Last news in Fakti

26 Ноември, 2022 13:59 4 680 173

Слави Трифонов: ПП и ДБ могат и са манипулирали резултатите от изборите чрез машинния вот

  • манипулации-
  • избори-
  • скандал

Това, което казва Свиленски изглежда като някакъв майтап, но всъщност е изключително скандално, казва лидерът на "Има такъв народ"

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вижте това видео. В него депутатът от БСП Георги Свиленски обвинява доскорошните си коалиционни партньори от “Продължаваме промяната” и “Демократична България”, че са откраднали изборите. Нали чувате добре? Обвинява ги, че са откраднали изборите!

По думите на Свиленски, Кирил Петков е отишъл при него и му е казал, цитирам: “Оттеглете закона и ще Ви дам кодовете (на машините).”

Това изглежда като някакъв майтап, но всъщност е изключително скандално. Защото бившият премиер е предложил на практика престъпна сделка - да позволи на БСП да манипулират машините, ако се откажат от хартиените бюлетини.

Склонен съм да вярвам, че Кирил Петков наистина е казал това. Вие познавате Кирил Петков само от телевизора и всъщност не го познавате. Но аз го познавам. Неговата представа за власт е абсолютната власт. Познавайки добре натюрела му, той може да си е фантазирал, че има абсолютна власт и че може да държи и да се разпорежда с кодовете на машините за гласуване. А може наистина да е имал такава власт и заедно с Асен Василев да са се разпореждали с кодовете. Все пак Асен Василев има известен опит с кодове.

Едно е сигурно - това е грандиозен скандал. Защото Кирил Петков, “Продължаваме промяната” и “Демократична България” могат и са манипулирали резултатите от изборите чрез машинния вот. Не го казвам аз, казват го депутати от БСП, които само допреди няколко месеца за Кирил Петков бяха “почтени” и той искаше да продължи да управлява с тях, защото са “почтени”.

Е, Кириле, щом са почтени, може да им вярваме на това, което казват. Нали така?

Но изказването на Свиленски не е единственият скандал. Онзи ден Корнелия Нинова сподели, пак от трибуната на Народното събрание, какво ѝ е казал Кирил Петков. Казал ѝ е, цитирам: “Ще върнем хартиеното гласуване за над 60-годишните, за да може да си приберете избирателите".

Тоест, Кирил Петков е предложил на Корнелия Нинова мнозинството им в предишното Народно събрание да приеме противоконституционна промяна в Изборния кодекс, за да се облагодетелства конкретна партия. И “да си прибере избирателите”.

Е, уважаеми медии, това не е ли тежък скандал? Не ви ли интересува дали наистина Кирил Петков се е опитвал да търгува с влияние и то с поредно погазване на Конституцията? Ех, ако не се казваше Кирил Петков, а Петър Илиев, как щяхте да го смачкате…

Онзи ден Кирил Петков не остана по-назад и също извади една кирлива риза. Пак от трибуната на Народното събрание, той сподели какво му е казала преди време Корнелия Нинова. Тя му е казала, цитирам: “Ще гласувам с ДПС, с ГЕРБ, даже и с Дявола, ако това ще ми донесе още 15 депутати".

И пак изниква въпрос - ако това е вярно, защо в онзи момент Кирил Петков и “Продължаваме промяната” не са имали проблем с това, а имат чак сега? Аааа, защото тогава имаха изгода един от друг, за да са във властта. Тогава се определяха за “почтени” и за “борци срещу мафията”. Тогава всички си бяха “бели”, както казва Христо Иванов.

Но днес, когато не са във властта, са си черни. Че чак ще си избодат очите.

Още тогава ви казах, че това е коалиция на лицемерието. Е, не знам колко от вас повярваха на това, което казах тогава. Но сега те самите се разобличиха като лицемери. Лицемери, в името на постовете и на властта.

(от фейсбук страницата на автора)


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 91 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голем смех

    116 30 Отговор
    Тъй. Те са манипулирали да те изхвърлят и от парламента, ша знайш, дълги юроде...
  • 2 Ама

    107 51 Отговор
    ПОМИЯР!Жалък си.
  • 3 ТаУмВзе

    104 40 Отговор
    Да позная ли роличката на чалгарчето? Или да броя броеницата на Доган ефенди. С лекичко герберастия де.
  • 4 Софиянеца

    92 63 Отговор
    "Продължаваме промяната" и "Демократична България" щели да предлагат правителство на малцинството... Трудно би могло да бъде измислена по-голяма смешка от въпросното заявление. И по-абсурдна. Да припомним, че ПП и ДБ бяха основните участници в най-нефелното българско правителство от началото на Прехода досега. Този кабинет едва изкара седем месеца, а и стана единственият, свален след вот на недоверие в парламента. И сега същите тези хора, които се провалиха по такъв гръмотевичен начин, пак искат да ни управляват. Както казва народът, ти го гониш през вратата, то напира да влезе през прозореца.
  • 5 Чико

    80 53 Отговор
    ПП загубиха изборите. И пак показват, че нищо не са научили, защото продължават с проявите на абсолютно неоправдано самочувствие. Завчера един техен деятел каза, че щели да предложат правителство на малцинството, само при положение, че останалите партии в парламента им изпълнили няколко условия. Ето такива изказвания имам предвид, когато говоря за политическо нахалство. Не стига, че си загубил изборите, не стига, че нямаш достатъчно депутати, ами и условия поставяш.

