7 Януари, 2023 16:00 4 943 77

Как да бъде реабилитиран Борисов - основният проблем на ГЕРБ

  • бойко борисов-
  • герб-
  • бсп-
  • дпс-
  • пп-
  • политика-
  • румен радев-
  • слави трифонов-
  • хартиена бюлетина-
  • дб

Неуспехът на втория проучвателен мандат беше предизвестен

Как да бъде реабилитиран Борисов - основният проблем на ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Даниел Смилов:

Правителство на малцинството на ПП и ДБ няма да има, а и нямаше как да има в един парламент, в който доминира “хартиена коалиция” – ГЕРБ, ДПС, БСП. Тази коалиция има сходни виждания за енергетиката на страната и по тези въпроси се радва и на подкрепата на президента Радев. Коалицията припознава ПП и ДБ за свои основни врагове. За ГЕРБ и ДПС е ясно защо го правят, а БСП (с основание) вижда в ПП свой застрашителен конкурент, докато ДБ ѝ е просто антипод. Не на последно място “хартиената коалиция” е съставена от “телевизионни” партии – такива, чиито избиратели се информират за политиката от страната предимно от телевизии. ПП и особено ДБ (но също така и “Възраждане”) са от по-новите “дигитални” партии, чиито избиратели предимно населяват социалните мрежи и новите медии. Това е нова разделителна линия, значението на която само ще нараства в бъдеще.

С предизвестения неуспех на втория проучвателен мандат страната навлиза в многократно обсъждания вече ендшпил на опит за съставяне на правителство с третия мандат. Основният въпрос при него е дали “хартиената коалиция” ще се пробва да състави правителство на базата на мнозинството, което така или иначе има. Най-логичният и лесен вариант би бил с мандат на Стефан Янев да се състави кабинет, подкрепен от ГЕРБ, ДПС и БСП.

Реабилитацията на Борисов - големият проблем на ГЕРБ

Вероятно обаче ГЕРБ вече са решили, че нови избори ще са по-изгодни за тях и няма да се включат в подобна коалиция. Наистина, в нея за ГЕРБ ще има съществено неудобство – участието на БСП. Но пък съдържателно – като изключим въпроса с военната помощ за Украйна, който е вече решен – ГЕРБ и ДПС едва ли ще имат големи проблеми със социалистите. Схемите с инхауз договарянето в строенето на пътища ще продължат, съдебната и антикорупционната реформа няма да са приоритет, опитите за бизнес с Русия чрез Турция като посредник ще се интензифицират.

Въпреки тези идейни сходства, ГЕРБ няма да може да реши една от най-важните си задачи с “хартиена коалиция” – реабилитацията на лидера си Бойко Борисов. Затова ГЕРБ сигурно ще заложат на един нов опит за електорално препиране на корупционните съмнения, вместо да рискуват с “непрестижна”, макар и потенциално изгодна коалиция.

Ако ГЕРБ бяха решили друго, досега вече страната щеше да има бюджет и да тече поне неформално договаряне на основни политики – доколкото подобни договорености не се забелязват, това изглежда добър индикатор, че вървим към избори.

Настояването от страна на ГЕРБ, президентът да даде третия мандат на ДБ, също не е нищо повече от предизборно маневриране. ГЕРБ, разбира се, биха подкрепили правителство, ако ДБ участва в него. Едно коалиране между двете явно се тълкува от ГЕРБ като окончателно реабилитиране на Борисов. Всъщност, той едва ли иска да управлява с ДБ – за него е достатъчно ДБ по принцип да са съгласни да управляват с него. Ясно е, че накрая тандемът ГЕРБ-ДПС ще си остане на практика ненарушим, но за лидера на ГЕРБ е важно ДБ да свали “ветото” си над него. Разбира се, ДБ вероятно също разбират тези кроежи и копнежи, и едва ли ще се хванат на обещанията на “партньора им от ЕНП”.

А и в крайна сметка е почти невероятно Радев да даде третия проучвателен мандат на ДБ. Той също знае, че този мандат е по-скоро възможност за предизборна изява и не би го дал на коалицията с най-различни от неговите разбирания. Много по-вероятно е той да връчи мандата на Стефан Янев или дори на традиционния си избор – БСП. Даването на мандата на БСП ще е ясен знак, че Радев не иска правителство – социалистите няма как да вкарат ГЕРБ в правителство с техен мандат.

