Last news in Fakti

30 Декември, 2022 13:00 2 220 105

Николай Слатински: Дехуманизация, превръщаща все повече и повече руснаци в рашисти

  • дехуманизация-
  • рашисти

Не само болните хора правят обществото болно, но и болното общество прави хората болни, смята анализаторът

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

По личното внушение на Злодея от Кремъл, през последния месец в страната му започва постепенно да набира ход една изключително опасна операция върху общественото съзнание на руския народ.
Става дума за системното дехуманизиране на украинския народ.

Леят се потоци от обиди и клевети омаскаряващи и обвивянащи украинците в какви ли не смъртни грехове. Руското общество се насъсква срещу населението на Украйна и всичкото това започва да излиза над повърхността, да преминава – от сайтовете и вестниците на крайно русофашисти и откровени алкохолици и психопати в обкръжението на Злодея – в националната пропаганда, превръща се с нарастваща сила не само във форма, но и в съдържание на всичко, което излъчват обществените средства за масово оглупяване на руснаците.

Защо се прави подобнно психическо насилие над руското общество?

Отговорът е ясен – Злодеят от Кремъл (и по-точно – от бункера) губи започнатата от него варварска, брутална, цинична, жестока и абсолютно непредизвикана война срещу Украйна. Всички досегашни изсмукани от болната психика на Злодея поводи и причини за тази война се провалиха, доказаха крещящата си необоснованост. Затова сега трябва да се внуши на руснаците, че всъщност войната е защото украинците са лош и непълноценен, опасен и зловреден народ. Украинците де факто са превръщани в едва ли не това, което бяха евреите за нацизма на Хитлер.

Трябва, нужно е да се набива в главите на руснаците, че именно защото украинците са увреден и порочен народ, че са някаква противна мутация на част от православните славяни-руснаци, че са някакъв уродлив и обречен на загниване и загиване клон на руснаците, те трябва да бъдат победени, покорени, поставени под контрол и превъзпитани, за да престанат да бъдат враг и заплаха за Русия, за да не са повече гнилата ябълка в кошницата с православните-слявански ябълки.

Не е ли странно и толкова противоречиво това – да казваш, че украинците са част от руския народ и в същото време да ги сатанизираш и дехуманизираш?

Не, не е странно. А е дори много логично.

Ако представяш украинците именно като някаква мутация, като увредени, като непълноценни, като порочни и опорочени, като грешна и задънена улица на еволюцията на руснаците, на православните славяни, чията майка е Матушка Русь, че са мутация, която трябва да бъде пресечена и обърната в правилната посока (а тези, които няма да могат да бъдат обърнати в тази посока, ще бъдат обречени на вегетиране и маргинализиране), то тогава нещата си идват на мястото и Войната (специална операция) придобива истинския си – цивилизационен, свещен смисъл, тя става Справедлива война (Справедлива специална операция).

На какво се дължи тази мутация, тази задънена улица на евоюлицията на част от православните славяни-руснаци?
Ясно на какво – на влиянието и въздействието на Запада!

Всичко, което отличава украинците от руснаците, е дошло от запад и от Запада; то е внушено от Запада до степен да се имплантира в гените, в ДНК на украинците. Това превръща украинците в абсолютно непълноценни руснаци, във втори, даже в трети сорт руснаци.

Руснаците са великороссы, все едно велики, многото руснаци, а украинците са малороссы, все едно малките, малкото руснаци.

С груба намеса в религията, в идеологията, в паметта и в ценностите на част от руснаците, на руснаците в покрайнините (у-край-на) Западът е създал направо в лабораторни условия едно дефектно племе, което – доколкото е възможно – трябва да бъде върнато в лоното на общия народ. Като не може по друг начин – то това ще стане със сила, чрез война (специална операция)!

Постепенната промяна в ръководената лично от Злодея в Кремъл (в бункера) пропагада срещу Украйна, насочена към охулване, омаскаряване, сатанизиране, дехуманизиране на украинците, е изключително опасна.
Тя е изключително опасна за всички нас, за региона, за Европа, за Запада, за света, защото завоевателната война на рашизма може да се превърне в нещо като Свещена война за руснаците! И така и тогава да ни върне към жестоките, към свирепите времена от Първата европейска война – Тридесетгодишната религиозна война (1618-1648)...

Но тази пропаганда е изключително опасна и за самия руски народ, за руското обществено съзнание.
Защото дехуманизацията на Другия от Теб всъщност преди всичко дехуманизира Теб.