    Коментиран от #155

  • 6 Че кво те тревожи?!

    75 22 Отговор
    Нали беше цар за малко,стига ти толкова де..
  • 7 Дааа

    73 62 Отговор
    Убийствено мълчание на мисирките след разкритията, как ДБ и ПП са фалшифицирали изборите! Явно чакат опорките от ЦРУ/Козяк!

    Коментиран от #140

  • 8 Зипо

    76 60 Отговор
    Всички знаем как това “харвардско” недоразумение си разиграва безнаказано коня на гърба на цялата държава вече две години.

    Коментиран от #134

  • 9 Асен

    17 21 Отговор
    А вие защо биете негрите?
  • 10 Цикирикис

    63 29 Отговор
    Защо мисирките от бтв и нова сорос тв мълчат в курниците?
  • 11 рерi777

    62 37 Отговор
    Хората от ДъБъ се смятат за експерти по всичко – от Големия взрив до въоръжаването на армията. Обаче само с няколко изречения държавният глава направи на пух и прах претенциите им за експертност във военното дело.
  • 12 Пипани са

    66 31 Отговор
    от Боко Тиквата, как мислиш, че е първа политическа сила при омразата на целия народ...

    Коментиран от #38, #119

  • 13 ПРАВ Е ЧОВЕКА ...

    48 34 Отговор
    Казва истината. И на него са му отрезали няколко процента. Да не мине бариерата от 4 процента.
  • 14 мдаа

    51 7 Отговор
    Следващият път, когато някой мераклия за кокала ни говори за почтенност, ни бива да забравяме да го попитаме какво според него означава тази дума.
  • 15 СЗО

    53 35 Отговор
    Абе Славчо! Ставаш за смях! Доган ли ти дръпна конеца да почнеш и ти да агититраш за хартиени бюлетини?
  • 16 тука е така...

    67 25 Отговор
    Не знам дали ПП и ДБ са манипулирали вота, но за щастие Слави и неговата партия не могат вече да манипулират общественото мнение и това е завинаги.
  • 17 Стефан

    53 32 Отговор
    Нали уж ЦИК е независим орган? Пак питам като какъв Петков има кодовете за машините? По-голям автогол от признанието на Свиленски за ПП-та няма. Затова е воят за хартиената бюлетина, затова умират от страх.

    Коментиран от #72

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 СЗО

    64 21 Отговор
    Интересна логика...Кирчо държи флашката, за да манипулира иизборите. Обаче на последните избори ПП са втори. А защо не са първи, ако могат да манипулират машините? Това трябва да някой много умен ход....

    Коментиран от #23, #25

  • 20 София

    44 26 Отговор
    Мълкни бе чалгар!
  • 21 УРА,,УРА

    55 21 Отговор
    Махай се, бе призрак! Никой не чете вече плодовете на болната ти фантазия! Хората те мразят,не разбра ли? Заради тебе и селянчето от Ямбол държавата е в такава безисходица. Ти се подигра със съдбите на 7 милиона българи. Предател! ” Радвай ” се на яловата си кабеларка и си трай!
  • 22 Хахаха

    47 22 Отговор
    Хайде пак наново лъжите по поръчка на ГЕРБ-ДПС-БСП.
    Ако бяха далшифицирали щяха да са първи !
  • 23 Ъхъ

    33 23 Отговор

    До коментар #19 от "СЗО":

    Ами защото са били последни, не върви да скочат на първо място! Не познавам никой, който да е гласувал за тях!

    Коментиран от #31, #60

  • 24 Истината

    43 18 Отговор
    Жалък индивид чалгаджия и брутален лъжец !
  • 25 Суха съчка

    15 0 Отговор

    До коментар #19 от "СЗО":

    Наистина е ход помисли малко.......
  • 26 ИмаТаковаДвижениеZaВъзражданеНаГЕРБ

    39 14 Отговор
    Такава простотия може да е измислил само тошко, посредственото сценаристче.
  • 27 Съвет

    38 12 Отговор
    Троянският кон на мутрите в канала завинаги !