Всичко това беше известно и миналата година – в този смисъл политическата нова година започва с остатъците от старата. България ще се яви на пети парламентарни избори, на които на хората ще им се зададе отново същия въпрос: Може ли човек, за когото има сериозни съмнения за корупция, да влезе в управлението на страната?

Ръцете на българския избирател от две години се извиват медийно само и само той да промълви някакво “да”. В крайна сметка, в нормална ситуация никой не би казал “да”. Затова ситуацията трябва да стане ненормална. На предходните избори убеждаваха хората, че страната се е запътила към небивала катастрофа заради управлението “Петков”. За нещастие, зимата - не само в метафоричен смисъл - не иска да дойде: икономиката и индустрията растат и само продавачите на апокалипсис са в тежка рецесия. Но те са изобретателни и ще подновят усилията си съвсем скоро.

Другият начин да се направи ситуацията да изглежда ненормална, е да се убедят българите, че и за ПП и ДБ има съмнения за корупция или нещо нередно: когато всички са маскари, защо в управлението да не влезе някоя конкретна маскара? Кьорфишекът “Джемкорп” беше предназначен да убеждава хората в тази посока. Но необвързващ меморандум, непроизвел никакъв ефект, да не говорим за щета, може да разчувства само партийните агитки и най-невнимаващите (и то за кратко).

Новата година започва със стари късмети

Затова сигурно беше задействана отново ИТН с атака срещу ПП в лицето на Лена Бориславова. Тази атака падна дори под ниските стандарти за приличие и базова почтеност на политическото шоу на Слави. ИТН е феномен в българската политика – партия, създадена уж да “изчегъртва” модела на управление “Борисов, която работи основно срещу неговите опоненти и в полза на ГЕРБ и ДПС. Дали това се прави от съчетание на его, необразованост и откровена глупост, или е плод на някаква задкулисна машинация, е всъщност безинтересен въпрос. Самият факт на съществуването на организация с такава дейност е показателен. Все пак е израз на зрялост на българския избирател, че остави зад борда ИТН след сравнително кратък флирт с нея.

Иначе от изслушването на Христо Грозев в парламентарна комисия научихме, че него го е страх да се върне в родината си, която изглежда не обръща достатъчно внимание на действията на руските служби. Според Грозев прокуратурата и другите отговорни органи не са споделили с партньорите ни информация за потенциални диверсии от руска страна у нас. Най-тревожното е, че от тези тъжни констатации дори не стана новина – просто нямаше достатъчно изненадани.

Изглежда че политическата нова година започва със стари късмети. Никой не влиза два пъти в една и съща река обаче.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нали е генерал

    49 3 Отговор
    Като иде на фронта.

    Коментиран от #6, #70

  • 2 Просто

    51 4 Отговор
    никак ! И никога !
  • 3 ЧОВЕК

    60 8 Отговор
    КАК ПРЕСТЪПНИК ДА БЪДЕ РЕАБИЛИТИРАН, ПИТА СМИЛОВ. ГОСПОДИНЕ ИЗХОДА Е ЕДИН - ИЗЛЕЖАВАНЕ ПРИСЪДАТА СИ В ЦСЗ. ТАКА ТРЯБВА.

    Коментиран от #23, #54, #71, #75

  • 4 Българка

    64 9 Отговор
    Няма как най-големият национален предател, мутра от СИК, осъждан вече крадец и лъжец, престъпник, който е извършил престъпления по почти всики глави от НК, ограбил милиарди, погубил стотици българи да бъде реабилитиран. Реабилитицията му е в затвора доживот. Конфискация на неговото имущество, на блиазките, внуците, любовниците до девето коляно на свързаните с него. И крайно време да бъде разпитана пред съд Мата Хари, Божков и всики лидери на шайките ГЕРБ- ДПС
  • 5 3.14К

    42 6 Отговор
    След управлението на сатрапа, ще трябват поне 10-15 години за нормален политически живот. Новопоявилите се партии са резултат от тоталната деградация на ценности и норми с единствена цел да крадат и слугуват по модела на толупа.
  • 6 ЧОВЕК

    55 4 Отговор

    До коментар #1 от "Нали е генерал":

    НИКАКЪВ ГЕНЕРАЛ НЕ Е!
    ОХРАНИТЕЛ НОСЕЩ ШЛИФЕРА НА Т. ЖИВКОВ, ТРЯБВА ЛИ ДА Е ГЕНЕРАЛ? АКО ТАКА СТАВА, ЗАЩО ОСТАНАЛИТЕ ОХРАНИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ НЕ СА ГЕНЕРАЛИ, ПИТАМ?