Когато някой дехуманизира в своята ценностна система някого, то най-тежките поражения са именно в мозъка, в съзнанието на този, който дехуманизира.

Мозъкът на дехуманизиращия изключва практически всички свои цивилизационни защити, изграждани по пътя на еволюцията – защити, които да потискат в него животинското, кръвожадното, людоедското, безчовечното.
Човекът, дехуманизиращ Другия, започва да губи своята човешка, социална, социумна, хуманна същност и да се ребиологизира, да се превръща все повече в животно.

Ако човекът като социално същество гледа на проблемите през призмата на и-и, на и аз, и ти, на общите ползи и интереси, то ребиологизарният, превръщащият се все повече в животно мутант гледа на проблемите през призмата на или-или, на или аз, или ти, на своите инстинкти и комплекси, страсти и сласти.

Ето защо започналата пропаганда за дехуманизиране на украинците може да доведе до дехуманизация на руснаците. А какво е дехуманизирният руснак – ами той е рашист. Затова тоталната дехуманизация на украинците е масова рашизация на руснаците.

Историята ни учи (да вземем, например, 30-те и 40-те години на миналия век в Германия, когато там бяха дехуманизирани евреите, но и не само евреите, а и циганите, и славяните, а и не само те), че когато втълпяваш в общественото съзнание на един народ дехуманизация на Другите, ти всъщност нанасяш тежки дехуманизационни травми не само на общественото съзнание, но и на отделните лични съзнания.

Не само болните хора правят обществото болно, но и болното общество прави хората болни. И ако германският народ постепенно се излекува като народ от онези дехуманизиращи го травми, все още на лично ниво мнозина германци страдат от това и за това, което поколението на техните баби и дядовци и дори майки и бащи е извършило.

И тези страдания са заседнали дълбоко в душите на милиони германци, колкото и това да не се вижда с просто око.
Ако Злодеят в Кремъл (от бункера) се задържи на власт по-дълго време и процесът на масовото превръщане на руснаците в рашисти продължи, след това много и много десетилетия руснаците ще изпитват тежки психически травми.

И дори някой ден те да се излекуват от тях като общество, тези тежки психически травми ще продължат да измъчват съзнанията на милиони руснаци и ще карат тези милиони руснаци да страдат, че са допуснали да бъдат облъчвани от дехуманизираща ги пропаганда и са станали заложници на психопатията и циклофренията на един Злодей, окопал се в непристъпния си бункер и присвоил си еднолично правото да се разпорежда с техните съдби и ýчасти, с техните животи и смърти.

(от фейсбук страницата на автора)


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 99 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    98 37 Отговор
    Русия се бори за оцеляването на славянската култура и православието.

    Коментиран от #10, #54, #70, #88

  • 2 Последния Софиянец

    68 21 Отговор
    Да унищожиш Украйна за чужди интереси е много хуманно.

    Коментиран от #89, #95

  • 3 ХАХАХА

    84 22 Отговор
    А тебе копаещ дъното по русофобия.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Българин Сл.оригинал

    25 69 Отговор
    скоро всичко ще се оправи-П-у-т-и ,като освободи света от присъствието си

    Коментиран от #92

  • 6 И като спрат

    75 16 Отговор
    доларите кво ше пишете ? Кал на обществото сте.

    Коментиран от #7

  • 7 Българин Сл.

    20 49 Отговор

    До коментар #6 от "И като спрат":

    минаваме на евро-а като забранят рублата-ти какво ще правиш???

    Коментиран от #58

  • 8 Шака Zулу

    77 11 Отговор
    ТОЗИ ДОРИ ОТ РАЗСТОЯНИЕ ИЗЛЪЧВА ИДИОТИЗЪМ.
  • 9 проф. Иво Христов

    27 39 Отговор
    „Русия навлиза в привичният за нея в исторически план, режим на страна военен лагер. Русия не може да функционира в друго състояние.“
  • 10 Незнаещ

    23 39 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    Вярваш ли си?Затова ли Русия обяви Кирил и Методи за македонци?Нядявам, се знаеш кои са и какви са?

    Коментиран от #18

  • 11 Руски фашизъм

    21 39 Отговор
    Красимир Тодоров просто с много думи е описал фашизма на режима на Кремъл.
  • 12 Започват да обработват мозъчетата

    24 40 Отговор
    на русначетата още от детската градина. В училището е военна дисциплина!
    Крепостничеството никога не е премахвано!
  • 13 Петьо Петров

    34 6 Отговор
    Бих написал много за историята, дехуманизацията чрез оскотяване и що е това дето завършва на изим, но не е политкоректно и ще бъде изтрито. Но драскайте глупости, траншовете скоро свършват.

