Last news in Fakti

7 Декември, 2022 15:31 7 111 106

Преходът на шарлатанията! Костадин Костадинов пред ФАКТИ

  • костадин костадинов-
  • радев-
  • възраждане-
  • борисов-
  • герб-
  • габровски-
  • мафия

Държавността в България е убивана от хора, които изпълняват чужди поръчки, казва той

Преходът на шарлатанията! Костадин Костадинов пред ФАКТИ - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не е важно дали е Габровски, или Борисов - важни и са политиките. Тези на ГЕРБ ги видяхме, както и гласуванията им в НС като подаряването на оръжие и пари за нови чертежи за Ф-16, еврото и американското ядрено гориво. Ще има ли кабинет, може ли да очакваме обрат за Шенген... Пред ФАКТИ говори лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

- Г-н Костадинов, започнахме от „… мутри вън“, продължихме с „… ти си мафия“, а сега всичко това било „… шарлатания“. Какво следва?
- Явно това, че преходът приключи в момента, в който основните политически играчи в него си свалиха маските. Така се видя, че тези, които преди година и нещо бяха представени за новите лица в българската политика, изобщо не са такива. Президентът от своя страна за пореден път предприе оценка на свои действия, които очевидно не са отговаряли и на неговите намерения в самото начало. Може би един въпрос е добре да се зададе на българския президент. Дали действително е взимал сам решенията в онзи момент, когато е предлагал определени личности за членове на българския кабинет? Някак тегне съмнението, че тези личности може да са предложени от някой друг, а той просто да ги е назначавал с подписа си.

- Как гледате на тази битка между президента Румен Радев и „Продължаваме промяната“, която всеки ден търпи нова фаза…
- Това не е битка, това е трагикомедия. По-скоро виждаме агонията на една умираща държавност, защото, за съжаление, българската държавност умира. Всъщност не, умирането естествен процес, държавността в България е убивана. В България се извършва покушение над държавността в последните 33 години, системно и всяка година. Държавността в България е убивана от хора, които изпълняват чужди поръчки. Като започнем от управляващите преди 33 години, и стигнем до сегашните. И това е така, защото всички техни решения са подчинение на чужди властови центрове и са против българските национални интереси.

- Служебен кабинет и парламент – това неочаквано добра комбинация ли е?
- Не е. Просто трябва да изпратим този парламент в небитието, защото зад всяко едно негово решение, което се взима, прозират чужди на интереси. Колкото по-бързо приключим с този парламент и отидем на избори, толкова по-добре.

- Първият мандат е връчен. Името на проф. Габровски беше ли изненада за вас? Какво очаквате и ще отидете ли на разговор?
- Не го познавам този човек. Повярвайте ми, че чух за него за първи път в деня, когато взе мандата. Но какви политики ще води той? На кого политики? Какво да говорим с него? Вижте, личностите са без значение. Важни са политиките. Не е важно кой точно ще отиде да вземе мандата – дали е Габровски, дали е Борисов, дали друг. В случая са важни политиките, а политиките на ГЕРБ ги гледаме вече 12 години, включително и в този парламент. Няма с какво да ни изненадат. Пак казвам, няма никакво значение личността. Крайно време е да разберем, че в българската политика, която е прекалено лична, виждаме една голяма инфантилност. Дори само децата по подобен начин се обиждат. В България би трябвало да има върховенство на политиките над върховенството на личностите. А при нас е обратно. Личностите определят политиките и ако с някого сме в добри отношения, може да приемем неговата политика, която принципно не одобряваме. Това не е правилно. Това показва липса на политическа зрялост. А може и това да е целта? Да се подбира такъв антиполитически елит, който да няма качествата, а да служи на някаква шарлатанска менажерия.

- А очаквате ли да се състави кабинет?
- Сега има едно интересно гостуване на хора от няколко политически сили в САЩ. Говоря за представители на ДПС, „Български възход“, „Демократична България“ и БСП. Най-вероятно американците ще се опитат да натиснат, за да има някакво правителство. Дори да успеят да го направят, това правителство няма да оцелее дълго време. Очевидно е, че американците просто всячески ще се опитат да направят кабинет в България, за да може този кабинет да обслужва техните външнополитически интереси и най-вече по някакъв начин да пробутат България във войната срещу Русия. И това е така, защото американците искат да оставят след себе си изгорена земя, виждайки, че тяхното влияние в световен мащаб намалява бавно, но неотклонно. От тази гледна точка не е невъзможно да има правителство, но това правителство ще бъде огромна заплаха за националната сигурност на страната ни. Най-доброто решение за България е максимално бързо това Народно събрание да се разпусне да отиваме на нови избори.