    Коментиран от #44

  • 28 Реалност

    29 29 Отговор
    За лъжеца кирил петков, всеки мислещ би повярвал, че го е казал Слави! А всичко което си описал, е самата действителност в българското политическо пространство! Пълен фарс! Лъжи, лицемерие, подлост, борба за власт! Всичко това е вредно за България и е за изриване! Номера е, че глупавият народ няма с какво да осъзнае! Блей народе и избирай, лъжци, подлеци и лицемери, за да те лъжат и крадат!
  • 29 Слави-Тиквуне

    38 22 Отговор
    Ако ПП и ДБ бяха манипулира ли изборите, щяха да са първа политическа сила!
  • 30 Българин

    41 10 Отговор
    Тоя вече и в кръчмата да ми пее не става.Гадняр е.
  • 31 Тоя па

    25 5 Отговор

    До коментар #23 от "Ъхъ":

    нема никви познати, някъв отшелник бате тука ръси мозък...
  • 32 Тошко

    44 10 Отговор
    Е Славун боклук си беше и боклук ще си останеш,заради такива като теб предатели България е била 5 века под робство
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Илхан

    39 11 Отговор
    Ей б.ок.л.у.к кажи нещо за Герб нали щеше да се бориш с тях. Обърна се 180градуса и плюеш само ПП.

    Коментиран от #36

  • 35 Казуар

    38 10 Отговор
    Другарю Трифонов, от теб освен калтак политик не става.
  • 36 Бори се

    20 28 Отговор

    До коментар #34 от "Илхан":

    Ама мафията на прокопиев с лъжеца кирил петков, се оказа още по вредна за България! Та с кой боклук по напред?
  • 37 Това избираш народе

    25 27 Отговор
    Крадци и лъжци като кирил петков и асен василев! Да ти е честито лъженето и краденето народе! Заслужаваш си съдбата! 33 години, определено са ти малко!

    Коментиран от #64

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Простя Копейкин

    19 8 Отговор

    До коментар #38 от "Не бе ов..ньо":

    Вярно е, но е вярно и че по голям путлролизец от боко тиквата няма . Та блеещите са и по тази линия .
  • 40 Иванчко+Марийка

    24 7 Отговор
    ГЕРБ колко ти платиха ?

    Коментиран от #42

  • 41 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    22 6 Отговор
    Станиславчо, да не си минал на другия бряг? Като в песента "Среща" на Щурците - "ще се срещнеме с погледи.... и ще мина по другия бряг". Нали така каза на първите избори на Нинова, за да се разграничиш от БСП. А беше в коалиция с нея и "другите лъжци". И сега пак на другия бряг! Браво, брависимо!

    Коментиран от #43

  • 42 Та откога

    10 20 Отговор

    До коментар #40 от "Иванчко+Марийка":

    ГЕРБ плаща за истината? Това простокирчовците, сте голям гланц! Продажници!
  • 43 Не ти ли харесва истината

    11 4 Отговор

    До коментар #41 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Гадна ли е? Друго си е да те лъжат и крадат!

    Коментиран от #45

  • 44 Троянско магаре

    6 4 Отговор

    До коментар #27 от "Съвет":

    какъв кон
  • 45 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 3 Отговор

    До коментар #43 от "Не ти ли харесва истината":

    Незнайни пътнико, теб не те ли лъжат?

    Коментиран от #46

  • 46 Ами

    8 3 Отговор

    До коментар #45 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    именно затова имам непоносимост към лъжците, а не към тия които я разкриват! Другото ми се вижда тъпо, да ти кажа! Та на теб истината, що ти пречи? Що не си така словоохотлив с глупости за лъжите, към тези които са ги сътворили?

    Коментиран от #52

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 хе хе

    5 1 Отговор
    Не знам какво им е предложил, но ако им прелее 100 000 гласа от техните, сделката си струва.

    Коментиран от #49

  • 49 А това

    3 3 Отговор

    До коментар #48 от "хе хе":

    с какво ще ти помогне на теб?

    Коментиран от #93

  • 50 срам ме е че съм българин

    19 7 Отговор
    срамота...
    не ни управляват крадци и мошеници, а е по зле
    управляват ни крадци, мошеници, лъжци и идиоти със закостеняло мислене от 1900 година
    слави вече влезна в тази група...
    Свиленски е сигурно само с начално образование, освен че може само да плюе, той буквално като говори плюе... а това че говори безсмислици и че е политик е още по тъжно.
    Няма такава държава сериозно...
    не може ли БСП, ГЕРб и ДПС да вземат Възраждане и Слави с тях и да си направят отделна държава ? там може да лъжат и крадат и да плюят на воля, и като си изтеглят и електората при тях, тогава България би имала някакъв шанс.
  • 51 Мафията

    20 4 Отговор
    Това зловещо лице на мафията няма да ни остави на мира.Страшно зло са хората без морал , нямат грам срам. Жалки кукли на конци.
  • 52 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 1 Отговор

    До коментар #46 от "Ами":

    Водим много скучен разговор. Чао!

    Коментиран от #53

  • 53 Истината

    2 3 Отговор

    До коментар #52 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    за твое съжаление, не е скучна и не е в твоя полза, да я потъпкваш!
  • 54 Реалист

    18 8 Отговор
    И Чалгаря от ДПС се включи в дискриминацията на ПП и ДБ. Народа гледа и ще ги измете тези хартиени коалиции както измете чалгата.

