Last news in Fakti

3 Февруари, 2023 14:37 3 487 14

Расте броят на етническите убийства. Затворите са препълнени

  • божидар чеков-
  • етнически убийства-
  • затвори

Когато убитото и изнасилено момиче е французойка името на убиеца не се споменава. Изключение правят убийците с чуждо гражданство - те са алжирци, тунизийци и мароканци. Имената им се оповестяват

Расте броят на етническите убийства. Затворите са препълнени - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Цялата Съдебна система на Франция е задръстена от дела, свързани с насилие върху жени. Последната жертва на мъжката жестокост е осемнадесетгодишната Сихем, намерена заклана в една гора в Южна Франция. Обикновено името на убиеца не се споменава. Този път медиите публикуваха двете имена, вероятно защото жертвата и похитителят са с мюсюлмански корени. Някакъв си Махмуд е извършителят. Бивш съпруг на сестра ѝ, рецидивист, съден повече от 10 пъти. Влиза и излиза от затвора поради липса на места.
Когато убитото и изнасилено момиче е французойка името на убиеца не се споменава. Изключение правят убийците с чуждо гражданство - те са алжирци, тунизийци и мароканци. Имената им се оповестяват. Родените във Франция изнасилвачи, с мъка се споменава, че са франко-мароканци, франко-алжирци и франко-тунизийци. Френската администрация прави безплодни усилия да ги екстрадира към страните, от които са дошли, защото тамошните власти отказват да ги приемат обратно. Пердето на лицемерието, което упорито се простира над убийствата, чувстват най-болезнено французите с източно европейски произход. Защо? Защото никой не забелязва, че между изнасилвачите няма "руски", "полски" или "български-французи"!
Този вид насилия, колкото и да се прикриват, излизат редовно на повърхността, най-вече благодарение на френските мюсюлмани, които не желаят да живеят по принципите на Корана и законите на Шериата. На първо място са момичетата, които се чувстват французойки. Те са най-редовните жертви.
Основният проблем, освен броя на нахлуващите във Франция северо-африканци, е лицемерието на властите, които се правят на "щрауси" с главите заровени в местните избори. В много общини кметските места се печелят с гласовете на малцинствата...
Законите срещу насилието върху жените се редуват като автобусите в градския транспорт - нищо не помага. Няма политик, който да заяви открито несъвместимостта на дивашкият и краен ислям с отношенията в съвременното светско общество. Познанията ми относно мюсюлманските обичаи са минимални. Въпреки това не вярвам, че ислямът толерира зверското отношение към жените, които оказват съпротива. За отбелязване също е, че статистиките не държат сметка за момичета, които от страх приемат мълчаливо без да се съпротивяват срещу сексуалните нагони на мъжете от средата, в която живеят.
P.S. Три пъти български родители са се обръщали към мен да издирвам дъщерите им изчезнали между Ница и Марсилия. Не стигат до там моите възможности за съжаление. За сметка на това предупреждавам всички български жени, които тръгват сами към Франция, да внимават как се обличат и с кой се срещат. За жалост човешките отношения се променят в лоша посока!


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И кво

    49 1 Отговор
    Нсли си имаъ истснбулска конфекция🥰🤣🤣🤣🤣🤣
  • 2 макарон си пада

    32 1 Отговор
    по зарязани флейти и ценности...
  • 3 фатк доказан многократно

    40 5 Отговор
    от исляма друго не се очаква !!!
  • 4 Краси Марков

    37 1 Отговор
    Taken (2008) филм с Лиам Нийсън. Гледайте го и после, ако ви стиска, пуснете дъщеря си сама във Франция....
  • 5 Хихихи..

    25 3 Отговор
    Ко стаа ва,жабурняка диша ли още,поема ли кислород?
  • 6 Селянин

    44 2 Отговор
    Сами си го направиха. И по зле ще става там. Скоро ще са малцинство и ще са както им е националният отбор.
  • 7 Хайл

    32 3 Отговор
    Колонизаторите си го нахендриха!Нека им е!
  • 8 миш

    38 2 Отговор
    След 50 години,ще има само камили по центъро на Париж.Така е с г-н Макарон.Путин ,не е ли виновен?
  • 9 Напротив!!!!!

    27 3 Отговор
    "Въпреки това не вярвам, че ислямът толерира зверското отношение към жените, които оказват съпротива".Текстописецът е време да понаучи арабски и да прочете Корана и да дойде до извода,че жената е на по-долно стъпало от кучето,а не да си само"вярва"!

    Коментиран от #10

  • 10 Ахмад Шах

    16 4 Отговор

    До коментар #9 от "Напротив!!!!!":

    В Корана пише, че ако докато се молиш, пред тебе премине жена или куче, молитвата се смята за невалидна, а молещият се мюсюлманин е омърсен.
    Тогава мюсюлманинът (Алах здраве да му дава!) трябва да се измие и да повтори молитвата.

    Коментиран от #14

  • 11 чекинята

    1 0 Отговор
    и нея да обидили на капъ куле 😁
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 А. АКО МИБЕ ПРАСЕ?!!!!!

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ахмад Шах":

    СТранна работа. МИЛИОНИ ПЛАЩАТ ЗА КУЧЕТА ТООООЧНО ТАМ.. ПО СКЪПИ СА И ОТ КАМИЛИТЕ.