- Утре Съветът на вътрешните министри на ЕС ще гласува за присъединяването на Хърватия, България и Румъния в Шенген. Обрат в последния момент може ли да има?
- Няма как да има. Между другото Нидерландия и Австрия с това свое решение показаха ясно лицемерието на Европейския съюз, който от една страна иска да държи в България като буфер, а от друга иска да приеме България в еврозоната, за да „анексира“ финансите ни. Тези две държави нямат нищо против България да влезе в еврозоната, за да могат да измучат ресурсите ни – финансовите, демографските и т.н. Искат България да не влиза в Шенген, за да може да бъде запазена като буфер между Европа и Азия. Всъщност, това е целта, това е причината България да влезе в Европейския съюз преди 15 години. Ние от самото начало на членството си в тази организация сме единствено и само буфер, който бива източван и финансово, и икономически, и човешки, но безмилостно. Ако се погледне структурата на износа на България, какво виждаме. Ние изнасям основно суровини и човешки потенциал. За последните 15 години България е намаляла с повече от 1 милион души, според други данни и 1,5 млн. души. Губим 100 000 човека на година. А хората, напуснали България, основно са отишли в Европейския съюз. Ако погледнем по-общо, ще е видите, че в Европейския съюз ние сме нужни като територия, която да се изсмуква, но която да не бъде равноправен член в съюза. Между другото, това показва и как Европейският съюз не желае България да има силно правителство и силна икономика, защото ние не им трябваме в такава роля. Ние им трябваме единствено и само като прислуга в кухнята. И, може би, единствената причина сега да ни разрешават да влезем в еврозоната е да можем да седнем на масата и да платим сметката. Еврозоната в момента буксува на едно място. Единственият начин, за да се развива, както се развива всяка една икономика и да може да продължи да съществува, е да трябва да привлича други свежите финансови ресурси. Това е единствената причина, поради която на 1 януари 2023 година еврозоната ще „глътне“ Хърватия и се опитват да ни пробутат – разбирай България, за 1 януари 2024 година.

- А България може ли респективно да спре участие на нидерландци в управлението на ЕС. Визирам, че скоро ще се избира нов генерален директор на „Фронтекс“, а сред кандидатите има нидерландец, а ние ще трябва да гласуваме…
- Вече говорим за нещо много дребнаво. Нидерландия не ни е пуснала за Шенген, а пък ние се закачаме да спрем техен човек. Вече казах. Личностите нямат никакво значение, политиките са важни. По-скоро България трябва да налага своето вето, когато става въпрос за политики. И ще дам един прост пример. Ние наложихме вето за членството на Северна Македония в Европейския съюз. И какво стана? Европейският натиск бе голям и то беше вдигнато. И сега, в момента, да си говорим дайте да отмъстим като гласуваме против нидерландец… Това дали ще бъде някакво унижение за Нидарландия? Какво видяхме. Имаше натиск срещу България и нашите управляващи, понеже те са с манталитета на управлявани, а не на управляващи, нямат независимо мислене, защото са сложени като управляващи, а не са се борили за това, се огънаха пред чуждите посолства, а не защитиха българските избиратели. Българските управляващи никога няма да направят подобно нещо, защото нямат смелост. България не се управлява от мъже. Това вече се вижда ясно след 33 години преход на шарлатанията. И може би най-добре президентът Румен Радев окачестви този преход. Може би наистина Радев сложи едни финален епитаф, един некролог на българския преход - преходът на шарлатанията.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 156 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    179 43 Отговор
    Браво Коце!

    Коментиран от #53, #97

  • 2 Голем смех

    53 167 Отговор
    Че от Костя има ли по-голям шарлатанин? Патриот-русоид?

    Коментиран от #80

  • 3 Досадно

    29 126 Отговор
    Изграждане !
  • 4 Мечти за Задунайска губерния

    44 135 Отговор
    Ти си проводник на антибългарския фашистки путински режим.Ама си дребен кахър тоя дето е срещу тебер на снимката е по опасен за България.

