Last news in Fakti

15 Януари, 2023 13:00 5 730 190

Борисов може и да се завърне през парадния вход

  • герб-
  • бойко борисов-
  • румен радев-
  • иван гешев

Бойко Борисов стои, протегнал ръце, отворен за диалог, но също така търси начин да вбие клин между двойката, която единствено оцеля в пакет от партиите на промяната – ПП и ДБ

Борисов може и да се завърне през парадния вход - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Борисов е по принуда на резервната скамейка, но благоразумно, хитро и търпеливо изчаква нов шанс. И като нищо може и да го дочака. ГЕРБ са пуснали дълбоки корени в местната власт, а тя е извор на политическо дълголетие.

Мнозина вече обявиха ерата "Борисов" за приключила. Лидерът на ГЕРБ обаче далеч не е бита карта, а въпросът за пенсионирането му не стои на дневен ред. Не е изключено ГЕРБ да се завърне в изпълнителната власт, а нищо чудно да видим и правителство "Борисов" 4.

"Бойко Борисов не може да се завърне нито на бял кон, нито на зелен", заяви журналистът Иван Бакалов в предаването „Денят с Веселин Дремджиев”, а писателят Иво Беров направо провъзгласи: "Бойковизмът си отива, спете спокойно деца!". Анализите в тази минорна за ГЕРБ (но мажорна за „Промяната”) тоналност вещаят „доганизация“ на лидера ѝ - т.е. човекът от Банкя да започва дистанционно да дирижира процесите в партията си чрез свой аватар.

Борисов е дискредитиран

Основният аргумент, че Борисов е вече история, се крепи върху тезата, че лидерът на ГЕРБ е окончателно дискредитиран. Смята се, че силната миризма на корупция, която се разнася около лидера на ГЕРБ, ще го възпира да овладее отново лостовете на държавата.

Корупционните скандали обаче не попречиха, например, на водача на партия „Ликуд“ Бенямин Натаняху да стане през декември 2022 за шести път премиер на Израел. Сходна е ситуацията и с приятеля на Борисов Виктор Орбан, който е дългогодишен премиер на Унгария.

Успокоителното припяване, че Борисов вече е минало, е донякъде разбираемо. Да се твърди противното означава да се признае, че тези, които протестираха срещу Борисов и властта на ГЕРБ, настоявайки за промяна на политическата система, са се провалили.

Какво обаче всъщност се случи?

От една страна, лагерът на „Промяната” безспорно отбеляза значими успехи: детронирането на Борисов е най-важният от тях. Вместо да проведе задълбочена ревизия на мандатите на ГЕРБ във властта, „Промяната” обаче скоропостижно започна да се самоизяжда. Първо ни сполетя твърдоглавието на шоумените на Трифонов, които без преувеличение можем да наречем убийци на парламенти и мандати. Фойерверкът ИТН унищожи инерцията на промяната в България, накара я да се съмнява в себе си и да търси врагове в собствената си пазва.

Редовното правителство на партиите на промяната, което с много мъки най-после се сформира в края на 2021, започна да се тресе от противоречия от самото начало. Вместо партньорството, между президента Радев и правителството „Петков” започна борба за власт. После юнаците от ИТН взривиха „четворната коалиция” и правителството.

В 48-ото Народно събрание БСП, която напусна останалото трио на Промяната, се пакетира твърдо в „хартиената коалиция”, заедно с ГЕРБ и ДПС.

Каква е равносметката

Съдебната реформа (като изключим закриването на специализираното правосъдие) е доникъде, прочистването на герберските Авгиеви обори не само не се състоя, а май дори се отварят нови пристройки към тях. Главният прокурор Гешев си е все така непоклатим. А кабинетът „Донев”, освен да намига на Кремъл, е ангажиран като че ли главно с това да търси как да уязви правителството на Петков.

ГЕРБ спечелиха парламентарните избори на 2.10.2022, а социологическите изследвания сочат, че те са първа политическа сила и към момента. Фактът, че Борисов, който сам се определя „като най-подготвен за премиер”, предпочете да мине на заден план, се изтъква от опонентите на ГЕРБ като признание за слабост.

Ала това е така само отчасти. Борисов е седнал, разбира се, по принуда на резервната скамейка. Той обаче благоразумно, хитро и търпеливо изчаква своя нов шанс. За разлика от Петков и Рашков, които импулсивно и неподготвено побързаха да го арестуват, но трябваше тутакси да го пуснат – така той триумфира над тях.

Борисов се готви да се завърне

Поведението на ГЕРБ в поредната политическа хореография около мандатите е максимално точно. Борисов стои, протегнал ръце, отворен за диалог, но също така търси начин да вбие клин между двойката, която единствено оцеля в пакет от партиите на промяната – ПП и ДБ. В края на 2022 година 65% от българите смятат, че страната се движи в погрешната посока („Евробарометър”). Рейтингът на президента Радев върви надолу. Остатъците от партиите на промяната са парирани в парламента от ГЕРБ, БСП и ДПС.

ГЕРБ са пуснали дълбоки корени в местната власт, а тя е извор на политическо дълголетие. Докато чака, приклекнал и готов за скок, още българи да му простят, Борисов няма да сгреши, ако си дялка патерици. Така ще ускори завръщането си през парадния вход. Възможно е да го дочака.

Този коментар изразява личното мнение на автора и може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на ДВ като цяло.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 67 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    88 34 Отговор
    Само през трупа ми!

    Коментиран от #8, #21, #25, #32, #48, #67, #103, #115

  • 2 Тони

    68 29 Отговор
    Едмон Ротшилд: През 2030 г. няма да има държава България.

    Коментиран от #56, #72

  • 3 Българка

    125 46 Отговор
    Всички ,които подкрепят най-големият крадец, лъжец, рекетьор, национален предател, който се забавлява с Мата Харо, спи до чекмедже с милиони и кюлчета злато (сигурно от замлати?), сикаджийска мутра са съучастници на престъпник. НО най-виновни са тези ,които няма да гласуват и така подкрепят мафията ГЕРБ- ДПС

    Коментиран от #49

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Стари работи

    35 93 Отговор
    Бабини деветини! Отиваме на избори да гласуваме за Възраждане и точка!
    Единствената българска партия

    Коментиран от #53

  • 7 Дойче Лъже

    45 49 Отговор
    Дойчето да се актуализира, сега на мода са аферата NEXO и шайката ПП и ДБ!

    Чакаме анализ.

