Last news in Fakti

10 Февруари, 2023 16:00 2 735 13

Лицемерно внедряване на етнически квоти по високите етажи на властта във Франция

  • етнически квоти-
  • лицемерие-
  • високи етажи-
  • власт-
  • франция

Рима Абдул-Малак заплаши най-гледания частен информационен канал с лишаване от лиценз! Тя обвини журналистическия състав на частната телевизия в неспазване на задължителния по устав "плурализъм" в мненията

Лицемерно внедряване на етнически квоти по високите етажи на властта във Франция  - 1
Снимка: EPA/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

По волята на Еманюел Макрон 43 годишната жена, родена в Ливан е настоящата министърка на културата на Франция. Не са много французите, които до 10 февруари знаха, че тя съществува. Започнала кариерата си във Франския културен институт в Бейрут, тя с нищо не е допринесла за културата на Франция, освен с успешният си нюх по стъпалата на уютното министерство.

Рима Абдул-Малак е типичен пример на лицемерно внедряване на етнически квоти по високите етажи на властта. С какво се прочу тя на 10 февруари? Ако предполагате, че е създала Опера или написала книга за правата на жените в Африка - бъркате. Рима Абдул-Малак заплаши най-гледания частен информационен канал с лишаване от лиценз! Тя обвини журналистическият състав на частната телевизия в неспазване на задължителния по устав "плурализъм" в мненията.

Подобно посегателство на свободата на словото във Франция не само е непознато, но и абсолютно неприемливо. То показва, че Еманюел Макрон губи самообладание пред растящото неодобрение както към пенсионната реформа, така и от зачестилите му прегръдки със Зеленски.

Канала "CNews" редовно кани 4-5 участници в политически дискусии, чиито мнения винаги са противоположни. По този начин зрителите могат сами да си вадят заключенията. Следователно обвиненията, които фактически са заплаха за свободата на словото в страна като Франция, в никакъв случай не са в полза на Еманюел Макрон. Отзвукът от изявата на министърката на културата е толкова приемлив от френските граждани, колкото би била приемлива забраната на кроасаните...


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    18 0 Отговор
    Баф тая женка. А е само на 43.
  • 2 ха ха

    34 0 Отговор
    Идиокрация. Натам ни бута Давос. Вместо меритокрация ще се превърнем в идиокрация.
  • 3 Смех 😆🤡🤣

    10 3 Отговор
    Е кой да сложат китаец ли
  • 4 Това на фотото какво е?

    22 2 Отговор
    Липсващото звено от теорията на Чарли Д. или нещо друго?
  • 5 Аман от чековизми

    4 24 Отговор
    Явно дъртият червенотиквеник не може да преглътне, че арабка е станала министър на културата във Франция, а него никой не го забелязва 🤣
  • 6 Французин от новите

    21 0 Отговор
    Това е травестит.
  • 7 Касапин

    17 0 Отговор
    Е ТЕ ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИРАТ ТРАВЕСТИТИ ПО ЖЕНСТВЕНИ СА Н
  • 8 Евроглупак от ЕССР

    27 0 Отговор
    Колкото по-бързо се разпадне тая простотия -ЕС. толкова по- добре.
  • 9 ПарапетПетко

    10 0 Отговор
    Миа Халифа и тя е ливанка, да бяха сложили нея за министър на културата. 1000 пъти по-добре щеше да се справи със задачите си.
  • 10 Ром ама кубински

    12 0 Отговор
    Абе квоти за ро1ми кога ще има?Да ходя и аз във Франция,понеже съм непретенциозен и най важното е,че искам да работя в полза на обществото,един заместник министър мога да стана.Френски не знам,но мога и да го науча,а пък и защо ще ме дискриминират.
  • 11 пенко

    5 0 Отговор
    МНОГО Е КУЛТУРНА И МНОГО Е МИНИСТЪР --НАПЪЛНО СЕРИОЗНО !!!!!!!!!!!!
  • 12 Рослямист

    3 2 Отговор
    Ама нали арабския свят е с нашите бе,защо плюете по кадъната така?
  • 13 Ти да видиш!

    5 0 Отговор
    Макрон така му се стопи мозъка,че стана един микрон.С това въртене на задницата при хлъзгава ситоация-Военна да прави каскади с араби е нездравословно за него.А.Мерхел е потърпевша,пък и той бере ядове с арабите от всякъде.Да си намери други да го,да геееват...