Last news in Fakti

2 Април, 2023 16:00 10 703 134

Безпрецедентна опасност!

  • владимир путин-
  • вагнер-
  • престъпници-
  • затворници-
  • терор-
  • европа-
  • русия

Европа може да бъде залята от вълна от престъпни елементи и военнопрестъпници, амнистирани от Путин

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на aktualnezpravodajstvi.cz

Според Евгений Пригожин до декември 2022 г. в частната военна групировка Вагнер са били вербувани около 42-43 хиляди престъпници, събрани от всички затвори в Русия - сега този брой се е увеличил. Путин е решил да възроди позорната тактика на Сталин, който също често извеждал осъдени от затворите и ги пращал на фронта, сформирайки така наречените наказателни военни части.

Например през 1943 г. броят на мобилизираните съветски затворници по фронтовете на Втората световна война е почти 180 000 души – те се прочуват с извършването на най-отвратителните военни престъпления, на първо място – срещу цивилното население на страните от Източна Европа, откъдето преминава настъпващата на запад Червена армия.

Сталин смятал, че по този начин населението на тези страни ще бъде напълно сплашено и ще се съгласи с всички несгоди на съветската окупация.

Путин, който дълбоко уважава заветите на Сталин, ще приложи същия подход и днес - Европа трябва да се подготви за истинско "цунами" от убийства, изнасилвания и грабежи, защото Путин ще има на разположение около 30 хиляди амнистирани убийци.

Над 5000 затворници, воювали в редиците на групата на Вагнер, вече са получили обещаната амнистия и са се върнали от фронта в Русия. Някои от тях след няколко дни на свобода успяха да извършат нови убийства и грабежи. Ясно е, че тази армия от условно освободени престъпници - сред тях много осъдени за тежки престъпления: убийства, изнасилвания, педофилия, дори канибализъм - е просто опасна за Русия, но Путин знае как да ги използва, за да дестабилизира ЕС.

Всички тези „социални боклуци“, които могат драстично да влошат криминогенната ситуация в самата Русия, ще бъдат въведени в европейските страни под прикритието на руски мигранти или политически бежанци. Русия има добре изградени канали за трансфер на такива маргинални личности и вече е подготвил почвата в страните дестинация.

Страшното е, че тази вълна от руски престъпници ще бъде коренно различна от руската мафия, известна в Европа, като феномен от 90-те години - времето на прословутата постсъветска криза в Русия. Тази вълна беше предизвикана от икономически причини. Сегашната вълна ще бъде сбирщина от подбрани престъпници, които често са изкарали повече от един "мандат" в руските затвори и са извършили най-отвратителните престъпления. Лесно е да си представим как ще се държат тези хора, които не разбират друг, освен криминален начин на живот, в цивилизованите страни от ЕС. И какъв шок ще предизвика появата им сред европейците. Именно това е целта, която Путин преследва: за шест месеца той ще разполага с от 12 до 20 хиляди амнистирани престъпници, които искат да стигнат до Европа - помощниците на Пригожин вече провеждат подходящо обучение сред тях и разясняват основните цели и намерения, включително извършване на масови престъпления срещу цивилното население на ЕС. Това ще бъде най-лошата проява на "руската орда", която ще се опита да удави Европа в кръв.

Путин смята Беларус (спомнете си мигрантската криза през есента на 2021 г.), Сирия (откъдето идва безкраен поток от легални и нелегални мигранти към Европа), а също и отслабената след земетресенията Турция за „транзитни“ страни за трансфер на престъпници към Европа. Друг маршрут ще води към балтийските страни (където има клетки на руската организирана престъпност) и Балканите, особено към Косово, Сърбия, Босна и Херцеговина (където Русия има връзки, развити по време на войната в Югославия, включително престъпната среда). Оттам руските престъпници тихо проникват в Германия, Италия, Франция, Белгия, Холандия и Испания. Путин иска да отслаби ключови страни от ЕС, да предизвика вълна от насилие, хаос, отслабване на политическата власт. Според него ЕС трябва систематично да отслабва. Това е безпрецедентна заплаха за Европа след 1945 г.