    Коментиран от #81

  • 5 Тръмп

    39 135 Отговор
    Отврат! Утайка! Тиня! Копейкин!
  • 6 Друга тема

    16 38 Отговор
    Преди доста време когато писах лоши и заядливи неща в този сайт, така е било защото озъкътжми е бил промит от лоши хора, заради тях аз не съм бил на себе си!
  • 7 Друга тематика

    15 41 Отговор
    Преди доста време когато писах лоши и заядливи неща в този сайт, така е било защото мозъка ми е бил промит от лоши хора, заради тях аз не съм бил на себе си!

    Коментиран от #35, #41

  • 8 Говедо

    36 115 Отговор
    Защото варненския ром не изпълнявал чужди поръчки.....Да се смееш ли,да плачеш ли?!
  • 9 Хехе

    33 109 Отговор
    Копейкин нищо ново неказваш.И Сидеров ги плещеше същите и видяхме какво излезе от него.
  • 10 Копейкин.... Костя Копейкин

    31 104 Отговор
    Много ми харесва когато някой от електората на възрожденците ми каже чуждопоклонник като кажа, че не харесвам рашката.

    Коментиран от #57

  • 11 Много точно

    118 20 Отговор
    "..Нидерландия и Австрия с това свое решение показаха ясно лицемерието на Европейския съюз, който от една страна иска да държи в България като буфер, а от друга иска да приеме България в еврозоната, за да „анексира“ финансите ни. Тези две държави нямат нищо против България да влезе в еврозоната, за да могат да измучат ресурсите ни – финансовите, демографските и т.н. Искат България да не влиза в Шенген, за да може да бъде запазена като буфер между Европа и Азия."
  • 12 Смях

    29 103 Отговор
    Тия двамата са баш шарлатани. Натовският генерал е слуга на Путлер, а патриотина Копейкин е кандидат за губернатор на Рашистката задунайска губерния.

    Коментиран от #98

  • 13 Ей го и тоя шарлатанин

    19 89 Отговор
    Всички на опашка да лъжете и крадете!
  • 14 Браво,

    67 28 Отговор
    Костадинчо! Вън от ЕС и НАТО Правиме Варшавски договор и СИВ и вече сме в развития комунизъм.А там-на всекиго според потребностите.Пълно щастие!
  • 15 Браво

    122 20 Отговор
    Глас за Възраждане напролет.

    Коментиран от #78

  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 79 Отговор
    СРАМ ПОЗОР
  • 17 1944

    21 98 Отговор
    копейкин е чуждестранен агент. зле платен и зле обучен.
  • 18 Костадинов

    78 12 Отговор
    Революция пич ........
  • 19 особен

    127 14 Отговор
    Жалки дребни душици пишат тук.Кажете ми кое не е вярно от това което е написал Костадинов?Намаляваме ли като нация?Здравеопазването къде ни е?Излизат ли от училище неграмотни деца?Парламента не е ли като зоологическа градина?Не искам да изреждам още неща ,че мародерите ме трият веднага.

    Коментиран от #22, #26, #33, #74, #86

  • 20 Неграмотен мисир

    15 55 Отговор
    Преходът на шарталанията! Костадин Костадинов пред ФАКТИ
  • 21 Червена линия

    67 11 Отговор
    Между Атлантическата сган и нормалните хора..... и меки ми се виждате да ви кажа
  • 22 Най-вероятно

    55 10 Отговор

    До коментар #19 от "особен":

    Са една-две дребни продажни душици. На хранилка, да изкарат някоя стотинка за пица на парче.
  • 23 сара

    28 24 Отговор
    Излиза, че президентът ни е врял и кипял в тази шарлатания. Иначе как щеше да знае какво е.
  • 24 Кочо

    83 13 Отговор
    Хората които се интересуват от истината, ще отчетат правдивостта в думите на Костоладинов! Останалите са или тъ@@@и или продажници, или зо@@@та!
  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 28 Отговор
    мафията си има ДЪРЖАВА
  • 26 Аха

    12 50 Отговор

    До коментар #19 от "особен":

    Не се развежда фиктивно за да те излъже, но ко ти пука!? Поредният лъжец!
  • 27 Дааааааа

    65 7 Отговор
    Гледайте кво става днес в Германия и Гърция..... Франция и Италия ......фащайте тоягите оууу