    Коментиран от #35

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Баце

    77 12 Отговор
    Вече си е поръчал шкафове с повече чекмеджета. Като дойдат европарите ще има много за крадене.
  • 10 Ивелин Михайлов

    68 26 Отговор
    Най-големият Исторически парк в света до Варна каза НИКОГА ПОВЕЧЕ ГРОБ!
  • 11 Да ще мине

    75 20 Отговор
    През парадния вход на Централния софийски затвр
  • 12 Бойко Българоубиец

    19 52 Отговор
    Ще вървя с чекмеджето по парадния вход, а вие ще ми го пълните с кюлчета хехе ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!
  • 13 Васил

    76 23 Отговор
    Никой не не го иска този скапан мафиот нито във България нито на запад!
  • 14 ГОРСКИ

    84 25 Отговор
    Борисов е изпята песен за него гласуват само хора от мафията !!!!!!!

    Коментиран от #182

  • 15 Овен

    66 26 Отговор
    Само вие ли не разбрахте че Борисов отива в затвора и ГЕРБ се разпада. Тогава ще има справедливост защото няма кой да пречи на съдебната реформа. Няма и да го има и герберопитека Чолаков.
  • 16 Ха Ха

    21 12 Отговор
    НАПРАВО В МАВЗОЛЕЯ......
  • 17 Американофил

    6 20 Отговор
    Смятаме да ви дадем под турско робство за подарък ма ердоган, а в замяна той да наложи санкции на русия ;) USA!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Исторически парк

    9 58 Отговор
    ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

    Коментиран от #43

  • 20 9689

    35 21 Отговор
    Като има будали,озеленяване,чистота,общински и държавни чиновници назначени от престъпната партия ГЕРБ може и мутрата-българоубиец да се завърне.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Нормално

    38 53 Отговор
    При Боко се живееше значително по сносно. За разлика от сега.

    Коментиран от #114

  • 23 Трагедия

    27 8 Отговор
    Дойче зеле автори български журналя!
  • 24 Минчо

    8 3 Отговор
    В бг Авгий е вечен, Херкулес не се е родил.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Реалист

    34 30 Отговор
    Факта че герб има още гласове се корени във факта че българина се припознава в борисов:) крадливо лукаво нагло и нискоинтелигентно мнозинство.
  • 27 Парадния

    22 14 Отговор
    вход на зайчарника или ареста .
  • 28 Стига сте му яли

    28 29 Отговор
    на Баце шлифера! Нали искахте промяна крадеви жълтопаветници намерихте я!
  • 29 бачо

    25 14 Отговор
    Нали затова искаха хариената бюлетина и сега ще реанимират онова недоразумение ндсв и заедно с дпс ей ти слънцето 4

    Коментиран от #37

  • 30 Ха,ха

    32 38 Отговор
    Че Борисов не управлява вече почти три години.Сега по добре ли живеем!?Всеки нормален може да си направи извода.
  • 31 Наблюдател

    43 30 Отговор
    За Бойко съжаляват само идиотите, мафиотите и Кремъл.

    Коментиран от #38

  • 32 хахахах

    21 13 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Като дойде да не се отметнеш само?
  • 33 завръщането невъзможно

    25 10 Отговор
    Начинът на гласуване е без значение. Избирателите изчакаха поредната политическа излагация, за да гласуват през март.
  • 34 Грую

    36 25 Отговор
    Истината е ,че протежетата на Фърчилков в лицето на Кирчо Ментата, Кокорчо и сие ни направиха още по бедни и почти фалираха държавата.
  • 35 Мани мани

    24 9 Отговор

    До коментар #7 от "Дойче Лъже":

    Заболяха ги главите от неблагодарните им подлоги! Не съм очаквал такъв честен, сериозен и голям, ГООООЛЯМ политик и супер разузнавач като генНаско да върти далавери с Путин и Хамас, докато укрива UK терорист!!! Голям резил за жълтопаветниците!!!!
  • 36 Бамбука

    25 18 Отговор
    Пропагандна снимка на заден фон нов локомотив. Защо не го снимате пред някой изгорял, защото такива са десетки след неговото управление. " Пир по време на чума" ще бъде неговото завръщане. Но всичко е до време.
  • 37 да напомня

    16 8 Отговор

    До коментар #29 от "бачо":

    Още от времената на хартиената бюлетина много мумии се опитваха да се реанимират, но без успех.
  • 38 9876

    30 26 Отговор

    До коментар #31 от "Наблюдател":

    Идиотите са ,тези които подкрепят харварските ,крадливи некадърници.
  • 39 винкел

    18 23 Отговор
    Баце ти си наи големиа,успех.....
  • 40 АЛФА КЕНТАВЪР

    13 9 Отговор
    МЕЧТИТЕ са БЕСПЛАТНИ
    ОТ СЪН СПОМЕН няма
  • 41 макс

    25 13 Отговор
    Единствено през парадния вход на Белене!!!
  • 42 9765

    26 19 Отговор
    Жълтопаветниците пак се активираха.Явно червените олигарси пак са развързали кесиите.Но този път няма да им се получи.Видяхме ,колко струват харвардските крадливи негодници.
  • 43 Слабо

    8 5 Отговор

    До коментар #19 от "Исторически парк":

    Механично повтаряне. Минус 5 рубли.
  • 44 АЛИЛ МУСТАФОВ

    26 20 Отговор
    БОЙКО МУТРАТА е герб отекоха у КАНАЛА на ВРЕМЕТО а ИСТОРИЯТА не ПРОЩАВА мутро
  • 45 Ицо

    22 17 Отговор
    Няма да се завърне а ще влезе през парадния вход на СЦЗ
  • 46 Попов

    20 13 Отговор
    Долни хора сте от Гешевтурата , защото първо обвинявате и плюете публично ,а след това говорите за одит. Гешев превърна прокуратурата в полиция , следствие и публичен съд а къде е правосъдието или само с активни мероприятия , съсипване на хора , бизнеси и публични личности.Такива павосъдни простотии не е имало и повреме на социализма след 1956г.до 1990г
  • 47 Пенсионер

    21 25 Отговор
    Няма ,как да кажа ,че сега съм по добре отколкото при Баце. Въпреки прословутото увеличение сега съм два пъти по беден. Ако това им е промяната ,по добре да си я завират там ,където слънце не огрява.

    Коментиран от #52

  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ПРАВ сте НЕТ колега

    Коментиран от #83

  • 49 Варна

    16 15 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    За всичко много си права ,но кажи за кой да гласуваме ,без за всеки друг точно.Евреите го казаха всеки може да краде но не всеки може да управлява,и си избраха Натаняхо

    Коментиран от #109

  • 50 Аз съм наредил

    21 14 Отговор
    никога вече герберуги
  • 51 Киро Ментата

    22 26 Отговор
    Народа сега живее много по зле ,за разлика от времето на ГЕРБ. Разбира се за Кирчококорчовците това не се отнася.Те наистина си живеят много по добре от преди да яхнат народа.
  • 52 не лъжи

    20 13 Отговор

    До коментар #47 от "Пенсионер":

    Веднъж мутра, цял живот мутра. Вас не ви пенсионират.