    Коментиран от #51

  • 7 пешо

    46 4 Отговор
    на дойче зеле ли е работа да реабилитира борисов , при бай ставри ще го реабилитират
  • 8 Фен

    10 56 Отговор
    Бе той Борисов е ясен! Не сте му на нивото! Ама я кажете нещо за великата ПРОМЯНА! То не бяха протести, революции, полюции... И накрая - даже не е смешно ..

    Коментиран от #9, #10, #40, #41

  • 9 мунчо

    33 3 Отговор

    До коментар #8 от "Фен":

    ти коя част от търбуха на боко си облизвал?!
  • 10 ЧОВЕК

    45 4 Отговор

    До коментар #8 от "Фен":

    ДА МУ ИМАМ КАРУЦАРСКОТО НИВО ОТ СИК , ЗАВЪРШЕНАТА ПОЛИЦЕЙСКА ШКОЛА, ОХРАНИТЕЛ НА ЖИВКОВ, КОЙТО МУ НОСЕШЕ ЧАДЪРА И ШЛИФЕРА.
  • 11 Позорът

    40 2 Отговор
    и греховете му остават вечни !
  • 12 Пит Кайзер

    12 1 Отговор
    Как ме сърбят ръцете!Аве боклуци ще си...
  • 13 един от раята

    34 2 Отговор
    Няма да забравя, как ме попари ГЕРБ нищо лично към Борисов. Нека жънат това, което си посяха.
  • 14 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    45 4 Отговор
    Единствения начин да бъде реабилитиран Борисов, е като първо си плати консумираното, а това означава затвор доживотен и конфискация на имуществото!
  • 15 ВреденЗаХоратъ

    35 4 Отговор
    реабилитация ли, като си излежи едни 30год. в затвора !!

    Коментиран от #22, #60

  • 16 Достоен вожд

    21 4 Отговор
    на бг населението! Нерез!
  • 17 Бацо прецедател

    4 12 Отговор
    Че се реебелетираме кога ви построиме неколко оште аотобани с Дебелян! Дайте шанз на дрътио генерал да ви докажеме каде нема по гулем междонародник на Балкано!
  • 18 Мутропоклонник

    5 30 Отговор
    Искаме го обратно върнете ни Бойко гладни сме тази криза ни съсипа дори и за казино няма пара вече
  • 19 Основният проблем на ГЕРБ

    29 5 Отговор
    е че са били създадени от Германска фондация. Въпреки проблемите с корупцията, Германците продължиха да я поддържат безрезервно. Като цяло освен да се разпадне като партия, не мисля, че има някакво бъдеще.
  • 20 ГЕРБ

    10 22 Отговор
    Айде стига с тези тъпи дъвки сега на изборите ще видите как

    Коментиран от #43

  • 21 как ли

    9 25 Отговор
    Като излязат и кажат кой пусна компроматите за Борисов, като излезе някой от международна институция и каже, че лично е участвал в проверяване на фактите, и че разследването е доказало, че няма къщи не знам къде си, пачки, кюлчета. Да се каже силно на глас , така, че целият свят да чуе и разбере.
    И да се потърси отговорност от онези хора, които си умират да създават компромати и по този най-гаден начин да си проправят път.
  • 22 ГЕРБ

    6 26 Отговор

    До коментар #15 от "ВреденЗаХоратъ":

    За какво бе ако трябва някой да лежи това си ТИ тъпото Кире Кокорчо меката китка
  • 23 ГЕРБ

    3 8 Отговор

    До коментар #3 от "ЧОВЕК":

    Ти ли го казваш ако те подпукам сигурно за много повече неща има да лежиш
  • 24 ПАК айрян без Мляко

    2 1 Отговор
    Не пишете Молия ви Българи християни
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 1111

    15 1 Отговор
    Каквото сме си надробили, това ще сърбаме. Ситуацията в БГ не се различава особено от тази в Русия и Украйна. Без значение дали управниците са назначени от ЦРУ или КГБ, народът търпи да го тъпчат и манипулират с лъжи.
  • 27 Хехе

    10 14 Отговор
    Смилов става все по-смешен! Вместо да влиза в ролята на адвокат на пропадналата партия(ПП),и да плаче за съдбата на Борисов,нека ползва същината си на политолог и да обясни КАК СТАВА ТАКА, ЧЕ НАРОДА РЕАБИЛИТИРА ПОСТОЯННО НА ИЗБОРИ БОРИСОВ? И на хартия и на машини?
  • 28 Въпрос