    Коментиран от #100

  • 28 Чичак

    56 8 Отговор
    шарлатанията е най маловажното, атлантическият слугинаж на подлогите е проблема....
  • 29 мухаха

    13 59 Отговор
    Коцето Калки си иска кокала само за него .... ама да не забравя че мина през какви ли не партии само и само некои заблудени хорица да му се доверят ... ВОЛЕН 2 дори по долен
  • 30 В Гърция следите ли

    49 7 Отговор
    Какво се случва?
  • 31 Дааааааа

    40 6 Отговор
    Кукери ще има за Коледа големи......така ми се струва
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 СЗО

    11 57 Отговор

    До коментар #19 от "особен":

    Може и да е вярно казаното от него, но е много лесно да показваш недъзите на другите. Ама аз не видях нито един въпрос към него за неговите отношения с Русия....защо му викат Копейкин, от къде му идва финасирането, защо неговите "патриотични" действия съвпадат с интересите на Путин.....

    Коментиран от #56, #63, #79, #85

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Реалист

    48 1 Отговор

    До коментар #7 от "Друга тематика":

    Срещу и против България са се правили сериозни и мощни влияния, за да няма ИСТИНСКА оправия?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Чудо на чудесата в 21 век

    36 1 Отговор

    До коментар #36 от "Реалист":

    Става въпрос за от тези които са поробили България заедно с бг нацията!
    Нещо такова!
    Вероятно е така!
  • 38 Вие си говорете

    56 2 Отговор
    А атлантиците, мачкат ли мачкат народа
  • 39 Жоро

    10 51 Отговор
    Болен Сидеров N2. Само че тоя си пада повечко по имотите и вилите, а доколкото чувам имал и ново АУДИ.
  • 40 мдаа

    9 48 Отговор
    Чул името на кандидат-премиера за първи път в деня на връчване на мандата! Къде ли е живял този човек, който иска самостоятелно да ни управлява?! Или пък ни будалка???
  • 41 споко

    8 28 Отговор

    До коментар #7 от "Друга тематика":

    Ти още не си на себе си. И други не са!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 На улицата, на улицата

    9 30 Отговор
    Там ви е мястото, а не в този парламент, пълен с продажници

    Коментиран от #48

  • 44 Радев се мъчи

    44 2 Отговор
    Атлантическата сган да събере, вие каква работа имате с тях да си говорите се чудя
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 24 Отговор
    мафията мутрите ГЕРБ ДПС искат овладяване на ДЪРЖАВАТА
  • 46 ИмеНИТ

    6 45 Отговор
    Копейка, скрий се в Москва или отиди в Украйна, стархливец
  • 47 Чул и тоя

    4 37 Отговор
    Нещо и плещи,квото плещеше и Бела Злата.
  • 48 Ама на улицата нема

    8 26 Отговор

    До коментар #43 от "На улицата, на улицата":

    Нито субсидии ,нито депутатски кюфтета по 50 Ст.
  • 49 Ама Копейката как само

    10 27 Отговор
    Занули Бялата Златка!А?!
  • 50 НЯКОЙ

    12 29 Отговор
    Шарлатанията ще свърши, след като се отървем от нейните властови носители - Борисов и ГЕРБ, Радев и неговия служебен кабинет от шушумиги, Доган - чрез Карадайъ и Цонев, Нинова и БСП /старци/, Костадинов и неговите капацитети и олигарсите, които фактически държат държавата в поза партер ! И Радев, предстои да се извиниш на 500 000 българи, които нарече шарлатани, защото същите тези шарлатани гласуваха за един президент, който всъщност се оказа истинския шарлатанин !
  • 51 ТИР

    51 8 Отговор
    Колкото и да плюете ,Костадинов показа че може да се отстояват позиции.Дори платените мисирки вече смекчиха тона, Никога не бяга от зададените въпроси, не се радва на комфортна среда като парашутистите Кирчо,Асен и Янев,,,,
  • 52 Хмммм

    8 39 Отговор
    Костята се е взел прекалено на сериозно с неговите глупости..
  • 53 Моряка

    32 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Поумнямаш,малкия,но бавно.Отначало беше с Майчето и Бабикяна,след това се взе със Кирчо и Кокорчо.Сега май прогледна,но внимавай

    Коментиран от #64

  • 54 Коцето

    6 46 Отговор
    е най обикновена руска подлога! На малките деца също им е ясно че е 4000- хилядник!