    Коментиран от #55

  • 14 Генеалогията на руския фашизъм

    22 44 Отговор
    Първо фашизма на Сталин остана ненаказан. След това дойде фашизма на Путлер.
  • 15 Погледайте малко руска телевизия

    25 43 Отговор
    и ще видите, че руснаците са единственият народ в света, който се радва на нещастието на други народи!
    Сега се кефят как френските деца се разболявали от грип!

    Коментиран от #21, #31

  • 16 Путинофил

    23 32 Отговор
    На срещата с майките на загиналите войници, путин им каза, да не се вълнуват много, защото всеки ден умирали повече руснаци от алкохол отколкото от войната!
  • 17 ЖЕКО

    44 12 Отговор
    ТИПИЧЕН КОЗЯШКИ ПЪРЧ
  • 18 Делю Хайдутин

    32 9 Отговор

    До коментар #10 от "Незнаещ":

    Кирил и Методий са родени в гръцката Македония , Солун.

    Коментиран от #29

  • 19 За руснаците не знам,

    43 18 Отговор
    Ама че нас ни превърнаха в дебили съм сигурен на 100%. Иначе щеше да ни управлява Възраждане, а сегашната утайка щеше да чука камъни в Белене.

    Коментиран от #26

  • 20 Руски мрази

    26 41 Отговор
    Русия мрази не само Украйна!
    Русия мрази целият свят !
  • 21 Проктолог

    21 35 Отговор

    До коментар #15 от "Погледайте малко руска телевизия":

    Руския сбирток не смогва да навакса на темпото на кремълските престъпници: от престъпление на престъпление - това им е дневната "дозичка". Също като нашите русофили - веднага униват, щом в новините няма някое ново престъпление извършено от руските фашисти.
  • 22 Киркор

    17 32 Отговор
    Започна да ми става предновогодишно настроението,като слушам квиченето от червената кочинка!!
  • 23 Аз съм русофил

    12 32 Отговор
    И съм мелез. Майка ми е рускиня, а баща ми е сиганин!
  • 24 Това го твърди

    33 8 Отговор
    Един фашист
  • 25 Подуенски

    18 5 Отговор
    Каквото повикало, такова се обадило?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Варната

    25 26 Отговор
    Путин търси подкрепа от араби и мюсюлмани за да избива православни . Чекист от КГБ православен няма .

    Коментиран от #28

  • 28 Така ли разправят

    13 6 Отговор

    До коментар #27 от "Варната":

    В Максуда? Не им вервай...

    Коментиран от #41

  • 29 Преди да бъди

    17 3 Отговор

    До коментар #18 от "Делю Хайдутин":

    Засилен Солун с евреи от Испания е имал България население
  • 30 Урюрвкос

    38 12 Отговор
    толкова злъчна течност в статията означава че нещата вървят добре
  • 31 От Космоса

    31 9 Отговор

    До коментар #15 от "Погледайте малко руска телевизия":

    Гледам руска ТВ и такова нещо няма. Но разбирам, на работа си, това морал и чест го нямаш за нищо, да не говорим и за семейство.
  • 32 Езопов език

    28 10 Отговор
    Слатински представи същността на украинците на Езопов език!
  • 33 Слатинският помиярник

    35 12 Отговор
    е натоварил новогодишно каруцата с центове.
  • 34 Военнопрестъпника Путин

    13 29 Отговор
    Терориста Путин се крие в бункер в Сибир ,обаче Томахоук пробиват на 60 метра в скала ,а новите секретни достигат над 100 метра,скоро може да пламне като факла

    Коментиран от #40

  • 35 Някоя си

    33 14 Отговор
    Слатински......къто му погледнеш физиономииката .....и те хваща гнус 🤣🤣🤣🤣 тъпичък кравогъзоблизец 🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #42, #43, #44

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Абсолютни жуотни

    12 17 Отговор
    Тия там са жуотни..един дърт алкаш влачеше възрастната жена в автобуса защото била против войната
  • 38 Не си затваряйте очите!