    Коментиран от #54

  • 53 Азз

    11 4 Отговор

    До коментар #6 от "Стари работи":

    За нагаждане няма да гласувам достатъчни са ми БСП
  • 54 Пенсионер

    18 14 Отговор

    До коментар #52 от "не лъжи":

    За , кое лъжа Другарю.Че сега всичко е двойно и тройно а пенсията с мижаво увеличение.

    Коментиран от #61

  • 55 Само че,

    20 13 Отговор
    през вратата на централния затвор.
  • 56 Аз познавам повече!

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "Тони":

    И през 2330 ще има България.
  • 57 Дядо Пройко

    17 18 Отговор
    И сега ,какво се оказа.Че промянаджиите крадат в пъти повече от Боко.Но пък са некадърни и не могат да управляват. Добри са само в кражбите.
  • 58 без имена

    17 7 Отговор
    борисов не е толкова силен. много слаби са опонентите му.
  • 59 Taka така

    13 7 Отговор
    Като го гледам къф е закръглен и жълточерен, най много да го земат у Миньоро за център нападател, така и така сме у криза и отговаря на нашите изисквания, свободен агент,в пенсия и без финансови претенции
  • 60 ха ха

    18 5 Отговор
    милиционерската прослойка твърдо търси реванш и власт , крадливи до безобразие нагли пресметливи и най вече криещи зад ;закони ; престъпленията си , управлението им доведе до разруха и падение на всякакъв морал в отношенията между хората , следващото им управление ще е пълно унищожение
  • 61 И съм другарка

    9 2 Отговор

    До коментар #54 от "Пенсионер":

    Лъжеш, че не си 🎃, а обикновен пенсионер, другарю.

    Коментиран от #64

  • 62 Комунист

    19 19 Отговор
    Едно нещо ,което няма как да не призная.Харвардската школа е по добра от Симеоновската. Но ,само в областта на кражбите и далаверите.
  • 63 НЕКСО. БГ

    10 7 Отговор
    И на тоя съм кихал пари
  • 64 Пенсионер

    6 6 Отговор

    До коментар #61 от "И съм другарка":

    Нормален изказ на другарка,която е научена само да краде и да и се предоставя всичко наготово.Няма ,как да ме засегнеш.Много си под моето ниво.

    Коментиран от #120

  • 65 Аз...

    22 6 Отговор
    ГЕРБ са пуснали дълбоки корени в местната власт, а тя е извор на политическо дълголетие.За съжаление е вярно
  • 66 Пламен

    11 10 Отговор
    Българите заслужават да ги управляват цървули мутри и да ги крадат защото също са цървули
  • 67 Аз...

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Двама сме
  • 68 Баба Вуна

    14 14 Отговор
    Всеки нормален в тази държава може да си направи равносметка по джоба си, кога е живял по добре.Сега при тези баснословни цени или преди при нормални ,такива.
  • 69 Про фан

    15 10 Отговор
    Ще се завърне коги на дедото на автора му рипне фалуса
  • 70 Електра

    9 16 Отговор
    Не мл е а трябва да се завърне през парад ия внод, защото още ще ни оправлява Радевата шарлатания и цоцаалистите. Народа ни няма да оцелее от такова крадливо управление...
  • 71 Електра

    13 20 Отговор
    Не може а трябва да се завърне през парадния вход, защото още ще ни управлява Радевата шарлатания и цоцаалистите. Народа ни няма да оцелее от такова крадливо управление...
  • 72 Който гроб копае другиму, сам пада в нег

    13 3 Отговор

    До коментар #2 от "Тони":

    Цитат от една статия: "След развода с Веселина Георгиева до сетния си час Едмон де Ротшилд остава смъртен враг на България. “През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!” Тази зловеща прогноза той изрича през лятото на 1997 г. Скоро след това Едмон де Ротшилд умира. Версията е самоубийство."
    Явно българското проклятие действа с пълна сила.
  • 73 ЗАТВОР

    18 11 Отговор
    За Борисов има един параден вход за влизане- ЗАТВОРА ! При влизането му ще бъде бурно апладиран !

    Коментиран от #77

  • 74 Фактъ

    21 9 Отговор
    Кой точно е автора ? Та нали немските фондации създадоха хунтата герб и така докараха толупа да окраде еврофондовете ? Боко е приключен , завинаги и безвъзвратно . Какво казва медията DW е без значение , важно е какво казват зад океана .
  • 75 Истината

    11 15 Отговор
    Колкото и да ми е неприятно Кирчо и Кокорно са на пътда го върнат на бял кон
    с престъпленията които Извършиха.
    А толкова големи надежди имахме за тях и ПП.
  • 76 Защо не

    13 15 Отговор
    Щом народа го избира за пореден път. Все пак всеки оценя,кога е живял по добре. В момента народа живее по добре ,но само в главите на мошенниците от Харвард и тяхното обкръжение.
  • 77 9876

    7 6 Отговор

    До коментар #73 от "ЗАТВОР":

    Може но само, ако това зависише от мнението на Сульо и Пульо. Както е в случая.
  • 78 Този път

    1 22 Отговор
    Възраждане ще ви бие
  • 79 Баба Жаба

    3 2 Отговор
    Ми той трупът ти се видя...
  • 80 Дойче веле

    9 4 Отговор
    Не ми пука за вашето мнение тъпаци
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Кирчококорчовците

    5 10 Отговор
    Са козяшки цървули и слуги
  • 83 Ловецът на тролове

    9 4 Отговор

    До коментар #48 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Последния софиянец не ти е нет колега а той ти е трол колега защото и двамата сте платени тролове и по зял ден тролите из различните форуми.

    Коментиран от #172

  • 84 ГЛАВНИЯ ЦИРКАДЖИЯ

    9 9 Отговор
    ЧЕКМЕДЖАРЯ Е ЧИСТ КАТО СЪЛЗА, НЕКСО СА ВИНОВНИ. БАЦО Е НЕВИНЕН! ОПЪНАХМЕ ШУШЛЯКА ВРЪЗ ХАСИЕНТАТА И ЧЕКМЕДЖЕТАТА И СОДЖУЦИТЕ И РЕКЕТА.
  • 85 Реалист

    15 12 Отговор
    Крайно време е да се върне ,защото видяхме докъде докараха държавата разните там измислени капацитети от Харвард ,заедно с Фърчилко Десин. До кривата круша.А народа до просешка тояга. Явно Харвард са го гледали само на снимка.