    Коментиран от #59, #60, #62

  • 55 !!!?

    12 56 Отговор
    Костя Копейкин щял да плати сметката на Еврозоната !!!?

  • 56 избирател

    41 4 Отговор

    До коментар #33 от "СЗО":

    ЗАЩОТО Е БЪЛГАРИН , ник СЗО какъв си ТИ ?????
  • 57 Но пък ти харесва

    45 3 Отговор

    До коментар #10 от "Копейкин.... Костя Копейкин":

    робуването на Памперсмен. Колко е престижно да се търкаляш в краката му и да ги целуваш! Гордост и смисъл на живота на всеки соросоид.
    Абсолютно е прав Костадинов, но това не можеш да го осмислиш.
  • 58 Никой

    5 38 Отговор
    Кооцане защо вчера Сакскобурга не те покани вчера във Врана ? Оня дето ни оправи / се оправи / за 800 дни водача на онова НДСВ което нарочно пак бе скалъпено от крадци поканил в палатите си Елеонора Путинска и онова недоразумение Волоколамския пастир Антоний който заедно със своя водач КГБ генерала Гундяев / патриарх Кирил / които благословиха войната в Украйна т. е. избиването на хора. Разбра се ,че на върха на държавата поставяме само руски мекерета скрити под полата на евроатлантизма и демокрацията,но винаги обслужващи Кремълския интерес.
  • 59 Освен това не тряя а работи

    2 32 Отговор

    До коментар #54 от "Коцето":

    Взима 2 милиона от субсидията..
  • 60 Не бе

    31 3 Отговор

    До коментар #54 от "Коцето":

    Тази опорка на ленчете от партията на лъжата и шарлатаните и проект на мафията ПП, е мерна единица за тъпота! Та ко кайш сега! Колко ленчета? 4000 ли? Само овтсата блее! Не е редно някой водещ се за човек, да го прави, освен ентелекта му, не е като на рунтавата сестрица!

    Коментиран от #99

  • 61 нннн

    37 2 Отговор
    Като гледам приоритетите и решенията на този парламент, също смятам, че е вреден за България и би излъчил вредно за България правителство. Избори! Колкото по- скоро, по- добре. Разсъжденията на Костадинов са правилни. Очаквах да каже нещо и за референдума.

    Коментиран от #70

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Ежко Бежко

    42 4 Отговор

    До коментар #33 от "СЗО":

    Копейкин му викат тупани като теб. А за финансирането му търси отговор в шесте ревизии/одита на партията му. Нищо не намериха. Дъвчете стара дъвка, щото нямамате глави сами да претеглите фактите. А това, че интересите на Възраждане съвпадат с интересите на Путин е голяма тъпотия. Да уто1ним подред:
    Южен поток: разбира се беще изгоден за България. Това че е проект на Путин не го прави по-малко изгоден.
    Белене: виж по-нагоре.
    Ф16: щеше да си прав ако бяха МиГ, ама не са. Купихме чертежи, ама не на Путин.
    Косово и Крим: Ако признаем Косово трябва да признаем Крим. Напъни се да го проумееш. Какъв Путин какви пет лева.
    Айде стига съм сигубел врмето. Човек като е прост, остава прост завинаги.

    Коментиран от #68, #90, #101

  • 64 Аха

    2 33 Отговор

    До коментар #53 от "Моряка":

    просто някой гладкомозъчен драскач на копейкин, му открадна ника! Типично за лъжци, крадци и продажници! Поредните шарлатани!
  • 65 Моряка

    28 2 Отговор
    Керванът(Костадинов) си върви,уличните псета си лаят.За един бифтек от Козяк.Въпрос с понижена трудност- "познайте,кои са тези псета?"Ако познаете,не се обиждайте много,а се насладете на брилянтния ми хумор.

    Коментиран от #67

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 А как

    4 25 Отговор

    До коментар #63 от "Ежко Бежко":

    одита хваща част от заплатите на депутатите му, които за да са там, са се споразумели да му даряват! Или фиктивните ,у разводи, за да отидат придобитите имоти другаде! Казваш факти, ама нещо не ги търсиш в действията му! А те са там! А да не говорим за плащането на тролове! Защо? Кой плаща на троове? Лъжеца, който иска да те излъже! Само това е достатъчно, за да ти е ясно, че е поредният шарлатанин!