    16 24 Отговор
    Същата руска пропагандна машина работи усилено и в България! Вече открито взеха да говорят, че България е руска територия!
  • 39 Мишел

    25 10 Отговор
    Авторът е 🎃, само за бесарабски фронт.😀😀😀
  • 40 Някоя си

    14 10 Отговор

    До коментар #34 от "Военнопрестъпника Путин":

    Да ве брат 🤣🤣🤣🤣 скоро сондажни кули няма да им трябват на краварите 🤣🤣🤣🤣 с томахоук ще дълбаят за нефт 🤣🤣🤣
  • 41 Варната

    11 7 Отговор

    До коментар #28 от "Така ли разправят":

    В Максуда не беше ли централата на възраждане ?
  • 42 Българин Сл.оригинал

    3 3 Отговор

    До коментар #35 от "Някоя си":

    тя и твоята няма да е за гледане....
  • 43 Българин Сл.оригинал

    5 4 Отговор

    До коментар #35 от "Някоя си":

    човек с кеф да ти я нацапоти с нещо бяло

    Коментиран от #50

  • 44 Ти па си много убав

    5 10 Отговор

    До коментар #35 от "Някоя си":

    Сигурно мязаш на Путин!

    Коментиран от #45

  • 45 Българин Сл.оригинал

    4 5 Отговор

    До коментар #44 от "Ти па си много убав":

    на П-у-т-и-н-к-а
  • 46 ТаУмВзе

    20 7 Отговор
    Пребоядисаното соросоидче от Харков СССР ли? Чудесен е да папка Хранилката! Z
  • 47 9689

    19 6 Отговор
    Още един пребоядисан платен глупак.
  • 48 Дядя

    24 7 Отговор
    Тоя с големите пеленгатори и изпотените гьозлюци, кръстосващ сабии и поглед, като Бен Търпин се опитва да се прави на разсеян! Аз ли ходя татуиран с пречупени кръстове, аз ли вдигам изпъната ръка за поздрав, аз ли развявам украинско знаме със свастика на него? Аз ли нося на шевроните си нациски симнволи? Абе тоя младеж не беше ли завършил нещо инджинйерство за механик? Бе пратили са го едни служби на няколкоседмични семинари и курсове по сигурност и стана и той спИциалист, Джейм Бонд разбийш! Тоя виждал ли е агент, вербовал ли е, правил ли е оперативни разработки?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Някоя си

    3 2 Отговор

    До коментар #43 от "Българин Сл.оригинал":

    Верно е 🤣🤣🤣🤣 ма такива като тебе само си мечтаят 😉🤣🤣🤣

    Коментиран от #51

  • 51 Българин Сл.оригинал

    1 4 Отговор

    До коментар #50 от "Някоя си":

    да ти е сладко :)
  • 52 ТрибуналътИдваЗаЕвроатлантицитеНацисти

    19 9 Отговор
    Трибуналът е в ход: Следственият комитет на Руската федерация образува наказателно дело за клането на цивилни в Мариупол
    Представители на висшето военно и политическо ръководство на Украйна, както и украински бойци, ще отговарят за смъртта на най-малко три хиляди жители на Мариупол, за разрушаването на инфраструктурата на града, за нечовешкото отношение към жителите на града и окупацията на граждански обекти, точно за тези танкове под верандите и снайперисти в апартаментите на гражданите.
    Обвиняемите по наказателното дело, по-специално, са:
    - главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни,
    - Командващият Операцията на съвместните сили на въоръжените сили на Украйна генерал-лейтенант Александър Павлюк,
    - Командващият Въоръжените сили на Украйна "Восток" генерал-лейтенант Юрий Содол,
    - Командир на "Азов" Денис Прокопенко.
  • 53 История в документи

    9 12 Отговор
    Много добре написано.
    Същото явление се наблюдава и при облъчените с комунистическа пропаганда другарЕ, трансформирали се в специална порода хомосъветикус невъзприемаща нищо различно от това, което са му внушили преди половин век.
    Това са болни, неизлечимо болни хора, не могат да приемат, че са лъгани цял живот, виждат го но не го приемат.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 14 Отговор

    До коментар #13 от "Петьо Петров":

    След масовите чистки по времето на Сталин е утопия, че Русия ще се развие към добро....Генетичният код на мужиците вече е сменен.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 орките не се дехуманизират

    4 10 Отговор
    десатанизират ги.света Джавелина,баба Байрактар и вси светии Хаймарс

    Коментиран от #69

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Мнение

    17 0 Отговор
    Само като види един нормален човек , физиономията на това nedoklateno с "Мъжкарско" излъчване nishtojestvo и му е ясно как ще защитава западните sataninski "ценности" .
    Най му подхожда джендер идеологията и затова може да е "експерт" само на тази тема!
  • 61 пенко

    10 1 Отговор
    ПОСТНАЛ СЕ Е ОТ ЧАСТНА ПСИХИАТРИЧНА КЛИНИКА --- САМО ЗА ИНФОРМАЦИЯ !!!!!!!!!!!!!!??