През следващите няколко години ЕС може да претърпи рязък ръст на тежки престъпления, убийства и грабежи, извършени от много по-професионални престъпници от европейските, а в най-лошия сценарий на подобни събития – социално-политическа дестабилизация в някои страни от ЕС. Руските разузнавателни служби, които винаги са работили в тясно сътрудничество с престъпните среди, усилено подготвят всичко необходимо вълната от руска престъпност да шокира Европа.

Единственото нещо, което може да се противопостави на руската заплаха, са радикални методи: отказ на визи на руснаци, отказ от даване на статут на бежанци, внимателен контрол на хората, идващи от Турция - сред тях може да има руски престъпници, може би пълно прекъсване на всякакви транспортни връзки с Русия. Хибридната война, започната от Путин, не разчита на спазване на никакви правила, така че човек трябва да се защити максимално от наближаващата руска заплаха, която е още по-опасна, защото е трудно разпознаваема.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 150 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 да де

    170 36 Отговор
    С други думи руснаците се отърваха от затворниците си, а зеления от армията си

    Коментиран от #28, #130

  • 4 уфааааааааааааа

    150 30 Отговор
    То от Путин няма много нужда, да отслабва западняшката власт, тя с това сама доволно добре се справя :)))
  • 5 Теле

    125 22 Отговор
    Тъкмо си мислех че днес ще оставите ПУ на мира, ама отелихте компроматче
  • 6 Хахахаха

    33 28 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Айде. И дано не се върнат.
  • 7 Българин

    31 71 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Тази група петолъчници на колко години е? 80+ ?
    А що чакаха до сега? Крепостните търсят доброволци от една година!

    Коментиран от #12, #117

  • 8 Алиса

    111 24 Отговор
    Те не ,че от ЕС не ни заливат само с помия.
  • 9 Теле

    34 9 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ти ли ще ги водиш
  • 10 Лост

    141 21 Отговор
    То щото от Украйна не могат да бъдат заляти.Преди 5-6 месеца двама украински юнаци бяха направили кражби от домовете в Бургас за над 200 хиляди лева.Бяха обвинили полицаите,че са ги били в ареста,а после обещаха в съда ,че повече няма да правят така и ги пуснаха.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Теле

    20 7 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    Подготвяха се в тренировъчен лагер
  • 13 Параной Патологин

    35 7 Отговор
    Ех ,бабо Ванге .... На кого ни остави?
  • 14 Този

    19 41 Отговор
    Обявява война на Европа ли? Защото,ако Европа му обяви.....

    Коментиран от #20, #110

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ИВАН

    114 21 Отговор
    Турци, сирийци и афганистанци може и всякаква друга мюсюлманска паплач, ама руснаци славяни не може ... тия западняци представете си колко мразят славяните ..

    Коментиран от #108, #122

  • 17 Живанши

    106 18 Отговор
    Как така са оценили действията на тези затворници като най-отвратителните в човешката история? Много интересно на каква база? Какви сведения могат да представят? Изнасилени немки? Това ако е най-отвратителното престъпление през ВСВ, значи определено си нацист. Действията на Бандерите (тези които те подкрепят) са обективно най-отвратителните действия следвани от тези на нацистите и японските фанатици. Пишат едно нещо с 1000 лъжи в него... Класическа, пропаганда която се е представяла на хора през ПСВ. Можеше и по добре.
  • 18 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    28 77 Отговор
    Те не живеят дълго!На фронта в украйна вече,вагнер го няма.Над 70% от състава на вагнер е на концерт кобзона!още година и малко и големия кремълски плъх ще ви остави сиротни.....лудинохили!!!

    Коментиран от #23, #54, #104

  • 19 Еми то няма само ядрени инженери

    55 8 Отговор
    и неврохирурзи да емигрират в Европа.
  • 20 Кой

    29 7 Отговор

    До коментар #14 от "Този":

    този!?!Борел?!
  • 21 Аз съм русофил

    34 22 Отговор
    И се кефя на това

    Коментиран от #25, #133

  • 22 Чонков

    28 27 Отговор
    Вагнер са били вербувани около 42-43 хиляди престъпници, ........всички които във войни участват са престъпници ! До един , винаги.
  • 23 Дълбоко проникващ

    29 8 Отговор

    До коментар #18 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Добър ден ,добри ми господине и още много по здрави.И И и той дълбоко прониква.
  • 24 Ами сега?