    Коментиран от #72

  • 69 !!!?

    14 18 Отговор
    Пазете се от шарлатани !!!?

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Не бе

    4 15 Отговор

    До коментар #72 от "Ежко Бежко":

    Не те питам за кухненските му шкафове, за които и за тях няма доходи да ги вземе, а за парите на депутатите му! За имотите които прехвърли на жена си при фиктивният развод! Кой се развежда за да те излъже? кой плаща на тролове, за да те излъже! А дай пак сега за рафтовете у мазето на шарлатанина! 33 години такива ви лъжат и този блеещ народ, не спира да им се лепи на лъжите, като муха на лай......!

    Коментиран от #75

  • 74 Моряка

    17 1 Отговор

    До коментар #19 от "особен":

    Колега,прав си,но почваш от средата.Правилно е да се попита: -къде е България,28-ма в света по данни на ООН?
    -къде е тежката и средна промишленост?
    -къде е високо развитото едро селско стопанство?
    -къде е армията ни,наречена уважително от тогавашната ФРГ-"Прусаците на Балканите"?
    -къде са гранични войски?
    -къде са строителни войски?
    -къде е спортна Бълга
    Обобщено:къде е синьото обещание-Швейцария на Балканите?
  • 75 Ежко Бежко

    13 0 Отговор

    До коментар #73 от "Не бе":

    а ти някакви доказателства имаш ли, ако имаш давай да го съдим, ако нямаш си трай, извади една зелка от кацата и пий една ракия. Аз твърдя само това, за което имам доказателства. За дръгите му длавери не знам, но предполагам и там са фалшиви новини, както и за двореца.

    Коментиран от #77

  • 76 Сух

    13 1 Отговор
    С Възраждане напред!
  • 77 Доказателствата

    2 7 Отговор

    До коментар #75 от "Ежко Бежко":

    излизат не от мен, а от неговите депутати! Развода също не съм го развел аз, та и за него нямам! Но твърди, че се е развел! 😂 Но ко ти пука на теб! Важното е да те лъже някой! Няма да прекъсваме 33 годишният модел я!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 На английски

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Голем смех":

    ли се смееш, сър? Или си шпионин т.е. знаеш руски?
  • 81 Как ви е взело страха

    0 8 Отговор

    До коментар #4 от "Мечти за Задунайска губерния":

    това джудже... 20% от България трепери при мисълта за Путин, вижда го в сянката си и в същото време си дава кураж като се мъчи да принизява... fear leads to the dark side.
  • 82 Емо

    4 14 Отговор
    Интересни са ми две неща, от казаното. Първо, какви финанси, ресурси, суровини имаме ние, че да ни ги изсмуква ЕС? Не са финансите именно в бившата мултигруппи другите групировки?
    Второ, ЕС ли е виновен че населението на България намалява с 50 000 души годишно, или вътрешните кражби и корупция, през последните 10-15 г на ГЕРБ, преди това НДСВ, ЕС ли направи банките пирадимиди и инфлацията през 1996 г? По тия параграфи КК издиша и си личи, че и той е манипулатор. А че е финансиран от някого, не буди съмнение. Винаги е имало нужда от някой да обере вота на националисти и патриоти, които са заблудени и гласуват ту за ВМРО, ту са Атака, ту за някакъв фронт, сега и за възраждане.

    Коментиран от #92

  • 83 Алооо

    3 11 Отговор
    Ти си един от многото Шарлатани, Копейкин!!!
  • 84 Овчеландия

    11 2 Отговор
    Съгласен съм с казаното от Костадинов на 100%, но за съжаление, стадото трудно избира правилният овчар.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Емо

    5 2 Отговор

    До коментар #19 от "особен":

    Фактите са верни, но изтъкнантите причини са погрешни. Ние нямаме ресурси, които някой да изсмуква, нито демографски, нито финансови, нито интелектуални. Сега, през последните 15 г. имахме огромна възможност да усвоим европейски пари, които да влязат в икономиката, да се завъртят и да повишат заплатите. Но какво стана - отидоха в чекмеджета, чували, фирми и каси. Преди 2-3 г се запознах с един бизнесмен, млад около 40 г мъж, гледам фирмата, строителна - създадена около 2010 г, когато ГЕРБ взе властта, подизпълнител на Джи-Пи и Трейс, построила една кооперация в Костинброд. Вози ме човека в джип Тойтота, стар от 1996, и ми вика-аз имам още 5-6 такива джипа. Прави си имение, хасиенда да живее някъде около Панагюрище. Ей в такива хора и фирми на ГЕРБ са парите от европейските фондове.