    26 5 Отговор
    Е, как се реабилитира един доказан лъжец, крадец, манипулатор, а и лежал в чешки затвор за кражби? Ако някой знае да каже. Значи да забравим всичките мръсотии, сътворени от него и да започнем на чисто. Няма как да стане, а и не сме толкова тъпи, все пак. Помним чекмеджетата, с 200, ПКП, прегръдките с бандитите, ало, Ваньо, самолетите с чалгаджийките, чувалите с парите, мачлетата, Барселона и т, н, и т, н.
  • 29 Верно ли

    18 3 Отговор
    Смилов, точно твойте аверчета, по нареждане на Козяк го реабилитираха тоя! Айде стига сте ни замазвали очите, че вече ставате нагли!
  • 30 Реалист

    20 1 Отговор
    Реабилитацията минава през справедлива ефективна присъда и нищо друго.
  • 31 Шайка

    11 3 Отговор
    Абе скъпоплатен мухъл народа измира като мухи 40 50 ГД е пълно в гробищата омръзнахте ни до болка маршшшл...вие герб ни до убихте ...
  • 32 Шайка

    13 5 Отговор
    Бай чекмеджан кюлчев евров ихаааа .народа измира като мухи 40 50 ГД е пълно в гробищата омръзнахте ни до болка маршшш...
  • 33 Реабилитация ли

    14 3 Отговор
    Да се реабилитира веднага , след СЪД КОНФИСКАЦИЯ И ЗАТВОР ! елементарно е
  • 34 коменатор

    6 1 Отговор
    Прочетох тази дълга, продължителна и слаба статия.
    Хареса ми разделението на Хартиената бюлетина и електронните медии.
    Всъщност електронната обработка на обществото докара Пълния Провал на власт.
    Но освен новини, трябва и да се яде. И обработения зяпач изведнъж осъзнава че е бил изработен . . .
  • 35 руски нещастници

    3 12 Отговор
    И за какво да бъде реабилитиран Бойко?
    Те носителите на "новия морал" достатъчно се компрометираха. Всъщност не друг, а ПП издигнаха Бойко на пиедестал и го направиха Героят на Нашето Време. Защото как иначе щеше да стане герой ако не беше всичката тая помия която се сипе по него от отдавана позабравени вече ментори на обществото като започнем с Мая Костинбродска, Крадливото Ленче и продължим към все още донякъде актуалната Корни, и Пълния Провал напоследък?
  • 36 България е поробена от тях

    18 2 Отговор
    Борисов е престъпник, убиец, крадец.... изчадие адово. Никога не бива да бъде реабилитиран, а крадливата му партия трябва да бъде разтурена. Тогава над България може би ще грейне слънцето. Засега сме мафиотизирана държава, от която хората постоянно бягат.
  • 37 Тома

    11 3 Отговор
    Най лесно е бате бойко да бъде реабилитиран като се представи пред бай Ставри който е супер строг и справедлив
  • 38 случаен

    10 5 Отговор
    и умрял не може се реабелитира тулупа,сега е само жив мъртвец
  • 39 Стамболов

    12 3 Отговор
    Не може да бъде реабилитиран. За 12 години разби България и я окраде.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Добре, ще кажем!

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "Фен":

    Млади са, бъдещето е пред тях. Вие приключихте с политиката.
  • 42 ха ха

    3 0 Отговор
    тънки схеми и сметки на обвързаните с ясладжийството , голям им е проблема , чудат се пред Кой да се навеждат
  • 43 Ретрограден Меркурий

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "ГЕРБ":

    Колебанията в рейтинга ви продължават. Следва пореден пад, звездите ми го говорят. 😜
  • 44 Вече няма проблем

    10 3 Отговор
    От тук нататък вече може да фалшифицирате изборите до безкрай.