    27 5 Отговор
    Да му мислят приятелските държави! Те са на първа линия, а проблема е с Унгария, че от там пътя към Европа е чист.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Сандо

    50 9 Отговор
    Върху бойното поле Европа ще мерят сили престъпниците на Путин и варварите от Африка и Близкия изток.Европейците ги няма нито на терена, нито сред публиката.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 странно

    72 4 Отговор

    До коментар #3 от "да де":

    тази схема, така подробно описана, напомня нещо...
    А как стои въпроса с бежанците от близкия изток, от демократичните сили, които напълниха Европа?
    Има ли бивши войници, бандити, затворници?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 забранете

    21 1 Отговор
    Да се забранят тротинетките!
  • 31 Алооооооо

    46 10 Отговор
    ЩО РИВЕТИ БЕ ПАНДИЗЧИИ СРВЩУ ЛЕОПАРДИ АМ ЧИ БАРТЕРА Е ДОБЪР АКО НЕ БЯХТЕ РОВИЛИ ПУТИН ПАНДИЗЧИИТЕ ЩЯХА ДА СИ СТОЯТ В ПАНДИЗА А СЕГА ОЛЕЕЛЕЕЕЕ СПОКО ЩЕ СЕ СЪЮЗЯТ С АРАБСКАТА МАФИЯ И ТОВА Е ВАШ ПРОБЛЕМ ТАКА ЧЕ НА ВОЙНА КАТО НА ВОЙНА
  • 32 нека да

    13 4 Отговор
    се забранят тротинетките
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Чичак

    75 21 Отговор
    Европа ще бъде залята от вълна от престъпни елементи и военнопрестъпници, но не само амнистирани от Путин а предимно украински нацисти и фашисти след войната. Неминуемо е !
  • 36 Окей

    58 19 Отговор
    САЩ са терористи и боклуци...
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Пешката

    48 10 Отговор
    "Путин е решил да възроди позорната тактика на Сталин..."

    Глупости, това го е имало и в България например - по времето на цар Борис III дядо ми е бил арестуван като анархист и пратен да служи войник в "наказателна рота" в Гърция по време на войната и с по-дълъг от обичайното срок.
  • 39 Безруски фронт

    20 61 Отговор
    Путинизма трябва да се изкорени.оше на границата степните диваци трябва да бъдат спешно депутинизирани на място
  • 40 С ПП Напред!

    20 45 Отговор
    Путин не възнамерява да праща в България. Ние си имаме русофили за тази работа.
  • 41 Иван

    18 9 Отговор
    Стика плашили винаги ниакои ще ни пречи .Даите да си оправим Държавата спазваите законите не крадете не се биите и не убиваите да осъдим корумпираните политици.Много ни е хебава държавата даите ние да си я управлиаваме.Руснаците нека се избиват това им харесва ние сме Европеици.Благодариа ако го спазвате написаното.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Бай Ганюз

    1 6 Отговор
    Който ма обича , длъжен съм да го избрича
  • 47 Глей сига

    51 10 Отговор
    РОВИХТЕ В ЮГОСЛАВИЯ ЗАЛЯХА ВИ АЛБАНЦИ И КОСОВАРИ ПРЕДИМНО ПРОФЕСОРИ РОВИХТЕ В ЛИБИЯ ИРАК И СИРИЯ ЗАЛЯХА ВИ АРАБИ ПРЕДИМНО КАТОЛИЦИ И ЯДРЕНИ СПЕЦИАЛИСТИ РОВИХТЕ В УКРАЙНА ЗАЛЯХА ВИ БЕДНИ УКРАИНЦИ САМО С ПО ЕДИН ЛЕКСУС РОВИТЕ В РУСИЯ АМИ КВО ОЧАКВАТЕ ПУТИН ЩЕ ВИ УНИЩОЖИ ЛЕОПАРДИТЕ А ВИЕ ЩЕ МУ ХРАНИТЕ БИВШИТЕ ПАНДИЗЧИИ КОЕТО Е И СПРАВЕДЛИВО ЩОТО МАЙ ТЕ ЩЕ СВЪРШАТ ПОВЕЧЕТО РАБОТА С ЛЕОПАРДИТЕ
  • 48 Павел

    61 13 Отговор
    Украинските нацисти още преди година раздадоха оръжие на всички свои затворници, нещо по въпроса?
  • 49 Любопитен

    39 8 Отговор
    Путин, който ДЪЛБОКО уважава заветите на Сталин

    Според мене путин не уважава дълбоко заветите на сталин а доста доста ПЛИТКО

    Много знаят тия журналисти и кого и какво уважава путин а пък от време на време ни съобщават че дори не е жив а това което виждаме се негови двойници и тройници
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Мишел

    44 9 Отговор

    До коментар #18 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ъхъ, на фронта вече вагнеровци ги няма..😄😄😄
    Затова генерал Сирски вчера изплака, че Вагнер са завзели центъра на Артьомовск.