    Коментиран от #174

  • 86 единен

    8 10 Отговор
    Ще се върне на магаре ,като санчо панса
  • 87 Опа

    13 10 Отговор
    При Герб добре живееха само гербетроните и работа си имаха и облаги. Корените на Герб дълбоко проникнаха в администрсциятa, МВР , в енергетиката, фирмите, навсякъде, затова така живеем, затова и вдигат цените и богатеят и купуват гласове, при избори, пазаруват депутати. Трябва тотално да се изчистят герберите от МВР, прокуратурата, администрацията тогава ще има и промени

    Коментиран от #91, #184

  • 88 9876

    13 5 Отговор
    Щом суверена го избира,ЗАЩО НЕ.

    Коментиран от #92

  • 89 С нова технология

    4 2 Отговор
    Не взимате полицаи в Парламента - подслушват всички!
  • 90 НЕМА ОРА!

    14 12 Отговор
    ИТН - НЕ СТАВА, ПП - НЕ СТАВАТ, ДБ - ИЧ, БСП - СМЕХ, КОПЕЙКИН, ЯНЕВ, ГЪЛЪБИТЕ НА РАДЕВ ЛИ? ЕЕЕ, КОЙ ОСВЕН БОЙКО? ЧОВЕК С ОПИТ, СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН И ПРИЗНАТ ЗА ИГРАЧ! ГАЛЕН ПО ГЛАВАТА ОТ ТРИ ПАПИ И ШЛЯПАЛ МНОГО ВЕЛИЧИЯ ПО РАМОТО! НАПРАВИЛ ОТ БГ СПОКОЙНА, УВАЖАВАНА, РАЗВИВАЩА СЕ ДЪРЖАВА С ПАРИ ОТ ЕС!
  • 91 А бе

    8 5 Отговор

    До коментар #87 от "Опа":

    Изборите ,друго показват.Въпреки мадуровките.

    Коментиран от #94

  • 92 така ли

    8 2 Отговор

    До коментар #88 от "9876":

    Избори с активност под 51% са нелегитимни и трябва да се повторят!

    Коментиран от #104

  • 93 Николай

    7 0 Отговор
    И кой е автора на това дълбокомислие?
  • 94 ХА ХА ХА!

    3 2 Отговор

    До коментар #91 от "А бе":

    Престанете да се надувате! Имате мижава подкрепа.

    Коментиран от #101

  • 95 Симеон

    8 4 Отговор
    Раздават на сиганите по една попълнена хартиена бюлетина/за да не стане грешка/.В тъмната стаичка те я преписват върху подпечатаната.Затова получават 100 лв. и изборите са спечелени.
  • 96 ПРОМЯНА, А?

    13 7 Отговор
    ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ СИ НАЗНАЧАВАХА СЪПРУГИ, ЛЮБОВНИЦИ, БРАТЧЕДКИ, ШУРАНАЙКИ И ГЕПЕНЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО. ГЕРБ ИЗБЛЕДНЯХА С ТЕХНИТЕ КОКОШКАРСКИ КРАЖБИ. ЦЕЦО С ЕДИН АСАНСЬОР, ЦЕЦКА С АПАРТАМЕНТ, МИРО МЪРШАТА С НЯКОЛКО САЛАМА И ОНЯ СЪС СУДЖУЦИТЕ? А КИРЕТО С 1 ЛВ НА ВСЕКИ ЛИТЪР - 3 МИЛИАРДА ЗА 3 МЕСЕЦА? А?
  • 97 Няма

    9 6 Отговор
    Няма да стане така. Ще се случи следното. Ще започнат разследвания от страна на прокуратурата на ЕС и същевременно от страна на САЩ. Възможно е партии като Герб да изчезнат. Не е ясно какво ще се случи след това. Голямо пречистване ще има в политическите среди на никой няма да му е до кражби.
  • 98 Грую

    11 6 Отговор
    Разбирам ги червените отрочета ,завършили уж Харвад с народни пари.По скоро там са яли, пили ,весели ли и за другото се сещате.И доста умело с помощта на мадуровките се наредиха пак на държавната софра.И сега им е много мъчно ,че ги изхвърлиха на бунището и им спряха лапачката.Но сами са си виновни ,като са некадърни.Дори политическия им баща се видя в чудо от постъпките им и се отказа от тях.Да наречеш собствените си рожби ШАРЛАТАНИ ,трябва наистина да са му дошли до гуша.

    Коментиран от #150

  • 99 Народа

    14 10 Отговор
    Докато Борисов беше на власт всички му свирихте,сега не спряхте да говорите колко лошо ще е да се върне на власт.Всички могат сами да видят по джобовете си колко престъпно и некадърно управление направиха ПП и ДБ.Едно,че откраднаха много пари от бюджета,друго,че за да ги откраднат тези пари съсипаха икономиката и направиха 50 процента инфлация.Който не вярва и да отиде в най-близкия магазин и да види.Така,че няма нищо лошо Бойко Борисов да се върне на власт,поне при него нямаше инфлация.Крадяло се е ,но поне се и правеше нещо.А ПП само се крадеше
  • 100 Реалист

    8 5 Отговор
    През входа на затвора само може да влезе!
  • 101 Ха,ха

    3 3 Отговор

    До коментар #94 от "ХА ХА ХА!":

    Мижава ама пак първи.То бива гьнсуратлък ама при вас е вече медицински проблем. Няма ,как на бялото да казвате черно.Защото се излагат.
  • 102 българка

    9 8 Отговор
    Силата на ГЕРБ е в парите, заграбени от българите и европейците и в лъжите, които стават все по-абсурдни и нагли ! Тези които им помагат са добре осигурени и нахранени - като се почне от медиите, специалистите по разни измислени псевдонауки за промиване на мозъци и некадърниците, които не могат да си осигурят живота по друг начин, освен като безмозъчни слуги ! Надеждата е в тези, които не са гласували преди, освен ако затъпяването не ги е ликвидирало окончателно като мислещи същества !