    Коментиран от #56

  • 55 Гларус

    9 22 Отговор
    Браво на Слави! Пак ще гласувам за него. И ако бъдат отнети "кодовете" от просто киро и нежния Асенчо, то Слави ще вземе поне 15%, а Кирето няма да попадне в парламента, а направо заминава в затвора.
  • 56 ХаХаХа

    10 16 Отговор

    До коментар #54 от "Реалист":

    Че ПП и ДБ няма как да бъдата дискредетирани повече от това. Всички вече разбраха кой краде и лъже. Кой е шампион в шашбите. Щом дори Курнелията се оддръпна от тях, значи че наистина тия са много гнусни.
  • 57 Един въпрос към тролчиките и чалгаря

    21 8 Отговор
    Ако простокирчо е откраднал изборите, защо не е на първо място ?

    Коментиран от #68, #107

  • 58 Тома

    15 5 Отговор
    Така каза и карадаиа преди тебе славуца.С него май сте дружки щом доган ви е ментор
  • 59 Мдаа

    15 10 Отговор
    Лъснаха им наяве Кириливите ризи !
  • 60 СЗО

    8 10 Отговор

    До коментар #23 от "Ъхъ":

    Според теб излиза че Кирчовците имат някаква съвест? Значи те ще са единствените съвестни политици.

    Коментиран от #63

  • 61 Някой

    16 6 Отговор
    И да съм се съмнявал преди, начинът по който Слави атакува ПП и ДБ сега затвърждава подозрението че ИТН от самото начало са били кукувиче яйце на ДПС в гнездото но Протеста.
  • 62 Биг дик

    14 4 Отговор
    Е то верно.че матреала наречен народ е на дебилно ниво,ама чак пък да вярва на славчовите лъжи няма как. Така бъркали в машините Киро и сие,че намалили собствения си процент и вдигнали на керб та да станат първи!?

    Коментиран от #71

  • 63 До колко

    3 10 Отговор

    До коментар #60 от "СЗО":

    може да е "съвестен" долен лъжец и слуга на мафията като кирил петков! Звучи тъпо, да съпоставяме лъжец и съвест, ама те влече гледам! 😂

    Коментиран от #118

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Макс

    9 5 Отговор
    Това тъпо и гадно недоразумение няма ли да се скрие някъде и да замълчи .

    Коментиран от #69

  • 67 Дългия скремент каза

    12 5 Отговор
    Аве кви работи говорят тез бе..ходят и хакват всяка една от 20000 машини лично
    И тва при условие че боко тиквата ги купи тия машини той държи ЦИК и той ги прави изборите

    Коментиран от #70

  • 68 Кодовете печелят избори!

    9 11 Отговор

    До коментар #57 от "Един въпрос към тролчиките и чалгаря":

    Еееее, я стига, това щеше да е върха на наглостта, а и би било неразумно. Софтуерчето просто добави на Кирчо само едни 15-16%. Скромно! Ако бяха получили първото място на изборите, всички щяха да са наясно с манипулацията на машинките. Всички мразят ПП и никой не гласува за тия крадливи мишоци, и как тогава да се инсталират на първото място, второто място е по-спокойно.

    Коментиран от #80, #83

  • 69 И защо

    8 6 Отговор

    До коментар #66 от "Макс":

    Дразните истината за лъжеца и слугата на мафията кирил петков ли? С какво ти помага да те лъжат и крадат?
  • 70 Боко

    8 9 Отговор

    До коментар #67 от "Дългия скремент каза":

    отдавна не държи ЦИК! А власт на машините, имат програмистите на софтуера! Имайки предвид, че са от фирми на прокопиев, е напълно възможно лъжеца кирил петков, да е казал това на свиленски!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Иван

    9 6 Отговор

    До коментар #17 от "Стефан":

    Не, това са манипулации на Свиленски. ЦИК е доминиран от ГЕРБ. Свиленски, ще се раздели с някаква сума за това безумно твърдение, след съдебно решение.

    Коментиран от #74

  • 73 Начо

    5 2 Отговор
    Умни са не като теб компютърен инвалид
  • 74 Ще се раздели

    5 6 Отговор

    До коментар #72 от "Иван":

    ама друг път! Колкото е доказуемо, че лъжеца кирил петков го е казал, толкова е и недоказуемо!

    Коментиран от #86

  • 75 ЕДГАР КЕЙСИ

    9 10 Отговор
    СЛЕД ТЕЗИ " ФАКТИ " ЗА ....... МОШЕНИЧЕСТВО НА ДВАМАТА ХАРВАРДСКИ АВАНТЮРИСТИ ....... ПОБЕДАТА И ВЛИЗАНЕТО В ....... ПАРЛАМЕНТА Е ПОД ВЪПРОС ....... ФАКТ !
  • 76 Бай Ставри

    7 9 Отговор
    Киро, аз и целия отряд копнеем за теб. Не се бави повече!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Ясно е че си компютърен отворко

    8 4 Отговор

    До коментар #68 от "Кодовете печелят избори!":

    Я разесни как кодовете печелят изборите. Мразиш кирчовците, разкрий ни машинацията с която спечелиха второ място с този машинен код.
  • 81 Малоумник,

    7 6 Отговор
    защо тогава са втора политическа сила? Или злобата те бие ако!