    Коментиран от #45

  • 45 ха ха ха

    0 3 Отговор

    До коментар #44 от "Вече няма проблем":

    Рано е да се радвате.
  • 46 Имам идея

    8 4 Отговор
    Елементарно! Нали построихме нов частен затвор със "ЕС" маркировка! Боко се осъжда, настанява се в новия затвор, излежава си присъдата и ето: РЕАБИЛИТИРАН Е!!!
  • 47 Каналджия

    4 9 Отговор
    Ами чи много просто на следващите избори където ПП ще са в ОО и Борисов ще пусне водата за да не смърдят
  • 48 НикогаПовечеГЕОБ-Чума

    8 2 Отговор
    Кога господарите на Асфалт паша от Козят ще му е..бат майката,каквито са краварските традиции?
    Вече не им е нужен.
  • 49 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 9 Отговор
    За първи път ГЕРБ се опита да размаха пръст на държавата мафия - политици, магистрати, бандити. Е, няма как засегнатите да протестират явно за това, в Европа сме, все пак. Но обърка много сметки. Сега всичко това ще ни струва скъпо, няма как да ни се размине на всички нас. С няколко дребни скандала, хитро спретнати от „протестиращи” въобще няма да се учудя, ако един ден се окаже ген. Б. Борсов в затвора. И то не, че би станало кой знае какво, а за назидание за всеки следващ, който дръзне да се опълчи срещу системата. Ако изпуснем момента сега, за дълги години напред бетонираме статуквото. Много от нас виждаме това според последните социологически проучвания., но ще можем да помогнем единствено с масово гласуване за ".............. ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ на БЪЛГАРИЯ" на очертаващите се нови парламентарни ИЗБОРИ.

    Коментиран от #53, #62

  • 50 Каналджия

    3 7 Отговор
    Казах вече много просто на следващите избори където ПП ще са в ОО и Борисов ще пусне водата за да не смърдят а пък ако дойде Костадинов ПП директно в кауша
  • 51 Оракула

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "ЧОВЕК":

    Ако и останлите охранители членуваха в "Хунтата" на "Доктор "Доган,
    може и да станат!
    При тези "доктори", невъзможни неща няма!
    Да заслужиш отличието, Генерал е едно ,
    да те направят е съвсем друго!
    Или едно е да си избирател а съвсем друго е да те избират!

    Току виж утре , Делян Пеевски Президент на България!
    А ага Карайдъ , жив Премиер!
  • 52 Този

    11 1 Отговор
    Едно че е голям бандит па и много прост човек
  • 53 Не се опитвай

    8 2 Отговор

    До коментар #49 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    да ни агитираш за шайката ГЕРБ!
  • 54 Ужас

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "ЧОВЕК":

    Че какво му е на варненския? Ако няма места в ЦСЗ и в някой друг ще го приемат.
  • 55 Някой вярва ли му на този Клеветник?!

    8 6 Отговор
    Аз не вярвам на лъжите на Бориков, този селски хитрец, който НЕ държи на мъжката си дума и 3 пъти е осъждан за клевети и неистини по адрес на негови политичесщи опоненти!!! Борисов е като Лъжливото Овчарче!!! При Борисов майка ми взимаше пенкия 240 лв., а при Продължаваме промяната взима 460 лв.!!! Добре, че бяха Продължаваме Промяната на власт в тази криза, породена от ковид пандемията и войната в Украйна и последвалата я инфлация!!! Те спакиха мизеруващите пенсионери от глад!!!
  • 56 Досиетата ХХ

    9 3 Отговор
    Бойко Борисов е осъден да плати 10 000 лв. на Мая Манолова по дело за КЛЕВЕТА.
    Евродепутат от БСП Елена Йончева спечели окончателно делото за КЛЕВЕТА срещу Бойко Борисов. Той е осъден за плати на Йончева 5000 лв. обезщетение!!!
    Бойко Борисов е осъден от Елена Фичерова за 5 000 лв. за КЛЕВЕТА и неверните твърдения с цел да я дискредитират .
  • 57 ДЯВОЛ НЕ СЕ РЕАБИЛИТИРА -

    8 0 Отговор
    ТОЙ СЕ ГИЛОТИНИРА !
  • 58 НЕКА БОЙКО ПОКАЖЕ ЗЛАТНИЯ МЕДАЛ ДАДЕН МУ

    11 2 Отговор
    ОТ 78 СПТУ В БАНКЯ ЩОТО БИЛ ОТЛИЧНИК НА ГИМНАЗИЯТА ! ДИРЕКТОРКАТА РАЧЕВА КАЗВАШЕ НА ВРЕМЕТО ЧЕ НИКОГА НЕ СА РАЗДАВАЛИ ТАКИВА , ОСОБЕНО ПЪК НА ХАЙМАНИ КАТО НЕГО !
  • 59 Ррррр