    Украински виц:
    Липса на всякакъв късмет е да те мобилизират, да те пратят на фронта и там да попаднеш на концерта на Вагнер.

    Коментиран от #59

  • 55 позеленял

    39 9 Отговор
    През следващите няколко години ЕС може да претърпи рязък ръст на тежки престъпления, убийства и грабежи, извършени от много по-професионални престъпници от европейските, / със сигурност ще е така , но се съмнявам дали ще са руснаци, по е вероятно да са украинци свикнали с наркотиците и насилието както и с убийствата ,и по важното имат свободен достъп навсякъде
  • 56 ВcякaKoзякПoдлoга

    22 9 Отговор
    ЩеБъдеЛиквидиpaн!!!!
  • 57 Мераклийски

    12 40 Отговор
    Спиране на издаване на визи за руските боклуци,ще бъде отбранителната реакция на страните от ЕС.
    Българите кога са видяли нещо добро от руските идиоти?!

    Коментиран от #62

  • 58 В момента европа е залята

    38 8 Отговор
    от престъпни политици ,прокарващи политики
    угодни на сащ но отслабващи и унищожаващи европа
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Дам

    8 24 Отговор

    До коментар #50 от "Шаро":

    Сам го каза хаха
    Мекичък е мек .
    Медведев много добре знае колко мек е Дъртия Плешунгер .
    Другаря Си и той вече знае .
    Добре му го сложи на КГБ(г)ейчето.
    Хаха

    Коментиран от #77

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Ами

    6 4 Отговор

    До коментар #57 от "Мераклийски":

    може ли мераклииски да ми извъртиш 1 м...т
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Путиноид

    12 32 Отговор
    Най интересното е че тия Затворници ,които отърваха кожата , нито един не е проявил интерес да продължи да воюва за Пирожкин .
    Даж е и големите заплати не ги блазнят .
    Хаха
    А наште Русороби ,щели да ходят доброволци , че даже и безплатно да мрат за Путлер.
    Хаха
    Хаха.
    Няма по голям виц.

    Коментиран от #71

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Идат! Крий жената в мазата!

    13 7 Отговор
    Похвално е, че очакват "Вагнер" да стигне и до тях!
  • 67 рфгбжгф

    35 11 Отговор
    Не спряхте да лъжете по Русия и Путин ей. Лъжа след лъжа и все по голямо затъване в тинята. Как не ви е срам долнопробни лъжци? Кого лъжете, себе си ли?
  • 68 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    23 13 Отговор
    Например през 1943 г. броят на мобилизираните съветски затворници по фронтовете на Втората световна война е почти 180 000 души – те се прочуват с извършването на най-отвратителните военни престъпления, на първо място – срещу цивилното население на страните от Източна Европа, откъдето преминава настъпващата на запад Червена армия................................................................................................................................................. ........................................................................................................................................................................................... Поучителна статия и същевременно доста плашеща и неточна.През 1943г ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ СИ Е ОЩЕ В СССР. В Източнаи Централна Европа настъпва през лятото на 1944 г. тогава за първи път от войната РУСКИ БОТУШ стъпва на европейска почва.Престъпленията на руските войници в никакъв случай не са повече от тези на германците пък и на която и да е победоносна войска по време на война.Във всяка война основен потърпевш е цивилното население което няма оръжие и не може да се защити.По отношение на МАФИИТЕ и сега в ЕВРОПА върлуват такива-АЛБАНСКА ,КОСОВСКА СРЪБСКА ,БЪЛГАРСКА,РУСКА, ТУРСКА И Т.Н. наред с местните.Наистина страховете са основателни и отсега ЕС трябва да помисли много добре в тази насока .ВОЙНАТА ВСЕ НЯКОГА ЩЕ СВЪРШИ ,НО КАКВИ ЩЕ СА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ НЕЯ ПРЕДСТОИ ДА ВИДИМ.КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ДО
  • 69 Бесен- _Язовец

    24 9 Отговор
    Яяя.. си заврете сорос4ийската колонка в косамтия разхлопан джендар ааан@л
  • 70 а бе смотан..