    Коментиран от #63

  • 62 свидетел

    18 1 Отговор
    да прочетеш този пасквил е признак на тежко умопомрачение !
  • 63 Ми глей му

    18 1 Отговор

    До коментар #61 от "пенко":

    Сурата на таа фотография и ти стаа ясно ! ФАКТИ - излагате се поголовно ! Щом тва ви е пълнежа, ударили сте дъното яко!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Демократ

    6 14 Отговор
    Вярно е, но злодея Путин съсипва едновременно 3 съседни братски държави- Украйна,Русия и Беларус, които превръща във вни врагове.Геноцидът никога не може да бъде простен, тези 3 народа са свързани и фамилно и варварството на този изрод е превърнало семействата във вечни врагове,насилствено отвлечените украински деца осакатяват психически за ця
    Живот, пораженията са страшни.Сталин живее в Путин и има доволни български путлерофили. България има нужда от истински българи,които обичат Отечеството си.
  • 66 СМИ

    15 2 Отговор
    Докога ще пробутвате злобния олигофрен!
  • 67 А питам

    14 2 Отговор
    Като свърши войната, такива като този пишещтия къде ще бягат да се крият??
  • 68 Пешо от блока

    6 12 Отговор
    Няма ли ДАНС в България, та да затвори руските фабрики за тролове? Тук в този форум просто бъка от тях. Започнаха да проповядват открито руски фашизъм, осмърдяха всичко.

    Коментиран от #71

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 2456

    14 4 Отговор
    За съжаление слатински се изложи тотално...злодеят от България, обикновен либерал фашист, който решително дехуманизиран, категорично дехуманизира нормалните българи, заедно с шайката, приела, че е най- печелившо да бъдеш в сянката на въображаемо силния! Това, което наблюдаваме тия дни, е просто обикновен либерален фашизъм: Истината и справедливостта са право на силата. Такова зловонно съществуване е обречено на смърт. Радвайте се на слънцето и хубавото време, защото живеете последната човешка година.
  • 73 И грам лиценз

    8 2 Отговор
    Изклесавец хрантутен и изучен в СССР няма и грам молален лиценз да ми дава акъл за днешна Русия.
  • 74 Либерастен нацист

    15 1 Отговор
    Тияяя... драсканици на САлатински дето лепи етикети на цял етнос нещооо... ми намирисват на расизъм,на либерастен нацизъм.
  • 75 М3 голд

    15 6 Отговор
    Още няколко такива пасквили от Н. Слатински и ще го видите АКАДЕМИК! Браво! Заслужи си Коледната задокеанска премия! И се чудя откъде толкова злъч и ненавист в този привидно смирен и даже прост.ват човек? Спомням си го в НС като шеф на комисия по Национална сигурност. Сричаше, две смислени изречения не можеше да каже. После Първанов го взе в Президентството. Получаваше си тихомълком заплатата. Сега определено пенсията не му стига и се налага да се отблагодарява подобаващо на менторите си. И измисля тия злостни приумици, на които вероятно и той не вярва.
    Бих го посъветвал да прочете още веднъж написаното и да се запита той ли го е писал и вярва ли си? И не го ли е страх от Бог?
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Ами

    13 7 Отговор
    Сатанининси, ти си неизлечимо умствено болен.
  • 78 Никой

    5 11 Отговор
    Злодея от Кремъл ще обяви нова мобилизация след Нова година.Моля българския русофил да подкрепи отечеството си като първи се запише като руски мобик. Страх ви е за кожата,защо тогава се кълнете в любов към русофашистите.Като прескочат насам както вие искате дали тоси " Любов " няма да премине през някои задни ваши части.Въпреки ,че първи ще сте курдисани както 1944 г. с хляб и сол.Само ,че русофашистите се интересуват от друго,де пералня,де тоалет чиния,биде,съдомиялна,вани, и някоя и друга знойна русофилска мома.