    0 0 Отговор
    Трябва да си припомним зимата на 2013! Самоубийства, хора факли... Егоизмът на днешните партизани тласка народа към неразумни действия. С какво ли ще ни изненадат тия дни?
  • 60 ДБ ще го реабилитират

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "ВреденЗаХоратъ":

    Бойко,ще го извадят от блатото, неговите,стари приятели,от ДБ, които от 2014 год.до сега са в скрита коалиция с Герб, аз бях член на тази партия,нямате си представа,колко са влюбени членовете на ДА БЪЛГАРИЯ и ДСБ в него и ГЕРБ,Христо Иванов,Йордан Иванов от ДСБ, Радан Кънев и Светослав Малинов, Атанас Атанасов,Мартин Димитров, Нойзи,Методи Андреев, защо Иван Костов,позволи на тези хора да унищожат ДСБ,мандат на ДБ означава че Русия е превзела всички партии,без ПП, това бавене на мандати е,да не се даде тежко оръжие на Украйна,те говорят и протестират,против него,нещо като пи ар,а външност са в зад кулисите договорки с Герб,то ес с Русия.
  • 61 да да

    1 1 Отговор
    Тикво полтляков ....
  • 62 Лизач

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Колко открадна при гейп4447
  • 63 ама

    3 1 Отговор
    менте дженерал ,като дребния жебок кърми.....
  • 64 БАЙ СТАВРИ ИМА ОТГОВОР КАК ДА СЕ

    4 2 Отговор
    РЕХАБИЛИТИРА ПРОСНАТИЯ НА СПАЛНЯТА ДО ЧЕКМЕДЖЕТО БОРИСОВ И НЕГОВАТА ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ !
  • 65 ЧУДЯ СЕ И СЕ МАЯ , КОСТАДИНОВ АКО Е

    3 2 Отговор
    ВЕЧЕ ПРЕМИЕР , ДАЛИ ЩЕ ТИКНЕ БОКО КИРО ХРИСТО АТАНАС И ДОГАН В ЗАНДАНА ? ТОЙ И СЕГА МЪЛЧИ ПО ВЪПРОСА КОЙТО ВИСИ ВСЕ ПО СИЛНО НАД БЪЛГАРИЯ !
  • 66 ИДЕ ЛИ БОЙКО ? ДА СЕ ГОТВИ КАРАКАЧАНОВ

    0 2 Отговор
    ПАК ДА КРАДАТ ЗАЕДНО !
  • 67 наблюдател

    0 0 Отговор
    Байко вече издигна своя паметник. Той се вижда от космоса. Магистралите които построи и магистралите които можеше да построи, но които все още не са построени.
    А тези дето махнаха парапета за да може заблудения народ да падне в пропастта могат само да злобеят.

    Коментиран от #68

  • 68 хехехе

    3 0 Отговор

    До коментар #67 от "наблюдател":

    ти да не си от магистралните фирми та толкова го харесваш ела виж коя магистрала не е кърпена до 1 година всичките
  • 69 става

    2 0 Отговор
    за бостана.....
  • 70 да да

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Нали е генерал":

    ама менте....
  • 71 Промити мозъци

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЧОВЕК":

    Колко хора вярват на ДБ / в парламента са капка в море/ «Флашката сеобедени около възраждане и смята с тях да влезат в парламента Ти гледаи кои печели изборите Герб в ИЗОЛАЦИЯ а ПП И ДБ не могат да съберат хора колкото ГЕРБ Но има подлоги които пишат лъжци по саитовете за пари Всеки да си гледа в чинията своята а не в чуждата
  • 72 171717

    1 1 Отговор
    БРАВОС , БОЙЧЕ !!! ГОЛЯМ СИ !!!
  • 73 Оня от Банкя

    1 0 Отговор
    Реабилитация само в Банишора
    Градски съд за Диктатора !!!
  • 74 гордиевски

    0 0 Отговор
    С ОСТРО МЕРОПРИЯТИЕ
  • 75 Селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЧОВЕК":

    Защо Борисов е в България А честните са в Дубаи и прощать пари на съмишлиниците си А автора които е отДБ Ако знае толкова неща за ДБ КОЛКОТО ЗА БОРИСОВ И ГЕРБ ДБ щеше да спечели Поне един път изборите
  • 76 народ

    1 0 Отговор
    Този може да го реабилитира само Свети Петър!
  • 77 гордиевски

    0 0 Отговор
    СЪД, ПАНДЕЛА И КОНФИСКАЦИЯ НА МИЛИАРДИТЕ