    10 12 Отговор

    До коментар #33 от "Изнасилени българки":

    България е била освободена от бандерите на трети украйнски фронт..

    Коментиран от #76, #78

  • 71 отличниците на вагнер..

    24 7 Отговор

    До коментар #64 от "Путиноид":

    Изгониха макрончо от африка..
  • 72 Артилерист

    34 7 Отговор
    Индивиди, безчувствени към нормалността, игнорират фашистката чума, помела като торнадо цяла Европа и половината Съветски съюз, забравят многострадалните 27 милиона жертви на СЪВЕТСКИТЕ ХОРА И ГЕРОИЧНИТЕ УСИЛИЯ НА СЪВЕТСКИЯ НАРОД И НЕГОВАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ ЗА ПОБЕДАДА над побеснелия обединен европейски, а защо не и световен фашизъм, и се фокусирали над една незначителна и несъществена, но наложителна, мярка, която съветското ръководство е предприело и добавило за победата. Сега ситуацията с обединения хегемонистичен, господстващ милитаризъм, начело с американците, не е по-различна. Тези индивиди сега не забелязват милионите човешки животи, отнети от безбройните войни на американците, както и десетките милиони хора, емигриращи в опит да се спасят от американските варваства и настоящият им напън, заедно с подчинения им воинстващ Зарад, да ликвидират Русия, а се втренчили в няколкото хиляди, лишени от свобода в Русия, на които се дава възможност с кръвта си да изкупят вината си. Те не виждат ежедневните масови убийства на деца, ученици, студенти и обикновени мирни хора от разни извратеняци в САЩ, а се загрижили, че Европа щяла да бъде залята от престъпност от бивши, вербувани във Вагнер. Не е ли по-добре сега да се погрижат за възстанала, ЗАРАДИ ЗАДАВАЩАТА СЕ БЕДНОСТ, Европа?
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Извънредно!

    16 6 Отговор
    Всички KoзякПoдлoгиВъвФeйктиBGщеБъдатObезглaвeни!!!
  • 75 Враговете не хвалят нкога

    27 9 Отговор
    Престъпници , но се бият за Родината си и рискуват живота си , и се оказа , че са по -полезни за държавата и народа си от тези , които избягаха в Грузия , Казахстан и т.н. Как наричат тези хора Враговете на тяхната държава , това няма няма никакво значение .
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 евала на си..

    10 5 Отговор

    До коментар #60 от "Дам":

    Отреза женската на зелен смъркач.. она по телефоно един час го молеше да дойде у киевско,кога комико е в бункеро..
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Била е

    9 9 Отговор
    В на МайkaТигнилaтаПyтка! Измислената държава окрайна кога е създават, промитMалоумен kозяkРоб?!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Затова трябва да бъдат

    9 23 Отговор
    Ликвидирани всички членове на ЧВК Вагнер !
    До един !!!

    Коментиран от #97

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Сократ

    18 4 Отговор
    Спокойно. Те вече една година са у нас. Онези със скъпите коли и украински номера.
  • 85 Стига бе

    25 6 Отговор
    Какво лошо има да превъзпитаваш затворници и им дадеш втори шанс. Във френския чуждестранен легион е същата практика.
    По ли е добре да има в армията военни джендъри, като в САЩ?!
  • 86 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    20 7 Отговор
    Опасността идва винаги от ЗАПАД !
  • 87 Обективен

    8 31 Отговор
    По принцип Русия трябва да бъде третирана като огнище на бяс.
    Най-правилният път е абсолютна изолация, без никакви компромиси.
    В най-добрият случай освен отрязване на транспортните връзки, трябва да се отрежат и интернет комуникациите.
    За излизане на руснаци извън изолираното огнище не може да става дума!
    Пък или ще се излекуват сами или ще се избият.
    И двата варианта са приемливи.