    Коментиран от #105, #108

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Колкото

    11 7 Отговор

    До коментар #92 от "така ли":

    И да ги повтаряте ,все тая.Никой не иска да чуе повече за Кирчококорчовата партия и компания.
  • 105 Анонимен

    5 5 Отговор

    До коментар #102 от "българка":

    НЕКСО ли ти плаща на теб?
  • 106 ЧАПАЕВ

    7 5 Отговор
    ОСТАНАХА ГЕРБ И ДПС. ДРУГОТО Е ТРИЦИ! А ДОГАН ГИ НАУЧИ КАК СЕ КРАДЕ НА ЕДРО - ЦЯЛА СТАЯ ПЪЛНА С ПАРИ ОЩЕ ПРЕДИ ЦАРЯ ДА ДОЙДЕ. А БОЙКО С ЧЕКМЕДЖЕНЦЕ ЗА ТРИ МАНДАТА - РЕЗИЛ? ЕЕЕ, ПАК ЛИ ЩЕ СЕ НАХЕНДРИМ НА НЯКОЙ МАЙСТОР И ПОСЛЕ ЩЕ РЕВЕМ, ЧЕ СА НИ ОБРАЛИ?
  • 107 Какъвто народа,

    8 0 Отговор
    такива и управниците му!
  • 108 По скоро

    4 2 Отговор

    До коментар #102 от "българка":

    Си се обрисувала теб самата и твоето обкръжение. Такива платени ,като теб са некадърни да си изкарват хляба по честен начин.За това висиш по цял ден по форумите да си заработваш жалките мръсни пари и плюеш като отровна кобра.
  • 109 Ужас

    5 2 Отговор

    До коментар #49 от "Варна":

    Перфектен вариант няма. Избора е в по-малкото зло. Но трябва да се внимава, че има такива, които се опитват да правят нещо и такива, които работят срещу българския народ.
  • 110 Българка

    9 9 Отговор
    Ето това ако се случи значи масово Българите са малоумници а тиквата мафиот на това разчита!!!НО НАРОДЕ НЕ ДОПУСКАЙ ПОВЕЧЕ КРАДЦИТЕ И МАФИОТИТЕ НАЧЕЛО С ТИКВАТА ББ!!!

    Коментиран от #111, #117

  • 111 Разбира се

    11 8 Отговор

    До коментар #110 от "Българка":

    Че ще случи.Видяхме ги промяната ,какви негодници са.И ДБ също.

    Коментиран от #134

  • 112 хихи

    3 3 Отговор
    Добре, че е ДойчеЗеле да ни каже истината...
  • 113 Българин

    8 9 Отговор
    При положение,че алтернативите са в пъти по нефелни от ГЕРБ, нормално е да се върнат да управляват.
  • 114 Лудия касапин

    10 4 Отговор

    До коментар #22 от "Нормално":

    Живеехте добре,вие,герберските подлоги. Сега ви секнаха далаверките и кражбите и почвате да ревете...

    Коментиран от #119

  • 115 Варненец

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Както ВИНАГИ си пак с ,,жълтата фланелка"...П Ъ Р В И !
  • 116 Реалист

    6 8 Отговор
    Естествено, че ще се качи на коня.Всъщност той никога не е слизал от него.С изключение на вечерта,прекарана в ареста. През март ще фалшифицират изборите и с Доган отново ще управляват по братски. Тежко на българския народ...
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Лудия касапин

    6 5 Отговор
    Всеки нормален в тази държава може да си направи равносметка,че икономическата и политическа обстановка в цяла Европа е такава и цените на всичко се вдига не само в България,троляк смешен.

    Коментиран от #122

  • 119 А бе каУн

    9 7 Отговор

    До коментар #114 от "Лудия касапин":

    Говоря ти за нормални неща .Какви хранилки бълнуваш.Мога да преценя ,каква беше покупателната ми способност на пенсията ми ,преди и сега.Сега е наполовина спрямо преди с тези цени. Но за да го схванеш,трябва IQ ти да е по голямо от номера на обувките ти.

    Коментиран от #175

  • 120 ти си ми под нивото

    5 6 Отговор

    До коментар #64 от "Пенсионер":

    Вече казах, че си менте. Освен това на мутра му подхожда да чете морал, колкото на урва да управлява пансион за девици.

    Коментиран от #123

  • 121 Сашо

    10 8 Отговор
    При реален обзор за капацитета от политици при следващите избори, всеки трезвомислещ българин, би гласувал за ГЕРБ. Изобщо не смятам, че Борисов е дискредитиран. Други много повече се омазаха и изложиха, а като сложим и очебийното им не можене, направо само Борисов е читав на хоризонта, от всички неистово желаещи да управляват...

    Коментиран от #124

  • 122 С тази разлика

    11 7 Отговор

    До коментар #118 от "Лудия касапин":

    Че навсякъде инфлацията е едноцифренна а тук благодарение на харвардските крадци е двойна и тройна.
  • 123 Пенсионер

    3 2 Отговор

    До коментар #120 от "ти си ми под нивото":

    Ясна си ми ,че не си девица.Няма ,как другарка да се представя за,такава.
  • 124 Братята Кабабик

    9 6 Отговор

    До коментар #121 от "Сашо":

    Всеки дебилл би гласувал за нещо, което 12 години се е убеждавал, че не става за нищо. Справка - Румъния преди и след герб робството

    Коментиран от #129, #135

  • 125 Кокорчо

    10 11 Отговор
    Още сега мога да заявя ,че ще гласувам за ГЕРБ. Защото тези американски подлоги се ос...ха ,тотално.Само за шест месеца откраднаха толкова, колкото Боко не успя за 10 години .А в същото време не са построили дори и един курник.

    Коментиран от #128, #136

  • 126 швабен über alles , само сищ от горе

    6 4 Отговор
    Що бе , швабските глобалисти , или за кратко либералисти , не си ли го аресвате вече Буцито , нали вие си го създадохте по задокеанска поръчка ? Малко си е бандит , но абсолютно ви уйдисва .
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Коцето Фекалки

    4 7 Отговор

    До коментар #125 от "Кокорчо":

    После не се чуди защо държавата е в ликвидация. Ганчу знае само герб и пепето. Еми такъв индивид няма място в природата

    Коментиран от #130

  • 129 Всеки

    5 8 Отговор

    До коментар #124 от "Братята Кабабик":

    Който твърди ,че Боко е управлявал 12 години е менте.Истината е,че има два недовършени мандата и един до края.През това време имаше две служебни и едно правителство на Орешарски за една година.
  • 130 Ами ,кой

    5 4 Отговор

    До коментар #128 от "Коцето Фекалки":

    Друг бе другар.БСП ли или ДБ.С по един файтон депутати.
  • 131 Гост

    4 1 Отговор
    Айде , бе! Ама верно ли? Че защо ще правят зрелищни акции, ако това не е целта?
  • 132 Чичак

    4 3 Отговор
    Борисов може и да се завърне през парадния вход======като от амбасадата го държат здраво за топките може ! ...За това го пазиха до последно!
  • 133 Чичак

    4 4 Отговор
    Ако си Атлантическо нищожество и слушкаш, всичко ти е простено !
  • 134 Българка

    7 9 Отговор

    До коментар #111 от "Разбира се":

    ДБ и ПП не са негодници, не са крадци, не са корумпета. Всичко скалъпени с лъжи, набеждаване и омаскаряване акции на мафията ще/ даже са претърпели пълен неуспех. Ако имаше и най-малкото основание, доказателства за участие в престъпни схеми, то каскетите на мафията вече щяха да са повдигнали обвинения

    Коментиран от #138

  • 135 Сашо

    12 8 Отговор

    До коментар #124 от "Братята Кабабик":

    По-големи дебили от гласувалите за ПП - не виждам. Аз не съм си взел куфарчето и да отпраша извън България по печелбарски подбуди. Живея тук и имам реален поглед върху политическите процеси. При ГЕРБ живеехме по-добре - факт, дори по-спокойно от сега...Трудно се доверявам и търся предимно професионализъм, а сега го виждам само при Герб...
  • 136 Аз...

