи законите на домакините на първенството. Лорис – глава на семейство и баща на три малки деца, единствен се противопостави на новите псевдореволюционни идеи на Жорж Сорос.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сатанисти

    117 5 Отговор
    Дяволски изчадия! Единствено с огън и меч могат да бъдат победени!

    Коментиран от #6, #10, #21

  • 3 Реалист

    95 3 Отговор
    Не се казва Отворено общество, а, Разтворено общество искат да ни разтворят да ни унищожат ненормалните
  • 4 Пич

    92 5 Отговор
    Този отвратителен слуга на Сатана , ще бъде поставен на място от катарците ! Заедно с всички , които са продали душата си на дявола , и отвратителните им поклонници !!!
  • 5 Калпазанин

    94 3 Отговор
    Толкова много истина, и толкова много малоумници на този свят които да се продадат, заради такива фондации светът изтрещя
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гост 2

    81 3 Отговор
    Ние сне народ не сме общество. В една държава има много общества обаче соросоидите говорят винаги нашето обществое в единствено число . Моето общество няма нищо общо с обществото на соросоидите и смахнатите.
  • 8 Ивелин Михайлов

    69 8 Отговор
    НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК В СВЕТА ДО ВАРНА НАСТОЯВА ЗА ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ЕВРЕЙСКИ ФОНДАЦИИ!

    Коментиран от #18, #22

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Сандо

    78 9 Отговор

    До коментар #2 от "Сатанисти":

    Ето заради това поддържам въстанието на Русия срещу Хегемона и Запада!
  • 11 Лост

    29 2 Отговор
    Капитанът на Норвегия ще си я носи в Норвегия, защото не са се класирали.
  • 12 Механик

    55 4 Отговор
    Човечеството почти е преминало границата на невъзвращаемост. Западните шилета, облещени в телевизорите, дори не схващат, че пътуват към кланицата. Ако в скоро време не се вземат нещата в ръце, такива като сорос ще победят и това ще е навеки.
    Знам,че звучи като предсказания от луд пророк, но тук пророкуването няма нищо общо. Вси1ко е въпрос на логиа и анализи. Щом онзи ден писахте тука (че и гордо показахте снимка) на куклата Кен, ама бпеменен, правете сметка каква агресивна стратегия имат тия от котилото на сорос. Тяхната цел са детските умове. Там най-лесно се "записва" кое трябва да е ПРАВИЛНО.
    Ако човечеството все пак успее да се отърси от "новото нормално" (което ме съмнява), то следа да се намери начин, така че да няма начин в ръцете на един човек или организация да се получава такава невероятно голяма акумулация на пари, власт, влияние. Защото виждате до какво води това. Примери много:
    Гейтс, сорос, шваб, клинтън, байдън, безос и пр.

    Коментиран от #17, #23, #29

  • 13 Потрес

    54 3 Отговор
    Така е, абсолютно е така, дори в химна на световното главно действащо лице е джендър изпълнител!
    В САЩ в момента се случват ужасяващи неща, днес дори четох за поредното за девойка, която на глас изразила пред съотборнички волейболистки, че не иска да присъстват лица от мъжки пол в съблекалнята докато де съблича и къпе и била жестоко наказана, привикана и буквално линчувана от училищните йезуити т. е. власти, пратена на "курсове" по психическа рехалибитация, а баща й уволнен, като преподавател в същото училище!?!? Всичко това, защото някакво момче се обявило за жена и искало да играе във волейболния отбор!
    Това е само малка част, вече в известни уневерситети има призиви за следене, тормоз и унищожаване на белите "цис" мъже. (цис мъж-нормален мъж).!
    Джорд Сорос е и основен финансов благодетел и спонсор на т. н. "демократи" в САЩ, сещайте се!
  • 14 Култура миянко

    35 2 Отговор
    Терапията на д-р Гилотен,най вероятно ще им се отрази много добре.
  • 15 Макс

    25 8 Отговор
    Когато арабите , които живеят в Европа започнат да спазват европейските закони , тогава и европейските държави ще уважат техните . Целият полуграмотен арабски свят се изсипва в Европа и чака помощи, раждат по 10-тина дечурлиги, а бащите им продават дрога на европейците, които са толкова глупави да я купуват . Да си прибират цветните и да не стъпват повече в Европа . Европа на европейците , другите са туристи .

    Коментиран от #16

  • 16 Сандо

    26 2 Отговор

    До коментар #15 от "Макс":

    А европейците заставят ли ги да ги спазват,или тихомълком се съгласяват с всичките им мераци?Май че е второто,нали?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Защо мерзавецът-рублофил

    2 38 Отговор
    не си е поставил името нейде ? такива свинщини могат да дойдат на ума на един извънредно неграмотен човек. Неслучайно Д.Благоев нарича русофилството - ПОЛИТИЧЕСКИ НЕВЕЖЕСТВО"!

    Коментиран от #20

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Няма

    2 23 Отговор

    До коментар #12 от "Механик":

    По зомбиран от телевизора си от българина.Западняците не ги мисли, срещу тях да бягаме не можем да ги стигнем

    Коментиран от #27

  • 24 Д@К@$трир@м€Б€зродник@П@$итто

    13 0 Отговор
    Не мисля,че само световното .Превърна много български политици е иб.рик.чии и шорошпии.
  • 25 Джордже Балашевич

    22 0 Отговор
    Браво на Франция!
    Цялата мрежа от фондации, която стои зад името "Сорос" ,е една терористична организация, целящи да разруши основите на обществото, а именно семейството! Тези сатанисти трябва да бъдат заличени от лицето на земята! Никой не трябва да върви срещу Бог! Бог е сътворил мъжът и жената и е дал свещеното право да дадат живот на новият човек.
  • 26 Митьо

    19 0 Отговор
    Забрана със закон! Даже и в родината му го забраниха. Това е болен мозък. Тръгнали сме към Содом и Гомор. Явно света ще се пречисти с огън и меч!
  • 27 Овцата

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Няма":

    Я кажи по кой канал говорят подобни неща?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Митьо

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Механик":

    Ще го отърсят! Ще го отърсят! Русия, Китай, Индия ще го отърсят!
  • 30 младен иванов

    10 0 Отговор
    Това са морално деградирали и вътрешно увредени хора-Сорос и цялата му подопечна сган по света,у нас ги знаем добре кои са.В Катар обаче,джендърските простотий не виреят,там не се провеждат и гнусните гейпаради-отвратително мероприятие под маската на човешки права.