    Коментиран от #89

  • 88 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    25 6 Отговор
    ФАШИЗМЪТ винаги се ЗАРАЖДА на Запад ! А се ЗАДУШАВА от ИЗТОК !
  • 89 Нашето бъдеще е с Партия

    5 4 Отговор

    До коментар #87 от "Обективен":

    " Ш М А Й З Е Р " ! И Ч В К " Владигеров " !

    Коментиран от #94

  • 90 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    15 7 Отговор
    МИР настъпва след като РУСИЯ се ИЗПРАВИ в пълен ръст !
  • 91 У нас ТРЯБВА да се проведе !

    8 4 Отговор
    Ч И С Т К А от " троскута " !
  • 92 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    17 5 Отговор
    Днес ВОЙНАТА и между Западният Демон на ИМПЕРИАЛИЗМА и защитниците на Божиете Закони за ОБЩОЧОВЕШКИ права !
  • 93 Стефанов

    34 3 Отговор
    Значи 20000 руснаци ще беснеят в Европа, а 400 хиляди емигранти от Африка стоят кротко и пият кафе. Нещо заметохте случаите на насилие и саморазправа, всъщност спряхте да уточнявате извършителите кои са и откъде са.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 единственото нещо

    6 13 Отговор
    Измитайте се от Украина и си стойте по отделните държави.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 соломон напасания

    7 3 Отговор

    До коментар #82 от "Затова трябва да бъдат":

    Дай си ЕГН и ще им предам лично твоето послание !
  • 98 Хаха

    25 6 Отговор
    Бързо "забравихте", че зеления освободи и въоръжи всички затворници още февруари миналата година! А малко преди това отказа да ни върне Брендо! Голям страх руските "затворнци" да не стигнат отново до Берлин, че и по-далече...
  • 99 Евроатлантик

    29 4 Отговор
    Путин откри топлата вода. Това в чуждестранния легион и във Блекуотър работят само отличници, прависти, ядрени физици и неврохирурзи - ни един престъпник няма.
    Важното е, че в НАТО има офицери травестити и техните права се спазват, каквото и да значи това...
  • 100 да бе, да

    24 4 Отговор
    Европа вече се запозна с кротките украински бежанци и възпитаните мигранти от Африка, така че едни руснаци не могат да я изплашат изобщо.
  • 101 тоз.. кой тоз ма

    21 4 Отговор
    Абе НАТО солдата да не е от чавдарчета и пионерчета ..? Баба ме пита вчера и ми вика, дет се вика, мноого ги пращат оп лагере ба баба, половината направо прегорели до синьочерно... кат Иванко Костов бог да го прости. АЗ и обясняВам, че КостоФ си е жив и здрав, а тя.. аааь как бе сине, не съ ли го гръмнали още пущината да го тръшни.
  • 102 ШибанитеФейкти

    9 6 Отговор
    Ще останат без глави, скоро време.
  • 103 Мнение

    20 4 Отговор
    Ха!Все едно няма вече укро престъпници вече!Зелето ги освободи от затворите още в първите дни ако не си спомняте.Укрите и руснаците са еднакви и не ги различаваме.Като две капки вода са и все на руски говорят.
  • 104 черната пантера

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Лека нощ, pU Тьо!
  • 105 Сух

    14 5 Отговор
    Четиво за глупаци. Не знам кой човек с всичкия си ще повярва на тази пихтия от хвърлени обвинения. Щом се твърди, че емигрантската криза през Турция е дело на Русия, смятай те колко за балъци ви вземат.. В източна Европа руски затворници били вилнели през 40-те.. Толкова ли за глупав го взеха народа..

    Коментиран от #126

  • 106 Бай Ганьо Балкански

    14 3 Отговор
    Путин Путин,Путин,ама големи папагали сте...наредили са ви и самоПутин та Путин,повтаряте едно и също независимо от повода. ..комунистите по време на соца,пасти да ядат.голяма пропаганда,голямо нещо....
  • 107 Вирус

    13 4 Отговор
    А що да не е залята от украински затворници а факти или те са от демократичните
  • 108 Вирус

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "ИВАН":

    Абсолютно си прав затова ни тормозят в ес
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Петричката леля

    5 1 Отговор
    Безпрецедентна опастност е изкуственият интелект. Руските престъпници едва ли са по-опасни от които и да е престъпници по света. Твърде тенденциозно!
  • 112 пропаганда

    7 1 Отговор
    А в американските частни армии, какви вербуват? Само от университетите ли?
  • 113 Како ривети ве?!!!