    Коментиран от #82

  • 82 Просто

    7 2 Отговор

    До коментар #81 от "Малоумник,":

    Защото процентите не са 200! Няма как да вкараш БВ, да запазиш ДБ, които сигурно нямаше и да влязат и да се изкараш първи!

    Коментиран от #84

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Абе простото

    4 2 Отговор

    До коментар #82 от "Просто":

    Само неграмотни компютърни спецове са зад клавиатурните устройства.

    Коментиран от #94

  • 85 С много бъгове са

    4 6 Отговор
    Задклавиатурните устройста, които мислят че машинните кодове печелят избори.
  • 86 Хохохо

    8 7 Отговор

    До коментар #74 от "Ще се раздели":

    НЕдоказуемо е, че Петков го е казал и доказуемо е, че лъжеца Свиленски го е казал, защото го каза в пленарна зала, така че със сигурност ще се раздели с някаква сумичка.

    Коментиран от #92

  • 87 НЯКОЙ

    7 9 Отговор
    Много ви бърка в здравето Кирил Петков, ама на тия глупости няма кой да повярва, освен ид...оти като вас самите !

    Коментиран от #90

  • 88 Хахаха ;-)))

    7 4 Отговор
    Много кух този Славчо Чалгаджията!
  • 89 Стига лъжи и спекулации!

    9 6 Отговор
    Кодовете са в ЦИК, а не в Кирил Петков! Болшинството представители в ЦИК са на ГЕРБ, затова и ГЕРБ спечелиха последните избори.
    Дефакто кодовете са в ГЕРБ!
  • 90 Всеки

    4 3 Отговор

    До коментар #87 от "НЯКОЙ":

    лъжец и продажник ме бърка! Не само лъжеца и слугата на мафията кирил петков!
  • 91 ????

    8 3 Отговор
    А бе, "Другарю" Слави и Вие ли смятате БЪЛГАРИТЕ за КАМИЛИ?!?!?! ЗАЩО не ОБЯСНИТЕ, Що е ТО "дпс", примерно?!?!?!
  • 92 Напротив

    3 3 Отговор

    До коментар #86 от "Хохохо":

    Как ще докажеш, че лъжеца кирил петков, не го е казал? За да вземеш пари от свиленски, трябва да докажеш, че лъже! А ти не можеш!

    Коментиран от #98

  • 93 1111

    2 4 Отговор

    До коментар #49 от "А това":

    Не само на мен, а на всички, които не понасят политическата чалга.🛑

    Коментиран от #95

  • 94 На боб

    5 2 Отговор

    До коментар #84 от "Абе простото":

    ли фърлят простокирчовчетата?

    Коментиран от #103

  • 95 А какво понасяш

    5 3 Отговор

    До коментар #93 от "1111":

    Лъжци, подлеци и лицемери като слугата на мафията кирил петков ли? Темата в случая не е нито за чалга, нито за Слави, а за лъжеца кирил петков! А ти вместо да търсиш истината, се напъваш срещу нея! Няколко монети ли ти струва достойнството и бъдещето! Голям мерак да ви лъжат и крадат и да сте бедни и обрани, от такива лъжци като кирчо!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Успех

    7 3 Отговор
    Не мога да разбера пишещите.Уникални наистина няма такава държава.Слави ви казва това което е и една камара мишоци започват да плюят.Защо да не би да живеете достойно или сте доволни от сегашния парламент от сегашните политици.МИСЛЕТЕ ЗНАМ ЧЕ ЩЕ Е ТРУДНО НО МИСЛЕТЕ . ИСТИНАТА Е В СМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА И ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ЖИВЕЕМ ДОСТОЙНО.ЕВАЛА СЛАВИ ЗА ВСИЧКО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИТН ТОВА Е.
  • 98 ха сега де!

    4 6 Отговор

    До коментар #92 от "Напротив":

    Проблема е, че и Свиленски не може да докаже, че Петков го е казал, а го заяви публично. Само ъова е достатъчно за да бъде съден и да загуби.

    Коментиран от #99

  • 99 Ами да го съди

    3 2 Отговор

    До коментар #98 от "ха сега де!":

    От тоя лъжец кирил петков, само съда е на далавера! Кой ли не съди и кой ли него не съди! Колкото него са го осъдили за лъжите, толкова и той ще осъди някой!
  • 100 един

    2 5 Отговор
    Колкото и клиширано да звучи,"крадеца вика дръжте крадеца"!Не мога да намеря думи с които да опиша тази наглост,да набеждаваш някой като самият ти знаеш че не е така!