    Коментиран от #81

  • 79 Бившо БКП

    14 1 Отговор
    Сега заклет атлантик продажни идиоти
  • 80 Матей преображенски

    12 5 Отговор
    Отново изопачени и изсмукани от пръстите твърдения,направо един необикновено злобен фа-шист-ки пасквил.Никой не е обвинявал украинския народ,който е вкаран в ролята на жертва от бан-де-ров-ския режим,огромна част от украинците всъщност са с руско самосъзнание.Точно затова руския начин на водене на СВО е толкова избирателен,избягва по всякакъв начин цивилни жертви.Докато от страна на ВСУ подобни скрупули липсват напълно,даже стремежът им е да избиват колкото може повече руснаци,по същество това е военен те-ро-ризъм.
  • 81 Никоя

    6 11 Отговор

    До коментар #78 от "Никой":

    Абсолютно е така. Това е истината. Браво на Факти, че са я публикували, лошото е, че в коментарите на Факти има най-много тролене и полезни и.д.и..т.и! Срам ме е от българи, подкрепящи рашистите. Но още повече ме е срам от нашистите, дето ни управляват.
  • 82 123

    8 1 Отговор
    Кои беше ти крадецо
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Иее

    7 4 Отговор
    Квадратна глава се изказа, плюейки по козяшки опорки. Дано се задавиш от злоба!!!
  • 85 По козяшкия списък

    12 2 Отговор
    Цял ден грантаджийски козяци, явно зеления сдава фронта. Чудесно!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Айде

    4 0 Отговор
    Още един от Ми6. Млък бе, че сами се издавате!😂😂😂
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 СЛАТИНСКИ ПРЕДАТЕЛ И МРЪСНИК !

    3 2 Отговор
    ДА СЕ ЗАТВОРИ В НУЖНИК ТОЙ И ТАМ ЩЕ НАМЕРИ КАКВО ДА ЯДЕ
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Кочо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Българин Сл.оригинал":

    Не бързай, че току виж го изпревариш, на никой не му е отредена земна вечност!
  • 93 Кочо

    5 1 Отговор
    Вижте му само физиономията на този п@@х! Кой си ти бе, бързащ с иб@@ка за обслужване на американския господар?!
  • 94 Хохо Бохо

    6 1 Отговор
    Къф е тоо Ква зим одо къде сте го снимали,слагайте табела18+.Иначе ще си имаме разправия със СЕМ.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Перник

    5 1 Отговор
    Слатински -комсомолец,завършил в СССР ,агент,подлога,нереализиран комунист,абсолютен невръстеник!!!!Стана “демократ”на 11.11.1989 като всички от СДС нереализирани слабоумни деца и внуци на комунисти!!!Днес тези същите помияри са неолиберали,джендъри и фашисти -срам за България!!!
  • 98 Пешо

    5 0 Отговор
    Николай Слатински, всъщност е възпитаник на СССР и добре толерирана маймунка по време на соца. Той, както и много други помазаници на социализма, в ново време се превърна в джаффкащ помияр. Хубаво е, че мнението му тежи колкото ...едно голямо нищо.
  • 99 Българин

    6 2 Отговор
    Ей слатински /с малка буква/ цял Перник те знае каква мижитурка ,подлога и миязмо си ти!!!Стой си в клоаката и не се показвай повече!!! Нечистоплътници като тебе отдавна са минало!!!
  • 100 ха ха ха

    1 1 Отговор
    нещастна пернишка история
  • 101 замазен

    3 2 Отговор
    мазен суек....
  • 102 Aйзенауер

    1 2 Отговор
    Не бива да се премълчава как германците са били превъзпитани - на всяка гара са висели обесени есесовци. Така ще бъдат нормализирани и руснаците.
  • 103 ганев

    4 1 Отговор
    СТАРЧЕНСКАТА ДЕМЕНСИЯ ПРЕВРЪЩА СЛАТИНСКИ В НИЩОЖЕСТВО НЕ ЧЕ НЯКОГА Е БИ НЕЩО
  • 104 Скот Ритър

    3 1 Отговор
    Пак объркан чичо, къде е следствието и къде е причината. Как пък не се напъна да види другата гледна точка или за нея не плащат ? Путин е като шеф на мафията от олигарси и притежава всички блага на Русия, но 17 млн.кв.км са му малко и иска въглищата, стоманата и новите находища на литий в Донбас. А че за 30 г украинците ги промиха както Хитлер за 6 г германците не се вижда.
  • 105 С копче или конец

    1 1 Отговор
    Ей тия Козяци май по списъка на получените грантове ги задействат с... копче... или с конец.