    0 0 Отговор

    До коментар #125 от "Кокорчо":

    Дай пример

    Коментиран от #140

  • 137 Българка

    7 8 Отговор
    Все пак има нещо хубаво през последните месеци. И това е факта ,че народа разбра що за стока са Кирчо, Кокорчо, Пинокио и сие.И,че на следващите избори ще последват Славчо, Галева ,хаджи Гейчев и компания.
  • 138 Споко

    5 2 Отговор

    До коментар #134 от "Българка":

    Ще има и обвинения.Сега са депутати и имат имунитет.А ,че крадци и негодници е без съмнение.
  • 139 Тома

    8 5 Отговор
    А на входа го чака бай Ставри и кмета на Симитли
  • 140 Кокорчо

    8 9 Отговор

    До коментар #136 от "Аз...":

    Примери бол.Профукаха 9 милиарда за една седмица. След това всяка седмица теглиха по половин милиард за да може да си вози метресата с правителствения самолет по света.Да и осигурява държавни квартири и напълно незаслужено заплата от 15 х и нагоре.Има толкова неща ,че може цял роман да се напише.И това само за шест месеца. Ако бяха продължили досега Жан Виденовата криза щеше да ни се струва песен.
  • 141 Поправи се

    8 3 Отговор
    В Софийский централен затвор
  • 142 Никола Гешев

    7 3 Отговор
    Може, ама когато върбата роди грозде!
  • 143 8765

    9 11 Отговор
    На фона на разните там порно партии и да продадем България, ГЕРБ се светци.
  • 144 Деян

    7 10 Отговор
    Крайно време е да се връща, че не се търпи.... А пък плявата от политици, които показаха колко не могат, да го следят за афери, далавери и т.н, но да остават да управлява държавата, който може...
  • 145 ПОМАГАА НИНОВА, ТОШКО, РИСТЮ И?

    9 8 Отговор
    БОЙКО МИ, ЧЕ КОЙ ДРУГ? НАЛИ ПРОБВАХМЕ С ЧАЛГАРИТЕ- С ХОДЕЩИЯ ПРЕДПАЗИТЕЛ, С ШНОРХЕЛА, ПОСЛЕ С ТЪПОТО, С ФАТМАКО И НЕГОВИТЕ ГЪЛЪБИ И МИСИРКИ - НЕ САА И НЕ СТАА!

    Коментиран от #151

  • 146 Задният

    4 0 Отговор
    вход го зазидаха отдавна! Много отдавна!
  • 147 Дядо ви Курти от село Пиперково

    8 5 Отговор
    Аман,тоя е най-голямото проклятие за България....
  • 148 ГОЛЕМ ЗОР Е ВИДЯЛ АСЕН А СЕ ОПУЛИЛ

    3 7 Отговор
    БОЙКО НЕ СТАВА - ЗА 12 ГОДИНИ ЕДНО ЧЕКМЕДЖЕНЦЕ? Я ВИЖ КИРО И ХАСЕН С ПОДКРЕПАТА НА ИМПЕКСОВА И ПИНОКИО - ПО ЛЕВЧЕ НА ЛИТЪР И ЗА 3 МЕСЕЦА 3 МИЛИАРДА?
  • 149 оня с коня

    5 8 Отговор
    ДВ СРАМЕЖЛИВО допуска,че ББ "може и да се завърне".И да обясни ДВ- КОГА ИЗОБЩО ГЕРБ е напускал,та сега му предстои Завръщане?А ако беше "напуснал" както се опитва да внушава ДБ ЩЕШЕ ЛИ ДА ПАДНЕ само след 2 Месеца Служба Правителството на ПП,ДЕТРОНИРАНО чрез Вот на недоверие иницииран ТОЧНО от ГЕРБ..ей тъй - както са "напуснали",пък сега предстои да се върнат?А Неоспоримия Факт че в Момента са Първа полит. сила нещо за "напускане" да внушава на ДВ?Ама бил седнал Борисов на Резервнаота скамейка и си чакал реда...А КОЯ от останалите Партии не е на Резервната скамейка,след като управлява Служебно правителство?Е от такива неточни изказвания Човек може да си извади извода че ДВ НЕДОЛЮБВАТ Борисов,което е абсурдно но все пак да си мерят приказките за да не буди Позицията им недоразумения относно ЕДИНСТВЕНАТА СПОСОБНА ДА УПРАВЛЯВА Партия в България!
  • 150 Моряка

    2 5 Отговор

    До коментар #98 от "Грую":

    Груйо,не слагай всички умни и красиви под общ знаменател.Чети малко,бе колега и щеше да разбереш,че баш Харвардеца Кирчо е завършил някакъв третостепенен университет,нещо като Варненския Свободен или Шуменския.А в Харвард е правил само магистратура.Ако беше завършил Харвард,нямаше да започне още от първите месеци да краде,а малко по късно.Щеше да го прави и по умно,чрез втори и трети лица,както го правеха нашите Харвардци- Ив Костов и Боко.Или Царя,например.Да не говорим за Ахмед,той е над всички.Само с какъв финес сложи в джоба си ТЕЦ Варна,а?Заслужава да влезе в Харвардските учебници.И нито един от нашите не се афишира с някаква си Моника Луински.В Харвард даже и това не са учили,че където работиш,не трябва да си го.........Американска работа.Има още много да се учат от нас,и по криптовалутата даже.