    Коментиран от #101

  • 101 Имайки

    3 3 Отговор

    До коментар #100 от "един":

    предвид лалъв лъжец е кирил петков и мафията зад гърба му и фирмите обслужващи машините са на същата тази мафия, няма как да знаеш, че не е така!

    Коментиран от #102, #104

  • 102 Айде бе...

    2 2 Отговор

    До коментар #101 от "Имайки":

    Я ми изброй поне трима, които са тръгнали да се занимават с политика и не са лъжци.
  • 103 И в коментара личи

    1 2 Отговор

    До коментар #94 от "На боб":

    Простотията ти. Да, на сварен боб, най се познава.

    Коментиран от #105

  • 104 един

    2 3 Отговор

    До коментар #101 от "Имайки":

    Коментара ми се отнася и за тебе,може и да не крадеш директно,но получаваш облаги от това да си на страната на крадците и мошениците!

    Коментиран от #106

  • 105 Защо

    4 4 Отговор

    До коментар #103 от "И в коментара личи":

    за простокирчовците, истината все е простотия? Все лъжи и кражби ли им харесва? Що за продажници?

    Коментиран от #108

  • 106 И тогава

    7 2 Отговор

    До коментар #104 от "един":

    защо си на страната на лъжеца кирил петков?

    Коментиран от #130

  • 107 Щот изобщо не трябва да са в парламента

    4 2 Отговор

    До коментар #57 от "Един въпрос към тролчиките и чалгаря":

    т.п грантаджия

    Коментиран от #110

  • 108 Защото

    1 2 Отговор

    До коментар #105 от "Защо":

    Ще дойде време и набеждаците ще бъдат съдени.

    Коментиран от #113

  • 109 Чалга слуга ушанка !

    2 5 Отговор
    Това си ти !
  • 110 Мразиш грантаджиите

    0 1 Отговор

    До коментар #107 от "Щот изобщо не трябва да са в парламента":

    А обичаш схемаджии т.па схемо.

    Коментиран от #114

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Дедо

    3 5 Отговор
    Тоя цял народ скочи срещу избора му за вътрешен министър в лицето на психоплгиата Петър Илиев , но Дългия пак го защитава и ни го дава за пример.Абе Дълъг ти ептем ни взе за шарани бе !

    Коментиран от #115

  • 113 А дано

    4 4 Отговор

    До коментар #108 от "Защото":

    Време е такива лъжци като кирил петков, които и плащат за лъжи, да си получат заслуженото! Но надали!
  • 114 Ако обичаше

    1 3 Отговор

    До коментар #110 от "Мразиш грантаджиите":

    схемаджиите, щеше да е зад лъжеца кирил петков! Видно не се излага да драска за дребните му!
  • 115 Народа е стадо

    2 4 Отговор

    До коментар #112 от "Дедо":

    Не скочи народа! Той само бля, когато скочиха медиите на мафията зад прокопиев и кръга капитал и платените им калинки, но сега за този грандиозен скандал, мълчат! И това не е в твоя полза и не е за блеене на народа!
  • 116 Фи14

    7 4 Отговор
    На Дългуча много му се искаше, да седи по анцунг на дивана ,да разпределя порциите , да контролира нарко и контрабандните канали,да изнася милиарди в офшорките си в Барбадос и да ни гледа намръщен ,заобиколен от татуирани гардове. А и от време на време да се събират с Боко,Доган и Пеевски в някое ловно стопанство ,за да решават съдбините на територията.

    Коментиран от #117

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 СЗО

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "До колко":

    Аз нищо не съпоставям. Твоите съждения водят до тези изводи....
  • 119 Тебе

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пипани са":

    кой ти каза че всички го мразят или че мразят само него?Да ти е минавала мисълта че има такава част от народа която мрази всякакви партии и политици?!?
  • 120 Ами...

    4 6 Отговор
    Славчо е напълно прав в случая.
  • 121 Айде стига глупости,

    5 4 Отговор
    Прегърнете се с ББ поне да е ясно на хората.Стига се кри.

    Коментиран от #122

  • 122 Темата е

    3 4 Отговор

    До коментар #121 от "Айде стига глупости,":

    за лъжеца и слугата на мафията кирил петков! Няма нищо общо с ГЕРБ! Не ти ли пука, че те крадат и лъжат?
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Ще повярвам

    5 3 Отговор
    Ако някой компютърен спец каже как се печелят избори от кодове. Всичко е клевета.
  • 125 Виктор Черноземски

    7 1 Отговор
    Кирил Петков е фалшифицирал изборите за да спъне спасителя Слави да не влезе но не се е сетил да смъкне резултата на герб
  • 126 Сл Трифонов?? Ти ли съчиняваш

    4 5 Отговор
    Тея, лъжи или ли са, писани от сценаристите!!!??