    Коментиран от #93

  • 87 а така

    4 0 Отговор
    Кажи им го!
  • 88 Моряка

    4 0 Отговор
    Чудя се,как в тази интелигентна дискусия не се е намесил още Стоянчо.Оня същия, от Бурятия.
  • 89 Дедовладика

    2 10 Отговор
    Изчезни мутро гадна русофилска,Бълария няма мяста в сянката на путя
  • 90 СЗО

    0 3 Отговор

    До коментар #63 от "Ежко Бежко":

    Много си далеч от истината приятелю.....
  • 91 Челюсти 1

    6 1 Отговор
    Атлантиците в Атлантика!
  • 92 Стига бе

    7 0 Отговор

    До коментар #82 от "Емо":

    Ми че ГЕРБ е ГЕРМАНСКА партия бе пич.
    Пишеш в търcaчкaтa-
    КOЙ УПРAВЛЯВA БЪЛГAРИЯ?! БOЙКO БOРИCOВ… ФOНДAЦИЯ „ХAНC ЗAЙДEЛ”…
    и глeдaй
    „Имaмe бeзcпoрнo дoкaзaтeлcтвo, кoeтo уличaвa прeмиeрът нa Бългaрия Бoйкo Мeтoдиeв Бoриcoв в тoвa, чe упрaвлявa Бългaрия пoд диктoвкaтa нa чуждecтрaннa фoндaция бaзирaнa в Гeрмaния
    Фoндaциятa e "Хaнc Зaйдeл"
    Тук щe чуеш и видиш c oчитe cи, кaк Бoйкo Мeтoдиeв Бoриcoв caм cи признaвa, чe тaзи фoндaция e cъздaлa ГEРБ и дoceгa вceки мeceц финaнcирa пaртиятa.
    Т.e. упрaвлявa ни НПO, нa кoeтo Бoриcoв e пoдчинeн.
    !?!?!? та я пак - как сме си виновни и ЕС начело с Германия няма пръст в нашата мизерия?!
  • 93 Стига бе

    4 1 Отговор

    До коментар #86 от "Емо":

    ..и пак: Ми че ГЕРБ е ГЕРМАНСКА партия бе пич.
    Пишеш в търcaчкaтa-
    КOЙ УПРAВЛЯВA БЪЛГAРИЯ?! БOЙКO БOРИCOВ… ФOНДAЦИЯ „ХAНC ЗAЙДEЛ”…
    и глeдaй
    „Имaмe бeзcпoрнo дoкaзaтeлcтвo, кoeтo уличaвa прeмиeрът нa Бългaрия Бoйкo Мeтoдиeв Бoриcoв в тoвa, чe упрaвлявa Бългaрия пoд диктoвкaтa нa чуждecтрaннa фoндaция бaзирaнa в Гeрмaния
    Фoндaциятa e "Хaнc Зaйдeл"
    Тук щe чуеш и видиш c oчитe cи, кaк Бoйкo Мeтoдиeв Бoриcoв caм cи признaвa, чe тaзи фoндaция e cъздaлa ГEРБ и дoceгa вceки мeceц финaнcирa пaртиятa.
    Т.e. упрaвлявa ни НПO, нa кoeтo Бoриcoв e пoдчинeн.
    !?!?!? та я пак - как сме си виновни и ЕС начело с Германия няма пръст в нашата мизерия?!

    Коментиран от #104

  • 94 "да измучат ресурсите ни" хахаах

    4 8 Отговор
    Копейката се интересува повече от САЩ и ЕС, отколкото от България. Само това му е в мръсната устичка. Дума не обелва за господарите си, които държат енергетиката ни, нефтокомпанията ни, които са ни оплели в корупция толкова дълбоко, че всеки бизнес е страшно зависим от кранчето на росняците. Говори, че на правителството се диктувало отвън, а подминава наглата си господарка Мутрофанова, която най-безсрамно се изтъпани да командва "презедента", партиите си и личните си българороби. Никога никой друг посланик не се е държал толкова нагло и без капка уважение. А нашите политици плахо се надупиха начело с Копейчо. Еваларка пичове!