    Коментиран от #162

  • 151 ПРИПОМНЯНЕ

    5 7 Отговор

    До коментар #145 от "ПОМАГАА НИНОВА, ТОШКО, РИСТЮ И?":

    За първи път ГЕРБ се опита да размаха пръст на държавата мафия - политици, магистрати, бандити. Е, няма как засегнатите да протестират явно за това, в Европа сме, все пак. Но обърка много сметки. Сега всичко това ще ни струва скъпо, няма как да ни се размине на всички нас. С няколко дребни скандала, хитро спретнати от „протестиращи” въобще няма да се учудя, ако един ден се окаже ген. Б. Борсов в затвора. И то не, че би станало кой знае какво, а за назидание за всеки следващ, който дръзне да се опълчи срещу системата. Ако изпуснем момента сега, за дълги години напред бетонираме статуквото. Много от нас виждаме това според последните социологически проучвания., но ще можем да помогнем единствено с масово гласуване за ".............. ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ на БЪЛГАРИЯ" на парламентарните ИЗБОРИ.

    Коментиран от #159

  • 152 Мили спомени…от Соца

    7 2 Отговор
    Та, отиваме с мъжа ми в "Корекома" пред хотел Рила, годината е 1977-а. Имаме 4 долара, купихме ги от Стоянчо, наш приятел бензинаджия. Мечтата ни е да купим за детенцето – то беше на 4 годинки, какао. Бяха ни казали, че продават такова с меченце на кутията и обогатено с куп витамини. Тъкмо стигаме до щанда и се усеща някакво необичайно оживление. Вратите на магазина биват залостени, в него се вмъква шайка от 5-6 милиционера. За секунди всичко живо се измъкна от щандовете и трескаво започна да изхвърля долари от джобовете и портмонетата по кюшетата. Подът едва ли не позеленя от зелени човечета. Оказа се в крайна сметка, че и у никой нямаше валута, освен в някакъв заблуден германец. Човекът беше дошъл с паспорта си да купи с германски марки един касетофон за сина на хазяина си – момче, което навлизаше в журналистиката. Докато германецът стоеше онемял от почуда, милиционерите професионално преджобиха поне 25-30 души, между които и моя мъж. Изстинах от ужас, но за мое учудване, той много пъргаво беше успял да запокити фаталните 4 долара зад една олющена тръба досами вратата на склада. Боже, май отървахме кожите! Е, не успяхме да вземем за детето какаото с мечето на кутийката и с аромат на истински шоколад, а не на марципан. Но кой ти гледа, друг път ще дойдем на пазар с валута. И белким имаме повече късмет, си казахме с лекота в сърцата…

    Коментиран от #163

  • 153 Цар Поробител

    7 3 Отговор
    Жалба за младост, и за Кореком?

    Близо петдесет години, България бе чужда на Света.
    Във Сталински режим живяхме, безропотно без Свобода!
    Зад Желязната завеса, тайно слушахме ний Би-Би-Си.
    Но в петък вечер безусловно, натрапваха ни Руски новини!
    Супер Рифле!! Нина Ричи или Вранглер, бяха нашите мечти!
    Но за Кецове китайски, чакахме пред “Спортния” със дни!
    Бийтълс, Пърпъл, Ей/Си-Ди/Си, бяха идоли за нас.
    Но със Златни струни и Щурците, изкласявахме 12-ти клас!
    Долари купувахме от чужденците, плахо влизахме във Кореком.
    Бяхме много предпазливи! Нарушавахме Закон!
    Дънки, дъфки, някое парфюмче, или пък сапунче Фа.
    Мигом Ставахме “вървежни”, будехме ний завист в цялата мах’ла.
    Жителството, трудовите книжки! Безпартиен, или член на БеКаПе?
    Тоз въпрос бе Много важен! Ако искаш ти да си добре!
    Ставаш Член на БеКаПе-то, мигом падат всякакви стени.
    В списъка на чакащи не влизаш, на опашката си първи ти!
    С пот и сълзи съградихме, ний Берлинската стена.
    За да трябва да прескачаме, търсейки на Запад Свобода!
    За панелка с лихво точки, се записваш да ти дойде ред.
    А пък в този списък и не знаеш, ти отзад ли си или отпред!
    В Мототехника отиваш след като си чакал пет лета.
    Вземаш Ладата и осъзнаваш, веч’ не трябва ти кола!
    Ти си остарял от чакане, пътник си за онзи свят.
    А за там кола не трябва, нито пък панелка брат!
    Тъй минаваха годините, в чакане на Утрешния ден.
    В който влизаш в магазина, и не мислиш за пари хептен!
    Питам
  • 154 Цар Поробител

    7 4 Отговор
    Питам се сега след толкоз чакане, толкоз списъци и срам.
    Как на някой му се струва, че живяли сме във Храм?!?
    Как все още има носталгици, страдащи по Руския модел?
    И мечтаят за почивка, с Профсъюзна карта на море!
  • 155 Истини

    1 1 Отговор
    И кво като се върне, хаслъ внуците му ще бъдат роби на маргините и там другите
  • 156 Пор Чвор

    5 0 Отговор
    А може и да не се завърне - фифти фифти
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Букайо не Сака

    3 3 Отговор
    Проблемът на българина е, че мрази да мисли. Карат се кой некадърник е по-малък некадърник, а през ум не им минава, че и в двата случая ще ги управляват некадърници. Светът само от герб и пепе и дебе ли се състои бе мозъци??

    Коментиран от #161

  • 159 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 5 Отговор

    До коментар #151 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    Да-а-а, явно , че "ЧЕРЕПА", Баневи, Цветан Ваесилев и ко са развързали отново кесиите!
    Хайде на промяната! Насам народе!!!!
    Промяна, промяна, УРА-А-А!
  • 160 Илиев

    6 8 Отговор
    Борисов е най-адекватният политик. Ще го смените само с някой качествен човек. С Бойкикиев, Криптомир и Про100киро няма да стане. Би трябвало вече да сте го разбрали.

    Коментиран от #168

  • 161 Ко? Не!

    0 0 Отговор

    До коментар #158 от "Букайо не Сака":

    И БеКаПе кма!
  • 162 Моряко

    0 0 Отговор

    До коментар #150 от "Моряка":

    Ти си ясен!
  • 163 лечение

    10 1 Отговор

    До коментар #152 от "Мили спомени…от Соца":

    Това беше най-идиотският строй....Още помня блъсканицата пред Американската палата на Пловдивския панаир за да се докопаш до.............. НАЙЛОНОВА ТОРБИЧКА.....Реалността за онова време е просто НЕОПИСУЕМА и на това разчитат комунистическите гниди!!!

    Коментиран от #164, #165

  • 164 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 1 Отговор

    До коментар #163 от "лечение":

    И аз помня подобно нещо... Пропускате, че в торбичката имаше илюстрирани рекламни проспекти, гордост за всяко пловдивско момче....
  • 165 Явно…

    2 0 Отговор

    До коментар #163 от "лечение":

    ….за някоИ е било добре. Наистина винаги съм се питал, какви “умения” се изискваха за да работиш в Кореком???

