Last news in Fakti

22 Август, 2023 17:47 4 251 19

Пет и половина нови версии за убийството

  • емил йотовски-
  • версии-
  • убийство-
  • алексей петров

Ако нито една не ви допада, от МВР ще пуснат анкета как предпочитате да се е случило всичко

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Уважаеми читатели. Защото ви уважавам и гледам да пестя ценното ви време ще опитам да систематизирам версиите, които тепърва ще се изговорят и изпишат за убийството на Алексей Петров.

Така ще си спестите пари от закупуването на жълта преса, както и ще си спестите взирането в екрана на телефона, докато чакате метро. Което си е вид превенция на зрението.

Първа версия. Убиецът, разбира се, е клошар. Ровил е в кофите за боклук и там е намерил снайпер. То какво ли не хвърлят по кофите за боклук в Драгалевци. Значи така. Разбивам по секунди. Нашия клошар намира винтовката, вади я от кофата за боклук, оглежда я, вижда че има и спусък и защото толкова му е акъла си завира пръста там където не му е работа. Пушката гръмва и за зла беда убива на място злочестия случайно преминаващ човек. Жената до него получава рани от рикошетите на куршума. Клошарят така и не разбира какво е направил, прибира винтовката за да я продаде за старо желязо и с половин бутилка сто годишно уиски (наистина, в Драгалевци изхвърлят доста невероятни неща) си уплътнява вечерта. Клошарят е все още в храсталака, но спи непробудно. В началото на другата седмица ще се събуди, ще го арестуват и всичко ще си дойде на мястото.

Втора версия. Убиецът е обидена дама, с разбито и пълно с черна жлъч сърце. Какво ли не прави любовта? Дамата преди да стане убийца е била най-примерна гражданка. Да кажем учителка в детска градина. Обаче след като е претърпяла любовен крах и отхвърляне е решила да мъсти. Докато варди малките ненормалници да си спазват следобедния сън, чертае пъклен план. Първо се е записала на курсове по стрелба. Там се е научила как, какво и защо. Също е взела уроци по сглобяване и разглобяване на автомат Калашников със завързани очи за под половин минута. Обучила се е да преценява разстояние на око и да пердаши с педагогическа точност по бързо движещи се мишени.

В уречения ден и час се е запържила в храстите и… останалото го знаете. Жената до клетата жертва е била косвено простреляна заради любовния гняв, в който е била изпаднала екзекуторката на Купидон. Нея може да я намерите в близката детска градина. Ще я познаете по изгризаните от притеснение кожички около ноктите.

Трета версия. Битов скандал. Не ме питайте как точно е станало. То затова си има разследващи органи, но всичко това е резултат от неприемането на Истанбулската конвенция. Ето, виждате какви работи продължават да стават като се държим все едно няма 36 пола. Ако имаше конвенция, нямаше да се занимаваме с углавни престъпления… Ама - на! Няма!

Четвърта версия. Самоубийство. В изблик на жестоко разочарование от несправедливия живот, жертвата е посегнала на живота си. Тук няма значение, кога, как и защо се е случило. Просто силен емоционален срив и готово. По медиите излизат две врачки, които са предрекли всичко. За останалите детайли си знаете – самоубива се, после контролен в гърдите, рикошети, заблудени куршуми и нелепи съвпадения.

Пета версия. Няма никакво убийство. Това е инсценировка, защото на потърпевшия му е писнало от това всички да го крънкат за услуги, и е решил да се отдаде на заслужена почивка. В момента е в Таити или Аруба, въпреки че има папарашки снимки, че е на плажа в Занзибар.

Ако нито една от тези версии не ви допада, до края на седмицата от МВР ще пуснат анкета как предпочитате да се е случило всичко. Версията победител в анкетата ще бъде разгледана от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 85 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не ме изтривай

    26 27 Отговор
    Шеста версия: Алексей Петров е фигурирал в списъка на украинските зелени фашисти.
  • 2 Еххх

    29 51 Отговор
    Йотовски, Йотовски! Ако наистина ни уважаваш и цениш времето ни, то спри да пишеш (и без това не ти се отдава) и си намери почтена работа.
  • 3 ........

    14 11 Отговор
    Е,това в коментарите още преди дни го разгадахме хаха.Пречел е на новата мафия да вдигне застраховките и са решили,че е "червен".А това,че няма кой да плаща над 600 лева,защото българите са бедни няма значение явно.Онзи са го освободили предсрочно срещу условието да си довърши започнатото.
    Да си решават по цивилизован начин проблемите,а не да ни връщат в 90-те!
  • 4 Е, този

    11 26 Отговор
    път се изложи.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    44 9 Отговор
    Убиецът на Алексей Петров няма да го намерят.Не схващате ли тънкия хумор на Йотовски.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Майтапчия

    32 13 Отговор
    Готино! Голям майтап!:)
  • 9 Честно казано

    19 1 Отговор
    само заради Вас съм в този сайт.......

    Коментиран от #13

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 нека ви кажа

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Честно казано":

    И аз
  • 14 456

    6 0 Отговор
    Чисто политическо убийство. Или се е канил да разглоби сглобката, в чието сглобяване е участвал или някой друг иска да кажа, че идва нейния край.
  • 15 Алена Астролог

    3 0 Отговор
    Алена каза още през юни - с края на лятото идва края на това правителство. Тя обикновено познава.

    Коментиран от #17

  • 16 Хихата

    7 0 Отговор
    Поздравления! Искрено се забавлявах с четивото.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ъхъъ

    0 0 Отговор
    Оставете тленните останки на мира. Къде е бил боб, къде, защо без образование герб навсякъде и преди него и след него бяха назначавани. Те са свъх заможни. Всичко им е озаконено с нот заверени при нотариуси. Гледай и бойко да не ви го купят. Те работят черната ранота, но децата им са лекари зъболекари юристи юрисконсулти по държавни предприятия инженери аптекари, а на бойко една пкп остана с тях, може и илия да го е гръмнал за пари и с любовата от горското униформа, това са бедни зли хора мразеши след 1989 заможните, кьоравата пепа от отвъдното съм