    Коментиран от #96

  • 95 Радостин

    4 2 Отговор
    Браво на Костадинов! Единствената партия която защитава интересите на народа е Възраждане
  • 96 Мии

    3 2 Отговор

    До коментар #94 от ""да измучат ресурсите ни" хахаах":

    Пинокио се интересува повече от Русия, отколкото от България. Само това му е в мръсната устичка. Дума не обелва за господарите си, които държат енергетиката ни, нефтокомпанията ни, златото ни които са ни оплели в корупция толкова дълбоко, че всеки бизнес е страшно зависим от кранчето на сащяците. Говори, че на правителството не се диктувало отвън, а подминава наглата си господарка Мустафа, която най-безсрамно се изтъпани да командва "презедента", партиите си и личните си българороби. Никога никой друг посланик не се е държал толкова нагло и без капка уважение. А нашите политици плахо се надупиха начело с Понокио. Еваларка пичове!
  • 97 Селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Абе на победителите акъл не даваи Ако ти имаше няма да си на това дередже Първо победи в едни избори и тогава говори
  • 98 Трагедия

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Смях":

    Те смутят Путин за свои и затова не са под чуждо влияние Пълни тъпънари
  • 99 Хахаха

    0 5 Отговор

    До коментар #60 от "Не бе":

    Копейка, копейка, копейка, копейка! Връщайте субсидията руски подлоги!

    Коментиран от #105

  • 100 Интересно

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Дааааааа":

    И ко стаа, брат? Нещо което сме изтървали да видим по новините, а ти си киризел по РИА новости ли?
  • 101 Ежко таралежко

    0 2 Отговор

    До коментар #63 от "Ежко Бежко":

    Далеч си от истината, брат! Напразно се мъчиш, това не е централата на вгъзраждане
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Стефан Стамболов

    0 4 Отговор
    Е по-голям шарлатанин от теб има ли бе Копейкин?
    Я марш в Москва, там ти е мястото!
    Ако нямаш пари за път, ще ти купим билет, не бой се!
  • 104 Емо

    0 1 Отговор

    До коментар #93 от "Стига бе":

    Ами така, ние сме виновни, защото търпим корупцията, това че ГЕРБ са крадци, самият факт, че 12 г управляваха, два пъти ги сваляха с протести, а сега пак наглеят и искат да управляват, показва, че овцете това искат, да ги лъжат и стрижат; има някои държави като Испания, Португалия, Гърция, които бяха бедни като ги приеха в ЕС, но използваха добре парите и хората се позамогнаха. А тенденцията за изтичане на мозъци, ресурси и демографския колапс е световна и е свързана с глобализацията на икономиката. Например, авфриканските държави са по-бедни, без да са в ЕС, и банановите републики също, но въпросът е в неравенството, в разпределението на парите, а то не става като си траеш, на Запад са постигнали някакви нормални заплати даже и за обикновените хора с много борба, протести, кръв. А аз не Копейкин не вярвам по една причина - че нищо не споменава за откраднатите, преразпределени пари и бедността в българия, всичко стоварва на ЕС и САЩ, не мисля, че ако ги сменим тях с Русия, ще вържем. Подозирам, че Копейкин влезе в парламента с финансовата подкрепа на части от Мултигруп, както беше и с Атака.
  • 105 Липсата на мисъл

    1 0 Отговор

    До коментар #99 от "Хахаха":

    издава зависимост и липса на интелект! Кажете на онова недоразумение киро простото, лъжеца и слуга на мафията, да се постарае повече, за да обере България! С драскачи с интелект на деца, драскащи по опорки, на мен ми казва единствено едно! Аз съм лъжец и плащам за лъжи!! Ти ако си глупак, гласувай за мен лъжеца и слуга на мафията кирил петков!
  • 106 Какво следва отШарлатанията?

    1 0 Отговор
    "Държавността в България е убивана от хора, които изпълняват чужди поръчки , защото България не е суверенна държава " - казва Костадинов........!!!!

    Паралелът между „Възраждане“ и крайнодесните "Граждани на райха" и противници на демокрацията , подготвяли заговор за преврат в Германия и твърдящи също , че "Германия не е суверенна държава, защото продължавала да се контролира отвън " е повече от очевиден и поразителен....!!!