    6 2 Отговор
    Ми във фащ това е от много години преди това. Отиваш в армията и след изтичането на договорът си чист като момина сълза, плащат ти и оттърваш панделата. Нещо по - различно?
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Рослямист

    2 1 Отговор
    Възнамерявам да си татуирам петолъчка на челото,да не ме убие някой братушка-зек на плажа в Слънчев бряг! Ще лежа само по гръб, да се вижда. Или ще си направя и долу ниско на гърба още една с надпис "Не паркирай, гараж"!
  • 116 чичо Тончо

    9 2 Отговор
    Когато руснаците вадят пандизчията на бойното поле е ужасно,а когато го правят французите в Чуждестранния легион е прекрасно и превъзпитателно!? Уважаеми собственици на ФАКТИ, ние българите разбираме, че за това ви плащат, но все не ядем доматите, така както са на корена по колците! Приятен ден на всички!
  • 117 Ъ?!!!!

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    Нещо се опитваш да се изразиш, но едва ли и ти знаеш какво. Направо не ти се отдава.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Хаха

    6 3 Отговор
    Дори канибализъм... Ей, много лоша тая Русия бее. Като ни освободиха не бяха лоши, ама сега като заповядват от Козяк...
  • 122 555555

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "ИВАН":

    Ти правиш ли разлика между руснак и руски престъпник?
  • 123 Eдин

    4 2 Отговор
    Да бе! Ма как знаете какво мисли Путин?!
  • 124 Бай той Толстой

    4 2 Отговор
    Ще ви оправят генофонда.Какви са тия глупости,бе.Чехите освен суингърпартита друго нямат в главите.
  • 125 Европейското лицемерие е безкрайно

    7 2 Отговор
    Лицемерната Европа да си гледа криминогенните "бежанци" които покани сама. Колко атентата вече спретнаха тези? Тръгнали да се тюхкат за героите бойци от Вагнер които громят укрофашисти! Нито дума за сумати украински криминогени, които избягаха от военна служба в Европа?
  • 126 Копипасте

    1 1 Отговор

    До коментар #105 от "Сух":

    И защо ли всички неправоверни коментари са затрити!?
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 гого

    5 1 Отговор
    европа от много години има квартали в който никой не иска да влиза пълни с араби и терористи поканени от меркел ,в европа от много години се крият изнасилванията на жени пак от сириици талибани и роми от България ... европа мълчи като агне преди великден за взривения тръбопровод който е направи супер зависима от американския газ на цена по 4 пъти по висока от тази на Русия .европа хахахах
  • 130 акъл

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "да де":

    не си разбрал, не ти се отдава мисленето
  • 131 9689

    0 1 Отговор
    То щото в Европа върхушката не били бандюги,слуги на долара.
  • 132 Никой

    2 1 Отговор
    Какво е рашизмът ? РАШИЗМЪТ е реваншистка авторитарна идеология, в основата на която е експанзионизмът на териториите на бившата РУС , СССР и РУСИЯ на земите на всички СЛАВЯНИ. Той се характеризира с твърд партиен режим , култ към личността, националшовинизъм / всички по " малки братя " са подчинени / ксенофобия. Също и нетърпимост към инакомислието," обосновано " пред вътрешна аудитория с идеите за
    " предишно величие " " империя " и " свой специален път " включително в религията. Идеите за комунизма,национализма,монархизма се използват само за параван за " събирането на земи ". Всъшност цялата идеология на рашизмът се крепи на комплекса за малоценност от опитите да докажат , че те също са цивилизовани, а не варвари.С оглед натова рашимът е комплекс за малоценност със стари руски ИСТОРИЧЕСКИ корени, който търси компенсация чрез " величие ". Четивото не е предназначено за глупави хора !
  • 133 ВъZрожденец

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Аз съм русофил":

    Аз обичам русофили и ги ............ отзад на задният капак.
  • 134 Алексей Сергеев

    0 0 Отговор
    Има постановление от Сталин, преди всяка атака на руските войници да се дават 200 гр. водка!!!!
    Путин също да пом исли за дажбата от 200 гр.Поне пийнал по леко се умира
    За Империята на злото 1000, милион, 10 милиона убити войници не е проблем.... и сега мислят така