    Коментиран от #127

  • 127 Кои лъжи бе

    4 4 Отговор

    До коментар #126 от "Сл Трифонов?? Ти ли съчиняваш":

    Цялата пародия е на лъжеца кирил петков! Ти де беше? 😃
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 един

    1 2 Отговор

    До коментар #106 от "И тогава":

    Аз пари и облаги не получавам драги и съм независим в това отношение,а дали ти получаваш или не,ти си знаеш,ако лъжеш знай, че това е за твоя сметка!

    Коментиран от #132

  • 131 Искрен0

    3 7 Отговор
    Този Палячо не е вече смешен.
  • 132 А къде

    3 2 Отговор

    До коментар #130 от "един":

    са те питали за пари? Питали са те, защо си зад лъжите на лъжеца кирил петков? Защо не си зад истината?

    Коментиран от #139

  • 133 ИзбираТела

    3 2 Отговор
    Тея всичките бяха за машините, след като почнаха да правят верификация чрез броене на разписките - са против.
    Някои си правеха сметка за лесна манипулация на вота, ама се самонахендриха, са пищят. 😀
  • 134 Исторически парк

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Зипо":

    Хах през 2020 още не бяхте чували за него...
  • 135 Васил

    3 7 Отговор
    Дългуч гроздето е кисело нали ако беше прилапал 3,5 милиарда лева друга песен щеше да запееш!

    Коментиран от #136

  • 136 Не лъжи

    7 4 Отговор

    До коментар #135 от "Васил":

    Нямаш полза от евтините лъжи на лъжеца кирил петков, слугата на мафията!
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Каква полза

    6 2 Отговор

    До коментар #137 от "ха, ха, смешник!":

    имаш да драскаш евтините лъжи на лъжеца и слугата на мафията кирил петков? Вероятно има връзка, че се наричаш така!
  • 139 един

    6 3 Отговор

    До коментар #132 от "А къде":

    Защото съм на 100% убеден че защитаваш незащитима кауза!Вероятно съм доста по-възрастен от тебе и знам отлично целият преход и преди прехода!И не ми говори че Петков лъжел и крал и т.н.,ако и да е излъгал нещо Петков той беше 6-7 месеца на власт,а повече от 32 години комунистите разграбиха държавата,и ти си седнал да ми говориш за Петков!Ако нямаш хабер от миналото,не спори и си лягай да спиш!С хора които казват на черното бяло и обратно/вероятно за пари/нямам намерение да споря и да си хабя нервите и времето!

    Коментиран от #141, #143

  • 140 Разкрития?

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "Дааа":

    А къде са доказателствата?

    Коментиран от #142

  • 141 Защитавам истината

    6 3 Отговор

    До коментар #139 от "един":

    Демек твърдиш, че е грешно това! Да лъже някой като кирил петков, е допустимо за теб! Ами то от лъжата се почва! Как ще промениш лъжите и кражбите от миналото, като инсталираш друг лъжец и крадец? И какво общо има възрастта, с това да имаш морал и ценностна система? Иначе благодаря, че се грижиш за съня ми! Ще го имам предвид и ще те потърся ако имам нужда! 😃
  • 142 Където са за борисов

    9 3 Отговор

    До коментар #140 от "Разкрития?":

    Ясно е, че има схеми, ама са трудно доказуеми! Виновни са хората, че приемат всичко това, с лека ръка! Краде те, ти гласуваш за него! Кирчо те лъже, ти гласуваш за него!
  • 143 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    7 5 Отговор

    До коментар #139 от "един":

    НАПИШИ МИ ЗА 6-7 МЕСЕЦА ВЛАСТ КАКВО ЗНАЧИМО НАПРАВИ КИРИЛ ПЕТКОВ.

    Коментиран от #153

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Дойче

    8 6 Отговор
    Дългият Бастун достатъчно се орезили, още какво има да каже тоя никаквец???
  • 147 Сл Трифонов, ти се обърна на махленска

    8 6 Отговор
    Клюкарка!! Това можело да Направят, друго можело???? Факти Факти, това са клюки и и клевети!! Станал си барабар твоя Тошко!! Простотията на Тошковците и голямите ви усти ви Отнвсоха Главите!! Имахте и един прост Враначин с накъсани те дънки в НС!! С такива кадри не можете да Управлявате държава!Сега риете и хвърляте на гърба си, на, какво разчитате, на тази кампания, която сте подели!!?? ! Да ви даде някой трохи под масата??
  • 148 ффф

    5 3 Отговор
    Добре е , че и политиците признаха , че изборите са фалшифицирани , но и без тяхното признание , това се каза във социалните мрежи , още в ноща , когато ЦИК обявиха първите резултати от гласуването и се разбра “колко много българи са гласували“ за Киро. Така че , това е стара новина , моля ви се .