    Коментиран от #166

  • 166 ХАХАХА

    5 1 Отговор

    До коментар #165 от "Явно…":

    Поти никакви . Трябваше да си млад и амбициозен, е и да имаш някоя и друга връзка ,но не беше задължително. Търсеха се млади и засукани продавачки .

    Коментиран от #167

  • 167 Продавачките

    8 0 Отговор

    До коментар #166 от "ХАХАХА":

    …задължително бяха с връзки, но управителите бяха служители на ДС!
  • 168 Алоу

    1 0 Отговор

    До коментар #160 от "Илиев":

    Борисов е ясен. Но на теб ако ти ритне коритото оставаш гладен Илиев.

    Коментиран от #169

  • 169 Ха,ха

    3 0 Отговор

    До коментар #168 от "Алоу":

    Който и да управлява, ти все ще си същия шматарок. Щом чакаш някой ти дава корито.
  • 170 DW само Фейкове и лъжи тиражирате!!

    4 5 Отговор
    Четворна та коалиция е Събориха Борисов, ДПС и всичкия им Слугинаж, от Профсъюзи, Браншови организации, строителните фирми, делили с Борисов Краденото, всякакви държавни чиновници на Хранилка на ГЕРБ!! DW, Борисов свали Четворната коалиция, а Вие както винаги Маниполирате(лъжете, казано на Български)
  • 171 Дбре ще е

    9 3 Отговор
    повече българи да осъзнаят що за негоден, уродлив, крадлив и подъл екземпляр е този национален путлерски предател.
  • 172 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #83 от "Ловецът на тролове":

    МОЛЯ
    ПРИТНА ВЕЧЕР
    ДОВИЖДАНЕ лош ТРОЛЕ
  • 173 ха ха

    1 0 Отговор
    истината пак не им е понесла , що така
  • 174 фгфг

    8 3 Отговор

    До коментар #85 от "Реалист":

    Ти да не си мислиш, че, ако герб бяха на власт последната година, инфлация нямаше да има? Лъжеш се. Даже ГЕРБ още от юли- август 2022 год. щяха да замразят доходите. МРЗ щеше да е най- много 650 лв. А пенсиите изобщо нямаше да бъдат преизчислени и минималната щеше да е около 350 лв. Или си много наивен, или си платен гербер.

    Коментиран от #180

  • 175 дааа1

    8 3 Отговор

    До коментар #119 от "А бе каУн":

    По обидните квалификации, които раздаваш, си личи от 100 км., че си платен гербер.

    Коментиран от #181

  • 176 Ани

    6 2 Отговор
    Разбирам че Бойко не иска да бъде краен, но той трябва да бъде по-решителен и бих казала смел. Сега когато хората видяха "благодата" на социалистическата носталгия на Слави, видяха корупцията на практика, а не на думи. Осъзнаха че резидента работи за чужди на България интереси. Той вече има разбирането на народа и трябва да прояви решителност при справяне с проблемите на корупцията, клиентилизма и финансовите престъпления.

    Коментиран от #177

  • 177 Борисов

    1 4 Отговор

    До коментар #176 от "Ани":

    да се справи с Клиентелизма? С Корупцията? С Финансовите престъпления? Борисов има само едно качество, да ходи по въже! Да седи на два стола….без да пада за сега! Нямам в предвид от нашата политическа сцена, а нещо съвсем друго.
  • 178 Къде ще се завърне Борисов?? Тоя

    3 4 Отговор
    Крадец е за Затвора! Показват едно 20мин филмче за "магистрала" Европа, един - два километра, преди Драгоман, до КПП на Калотина!! Няма да, бъде завършена 2023г,На Места е с 2 платна и аварийна лента, на много места няма аварийна лента, нее Магистрала!! Всичко е още строителна площадка, движение в едното платно, разделено от Колчета!! Бойко и Спътниците му и Севда, да отиват да снимат наред!! Крадене, Крадене!! Него иска Народа тоя Мафиот, DW!!
  • 179 Казуар

    2 2 Отговор
    Ще се върне през парадния вход с магаре.
  • 180 Ти навярно

    1 0 Отговор

    До коментар #174 от "фгфг":

    Си роднина на баба Ванга.Щом знаеш ,какво е щяло да се случи.Ако баба беше мъжка щеше и т.н.
  • 181 Защо се

    3 3 Отговор

    До коментар #175 от "дааа1":

    Обиждаш от истината.Как да ти го обясня по нормален начин ,като не вдяваш.Казвам ти ,че сега с пенсията мога да си позволя половината на това ,когато ГЕРБ управляваше.И то въпреки прословутото увеличение. Кое не ти е ясно!?Аз на тъпана ли да вярвам или на ........си.
  • 182 Хари Потър

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "ГОРСКИ":

    Не само и платените от махалата.
  • 183 всъщност не беше ББ

    4 1 Отговор
    При подготовката за войната в Украйна, Путин подготви почвата така че да деморализира българите, като целта беше да се доразвие удара в Южна посока. Но украинците се запънаха и плана остана наполовина. Сега е време, България да се вземе в ръце и да санкционира изпълнителите на проекта. Фигура хед беше летеца от хасковското село. Действията му бяха като на пиян шофьор който е помлял децата пред детската градина. Това че е бил пиян по никакъв начин не го оправдава.
  • 184 Калин

    0 0 Отговор

    До коментар #87 от "Опа":

    Забравил си шефовете на ВиК по общини .Те държат на службица римляните и то тези с големи родове. Правят ги и общински съветници за да им излизат сметките когато плащат в махалите за избори. Да не ги излъжат ,че ще гласуват за ГЕРБ. Кметове и цялата им рода се облажват със заплати по общини от общите пари за вода и временна заетост. Затова и кметовете и на най - малките села набързо станаха милионери феодали. А виждате кога и каква вода има по селата и в какво плачевно състояние е инфраструктурата им. Енергията пък са основно ДПС и хора на ГЕРБ. Сега и хартийки отново за избори. Ще се върнат хората от чужбина ,ама кога реално осъдят и влезе да лежи политиката бизнесмен олигарх в затвора. Поне 5-6 такива.
  • 185 DW, какъв Борисов, какви Мутри и ченгета

    3 1 Отговор
    Ще се завръщат!!??? Стига писах те Глупости!!
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 ганю

    0 0 Отговор
    Това няма да стане никога
    президентска република е по вероятно
  • 189 ганю

    0 1 Отговор
    след Бай Тошо покажете ми един дето става и е Бил почтен?
    от 89 до сега цял етаж при Бай Ставри ще требе за хубавците
    луканов,сдс и т,н и до днес
    как мислите?
  • 190 Фухлясала история

    0 0 Отговор
    Без коментар