    Коментиран от #152

  • 149 дгдхш

    4 5 Отговор
    Мръсн депесарски вмирисан боклк

    Коментиран от #151

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Не бе

    6 5 Отговор

    До коментар #149 от "дгдхш":

    Лъжеца кирил петков не е депесарски! На прокопиев е слуга лъжеца!
  • 152 Стига глупости

    5 6 Отговор

    До коментар #148 от "ффф":

    Не съм чул от моите приятели и познати, някой да е гласувал за Кирето. Или пък са гласували за него, но ги е срам да си признаят - което е още по-лошо. Не знам каква е тая наглос да нагласят машинките за нторото масто. Ако бяха поне 1 моликула "порядъчни", щеше да им е достатъчно машинките да ги вкарат в парламента. Ама не, то лакомията и наглостта на Кирчо и на нежния Асенчо, е безкрайна.
  • 153 Гларус

    5 8 Отговор

    До коментар #143 от "ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ":

    Не си прав, за 6-7 месеца Кирчо ограби България. Кредитите, които изтегли и ги прибра в банковата си сметка, ще ги плащат и внуците ни.
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Да.........

    6 7 Отговор

    До коментар #5 от "Чико":

    ПП са не само глупави, грозни и нахални, но са и крадлими и лъжливи.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 ИМАМ ЧУВСТВОТО,

    6 6 Отговор
    че ИТН ще се окажат прави за много неща.
    Поживьом -увидим
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Някой

    3 6 Отговор
    Абе дълъг маркуч,те хората са казали, че акъл на високо не вирее,но ти си тотал щета.Ако можеха да манипулират изборите дали твоя ментор тиквата дали сега щеше да се репчи, че пак неговата шайка е първа.
  • 160 Справедлив

    3 6 Отговор
    На кривата ракета космоса и пречи.Не Кирчо ти е виновен ,че невлезе в парламента ,а собствените ти действия с гербаджиите срещу ,които уж беше против.Политическото лицемерие,които ИТН демонстрира няма как да остане ненаказано.Между другото политическите трупове имат ли право да ни поучават?
  • 161 А.П

    3 5 Отговор
    Да се скрие,провали три правителства,не го уважаваме

    Коментиран от #162

  • 162 Бат Сали

    3 5 Отговор

    До коментар #161 от "А.П":

    Ти на това последното правителдтво ли му викаш!? Слави пректати кражбите им. Ако не беше той, щяхме да задлъжнеем със сто години напред.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Професионалист

    4 2 Отговор
    Слави,ако ПП държаха кодовете щяха да спечелят изборите поне с 60%,а те са втори с 20%.Просто си жалък и слушаш вече бившите комунисти от БСП. На 29.11.Корнелия и шайката й си отива безвъзвратно, както твоята предателска партия от НС.
  • 165 Реалист

    3 3 Отговор
    Слави,защо не попиташ каскета какво стана с разследването за КТБ,защо няма осъдени за кражбата на над 4млрд.лв.,а за кюлчетата на твоя вожд от Банкя? Нема такава държава и няма такава прокуратура...

    Коментиран от #169

  • 166 След като

    1 1 Отговор
    БСП, ДПС и ГЕРБ толкова яростно твърдят, че е имало манипулация с машините, защо не кажат какво точно знаят. Нека и гласуващите да узнаят, какво е станало на парламентарните избори. Може би е имало нещо. Но защо мълчат?
  • 167 Какво очакваш Слави

    3 1 Отговор
    ПП и ДБ са проекти на мафията на прокопиев и кръга капитал! Начело един долен лъжец без грам морал и ценности, като кирил петков и един доказан и съден крадец, като асен василев! Та какво да очакваме Слави? Лъжи, кражба, мафия!
  • 168 Калин

    4 0 Отговор
    ДБ освен това имат и интерес да го направят, че да могат да минат границата от 4 процента.
  • 169 Вождове

    1 1 Отговор

    До коментар #165 от "Реалист":

    има крадеца и лъжеца кирил петков! И ти си едно от доказателствата с лъжите и глупостите за които плащат!
  • 170 Слави Трифонов!! Вече си в Ролята

    3 1 Отговор
    На Плачещста вдовица!! Около теб имаше много съветници Олигофрени!? Това, че са ти верни е друга работа!!
  • 171 панагюрец

    1 2 Отговор
    Тоя измекярин ли ще казва кой манипулира ! Боже опази ни от измамници в телевизията!
  • 172 Патриот

    1 0 Отговор
    Значи ПП и ДБ манипулират машините и резултата е, че първите губят от Герб, а Възраждане изпреварва Демократична България. Страшна манипулация. ИТН изпаднахте не заради машината, а защото се оказа че сте същите като герб, банда крадливи и кресливи мизерници.
  • 173 Ехаааа

    1 0 Отговор
    Славчо, Славчо... Хич те няма! От хартийката печелят ГЕРВ, ДПС и БСП. Тъй де всички тия са от БКП. А Боко си го е казвал, "ние знаем как да бием". А ти се оказа тяхна подлога Славчо. Нарцизма ти като Боливия няма край. Само дето оня гази, а ти ревеш!